Otursförföljd eller ropa varg?

Bildkälla: STELLA PICTURES/Jari Kantola

… Men som vanligt med Paul så slutar allt dramatiskt. När han gick i mörket genom sviten så råkade han gå in i en möbel som trillade på hans fot att det rann blod utan stopp. Det hade blivit ett djupt jack på ovansidan av foten. Personalen fick komma upp med första hjälpen-lådan och så fick vi hålla på med tejp, kompressor m.m. Under jacket så går det en stor blodådra så jag var livrädd att det var den som hade brustit men så illa var det inte. Puh. Stackars Paul.

(Inga möbler fick blod på sig för den som undrar). // Isabella Löwengrip

Skadar han inte axeln som kräver operation, så ramlar han när han ska kliva av båten och Isabella tror att han kan ha brutit ryggen eller som nu… där får han tung möbel på foten och Isabella tror att det brustit en stor blodåder. 
Är han klantig eller är det bara Isabella som använder – egentliga småfadäser – som uppblåst content? Ropar hon bara en klassisk ”varg” eller sätter hon krokben för honom när ingen ser? Det är ju nästan så man börjar undra….
Förhoppningsvis överlever han utan några men, den här gången också.
Styrkekramar till Paul och Isabella för alla traumatiska upplevelser de lyckas rada upp på hennes blogg. Mest dramataisk av alla tycker jag är Isabella, som verkligen vill lyfta fram hur ”dramatiskt” allting är med Paul. Lite som när hon filmade honom och clementinen han inte märkt att han satt sig på, eller när han ”oavsiktligt” hällde vatten över hela sitt skrev i bilen. Det ÄR så tokigt, busigt och lite crazy liksom!

Försöker hon ragga ett nytt samarbete med Kry månne?

45 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jo, men vi ska väl inte glömma allt drama för Isabella själv?
    Hur hon är på konsultation för fettsugning och de ritar på hennes kropp men oj! Då fick hon en plats på ätstörningsklinik och blev frisk på ett år.
    Eller ADHD eller bipolär?
    Allt blir ett drama… men det går alltid bra på slutet så man behöver inte oroa sig!

    För det första så läser jag inte hennes texter som att de ska vara så väldigt dramatiska utan mer sakligt skrivna. För det andra, om Paul nu har fått ett jack i foten och det går en stor ådra där, så är det väl klart att man blir orolig. Hade det varit bättre att inte ta det på allvar menar du?

      Haha, man kan väl ta saker och ting på allvar, men man kaaaanske inte alltid måste skriva om det som händer en som att det är värsta dramat. Most likely är detta uppförstorat eftersom det är så Bella gör. Visst, han slog sig säkert och det blödde osv. Men har någon någonsin hört att man kan förblöda för att man skadar en ådra på foten?

        Ja allt som sker hade ju faktiskt kunnat varit värre, minsta skrapsår skulle ju kunna bli infekterat och skulle ju kunna vara riktigt aggressiva bakterier och skulle ju kunna leda till amputation och skulle kunna leda till död osv men de flesta håller väl inte på och ältar det som skulle kunna hänt utan tänker att det var skönt att det gick bra.

      Om hon skriver sakligt: hur används en ”kompressor” i samband med omläggning av sår?

      Isabella är helt klart inne på att skapa ”vardagscontent” relaterbart för följarna just nu. Mycket att låta dem ge henne råd om barnuppfostran och matlagning typ, det gillar hennes följare.

      Tror inte hon vill ha för mycket drama, det ska vara småputtrigt.

    Nej, det mest dramatiska är helt klart att de fick använda en kompressor. Måste vara sjukt obehagligt, karln måste vara överlycklig att foten ens finns kvar.

      😂😂😂😂😂

      +1 på den 😅

    Perfekt, han bidrar till drama och content.

    Den mest dramatiska är du. Men nu har folket svara att de vill läsa om Bella så nu kommer du börja skriva överdrivet negativa inlägg om henne igen. Synd att du inte kan hålla dig varken saklig eller trevlig.

      Precis! Tonen i inlägget dryper av förakt och insinuationer.

    Tror han kanske kan vara synskadad? Han har alltid mörka glasögon och han verkar ha svårt att bedöma avstånd, snubblar osv. Inget fel i sig men någon förklaring måste det ju finnas.

      Isabella har skrivit att han är ljuskänslig och det kan absolut resultera i det du skriver om. Känns då som ett lite oskönt inlägg när det handlar om ett handikapp.

        Ljuskänslig i ett mörkt rum?! Är själv väldigt ljuskänslig men har än aldrig lyckats ramla från en brygga, skvätta vatten ,sätta mig på en clementin eller fått ringa möbler på foten. Men så lever jag ju inte ihop med en influencer heller som måste hålla sig aktuell.

    Vad är det ens o skriva om, ett snubbel o en bula…När livet stabiliserar sig, med man o barnen mer självständiga, så finns det inte så mycket o skriva om….Livet är inte drama, killar o fylla, eller luftslott med escaperooms, så…Men hon håller i o ut.

    Förstår inte riktigt vad hon gör på den galan och hur hon bidrar ?
    Är ju människor som David Attenborough bland annat som faktiskt gör något för djuren

    Otroligt ointressant inlägg

    Finns de inte en Jim Carry film där han har en jätte bra livsförsäkring så han medvetet skadar sig själv hela tiden, kastar sig ner för en trapp osv och får ut massa pengar och sätter de i system.

      (Obs kom bara & tänka på den filmen.
      Så säger inte att det Paul, håller på med något sådant).

        Skönt att du klargjorde det.

