Isabella Löwengrips sambo skadad i olycka

Bildkälla: COPYRIGHT STELLA PICTURES/Jari Kantola // stockphoto

Paul skulle lägga till båten och hoppa till bryggan. Men han tar ett kliv på en y-bom i stål (den separerar båtplatserna) och halkar så hela  hans kroppstyngd föll hårt på bommen i stål. Av någon magisk kraft så lyckades han häva sig upp med halva kroppen i vattnet, upp på bryggan istället för att trilla i. Men där vrålade han av smärta och bara sjönk ihop.
Marcus (vår vän) och jag visste inte om de var ryggen som var skadad/bruten eller revben så det blev väldigt tumult. Jag ringde 112 och sedan fick vi vänta in ambulansen. Paul var helt vit i ansiktet. Vi ville inte röra honom så han låg där med halva kroppen på båten (den var helt still) och halva på bryggan. Vi hämtade täcken så att han inte skulle frysa. // Isabella Löwengrip

Det blev en dramatisk avslutning på helgen för hela familjen Isabella Löwengrip, efter att hennes sambo halkat när han skulle lägga till båten. Efter att ha ringt 112 kom Paul iväg till sjukhus i ambulans, men enligt Isabellas blogginlägg så gick allting bra och han är hemma igen men brutna revben, men ingenting annat farligt.
Har man någongång brutit revbenen så vet man hur överjävligt ont det gör, och då är det en föga tröst att det inte är ”farligt”, men som Isabella skriver – det hade kunnat vara mycket värre.

I kommentarsfältet under inlägget skriver Isabella att Paul har bra läkekött, så han är med största sannolikhet tillbaka på fötterna inom kort. Tur i oturen att alla sommaren reklamresor och liknande är avklarade nu, för det hade nog kunnat bli en smula komplicerat att genomföra med brutna revben.
Krya på dig, Paul!

 

63 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Aj!

    Drygt avslut på ett i övrigt rimligt inlägg

      Varför? Det var inte ett dugg drygt menat i alla fall. Resor som är del av betald reklam går ofta inte att flytta i och med att marknadsföringskalenderar ofta är spikade långt i förväg…

        Men varför ens nämna det om det inte var drygt menat?

        Du kunde avslutat med: Krya på dig Paul

        Du ser inte själv tonen? Håller med Amalia om att det var drygt. Det var väl inte direkt av välmening du skrev så?

          Tonen i inlägget är högst selektiv beroende på vem det handlar om. Det är sedan gammalt.

      Så jäkla trist med er som tycker att allt är drygt, hånfullt, spydigt och elakt.
      Är ni så sjukt känsliga?

        Det kanske är du som är sjukt okänslig?

    Omfattar ” läkekött” även brutna (rev)ben?

      När hon skriver ”snabbt läkekött” menar hon kanske att läkeköttet springer väldigt fort, alternativt är snabbtänkt eller har bråttom någonstans…..

        Nä, det där var verkligen Inge Kuhl. Ditt namn passar dig.

    Okej den här sara.lagom.. Hon dök upp på min utforska-sidan. Såg där hon filmade att dottern håller i håret och ska dra. VARFÖR filmar man sånt? Tycker sjukt synd om henne för HG, men mycket förstår jag inte varför man lägger ut, tex om ens barns beteende.

      Tycker det mest sjuka är att hennes man åkt utomlands en vecka trots att hon är så sjuk och får ha dottern och rodda allt ensam. Nu har ju inte jag full insyn i deras liv och dom har säkert kommit fram till det beslutet tillsammans osv, men förstår verkligen inte hur man ens överväger att lämna sin partner och drar utomlands i det läget oavsett om partnern säger att det är ok.

        Jaa, hon dök också upp i mitt flöde. Jag reagerade också på att hennes man är utomlands när hon mår så dåligt och får rodda allt hemma själv?! Riktigt märkligt.

        Men tror du han är på partyresa på Ibiza? Det finns ju tusen anledningar till varför han är utomlands.

          Stod att det va en födelsedagsresa..

            Bara för det är en födelsedagsresa så kanske man ska tänka på sin gravida fru som är jättesjuk före sin resa?

              Ja jag har inte skrivit nåt annat 🫣 Menar att hen ovan skrev att det kan vara typ jobb eller vad som.

          Är väl nån bilresa till Usa tror jag hon har skrivit tidigare.

          Spelar väl mindre roll vad det är för typ av resa, är ens partner hemma och är ”jättesjuk” så kan det ju till och med bara farligt för dem om det inte finns en annan vuxen där. Nu vet jag inte alls vad det är för sjukdom det rör sig om eller hur illa det egentligen är. Menar bara att det är ju antingen ok att åka oavsett orsak eller så är det inte det, även om det är jobb så är ju ingen oersättlig om det handlar om liv och hälsa liksom.

