Har Bianca-redaktionen slut på uppslag?

Har inte det här redan gjorts i typ fjorton olika upplagor? I Youtubevideos, i Instagram lives, i deras podd mm mm mm?
Hur kan det HÄR vara vad inslaget ska handla om?

Har HanaPee tagit semester mitt i säsongen?

38 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har det gjorts så mycket verkligen i tv? Tycker det är en ganska bra grej men tyvärr så lär väl Jocke kräva att få välja ut vilka frågor och påståenden de ska få svara på så därför blir det inte så intressant. Vad tycker annars att inslaget skulle handla om? Om filmen (nej så tjatigt) eller kanske om skattesmällar och byggtvisten? Önskar få veta om de har/hade öppet förhållande för enligt Jonna så hade de inte det medan Jocke samtidigt menade att de hade/har det vilket han sa i en podd. Ryktet om J och tjejen som bodde hos dem? Företaget som skulle bli stort i världen och börsnoterat? Oavsett vad som frågas så kan man aldrig veta om det som sägs som svar är lögn eller ej, svårt att lita på vad Jocke säger.

      Jag tycker att den som gör den här Bloggen är en ren jäkla sopa och skräppost… Så löjligt och kastar skit på människor…

      Skämskudde… ängna dig åt att sprida glädje istället i denna värld!!!
      än vara en slags mobbare, så jävla tråkigt

      Vem är du?? Är du så bra och bäst ?? Vad gör du?? Berätta om dig själv istället!!!

        Google is your friend. 😊

    Har ni hört senaste surret? Tycker på nåt sätt att det är så orimligt att klaga på att man jobbar så mycket (och festar) så man inte hinner träffa sin familj när man har alla förutsättningar att styra mängden jobb (som en person med ”vanligt” jobb inte har)

      Hon förklarade ju dock varför hon känt att hon måste ta på sig en massa jobb? Tror vi alla som är karriärsdrivna kan känna igen sig i henne

      Jag tycker inte hon klagade över det utan snarare resonerade kring att det är galet att hon hamnat i det och ryckts med i att pengar är så viktigt att man tar fler och fler jobb trots att det innebär stress och går ut över familjelivet.

        Fast man kan inte klaga på stress och bli gråtmild över att ens barn frågar efter en när de vaknar på kvällen när man går ut och dricker vin flera dagar mitt i veckan

      Håller helt och hållet med, hade samma analys av avsnittet. Något har känts ”skavigt” med Hanna sedan hon blev mer känd? Som att det stigit henne över huvudet litegrann. Och nej det är inte kvinnohat- hade känt precis samma om det var en man. Vet inte vad min känsla beror på, men tror det kan ha att göra med den helomvändning hon ändå i mångt och mycket gjort på några år.

        Vilken Hanna prata do om? Helt plötsligt !!!

          Hanapee som Camilla nämnde i inlägget..

          Va?

        Ja men det har hon ju. Innan var hon så jävla ~relatable~ och helylle men nu ska hon hela tiden hävda sig. Hon kaxar mot sina följare, skryter och är dryg. Hela charmen med henne var ju att hon bjöd på sig själv men när hon inte ens gör det längre verkar hon bara oskön som fan och då finns det ingen anledning kvar att följa henne (det inte som att man följer henne för stiltips, recept eller något annat konkret)

          Precis som med Gina Dirawi tycker jag

        Har följt henne sen hon började blogga och det är klart att hon har förändrats genom åren men håller med om att det är något som gjort att hon har förändrats åt det negativa hållet senaste åren. Känns som att något hände sen hon började umgås mer med Nea. Såg att hon la upp att hon inte umgås med Martin längre och jag förstår att han inte vill hänga med henne eller anstränger sig för att hålla vänskapen vid liv. De har alltid känts olika men nu känns det som att de har noll gemensamt. Har alltid känts som att Hanna har varit hånfull mot honom och ansett sig vara lite bättre, även på den tiden de var mer ”jämlika”.

          Den kommentaren om Martin var ett uppenbart skämt, hon har tidigare sagt att de inte hinner ses pga han pluggar till läkare och har två barn i uppsala.

            Ja förstod väl också att det var skämtsamt skriver men känns inte heller som att Martin anstränger sig så mycket för att de faktiskt ska ses utan att det mest är Hanna som försöker hålla vänskapsrelationen vid liv. Fick inte uppfattningen att han umgicks med henne så mycket privat när de poddade heller.

              Ne för att killar är sämst på att anstränga sig till att hålla relationer vid liv.

    Joakim och Bibz har en del gemensamt. Båda är bra på att överdriva och förstora saker och få allt att se ut och låta större och bättre än vad det är, och tvärtom också om det behövs. Manipulativa, pengakåta, självgoda. Bra på att prata sig ur och komma undan, finta bort, vinkla och snyfta vid kritik (som strategi). Svårt att lita på det de säger men de har en hel del hängivna fans ändå.

