Nya ”äggtrenden” på Tiktok

Igår togs en av de nya trenderna på Tiktok upp på Tv4 och den kallas kort och gott för ”Egg crack challenge”. 
För er som inte vet vad det här handlar om så är det föräldrar som lagar någonting innehållande ägg med sina barn, och istället för att knäcka äggen på bunken eller liknande, så knäcker man dem mot det intet ont anande barnets panna, till föräldrarnas stora gapskratt.
Jag har sett mängder av dessa videos på Tiktok och inte en enda gång har barnen tyckt att det var roligt. Många av dem blir snarare jätteledsna, men det har alltså inte hindrat föräldrarna från att posta klippen för maximal spridning.

Har ni sett det här?
Vad är era känslor?
I don’t like it.

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Sjukt. Borde göra asont dessutom. Hur långt är man beredd gå för uppmärksamhet och likes?

      Vet inte. Men HT la nyss upp sin mormors kista på väg ner i marken. Det känns… Märkligt? 🫠

        Kan inte någon starta en HT-bevakning snart så att alla ot om henne tas där?!😅

          Jag gillar henne, men detta va.. Nä usch 😵

          Men tänkte främst på TS, hur långt är man beredd att gå för likes

          Jo och igår duschade hon. Sedan ska hon tänka ut vad hon är sugen på. Vilket ofta är köpemat/hämtmat. Eller så åker hon och handlar. Då kan det bli en haul från Willys eller Eko. Sedan sover hon en stund. Magbild. Trött. Serie på Netflix halva natten. Oj jag glömde, baka något.

          Repeat.

            Tycker hon är en av de vettigare influencers… och hallå hon är gravid efter att ha förlorat ett barn. Låt henne va!

        Vem är HT?

          Rolig du är.

            Jag undrar också vem HT är.

              En influencer som blivit gravid genom IVF, vilket är helt underbart. Därför följer jag henne.

              Grejen är väl att hon inte jobbar utan lägger ut heeeeela sitt vardagsliv med lunch, tupplurar, duschar och diverse shopping på Rusta osv.

                Varför följer du henne? Hon är ju så förbannat tråkig. Hon gör absolut ingenting med sitt liv. Hur orkar hennes sambo leva med en som har noll ambitioner och bara degar i soffan hela dagarna?

          Undrar samma utan att försöka vara rolig.

        Vet många som lagt ut liknande på sociala medier.

        Någon som däremot är mer märklig är ju FD. Den människan måste ha något psykiskt….

      Samma som när man kastar en ostskiva rakt i ansiktet på sina små barn. Vidrigt!

        Vaaa??? Men näe så fruktansvärt förnedrande !

    Herregud

    Som presumtiv adoptivförälder blir man intervjuad och får träffa massor med folk som ska utvärdera en. Kanske ngt även för biologiska föräldrar…?

      Skulle verkligen önska det, inte pga detta just men så mkt annat…

    Förstår verkligen inte grejen med den här trenden. Tror inte att jag sett ett enda barn som inte blivit ledsen, ändå ser andra föräldrar detta och tycker att det är en bra idé? Många av dessa länder har dessutom inte i närheten av lika säkra ägg som i Sverige. Jag hade då inte velat knäcka ett rått potentiell salmonellabärande ägg i mitt barns ansikte.

      Men det är misshandel. Stackars barn med elaka föräldrar Tvi!

    Jaha det var det som britney lagt upp på sin insta och tyckte va så gulligt. Egghead..
    Flickan såg jätteledsen ut. Å två ”vuxna” som garvaar ihjäl sig, filmar, lägger upp..
    Sjukt

      Jag tolkade britneys inlägg som att hon tyckte synd om barnet. ”Vill plocka upp henne och ge henne en kram på en gång” eller vad hon nu skrev. Kanske minns jag fel.

        Hon gillar dock att sprida olika barnklipp. Inte första ggn nåt liknande

      Störtskön unge som säger ifrån och gör det på den vuxna.

    Fattar absolut inte. Pantade föräldrar.
    Själv har jag ett barn som skulle garva sönder om man gjorde något sånt här men det är inget vi gör ändå. 1. Det är en typ av våld – man slår någon. 2. Man leker inte med mat som man sen får kasta. 3. Det är kränkande och förnedrande. Det gör även ont.

      Jag håller med dig, men det är nog främst lite äldre barn som skulle skratta. Typ en tioåring. Att göra det på en liten toddlare däremot är ju helt galet.
      2. Man behöver inte kasta ägget. Baka med det eller nåt.

