Det diskuteras under Dogge Doggelitoinläggen på Instagram.

Några av de inlägg som engagerar på Bloggbevaknings Instagramkonto just nu är dessa två inlägg om Dogge Doggelito. De handlar om att Dogge avbokats på flera jobb – bland annat Diggeloo-turnén – efter att han medverkat i en video på ”Reallokals” Youtubekanal, i vilken han bland annat berättar om hur han och alla hans kompisar haft sex med samma tjej i ett tält i skogen, någonting som fått både följare och kända profiler att rasa.

I ett klipp från intervjun som nu sprids på TikTok berättar Dogge att han och hans vänner som barn hade sex med en flicka i ett tält i skogen. I en lättsam ton säger artisten att han och hans vänner turades om att gå in i tältet, en efter en. Enligt Dogge hade en av hans kompisar ett gipsat ben, men som ändå ville ta sig in i tältet för att ha sex med flickan. När flickan sa nej tjatade han och vännerna tills de fick ett okej.
Historien slutar med att flickans pappa dök upp och slog ner kompisen som hamnade på sjukhus med bruten arm. Dogge har svårt att hålla sig för skratt under berättelsens gång.
Saxat: @aftonbladet

Jag är lite nyfiken på hur tongångarna kommer få här inne, då den brukar skilja sig en del från Instagram. 
Och vad tror ni?
Är han körd nu, eller kommer Dogge också börja sälja olivolja ur sitt garage, som att ingenting hänt?

123 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Slutet var ju lite roligt dock. Brutet ben och sen armen 😄

      Om ett gäng pojkar hade våldtagit mitt barn i ett tält hade jag som förälder lämnat mer än ett par brutna armar och ben.
      Det är ju för fan en helg jävla vidrig historia han berättar!
      Stackars stackars flicka

        Ledsen 19.58.
        Vi vet ju faktiskt inte hur tjejen ställde sig till det här.
        Oavsett så är det vidrigt men det är nog inte enda gången nåt sånt hänt med och av unga människor och det har aldrig vare sig kommit fram eller blivit nåt ståhej av det.
        Jag har levt såpass länge att jag vet att sånt här hänt och kommer fortsätta hända med (tyvärr) tjejer som faktiskt är med på det.
        Sen är det ändå vidrigt att berätta om det så länge efteråt, skryter man om det…än värre.
        Men att bli skinnflådd och halshuggen för det nu så lång tid efteråt känns på nåt sätt ändå helt galet.
        Åtminstone tills man får bådas versioner av det.

          Fast han berättar att dom tjatade på flickan som först sa nej? Säger väl väldigt mycket om flickans inställning till det hela.

      Men var det torrjuck eller? 7-åringar kan väl inte ha penetrationssex?

    Du umgås ju med Nemo som är dömd för sexualbrott så varför skulle Dogge hamna ute i kylan?

      Definiera ”umgås”. Betyder inte det att man ses?

        Om det är just umgås du reagerar på här så ja, vad ska jag ens säga.

    Många försvarar honom med att pojkarna var 7-8 år och flickan 15. Det kan omöjligt stämma. Min son är 8 år och saker och ting funderar inte på det sättet än då…. Pojkarna måste varit äldre. Det finns inget att försvara.

      Precis, det där att de skulle ha varit 7 år gamla är en efterhandskonstruktion.

        Ja när till och med flashback är överens om att det är en efterhandskonstruktion så är det ganska uppenbart. När han berättade historien så var det att när de var unga. Då framstod det som att de var jämngamla. När han får kritik så är killarna plötsligt 7-8 och tjejen byxmyndig.

          Varför ens berätta historien?

          Pinsamt.

          Typisk historia av killar som vill skryta.

          Tror han skarvar på åldrarna.

      Du har ingen aning om hur andra barn fungerar och vad de utsätts för sexuellt. Om du t ex lever med föräldrar som har ett tvivelaktigt beteende när det kommer till sex, och din pappa kanske kollar på porr utan att gömma det, så kan du även som 7-9 åring ”utforska” eller vad man nu ska kalla det. Faktum är att barn som är väldigt sexuellt utåtriktade är ett varningstecken på att allting kanske inte står rätt till, och att barnet kan utsatt för övergrepp.

