Camilla Läckbergs pengaruppgörelse

Det går alltså bra nu ekonomiskt för Camilla Läckberg. Därför är det hon, och inte maken Simon Sköld, som betalar för det mesta i vardagen och resorna.
De har dock en pengauppgörelse som hon berättar om för Talk with Nordea Private Banking.

– Men det blir jättekonstigt att leva ett liv utan kostnader, därför har vi kartlagt vad en normal kostnad för en människa är i månaden – den summan sätter Simon in till ett konto som ska gå till vår dotter senare i livet, berättar Läckberg.
Vad denna summa är, berättar hon dock inte, detta enligt en artikel i Expressen.

Vad tycker ni om Camilla Läckbergs pengauppgörelse med sin make?
Det är ju inte som att han får ”månadspeng” av henne utan hans pengar går ju bland annat till ett sparkonto till dottern Polly.

Hon och Simon Sköld har ett äktenskapsförord och enligt artikeln,  även delad ekonomi med separata konton, men Camilla säger samtidigt att hon inte vill lägga pengarna på hög och vara rikast när hon dör utan satsar på livsglädje här och nu för sig och familjen. Dock betonar att hon är noga med att hennes barn inte ska bli ”bortskämda rikemansungar” – vilket vi såg exempel på när familjen skulle på semester och barnen fick åka i ekenomiklass medan Camilla och Simon åkte business.

191 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Så krystat. Undrar hur många rika män som kommit överens med sina mindre välbetalda partners att göra samma sak? För Simons del hade det varit bättre om han investerat de pengarna i en framtida pension, särskilt eftersom de har äktenskapsförord, och han dessutom är betydligt yngre. Tror Camilla säkert har några slantar över att sätta in på ett sparkonto till Polly.

      Så gör jag lol, min kille betalar typ allt för mig. Underförstått hahah

      Fast det är ju hans dotter med, så varför skulle inte han också vara med och bidra.

        Han sparar runt 20-25 000 per månad till henne med andra ord. Det är inte ofta ett barn har en förälder som sparar den summan per månad.

          Camilla har ju dessutom flera barn, märkligt att det ska sparas undan ett antal 100 000 om året till just henne.

            Ingenstans har det skrivits att det inte sparas åt de andra barnen men verkar kanske rimligt inte just Simon står för de sparandena..

            Tror nog hon sparar åt de andra barnen också.

              Det tror jag med. Men kontentan blir ju att det gemensamma barnet eventuellt har en större påse pengar eftersom Simon sparar till det barnet. Rimligare hade varit att Simon lägger undan till sig själv eftersom han inte kommer få ta del av värdeutveckling på bostäder etc och att Camilla sparade till alla sina barn.

                Eller så sparar de lika mycket till alla barnen?

                Barnen har nu olika pappor och kommer redan där få olika förutsättningar.
                Förhoppningsvis har han råd att även spara till pension etc. Jag tror nog att de löst situationen så att den passar dem bäst.

                Men jo, barnet kommer ha ett rejält sparkonto 😮

            Varför är det rimligt? Om nu Camilla står för alla hans levnadskostnader?

          Var får du den summan ifrån? en normal kostnad för en människa att spendera i månaden är väl inte 20-25 tusen

            Nej det borde ju ligga högre om det är ett genomsnitt.

              Fast alla spenderar ju inte hela månadslönen, så behöver inte alls vara en större summa

            Spendera i månaden tolkar jag som levnadskostnad i månaden, dvs hyra/boende, mat, el etc. Inte vad man spenderar på nöjen och konsumtion.

      Jag tänker att detta gav en extremt ytlig inblick i deras ekonomi och att vi med allra största sannolikhet inte behöver oroa oss för Simons pensionsspar.

      Han får ringa PW:s C och starta en frufimparklubb😉

      Hur vet du att han inte pensionssparar också?

      Undrar hur de kartlade vad som är normal kostnad för en människa, kan inte låta bli att läsa kostnad för en normal människa 😊 världsfråndvända människor och funderar över hur det sparas till de andra barnen eller om det alltid görs skillnad?

        Ska vi ens undra om det här? Dom är nöjda och det fungerar för dom.

        Eftersom inte säger ”normal människa” så behöver du inte fundera över det i alla fall.

        6000 kr i ”drift” för en vuxen enligt konsumentverket

        Men han var ju en ’normal’ människa innan han träffade henne så de kanske fick på typ vad han hade för fasta utgifter då och så är det var han lägger undan nu, tex 10000 kr i månaden. Så har han resten av hans inkomst till eget sparande, pensionsspar, göra vad han vill för etc.

    Så jävla trött på Läckbergs pengar

      Varför är du så engagerad i dom?

      Haha, samma här! Verkar som att hon vill göra pengar/ekonomi till en grej..?