            HG. Vilket betyder att hon kan behöva åka in akut. Känns inte rimligt att hon ska vara själv med ett barn då.

        De är män. De ser det som fritt fram att dra jämt. Antingen när de ”VILL något” eller ”när det inte passar”.

        De vet att en kvinna alltid finns där, så de lever exakt som innan de fick barn.

        Sorry, not t sorry och inväntar försvarare av män/taskiga fäder inom 1…2…3….

          Stackars dig.

      Fast om han har bokat resan för flera månader sedan är de kanske inte sugna på att behöva avboka och förlora flera tusen kr? Hon kanske tycker det är bättre att han åker för hon kommer ju må kasst oavsett…

      Hon har det säkert väldigt tufft med gravidkrämpor, och jag tvekar inte en sekund på att det är jobbigt att dras med. Men jag har otroligt svårt att se hur all vårdpersonal hon möter skulle göra felbedömningar medan hon utan en medicinsk utbildning vet precis hur situationen ska tacklas. Jag motsäger mig inte att man i svåra fall kan drabbas av hyperemesis gravidarum och vara i behov av vätske- och näringsdropp. Men inte sjutton bakar man kladdkaka och flyger till Polen då.

        Varför skulle man inte kunna baka en kladdkaka? Tror du att man ligger i sängen i nio månader?

          Att lida av extremt gravidillamående och behöva näringsdropp känns inte helt synonymt med att äta bakverk regelbundet. Personligen är jag inte så sugen att varken baka eller äta med kraftigt illamående, men det är ju bara jag.

            Skillnad på illamående och illamående, magsjuka är liksom inte samma sak. Hon spyr ju upp allt efteråt. Hade också valt med omsorg, det gjorde jsg som gravid. Kommer spy men det får va.

              Tror inte du förstår vad hyperemesis gravidarum är.

                Jodå, det gör jag

        Jag hade samma diagnos och med medicin hade jag dagar och veckor som var bättre. Men större delen av tiden sov jag i badrummet och fick dropp. Eftersom hormonnivåerna varierar är det inte alls konstigt.

        Det var någon som skrev en kommentar här för länge sedan om just det. De människor som mår sämst kommer varken säga eller posta något om det. Att hon skriker högst om hur sjuk hon är men fortfarande styr upp gender reveal, reser till Portugal och Polen etc är väl bara största offerkoftan och att hon vill ha uppmärksamhet.

    Vilket nyhetsvärde..haha.

    Gick tydligen bättre denna gång än i januari förra året då Paul halkade och gjorde illa axeln. Den behövde opereras och få några skruvar. Fast även den gången klarade sig Paul ganska bra ändå.
    Paul är kanske en olycksfågel? I så fall ska han nog ta det lugnare för det är inte givet att han har änglavakt hela tiden. Inte alla olyckor som fixar sig med ”snabbt läkekött”.

      Han är ju ingen ungdom direkt heller. Läkeköttet blir faktiskt sämre med åren för alla.

        Ja, och med stigande ålder blir balans och kroppskontroll sämre. Man får svårare att parera och undvika fall. Om man ändå ramlar så ökar risken för frakturer, skallskador, skador på inre organ osv 🙁
        Bäst att ta det lugnt.

          Han var väl bara ute och gick när han skadade axeln? Och åka båt verkar ju vara hans grej så tråkigt att inte göra det pga skada. Men absolut, man bör såklart vara försiktig och ta det lugnt i situationer där det finns risk att skada sig, speciellt som äldre, även om man gör saker man är van att göra.

            ”På vägen till bilen skulle Gillis och Paul tävla ner för backen och rätt som det är så trillar Paul och landar platt på marken väldigt illa. Jag fick panik ett tag och rusade fram, fler kom fram till Paul och skulle hjälpa honom upp men hade skadat sin axel. Händerna var alldeles var alldeles blodiga och jag fick hålla mig för att inte börja gråta inför barnen, jag tyckte att det var så synd om Paul.”
            Isabellas blogg 22 januari 2022

              Aha, förlåt jag måste ha blandat ihop det med något annat. Halkade han inte på någon promenad också? Kan varit någon annan.

                ”Paul halkade en gång idag för att det var så halt. Vi blev först nojiga över hans axel men det gick bra. För nästan prick ett år sedan så halkade Paul på exakt samma underlag och bröt axeln. Paul skulle vara sådär töntigt ”matcho” efteråt och sa att det var lugnt men jag fick iväg honom till röntgen dagen efter fallet och då visade det sig att den var bruten och det blev en operation 48 timmar senare.”
                Isabellas blogg 21 januari 2023

                  Oj Andy, kanske du ska intessera dig för något annat?
                  Tror du P ändrar sitt liv för att du tycker att han bör göra det?

                    Varför skulle jag vilja att Paul ”ändrar sitt liv”?
                    Inget kunde vara mer ointressant för mig.

