Gunilla Persson sågar Fröken Snusk

@aftonbladet

Fröken Snusk tävlar med låten ”Unga och fria” i Melodifestivalen 2024. Gunilla Persson tävlar med låten ”I won’t shake (la la la)”. #aftonbladet #nyheter #gunillapersson #frökensnusk #melfest

♬ originalljud – Aftonbladet

Gunilla ”The Gunilla” Persson är aktuell som deltagare av nästa års melodifestival och hon kommer tävla mot ingen mindre än ”Fröken Snusk”.
På frågan om vad hon tycker om sin kombattant så säger hon:

Jag skulle inte bli kallad det, det är ju ett fruktansvärt namn, alltså fy, fy, fy.
Kan hon inte hitta på något bättre?

Till Aftonbladet

Gunilla är aktuell med låten ”I won’t shake (la la la)” medan den snuskiga frökens bidrag heter ”Unga och fria”.
Gunilla framhåller dock i sin intervju med Aftonbladet att de alla ska vara vänner och säger att det ”säkert finns bra saker i Fröken Snusk, även att hon har valt ett så konstigt namn”.

Kommer vi få se Gunillas dotter Erika på cowbell? Kör? Ett dansande solonummer?
Vad tror ni? Kommer Gunilla spela ut hela sitt register av ansiktsuttryck under låten, och visst känns det som en upptempo låt? En blivande sommarplåga kanske?
Fröken Snusk, Gunilla Persson och Samir & Viktor. Ni vet var ni hörde det först. 🙂

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Bara massa utfyllnadsbidrag.

    Dom tävlar ju inte i samma deltävling dock så jag skulle inte kalla det att dom tävlar mot varandra. Om båda går till final då…. Men det hoppas jag verkligen inte. Måste funnits 1000 andra bidrag från riktiga artister eller personer som vill bli artister och KAN sjunga dom kunde tagit med istället för Gunilla. Det är inte en musiktävling längre, det är ett jippo. Trist!

      Det finns alltid sådana bidrag med i mello, det är inget nytt. Tycker du Edward Blom, Björn Ranelid m fl är riktiga sångare?

        Nej det var ju lika onödigt/sorgligt/irriterande när dom blev intryckta i Mello. Alltid folk som är irriterar. Varför?
        Och varför tjata om Gunillas dotter? Hon kan ju inte heller sjunga och är lika märklig som sin mamma.
        Vill inte se eller höra någon av dom.

          Då behöver du inte titta enkelt.

      Det var bättre förr😊

        Håller med till 100%

    De vill ju röra om i grytan…uppröra…och få en massa skriverier. Det blir ju inte det med en massa riktiga artister som kan sjunga tyvärr – kvällstidningarna är vinnarna.

    Faktiskt riktigt besviken på startfältet för 2024. Alltid sett fram emot Melodifestivalen tidigare men inte den här gången tyvärr. Att Gunilla Persson är med är ju bara jönsigt.

      För dyrt att anordna två år i rad.

      Jag tror det kan finnas överraskningar. Jag hoppas på att Liamoo har en vinnarlåt, gillade hans Bluffin. Eller kanske Jay.

    En av få gånger jag håller med Gunilla

      Jag också. Vilket namn och så med den där huvan på huvudet nej nej blä. 🙈🙉

      Ja det är också en sorglig figur.

    Man skäms ju över hur mellon har spårat. Nä, ABBA var bäst. Gunilla och Fröken Snusk, så dj-a oseriöst. Jag tänker inte blåsa upp några ballonger denna gång iaf, kanske en kondom till båda, med vatten i😂

    Tråkigaste mello på åratal känner jag.

