Konstigt att anta?

Först postar Johanna Bladh en video där hon suckar och stönar över att hon låtit ”barnet” sminka henne så hon ser ut som en clown. 
Inget mer än så. ”BARNET” har sminkat henne.
Hon har ett stycke barn hemma. Är det då konstigt att anta att hon menar sitt eget barn, när hon säger så?
Uppenbarligen är det superkonstigt, för det kommer nämligen upp ett inlägg till från Johanna där hon skriver att hon ibland vill stänga ner hela jävla telefonen och aldrig prata med en människa igen.
Hon har nämligen massor av barn runt sig och det var så klart ett av dessa barn som sminkat henne när hon säger att ”barnen” sminkat henne.

När jag postade inlägget på Instagram så var det många som omedelbart skrev att Johanna säger ”barneN” och inte ”barneT”, men jag hör det inte och då är jag ändå smålänning och har samma talfel som Johanna. 🙂
Jag har fått mängder av sms om detta så uppenbarligen är jag inte den enda som inte hör pluralen här, eller är det så att man bara hitta en anledning att hacka på Johanna?

Du ser inlägget och videon i Instagraminlägget här ovan.


Jag kan även meddela att den här reklamen kommer blockas härifrån eftersom den stör kommentarsfältet.

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså sedan jag såg henne i nyhetsmorgon där hon låtsades att hennes bebis ville amma ( bebisen sov och hon ”tvingade” barnet att amma för att göra en ”grej” av det) och trycker fram bilringar på magen på sin smala fina kropp ( för att göra en grej av det ) och nu…helt övertygad om att hon sminkat sig själv 😅

      Barnet sov inte så där minns du fel, dock så lät hon knappt utan verkade glad. Hon ammade en stund sen i slutet typ tvingade Johanna tutten i ansiktet på henne trots att hon uppenbart var klar hahahahah
      Absolut sen att som Johanna säger ”jag vet mitt barns signaler” men det var ju helt otroligt att någon är så för rätten att få amma offentligt alldeles precis i nyhetsmorgon hade en hungrig bebis! Omöjligt att ge barnet mat innan eller efter inslaget. Vilket sammanträffande.

        Det första jag tänkte när jag såg att hon och barnet var i morgonsoffan var ”får se om hon ska lyckas amma barnet nu också…” och jajamen.

    Snälla, kan du inte ta bort ALL jävla reklam/filmer som stör!

      byt webbläsare till duckduckgo, så slipper du ALL reklam.

    Jag har inget till övers för Johanna och jag är inte helt säker på att det där inte är gjort av henne själv. Men jag hör absolut barnen, hur många gånger jag än lyssnar.

      Jag hör också ”barnen” men det kan vara för att jag såg ditt inlägg innan jag såg hennes film, och alltså visste vad jag skulle lyssna efter.

        Jag försökte till och med tänka ”barnet” för att lura hjärnan men hör barnen oavsett.

        Men oavsett så tror jag att det är hon själv som sminkat sig. Men det tror jag oftast om lustiga saker barn har ritat/skrivit och hamnar på virala konton också, exempelvis sådana skoluppgifter som florerar som barn ska ha gjort.

          Ja, även om barnen som påstås ha gjort det var 2-12 år gamla så är det alldeles för välgjort. Menar alltså inte fint i sig men det är exakt samma mönster på båda sidorna av ansiktet, samma storlek på rouget och ögonskuggan etc. Ett barn som sminkar är inte så presis och var det fler än ett så hade det definitivt sett ännu mer osymmetriskt ut.

          Och hon visste att hon hade ett samarbete idag men ”lät barnen sminka henne” ändå och ifrågasätter sen sig själv varför…? Jätte fejk.

            Men skojar du?
            Min tioåriga granne har en ”get ready with me”-TikTok och det ser ju ut som vilken vuxen som helst sminkat henne. Såklart kan en 12-åring åtminstone sminka och kanske visa de andra barnen var de ska sätta färg.

            Sen ja, Johanna kanske får skylla sig själv att hon blir misstrodd men ser inga konstigheter i att sminkningen kan vara gjord av barn.

              Varför är det alltid så rasanade toner här inne när någon vill svara på en kommentar? 😂 Nej, jag skojar inte, bi har olika erfarenheter av barns smink skills?
              Citerade dock bara Johanna att barnen i hennes närhet är 2-12 år gamla. Tror dock att hon snarare menade på barn i yngre ålder än 12, men tror inte att något barn övh sminkade henne.