          Men inte för lugnt. Det är väldigt viktigt att träna balans och muskelstyrka för att fördröja och minska kroppsligt förfall när vi blir äldre. Man ska absolut inte bli inaktiv och stillasittande bara för att man åldras. Har sett själv hur äldre människor slutar göra saker ur bekvämlighet och då tappar dom förmågan helt efter ett par år, och sen går det bara utför därifrån.

            Ja och det går snabbt utför! Läskigt att se faktiskt. Min pappa gick från normalt till sängliggande till död på mindre än ett år. När han slutade röra sig och vara aktiv var det som att kroppen tynade bort. Mat- och sömnbehovet blev ju helt uppfuckat sen blev det snabbt en ond spiral. Väldigt sorgligt att se och inget vi gjorde hjälpte.

              Fy vad hemskt för er anhöriga ♥️

          Bäst att träna och göra övningar för balans. Det ger mycket faktiskt.

    Brutna revben är ju …. aj, aj, AJJJ!! Svårt att ens andas. Jag har brutit ett enstaka revben vid ett par tillfällen, och det räckte med ett – flera måste vara vidrigt!!

    OT
    Kan vi prata om att Caias nya foundation heter Front line (bara namnet är urspårat) och att det riktar sig till de som sitter i frontline exempelvis på catwalk eller framför kamera? Asså förlåt men vad är det ens för målgrupp 😂 vad många det är som passar in där… de försöker föööör mycket

      Haha finns ett fästingmedel för djur som heter frontline 😂

      FRONT ROW riktar sig nog till alla som använder foundation och concealer. 🤗

      Först så är namnet fel och vilken trött tolkning. För står folk inte när en vision/koncept beskrivs utan tolkar det som ”den här produkten är endast för er på front row, sitter ni en rad längre bak kan ni välja en annan foundation”

        Jag skrev fel namn, stor skillnad. Fattar såklart att man inte ska vara bokstavlig med vem målgruppen är anpassad till, tycker bara det är jäääkligt töntigt att behöva skapa ett koncept för allt man släpper? Kan det inte bara vara en foundation? Tycker du inte själv det låter töntigt och överansträngt när hon säger ”denna är till för er som sitter on front row, exempelvis på en catwalk” asså va? Tolkar inte det som en grym kampanj direkt

          De måste dra till med något för att lyckas sälja sina mediokra produkter. Att bara kalla det för foundation lägger för mycket fokus på produktens kvalitet.

    Ditt slut kunde du struntat i…så dumt.

      Eller hur rätt så onödigt slut

    F*n vad ont! Stackarn! Hoppas han inte får några men!

    FRONT ROW riktar sig nog till alla som använder foundation och concealer. 🤗

    Visserligen är Paul Isabellas sambo men borde han inte kallas hennes fästman istället?

      Ja, för man är väl inte sambos om man inte är folkbokförda på samma adress?
      Har för mig att det är definitionen på sambo alltså att man bor tillsammans och har samma adress.

    Som nämnt ovan verkar han ju ganska skör? Bryter ben i kroppen när han ramlar, andra gången i år typ.

      Ja…. stackars gubbstrutt . Inte lätt o hänga med när man vill verka ung

    Paulette hade väl en idé om att Belsabub skulle kunna få lite dramatiskt content tilll sin insta innehållande ambulanser, blåljus och en hysterisk belsabud som backdrop. Istället ville ambulanspersonalen inte skaka hand med Belsabub och inte för den delen bli filmade, varför Paulettes dumhet ledde bara till att han ånyo blir förvisad till källaren under sin konvalesens. Alternativt så kanske bara Paulette ser en väg ut ur villa galenkulla och Belsabusb digitala mytomani.

      Du skulle tjäna på att lära dig stava rätt om du nu ska försöka skoja. 😉

      Det här med att bryta revben….En sommardag när jag och min syster var små tog mamma, som hade börjat sin semester, med oss på ett utomhusbad; vi var i den grunda bassängen och mamma satt på kanten och höll ögonen på oss. Så skulle hon göra något med någon av oss och hur hon nu bar sig åt lyckades hon slinta till med kroppen när hon skulle glida ned i vattnet och dunkade i sidan. Hon fick oerhört ont och tog snabbt upp oss, ringde efter en taxi och så åkte vi hela sällskapet till akuten där man konstaterade brutna revben.

      Men nu var det så att mamma och pappa skulle på en större middag på kvällen, det var planerat sedan länge. Så mamma bad personalen (som hon kände) om en riktig hästspruta mot smärta och fick recept på starka värktabletter också. Men barnvakten fick ledigt ganska snart – efter någon timme på middagen, när sprutan hade slutat verka, gav mamma upp och så åkte de hem.

      Det lär vara en värk från helvetet detta så jag tycker synd om Isabellas sambo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.