        Hon vill göra allt till en grej. ”Blir inte insläppt i finkulturen”, ”smalgrejen”, ”hur smart hon är”.

    Äh, folk gör väl som de vill med sin privatekonomi. Verkar hursomhelst inte gå nån nöd på någon av dem så allt gott.

    Snålt. Undrar hur mycket han får äga av deras bostäder förutom 1 procent? Tur att Polly i varje fall får några fler miljoner än vad hennes syskon får tillgång till då jag antar att Läckberg inte kan styra över det kontot när Polly fyllt 18 år. Så Polly är mångmiljonär när hon fyller 18 år och Läckberg har en miljard. Hoppas verkligen Simon ser om sitt hus så han inte sitter där utan bostad och litet sparkapital vid eventuell skilsmässa.

      Sparar man i eget namn istället för barnets namn (men med barnet som förmånstagare) faller inte pengarna ut när barnet fyller 18 utan man styr då själv över detta. De har antagligen fått hjälp med detta och med största sannolikhet sett till att alla pengar inte spenderar på skit när hon fyllt 18

        I exempelvis en kapitalförsäkring

          Ingen använder kapitalförsäkringar längre av beskattningsskäl.

      Han får flytta in hos Polly

    Förlåt men business är just businesses. Det är till för oss som går av planet och direkt in på ett möte. Vi vill kunna jobba och sova. Barn borde inte vara tillåtna där alls!

      Det är väl ganska ovanligt att barn sitter med på affärsmöten men förbjuda dem från flygplan är att gå för långt.

        Flygplan? Hur är det med din läsförståelse?

        Barnen kan väl flyga ekonomi extra om de vill ha komforten och inte trängas men business finns som sagt för oss som jobbar. Det är 6h tidsskillnad mellan New York och Köpenhamn. Jag bokstavligen börjar jobba när jag landar. En turist kan ta en powernap.

          Ser så framemot höstens resa med en sexmånaders i business! Så skönt att kunna ligga ner med barnet.

            Jag som skrev kommentaren ovan. Bebisar är ju något helt annat. Klart man ska ha plats att sova och amma dem. Men stökiga ouppfostrade ungar som stör är något annat.

              Tycker du att alla barn är stökiga och ouppfostrade? Tycker de flesta barn på flyg brukar vara väldigt tysta. Bebisar brukar skrika, äldre barn sitter alltid med näsan i en padda. Har nog aldrig varit med om odrägliga barn på ett flyg när jag tänker efter, och jag har flugit mycket.

              Har själv barn men tycker ändå att det är ganska jobbigt när en trebarnsfamilj med 3-6 åringar sätter sig bakom. Då vet man att det blir röj. Fattar om man betalt mycket för att åka ostört att det är ännu värre. Jag hade blivit vansinnig.

          Står det någonstans vid bokning att business class är till endast för er som reser pga jobb och barn tillåts ej eller är det eget hittepå? När jag reser pga jobb men tar med mig barnen, får vi inte flyga business då?

          Larv.

            Men skärp dig. Du förstår precis vad hen menar. Så tröttsam..

            Kan dina barn uppföra sig under flygresan? Kommer de störa andra passagerare? Kommer du ha uppsikt över dem och dem och se till att så inte är fallet borde du visa hänsyn och respekt.

              Det gäller ju på hela planet, inte bara i business.

              Så vi som sitter i ekonomi ska av någon märklig anledning störas under hela flygningen? Vad lever du i för värld? 😂

                Världen där man har högre tolleransnivå får stök på Mc Donalds än på en finkrog..

            Glöm inte! Om man inte går direkt in på möte efter landning får man flyga ekonomi som resten av pöbeln.

      Jag håller med här! Eller så tycker jag att det borde gå att välja bort barn för en extra summa. En tyst avdelning eller liknande som finns på tåg. Att hamna nära ett barn på en långflygning är min personliga mardröm iallafall. Men det skulle vara en win win , att det finns plan med barn och vissa utan eller att dom sitter i en barndel 😁

        Alltså betalat jag närmre 70k för att flyga business mellan Köpenhamn och New York för att jobba tycker jag inte att jag ska behöva betala mer för att slippa barn..

          70 k? Flyger du zeppelinare?

            Tycker det är så sjukt att man blir påtvingad barn hela tiden. Bara för att nån annan valt att avla vill inte jag ha din snoriga högljudda unge sparkandes på mitt säte i ex antal timmar 😂
            Borde vara självklart att kunna välja bort barn mer i vardagen än man kan.
            Barnfria tåg, barnfria plan, barnfria restauranger etc.

              Och jag är inte gift med en gubbe som snarkar och ändå fick jag sitta vid två såna när jag flög London-Johannesburg senast. Skandal!