      Obs, jag tycker inte att man ska göra det här alls.

        Bakar du med ett ägg som runnit ner över ett grinande barns ansikte först?

          man knäcker ju ägget, man tar inte sönder det helt så det rinner ut så det var nog det personen menade. men håller med om att man inte borde göra det såklart!

    Sjuka empatistörda föräldrar som vill ha uppmärksamhet..

      Och sen kommer de till skolan och där ska vi lära dem välja empati, det blir en smal sak att ordna.
      *ironi*

    Håller med om allt, allt från att det har blivit en trend där föräldrar ska prata om att de ångrar sina barn och sen den här sjuka trenden där man skrattar på barnens bekostnad när man gör de illa.
    Alltså skev värld vi lever i, det tar mycket energi, tid och ansträngning att få ta körkort men barn kan man skaffa till höger och vänster. Fuck that säger jag!

      Det är inte en ”trend” att prata om att ångra sina barn, men jätteviktigt att det pratas om (anonymt om barnen är små). Så att andra kan undvika samma öde.

        Men inte anonymt när de är större och fattar saker och ting?

          Menar nog att man inte ska prata om det alls då..

          Vuxna barn kan hantera att höra det tänker jag.

    Men det gör ju för fan ont!

    OBS! Om det – mot förmodan – skulle vara någon här som överväger att följa trenden, betänk då att det kan vara brottsligt. Då tänker jag framför allt på att det kan röra sig om ofredande. Om det skulle gå väldigt snett så kan det även röra sig om ringa misshandel/misshandel av normalgraden (även om jag inte sett något sådant exempel hittills).

      Förtydligande: Om barnet får ont så är det en form av misshandel. Om barnet därtill får märken och/eller börjar blöda, är det än mer allvarligt.

        Nu går ju inte gränsen för misshandel enbart vid fysisk smärta!

          Nej, så är det. Men av rekvisiten för att ett handlande ska kunna klassificeras som misshandel är ”smärta” nog det mest sannolika. Kroppsskada, sjukdom och vanmakt kan hypotetiskt också uppstå.

            Dock kan personen fällas för annat kopplat till psykisk misshandel som. Du kan läsa mer om det i nästa kapitel i Brottsbalken (kap. 4), det du nämnde hittas i kapitel 3 i Brottsbalken (skriver ut det om någon är intresserad av att läsa och förstå mer och inte för att ”skriva dig på näsan”).

            I nuläget har vi inget fristående i lagen, för psykisk misshandel som för fysisk misshandel, men det innebär inte att en individ som ägnar sig åt psykisk misshandel inte uppfyller brottsliga rekvisit, som den kan komma att fällas för. Det är lite annorlunda formulerat och ingen är fri att ägna sig åt psykisk misshandel och förvänta sig att inte bli dömd. Men det är inlämnat ett förslag om lagändring som de vill ska träda i kraft 1 jan. 2024. Det kommer i så fall innebära att någon som systematiskt utsätter någon för psykisk misshandel (”enbart”) kan dömas till fängelse upp till 4 år. Detta är förslaget man vill ska träda i kraft!

            Detta i kombination med Barnkonventionen, innebär att inom ett halvår kan föräldrar som kränker sina barn på olika att få en faktisk påföljd av rättslig karaktär. Själv håller jag tummarna för det här, skulle innebära att många får hjälp och att landet får igenom jätteviktiga prejudikat som kan ge barnen och andra utsatta ett skydd! Föräldrar ska inte utsätta sina barn för kränkande handlingar och skratta åt barnen och söka ryggdunkar från andra vuxna på barnens bekostnad.

              Vad tänker du på i fjärde kapitlet brottsbalken som skulle kunna bli aktuellt utöver ofredande? Är det integritetsintrång du tänker på? Du är uppenbarligen inte juridiskt skolad, men det hade ändå varit kul att få läsa dina tankar om vilka brott som eventuellt hade kunnat aktualiseras utifrån gällande lagstiftning. 🙂

                ”Du är uppenbarligen inte juridiskt skolad”. Vad baserar du det på? Jag gör inga antaganden och frågar istället! Vad gör du själv kopplat till juridiken? / juridikstudent i Lund

                  Du skriver ut lagen, dvs. brottsbalken, med en versal i stället för gemen. Det brukar vara ett tydligt tecken på att man inte är juridiskt skolad.

                    Men herregud vilket översitteri..

