Frågetecken?

Styltor?

Relax?

Kan man gipsa en fågel?

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser ut som att Hanna håller på att bryta ryggen

      Då blir inte överlevnadsfaktorn på en öde ö sådär jättehög. Väldig dålig självinsikt från Hannas sida måste jag säga.

      Hon drar ju in magen så hon håller på att svimma, det syns på revbenen😅 och det verkar finnas gott om öl att dricka i alla fall.

      Hahaha! Inte klokt! Suuuuuuuger in. Tror Hanna är en av de mest världsfrånvända flunsorna. Isla holbox VÄRSTA turist stället. ” öde ö”
      Man börjar verkligen tröttna på alla dessa excel ark, för dom kan väl inte vara på riktigt tjejerna? Med allt detta trams. Allt är bara planerat för att skapa snack. Både från henne och Bianca. Kroppar blir rubriker det vet dom.

        Vem har inte använt ”öde ö” på skoj? Jag vet inte vem hon är men hon kan väl inte på allvar tro att det är en öde ö om det är turistställe.

          Det var inte så länge sedan som Holbox inte hade turister alls och de levde utan pengar men istället utbytte allt med varandra. När turismen kom földe valutan med och det var många från ön som började ta självmord. Så sorgligt.

          Vill också lägga till denna kommentar som jag lämnade under inlägget om paow och tulum som är lite längre ned:

          Det som är sorgligt med att åka till tulum, att det blivit så exploaterat. Jag är mexikan och varit där en del och sett förändringen genom åren. De som jobbar i hotellzonen får så lite betalt att dom har knappt råd att ta sig till jobbet. Slaveri är något som fortfarande existerar där. Alla amerikanare som köper upp allt och utnyttjar lokalbefolkningen. Vidrigt. Därför blev jag extra arg när Tanbyklara åkte dit och behandlade personalen som skit. Ja pga dålig service. Men det finns en aledning till varför det är det…. usch.

            Så tänk en extra gång innan ni åker dit. Och om ni gör det: va snäll med personalen. Ge dom lite extra dricks, och se till att det kommer direkt i deras händer ❤️

    Har janni styltor till ben? 😁

    Janni har blivit helt galet mager sen hon skiljdes.. och nej sådär långa ben har hon absolut inte så det är väl höga klackar

      Men verkligen… hoppas hon mår bra alltså ❤️‍🩹

      Ja, hon är sjukt smal nu. Bara långa tunna ben och armar. Hon brukade alltid se så hälsosam ut. Båda hon och systern verkar ha fyllt läppar och kinder också. Så tråkigt att alla influencers förr eller sen börjar med fillers.

    Men herregud vad gör hon med magen?? Ser helt mongo ut🤣

      Är downs syndrom ett skällsord för dig?

        Förlåt men blir lika provocerad när vuxna människor säger ”CP” som det vore ett svärord. Torftigt vokabulär man har då

    Men Hanna kan ju inte mena att Holbox är en öde ö? Hon måste väl driva? 😅

      I was just about to say 😂 Holbox är ju rätt crowded

    Sjukaste jag sett. Var är hatstormen?
    Nä just det……skillnad på folk o folk.

      Hatstorm för vad? 🤔

      Det är klart det är skillnad på folk och folk? Hade ju varit helt orimligt om alla i detta fall – influencers fick samma mängd kritik? För det första har ju Bianca (som jag gissar att du menar) rätt många fler följare, samt en helt annan relation till media pga hennes familj. Hade ju varit bra märkligt om Hanna fick samma mängd kritik

    Både häpnadsväckande och föraktfullt att kalla det där för ”en öde ö”.

    En fråga – på sin Instagram har Janni 1 inlägg (med blå skidkläder) som hon skriver är ett samarbete med Goldbergh. Men på övriga bilder där hon bär deras kläder (hela outfits verkligen) skriver hon inget om det alls. Hur ser reglerna ut för sånt egentligen?

    Är det mode igen med för liten bikiniöverdel?

    Söt hund.

    Den där bikinoöverdelen och hur konstig den är i ryggen…
    Kanske LDs tuttofsar från pride skulle passa bättre?

    Jag fattar inte bikini-överdelen. Har hon lagt en bombullsrondell i vardera kupa för att dölja sina nipples eller vad pågår?

      Det verkar inte bättre faktiskt. 🤔

    Är Hanna i Mexico själv eller vem reser hon med?

      Hon är säkert där med sin mamma eftersom hon endast lägger upp bilder på sig själv

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.