              Zeppelinare? Gissar att du aldrig flugit business 🤣 Det är vad det kostar.

                Om man bokar sistaminuten ja. Det finns biljetter för 35k till New York från Stockholm med SAS. Men ja, då blir det ju 70k fram och tillbaka. Det kanske var så du menade?

                Ej zeppelinarekommentaren.

                  Ja precis. Sällan man flyger på ett håll 😉

                    På ett håll?

                      Normalt så flyger man både dit och tillbaka inte enbart åt ena hållet.

              Zzzzzz.

              Du lever i ett samhälle.
              Där finns barn.
              Hantera det.

                Nej inte om jag inte måste. Inget tvång

                Fast nä? Barn är inte fredade. vill man inte hantera barn i sitt liv behöver man inte. Då säger man ifrån när dom stör och ber att dom flyttas eller tystas. Enkelt.

                  Men varför tror du att du och ditt liv har högre prio än ett barn och hens liv när ni sitter på ett flyg? Jag gillar inte smaskande eller fulla vuxna – tyvärr kryllar det av dem på flyget. Ska jag be att de ska flyttas för att de stör mig? 😂

                    Ja hade en full vuxen betett sig illa hade jag sagt till, precis som om ett barn sparkar på min stol kontinuerligt. Varför är det så konstigt? Fullt rimligt

                  Flyg inte då?

                  Problem solved.

                    Fast nu missade du poängen å hela diskussionen. Vi pratar om att det hade varit fint med barnfria zoner. Så nä ja tänker inte sluta flyga och jag vill ha barnfria flyg som går att välja. Tydligt?

                      Kan man få störningsfria zoner från *valfritt störningsmoment*? Gnälliga affärsresenärer, fulla fotbollssupportrar, Proseccoberusade fnittriga tjejer? Eller homosexuella, folk med ”fel” hudfärg/religion/kön? Nej, såklart man inte kan prata om människor på det viset tycker de flesta, men barn är tydligen ok att hata som om de inte vore människor alls.

                  Eller! Så får man flytta på sig själv. Kanske helt enkelt stanna hemma, där lär du ju ha en barnfri zon.

                  Haha men då får du ju skippa att gå ut alls så har du löst det. Du slipper liksom inte störiga vuxna heller när du går ut, de finns överallt. Men självklart kan du säga till både barn och vuxna om de stör och beter sig ohövligt, men du kan ju inte räkna med att slippa dem.

            Det är vad det kostar att flyga business mellan Köpenhamn och New York för det mesta. Visst finns billigare flighter om man bokar i god tid. Men som sagt, business är för oss som jobbar. Inte höginkomsttagares barn..

              Men då får du väl upplysa flygbolaget om det. Inte den enskilda människan.

                Eller så har folk med ungar som inte kan uppföra sig lite vett? Finns inga förbud mot barn på Michelin-restauranger heller men inte fan tar folk med sig barn som springer runt för det. Tar man med barn till vuxna miljöer får de vara där på vuxnas villkor.

              Det var ju en högst individuell åsikt, eller står det så i flygbolagets bokningsregler? Frågar du alla dina medresenärer att de verkligen reser i jobbet, så att inte en och annan nöjesresenär bestämt sig för business?

        Borde vara så överallt. Lika illa på 3h tågresa att hamna där det finns barn.

          Det går ju att välja Tyst (eller heter det Lugn?) på SJ och de gånger jag åkt det har det inte varit några barn där. Känns underförstått att man inte bokar de platserna med barn. 🙂

            Finns förstaklass annars. Brukar inte vara barn där.

            Om man inte heter LD.

        Alltså vad är det med svenskar och barn. Det finns ett sådant hat mot barn här i Sverige så man blir mörkrädd. Vet ni att ni själva har varit barn en gång?
        Djur är typ upphöjda till gudar, men barn är det värsta man kan tänka sig.
        När mina barn var små var det ångest att åka hem till Sverige efter att ha varit hos släkten i hemlandet. Barnen märkte det också och frågade alltid ”varför är alla så otrevliga i Sverige?”

          Svenska barn har fruktansvärd stor brist på uppfostran. Mina internationella vänner förfäras alltid över hur svenska barn för sig i det offentliga rummet. Sen hör inte barn hemma i alla sammanhang. Mina barn får gå på finkrogar men de kan också uppföra sig och stör inte omgivningen.

            Oj tycker invandrar barn är så mycket värre!

              ”Invandrarbarn”? Menar du alla barn som inte är svenska? 🤣

                Kan hålla med om somalier och araber i Sverige tenderar att ha väldigt fri uppfostran när det kommer till sina söner och att de syns och hörs väldigt mycket. Men mina vänner från arabvärlden har exemplariskt väluppfostrade barn.

