Vad gör hon egentligen?

Vad gör egentligen Lovisa Barkman om dagarna? I Paris? Av hennes flöde att döma så gör hon ingenting annat är går runt i Paris med en ”take awaymugg” med okänt innehåll.
Det finns så klart värre saker att göra än att promenera omkring i ett Paris som snart vädrar vår, men frågan har ändå väckts hos mig. Det här är kanske exakt vad Lovisa har som långsiktig strategi för sitt konto, men nog ser det lite torftigt ut, särskilt när man vet vad Frankrike har att erbjuda?
Planerar man att besöka Paris så kan jag mer rekommendera Gertrude Tornvalls – som också befinner sig i Paris – konto. Hon gör en hel massa skoj som hon delar på sina sociala medier. Om Lovisa inte vill göra saker på egen hand i Paris så får hon väl anställa en egen assistent/kompis? 

Kanske kan Lovisa göra en topplista på Paris bästa tale awaykaffe? Och när hon är klar kan hon alltid ge Gertrude sina tomma muggar eftersom hon samlar på dem och använder dem som rekvisita när hon skapar innehåll?

Det är en winwin och Greta Thunberg blir nöjd! (-are i alla fall)

76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hennes konto är väl just ett modekonto, så kanske inte så konstigt att hennes flöde ser ut såhär? Hon gör nog mer på dagarna än att bara ”gå runt”, men väljer vad som ska visas.

      Och det som visades var just trist. Är det ens ”mode”?

        Jag får faktiskt mycket klädinspiration från Lovisa Barkman, tycker hon har jättefin stil med klassiska, skandinaviska plagg som faktiskt går att använda till jobb osv till skillnad från många andra influensers som tex Hanna Schönbergs kläder, men vill man hellre ha skrikiga färger, väldigt utstickande plagg osv är det kanske inte rätt konto.

          Så himla deppigt mode 😄

            Nyfiken på hur du går klädd till vardags om du tycker det är så deppigt med jeans, blus och stickade tröjor

              Grejen här är väl att hon tydligen har ett ”modekonto”. Då borde det i mina ögon var något man reagerar på, att det är speciell, snyggt, nytt, en annorlunda kombination eller liknande.
              Bild 3 var den enda jag tittade till på. Alla andra ser jag när jag åker buss typ. Är det att ha ett ”modekonto”?

      Mode? Jag tror nog att parisiskorna har mer mod än så när det kommer till färger och uttryck. Svenskar har väldigt sömnig stil både i kläder och inredning. Kan hon inte börja visa lite snygga och excentriska parisbor, som komplement?

        Tänk Emelie i Paris 🙂

          Emily in Paris har ju fått kritik av fransyskor pga att det INTE speglar modet i Paris 😅

          Ha ha, Emily i Paris 😂 Det är ju bara en sagovariant av hur amerikaner tror att det är i Paris. I verkligheten är det en världsmetropol med mycket folk och hundbajs överallt och folk klär sig sällan varken i basker eller går runt som om det vore Fashion Week, en inspelning till Moulin Rouge eller Asterix. Mer troligt som i La Haine.

            Okej jag menar fransyskorna i serien, inte bara Emelie själv – som ju är den där amerikanen som kom dit med en egen förutfattad idé om Paris. Men kul att se på, hoppas det kommer fler avsnitt.

              Det är amerikanskt mode dom visas i serien

        Vi svenskar klär oss väldigt bra men ofta i trista färger. Själv älskar färg!

      Hon visar dyra kläder och väskor. Suck så tråkiga bilder.

      – Planer för idag ?
      – Upplevelser och spännande möten, historiska, kulturella byggnader och vackra parker, båtkryssning på Seine, museum mm.
      – Vad ska läggas upp på insta ?
      – JAG och Lattemuggen

      Är det verkligen mode att enbart gå runt i svartvita skandinaviska plagg? Det är väl hennes stil antar jag, men mode ska väl visa upp trender och egna takes/innovationer på det?

    Becknar flum?

    Jag vill skriva något men får bara ironisk ton i allt jag skriver men det är inte meningen. Jag vet knappt vem personen är, ev at tjag känner igen namnet härifrån. Jag är genuint intresserad av detta med att packa med sig så många olika (långa) jackor/kappor för en resa. Hur har man utrymmet? Hur många väskor har man med sig?

    Tänker att det där med att betala för resväskor på flyg är en statusmarkör nästan.

      Hon bor där.

        Tack!

        I typ 4 veckor?

        Är det hon som ska ”bo” där i ett par veckor? Vi andra brukar kalla det för semester. Tycker inte att Hanna Fribergs två-tre månader i New York är att bo där heller.

    Gör det som såna här stela influencers gör, står med beiga kläder och ser uttråkad eller frånvarande ut. Inspirerande!

    Är det bara jag som tycker att rosetter i håret (speciellt rosetter av satinband) är så fult? Och hela den här beigea/svarta looken känns så utdaterat just nu, vi har liksom sett den i för många år.

      Ja

      Det ser så otroligt fel ut på en vuxen människa. Som att man förväntar sig att hon håller i en nallebjörn när hon vänder sig om, och har napp i munnen. Hur tänker hon liksom?