      Det borde rimligen även gå mot barnkonventionen, i synnerhet sett till hur integritetskränkande det är att publicera det offentligt. Jag hade helt ärligt gärna sett att någon döms så att folk förstår hur dum denna trend är.

    Jag har så jäkla svårt att förstå hur man kan vilja göra det här mot barn, och allra helst sitt egna 🙄 folk saknar ju helt omdömesförmåga

      Är ju bara att kolla alla influensers med barn vad de utsätter dem för.

      Finns inget intelligent liv på sociala medier.

    Psykologen i klippet 😍 så bra hon förklarar!

    Saknar tiden innan sociala medier.

      Det är som att många går in i ett slags regression som vuxna och är väldigt emotionellt omogna.

      Minns när jag själv växte upp och det var en sådan tydlig gräns att vuxna var just vuxna och inte som barnens jämnåriga vänner.

      Det finns en hel del negativt med överklassen, men ni kommer aldrig se överklassen ägna sig åt ”challenges” och dans och annat krafs på TikTok.

      Det går att vara en engagerad förälder utan att kliva ner i en tonårsmentalitet. Jag skulle göra slime till mina småkusiner och när jag letade efter antal delar man skulle ha av de olika ingredienserna, såg jag vuxna som satt och kladdade med det för sitt eget nöjes skull (som små förskolebarn).

        Vuxna människor behövs! Och då menar jag inte bara vuxen åldersmässigt, utan en ansvarstagande mogen person.

        Dom ska sätta gränser åt sina egna och andras barn och vägleda dom mot vuxenlivet.

        Jag har jobbar i en butik och när jag har sagt ifrån när tex barn i 10-årsåldern åker elsparkcykel inne i butiken så har jag fått skäll av först barnen men sen också deras förälder som inte alls tycker att JAG ska uppfostra hennes barn. Och det är just det som är problemet idag att andra vuxna inte får säga till barn när dom gör fel.

        Minns själv när man va liten, född på 80-talet och någon annan vuxen kom på en med något man inte fick göra…. alltså man skämdes ju.

        Sen kanske man fick skäl av mamma efteråt med.

        Men det funkade ju.

          Det finns också många gånger en föreställning hos föräldern att föräldern bestämmer över alla andra i omgivningen och deras egendom, i samma ögonblick deras barn vistas på en offentlig plats (en förlängning av det egna hemmet).

          Barn som åker sparkcykel i butiker är vanligt idag även när föräldrarna är närvarande (inte ALLA föräldrar…så var det sagt). Men de har noll tanke kring konsekvenserna av att barnet åker på sin sparkcykel i butiken. Märken efter gummidäcken som någon måste lägga extra tid att få bort, en del barn åker in i andra kunder, varor som ibland välter ner som någon får plocka upp och eventuellt städa golvet om något gått sönder. Här hävdar en del föräldrar att det är bara att plocka upp, men ingen vill ha sina matvaror omkringdrällandes på golvet där människor går med sina ytterskorna och det är fullt av bakterier och smuts.

          De här barnen får däremot antagligen absolut inte åka med sin sparkcykel inomhus i det egna hemmet! Make that make sense!

    Minns med fasa hur det kändes när man var liten, gjorde nåt ”konstigt” och alla vuxna runt en skrattade. Och då var det ingen som filmade och la ut det för alla att se. Vad fan gör folk med sina barn egentligen? Fattar dom inte att man förstör barnens trygghet och förtroende i grunden när man gör så här? De personer man ska känna sig mest trygg med, sina föräldrar.. fy fan alltså! Sitt för fan inte sen o gråt över att era barn är oresonliga och empatistörda, det är ju föräldrarna själva som gör barnen så. Sluta filma era barn och lägga ut det på nätet, bara sluta.

    Jävlar vad detta triggade något i mig märkte jag.

      Håller med. För ett l barn är det viktigt att kunna lita på sina föräldrar till 100 %. Skojar rätt mycket med mina men man märker direkt när det inte är roligt längre. Dessa sk föräldrar är idioter

        Hemma hos oss är det högt i tak, vi skämtar och har jävligt kul. Men, mina barn har alltid kunnat visa eller sagt när det blir för mycket och då stannar allt direkt. Ingen som ska hånas heller över att ”kan du inte ta ett skämt” eller så. Vill man inte är det stopp. Skulle fan ALDRIG filma mina barn när de säger stopp och sen lägga ut på nätet och håna dom.