                  Sönerna kanske hörs och syns mycket när de är utanför hemmet. När de är hemma har de inte så mycket att säga till om, så tror de överkompenserar när föräldrarna inte är med.

                    Då borde det finnas förälder med dem ute eller någon av alla kusiner man alltid hör om. Jag förstår att trångboddhet är ett samhällsproblem men att låta småkillarna springa ute utan uppsikt ger knappast väluppfostrade samhällsmedborgare. Vad hände med alla fritidsgårdar?

                    Du har inte bott granne med sådana, hör jag.

                    Men om de är ute med föräldrarna (iaf mamman) så härjar pojkarna i många fall fritt utan tillsägelse, medan flickorna skall vara lugna och stilla.

                  Hahahaha kanske just dina vänners barn, men det betyder ju inte alla.

                  Gud jag tycker barn från pingstkyrkan är värst. Där snackar vi fri uppfostran

                Ja dom flesta barn från tex Mellanöstern har en hemsk uppfostran och dom är 100x bråkigare stökigare och ohyfsade.
                Men det är väl en kulturell grej. Precis som att tex japanska barn är så drömmar som aldrig beter sig illa eller ohyfsat pga kulturen och en strikt uppfostran

                  Ja vi som svenskar har en oehört förslappad syn på uppfostran och anser att barnen har rättigheter och allt och alla ska anpassas efter dem.

                    Fruktansvärt att barn har rättigheter! De borde placeras i burar där djuren sitter på flyget. Så kan de komma åkandes på bagagebandet sen så de inte är i vägen när man ska hämta väskan.

                      Hahaha vilken perfekt värld det hade varit ändå ❤️

                    Och gör de fel i skolan så kommer mamma och pappa och skäller på skolan för att de inte tagit hand om deras lille gull.

            Finns inget värre än föräldrar som släpar med sig sina ouppfostrade barn till saker som i te är anpassade för barn och sen förfäras över hur barnens närvaro och stök inte uppskattas av alla.

            Ja det gäller även hundar som skäller eller stör.

          Hur kan du inte fatta att alla inte vill ha fina ungar drällandes överallt? Och nej, dom är garanterat inte väluppfostrade för barn är aldrig det, punkt. Barn är och borde inte vara välkomna överallt. Alla rum är inte till för barn precis som att ja inte behövde drälla överallt när jag var liten. Och ja tycker snarare att vi har en sund syn på barn i Sverige och det är bra att man kan sätta gränser här och säga ifrån, jag säger ALLTID till om någons barn stör. Verkar horribelt så som ovan beskriver i andra länder där dom springer å gapar å tafsar på allt möjligt. ” invandrar barn ” har alltid exakt 0 uppfostran eller hyfs!

            Ursäkta att jag slår in öppna dörrar men din kommentar är synnerligen ohyfsad.

              Försöker inte vara dryg nu men snälla förklara hur i hela världen min åsikt är ohyfsad? Jag hade köpt det ifall jag svor eller använde nedsättande ord och dyl. Men att kalla mig ohyfsad för att ja har en åsikt som verkar gå emot din? Nej du😂
              Folk måste lära sig att acceptera att barn inte är allas favoriter.

                Har Lina bytt nick?

                  Nu får du ge dig! Lina är ett uppenbart troll. Jag är en vanlig människa med en möjligt un-popular opinion och en rak ton. Men Lina? För i helv….

                    ”Rak ton”

                    😂😂😂

                      Ja. Snöflinga man får ha åsikter

                    Hur mycket måste man betala på flyget för att slippa dig?

                      Köp en buisiness biljett till mig så slipper du

                  Tycker detta är vettigt och balanserat.

                Att skriva :

                ” invandrar barn ” har alltid exakt 0 uppfostran eller hyfs!

                är väl rätt ohyfsat?! Bemärk speciellt orden ALLTID och ”exakt 0 uppfostran”.

                ”Invandrarbarn” var rätt ohyfsat och lite rasistiskt. Att anse att inga barn kan föra sig alls var rätt ohyfsat. Att anse att du ska få vara själv överallt i offentliga rum utan barn var rätt ohyfsat. Det betyder ju inte att du inte kan tycka så, men det var fortfarande ohyfsat. Ingen man vill sitta bredvid på ett plan direkt.

                  Nej. Har du tittat på vad ohyfsad betyder. Rasistiskt? Nja dra inte det kortet nu. Det är knappast något nytt att världen har kulturella skillnader och speciellt när det kommer till barn och deras uppfostran. Och det finns definitivt en tydlig skillnad mellan Sverige & Mellanöstern. Och nej barn KAN INTE uppföra sig bra dom är BARN det är liksom hela grejen, det är oformade individer föräldrar ej tar ansvar för så dom för löpa amok. Vara själv? Nej. Kunna välja att betala extra i vissa offentliga rum för att slippa individer under 16år? Ja tack😄

                  Mycket rasistiskt.