    Imponerande att ta med sig fyra kapport till Paris (Svart, vit, grå och beige)!

      Hon kanske lånar dom där och visar upp dom. Det tror jag.

      Härligt om det funnits som ett bibliotek för VÄDER dit man reser. Direkt på flygplatserna gärna. Så att man slipper ta med jackor, badkläder osv 😁 För gemene människa alltså, inte bara influencers som ändå slipper betala i vanlig ordning ändå 🤷‍♀️

      Hon bor där

        Hur länge då?

          Snart 1 år iaf.

    De där bilderna kunde lika gärna ha varit tagna i Stockholm. Urtrista och intetsägande är bara förnamnet. Varför inte välja att posera framför något vackert och vara lite kreativ?

    Hon ser ut att vara så jäkla ensam. Se tex stories. Ensam tjej skuttar runt i ett halvdött Paris med en take away-kopp och placerar mobilen på olika ställen så man kan fota eller filma hela sin look… Suck.

      Är väl inget fel att vara ensam?

      Ensamhet är underskattat.

        rättning: vald ensamhet är underskattat

          Rättning: Ensamhet är underskattat.

            Bara någon som har privilegiet att välja ensamhet tycker det är underskattat.

    Jag tycker att hon har en inspirerande och lyxig stil! Jag själv har inget behov av att ha en stil som sticker ut över huvud taget utan har gärna basfärger och basplagg i riktigt bra material. Tycker att hon kan inspirera mycket till hur jag vill klä mig både på kontoret och till vardags när jag inte har mjukisar! Och jag tänker att det är exakt det hon vill göra. Jag är i målgruppen 30-åring med lite pengar att spendera och som vill ha mycket klassiska plagg.

    Hennes livsstil måste kosta en förmögenhet, lätt en av flunsorna som visar upp den lyxigaste fasaden enligt mig. Vet dock inte hur det går ihop rent ekonomiskt.

      Hennes fästman är pokerproffs/pokerspelare, kan inte tänka mig att hennes samarbeten drar in dom summorna som hennes livstid speglar – men jag kan ha fel!

      Han kanske inte betalar något för henne heller visserligen. Men visst ser det ut att vara ett liv i riiiiiktig lyx!

        Verkar gå ganska bra för hennes egna bolag

          Ja helt ok men inte nivån som hon spenderar.

        Hjälp!

      Håller med. Aldrig sett en svensk influenser shoppa så mycket Chanel och Hermes, det är typ på daglig basis för henne.

    Vad i hela friden är det med gamla människor som håller på o tjatar KONSTANT om att ”VEEEEEEM gör godast pannkakor/köttbullar” när deras barnbarn kommer ? Någon som har en teori ?

      Eftersom merparten aldrig kommer vara den viktigaste personen i sina barnbarns liv utan alltid komma på andra/tredje/fjärde plats så är det nog viktigt för dem att få höra att de är bäst på något. Känna sig relevanta och behövda.

        Men vad är det med just pannkakor och köttbullar ? Alla gamla kvinnor verkar tycka just det är extremt viktigt ? Har man barnbarn så har man ju garanterat egna biologiska barn så självklart är man den viktigaste för minst sina egna barn ? Våra barn tycker det är otroligt jobbigt att få dessa frågor konstant då de alltid ska ställas när vi föräldrar är närvarande.

          Nej man är nog inte viktigast för sina egna barn, de tycker väl sina egna barn är viktigast. Även folk utan barn har väl ofta viktigare personer i sina liv än föräldrarna?

            En gång i tiden har man väl varit det ?

      Goldie. Vid vilken ålder tycker du att man är en gammal människa? Ditt inlägg dryper av dåligt självförtroende.

        Nää jag har gott självförtroende (lovar).
        Mmm tja så gammal att man har barnbarn ?
        Jag är mest nyfiken på varför pannkakor och köttbullar verkar stå i fokus ? Jag har aldrig hört en mormor säga ”visst är jag bäst på att sätta upp tält” eller ”visst är mormor bäst på att göra kladdkaka”

          För att det är väl typisk sådan mat som alla alltid säger ”min mormor gör världens godaste köttbullar/pannkakor”

          Så då vill man väl att de ska säga samma sak om en själv. De vill väl vara den där mor/farföräldern som barnbarnen pratar om att de gör god mat.

          Är de i övrigt aktiva? Orkar de leka mycket med barnen? Annars är väl just maten deras bidrag i barnens liv och då blir viktigt.

          Har aldrig hört mina föräldrar säga så till sina barnbarn men så är de också extremt aktiva med att hitta på saker och leker mycket med dem.

            Nej de är inte aktiva. Aldrig umgåtts med mina barn utanför deras hem faktiskt och de har nog aldrig lekt spelat spel osv.

              Så trist. Just spelen runt bordet tycker jag är roligast med barnen, både när de var små och när de är stora.

                …nu när pojkvänner och flickvänner är med och inte bara farmor 🙂

      Aldrig hört om detta, låter märkligt men underhållande! 😄

        Då måste du fråga runt bland kompisar – de måste hört detta.

