Bianca Ingrosso om sin ögonfärg

På Bianca Ingrossos Instagramkonto undrar följarna ständigt kring Bianca Ingrossos utseende, eftersom hon gjort en hel del ingrepp och förändringar vad gäller det. 
Många är förvånade över vad som hänt med hennes ögon, så många tycker att Bianca Ingrossos ögonfärg förändrats markant. Detta skrev Nyheter24 om först.

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

I Biancas kommentarsfält kan man hitta kommentarer där folk frågar var hennes linser kommer ifrån och vilken färg de är och slutligen kommenterade Bianca det hela så här:

“Tro mig. Jag är lika chockad som er över min ögonfärg. Den skiftar hela tiden och just nu är den grön! Imorgon kanske bruna eller blåa, ingen vet haha.” // Bianca Ingrosso

 


Eller varför inte tatuera ögonvitorna? 
Det är nog det läskigaste jag har hört talas om.
Huuuuu!

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Med rätt filter kan väl ögonen vara vilken färg som helst.

    Herregud vad det inte såg ut som henne på bilden!

      Är det ens hon?

        Nej det de kan inte vara Bianca? Finns inte en enda likhet med henne.

          Det är inte hon!

            Det är visst Bianca. Hur trötta är ni egentligen. Syns ju tydligt

      Varför vill hon vara helt blank och kladdig i ansiktet, förutom runt hakan där det ser ut som ett ljust skägg?

      Haha hur korkad är hon eller hur korkad tror hon att andra är??? Det är ett FILTER! Bianca använder nästan alltid massa filter som ändrar hela ansiktet, ögonfärgen är ju den minsta förändringen här. Gå in på snapchat och prova själv, ett klick och man är en helt ny människa!

    Exonphspoiler la ju ut om detta för någon dag sedan. En jämförande gammal bild på Bianca nu med denna ögonfärg, och en bild med hennes dåvarande väldigt bruna ögon 🙂 En googling bort.

      Ja, i naturligt ljus är de nog bruna men hennes ögon är melerade. Filtret som hon använder överdriver ens ögonfärg och gör dem ljusare.

      https://images.aftonbladet-cdn.se/v2/images/319a1447-cfb5-46c9-a4af-02a362f24d16?fit=crop&format=auto&h=1267&q=50&w=1900&s=3064f7b9f537937e1149c256a1f045cbd9a2313a

      Hazel eyes kan se väldigt bruna ut i vissa ljus och väldigt gröna ut i andra. Mina ögon är hazel och beter sig likadant. Lägg därtill diverse förskönande filter Bianca antagligen använder sig av.

    Rihannas ögonfärg är ju också helt annan

    Mina ögon är enligt passet melerade. Oftast är de gröna (i olika nyanser), men ibland bruna och ibland lite åt det blåa hållet. De skiftar alltid efter vad kläder jag har på upptill. Så kanske Bianca oxå har det?

      Står ögonfärgen i ens pass? Inser hur länge sedan det var jag ens kollade i mitt😅

        Nej.

      Samma här! Tom grå i bland

      Samma här, de kunde inte avgöra min ögonfärg, för den skiftade så. Alla tror att jag är brunögd, för jag har brunsvart hår, men ibland har jag gröna ögon, oftast grå. Även min hy skiftar, gråblek på vintern och mörkbrun oliv på sommaren, bränner mig aldrig.

      Och ögonfärg stod i passet tidigare, men inte längre.

    Hon har väl linser.

    ”Melerade ögon betraktas som ovanliga och misstas därför oftast för bruna eller gröna ögon, när de i själva verket är en kombination av de båda färgerna. Den dominerande färgen i ögat varierar från brun/guld till grön och färgen kan uppfattas olika när ögonen observeras i solljus. Detta beror på en kombination av Rayleigh-spridning och en måttlig mängd melanin i iris.”/ Wikipedia

      Både jag och min dotter har det. Men de pendlar inte mellan svart/bruna som Ingrossos har till ljusgröna. Jag tror inte på dravlet hon kör.

        Har melerade ögon som skitar från mörkt bruna till blå eller gröna beroende på ljus, makeup och klädsel.

        Mina gör det. Beroende på hur starkt ljuset är, färgerna på kläderna/ögonskugga etc så kan de gå från att vara typ helt svarta, till att vara jätteljusa. Med rätt filter kan de till och med bli isblå ☺️

        Just brunt och grönt är inget konstigt. Många har ”hazel” ögon. Däremot vore det konstigt om hon plötsligt hade väldigt blå ögon på foto – troligtvis filter då…

          Inget konstigt alls. Mina skiftar utan filter.

            Jadda jadda jadda…

    Hon kanske är mutant och det är hennes superkraft.

    Att folk ff följer..

      Varför skulle man inte göra det?

