”Lil’ Chripp”?

Skiter i vad de kostar
Jag och broshan vi är konstnärer
Testa inte för de lossas
Redo när vi är på konserter

Ba för dom vill komma nära
Betyder inte att dom vill dig nått gott nej 🫶

Siktar ”Chrippa” en karriär som poet eller ska han släppa rappmusik? 
Tegnér eller Tupac? Dagerman eller Dr Dre?
Thug life. Bad boys for life.
Kanske kan han kalla sig ”Lil’ Chripp” om han ska rappa?

Yo!

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är en låt av Asme som heter Konstnärer. En av de låtar jag lyssnar mest på just nu, nu har chrippa förstört den låten för mig😅

    Pinsamt, i klass med aprövig pussmun.

    Det är inte hans text

      Så, då borde han ge cred.

    Svenskan! Mina ögon blöder. Lyssnar folk på sånt där skit?

      Nej inte folk.

        Haha jo. Men är nog framförallt lite yngre som gör det.

    Pinsam kille. Han verkar tro att han är en superstar, han vill väl gärna vara det och leker rik och fin. Falsk och manipulativ, som sin bror. Kan inte lita på något de säger. Hörde i en YT-video att JL säger saker om denna C som var mindre bra sedan att han måste ljuga om det, han typ tvingades ta tillbaka och dementera det han sagt. Alltså snacka om att vara bortgjord. Blir såklart jobbigt med ångest då, och snyft går tyvärr hem hos många, folk är naiva och lättmanipulerade. Han har ju höga skatteskulder också och bror hans fick ju en skattesmäll, ungefär samma summa om jag inte minns fel. Märkligt.

    Är så trött på den här människan efter allt som har varit

    Skämskudde. Löjlig så det förslår, falsk och manipulativ. Han leker cool och rik i fakemärkeskläder precis som sin bror men har stora skatteskulder. Han och brorsan är ju totalt bortgjorda och körda nu. Går inte att lita på ett ord de säger. Och så ska det snyftas så fort de gjort bort sig och de mår dåligt tro fan de mår dåligt när de gör bort sig och genomskådas haha. Patetiska.

    Så få kommentarer, moddas det för att det handlar om denna kille?

      Nej, antalet kommentarer står alltid oavsett om någon är raderad eller inte, så inget är borttaget. Är väl ingen vuxen människa som orkar bry sig om allt drama kring honom längre. Totalt ointressant människa.

        Fast om det moddas så är inte kommentarer framsläppta, så det handlar inte om raderade, inte om borttaget. Men det kan vara så att folk har annat för sig idag kanske.

          ”Moddas” kan även betyda att hon rensar och tar bort kommentarer 🙂 och tror det är svårt att förbjuda en massa olika ord bara för att vi inte ska kunna skriva något om honom. Eller vilka ord tänker du att inte ska komma fram?

            Skrev iaf en kommentar nu som fastnade i mod.

              Vet inte vilket ord det kan vara, eller om det fastnar när man skriver mer än typ fyra meningar eller så kanske. Trist är det iaf och då blir det ju färre kommentarer.

                Är nog bara en slump eller att du råkat skriva något ord som vanligtvis inte brukar vara ok.

                  Fast skrev inga hemska eller fula ord, skrev inget som inte borde vara tillåtet att skriva. Kan vara en slump ja men tråkigt är det, man lessnar.

                    Jag tror Cam förutser visa saker som kan skrivas i kommentarerna, saker som inte kan publiceras på en Nyheter23 site av olika skäl. Så lägger hon in de orden så hamnar kommentarerna i modd.

                      Nyheter 24 och inget annat.

                    Men isåfall är det nog bara att den råkade fastna. Är väl inte hela världen 🙂

                  Kom på det, tror det är namnet L**dells som hamnar i modd.

                    Lundell, Lundells

                      Lundell

                      Se där, kanske bara är slumpen att vissa hamnar i modd då eller om det blir så när man skriver lite mer text.

                    Nej det gick utmärkt att skriva det 🙂 du hade nog bara lite otur helt enkelt. Ibland fastnar det ju utan anledning och då släpper Camilla fram det sen, sålänge du inte skrivit något hon anser är olämpligt.