    Första jag tänkte när jag såg storyn var att hennes 1-åriga barn ABSOLUT inte gjort detta.
    Även jag hör BARNET och inte BARNEN.
    Inte konstigt att hon får sådant svar.
    Hon känns såååå törstig på uppmärksamhet och typ vill bli missuppfattad så hon kan lägga ut den här typen av svar för att sedan fortsätta sticka den största offerkoftan ever.

      Och så hotar hon med att lägga av? Ja, hahahahaha, varsågod.

    Inte så konstigt att man direkt misstror henne, hon fejkar ju ALLT för att uppfattas som knasig. Fågelboet, chokladbollarna, när hon låtsades inte se en majskrok på tröjan förrän hon började filma, samt alla miljoner knasiga amnings och sovbilder. Har Johanna Bladh inga haters finns jag inte längre.

      Måste tillägga: OFÖRSKÄMT ATT ANTA!

    Jag, Smålänning, hör att hon säger ”barnen”. Med det sagt bör hon ändå inte bli förvånad över att folk misstror henne, med tanke på allt annat hon ljuger om.

    Jag hör att hon säger barnen när jag lyssnade igen efter hennes rant-inlägg, men första gången hörde jag barnet och tänkte också att ”nu ljuger hon ihop något igen”.

    Det är kanske inte jätte konstigt att många antar att hon ljuger eller överdriver när hon har gjort det vid flertal tillfällen. Senast för ett par dagar sen när hon hade en majskrok på tröjan som hon absolut ”inte såg” förren hon började filma.

    Oj, det där var en öm punkt för henne att folk påstår att hon ljuger.mMen inget konstig egentligen. Alla influencers ljuger ju som hästar travar, ljuger, överdriver, förskönar, vilseleder, manipulerar. 85 % på sociala medier skulle jag gissa är antingen rena lögner eller manipulation på nåt sätt.

    Kan du Camilla lägga upp intervjun med Cindy/Sindy som är i Expressen plus? 😅 Hon intervjuas om sitt liv och vad som hände …eller någon som läst och kan ge info?

      Den är bakom betalvägg och ska därför inte delas i sin helhet någon annanstans.

        Klart man får prata om det med andra och sammanfatta vad som stod i artikeln även om det är bakom betalvägg.

          Det syftade på att lägga upp intervjun. Självklart får man sammanfatta den och prata om den. Men jag tolkade det som att någon ville ha hela intervjun upplagd eftersom hen påpekade att den låg bakom betalvägg.

      Jag läste hela. Det var som förväntat. Trasig uppväxt, usla föräldrar, spårade ur tidigt i 10-årsåldern, sen rullade det på med droger, kriminalitet, våld, prostitution, psykiska problem, in och ut psykakuten, sålde sex och heroin på Östermalm, Soc, våldsamma män, gängmedlemmar, tatueringar, plastikoperationer.. Hela den spiralen. Inget nytt under solen. Och däremellan barn, tv-program och sociala medier. Barnen var omhändertagna av Soc i 2,5 år.

      Sammanfattat:

      Artikeln berättar om Sindys liv före hon träffade barnens pappa. Att hon hade en trasig uppväxt och började ta droger tidigt under tiden hon bodde med sin mamma i USA. Tillbaka i Sverige träffade hon barnens pappa och beskriver ett mkt destruktivt liv med honom med våld, droger och så sålde hon sin kropp. När han lämnade henne satt hon hemma och tog droger medan barnen försummades. Hennes pappa såg till att barnen omhändertogs. I slutet av 2019 slutade hon ta droger och 2020 fick hon hem barnen efter ca 2,5 år. Hon har lyckats hålla sig nykter, bor i en 3:a med barn och kanin och jobbar med att stötta andra i hennes sits. Hon undrar också hur länge hon kommer få betala för sina misstag och nämner tråden om henne på Flashback

        Jobbigt för små barn att efter 2,5 år lämnas tillbaka till en mamma som de knappast har fina minnen av – om ens några….

          Hon kan ju ha haft umgänge med dom under tiden.

        Varför skriva samma sak som Lina strax innan dig?

      Om du är nyfiken på hennes historia kan du lyssna på när hon var med i beroendepodden. Mycket intressant och ger en annan bild av henne.

      Pappan då, är han helt ute ur bilden? Kära pappa 🗡️-Micke.

    Hon säger barnen.
    Att folk misstror henne är ju hennes eget fel. Ropa inte varg!!!

    Har man inte större problem än detta kan man skratta sig lycklig!

      Skatta.

    Någon mer än jag som inte kan se kommentarer på Instagram? Ser att det står ex 110 kommentarer men när jag klickar på att läsa dom så ser det ut som att ett inlägg inte har fått några kommentarer än.