        Det där kan också såklart stämma, om man kommer från sämre förhållanden.. tror bara flesta helt enkelt menar att de inte var sju år som han påstår ändå…

          Tyvärr inte bara sämre förhållanden. Pedofilpappor (och mammor, morfar, mormor) finns i alla slags familjer, just saying. Och det stämmer att sexuellt utåtriktade barn mycket väl kan ha utsatts för något. Hoppas verkligen fritids- och förskolepersonal har koll på detta och inte bara ser till föräldrarna som ”tvivelaktiga” eller inte.

            Det är väl ”sämre förhållanden” om barnet blir utsatt i eller runt familjen?

          Ganska osannolikt att Dogge och alla hans vänner blivit utsatta och därför är sexuellt utåtagerande.

            Var säkert mycket grupptryck också.

        ”Förr i tiden” kunde det vara ett varningstecken att barn blivit utsatta för övergrepp. Idag visar forskning att barn ser så mycket på nätet att dom agerar utefter vad dom sett och inte behövt bli utsatt för övergrepp.

          Detta hände på 80-talet.. Borde införas i logg med bankid för porr. Fruktansvärt hur många barn som skadas av att exponeras.

        Det förekommer såklart, men inte alla i ett helt gäng. Det kan ingen vara dum nog att tro på.

          Men tror du att alla hade fullbordat samlag med henne då?

            Är det relevant?

              Ja eftersom det talades om snoppens förmåga här.

            Nej, han berättar ju att han bara juckade utanpå. Tydligen vanligt att barn leker sexlekar men varning när någon är mycket äldre eller att det blir avancerat.

        Och som vanligt så stämmer inte det där med att alla som blivit sexuellt utnyttjade som barn är utåtagerande vad gäller sex. De allra flesta flyr allt sexuellt.

      Kan visst stämma. Barn är olika, växer upp i olika miljöer

      Pfft. Åttaåriga utlänningar våldtar ju svenska vuxna kvinnor så

        ?

        Wow! Var har du läst/höet det?
        För källa har du väl inte……🤥

          Jag är inte ts men det var ju i nyheterna för något år sen.

        Oj, var hittar jag källan? BRÅ?

      Spelar ingen roll hur gamla pojkarna var för det är våldtäkt oavsätt

      Vet inte hur ung du är.. Men du får titta tillbaka till den tiden när han som han påstår är 7-8år, på den tiden blev en pojke i den åldern generad av att porrtidningarna stod helt öppet bland andra tidningar.
      I den åldern då, hade dom knappt kunskap om hur man använder snorrisen till att kissa med, alltså så visste dom inte hur det var att knXlla.. eller jucka.
      Sen dom visste överhuvudtaget inte var lättfotad tjej var för något, samt varför skulle en 15årig tjej, gå med på att en snubbe byggde ett tält till henne o alla fick komma till..
      Den är en jävla skillnad på att vara 7-8/15 år då och nu..

      Så jag tror nog ärligt vi ska vända på dom där åldrarna..
      Sen är det inte själva akten i sig för reagerar på utan att han sitter o raljerar över det som en helt jävla fet gammal gubbe, och skrattar..
      Och att han försvarar sig med ”Hon var med på det..” det är så fukking äcklig så man spyr..

      Exakt. Och att pappan skulle slagit en 7-8åring så illa att han bröt armen. Det håller inte heller.
      En 7-8årig kille kan inte ha sex på det sättet heller. På många har inte ens förhuden släppt från ollonen än, det sker närmare puberteten.

    På tiden, han har bevisat mer än en gång hur blåst och aningslös han är. Total avsaknad av analys och respektfull kvinnosyn.

      Vad har han sagt och gjort tidigare menar du?

      Blåst och aningslös?