            Modda betyder att kommentaren inte släpps fram förrän efter den granskats. Att radera och ta bort kommentarer kallar inte jag för modda utan det är när kommentarer liksom fastnar eller inte går igenom eller hur man ska säga.

              Okej, själv tycker jag att man moddar när man håller koll på kommentarsfältet och tar bort det som är olämpligt osv. Men är kanske lite olika hur man tolkar det ordet 🙂

                Och där räknar jag även in det som du tyckte modda betyder.

    Någon som lagt en soc-anmälan på hans dotter? Jag har gjort det, undrar om fler har?

      Nej

      Gör en på Skugges dotter också när du ändå är i farten.

        Skugges dotter? Hennes barn är väl vuxna? Den yngsta är väl typ 17-18?

          Men nu gillar inte B vad Skugge gör och enda sättet att komma åt Skugge är att socanmäla hennes nästan vuxna dotter så gör det nu som du blir tillsagd är du snäll.

            Har jag sagt att jag inte gillar henne🤔 Hon är min stora idol, önskar att jag också vågade starta upp ett OF-konto. Men jag har inte hennes kropp..

      Alltså hur jäkligt det här bråket än är så är det inget som soc beblandar sig i. Ja hon används som slagträ mellan de vuxna men flickan far inte så illa att det skall anmälas. Herregud om barn skall anmälas till soc för att vuxna bråkar och uppför sig dåligt under vissa perioder så skulle alla föräldrar anmälas. De har olämpligt beteende ja men in soc-olämpligt? Nä så illa verkar det inte vara än.

        Jag har följt honom en tid och dottern har inte haft bra förhållanden det senaste halvåret. Ingen förskola, ingen egen säng, mis hand el hos ena föräldern och nu detta drama hos pappan. Nu när föräldrarna ska träffa soc så hoppas jag verkligen att de får lite eld i baken och sätter sitt barn först! Hon förtjänar så mycket bättre!

          Det är inte lag på att en 3 åring måste gå i förskola. Egen säng har jag inte läst något om förutom när de var på en skidresa och hon hade en madrass vid sängen. Misshandeln bestod av att hon ev. blivit puttad i backen en gång. Det är inte ovanligt och klassas inte som misshandel att skrika och bråka framför barn, vore det det skulle som sagt nästan alla föräldrar i Sverige anmälas till soc.

            Menar du på riktigt att det är normalt och vanligt att skrika och bråka framför sina barn? Det hoppas och tror jag verkligen inte. Tråkigt om du vuxit upp under såna förhållanden men det är INTE vanligt.

              Ja jag menar att det händer och inte alls är ovanligt.

                Att skrika och knuffa den andra föräldern framför sitt barn är brottsligt. Det ska givetvis både anmälas till soc och polisen! Helt oacceptabelt.

                  Nej det är inte brottsligt att skrika på den andra föräldern framför sitt barn!

                    Nu står det ”att skrika OCH knuffas” och jo det är brottsligt. Att enbart skrika beror ju helt på vad man skriker men oavsett är det direkt olämpligt.

                      Ja och jag tänker inte ge mig på att det inte är brottsligt att skrika på sin partner även när barnen är med.

                  Misshandel är olagligt. Att det sker framför ett barn är inte det som gör det olagligt, bara högst olämpligt.

              För att inte tala om alla som skriker och bråkar på sina barn. Heller inte olagligt, vad man än tycker.

            Så du menar att mannen blev dömd för att eventuellt ha puttat henne en gång?

              Menade att dottern påstås ha blivit knuffad i backen en gång. Inte vad de vuxna gjort med varandra.

        Utifrån vad som visats och sagts på youtube och andra sociala medier så är det ett under att flickan inte blivit omhändertagen. Bristande föräldraförmåga deluxe.

          Jo men man får ju ta i beaktning att de svartmålar varandra som satan. Vad som än är sant har ju dragits upp ofantligt mycket i detta drama.