                  Camilla, åsikter?

                    Förlåt ropade du precis på mamma 😂

          De som ropar högst med sitt barnhat är säkert de som var värst som barn. Sen tror de att alla är eller blir som dem, dvs ouppfostrade och fåniga. 😃

      Fast hellre hamnar jag bredvid en skrikande bebis i business än ekonomi..

      Finns inget värre än affärsmän som jobbar och konstant gapskriker i affärssamtal på telefon eller i grupp!

        Det problemet finns knappast på ett flygplan 😂

        Of all the things that never happened.
        Låter som en scen från en dålig Hallmark julfilm.

          Inte på flyg kanske men på tåg förekommer de ofta. Patetiska män (i nio fall av tio) som verkar tro att deras jobb är Viktigast Av Alla och att alla runtomkring gärna ska märka det också.

            Då säger man väl till dom? Precis som man påtalar för en förälder att det är dags att tysta barnet eller säga till

              Du måste vara en helfestlig typ, antar att rätt många är villiga att betala för att slippa vara i närheten av dig

      Hehe, stackars er. Mina småbarn flyger business på långflygningar. Kan man betala för det så why not. Guld att de får sova bra.

        Jepp. Å hade din unge skrikit hade jag sagt till dig. 6 månaders på flyg. Upplagt för tårar skrik å misär för alla inblandade.

        För att de stör? Tack och lov att de inte släpps in i första klass. Synd att det finns på så få sträckor.

        Why not? Det är inte ett forum för barn och kan de inte uppföra sig hör de inte hemma där. Lite hänsyn visar man väl sina medresenärer? Jag har råd med det också men mina barn flyger elonomy plus. 8-åringen hade klarat business. Ätit hummer, haft artiga samtal i låg samtalston och antagligen efterfrågat barnchampagnen. Hon hade älskat det. Men lillasyster är en ligist så det blir ekonomi extra. Skulle aldrig ta med henne in i bussines eller platinum loungen.

          Du är ju en smart människa det hör man💜

            Som relativt nybliven förälder. Vilka är reseslag får jag lov att ta barnet med mig på och vilka ska jag lämna hen på perrongen?
            Buss?
            Regionaltåg?
            Tunnelbana?
            Snabbtåg?
            Båt?
            Flyg?
            Bil?
            Bara så jag vet hur jag ska planera vårt liv. Än så länge har jag inte bestämt om ungen ska bli väldresserad eller ligist.

              För att slippa tjuriga karens så är det nog lättast att bara trycka tillbaka ungen där hen kommer ifrån! Det för jag när jag åker buss, tåg och speciellt flyger business! Herregud folk ska ju JOBBA direkt efter landning. De måste sova! Vi får inte glömma att vi är inget utan allt business-folk <3

            Du är en otroligt korkad människa, hör (läser) man. 😍

          Rent tekniskt hör inte vi heller hemma i ett plan. Vi hör inte alls hemma på de höjderna. Om en ska vara petnoga.

        Barn låter, ja. De behöver inte vara ouppfostrade för det. Ni utgår ifrån att alla barn alltid stör. Att åka på långresor med barn gör man inte på en 10-timmars flight under endast dagtid. Man ser ju till att boka så stor del är under natten. Jag skulle hellre sätta mig själv i ekonomi än barnen. En vuxen klarar av sömnbrist eller att sova dåligt. Ett trött barn skulle definitivt störa fler.

      Håller med till 100% ! Sist vi åkte business var det nog 50/50 barn och vuxna. Sov inte en blund. Hoppas flygen inför barn avdelningar med med både ekonomi och business stolar så kan ni som vill åka med barn hålla er där.

        Skulle vara skönt. Problemet är bara att jag inte vill sitta i en barnavdelning själv och det skulle jag ju behöva eftersom jag reser med mitt barn. Ett barn som aldrig gjort väsen av sig på en flygresa och som också blir märkbart störd av andra barn som låter och rör sig konstant. Barn är olika och jag vill inte tvångsättas i något lekland för att andra inte förstår detta. Både hon och jag hade älskat tyst avdelning på ett flyg. Sa jag att hon har ADHD? Vad jag vill ha sagt med det är att alla inte beter sig som gemene man förväntar sig utifrån parametrar som ålder och diagnoser.

    Se upp Simon så att du inte står pinkipanki efter en eventuell skilsmässa!