        Det pratas ofta om nättroll. Men jag tycker de största flunsorna är de största trollen. De är helt omgjorda men ”näää jag har inte opererat mej, inte fettsugit och har inte löshår osv”.
        Det är så stört och jag tror inte det är sunt att kolla på skiten. Se bara på Kylie som visst ångrar (allt hon inte gjort) nu.

          Håller 100% med dig! Och alla som ifrågasätter är enligt flunsorna ”avundsjuka”!

            Ja! Snacka om att göra det enkelt för sej. Hela Sveriges befolkning är fula otränade och lata och bara avundsjuka.. ”eyeroll”.

    Om man zoomar in på vilken bild som helst på henne. Oavsett hur gammal den är, så ser man tydligt att hennes ögon är melerade.

      Hmm. Nä håller inte med. Hon har otroligt mörka ögon på gamla bilder. Sen när hennes ögon är ljusa så tror jag det är linser där det bruna lyser lite igenom.

        Det är för att de är melerade som de ibland är otroligt mörka. Ibland är de otroligt ljusa också.
        Som typ här: https://www.instagram.com/p/BMo-_7ngwkJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

          Du gillar verkligen att ha rätt även om du måste hitta på.

            Jag hittar inte på 😂

          På den där bilden ser det ut som att hon har underbett (liksom på många andra gamla bilder), men inte nuförtiden. Vilket ingrepp ändrar det, förutom käkkirurgi?

            Läppförstoring i kombination med filler för att göra hakan spetsigare? Eller så har hon faktiskt gjort en käkoperation?

    Varför skulle hon inte ändra sin ögonfärg, hon är ju inte nöjd med mågot annat?

    Ögonfärg på foto och video påverkas enormt mycket beroende på ljuset och hur bra kamera man har. Kolla på gamla 80- eller 90-talsalbum om ni har sådana hemma, ögonfärgen stämmer inte alltid överens… Jag tror att både Bianca och Benjamin har vad amerikanerna kallar för ”hazel”, en blandning av grönt, brunt, guld. Beroende på ljuset kommer färgerna synas olika tydligt, i solljus utomhus mest gröna, och inomhus där det är dunkelt mest bruna. Inte så konstigt. Tycker det är lite lustigt att tjejer med sådan ögonfärg ofta vill framstå som speciella ”mina ögon ändrar färg beroende på mitt humör!” Haha nej nej….

    Tydligen drabbas även influensers av nyhetstorka eller det kanske heter contenttorka. Några i detta kommentarsfält behöver uppenbarligen glasögon. Hennes naturliga ögonfärg är brun, faktiskt den typiska bruna färgen som flertalet italienare har. Bara att titta på gamla bilder och även jämföra med hennes far.

      Mhumm. Är den här bilden tillräckligt gammal? https://www.instagram.com/p/BWx98N8Hhg2/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

      Eller kanske den här? 7år räcker det? https://www.instagram.com/p/BMo-_7ngwkJ/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

      9år? https://www.instagram.com/p/st6dTiO_4i/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

      Typisk italiensk brun ögonfärg?

      Nu var det ju inte Bianca som gjorde content av sin ögonfärg utan följare.
      Och nej hon har melerade ögon.

        Det var ju på hennes stories, där hon utgick ifrån fansen som undrade vad hon gjort med sin ögonfärg. Så klart det blev hennes content. Lite variation i alla fall…
        Nej hon har jämnbruna ögon finns inget melerat där. Däremot lägger hon på filter så hennes ögonfärg varierar. Så det är inte ljuset som ger skiftningarna det är filter.

    Helt plötsligt vaknar hon upp en morgon och är blondin. Självklart förstår hon inte hur det gick till.
    Obs obs. Ironi. Helt ärligt så tycker jag synd om denna kvinna.

      Är ju skitjobbigt när det händer. Vaknade igår och var en labrador.

        🤣😂

      Jag tycker synd om människor som behöver hjälp men inte här råd med tex samtalsterapi. Bianca tycker jag inte synd om.

      Ja det är synd om henne. Vad händer den dagen hon vaknar upp och fansen har hittat något nyare och intressantare. När fansen slutar att betala dyra pengar på produkter som inte är annat än billiga generiska katalogvaror. För att inte tala om när gravitationen börjar sätta sina spår och allt artificiellt i hennes kropp börjar flytta runt till nya platser.

        Tänker också på det. Att vara så stressad av att bara ha sitt yttre och bli kastad när det chanserar

          Men va hon kan väll plugga och bli forskare. Har hela framtiden för sig. Ni tänker så omoget.

            Håller tummarna för det! Men om man ser till hennes självbild, mående och kunskapsnivå så ger jag ett halvt B till att det kommer ske. Men hon skulle fanken må bra av en sån sak.

        Bianca är rik som ett troll.