            Han blir ju knappast ”fri från synd” för att han anklagar sin exflickvän för än det ena än det andra och försöker svartmåla henne, han är inte trovärdig för fem öre dessutom. Man har ju kunnat höra hur han beter sig och skriker på mamman framför barnet, och även hon skriker framför barnet när de bråkar. Olämpliga beteenden och det finns ju mer än bara bråk men jag stannar där, dom som vet dom vet.

              Jag menar att båda överdriver för att de tror de vinner på det. Valde inte sida. Vad jag menar är att folk verkar förvänta sig att de skall omhänderta dottern som något straff för den här härvan. Det funkar inte så för då skulle hälften av alla barn i Sverige vara omhändertagna. Det skall otroligt mycket till för att omhänderta barn som har rätt till sin föräldrar.

                Förlåt men finns det en film på det har det ju inträffat? Spelar väl ingen roll varför. Det drabbar barnet lika mycket ändå?

        Hon har inte bara använts som ett slagträ, man hör henne i bakgrunden under bråken osv.

          Som i nästan alla familjer är barn tyvärr vittne till att vuxna bråkar, det är inte inte skäl att omhänderta barn per automatik.

            Nej men det är fullt tillräckligt för att göra en utredning. Är detta vad som syns offentligt kan man ju bara gissa vad som sker när ingen ser. Dessutom är omhändertagande en av de sista insatserna. Socialtjänsten erbjuder en massa stödinsatser först. De behöver ju uppenbarligen hjälp med sitt föräldraskap!

              Så ditt skäl för att socialen skall kopplas in är att du inte vet vad som sker när du inte ser?

              Ja, vi är ju där nu och det lär fortsätta. Perfekta hämnden mot kända människor man inte gillar, man kan straffa dem genom att socanmäla dem. Tar tid och resurser för de som verkligen behöver det men vem bryr sig om det. Någons personliga åsikt om moral och etik är viktigare än vad som faktiskt är brottsligt. Är det inte förbjudet så borde det vara eftersom någon tycker det så då anmäler man tydligen, lägg där till att alla tycker något. Det är viktigare att någon som inte känner flickan men sett lite vinklat innehåll på Instagram får anmäla så att de utreds och sen undrar man varför det inte resurser sattes in mot t.ex flickan som tvingades dricka ättika och så många, många andra.

              Tyvärr är det ju så att socialen måste ta alla anmälningar på allvar men det är väl poängen att straffa dem som inte uppträder på sociala medier som någon anser de bör göra. Tänker någon på att anmälan innebär en påfrestning för hela familjen och i slutändan drabbar det lilla barnet också men det spelar ju mindre roll det också. Har någon i barnets närhet anmält? Inte? Varför inte? Det spelar ju kanske ingen roll så länge människor vill leva i en rosa skimrande värld där alla barn lever perfekta liv trots att de är själva är medveten om att inte ens de har det så, fast vem har sagt att ens egna dåliga samvete inte skall drabba någon annan. Ingen lever i en perfekt värld men det innebär inte att barnen inte får den omvårdnad och kärlek de förtjänar. Faktiskt är det så. Socanmäla föräldrar har faktiskt blivit nya tidens internethat. De inser inte att om de fortsätter med det kommer slutligen skyddet för barn som far illa att urvattnas och okynnesanmälningar kommer nog att vara den stora orsaken. Det finns inte resurser till allt.

        Fast han har sagt att hans ex slagit hans dotter och hans ex har visat bilder och videor där han tar anabola-sprutor samt berättar hur han dragit ladd framför sin dotter, och det finns en video där han och dotterns mamma bråkar EXTREMT mycket framför sin livrädda dotter och skriker hora, snackar om att slå sönder ansikten osv. Jag har aldrig soc-anmält någon men här reagerade t.o.m jag

    Han verkar ha en grandios självbild, jösses alltså. Leker superkändis och spelar rik men har stora skulder. Manipulativa och falska både han och brorsan J.L. Totalt bortgjorda båda två nu. Genomskådade och avslöjade, hur de ljuger och ändrar historier. Går inte att lita på något de säger. Alltid ska det snyftas när de gjort bort sig också, då mår de dåligt … så klart. Genomskinligt. De verkar iaf vara under lupp nu så att säga och det är ju bra. En del verkar väldigt skumt så att säga.