          Måste man dra saker till någons yttersta gräns? Varför driva på? Vad får man ut av det? Det går att umgås och ha trevligt utan att ligga på gränsen av vad någon tål innan den bryter ihop och kommer sig utsatt. ”Säg till om jag gör för mycket, för jag kommer inte bromsa själv, för jag har sååå roligt nu när jag utsätter dig! haha, nu har vi roligt på din bekostnad”. Lite som de där gränslösa vuxna som kittlade barn tills att de skrek och grät i ren panik.

            *känner

            Nu tror jag inte att Kattfan tycker att denna trend är acceptabelt, utan hen verkar påtala det viktiga i att man ändå ska kunna ha lite kul, att barnet ska kunna säga till om det inte känns OK och att man som förälder respektera det. Det tycker jag – precis som Kattfan – är viktigt och en självklarhet. I vissa fall är det uppenbart vart gränsen går. Det är exempelvis inte okej att knäcka ett ägg i pannan på barnet och lägga ut videon på Youtube. Att däremot kittla sitt barn är något som alla inblandade ofta tycker är roligt. Sen kanske gränsen för när det inte längre är roligt är svårt att att veta på förhand, varför det är viktigt att barnet kan säga nej. Det är inte att tänja på gränserna. Men om du tycker det så vet jag inte vad man ska kunna göra med sitt barn? Begränsa sig till att sitta och läsa tråkiga instruktionsmanualer för barnet kanske?

            Ja man kan ju vrida på allt.. ibland, inte alltid, är man känsligare än vanligt och ens gräns flyttas. Du får det att låta som att vi pushar allt hela tiden, så är det inte. Ibland kan det ju vara så att min gräns går före barnens men att dom inte tänker på det (och tvärt om). Kan vi foka på vad inlägget handlar om nu?

              Jag bemötte det du sa att ni slutat när barnet uttrycker att det har gått eller är på väg att gå för långt. Vad har någons ”känslighet” med det att göra, det är frikopplat från det egna beteendet. Hur kommer det sig att den andras känslighet så ofta ska dras upp i ett motargument och som försvar för de egna handlingarna!?

              Varför har så många vuxna behov av att testa barns gränser?

                Du läser in mer än vad jag skriver och menar. Orkar inte ens försöka förklara för dig. Du verkar redan ha bestämt dig för att missförstå mig. Ha en bra helg 🌹

                  Svarar enbart utifrån att du själv berättade att barnet får berätta om sin gräns och då slutar ni andra i familjen på en gång. Du missar poängen när du går in och blir defensiv, Katten.

      Jag har ett tydligt minne av hur jag som typ fyraåring blev uppdragen av en streetperformer i Köpenhamn. Han var någon slags trollkarl eller clown eller nåt. Lilla jag förstod ingenting alls av hans tricks och det stod (som jag minns det) en stor ring med vuxna runt oss och skrattade åt när jag pekade på fel hand eller gjorde fel.

      Håller så mycket med. Jag minns flera saker som jag sagt som vuxna skrattat åt. Tyckte det var jättejobbigt. Även om det inte var stora saker.
      Har tänkt på det mycket sedan jag själv fick barn och aldrig skrattat på deras bekostnad.
      Istället har jag skrivit ner lite små söta saker och uttryck från deras barndom som jag visat bara för dem. Det verkar de ha uppskattat. Och då är det fina saker som jag ändå aldrig skulle skrattat åt ihop med andra vuxna.

      Samma här. Jag åkte i min morbrors damm som yngre, ville kolla på fiskarna. Var typ 9-10 så inget litet barn men ändå. Blev otroligt ledsen och lite skamsen. Alla vuxna skrattade runtomkring och pekade och sa ”typiskt dig”. Mormor var den enda som faktiskt hjälpte mig in i duschen och tog hand om mina fina kläder som blev blöta. Fortfarande ett minne som gör mig både irriterad och lite ledsen när jag tänker på. Visst, det måste ha sett asroligt ut. Men att peka och skratta när jag står där dyblöt på altanen och gråter. Känns inte okej.

    Så jävla störd grej! Folk verkar ju helt tappat perspektiv. Barn under 10 år borde inte få finns i offentliga kanaler. Borde finnas en orosanmälanknapp på nätet.

    Folk blir dummare och dummare,helt enkelt korkade ,ens komma på tanken

      Jag är rädd att du har helt rätt i detta…

      Min pappa sa redan för 30-40 år sedan att vi sakta men säkert är tillbaka till ”apstadiet”…

        Det var bättre förr. Och förr var det också bättre förr.

