Slut på stalkers?

När jag hade kört barnen till skolan imorse och jag kom hem så insåg jag att nu är huset tomt till sent på tisdag kväll. Paul är ju i Frankfurt på jobb. Paul och jag är alltid tillsammans därför blir det en sån skillnad, vi umgås ju liksom hela dagarna. // Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip redovisar på bloggen att hon kommer vara ensam hemma, vilket hennes läsare reagerar på.
Med tanke på att Isabella hållit sig med både livvakt och panic rooms så känns det lite märkligt, men kanske har hon inga stalkers kvar nu när hon inte längre ska bli ”världens mäktigaste affärskvinna”?
Skönt i så fall.

40 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hej och välkommen till ”Isabella Löwengrips bloggbevakning”

      Ja det är mycket Isabella här, verkar ha något av en fixering vid henne, och så ett syrligt hånfullt inlägg igen. Isabella har ju säkerhet hemma vilket hon berättat mycket om på sistone och sedan så kanske hon har en syster eller kompis som sover över där också.

    Är Bella verkligen intressant fortfarande?

      Verkligen… tex margaux har nästan lika många följare på insta men henne skrivs det aldrig om. Menar inte att just M är mer intressant men undra vad som avgör om man är stammis här eller inte..

      Camilla hade en enkät för inte så länge sedan om vilka influencers vi ville läsa om. Löwengrip kom högt på den listan, tvåa om jag inte missminner mig. Så ja, det finns tydligen stort intresse för henne.

    Jag har en pytteliten blogg och vill definitivt inte tala om när jag är ensam hemma. Det kan jag göra i efterhand. Fattar inte hur Bella vågar göra det med hennes historik.

      Mycket sunt!

      Själv så skriver jag inte aldrig var jag är. Inte ens på min lilla privata facebook-sida.
      Mina föräldrar vet var jag är i världen. Det räcker så!

      Bella har ju också skrivit ut att hon har mycket säkerhet hemma med larm och övervakningskameror osv men annars ska man ju egentligen inte berätta att man är bortrest eller ensam hemma dock så kan man ju förstå att hon berättar att Paul är bortrest eftersom hon berättar om sitt liv i sin blogg liksom blir ju lite konstigt annars. Hon känner sig väl trygg nu med vaktlarm etc.

        Aha, då kommer säkert ett köpt inlägg om larmföretaget snart

    Hon skrev ju för inte så länge sen att Paul är borta lite mer än hon skrivit men att hon inte vill gå ut med det pga galningar. Fullt förståeligt och smart ju, självklart vill man inte skylta med det även om det var ett tag sen folk härjade som värst. Men nu har hon skrivit om det flera gånger, som att hon verkligen vill gå ut med att Paul är borta. Varför? Fattar verkligen inte! Nu måste väl iofs något hända på hennes sociala medier, blivit lite väl mycket lunk så antingen gör hon en stor grej av att vara ensam hemma eller så blir det något ”spännande” om män som smyger i trädgården och reklam om hennes eminenta säkerhetsbolag som kom 20 sekunder efter att hon tryckt på sin knapp.

    Han kanske inte är i Frankfurt utan ligger hemma i soffan med baseballträ och väntar

      Väntar på vad? Marsipantårta😀

      Hahahahhahaa så rolig bild

    När Maggan skrev om att hon var i fjällen hade ngn tydligen roat sig med att kniva hennes däck på bilen🙁 Tror ni på reunion mellan henne och L igen förresten? De verkar inte kunna slita sig från varandra samtidigt som hon säger att hon vill vara singel.

    Vad skönt för henne!

    Även Jonna Jinton har haft en stalker och visar tydligt hur hennes nya målarstudio ser ut. Kanske har stalkern gett sig men jag hade ändå varit rädd för att han skulle bryta sig in även där och förstöra.

    (OBS att jag tycker att alla människor ska kunna gå ut med om deras sambo är borta/vart deras hem är m.m. utan att något ska hända. Det är stalkern som är dum i huvudet och borde sitta inlåst tills de lärt sig att ett nej är ett nej.)

    Eller så kommer en ”minns ni att jag skrev att Paul vari Frankfurt på jobb? Tihi jag drog till med något tråkigt men han var och köpte hus i Schweiz” göra lite extra story av det

    Fanns det någonsin några äkta hot? Eller stalkers. Hon verkade ju mått väldigt dåligt och ofta tablett- och/eller alkoholpåverkad när hon beskrivit det i efterhand.

      En person fick ju kontaktförbud utfärdat gentemot Isabella, så ja, förföljelse har ju förekommit.

      Hon publicerade ju bilder på en av dem från hennes övervakningskamera. sjukt läskigt med en man som stod utanför hennes ytterdörr.