    När en person väldigt ofta är inblandad i olyckor där man slår sig, ramlar, snubblar, går in i saker osv så brukar jag tänka att personen förmodligen är alkis och dricker för mycket. Nog för att nyktra människor kan va klumpiga men när någon ständigt är inblandad i olyckor så ligger något annat bakom…

      Jag har varit klantig typ hela livet. Det jag konsumerar för mycket socker för tillfället, men det är allt. Tyvärr är vi nog rätt många som aldrig växte in i våra kroppar🙃

      Det finns två sorter av klumpiga personer. De som är klumpiga och inte verkar ha någon koll alls på sina kroppsdelar. Ibland kan det bli roliga minnen, som när x gick rakt ut från bryggan som det var ett golv eller så.

      Men de som dricker så mycket att de ramlar och skadar sig ofta, ja det är inget att skratta å. eller det gör man väl, det kan ju vara roligt det med, men man får en lite dålig känsla av det. Att se detta på nära håll är inte roligt. Och alla hanterar det olika.

      Men varför gör hon en sak av det, ja hennes följare kanske gillar att han ramlar och har sig. Hoppas att allt är bra md honom.

      Jag tror att Paul är helnykter. Har fått för mig att han inte dricker alkohol alls. Men kan ha fel. Och vet inte orsaken, om man nu måste ha en sån.

        Ja han är nästintill helnykterist

      När någon skriver som du precis gjort tänker jag att den personen måste vara lite korkad. Det måste ligga något bakom när man inte begriper innebörden i ett så enkelt ord som ”ständigt”. Är han verkligen ständigt inblandad i olyckor eller är det du som inte begriper vad du skriver?

      Tycker det är rätt sunt att reagera om någon väldigt ofta råkar ut för olyckor. Nu menar jag inte såsom Paul, det är ju långt från ”ständigt”. Men generellt är det ju bra att vara uppmärksam; alkohol, misshandel, fysisk sjukdom.

    Det finns människor som inte tänker efter, eller tittar efter och de råkar nog ut för mer saker än andra. Eller som jag som har brytningsfel. Innan jag tyckte att jag såg dåligt och skaffade glasögon så missbedömde jag ju avstånd mm. Gick in i folk, dörrfoder, satte glas på kanten av bord så de föll av, missade flaskan jag skulle lyfta osv. Jag kunde inte spela biljard och bowling för jag såg ju käglor och hål på fel plats typ.

    Gubben har väl dålig spatial förmåga , och en sambo som behöver innehåll till sina kanaler, win win?

      gubben? Nu är han ju inte 70 år….

    Gubben börjar kanske bli gammal…Eller bara en drulle.
    Kanske det inte finns så mycket att skriva om längre. Vi har tröttnat på sviter(vilket ju var viktigt att nämna, att det just var en svit), på allt detdär samma och samma. Då måste ju varje lilla extra sak målas upp.
    I detta fall blev det ju ytterst dramatiskt eftersom de riktigt tog till kompressorn🙈😂

    Undrar mest vilken möbel det var som ramlade över hans fot, måste ju ha gått in i den med en väldig kraft för att skada sig så? Hon verkar väldigt orolig över honom så fort något händer också, på ett lite överdrivet sätt när det gäller en vuxen människa? Eller så är det för att skapa mer dramatik.

      Tänkte också på det med möbeln. En tung möbel som trillar så att den gör ett jack i foten?
      Nä, hon försöker då verkligen skapa drama av…ingenting?

        Som på något sätt stod i vägen mellan badrummet och sängen? Låter ju väldigt konstigt.

        Och varför skriver hon ”möbeln”, så mycket detalj i övrigt men är väl lika enkelt att skriva ”sängbordet” eller liknande. Konstigt.

    Jag är både klumpig, ramlar och slår mig jämt samt dramatisk. Ser inte vad problemet är, vissa oroar sig mer än andra. Min morsa hade ryckt på axlarna om jag slagit i foten & bloden spruta medan min pappa hade svimmat. Thats life, vi är olika 🤷🏼‍♀️

    Min pappa är världens klumpigaste. Det är alltid så dråpligt dessutom. Tror det beror på allmän klumpighet samt att han är lång (långa ben och armar att hålla reda på) och ålder.

    Men är det inte intressantare att prata om att hon fick presentera på galan! Imponerad av hennes lugn. Själv hade man ju varit väldigt nervös, trots att jag jobbar på engelska!

      Ja hon har ju fått mycket skit för sin dåliga engelska. Kan tänka att sånt sätter sig i huvudet till slut. Att då ändå våga är starkt!

      Ja det var kul och bra. Men hertiginnan av York det är ju för fasiken Sarah Ferguson sedan länge skild från äcklet prins Andrew. Hans mor och bror, drottning och kung, har förskjutit honom men Sarah försvarar honom.

    Tycker inte hon skriver dramatiskt om det utan bara sammanfattar kvällen typ.

    Snarare vanlig gubbklumpighet. Han är snart 60 och kollar inte riktigt var han sätter fötterna. 😀

    Sanningen var att då de hade en så stor svit att leka i så passade Paulette på att jaga Belsabub iförd simfötter och cyklop. Belsabub ålade på marken likt en sjöjungfru när Paulette kastar sig över henne och fastnar med simfötterna i ett sideboard av glas som välter över honom och oturligt så hamnar kanten rant på ovansidan av foten. Oturligt som alltid vad gäller Paulette. Undrar hur mycket premier för hans
    olycksfallsförsäkring har skjutit i höjden senaste veckan.

    ”Genom sviten”. Skönt att det inte var ett standardrum. Det hade varit än värre.

    Fast han är ju också gammal. Han kanske inte orkar hålla tempot och så blir det pannkaka när han leker ung

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.