    Många som har åsikter varför man ska dömas för något som hände för 40 år sedan. Absolut så kanske man kan tänka.
    MEN i detta fallet så berättade han om händelsen, glatt och skämtsamt som det inte va en big deal. Efter 40 år och vuxen hade man ändå insett hur fel det va.

      Vad som också är skrämmande är att detta mycket väl kan avslöja en existerande grabbjargong, än i våra dagar.

      Du förstår inte?

      Han är är en medelålders fet gubbe som sitter o skrattar åt det, tycker det är okej, och försvarar sig med.. ”Hon var med på det”.. 🤮🤮🤮🤮🤮

    Min hjärna har svårt att hålla isär Diggiloo och Doggelito. Får tänka två varv vad som är vad. Sen kan jag väl tycka att det är en jäkligt märklig grej att berätta om. Särskilt om det hände ”som barn”. Det är inte som att han blivit avslöjad med byxorna nere som Paolo. Eller anmäld som FV. Hela hans karriär har flutit under broarna sen den händelsen ägde rum. Varför fattar han själv inte att det 2024 är en ganska ofräsch händelse som han gör bättre i att vara tyst om. Men jag har aldrig uppfattat Dogge som den skarpaste kniven i lådan nej. Vi kan gömma undan och glömma honom, ja.

    Det är sjävklart att tjejen är ett offer jag läser nu psykologi men skulle ändå fatta detta då ja själv var utsatt när jag var yngre av ett gäng grannpojkar som följde efter mig från till skogen och spred videosamtal och vem var det som blev kallad hemska ord och fick all skuld hag som bara var 12 år… så hemskt och jag ville bara ha kompisar och gjorde allt dom bad mig om bara för att inte vara själv tills sist blev det ett sjävlskadebeteebde ända upp till 15 års ålder och nu är jag lyckligt gift med barn utan trauma och har släppt detta. Men när man hör sånt speciellt från männen som gjort detta så är det så himla fel för dom vet inte vad som ligger bakom detta beteende på en ung flicka

      Följde efter mig från skolan till skogen och sedan tog dom videor och spred runt detta på sociala medier**

        Alltså förlåt men det går inte att begripa vad du skriver.

          Läser till psykolog men kan inte skriva en begriplig text? Hmm..

            Ja, jag pluggar på hermods psykolgi är det nåt mer du vill ha information om behöver inte visa nånting till er på bloggbevakning jag skrev en text om min upplevelse av övergrepp och ni fick det till att handla om hur jag skrev om nåt jobbigt. Som sagt lägger absolut inte ennergi på att skriva i perfekt grammatisk svenska på bloggbevakning haha

              hermods har psykoloi 1 och psykologi 2…det blir du inte psykolog av……

                Har aldrig sagt att jag pluggar psykolgi för att bli psykolog utan säger att jag läser mycket om psykolgi men man behöver inte ha kunskap om hälsa och ohälsa för att förstå att en flicka som varit med 5 pojkar varit utsatt eller har psykisk ohälsa sluta nu din hemska människa det du vrider mina ord när dey inte var det det handlade om

          Skrev snabbt tror att när man skriver rom nånting jobbigt så kan det bli så.

          Och detta är inte mina psykolgi uppgifter eller nånting viktigt för mig för att ens ta energie för att skriva korrekt dom som förstod förstod och som som inte har empati tänkte på hur jag skrev så hejdå tråkiga bittra kärring

      Sjukaste är hans svar på folks reaktion..
      ”Hon var med om på det.. ” 🤮🤮🤮

    Följde efter mig från skolan till skogen och sedan tog dom videor och spred runt detta på sociala medier**

    Vilket pucko, var det första jag tänkte. Sen tänkte jag några varv till och blev förbannad över hans respektlöshet. Kan inte heller släppa tanken på hur gammal han egentligen var när det hände. 7-8 åringar kan ha hört rövarhistorier från äldre syskon och kompisar men rent biologiskt har inte kroppen kommit in i den fasen då snoppen har fler användningsområden. Eller så var dogge och hans kompisar ovanligt tidiga att komma in i puberteten, eller så skarvar han med åldern och egentligen var de mycket äldre.

