Filmkväll i 150 km/h

Är det här det nya?
Att köra bil i 150 km/h och kolla film samtidigt?
Förhoppningsvis  kollar föraren mer på vägen än på filmen, men den stora frågan förblir:

Hur kan man tycka att det här är bra content att skapa och framför allt publicera.
Är influencers helt befriade från förmågan att se sitt eget agerande ur ett helikopterperspektiv och med det, hur det kan komma att uppfattas av följarna?

Hoda, som publicerat inlägget, har postat den här kommentaren på Instagram. Att det är hennes formulering i det publicerade inlägget som jag och andra reagerat på är ingenting hon tänker ta ansvar för, utan det är alltså vi, som ställer oss lite frågande till alltsammans, som det är fel på. Hon skriver att hon har filmkväll tillsammans med sin man som kör 155 km/h, men det är alltså vi som ska förstå att de absolut inte har filmkväll, trots att det är exakt det hon skriver?
Eget ansvar?
Nope, nix, nej!
Inte här, inte, här kör vi med lite gammal, hederlig fokusförflyttning, kryddat med gap och skrik.

Tack för tips!

Jag funderar på att skaffa en ny kategori – ”Idioti”.
Vad tror ni om det?

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon är väl inte direkt välkänd för att vara den skarpaste kniven i lådan osv.

    Varför skulle detta vara det nya? Moralpanik för att en person varit dum och dessutom lagt upp det, det vet vi väl all att det finns människor som gör sådana här saker?

    Uppenbarligen lärde dom sig inte sist båda blev av med körkorten…

      Bilsäkerhet verkar vara otroligt långt ner på priolistan, speciellt barnens.

      Skojar du? Dom har alltså fått bekräftat förr att de inte kan köra och istället för att försöka bli bättre så väljer de att riskera medtrafikanternas liv ytterliggare?! Så nu ska de försöka normalisera detta som något helt vanligt fredagamys, fast on the road?

      Ja Camilla en idioti-kategori hade varit på sin plats för många fenomen du lyckas gräva fram!

      Bägge två är typiska trafikfaror som tycker på axlarna åt trafiksäkerhet och hävdar att dom minska är så bra på att köra bil att inget kommer hända. Sen när dom krockar står dom och skriker, viftar och hotar medtrafikanter och slår ifrån sig allt ansvar.
      Jag har sett det så enormt många ggr och är så jävla less på människor. Varför kan inte alla bara bete sig och vara bra människor?

        Rycker*
        Minsann*

        Och jävla iPhone.

    Var i världen kör de om de kan köra 150km/h. Är ju inte tillåtet i Sverige i alla fall.

      Det bryr sig nog inte… Smart att filma när ens man begår brott.

      Du vet att man kan köra 150, tom 200, trots att det inte är tillåtet? Det är ju liksom bara att trycka gasen i botten. 🙄😂

    Allt du publicerar går ju att lägga i en sådan kategori 🤷🏻‍♀️

    ”Kollar film”. Kollar PÅ film.

      Ganska vanligt att man säger så dock 😅

        ”Man”. Obildade?

          Jag gav ett lite längre svar under kommentaren nedanför din, då jag tillhör gruppen som säger ”kolla film”.

          För att bemöta den förutfattade mening som får antas ha föranlett frågan du ställde kan jag tillägga att vi båda är akademiker. Jag själv är jurist och har sammantaget ca 600 hp. Gör vad du vill med den informationen. 🤷🏻‍♀️

        Jasså? Var i Sverige? Eller ungdomar?

          Både jag och min sambo säger ”kolla film” eller ”kolla en film” betydligt oftare än vad vi säger ”kolla på film” eller ”kolla på en film”?

          Jag påstår på intet sätt att det är korrekt, men i mina öron låter det inte nödvändigtvis fel, i vart fall inte om det används i mer vardagligt tal och/eller skrift. Kanske kan det liknas vid skillnaden mellan ”ska vi ta en promenad” och ”ska vi gå ut och promenera”, eller ”ska vi ta bilen” vs. ”Ska vi åka bil”, där ”kolla film” används på samma sätt som ”promenera” och ”åka bil”, dvs. ospecificerat, så också vad gäller antal, osv?

