Stort och ruffligt

Stort och ruffligt ska det tydligen vara om man vill vara rätt på tapeten i år. 
Janni Delér och Alexia Kafkaletos visar upp två minst sagt i ögonfallande kreationer, Janni en reklam för Carolina Herrera och Alexia inför ett event med Twist & Tango, och det får mig osökt att fundera över hur man exempelvis äter i en klänning som den Janni har på sig.
Det är ju som att leta i vass efter en gammelgädda, att manövrera all den där tyllen och undvika att få bearnaisesås överallt. Och hur set det ut när man sätter sig ner i den där klänningen? Förvinner hon ner? Blir hon slukad som av en duschboll?
Lite som med Alice Bah Kuhnke och hennes nobelklänning från 2017 eller Ellegalan 2023. Inte så mycket att äta i, men att sitta bredvid. Hur mycket svängrum till bordsgrannarna tror ni krävdes för att alla skulle känna att de fick plats, och tänkt om någon råkat spilla på ministerns pappersklänning.

På tal om vad man ska ha på sig på julafton så är Jannis klänning ett perfekt exempel på en mindre praktisk outfit att ha när man griljerar skinkan.

27 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Icke relaterat till klänningarna men tycker att Alexia och Kenza är så SJUKT lika!

      Eller hur!!!

      Efter X antal konstiga ingrepp på alexia

    Camilla, jag undrar hur många influencers det finns i Sverige? Att det är för många fattar jag men uppskattningsvis i antal? Vore också kul att veta vilka som har annat jobb och inte bara är influencers. Kanske det står i din bok 😏

      ”För många”?

    På tal om klänningar, vad ska jag ha på mig under lucia på barnens skola?
    Är röd klänning FÖR mycket?

      Själva färgen är ju absolut inte för mycket, väldigt juligt, men vad är eventet? Min erfarenhet har mer varit ett knökfullt rum av föräldrar, barnen sjunger, vi äter lite lussebullar och sen är det över? Menar alltså att det var inget fancy så föräldrar kom i jeans/byxor, jobbkläder, hade jackor på sig osv. Är detta mer av ett event med särskild klädsel? 🥰

        Det är som du beskriver det…men jag är extra. Vill dock inte vara FÖR extra.
        Röd klänning + strumpbyxor. Ingen djup urringning. Vi håller det städat men extra. Är det för mycket?

          Låt fokus ligga på barnen denna dagen.

          Nej, det låter fint! You go and shine! 🤩

          Låter snyggt! 🙂

          Det beror väl på hur man är som person. Om du gillar att klä dig fint och trivs i klänning så kör! Om du dessutom redan har en passande röd julig klänning så är ju poängen med den att den ska användas.

      Tror på riktigt att ingen kommer bry sig, de kommer dit för att titta på luciatåget inte på någons mamma. Rött är fint, kör på.

        Tack 🙂

      Skoteroverall.

      Jag brukar tänka att luciafirande har samma klädkod som glöggmingel. Så ta en klänning från ett av december alla tusen glöggmingel bara.

        Lite så jag tänkte. Hur många event har man per år egentligen, man måste passa på att klä upp sig. Även om det bara är 7 åringar och trötta småbarnsföräldrar som sitter på små stolar och äter torra lussebullar kl. 8.05 en mörk onsdagmorgon.

    Inte så snyggt 😬

    Lojsans bild har lagts upp på Poosh (kourtney kardashians företag). Så kul! Skulle vara intressant hur se om hon får fler följare efter det.

      Varför har den lagts upp där då?

      Med en text om PMS 😅

        Ja, PMS som i Perfect Moment Syndrome. Vilket ju är lite roligt med tanke på att bilden är 100% iscensatt: granen inte huggen i Sverige utan köpt någostans och sedan utkörd i skogen, bilen avställd osv. De pratar om just den här bilden i podden idag, och det har väl varit inlägg här på bloggen om det också.

    Dessa modedockor med sina stora läppar o glänsande hy. Så jäkla trött på deras fantasivärld.

      Ja. De borde äta lite skagenröra.

    Kafkaletos – irrelevant- bakgrund tvivelaktigt

      Vill du utveckla?

    Vad får dig att tro att Janni äter?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.