      Vad menar du? Barn i den åldern får stånd, onanerar osv.

        Barn i 1an får inte stånd och runkar. Du är ju sjuk i huvudet!

          Pojkbarn föds med förmågan att få stånd. Hur tidigt man börjar onanera är individuellt men det är inte alls ovanligt att småbarn märker att det känns skönt att ta på sig själva, gnugga sig mot kuddar/möbler m.m.

        Eller så har han råkat vända på deras ålder.. För vilken 7-8åring då, visste vad det betydde. Dom blev förfan generad över porrtidningarna i affären..

        Njäää.. Dom kanske tar på sig själv men dom är inte så mogna i huvudet så dom förstår sambandet..
        Sen får du skilja på barn idag o då..
        Förr blev pojkar generade över porrtidningarna i affären.. idag kan du se porr typ överallt..

        När du är 7-8år vet du knappt hur du gör när du kissar..
        Så nej.. Du är helt ute å cyklar.. Du försöker bara hitta ett sätt att försvara honom.

      Eller så skarvade de med vad som egentligen hände i tältet. Ungar har ju ljugit om sina bravader förr.

        Han är ingen unge längre.

          🤦 nej men om vad var och en gjorde i tältet så klart

            En 50 åring ljuger inte om sånt..

              Hahahhaaa..
              Inte?? Du skojar va..

      Han stoppade ju inte in ngt, juckade utanpå.

        Så vadå??

      Eller så har han råkat vända på deras ålder.. För vilken 7-8åring då, visste vad det betydde. Dom blev förfan generad över porrtidningarna i affären..

    Det var ju såklart dumt av honom att dra den här som en ”rolig historia”. Men det är ju något som hände när han ar barn och dessutom en historia som låter enormt kryddad i mina öron. Jag tror knappast det hände något mer i det där tältet än en liten puss på sin höjd och misshandeln av pappan på sonen (att inte den pratas mer om?) låter betydligt värre men har knappast heller ägt rum… Taktlöst att berätta det ja men herregud vad löjligt att försöka få honom cancellad… Ängsligt!

      Tycker nog att det är galet att låta en så omdömeslös person visa upp sig på TV och dessutom betala honom för det. Att han dessutom berättade det som en rolig grej som han själv garvade åt gör det mycket värre än om han erkänt något han skämdes över.

        Och försvarar sig med ”hon var med på det…”

      Rolig historia? Nej, i detta läge skulle han hållit truten om sina bravader.

      Att han ”kryddat” historien gör ju saken ännu värre.

      Att flickans pappa blev så arg är ju snarare ett tecken på att det som hände inte var positiv för henne överhuvudtaget.

    Det jag fattar minst i hela den här ”historien” är VARFÖR berättar han ens den? Till vilken nytta? Har han hängt med i samhället de senaste åren med metoo etc? Antagligen inte. Han ville bara ”show off” och så blev det fel. Tuff luck Dogge. Obs jag försvarar inte historien i sig – den är hemsk för alla parter OM den är sann!

    Det känns kryddat. Om de var 7-8 år kan det inte ha varit mer än lite torrjuckning. Det ägnade dig en del åt på fritids också med stängda dörrar när jag var liten.
    Skulle inte berätta det som en kul grej idag men inte heller definiera det som övergrepp.

      Ja han sa att han aldrig stoppade in den bara jucka

        Så va då.. Så du menar att om du torrjuckar mot en tjej så är det okej o inte sexuellt övergrepp, bara för du inte stoppade in den.. 🤮🤮🤮🙄🙄🙄

      Men varför skulle en 15-åring tjej (om hon mentalt var 15 också) gå ut i skogen med 7-åringar och övertalas att ens torrjucka? Mer sannolikt att killarnas ålder och även tjejens är efterhandskonstruktion, kanske var hon yngre och de i 15-årsåldern. Men det spelar ingen roll, att berätta om det som en kul grej och säga att det inte var förtryck trots allt tjat är oavsett inte ok.