        Tja, det kanske inte är så konstigt med tanke på att så många har gått tillbaka till att äta samma typ av kost som åts innan evolutionen…

        En effekt av det socialistiska bidragssystemet med bidrag till höger och vänster, det har möjliggjort även för dumma personer att skaffa flera barn, och deras barn har gjort likadant. Nu börjar man se resultatet.

      Nu vet/kan vi dock mer om barns rättigheter men idioter kommer alltid finnas. Och tyvärr har vi nu internet oxå då fler kan frossa i sånt här.

    Utöver att detta är respektlöst mot barnen så är jag så trött på allt detta slöseri – det känns väldigt verklighetsfrånvänt i dagens samhälle att använda mat som skämtrekvisita. SVT barn är experter på detta och jag undrar ofta vilka signaler det skickar till dagens ungdom.

      +1

      Jag gillar bäst i test men blir så trött på att de ska leka med mat i var och varannat test nu mera.

    Ursch

    Såg klippet med den lilla flickan som Britney hade lagt upp och fick ont i hjärtat. Hon förstod ingenting . En mysig bakstund blev förnedrande. Två vuxna kvinnor som skrattar så de nästan kissar på sig när de knäcker ägg i flickans panna (det gjorde ont) samtidigt som de filmar. Det gulliga och roliga i de vuxnas värld var att hon sen frågade om hon kunde få knäcka sitt ägg i huvudet på en av dem och man ser hur fel och förvirrande hon tycker det är när hon sen gör det.
    Barn har fullt upp med att förstå vuxenvärlden ,lära sig gränser och socialt beteende .Barn ska inte utsättas för pranks som dels gör ont och som också går mot det de har lärt sig är rätt och fel.
    SoMe suger verkligen i jakten på uppmärksamhet och likes.

    Förväntar mig inget annat än av (vuxna) folk som använder TikTok.

    Har en treåring. Det gör ont i hjärtat att tänka på att det kanske kommer komma ögonblick i hennes liv där folk skrattar åt henne så att hon blir ledsen. Det gör ännu mer ont i hjärtat att tänka att JAG som är hennes stora trygghet skulle skratta åt henne, OCH lägga ut det så hela världen kan se och också skratta? Usch.

    Dom klippen jag har sett så är det kvinnor som knäcker äggen i panna på sin man, ofta med texten ”även män kan vara till nytta i köket” inbäddad i klippet.

    Tycker det är hur kul som helst, men tydligen är det misshandel jag bevittnar enligt kommentarerna här.

      Är väl en jäkla skillnad på barn och vuxna ändå?
      Knäcka ägg i huvudet på sitt barn som förälder är totalt empatilöst!
      Göra det samma på sin man är inte roligare det, men han kan försvara sig åtminstone och förhoppningsvis med självkänslan i behåll.

        Och han kan förhoppningsvis ta ställning till om han vill att frun delar klippet sen eller inte.

      Gott försök till att trolla hörru.

      Men hur kan du tycka det är kul är du 5 år eller??

      Jag tycker det är svin kul när dom gör det på sina män 😂😂😂😂😂

    JÄVLA IDIOTER! Det enda jag har att säga om dom som gör detta!

    Jag skulle inte ens knäcka ägg i min egen skalle varför då göra det på någon annan?

    För en gångs skull verkar kommentarsfältet rörande överens. Det värmer!

      Tänkte på det ned. Fantastiskt.
      Tänk själv, vill du att nån slår ett ägg i huvet på dig
      Nä just det. Stackars dessa barn, man undrar hur de har det annars

    Är de här så kallade föräldrarna störda av vad de får se på nätet? Eller var har det gått så fel att man gör illa barn psykiskt och fysiskt och lägger ut det på nätet för att få likes?

    Det har nog inte med låg intelligens att göra helt och hållet utan det beror nog mest på att förmågan till empati saknas totalt. Det hela är vidrigt. Det säger rätt mycket om en människa som plågar sitt barn för att få likes på nätet. Eller varför man nu gör det. Obegripligt.

      Så empatistört + att man får ont i magen för barnets skull. 🥺

        Ja jag började på illa nu. Utöva våld mot sina barn för skojs skull. Blir så jävla ledsen.

          Ja, fy! 😢

    Personligen vill jag inte ha ett osäkert barn som inte vet att han kan lita på mig till 100%

    Nu har Vanja publicerat ett megalångt Förlåt-inlägg på sin blogg:

    https://vanjawikstrom.motherhood.se/world-of-alidia/forlat/

      1,5 miljoner brände de INNAN mint. Och ändå så lovade hon att allt skulle bli av? Det går ju från att kännas naivt till att hon har ljugit.

