Isabella ber om blogghjälp

Ni har rätt, jag ska dra inlägget om Johanna Bladh en vända till.

Jag har en fråga till er! Nu är min blogg ligger hos Damernas Värld har jag fått en del nya läsare och då har jag en fråga. Som även gäller mina trogna läsare sen way back (tack för att ni följer mig!).

Vad vill ni läsa om i min blogg? Det finns så mycket jag vill dela med mig av till er men jag blir osäker ibland om det är intressant. Så då brukar jag radera och skriva något mer alldagligt.

Så kom gärna med ideér och era tankar :- ) // Isabella Löwengrip

Det har skett en massflytt, där i princip alla stora bloggar som tidigare låg hos Tailsweep flyttat ut till andra tidningar. Ägaren är fortfarande Bonnier, men precis som Isabella flyttats till Damernas Värld, har exempelvis Magdalena Graaf flyttat till Amelia och Fnulan till Femina.
Med anledning av detta så undrar Isabella vad följarna egentligen vill läsa om hos henne.
Hon verkar känna sig lite osäker på sin målgrupp då det tillkommit en del nya läsare sedan flytten. Hon skriver att hon ibland brukar radera inlägg som hon tvivlar på att läsarna kommer finna intressant, för att sedan skriva någonting mer alldagligt.

Jag tänker att Isabellas blogg redan är ganska hand i handske med Damernas Värld så jag tror inte hon har någonting att oroa sig för. Jag tänker att bloggen flyttades just dit och inte till någon annan tidning för att man ansåg att den passade bäst där, och om man läser i hennes kommentarsfält så verkar de flesta hålla med om att bloggen är bra som den är, men att Isabella inte borde radera inlägg utan publicera det hon själv vill i sina inlägg.
Håller ni med?

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad har detta med Johanna att göra?

      Ingenting, men jag tog ner ett inlägg om henne som postades kl 09 som jag vill dra med min ansvarige utgivare.

    Handlade det om vad som skrevs i öppet spår?

    Hann läsa inlägget om Bladh. Gick för att poppa popcorn. Sen var inlägget borta. Man ska aldrig gråta över nypoppade popcorn, så jag äter dem ändå.

      Vad stod i inlägget? På ett ungefär

        Det kommer komma ett inlägg, så ni behöver inte skrämdumpa mm. Jag ville bara låta Johanna få kommentera alltsammans.

      Jag kan hjälpa till att äta.

      Vad var det i korta drag?

        Att Amir har ”outat” Johanna som en mobbare och otrevlig människa som går över lik för att bli känd. Han säger sig ha bevis från flera av Johannas tidigare kollegor.

        Jag hann också läsa. Camilla repostade en massa instastories från någon som anklagade JB för att vara allt annat än det hon förmodligen vill framstå som i sin tjejbibel. Rätt klandervärd, om man säger så. Typ tänk inlägget om Samir häromdagen som handlade just om att sprida någon annans anklagelser vidare. Cam gjorde just det och jag blev nyfiken på hur DET inte var lite väl nära förtalsgränsen. Meen, jag hann också bara poppa popcornen innan inlägget var borta…

          Jag tänkte just när jag läste att hon vill vara girlboss att det = mobbare. Hon ser sig själv men inte de hon klivit på för att komma dit hon vill

          En 2020-talets Kissie..?

            Nja, kissie provocerade ju medvetet och publicerade ju sina elakheter på bloggen och skapade drama osv med andra bloggare. Hon här verkar ju istället försöka låtsas vara så god och mänsklig, att hon bryr sig om kvinnor osv.

      Samma här, sparade det inlägget tills jag skulle vara redo/ha tid och så var det borta 😤😤😤

        Jag har det fortfarande öppet i en flik så skulle kunna printa allt hihi 🙂

          Det behövs inte

    Femina ägs av aller media och inte bonnier, så där har de släppt den bloggaren.

    Isabella har ju varit en trist tantbloggare sen efter kraschen så Damernas värld kan nog anses som hennes målgrupp.

      Ja och vi härinne är nog mer spretiga och inte de bästa på att komma med råd

    Tycker hennes blogg är trevlig att läsa men i längden, om hon kör samma linje och är samma person som hon varit senaste par åren, kanske det blir lite ensidigt. Svårt att uttala sig om huruvida hon borde posta de raderade inläggen när man inte vet vad de handlar om. Även om det skulle vara i tillägg till vad hon postar dagligen kan det ju ändra känslan på bloggen. Personligen tycker jag inte det är så spännande att läsa random persons politiska åsikter tex och skulle säkert lösa bloggen mer sällan om det kom sådana inlägg var och varannan dag.

    Bella var ju intressant när hon var en karaktär som inte andades alldaglighet. Hon gjorde sin grej som inte alla andra gjorde, hon var lite udda, spetsig och framåt. Jag har läst hennes blogg väldigt länge och ofta uppskattat den, men de senaste åren känner jag mest: ”jaha ska jag läsa om hennes barns gymnastikscheman och bak av kladdkaka samtidigt som mina egna ska skjutsas till träningen och har drällt ner köket med mjöl”.

    Men hon skulle väl bli någon typ av blogg/sociala medie-entreprenör i USA och lära företag om hur de når sina målgrupper genom content så tänker att hon kanske kunde ta några av sina egna tips därifrån? 🙂

      Nu skriver hon ju lite halvdant om samma som hundratals små och större bloggare gör. Sina barn, lite mat, lite smink och kläder. Jag kommenterade och föreslog att hon skulle nischa sig igen men den kommentaren gillades inte. Den här frågestunden känns som ett spel för gallerierna.

        Nischa sig igen?? Vad har hon nischat sig på innan? Trodde hon alltid haft en lifestyleblogg fast modeblogg har den väl kallats förr också? Tror det är bättre att ha en livsstilsblogg som mest handlar om personens liv för tror det är det som de flesta liksom vill följa och fortfarande mest ser som en blogg – en dagbok på nätet, som det hette förr.
        Kommentarena går väl inte in direkt på Isabellas blogg så det handlade nog inte om något ogillande av det du skrev.

          Jag vet inte hur länge du läst Isabellas blogg men före kraschen var hon starkt nischad på företagande och privatekonomi. Gav tom ut ett par böcker som sålde bra. Om man ser till antalet kommentarer ser det ut som om hon hade många fler aktiva läsare då.

      Jag tycker tvärtom att det är mysigt att läsa om vardagen med hemmasysslor, mat och barn och vill inte läsa om business eller politiska åsikter. Det är ju dessvärre så lätt idag att bli cancelled så man bör vara försiktig och noggrann med vad man skriver och inte reta upp eller provocera – ingen tjänar på att bli ogillad eller förlora följare tvärtom.
      En blogg går väl ut på att berätta om sitt liv helt enkelt iaf livstilsbloggar som väl hennes är och inte nicshad, så det är ju att berätta om sin dag och att ge tips på outfits, inredning, recept kan gärna blandas in också.

    Jag skulle vilja läsa mer om hur det ser ut i Pauls kalsonglåda och hur lång tid det tar att ljuga ihop ett blogginlägg.

    Tidigare bloggade Jenny Hammar på Damernas värld. Nu plötsligt har hon och bloggen försvunnit spårlöst. Vad har hänt? Flyttades bloggen till någon annan plattform?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.