        Precis min tanke också..
        Sen att han skyller på ”hon var med på det” 🤮🤮🤮🤮

      Fast den är ju den som är utsatt som absolut har sin rätt att berätta och känna om det var ett övergrepp.

      Varför tror folk inte man kan ha sex i den åldern? Inte rätt men fysiskt går det ju? De kan onanera långt innan det så.

        Men onanera och utföra ett samlag är väl ändå lite olika komplicerat

          Är väl inte så komplicerat med samlag? Dessutom vände jag mig mot det folk säger att kroppen inte fungerar så i den åldern, vilket den gör.

            BARN SOM VET VAD SEX ÄR OCH HAR GJORT DET I DEN ÅLDERN ÄR BARN SOM BLIVIT VÅLDTAGNA!

        DÄRFÖR BARN HAR INTE SEX I DEN ÅLDERN HELT ENKELT.. DOM VET INTE VAD DET ÄR!
        TÄNDER DU PÅ DET, SÖK HJÄLP!!!
        Har du haft det har du blivit tvingad till det av en pedofil!!!

    Tiingelinn har ju några samarbetspartners kvar än så länge trots sitt inlägg du har uppmärksammat så det finns nog företag som även kommer vilja samarbete med honom så småningom.

    GERVIDE kan inte du fråga Loka brunn hur de ser på Tiingelinns inlägg. De har ju samarbete.

      Du kan väl fråga?

    Haha ja va trodde han. Alltså man kan spekulera i offer och ålder mm, men det allvarliga är ju att han sitter och skrattar åt det som en kul grej år 2024. Då kan man gott och väl gömma sig under en sten resten av livet. Snacka om att inte ha pejl på läget.

      Äckligt om han skrattar åt det.

      Man äger fan sin egen barndom och sina trauman. Man får skratta åt skit som hände när man var 7-8 år.

        Han skrattar inte pt sig själv

        Han skrattar och gör narr av tjejen..

    Skit ska skit ha. Inget att skratta åt eller sitta och skrävla om även om längesedan. Han kan ta sin cykel och cykla iväg från rampljuset.

    Detta är vanligare än man kan tro och har pågått i alla tider. Minns när jag var ung i början på 80-talet, hur min kompis fick utstå detta. De som utsatte henne är idag framgångsrika inom diverse yrken, en är psykolog.

      Måste tillägga att alla var tonåringar och det är jag hundra på att Dogge och gänget också var.

        SÅ VAD DÅ? GER DET DOM RÄTT TILL ATT SITTA OCH SKRATTA ÅT DET IDAG, BERÄTTA OM DET?
        SÖK FÖR FAN HJÄLP!

      Vad hemskt. Tror också att det är vanligt. Stackars flickor.

    Än en gång har en man bekänt färg.

    Otroligt vidrigt att sitta å skratta och berätta om en sån här sak i vuxen ålder och säga att man ser tillbaka på det med glädje. Bara offer i den historien och otroligt mörkt. Jag är inte för cancel culture och tycker alla ska få en andra chans om man ber om ursäkt och faktiskt försöker bättra sig. Men om man fortfarande tycker att man inte gjort nåt fel och att alla andra är dumma i huvudet så kan man nog räkna med att bli kvar ute i kylan, med all rätt. Han var dum nog att dra upp den här historien från första början, nu får han känna av konsekvenserna. Tycker synd om tjejen (och de andra killarna som kanske har vett nog nu att fatta att det som hände inte var ok) att detta dras upp av en kändis och garvas åt. Respektlöst.

    Så enligt honom bröt pappan armen av en 7-8-åring? Knappast.

    Äckligt att sitta och skratta åt tjatsex, övergrepp (åt vilket håll det än gick åt, flickans eller pojkarnas) och misshandel.

    ”Alla ville”

    Ok om nu alla ville och man som BARN inte vet bättre så borde man som VUXEN se alla fel som begicks och att det inte är en rolig historia att skratta åt, utan en tragisk historia om något som inte borde hänt.