      Han har säkert en sparkonto till säg själv också

    Hmm, har ju inte koll på summor såklart, vad är exempelvis Simons förmögenhet? Det blir ju märkligt om de skulle skilja sig, dottern får några miljoner på ett bräde medan Simon inte har råd att köpa sig en bostadsrätt. OM det blir så alltså, kanske har Simon redan så att det räcker och blir över. Men om inte, då hade jag hellre sparat pengarna till mig själv för att iallafall kunna skaffa något boende i närheten av exet (om barnet fortf minderårigt). speciellt om denna summa om kanske 20k per månad verkligen är en piss i havet för min partner.

    Nej, man har såklart aldrig ”rätt” till någon annans pengar men delar man livet och till och med är gifta och har barn tycker jag helt klart att man måste se till att båda får goda ekonomiska förutsättningar även efter separation. Förhoppningsvis har Simon redan det och det här sparandet är mer symboliskt och att han ska få känna att han bidrar.

      Har för mig att Martin Melin som har en son med Camilla , dock var de aldrig gifta tror jag. När de skilde sig så köpte Camilla en bostadsrätt på Södermalm som Martin fick hyra ( ganska billigt ) Han fick dock bara bo där i 2 år, sen skulle han klara sig själv 😅 dock kan man ju räkna ut att Camilla styr sina män , eller rättare sagt pengarna styr.

        Styr och styr, låter rätt hyggligt om du frågar mig?

          Det gäller väl allt sånt där som är snällt och hyggligt men där ena parten är i klar maktposition. Hon har ju hela tiden möjlighet att kasta ut honom, hon som valde lägenheten osv. Fördelen är uppenbar för den svagare parten men denne säljer ju istället sin frihet, så att säga. Liknande när föräldrar bidrar och hjälper sina barn, snällt och det uppskattas såklart eftersom de har valet att tacka nej men ändå kontrollerande utefter vad föräldrarna anser vara lämpligt.

            Hur tycker du att man ska göra? För att man har gift sig så har helt plötsligt den andra parten rätt till halva din förmögenhet som du skapat genom att t ex skriva och sälja böcker? Jag är helt för att man ska leva på samma nivå som gifta, samt kompensera den andra parten om den möjliggör din karriär. Vid en skilsmässa så ser man naturligtvis till att den andra parten kompenseras rättvist (särskilt om man har minderåriga gemensamma barn), men att ge bort allt man tjänat ihop till är ju rätt magstarkt. OBS! Som sagt, om den ena parten möjliggjort ens karriär genom att ta allt ansvar för barn och hem så ser jag det som att man tjänat ihop pengarna tillsammans och då ska de naturligtvis delas lika. Men så är ju inte fallet med Läckberg och Simon.

        väldigt sjuste skulle jag säga!!

        Förlåt, jag vet att många säger att par skiljer sig fast dom separerar. Jag tyckte bara det såg så komiskt ut när du skriver om Martin och Camilla ”…aldrig gifta tror jag. När dom skilde sig”

        Menar inget hånfullt, enbart att det blev lustigt! Man kan ju bara skilja sig om man varit gift.

          Att märka ord är trist.

    Jag tycker det är så sorgligt med Bianca I. Hon pratar om att hon känner sig deprimerad och inte mått såhär dåligt på länge, och det varvas med LPG-behandlingar, fix av ögonbryn, fransar, pedikyr etc i stories där hon berättar om hur bra det får henne att må. Det – om något – är väl ett bevis på att all den yta som det ständigt fixas med och som ständigt exponeras faktiskt inte spelar någon roll… Hoppas att hon lägger lika mycket tid på att kanske gå till en terapeut eller göra annat som tar bort depressionskänslorna. <3

      Alla unga tjejer (i princip) mår ju dåligt ibland, tror inte det är så farligt.

        ”Tror inte det är så farligt” säger du om en tjej som är sjuk i bulimi och har så varit under många år. En depression kan få förödande konsekvenser för hennes redan pågående ätstörning.

          Du låter väldigt dramatisk. De allra flesta mår dåligt ibland utan att gå under.

            Det är stor skillnad på att må dåligt och att vara deprimerad.

          Då får hon ringa mondo kliniken.
          Noll synd om Bianca

            Botar dom 💔 där?

          Överdriv lagom..

          Har hon någonsin försökt göra ngt åt det, dvs lägga in sig på ett behandlingshem? Har bara hört henne säga att hon inte VET om hon vill bli frisk från sin Bulimi🤔 Dramaqueen..

            Hon skriver om ”cure my heart” inte om ätstörning.

              Har hon kärleksbekymmer? Trodde hon hade en ny snubbe,

            Finns det ens i Sverige?

            Att säga att man inte vet om man vill bli frisk är ju en del av sjukdomsbilden. Om man då inte vill, varför skulle man få sig inlagd? Om man utgår från nån annan som är sjuk i ätstörning, för att inte diskutera utifrån Bianca som man kan ha många åsikter om, så är det inte att va dramaqueen att ifrågasätta om man vill bli ”frisk”. För personen är hen ju frisk, det som andra vill att en ska bota är ju det personen ser som ”normalt”.

