Möt hat med ballonger och tystnad

Det översta två inläggen publicerade Henrik Wahlström på Instagram i mars, i vilket han avslöjade att han hade en följare som var inne och skrev långa och många kommentarer under parollen ”näthat” hos honom, men utan att känna till att Henrik för längesedan begränsat honom på Instagram, vilket betyder att det bara är kommentatorn själv och Henrik som ser vederbörandes kommentar. En begränsad kommentar syns inte av någon annan. Efter att Henrik gått ut med detta så har det kommit fram att mängder av kreatörer begränsat samma kommentator, så ingenting av det han är lagt massor av tid på att skriva i kommentarer har ses av någon annan.

Den tredje bilden föreställer en konversation mellan Henrik och kommentatorn, som kontaktar honom via ett annat konto än det begränsade. Han vill inte tro att han är begränsad hos någon annan än Henrik, men jag tänker att alla uteblivna reaktioner på hans långa avhandlingar borde tala sitt tydliga språk. Han är mer än putt…

Jag kan inte säga annat än som prinsessan Madeleine:

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Den mannen får ungefär lika mycket respons på sina kommentarer som folk som kommenterar/kritiserar Ann Söderlunds Ali Express-härva på Hopsie Daisys instakonto får. Det har inkommit en hel del kritiska kommentarer på senaste inlägget men företaget är knäpptysta.

      Ger det dom bra rykte då och bara ignorera allt inte professionellt att ignorera kritik som ett företag

      Märkt det med att dom ignorerar hoppas cam kan uppdatera

    Men tror inte Herr Wahlström att psykopaten vet att han är begränsad? Han skriver ju det själv till och med.
    Märker han ju lätt då han säkert skriver från olika enheter men inte ser sina egna kommentarer.

    Sen undrar man ju varför ngn lägger så mkt tid? Men han är ju inte normal, det är ju svaret.

      Ja jag fattar inte, han skriver ju själv att han vet om det?

      Tröttmössan tror väl att hans elaka kommentarer läses av Henrik, även om ingen annan ser dom.

      Han tror att hans kommentarer blir lästa av Henrik, vilket de inte ens blir. Så han slösar otroligt mycket tid för ingenting verkligen.

      Vad spelar det för roll om han skriver från olika enheter? Han är ju fortfarande inne på sitt konto. Det spelar inte någon roll om du går in via din platta, telefon, dator, lånar grannens platta eller barnens telefon du är alltid du på IG. Sen kan han så klart be att få titta på en kompis konto, vilket är kanske vad du menar? Då kommer han att upptäcka att hans kommentar inte finns där.

    Varför ge psykopaten denna uppmärksamhet. Mata inte trollet.

      Tänker exakt samma sak. Mata inte trollen….

        Så trött på att allt ska tystas ner. Vill man call out skitstövlar så kan man väl få göra det?

          Tror vissa behöver lite troll och haters för att skapa innehåll också.

    Tror tyvärr detta ger motsatt effekt, nu vet människan att det han skriver uppmärksammas. Och hen skriver ju dessutom att den vet om att den är begränsad, så förstår inte riktigt varför Henrik svarar sådär och tror att det ska komma som en chock att personen är begränsad när den redan påpekar det i sin kommentar.

      Fast han skriver ju att det bara är Henrik som begränsat honom. Då besvarar Henrik att de är många fler som begränsat honom och inte enbart Henrik.

        Det var inte min poäng. Personen avslöjar ju att han vet att det är han som han syftar på och ändå svarar Henrik att det är dags att berätta det nu, ”DU är den jag pratar om”. Människan var ju sjukt medveten om det, och totalt onödigt att ge honom/henne ett helt eget instagram inlägg. Är ju den uppmärksamhet de vill ha.

          Ändå 1-0 till Henrik. Underbart att någon i månader suttit skrivit hat som ingen kunnat läsa🤣. Tror inte hatskrivaren förstått det, att man kan vara blockad utan att veta det. Snopet.

            Verkar ju dock som han vetat om det och kan bara tänka mig hur mycket han njuter av uppmärksamheten nu och han blev tilldelad ett riktigt inlägg dessutom och inte bara en story som försvinner. Så vete tusan om jag skulle säga att det är 1-0 till Henrik. Tror snarare det här trollet eller vad man ska kalla personen, bara är nöjd över att få det bekräftat att Henrik vet om hen.

            Blockat är ju fel ord. Begränsad. Han har ju kunnat se sina egna inlägg. Fler som borde använda den funktionen. Tänk paniken hos trollen när de inte får den respons de räknat med på sina inlägg! Skaffa nytt konto för att inse de diskret blivit osynliga…

      Fast detta gör ju säkert att fler begränsar honom, vilket betyder att ännu färre kommer läsa hans kommentarer överallt vilket ger mindre uppmärksamhet = vinst

        Han kommer bara skaffa ett spionagekonto för att se att hans kommentarer publiceras.

