Mental breakdown för GabJoss

Fick även ett mentalt breakdown förra veckan när allt bara kändes FÖR MYCKET. Var en stressig dag med mycket jobb, bebis, skjutsa och hämta, laga mat, städa, tvätta och med den hjärnan jag har på det (som går som en galen torktumlare hela tiden) så blev droppen när jag skulle duscha Kenzo och han tar tag i slangen och sprutar mig rakt i ansiktet och över hela mig. Det bara brast och jag grät hysteriskt i typ en timme. Det där med att gråta är ju egentligen helt otroligt då det är kroppens vis att reglera sig själv från stress och oro. Och det blev helt enkelt för mycket för mig där och då – för både kropp och psyke. // Gabriella Joss Possler

Att bli sprutad i ansiktet med duschmunstycket är kanske inte så kul där och då, men har man lagt en massa tid på smink och hår, som Gabriella gör varje dag, så förstår jag att världen imploderade för henne när detta skedde. 
Jag hade något liknande som hände mig häromdagen. Sauron hade varit och busat med sin kompis Dante och var SÅ skitig. Jag stor och klurade på om jag skulle behöva ta av mig strumporna eller inte för att duscha av honom i vårt badrum.
Vi kan väl säga så här…
När vi var klara så såg det ut som i ”up is down-scenen” i Pirates of the carribian, precis efter att skeppet vänt upp och ner. Det fullkomligt DRÖP om oss.
Han, jag, badrummet, ALLT!

I kommentarsfältet får Gabriella frågan om hon har adhd. Är det svaret på allas frågor? Adhd?
Är det ”go to diagnosen” just nu?

Går det förresten att skriva och läsa ”sprutad i ansiktet” utan att göra småsnuskiga associationer?
Jag kan det inte. 🙂
Jag är mogen, som Johan Glans skulle sagt på bredaste skånska.

 

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Mkt jobb”. Undrar vad det betyder för en influencer, och om ribban för stress osv är högre för en icke influencer.

      Tänker att det är olika sorts stress. På mitt jobb kan det vara sjukt stressigt ibland och mycket står på spel men jag jobbar också tillsammans med andra, jag är inne i min roll och vet att jag inte kan göra mer än det jag gör och sen kan jag gå hem och allt är över för den här gången. Som influenser kanske det handlar om att ett samarbete måste in, man har svårt att få till det bra, ska fotas och redigeras, mail som ska svaras på, är man inte snabb och kan leverera så kanske man inte får så många nya chanser och då står ens försörjning på spel. Så även om man inte jobbar galet hårt 40h per vecka så finns nog en annan typ av stress.

      Har hon inte tre barn? Det låter jobbigt, även om det är allt hon gör.

        Två barn är hemma hos deras pappa ibland då Gabriella är skild så hon har inte alltid alla barn på plats hemma.

    Firar 10 år med min adhd diagnos idag, men har aldrig gråtit när jag blivit sprutad i ansiktet.

      Jag har ingen diagnos och grät när jag tappade ut te på golvet förra veckan. Det Var givetvis bara droppen (pun intended) och inte teet i sig jag grät över.

        Tror att kommentaren syftade på att hon ofta beskriver sitt huvud som en torktumlare.

          Som livet blivit efter cellgifter!! 🤯

        Jag grät hysteriskt när jag spillde ut mitt te med rumpan när jag var gravid. Skulle sätta mig i soffan och var bredare om baken än jag fattat, så när jag gick längs soffbordet så hade jag ner mitt te-glas med helt perfekt te. Spillde ut teet över min helt nya ovikta femtiolapp så den blev knölig. 😅

          Du hade förtjänat en stor kram där och då❤️. Hormoner är inte att leka med.

      Sved när jag blev sprutad i ögat. Har också adhd

    Va intressant hon verkade för detta kommentarsfält 😂

    Värsta slå tån i dörrkanten sablar då gråter jag.

      Men det är ju ändå för att det gör så ont så man vill skjuta sig själv i huvudet. Att bli blöt, är ju på en annan nivå.

        Haha jag gråter mest för att jag hatar mina tår när jag gör det 😅

    Hur länge grät du Cam cam?

    OT.
    Har Rebecca Stella opererat näsan igen? Har misstänkt det de senaste veckorna då hennes näsa sett annorlunda ut men bilderna har varit på långt håll men nu la hon upp en selfie och det ser verkligen ut som det, inte en lyckad operation! Aoch!

      Finns det något hon inte har opererat?

        Måste vara tredje eller fjärde näsoperationen så kan nog bero på det 😬 Det blir liksom bara botched ju mer du karvar bort/gör om.

          Hon och Dani Karlsson åkte till Libanon o h gjorde det ihop. Båda blev överopererade och jag gissar att hon behövt korrigera operationen för att de tog bort för mycket brosk.

            Haha gjorde dem? Visste inte! Hade inte varit nöjd om jag var hon…men ahh!

      Men oj! Hon ser helt annorlunda ut på den selfien. Lik Alexandra Nord från PH Nu

    Mycket jobb? Hon jobbar väl inte? Att göra fruktfat och reklaminlägg som hennes man har filmat och säkert också fotat kan inte innebära ”mycket jobb”. Är ju för fan ett hån mot en som jobbar inom Tandvård. Kom och var hos oss en vecka!

      Tycker G.J är så osmaklig. Yta, yta, yta… vilken fantastisk förebild för sina barn.

    Jag kan verkligen relatera, och jag lägger fem minuter på hår och smink. Har ingenting med det att göra, rätt lågt skämt faktiskt. Du måste inte göra dig löjlig över alla.

    Jag kan inte alls relatera faktiskt. Förstår inte ens vad som var så jobbigt? Det kallas livet.

      Livet är jobbigt ibland och ibland tappar man det.

        Exakt så ❤️ fy fan jag är föräldraledig och gör inte ett skit vettigt men vissa dagar vill jag bara gråta. Kan man inte ha lite medkänsla för att alla har sina strider i stort och smått.

    Andra som har ett jobb utanför sitt hem hinner med samma saker, genuint intresserad av vad det är som stressar.

    Gabriella Joss är den tråkigaste som finns men kan ändå inte låta bli och gå in på henne ibland. Hon skriver jämt samma saker, nu är det ett långt inlägg om hur kär hon är i sin man (undrar hur många såna inlägg det finns?) tack för att du delar med dig. Folk som har ett behov av att prata så mycket om hur bra de har det är oftast de som har det bra i stunder men åt helvete/destruktivt ofta med. Just saying.

    Hon är så himla osäker en person som är så osäker om sitt utseende kan du tänka dig i relationer hon gick till psykolog för att hon var rädd för att han ska lämna henne. Hon skriver i en lång text att hon är så kär så kär kär kär kär och återigen kär och har så mycket s och allt är så perfekt en person som måste hävda detta 40 gånger i en text visar att hon fattar att folk ser igenom deras relation

      Jag tyckte det var roligt att följa henne när hon var singel. Sedan när hon träffade sin man så tyckte jag inte att det var kul längre hon har blivit så annorlunda. Tycker inte att hennes man är så snygg. Tycker att han ser förjävlig ut i sin tatuerade kropp, men det passar henne för nu har hon någon i en kaliber. Folk med hals tatueringar ser så läskiga ut. Han är säkert jättesnäll😌

    Ja hur kan man vara så bekräftelse sökande med brösten ute när man är i förhållande men inte när man är singel…kanske hennes taktik för att hennes man ska ha alla ögon på henne. Hennes blogg var bra innan för nu skriver hon som hon försöker göra sina följare avunsjuka och skriver väldigt skrytigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.