        Även om hon skulle förlora alla sina följare skulle det inte innebära någon nämnvärd förändring i hennes liv.

        Det dröjer nog mååånga år innan det där händer. Vid det laget har hon familj osv…

          Har hon?

    Angående ögonfärg, tips om någon du känner säger ”mina ögon skiftar i färg mellan grönt och..” (det är alltid grönt som är ena färgen) svara aldrig ärligt att du de alltid är t ex blåa eller bruna om du inte vill förolämpa personen. Är väldigt viktigt för en del att omgivningen spelar med i att deras ögon visst är gröna ibland, trots att det inte är sant. Oklart varför men det är så.

      Men va??

        Ja. Inte helt ovanligt fenomen (iaf vad jag upplevt) att folk påstår att de har gröna ögon trots att de verkligen inte har det. Och vill man inte starta en diskussion är det bäst att bara hålla med.

          Fattar precis. Hade en kompis som hade bruna ögon men hon var helt övertygad om att de var grönmelerade. En kompis rättade henne och hon var körd efter det.

      Underbara Clara har gjort exakt detta upprepade gånger. Lägger ut bilder på sina ögon och hävdar diverse olika färger men de är så uppenbart bara blå.

    https://www.bag-all-europe.com/fr/blogs/news/bianca-ingrosso-pa-besok-i-bag-all-butiken

    Här ser man henne i starkt ljus (bild) och i dagsljus (i vloggen) och ögonen är bruna (för sex år sedan).

    Hon får såklart göra vad hon vill, linser, filter, operationer, allt! Men det vore bättre om hon sa det.

      Jisses vad olik hon är nu om man jämför då.

        Är det ens samma människa?! Undrar verkligen på riktigt.

        Så fin hon var då. Måste vara hemskt som förälder att ens barn inte ens ser ut som sig själv längre

      Exakt. Hennes ögon är otroligt mörka. Därför de ser melerade ut när hon har linser. Svårt att helt täcka det mörka med ljust.

        Tittar vi på samma bild? Jag tycker att hon har rätt ljusa ögon på bilden. Mörka i bilden till vloggen

          Kolla vloggen under bilden. Bilder är nog alltid fixade.

            Men bilden kommer ju från vloggen?

              Men en stillbild från en influenser. Host. Filter much?
              Hursomhelst så finns det inget hon inte ändrat på. Och det är ju synd. Tänk att vara runt 20 och känna så? Hon var helt perfekt som hon var. Men förstår hennes fruktansvärda stress i den roll hon har.
              Men framförallt så blir jag förbannad på denna samtid. Som inte sätter stopp och räddar våra unga från sån hets.

                En stillbild från en vlogg på en nyhetssida är det väl?

                  Hur rik hon än är är kvinnan är 30 år o så omogen som 15år Tror aldrig hon blir riktigt lycklig, kanske borde lämnaSverige o bo bland likasinnade Det var väl därför för Philip lämna henne Dröjer inte länge förrän han blir pappa med en normal tjej o äntligen blir lycklig , hoppas minsta pojken blir lycklig han har ju en normal pappa Pernilla lever för fina saker o pengar Därför tror ja äldsta pojken är normal kanske även Benjamin Tur hon så gammal annars hade Pernilla säkert skaffat ett barn till Fam är lite tokig o folk älskar
                  sånt Förstår inte att så många följer Ja har kollat någon gång i inget normalt kommer från hennes mun Snart skyller hon på sin barndom för vad har hon kvar Väx upp Bianca men som barn till Pernilla är det nog svårt Sluta är var så klumpig i mun det finns barn som tittar o många gamla kan du inte vara normal tänk att många gamla tycker om programmet Undrar om du är korkad eller du tänker inte när du pratar,o Bianca är så lik dig i allt

                    Vet du vad en punkt är?

    så många produkter i håret att hon ser inklipt på bilden

    Jag har melerade ögon som kan se gröna eller bruna ut beroende på ljus eftersom jag har inslag av båda färger. Men att ögonen plötsligt skulle övergå i en så tydligt blåliknande ton.. nej, det är definitivt filtret.

    ”lika chockad som er om min ögonfärg”…jaha, så det tog henne alltså närmare 30 år att upptäcka detta? Tillåt mig le, hon bara älskar att ses som lite ”annorlunda och unik” (majoriteten av jordens befolkning har f.ö bruna, ser ut som hon har ljusbruna med lite melering, vilket kan få ögonen att skifta i olika ljus) i sina följares ögon och nappar på allt som rör hennes ev.sk. speciella egenskaper. Har svårt att komma på en mer självupptagen människa faktiskt, hon påminner lite om de där gamla Dramaten stötarna från förr, primadonnorna där. Upphör heller aldrig att förvånas över människor som faller för detta, upphöjer och avgudar.Läser man bland hennes följare så tycker jag uppriktigt sagt en stor andel inte verkar riktigt 100, knepiga & besatta.