    OT: Flashbacktråden som heter H*nn* Theo**n går varm… handlar just nu nästan endast om F*nnid*ys och hennes senaste återföring. Vet att folk snackar skit om den tråden här innan, det var så jag hittade den och tyckte först den var helt förfärlig men nu håller jag typ med dom. I dom senaste inläggen finns många goda poänger och jag undrar liksom dom om det inte gått lite väl långt nu…. Någon anhörig till F*nni borde rycka in och säga stopp

      Jag tycker bara otroligt synd om henne. Fy fan vad tufft det måste vara att gå igenom det där. Inget jag skulle önska min värsta fiende.

    Snark vad tråkig människan är

    Helt uppenbart att hon säger ”barnen”

    Yeah right att hon lär barn måla henne i ansiktet precis innan hon skulle spela in ett samarbete, det känns inte troligt utan mer som hon trodde det skulle bli roligt content att påstå det. Och sen att hon blir så vansinnigt arg hahaha, det är väl inte self love for all girls att rasa sisådär mot sina följare. Varje gång en flunsa får minsta lilla kritik eller ifrågasätts yttepyttelitegrann = näthat!!! Men driver man bolag och tjänar pengar på sitt content får man också finna sig i att det ifrågasätts och uppföra sig professionellt anser jag.

    Hur kan man inte höra att hon säger barneN? – oavsett från vilken landsände man kommer. Däremot är det högst sannolikt att det är hon själv som kladdat sig i fejjan o ingen annan.

    När bloggerskan råkar avslöja att hon egentligen är från Åmål och inte Småland 🤣

    Zzzzzzz och åter zzzz på Johanna Bladh. Som när hon häromdagen la upp en bild då hon satt på en parkbänk och bara ”amma i minusgrader är inte kul”, barnet fyllde ett i september och har således inte behovet av att behöva amma på sekunden då det är ett behov bara riktigt små bäbisar har? Inte konstigt att folk ifrågasätter henne generellt då hon överdriver saker jämt jämt jämt

      Dvs det blir genomskinligt att bilden är iscensatt för att kunna lägga ut en bild ur hennes heltokiga *momlife* där det händer så knasiga grejer varenda jävla dag

      Ge barnet en klämmis och vatten tills ni är hemma 🥴

    Spelar ingen roll om hon säger barnet eller barnen för hon bara ljuger oavsett 🙈. Öm punkt tydligen 😅.

    Vad konstigt att folk inte tror på JB, hon som alltid är så naturlig och aldrig hittar på eller överdriver för att kunna göra knasigt content.

    Haha, asså JB 😂😂😂 Mer misslyckas influenser får man väl leta efter?! Hon är så tråkig så klockorna stannar, helt förutsägbar och verkligen noll intressant.
    Den eviga ”kampen” för rätten att amma (som ej behövs för alla får amma var de vill, knappast någon som höjer på ögonbrynen…) eller när hon drar ut skinnet till en ”valk” och ska låtsas vara tjock. Vem fan följer hennes tramsande?

      Varför kallar man någon ”misslyckad, förutsägbar och noll intressant”? Jag kan verkligen inte förstå hur vi människor kan vara så ruttna mot varandra. Om någon skulle beskriva mig så när jag försöker göra mitt jobb skulle jag verkligen bli deppig. Hon gör ett innehåll som uppenbarligen funkar för vissa, men inte för alla. Hur kan man ens skriva så elakt om någon? Om hon sedan försöker skapa content som inte flyger – ja, då lär ju följarna ändå försvinna med tiden. Eller så gillar följarna hennes innehåll?

      Det finns tusen och åter tusen influencers som jag aldrig skulle följa. Men att skriva nedsättande om deras innehåll (bara för att man trycker det är tramsigt, att någon är för smal för att ha rätt att dra i en valk, eller att någon gör grejer man tycker är löjliga för att skapa content) är verkligen inte min grej.

      Gilla det som är bra. Skippa det som är dåligt. Låt folk va. Var snäll. Typ så.

    ”jag har flera barn i min närhet” haha obehagligt.

    Som detektiv så tycker jag det ser lite väl symmetriskt ut för att ett gäng barn ska ha gjort det (om det nu är plural) och det är lite konstigt att hon går till att hon har ”flera barn i sin närhet” och ett åldersspann på 1-12 istället för att säga typ ”en av mina kompisars döttrar” eller vad det nu var för grupp av barn hon stötte på. Det senare är ju hur man hade pratat om det om det hade skett, det tidigare låter onaturligt och mer som ett sätt att inte stänga dörren till någon historia (ingen utpekad = ingen kan neka händelsen)

    Sminkbortagning så är det ju borta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.