          /Ett svennebananigt medelklasspar med svenska som modersmål. Jag kommer ursprungligen från Norrbotten och har bott i Stockholm i över 15 år. Sambon är född och uppvuxen i Stockholm innerstad. Som referens. Haha.

      Ja! Så fult!

    OT, Zara Larsson pudlar efter sin Palestinakommentar.

      Dags för svenskar och omvärlden att vakna upp och inse att det sker ett folkmord i moderna tider och det ENDA argumentet ni drar upp är terrorister??! Tror ni helt ärligt att detta inte var planerat från Israels sida? Sinnessjukt att många är döva och blinda när det kommer till icke vita.
      Israel är en rasistisk stat!
      https://www.instagram.com/reel/CyUQyRPgDHQ/?igshid=YTUzYTFiZDMwYg%3D%3D

      Och här förstår ni hur allt var planerat från Israel.
      https://www.instagram.com/reel/CyKSuRCsTCT/?igshid=M2MyMzgzODVlNw==

      Vakna upp, detta har ingenting med religion att göra.

    Dom verkar ha fått körkortet i flingpaketen🥴

    Så korkad. Också att hon ska svara så otrevligt och kommentera att han självklart inte kollade på film, men att han kör i 150km i timmen kan hon ej nämna 😂

    Jag kan bara kolla på min skärm i bilen om jag står still. Undrar vad det är för märke som tillåter det här? 🤔

      Är väl inget nytt att passagerare kan kolla film i bilen medans den kör

        Min bil tillåter inte det.

          Vad är det för bil? Så skärmen är svart når du kör?

            *när

            Skärmen är såklart inte svart men att kunna se film (eller övriga funktioner som distraherar körandet) är spärrat medan man kör i alla fall en Tesla. Övriga bilmärken vet jag inte.

    Tycker hon är så rolig som skryter om alla sina dyra inköp. Hennes skötväska från Gucci är antingen köpt i andra hand alternativt fake då den modellen inte säljs längre. Tycker givetvis inte det är något fel att handla begagnat, men att packa upp den ur en påse och låtsas att den är ny, så töntigt.

      Hon köper jättemycket fejk, bildgooglar man vissa klädesplagg hon och barnen har så finns de inte alltså har märket aldrig tillverkat dem

    Suck, ytterligare en intelligensbefriad influenser…

    Då kan du räkna in Charlotte Perrellis man där med som glatt filmar sig själv och sonen när han är ute och kör i Spanien på väg till slaktaren.

    En kvinna som vill gå bakåt i tiden

    Spyr när jag kollat på hennes Instagram! Stå i en svart burkaliknande utstyrsel, i ett varmt land, hälla vatten över sig, och klaga på värmen! 🤣 Vad ska dom ha de stackars små fågelungarna till?? Expresstransporterade i en trång låda???

    kör dom med sin bebis i 154 km? sjukaste, jag tycker 90-100 är en läskig hastighet 😂

    Nu får nån göra en oroanmälan hos SOC.

      Men nu får du väl ändå lägga av. Så trött på er som ska anmäla bara för att anmäla. Dessa barn har det bra. Kan man ens göra rätt som förälder idag utan att oroa sig för att få en socanmälan?!

        Fast lite rimligt ändå om det är så att man kör 155 km/h med barn i bilen.

        Det spelar ingen roll hur ”bra” förare man är för går det åt helvete då går det för snabbt.

        Man skulle lika gärna skippa bilbarnstol och säkerhetsbälte för RISKEN att det ska hända nåt är ju ändå väldigt liten… 🙄 Men den gången nåt händer så hjälper inga ursäkter.

        Jag har inga problem att man kör i 155 km/h om det enda man riskerar är sitt eget liv MEN är man ute på vägarna så är man en självisk jävla idiot som kör i den hastigheten. För JA man riskerar andras liv också och man borde fan skämmas att man inte tycker andras liv är värt nåt när man ska köra bil. För nej, det är ingen som tycker du är cool när du har ihjäl nån….

      Varför? Lägg av!

      M, varför gör du inte en anmälan själv?

    Inte förvånad över hennes religion…

      Inte förvånad över din ignorans….

    Byt namn på hela bloggen till Idiotbevakning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.