    Selfies, väskor, mat…repeat
    Dessa influenser är verkligen fantasilösa, vem följer såna här konton egentligen…

    Kvinna utan personlighet?

    Förlåt min säkert dumma fråga men hur många har råd att köpa de kläder hon gör reklam för, tjänar folk så mkt idag att de har råd med både resor, nöjen och dyra kläder?
    Tycker fö att hennes konto är fint men har inte den plånboken tyvärr.

      Också tänkt på det. Förr länkade hon till kläder i olika prisklasser, nu går ett plagg i hennes adlinks aldrig under 3000kr.

      Får inte hennes shoppingvanor att gå ihop med hennes bolagssiffror.

    Jösses vilket uttryckslöst ansikte, ser inte glad ut nånstans. Och har verkligen vuxna kvinnor en sån barnrosett i håret?

    Förlåt jag vet att det är OT men jag är desperat!!

    Jag har en katt hemma som förra veckan kissade massor med skvättar på torsdagen, pratade såklart med vetrinär och hade tid bokat på kvällen men besvären gick över efter ca 12 timmar, jag valde att inte åka akut därför att han samtidigt var pigg glad åt och lekte samtidigt som han kissade och vetrinären uteslöt urinstopp över telefon. Det är en hane 5 år, innekatt. Nyss började han med detta igen. Han är pigg glad äter och busar massor. Inget blod.

    I övrigt bor han utan andra djur och jag har inte gjort några förändringar hemma mer än några hyllor/tavlor. Det är bara han och jag som bor här.

    Har någon varit med om detta? Att det är ett återkommande problem men utan att det är något farligt? Iom att han verkar så pigg i övrigt. Han lider inte på något sätt. Endast två små kiss nu på kvällen men jag blir livrädd ändå.

      Med skvättar så menar du att katten besöker lådan ofta, eller går katten utanför lådan?

      Urinproblem bör ALLTID checkas av vet, eventuella urinstopp blir snabbt livshotande, har en katt som gick bort av detta. Katter är dessutom bra på att dölja smärta och det är inte alltid man märker om de mår dåligt eller har ont. Jag hade inte chansat

        Kissar inte utanför. Gick på lådan många gånger med små skvättar i torsdags och sen gick det över och sen nu ikväll 2 gånger små skvättar i lådan. Ja jag har en ny tid imorgon.

          alltså varje gång han går på lådan kommer det kiss, det är inte så att han försöker utan att det kommer

            Sålänge det kommer kiss (och det inte är små små skvättar) så har nog katten iaf ej urinstopp, vilket är bra! Kan kanska vara urinvägsinfektion eller urinsten som irriterar. Om du kan, försök få i katten lite extra vätska, (kanske spä ut maten med lite extra vatten?)

            Jag hade, om möjligt, kanske ringt vet en extra gång, eller hört med first vet eller liknande för råd. Men superbra att du har en tid imorgon, lycka till med misse! ❤️

              Nej precis han kissar varje gång men liiiiite. I torsdags morgon började det men slutade samma kväll och han började kissa normalt igen. Även kissat normalt idag under dagen och ända sen i torsdags. Men nu för ca 1 h sen var det 2 små skvättar kort efter varandra. Han visar inga andra symtom….. Även om katter döljer smärta känns det helt galet att han kan rusa runt som en kanonkula och samtidigt vara sjuk? Tack snälla för dina svar iaf <3

                Min katt gjorde detsamma. Visade sig att den hade en inflammation och ont när den kissade(utan att vi lade märke till någon smärta). Det kom endast lite när den kissade.
                De gjorde även en bakterieodling för att utesluta något värre som kräver antibiotika- vi klarade oss undan med smärtstillande/antiinflammatoriskt.
                Risken med att inte ge vård är tydligen att katten kan börja koppla ihop kattlådan med något som gör ont och därför börja kissa på andra ställen. Väl värt att kolla upp!

                Hej, vår hankatt hade liknande problem (men han började också skvätta utanför lådan). De röntgade honom hos veterinären och han hade lite grus i urinvägarna, fick antiinflammatoriskt och smärtstillande vilket hjälpte en aning men det som i slutändan löst problemet helt är torrfodret ”Hill’s Urinary care”! (Vi har alltid en skål fylld som han kan äta av när han känner för som komplement till mjukmat). Se såklart vad veterinären säger först men vi fastnade själva i träsket av att testa massa olika så vill ändå tipsa 🙂

    Tycker inte det är så konstig iom ingen ”personlig” bloggare utan ganska strikt mode-konto.

    Hur gäller det med detta egentligen, om man är modebloggare, kan man då köpa kläder/väskor etc på företaget? Iom att de faktiskt använder det i sitt företag?

    Hylla Underbara Clara för att bara vara men hon här gör inte tillräckligt när hon är i Paris.
    Va??

    Haha det där med tomma take Away-muggar. Fnissar alltid när jag ser det, även om jag fattar rekvisita etc. Senast är Hanna Schönberg, som dricker ur en väldigt uppenbart tom take Away-kopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.