        Om de inte publiceras kommer han nysta i det & lösa blockeringen till slut.

    Undra vad en sån här människa gått igenom i livet? Finns ing ursäkter men blir faktiskt nyfiken.

    Ot. Hur kommer det sig att nästan alla influencers klär sig i samma kläder?. Inte stil utan varumärken..Other stories, Arket, osv.

    Ska de göra reklam till tex ellos eller Lindex då har de på sig dessa kläder i typ några dagar men sen direkt går de tillbaka till dyrare kläder. Börjar undra om de ens köper sina kläder överhuvudtaget. Tänkte om de blir sponsrade. Har aldrig sett de gå runt i plagg från Vero moda tex eller mango vila osv.

      Tror inte de blir sponsrade. De köper nog Arket framför Veromoda för att de tycker kläderna är snyggare. Jag köper heller aldrig Veromoda eller typ Gina, tycker kvaliteten på plaggen oftast är väldigt dålig.

        Jag köper ofta från Veromoda på Sellpy eller från deras hemsida. Jättefina kläder och hög kvalite. Vad snackar du om? Gina tricot går ej på mig. Tycker deras kläder är för små.

          Veromoda använder material om ser ut och känns väldigt billigt. Man får tycka olika, men jag upplever att andra (dyrare) butiker håller en annan standard.

            Generellt sätt, bör tilläggas. Kan ju finnas variationer i om butikerna såklart.

              Det beror på såklart. Vissa plagg kan se billiga ut hos de. Spec deras billigare plagg i polyester kan se ganska fula ut, men tycker jag ofta ser plagg hos de som är snygga och håller hög kvalite. Men kan tycka samma sak om tex Other stories. Flera av deras klänningar eller blusar är super snygga och försöker alltid fynda på afound :p. Men typ deras basics eller andra stora klänningar som de har ser jävligt budget ut. Kan ej se skillnad om det är other stories eller h&m märke.

            Håller med dig. Jag älskar vero moda / pieces men herregud vad dålig kvalite deras kläder har fått på senare år plus priserna börjar bli riktigt dyra för så kassa kläder. Mycket av det jag köpt senaste året har tappat formen eller är trasigt nu.

      Har typ aldrig sett någon göra samarbete med hm, kappahl eller Lindex, gör de ofta den typen av reklam? Jag har sett reklam för hm baby och newbie men då är det ofta lite nischade konton typ hus&hem

        Jo. Elsa Billgren, Cassandra klatzkow eller hur man stavar. Linda Marie. Tror t.om Therese Lindgren har gjort reklam hos de.

          Alltså Lindex.

        HM har världens bästa reklampelare, kronprinsessan Victoria

        House of Philia gör också reklam för Lindex.

    OT Men hur kan Felicia Bergström leva sitt liv utan att få kommentarer om hur mycket kläder/småsaker/onödigt skit hon köper? Hon är ju en av dom som hetsar och köper massa nytt hela tiden. Motsatts till Therese Lindgren och ändå är den kritiken oexisterande? Eller har jag bara missat det?

      Ja, det är helt sjukt vilka enorma mängder SKRÄP hon handlar. Rusta, ÖoB mm verkar vara hennes favoriter för att kunna shoppa enorma mängder skräp. Men hon gråter väl ut så fort hon får minsta kritik så folk vågar väl inte gå på henne då hon verkar vara en extrem lipsill.

    Inte för att vara sån men ger inte detta uppmärksamhet? Nu vet han ännu mer att Henrik vet om detta och tänker på det.

    Är det inte uppenbart denna person som gör detta är otroligt sjuk för att fortsätta är ju ingen person att resonera med eller ens ge ett svar till överhudtaget som att slå sig själv blodig i en tegelvägg

    Fast…han bemöts ju inte med tystnad 🤨

    Minns inte prinsessan Madeleine-händelsen som det refereras till. Kan någon påminna mig?

      Hennes förlovning med Jonas, där hon i intervjun avslutade med ”tihi”.

        Nej, det var i intervjun efter förlovningen med Chris.

          Tack alla! Nu minns jag 😊

        Chris.

        Nä, förlovningen med Chris var det.

    Fast å andra sidan så kan ju inte Henrik säga att personen ifråga gör det för ”ingenting”.. Henrik själv har ju full koll på personen och vad hen skriver…

    Henrik ser att det kommit en kommentar men måste aktivt trycka för att se vad personen skrivit. Så jo, det personen skriver läses inte av någon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.