    När släpper Netflix sista avsnittet av love Island Sverige egentligen???

      Du menar inte love is blind? Undrar också!! Står bara 28 januari och ingen tid

        Jo så klart 😁😁

      18:00

      Det släpps 18.00

        Såg inte att någon annan hann före 🙈

    Han siktar nog högt i alla fall…. Jeeesus så pinsam han är.
    Hur gick det med Lundells skattesmäll? Om jag inte minns fel så var den på 1.8 miljon och en viss C har tydligen skatteskuld på samma summa, det är märkligt.
    Bor Lundells i sponshuset nu igen och Chrippa i den lägenhet de hade innan eller? Minns vilka ovänner dessa två bröder var för ett par år sedan. Jocke sa vissa saker om C då vilket man kan se i en yt-video, sedan hör man att han måste ljuga och ta tillbaka det han tidigare sagt om honom. Snacka om bortgjorda, dessa bröder har tappat all trovärdighet …om de ens hade någon från början.

    Ska man veta vem det där är?

      Vet man så vet man, vet man inte så vet man inte. Omöjligt att veta vem precis alla är 😅

        Väldigt bra svar på en otroligt korkad kommentar!

      Men det är Jockes bror, har varit väldigt mycket drama kring honom senaste tiden. Min TikTok var helt bombaderad av videos där olika personer pratade om honom.

    Prickenrosas otroligt dåliga bortförklaring till varför hon köpt följare, toppar iaf listan över det här årets sämst lögn (får se om den står sig i 11 månader till, inte helt omöjligt).

      Och vad är bortförklaring?

        Att hon skulle köpa följare till TikTok för att kunna sända live, men råkade istället köpa följare till Instagram, och sen TikTok, två gånger. Hon blev sur när en annan Instagram-profil uppmärksammande det så hon var tvungen att hitta på en förklaring till hur det hela hade gått till.

    Jag tycker om chrippa. Trots att han är vuxen och ska få välja vem han vill vara med och drevet var onödigt, Så var det rätta valet att lyssna på hans familj. På de sättet är han med sitt barn tryggt och har personer runt honom som faktiskt bryr sig än L som bara vill bli känd

      Hur vet du att inte han är idioten utan bara hon?

      Trygg med sitt barn? Ja vad tryggt att ta anabola och kokain framför sitt barn samt säga att man tycker det är jobbigt att ha en dotter för hon kommer omvägen för hans youtube, träning och festande

    Vilken tönt catja drogs till, trodde hon gillade tuffingar

      Han uppvisade skapliga natcissistiska drag i hur han pratade om hur han önskade att alla på fest skulle avguda, avundas och älska honom och hans partner. Skapligt obehaglig kille. Han och Catja passar säkert jättebra tillsammans.

      Vem är Catja?

    Skulle gärna se att du skrev något om att vuxna män sitter och hänger ut, hånar o mobbar en ung tjej som anmält denna kille för misshandel. Oavsett vad som är sant så är det otäckt att detta får fortgå, det borde vara polisen som utreder detta.

      Ännu mer otäckt är hur Joakim Lundell sitter i bakgrunden och styr allting samtidigt som han spelar som ett offer o låtsas som att han vill hållas utanför utåt sett. Mycket obehaglig människa, ger mig rysningar.

      Vill dock lyfta brodern Jacke. Han verkar vara en fin och genuin människa med fötterna på jorden. Hoppas inte att hans narcissistbröder kommer förstöra för honom nu när han verkligen tagit tag i och fått rätsida på livet.

    Den här killen borde lyftas in i vuxenvärlden och verkligheten och sättas i arbete minst 8 timmar om dagen.
    Han vore ingenting!!!!!om inte Jocke vore den han är.
    Men den här killen borde tvingas ut och arbeta sen skulle fogden ta till skulderna så han finge leva på existensminimum.
    Jag säger bara att ska det här fortsätta med att han ska leva som nu så slutar det med elände.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.