Pernilla Wahlgrens nya skönhetsreklam

Pernilla Wahlgren gör reklam för en ny typ av skönhetsbehandling som hon beskriver så här i sitt inlägg:

Framtidens teknologi om ni frågar mig! Man får ett lyft utan nålar. Och ett riktigt glow på köpet! ✨

Enligt inlägget får man full effekt efter 4 månader, och Pernilla har även fortsatt med kroppsbehandlingarna emsculpt och emtone hela sommaren, och skriver att hon under sommaren fått mängder med komplimanger för sitt utseende och frågor om vad hon gjort för olika behandlingar och att det nu är dags att avslöja det.
Och ja, det görs givetvis med ett reklaminlägg.

Billigt och bra! 😉
Och ingen rabattkod så långt ögat kan nå!
Inget behov för förhastade beslut alltså, vilket jag ser som positivt, trots att jag inte gillar den här typen av reklam.
Har du pengar att spendera så är det kanske bättre att göra det på den här typen av saker, än genom att köpa kläder för 18 000 kr från Shein, eller från Pernillas egna kollektion för Gekås. 

På pluskontot: Inga barnarbetare eller slavlöner
På minuskontot: Skönhetshets

74 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Folk går verkligen på allt, ser ut som nåt för Monasuniversum som förövrigt tror hon kommer få en toppkropp av elektricitet. 🤦‍♀️

      Resultat får man men man måste underhålla det och det kostar ju

        Du får resultat om du tar ett dammsugarmunstycke och sätter mot kinden oxå😁 Det uppfinns snordyra behandlingar i parti & minut och alla skall göra underverk på lite äldre hud enligt de som utför dem. Ser ingen direkt skillnad på PW, mer än att huden är mer svullen efteråt, det kan ju uppnås på långt billigare vägar än 18K..

          Ser lite svullet ut ja, och då slätas rynkorna ut något. Sen har de väl applicerat någon kräm också så det ser glansigt ut. Har så svårt för såna här före och efter-bilder. Blir ju stor skillnad om man bara tvättar ansiktet, masserar lite och tar på kräm på morgonen, eller efter ett träningspass för den delen.

          😂😂😂

      Blir så förbannad på denna typ av marknadsföring. Inte direkt på Pernilla, för hon är också förd bakom ljuset även om jag tycker hennes penningkåthet gått helt över styr. Man undrar lite smått var gränsen går för henne, vad hon inte kan tänka sig göra för pengar.
      Nej, det som är bedrövligt är hur företag marknadsför dessa svindyra skitprodukter. Beautybox med sin slogan om Sofwave, ”från vetenskap och biologi till behandling av åldrande hud”. Det finns väldigt få vetenskapliga studier om ultraljuds inverkan på kollagenbildning. Det finns en studie från 1997 som undersöker vilken påverkan ultraljud har på cellodlingar av bindvävsceller från neonatala råttor. Man bestråla odlingen under celldelningsfasen. Man kom fram till att ultraljudet hade viss effekt men det hade även den grupp där C-vitamin tillsattes till cellkulturen.
      Att dra slutsatsen om att det finns en vetenskaplig grund för behandling med sofwaves är helt galet. Ett annat företag invaggar sina kunder i en annan trygghet förutom den vetenskapliga kopplingen då och det är att metoden är godkänd av FDA och CE märkt. FDAs godkännande innebär att metoden inte är farlig vilket den måste göra för att det är behandling med teknisk utrustning. De gör däremot ingen som helst bedömning av om behandlingen har någon effekt. Och vad gäller CE märkningen, jamen va bra.
      Jag hoppas att målgruppen har tillräckligt med förnuft och att det höga priset avskräcker, och inte går till dessa moderna hästskojare och ger bort sina pengar till ett gäng lurendrejare, för det är vad det är. Kanske inte i samma dignitet som Sebastian Greenwoods bitcoinbedrägeri, men det luktar lika illa. Greenwood fick fö 20 år på någon trevlig anstalt i USA och har suttit häktad på en rad mysiga ställen i fem år i väntan på dom.

        Fantastiskt bra skrivet 👍

          Instämmer, bravo!👏👏

        Pernilla verkar ju inte ha någon gräns för vad hon kan tänka sig göra för pengar. Mycket ska ha mer.
        Tycker det är en mycket oattraktiv egenskap.

          Tycker jag med. Och jisses vad dyrt. Nej tack.Reser hellre för dom pengarna.

            Eller hur!