      Har alltid tyckt att det är lite sektvarning över hennes följare och det senaste året verkar Bianca själv börja tappa det.

    OT Hörni allihopa. Har noterat att det knappt är några rumpbilder i string i flödet trots att badsäsongen är här.
    Kan det faktiskt vara så att visa upp stjärttrenden äntligen är över. Halleluja i så fall.
    Kroppstrendens fokus har nu övergått till extremt smala kvinnokroppar .

      Ska dom skära bort dom fyllda rumporna nu ? 😂

    Kände inte igen människan, helt olik. Olika ögonfärger olika dagar, en dag vaknar hon väl med grått könshår också😉 Vad har hänt med den sneda munnen..

    Mina ögon skiftar färg tror inte det är unikt.

      Skiftar det från mörkbrunt till blåklintsblått?

        Vart tog den här Bianca vägen https://youtu.be/13vqYx8A8Gg ?

          Hon blev 6 år äldre. Du vet väl att människor utvecklas och förändras genom livet?

    Typiskt de som skäms för sitt ursprung/utseende och gör allt för att ”passa in”. Sorgligt och själlöst.

      Jag tror hon vill se ut som sin mamma. Hennes pappa föredrar det utseendet, hennes fd pojkvän också. Inte undra på att hon bär på självhat.
      Hon skulle behöva terapi och inse att det finns miljarder män där ute som föredrar hennes naturliga utseende.

        Eller inse att hon duger precis som hon är oavsett vad miljarder män skulle eventuellt föredra..

    Hur gick det för Haidar (PH) som opererade sina ögon blå?

    Min ögonfärg skiftar ständigt mellan grönt, blått & brunt!
    Och det för att jag har linser, i olika färger!
    Har du bruna ögon i grunden är det nästan omöjligt att linsa till sig annan ögonfärg då det skulle skina igenom (så dominant). Såå svårt byta ögonfärg då!

    Mina ögon var knallblå tills jag blev runt 12, numera är de jätte ljusa. Ett ljusblått och ett ljusgrönt. Så visst kan de ändras. Har dock aldrig reflekterat över det.

    Kvinnan har filler, botox, bröstimplantat, löshår etc. Vakna!!! Hennes ögonfärg är ett resultat av linser eller filter, dvs. FAKE!

    Kan någon berätta varför hennes framdel på bikinin jämnt är så stor? Den går upp till naveln.

    Hon har inte ”otroligt mörka ögon” eller svartbruna. Hon har melerade ögon. Varför har folk så svårt att acceptera det?
    Hennes mamma har blåa hennes pappa bruna, inte alls konstigt att hon har melerade ögon. Jag har hazel, när det är mörkt ser ögonen bruna ut, i dagsljus ser de grönare ut.

    Finns så skumma kommentarer om att hon tagit bort revben också och näsan är opererad. Förstår inte varför det ska spekuleras.

      Ja gud vad skumt! Det är ju sant. Hon har ju opererat bort varenda drag hon haft naturligt. Upp till henne naturligtvis. Det farliga är såna som inte fattar det.

        Vadå det är ju sant? Hur kan du/ni veta att hon har gjort något så drastiskt som att faktiskt ta bort en del av hennes kropp. Sedan ser ju hennes näsa likadan ut.
        Googla lite så ser man att hon har alltid haft smal midja. Kollar man på föräldrarna ser man ju att hennes näsa liknar deras.

    Snälla kan vi prata om hur Kenza gör samma sak? Lägger massa med filter på hennes stories för att få hennes ögon att se mycket ljusare ut? Titta på gamla bilder av henne så har hon mörkbruna ögon

      Kenza har alltid haft gröna ögon. Snälla nån. Kollat igenom gamla bilder på henne. Mörka ibland kanske men helt klart gröna.

        Många ”bl*tte-tjejer” (men även killar) verkar ha såna komplex.
        De ser inte kloka ut med de där ljusa linserna, de passar helt enkelt inte i det och om något så gör det dem fulare men de förstår inte det. Tror de är hemmablinda eller nåt.
        Jessica alba med sina bruna ögon är så vacker och ser för jävlig ut med ljusa ögon (hon hade linser i f4), det tar bort fokuset från hennes vackra drag och man ser bara två blå hål.
        Tycker överlag att man passar i sina egna naturliga färger. Bianca med hennes vitrandiga hår och svarta utväxt ser för jävlig ut. Helt torrt eftersom hon bleker det så mycket.

        Snälla nån. Hur gamla bilder kollade du på? 2 år bakåt när det fortfarande fanns filter att lägga på ?

        Sök på bilder på Kenza som barn ser du att det är helt klart mörkbruna utan någon antydan till ljusgröna nästan blå som Kenza försöker få det till är hennes ” naturliga ögonfärg” nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.