            Jag kan tycka att det är farligt att slänga sig med såna uttryck, bulimi är en väldigt allvarlig sjukdom, och även om Bianca hävdar att hon inte tar åt sig så kan det finnas andra människor här med liknande tankar som läser.

            Sen vet vi inte heller. Hon kanske HAR försökt diverse behandlingar men inte varit mottaglig eller fått tillräcklig hjälp. Hon kanske bara inte gått ut med det. Nej, jag tror inte det är särskilt sannolikt, men det är ändå en möjlighet.

        Hon är inte en ung tjej längre. Och ja, jag har rätt att säga så då vi är lika gamla.

        Hon är ingen ung tjej längre.

        Hon fyller trettio, så vet inte om man kan säga att hon är en ”ung tjej” längre. Som får det att låta som att det är pubertala problem.

      Hon mår väl dåligt när det enda hon håller på med är yta. Är knappast yta som gör en genuint lycklig utan relationer, barn och meningsfull tillvaro.

        Barn gör en uppenbarligen inte lycklig i business class. Inte heller i något annat transportmedel.

          Bevingade ord nu känner jag

        Känns ändå som ett hon har en del nära relationer, med familjen tex.

      Det är ju självklart att hon mår dåligt. Varje ingrepp, diet, operation, injektion etc äter på psyket eftersom hon desperat fixar fixar fixar… men inga pengar i världen kan köpa lycka, och det blir tydligare desto mer hon spenderar på skit.

      Finns studier som visar att personer som håller på med botox i ansiktet får en ökad risk för depression. Att ha en mer begränsad ansiktsmimik gör oss olyckliga. Kan låta fånigt kanske, men vår kropp och hur den samspelar med vår hjärna är mycket, mycket viktigare än va tex Bianca (eller andra som lever som henne) verkar tro.

      Det sorgliga är ju också att hon som influenser sysslar med att influera sina unga följare att tro att de kan bota depression med fixad yta.

        Nu får ni fan ta o ge er. Ingenstans skriver/pratar hon om att det botar någon depression! Alltså herregud vad ni ska förvränga och hitta på massa skit. Ta reda på fakta och tro inte på vad någon hittar på.

          Jag tror det är underförstått att de ovan menar att det är så vår hjärna fungerar. Att vi försöker kontrollera yttre faktorer när det egentligen är känslor på insidan som behöver bearbetas. Och att det är där B är.

          Man kan fortfarande vara intresseras av skönhetsvård och vara mån av sitt yttre – det ena ger inte det andra. Men det folk menar är att det är lätt för ungdomar att tro att yta är allt. Inget ont mot B. Hon är bara människa som oss alla andra. Hon ansvarar inte för andra människors känslor. Men, det är ändå ett problem att yta speglas som det gör i social media.

      Jag tror hon omger sig med fel vänner. Hon har tidigare berättat att hon går hos en psykolog för sin ätstörning. Men jag undrar om hon verkligen är beredd att göra jobbet, dvs när hon lämnar terapitimmen.

      Jag önskar också, som någon skrev längre upp, att hon fokuserar på det inre. Det är inte fel att vara intresserad av skönhetsvård och gå på behandlingar med mera. Men det kan inte användas som ett substitut för en blockerad självkänsla.

        Hennes inre krets består av assistenter eller ytliga kompisar som försöker bli mer kända genom henne. Tycker så synd. Önskar henne verkligen (genuint) all väl, hon har uppenbarligen goda intentioner och jag hoppas att hon en dag kan hitta kärleken i sitt liv och stadga sig med barnen som hon alltid drömt om att skaffa.

      Sist jag kikade på hennes vlogg var nån gång i somras och då var hon såååå lycklig och mådde såååå bra, sov ingenting med hade fullt med energi. Hon verkade hög som ett hus.

      Frågan är ju om hon mår dåligt på riktigt eller om offerkoftan åkt på igen.
      Är det inte hon som är känd för att må dåligt strax innan nya produkter ska släppas…
      Genom att skriva att hon mår dåligt så ökar ju folks engagemang…

        Men lägg av. Så elak kommentar. Följer du ens henne? Uppenbarligen har hon inte mått bra på ett väldigt bra tag.

          Elak? Läs om, läs rätt. Baserar du din åsikt på vad som skrivs på ett konto vars enda intresse är att tjäna pengar på såna som dig…

          Dessutom släpper Caia nya produkter i veckan…

    Känner att detta eg är ganska ointressant. Familjen har pengar och delad ekonomi. Det är det ganska många som har fast gifta. Bra eller dåligt- bara båda är överens så är det väl inget och gräva ner sig i.
    Då är det väl snaskigare med Richard Olsson och hans gold digger om vi ska prata (ex) makars ekonomi.