            Hon har råd o göra det hon vill, behandlingar, resa, äga hus ,äta ute jämt

          Hon ursäkta uttrycket, horar ut sig för all reklam trots att hon inte behöver pengarna. Skulle någon fråga henne om hon ville göra reklam för hundskit inslaget i folie skulle hon gladeligen och fnissande svara ja

            Vadå inte behöver pengarna och som en innan kallade henne pengakåt. Det här är en stor del av hennes inkomst, hennes jobb!
            Avstår du din lön ett par dagar i månaden, för du behöver ju inte pengarna? Säger du nej till vissa arbetsuppgifter på jobbet av den anledningen?
            Man ser ofta den här typen av kommentarer och jag undrar varje gång – hur gamla är ni? Har ni fasta utgifter? Har ni lån? Är ni vuxna?

              Jag undrar vem du jämför Pernilla med? Elon Musk, en svensk medelsvensson eller någon annan, dig själv kanske?
              Pernilla började tjäna de stora pengarna i och med wahlgrens värld. Hon hade det bra innan men lönen från föreställningarna gav inte jätte mycket. Inte så att hon kan shoppa dyra märkesväskor. Med två överdrivet dyra boenden och dålig koll på pengar som rullar ut förstår jag att hon måste rulla in stora summor. Men som du jämföra hennes frivola ekonomi med normalsvenskens utgifter är oförskämt.

                Hon har t o m 3 boenden, 2 i Spanien. Glöm inte att hon måste antagligen försörja Bauer också. El klarar han sin ekonomi själv nu, dottern får väl inget underhåll längre. Borde kännas konstigt för honom att inte äga en pryl i huset, jo en fåtölj fick han väl med sig från friggan han bodde i innan.

                  Åh, Bauer hade gärna fått pyssla om mig!

                    Vad hade du velat han skulle göra🙂

        Detta är anledningen till att jag fortsätter läsa på denna blogg och i detta kommentarsfält! Bland tråkkommentsrerna så kan jag alltid hitta guldkorn som du och lära mig massor. Tack tack tack för att du tog dig tid och delade med dig av din kunskap!! ❣️

          Det var så lite så🤣

    Jag älskar hennes kommentar om att hon inte vill ha ett ansikte stelt av botox med tanke på att hennes dotter sprutat ansiktet fullt med botox…!

      Ja, dottern vill tydligen få bort Wahlgrens dragen och hon har verkligen lyckats för hon är stramare i ansiktet än Anna Anka och det vill inte säga lite

      Jag är definitivt för att varje person bestämmer själv över sitt utseende. Vill man göra ett ingrepp, go for it. Det ledsamma här är att Bianca snarare ser äldre och ja, opererad ut. En gammal bild på Bianca visar att hon är väldigt vacker naturligt och har hon Pernillas gener behövs bevisligen ingen botox (missförstå mig rätt, botox är aldrig ett måste, man får se ut hur man vill). Jag hoppas att hennes val grundar sig i en genuin vilja och inte ett lågt självförtroende.

        Men Bianca är ansiktet utåt för Caia. Klart det påverkar att hon vill se perfekt ut.

          Jo men då undrar man ju vad som är äkta om hon är ansiktet utåt, efter allt hon sprutar in i ansiktet

          Att se opererad ut är väl inte perfekt eller?

    Är inte tanken att reklam ska markeras ovanför själva inlägget också ?
    Ang Mona så gör hon ofta långa inlägg om olika företag som då hela inläggen handlar om. Men reklammarkera inte nånstans sånt som jag ( och flera ) set som reklam.
    Behövs inte det reklammarkeras om man tex inte länkar till företaget men däremot namnet står i fetstil och man tydligt ser det på bilderna.
    Jag vill gärna veta
    Camilla, kolla hennes inlägg en liten tid tillbaka.

      Well nu är du nog ute och hojar, Mona är proffs på att reklammarkera enligt egen utsago. Jevflar, shoot her for that. 🤓

        😂😂😂 Hade du fått in sladda in på Ica också hade det varit en absolut fullträff… Hon är verkligen språkbegåvad.

          Sladdar in på Ica i finhooden i mina pyjamasbyxor. Shoot me for that. Punkt! 😂

            Fan där satt den!! Haha!!

    Utseende är allt. Skönt att Maggan Graaf är hos frissan igen.

      Skulle ”vila” håret lät det väl för ngn vecka sen, eller hur var det. Underbart är kort (för Maggans hår)

        Hon skulle väl på stor baluns idag?

    Jag såg nya avsnittet av Wahlgrens värld nyss. Bauer. Nä, jag skämdes. Vad ser hon i honom? De är ju mil ifrån varandra som personer. Han verkar ju bara bli irriterad på hennes flamsiga personlighet.

      förstår inte heller. Han verkar otroligt jobbig. men avgudar Pernilla..

    Intressant att jag den senaste månaden på den här bloggen har läst om Charlotte Perellis nya palats, personer som tvingas sälja sina bostäder med förlust pga räntan, privatpersoner som har avstått semester för att de är rädda för vinterns elpriser och nu en ansiktsbehandling för 18 000 kronor.