      Jag är inte förvånad om hon drar till sig märkliga typer.

    Nu börjar man verkligen känna igen gamla ljugBella med excelarket. Hon kämpar förtvivlat att hålla sig relevant genom att småprovocera.
    Kolla in mina svindyra ringar. Helt irrelevant och bajsnödigt inlägg men alltid retar det någon.
    Sveriges fulaste princesstårta. Tihi vad busigt.
    Först berättar jag att minsann fortfarande har stalkers dvs inte är bortglömd sen bjuder jag in dem genom att berätta att jag ska vara ensam hemma. Dum,dummare ,dummast provokation går alltid hem.

      Precis så. Att hon orkar? Vore det inte enklare att skaffa sig ett jobb och leva ett anonymt liv? Förstår inte varför hon envisas med att desperat försöka hänga sig kvar i offentligheten.

        Men vad ska hon falla tillbaka på? Hon har ingen utbildning, liksom gick hon ens klart gymnasiet? Vad ska hon göra om hon bestämmer sig för ett vanligt jobb?

          Hemtjänsten behöver väl ofta folk😉

            Kan någon tänka dig se henne i hemtjänsten? Eller något annat som innebär att man måste tvätta händerna och utsätta hennes naglar för smuts?
            Jah tror inte hon skulle klara av ens ett enklaste arbete, hon är så van att luncha med väninnorna på Riche lite huller om buller.
            Enda gången hon sätter väckarklockan är nog när hon ska till Arlanda, via vip entrén så klart.

          Sant, hon gick ej klart gymnasiet så svårt med arbete. Men hennes värld är ett luftslott, hon vill se sig som entreprenör trots att hon aldrig varit det, bolagen går minst sagt knackigt, hon gör av med mer än hon tar in och kapitalet sjunker, hennes så kallade ”agent” har 32 följare på Linkedin och ingen firma and so on. Dessutom skriver hon illa. Vad kan hon göra? Utbilda sig, såklart.

          Får lite känslan av att hon provar på olika saker, försöker hålla sig aktuell och väntar på att få in en fot någonstans, dvs något projekt som går riktigt bra. Låter ju som att hon levt ett riktigt nice liv sista tiden, mindre jobb här och där, någon investering och så mycket resor på det. Men det känns så olikt henne? Och det funkar ju inte att marknadsföra sig som superentrepenör eller toppinvesterare hur länge som helst om man inte är aktuell och framgångsrik inom det just nu. Finns så många duktiga.

        För sent för ett riktigt jobb. Det tåget går tidigt när man inte ens har gymnasiet i bakfickan.

        Nu återstår bara att gifta sig rikt så hjulet kan fortsätta snurra!

        Sorgligt!

          För sent? Hon har potentiellt 35 år till pension, så hon hinner både utbilda sig och få en yrkeskarriär under den tiden. Läsa in gymnasiet kan hon göra på ett par år, kanske kortare tid. En kandidat tar tre år, men om hon inte vill gå det spåret finns det en uppsjö av YH utbildningar etc som är kortare. Inte för att ett par år gör någon större skillnad i det stora hela. Utmaningen för henne tror jag snarare är att hitta vad hon vill göra och sedan satsa 100% på det. Lägger hon fem år på utbildning, kan hon ha fortfarande ha en 30-årig yrkeskarriär framför sig.

            Fastighetsmäklare kanske skulle passa.

      Precis!
      Jag har en svindyr ring hemma och nu är jag alldeles ensam hemma. Det kommer nog en historia snart.

      Men herregud 09.07 vilken löjlig kommentar, så tröttsam. Bitter much. Måste vara jobbigt att bli så provocerad av allt en människa gör eller inte gör. Inlägget är störtlöjligt också, tjatigt med dessa hånfulla inlägg om Isabella och sen dessa löjliga kommentarer.

    Tänk om stalkersdjävlar bara gick efter rika kvinnor. Nä dom letar offer som dom kan trakassera. Hemskt att många är utsatta. Men jag har fått frågan om jag vill åtala så gå till polisen. Sätt dit dom.

    Skönt!

    Eftersom Paul är stalkern och nu på date med Belsabubs kompis i Frankfurt så lär inget hända. Inte ens Hajen passar på. Maybe it’s just not real.

      På tal om Hajen. Vad hände med hinom ?

        Verkar bo med föräldrarna i Lund. Iallafall officiellt. Vet dock inte vad han jobbar med.

    Är rätt säker på att det handlar om att hon vill locka sin stalker i en fälla. Få honom att tro att hon är själv hemma för att de kanske ska få fast personen?

      🤣😂

    Det hon postar kan ju faktiskt vara något som hänt för flera dagar sedan, det behöver ju inte vara dagsakutellt. 🤷‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.