        Det känns ju otroligt oansvarigt och ja, naivt. Hur dålig får man vara på att planera realistiskt när man tar in pengar från sina följare? Inget om ME-forskningen etc heller… samt hur vanligt är det att lyfta full lön när man drar igång ett nytt projekt? Omoraliskt och oansvarigt som sagt. Pengar tar man ut när man ser att det rullar på.

          Någon skrev: Vilka är de fyra delägarna? Sen ett tips: strunta i att färdigställa Metaverse galleriet och skänk pengarna till ME-forskning istället. Tror de gör mer nytta där.

          Vanja svarar inte ens på kommentaren om att istället skänka pengarna till forskning utan skriver istället: Jag är så ledsen över du är så besviken. Snacka om att vilja skifta fokus när man blir ifrågasatt, tydligen ville hon inte svara på förslaget. Förstår inte hur folk köper hennes tusen smileys-metodik.

      Nästan mer frågetecken än innan. Varför tog det så lång tid att publicera siffror? Hon säger att de fick frågor redan förra sommaren, så varför matchar inte deras svar då deras svar nu? Varför vill de fortsätta lägga pengar in i metaversehålet från sitt moderbolag om det redan är över budget och pengarna är slut? Budgeten och deras gamla svar menar hon hamnade på ”ljusskygga” sidor, så blir det ju om man förbjuder/pressar folk i dms till att inte ställa kritiska frågor. Är det verkligen ett drev om följare ställer samma frågor gång på gång för att de inte tycker sig fått svar? När minten inte gick som väntat, varför beskriva det som en supersucce och framförallt, varför ducka alla dessa kritiska frågor i över ett år istället för att vara tydlig med situationen från början? Övergången från fysisk lokal till metaverse, om det var plan B hur kan den då ha kostat nästan som en årsdrift av en relativt central kontorslokal i Stockholm? 400k för en helg när pengaena redan börjat sina? Lägg ihop de två posterna och det finns mer än nog för lokal och drift under i alla fall ett år. Varför skulle det till flashback för att upptäcka att Vanja och Niklas köpte upp WOAs under falska namn istället för att göra det publikt (och varför har ett av dessa konton tömts och det andra fått ”pengarna tillbaka” från woa? Om det nu var deras barns konton?)

      Ähhhh jag vet inte, mycket får vi nog inte svar på om det här, hybris, övertro på sig själva och NFT-marknaden i stort, samt grav brist på förståelse för vad de som gått in med pengar vill. Jag tror – och jag har inte köpt någon woa då är helt utomstående – att de flesta varit happy om de bara sagt som det var från början ”vi satsade hårt på marknadsföring men vi fick inte in vad vi hade hoppats på, var tror ni – holders – att pengarna skapar mest värde? Vad kan vi – holders och ledningen – göra för att få upp värdet? Hur mycket arbetstid, självklart avlönad, är det värt att vi grundare lägger ner?” Etc.

    Nä fy, jag har en dotter och då skulle jag aldrig göra mot henne. Stackars barn!

    Vissa gör vad som helst för att skapa innehåll på sociala medier och tror de ska bli stora/kända/influenser, än är inte de sista idioterna födda.

    Varför gör man så här mot sitt eget barn??? Vissa borde verkligen inte få vara föräldrar. Usch säger jag!

    Såg ett klipp från USA när en pappa sitter i sin bil med en typ 3-4-årig son i baksätet. Så gjorde pappan med mobilen så att hans ansikte blev till en björn när han pratade med barnet, och barnet blev verkligen livrädd och skrek och grät, ”I just want to go home!!” om och om igen. Pappan skrattade och fortsatte i säkert en minut. Det var fan helt fruktansvärt. Och en massa kommentarer var typ ”jävla moraltanter, det är ju skitkul”.

    Jag blir SÅ arg. Tycker dessa klipp säger en hel del om hur många föräldrar ser på ytan av hur saker påverkar barn (bland annat skämt likt dessa). Samma sak med föräldrar som härmar barn som gråter och tycker att det är jättekul att posta på nätet. De verkar dessutom tycka att de är smarta i och med att de kommit på ett sätt att få tyst på ungen, när det är det raka motsatta.

    Sånt som får mig att hata den samtid vi lever i.

    Så fruktansvärt sorgligt när barnets egna föräldrar även är deras första mobbare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.