    Har inte CAIA något som ger glow och stramar till, som dottern kunde sponsra med?

      Eller Pernillas egna märke, som tydligen inte räcker till utan behöver kompletteras med ansiktsbehandlingar för 18 000kr/ per gång.

      Pernilla har sina egna skönhetsprodukter som hon säljer L’Aculia, verkar inte riktigt räcka till…

        Hon har inte krigat tillräckligt, så det är inget krut i dom.

        Men vaa? Det lovades ju guld & gröna skogar av de produkterna, som ju enligt utsago var maaagiska. Innan hon lanserade dem var det väl Swiss clinics produkter hon gjorde reklam för som ju var maaagiska. Innan det var det ngt annat…

          På reklamen på podden så lovordar de ff nivea, både Sofia och dottern cindy. Tycker det är kul med tanke på la vaddethette 🙂

    Men hon ser ganska rynkig ut, ju! Utan makeup!

      Det gör du med när du är lika gammal.

    Ooops kolla vem som dyker upp här bland bilderna då…
    https://www.beautyboxstockholm.se/nojdakunder/
    Bianca före alla ingrepp!

    Köper man sig bild-rätten till hela Wahlgren familjen när man ingår kontrakt med Pernilla? Intressant.

      Det där var ju inget revolutionerande!
      De länkar till ju till hennes gamla blogg och om jag inte missminner mig så var just det där besöket med på första säsongen av Wahlgrens Värld.

      Det är alltså inte första gången som Wahlgren gjort reklam för den salongen.

    300 spänn i minuten… Hoppas fan hon blir nöjd.

    Ser ingen skillnad, lika rynkig som tidigare…

    PW’s poddkollega Sofia W verkar även hon springa på behandlingar ofta, alltid smårött ansikte med svullen överbehandlad hud. Det blir inflammationer i huden när man håller på med dessa behandlingar, det svullnar och huden ser tillfälligt ”plump” ut.

      Vänta till klimakteriet, du kommer oxå blossa röd i fejset 😉

    Har ni sett christians frieri på dagens Wahlgrens värld? Skämskudde deluxe 🙈 jag har svårt för Bauer helt klart

      Haha! Jag tycker han är så pinsam. Att han i alla inlägg han gör kallar henne för sin lilla sångfågel är ju bortom humor…

        Eller hur. Tycker han verkar stolpig & klämkäck och tar sig själv på väldigt stort allvar. Känns lite som han spelar en roll och med alla medel försöker passa in, men det funkar liksom inte. Säga vad man vill om PW, men torr och självmedveten är hon ju absolut inte. Raka motsatser och det är kanske det som funkar.

      Verkar som att Pernilla inte tror att det är på riktigt först. Hade nog förväntat sig en ring med en stor sten.

        Frågade inte Bibbsen honom om ananasen var på diamanten, var väl ingen diamant på ringen.

          Jo

        Nej det hade hon inte, men kanske inte en ananas. Men var inte så tokig ändå. Det är väldigt amerikanskt med stora stenar till förlovning

      Ska se avsnittet nu och har skämskudden redo 😂Han har något inställsamt över sig, lite som att en dold agenda finns. Hoppas jag har fel..

      All eloge till honom för att han står ut med hela klanen!!

      Så pinsamt var det inte, tycker mer P är den pinsamma under frieriet

    Skrev alltså en lång kommentar under förgående inlägg, det är den jag åsyftar just nu, men det händer så himla ofta.

    Men får man göra reklam när man jobbar för SVT?

      Inte under de veckorna Allsången var men nu är det fritt fram igen.

      Hon jobbar inte för SVT längre.
      Allsången är väl slut sedan länge?

      Snacka om att verkligen anstränga sig för att hitta på fel

        Tycker du? Tycker det var en helt legitim fråga.

      Tack för alla svar!

    Men kan alla bara sluta använda ”skönets”prefixet! Så jävla trött på att operationer, ankläppar, plastbröst, nervgifter som sprutas in i ansiktet och putande konstgjorda arslen ses som ”skönhet” Alla som kallar det här sjuka idealet så är fan medskyldiga till den galna samtiden.

      Du sa det jag tänkte 😵‍💫 vi som inte gör allt det där är unika idag 🥰 å jag gillar att vara unik 🤗

    Såg på instastory en tjej dom recenserade Csias nya foundation och concealer. 😂
    Usel kvalitet. Foundationen täckte ingenting alls och den ljusaste färgen var mörk, medans concealern var superljus, nästan vit och och täckte helt ungefär som målarfärg. 😅

    Hur kan de producera så usla produkter?!

    vilken bild är före och vilken är efter?

    skulle bli rätt besviken efter 18.000….

    Ser ju ingen skillnad förutom 18 lax fattigare. 😒

      🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.