Bianca Ingrosso kommenterar vad som hänt med hennes ögonfärg.
Bianca Ingrosso kommenterar vad som hänt med hennes ögonfärg. - Foto: Stella Pictures/Skärmavbild @biancaingrosso/Instagram

Bianca Ingrossos svar på tal om sin nya ögonfärg: "Lika chockad som er"

Bianca Ingrossos utseende diskuteras ständigt i kommentarerna på hennes Instagramkonto. Den senaste diskussionen handlar om hennes ögonfärg, som många menar har ändrats. Nu ger Bianca Ingrosso själv svar på tal om vad som hänt med hennes ögonfärg.


Bianca Ingrosso är en tjej med många järn i elden, hon har sitt eget kläd- och smyckesmärke. Hon äger även 11,5 procent av sminkmärket, Caia, som år 2022 omsatte 400 miljoner kronor, vilket Nyheter24 skrivit mer om. Bianca Ingrosso driver även sin egen talkshow "Bianca" på Kanal 5.

Bianca Ingrosso erkänner sin skönhetsoperation

Samtidigt som Bianca Ingrosso är en skicklig affärskvinna och tv-personlighet är hon även en stor influencer, med över en miljon följare på sitt Instagramkonto.

I Bianca Ingrossos kommentarsfält är det ständigt diskussioner och spekulationer om vad hon gjort och inte med sin kropp och hur hon ser ut. Många fans spekulerade länge i huruvida hon gjort om sina bröst, något som Bianca Ingrosso i oktober 2022 gick ut och bekräftade.

Bianca Ingrosso om sin ögonfärg

Nu är fansen igång med nya spekulationer kring Bianca Ingrossos utseende. Många är nämligen förvånade över vad som hänt med hennes ögon. Fans tycker nämligen att Bianca Ingrossos ögonfärg förändrats markant.

I Biancas kommentarsfält kan man hitta kommentarer där folk frågar var hennes linser kommer ifrån och vilken färg de är.

Nu har Bianca Ingrosso själv gått ut och kommenterat sina ögon i en story på sitt Instagramkonto.

“Tro mig. Jag är lika chockad som er över min ögonfärg. Den skiftar hela tiden och just nu är den grön! Imorgon kanske bruna eller blåa, ingen vet haha.”

Bianca Ingrosso kommenterar sin ögonfärg. Foto: Skärmavbild @biancaingrosso/Instagram
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!