      Tycker att privatekonomi är så intressant men vill ha hela bilden. Pensionssparar han? Hur löser han boende om de skiljer sig? Osv. Har såklart inte alls med detta att göra, men så många (framförallt kvinnor) som fått det ekonomiskt tufft vid separation så jag hoppas att man talar mycket om dessa frågor och styr upp sitt sparande. Speciellt om partnern drar in mer pengar och man själv att mkt mer ansvar i hemmet. Bra att få inblick i hur andra gör!

        Ja, då hon så ofta redogör offentligt hur HON gör väcker det, trots att man är helt ointresserad av deras ekonomi, följdfrågor: Hur mycket får maken över efter det att han betalat in till dotterns konto? Hur mycket anser de (hon) att en vuxen person behöver i månaden för helt personliga/privata utgifter? Kan ha be om extra pengar de månader han behöver lite extra? Med flera frågor…

          Precis, man börjar ju undra såklart eftersom hon berättar en del men inte allt (vilket hon självklart inte behöver göra!). Har han tillräckligt över i ”fickpengar” för att kunna spara ordentligt till sig själv? Finns det risk att deras livsstil (befinna sig på röda mattan och kanske umgås med folk med dyrare vanor än nån vanlig Svensson i Bollebygd) gör att hans egna pengar slukas upp? Intressant ju ändå och helt klart något alla bör reflektera över.

            Låter ju dock som att Camilla betalar det som är deras gemensamma liv?!

              Tänker om han använder sitt egna konto om han går ut med vänner eller gör till frisören tex? Eller så kanske de har sammankopplat och hon betalar allt sånt också.

    Emelie Walles – huuuur är hon så rik att hon tar privatjet till Ibiza? Vart kommer hennes pengar ifrån?

      Jag tror inte folk inser vad det faktiskt kostar med privat jet. Någon här uppe var ju helt förundrad över att en business biljett till USA kostade 70k.

        OK? Vad vill du säga med det?

        Vad kostar det?

    Jag minns när Camilla gått ner i vikt och hånade andra ” tjockisar” hon visade en bild på sig själv där hon tidigare var tjock med stora glasögon. Då sa skrattade de tillsammans och sa ” Nä här hade du aldrig fått ligga” Jävla mobbning, nu pratar hon om hur jobbigt det är att gå ner i vikt och kroppsfixering! Falska människa!

      Hon verkar vara en sån person man inte orkar med att ha som vän.
      Hal.

        Haha hal…så länge sen jag hörde det uttrycket..

      Vi är inte mer än människor. Att hon skriver så berättar för oss hur mycket hon lider. Vi väljer vad vi vill göra med hennes ord – vi behöver inte ta dem personligt. Vi kan istället visar henne medkänsla. Världen omkring oss blir så mycket bättre när vi söker förståelse och väljer vårt agerande istället för att ”reagera” på någons ord o handling.

    Ot- tingelinn. Hennes senaste ”tävling”, hur legitim? 10k följare på ett dygn.

      0.0? Hon länkar väl bara till en sida som ”lottar ut”, alltså ej hennes egna utlottning😅

    Läckbergskan verkar snååål!

      Hon är säkert väldigt generös på ett sätt men att hon bjuder sin man på semesterresa kanske i % av förmögenhet motsvarar att jag bjuder min man på en cheeseburgare. Förstår såklart att hon vill skydda sig själv men vill man inte alls dela med sig vid en eventuell separation utan bara bjussar och är schysst för att det gynnar en själv (är ju trevligt med sällskap på middagen eller solsemestern) så bör man kanske välja någon med liknande ekonomiska förutsättningar. Menar inte nån dejt alltså men här är ju ändå en man hon gift sig med och skaffat barn med.

    OT sett cancergalan 💔❤️så fint. åh måste säga att Tommy Nilsson ser otrolig fräsch ut och sjunger fortf som en gud 🙏

    Varför välja att går ut och berättar hur deras ekonomi och liv är utformat och uppstyrt? Varför inte hålla det privat?

    Hon har själv berättat om hur hon kämpar med en dålig självkänsla. Och hon ser ut att vara skör när det kommer till folks påhopp och elaka kommentarer. Ändå öppnar hon dörren – som att hon söker folks bekräftelse och lovord om att hon är en bra människa.

    Jag önskar hon kunde släppa det beteendet och bara fokucera på sitt liv. Inte ”kriga” i social media över vad någon sagt eller gjort.

    Vad desperat Läckberg känns. Finns det någon annan kändis som håller på att redovisa sin ekonomi på det viset?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.