    Vad är det som Gunilla inte vill skaka förresten😀

      Haha jaaaa hjärnan ba.. rumpa? …manligt kön? Men sen kom jag på att hon nog måste mena att hon inte kommer skaka av rädsla! Och kände mig både smart och lättad på en och samma gång. 😅

      Och ja , det hade väl funnits en rad andra saker man hade kunnat gissa mellan gissning 1 och 2, men nu var det detta som kom till mig helt enkelt. 🥹

        Har du kommit? Med hjälp av Gunilla 😂

          Haha tänkte säga att det väl hade varit den första någonsin, men det är ju Erika ett levande bevis på att så inte är fallet. 😂

          Det är väl uppenbart, men, ifall Gunilla eller Erika läser här vill jag ändå uttryckligen tillägga att detta naturligtvis är ett skämt. Gunilla är ju, som vem som helst kan se, en vacker kvinna, men mina personliga preferenser drar mer åt ”tall, dark and handsome”-hållet, jag är dock tämligen säker på att jag själv inte är Gunillas typ heller. 😄

            Vacker? Vem?

    Melodifestivalen har varit passé sen typ 2004. Efter det har det aldrig varit intressant. De borde ta bort alla deltävlingarna och återinföra hur det var i början med enbart 1 tävling, 10 bidrag, levande orkester, seriösa programledare osv. Det har blivit rena freakshowen. Det är ingen seriös artist som vill vara med längre. Det är ju bara psykiskt sjuka, influencers och D-kändisar som vill vara med nu. Dock gillar jag Gunilla, hon är psykiskt sjuk men det behövs bland alla tråkiga gråa friska.

      Nej Melodifestivalen har inte varit passé sen 2004 – sluta yra nu Lina. Vem menar du som varit med i MF skulle vara psykiskt sjuk? Du sitter ju bara och slänger ur dig en massa skit.

        Är det ngt fel med att vara psykiskt sjuk??!! Kan väl inte folk rå för.

          Knappast något fel. Men är ju ändå en osanning.

            Psykiskt sjuk kanske är att ta i men samtidigt, det är få deltagare som inte har gråtit ut i media över sin psykiska ohälsa.

              Eller sina diagnoser.

                Det är ju så dj-a inne nu. Tror många av de inte ens vet hur det är att ha ”riktig ångest”.

      Du förtjänar inte ens ett seriöst svar med ditt psykotiska trollande.
      O poäng till dig med det bidraget.

        Faktiskt börjar jag gillar dig Lewis

      Alltså…. Loreen vann ju alltihop så sent som förra året. Inte seriös?

    Tycker Melodifestivalen förlorat sin charm och seriositet för länge sen, ungefär i samband med att deltävlingarna infördes. Underhållning i form av trams kan vara ett annat program istället.

      Det är över 20år sedan deltävlingarna infördes.

      Så lite konstig att ett program moderniserar sig och beviset på att det har lyckats är dom konstant höga tittarsiffrorna.

        Det är bögarnas fel🎤🎼😂

        Ja, för en annan målgrupp. Som gillar trams. Som att jämföra äpplen och päron.

          Inte lätt att bli äldre 😊

            Eller blasé kring vad som är kvalitet 🤷🏻‍♀️

    Med det startfältet tror jag Sverige vill försäkra sig om att det inte finns en minsta chans att vi vinner igen. Synd när vi tävlar på hemmaplan.

      Hörde att biljetterna är slutsålda. Får hoppas vi slipper ngt terrordåd med tanke på hur hatat Sverige har blivit nu pga 🤷‍♀️

    Gunilla Persson har helt rätt! Det är bara det ingen har sagt det förut offentligt. Fröken snusk har troligtvis noll självkänsla eller självförtroende, sysslar med något som gör att hon inte vill visa sitt ansikte, hon styrs av män det är tragiskt, Vakna upp, sluta vara fröken snusk vem du än är, du behöver absolut inte vara det. Det måste vara jobbigt att gå omkring och vara Sveriges fröken snusk måste tära på det en självkänsla som redan är näst intill obefintlig.

      Lika töntigt som snubbarna som har var sin bäver på huvudet och inte vill visa sig. Ville inte hämta pris hos Aftonhoran för att de uppgett deras namn, töntar. Gissar på att de gillade Kiss i tonåren i raggarskotersamhället/Epatraktor😀

        ???

    Kan vi snälla låta tant Gunilla va så att hon själv kan förstå vad som är rimligt att lägga energi på?

    Sen alla dessa deltävlingar infördes har det gått redigt utför👎Förr 10 låtar och en av dom vann så var det bra med det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.