      Tyvärr håller jag med. Pernilla har sagt flera gånger (i Wahlgrens Värld) att Bianca ljuger. Om hon ljuger för sina nära, varför skulle hon inte ljuga för folk hon inte känner?

        Hon har ju dessutom blivit påkommen med lögner offentligt och hon har gett olika versioner om saker. Bianca har blivit påkommen med fingrar i syltburken så att säga ett flertal gånger. Verkar nästan mer regel än undantag att hon ljuger eller överdriver, även Pernilla överdriver väldigt ofta och ofta kraftigt. Ja Pernilla har sagt många gånger att Bianca ljuger mycket men hon har blivit nästan likadan själv på senare tid hehe.

          Som Isabella L. då hehe

    Ointressant med paret Lundell tycker jag, lite uttjatat med Jocke & Jonna i tv-soffor. Jocke vill vara med överallt nu det är både lekprogram och intervjuprogram. Är det för att pengar måste in måntro. Hoppas han skämtade om att han och Luuk ska leda Farmen. Måste väl ha varit ett skämt eller är det därför TV4 drar in på alla andra kostsamma program för att de inte har råd då. Att Jonna var med i Love Island på TV4 var lite konstigt tycker jag, att hon skulle kommentera vad som hänt under veckan där, konstig idé och inte så kul. Detta blir väl förmodligen sista säsongen av talkshowen Bianca gissar jag, som Benjamins blev 3 säsonger.

    Jag trodde jag skulle mötas av ett inlägg om Katrin.

      Igen?

      Vad menar du?

    Det är väl ett sätt att få engagemang å tittare till programmet, inget annat

      Absolut. Och en enda person kan ju inte ha koll på alla rykten som snurrar runt. Tycker det är rätt rimligt att be tittare skicka in frågor. Så har ju program och tidningar jobbat i alla år.

        ”Och en enda person kan ju inte ha koll på alla rykten som snurrar runt.”

        Du tror inte hon har ett helt team bakom sig? Som bör göra sitt jobb och ta reda på sånt här på egen hand.

      Visst är det så Tor du har så rätt, ett sätt att få engagemang och locka tittare.

    Snark. Då kommer väl barnen också vara med säkert, barnen är förvisso väldigt söta men det hade varit roligare med andra gäster än det paret som vi sett så mycket av. Sedan får vi nog inga ärliga svar på rykten, lätt att förneka och prata bort. Dom kommer väl sitta och ösa beröm över varandra, både Joacim och Bianca verkar ju ha ett enormt behov av beröm och att upphöjas.

    Måste kolla, jag har gårdagens chipspåse med chrascade chiips i som bara måste ätas upp av mig.

      Men vadå sa du?

      ”Chrascade” är det kraschade eller? 😄

    Camilla. Såhär står det i din bio på bloggen: ”Bloggbevakning – lite av en influencer och sociala medier-korrespondent” och ”Mer bevakning, mindre skvaller”.

    En korrespondent hade aldrig haft samma jargong eller uttalat sig på det sätt som du ibland gör om personer i DIN bransch. Det finns fler grövre exempel från din blogg, men ”Har HanaPee tagit semester mitt i säsongen?” är djupt oprofessionellt. Att spekulera om folks privatliv är nog mer skvaller än bevakning. HanaPee har på sistone nämnt att hon känner sig utmattad av mycket jobb osv. Detta kan träffa otroligt fel.

    Du skriver ofta att du vill att influencer- och bloggbranschen ska bli mer professionell och hålla en högre standard. En riktig bevakning behöver hålla samma höga nivå för att branschen ska tas på allvar. Du har ett ansvar här.

      +1 på denna. Upplever ofta en förminskande och mobbande ton här inne (både av dig och dina läsare), vilket jag inte anser är synonymt med professionalitet och seriositet.

        Zzzzzzzzzzzz

    När jag lyssnar på podar kommer ibland reklam för Nemo möter med Lundells, där avsnittet verkar handla mest om Jonnas operationer. Hon säger rätt casual att hon i princip opererat hela kroppen. Hur fasen landar och påverkar deras avspända syn på operationer som något enkelt och självklart hos deras fans, som i de flesta fall är yngre? För mig som boomer och mamma blir jag helt matt av att operationer kommuniceras helt oproblematiserat. Tyngden ligger inte på hur barn kan hantera komplex som (i de allra förhasta fall) är konsekvenser av ideal och sociala media klimatet, istället är frågan ”hur mycket har Jonna betalat för sin kropp” i fokus.

    Mållös. Vem tittar ens? Bianca är det mest överflödiga programmet nånsin gjorts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.