    Detta är det äckligaste vidrigaste jag läst! Spyr!!!! Vilket jävla äckel.

    Oj vilka konsekvenser för honom , kanske lite väl överdrivet att ta bort honom från spelningar även fast det var en vidrig händelse han berättade om och skrattade åt. Det var smaklöst av honom och oerhört korkat. Nu när han fått ett uppsving genom Så mycket bättre och så händer detta… Han fick så mycket beröm efter den där jeanshistorien han berättade så han ville väl berätta något annat han trodde lät kul. Åååhh alltså lider lite med honom ändå även fast jag tycket det var hemskt och vidrigt. Så det kan gå.

      Fast vad fan… Han hade åtminstone kunnat låtsas må dåligt och problematisera det istället för att skratta bort det som en bra story.

      Alltså att ta bort honom från spelningar fungerar ju inte som straff, tror inte bokningsbolagen bryr sig om att straffa. Är väl snarare att folk inte vill gå och se honom/festivaler och andra artister vill inte ses med honom?
      Proportionen på ”straff” kan diskuteras men bokningsbolag har all rätt att avboka även om någon tycker att han får för mycket straff. Vill inte publiken se honom är det ju så. Jag skulle inte vilja gå på en festival så står han på en scen där. Skulle kännas märkligt och jag skulle ifrågasätta bokningen

      Fast tar man inte bort honom från spelningar så blir det ju ärligt talat noll konsekvens trots äcklig syn på kvinnor. Han kommer ju inte bry sig om någon ropar ”usch” men tas hand försörjning bort signalerar det något. Kanske extremt men hellre detta än att låta det gå.

      Lite vidrigt att ta bort honom från spelningar..

      HELA HAN ÄR ÄCKLIGG VIDRIG!!
      HAN SPELAR INFÖR BARN/FAMILJER TYCKER DU ATT HAN ÄR EN BRA FÖREBILD..
      ÄCKEL!

    Smaklöst och korkat att överhuvudtaget sitta och skratta och berätta om dettaDet visar ju bara att han inte ens nu som vuxen förstår hur skevt det var.
    Vad som hände och hur gamla de inblandade var vet vi faktiskt eftersom vi bara har hört hans version.
    Min första tanke när jag hörde det här är att flickan ev hade en lättare utvecklingsstörning ,kanske var det därför pappan blev så förbannad. Kanske blev hon hetsad och utnyttjad kanske var det hennes eget initiativ. Kanske berodde det gränslösa beteendet på att hon själv blivit utnyttjad av äldre el vuxna.
    Fanns en flicka i den lilla staden där jag växte upp på 1970-talet som inte hade alla besticken i lådan och som visade upp och gjorde både det ena och andra med pojkar i varierande åldrar.

      Händer fortfarande. En majoritet av kvinnor med intellektuellt nedsättning blir utnyttjade under sin livstid.

    Men fy så vidrigt av honom. Och varför berättar han det öht?

      Bra att han berättar så kan han bli bojkottad för all framtid..

    Hoppas att han inte får ett jobb till. Våldtäkts-mannen skryter om en regelrätt gang-rape.

      Man blir så förbannad att man kokar över!!!

      Stackars stackars flicka

    Han har dessutom 2 egna döttrar. Vore det lika fnissigt från pappan om något hände dessa??
    Vilken loser

    Hur tänker man som man när man öppet berättar en sådan här historia öppet? Har han missat allt som hänt de senaste åren efter metoo? Så korkad.

    Tar den där festivalen samt Diggiloo avstånd från Dogge för att det är personer i respektive ledning som tycker agerandet är osmakligt och att de på det här sättet ska manifestera sin fina värdegrund och goda moral – eller är det en preventiv åtgärd för att de inte ska riskera att bli kritiserade/bojkottade för de har med Dogge ändå?

      Historien känns lite kryddad men han berättar om ett minne från där han är 7 år. Han är lite rädd men han går in i tältet till den 15-åriga tjejen. Han har kläderna på och ”torrjuckar”. För detta ska han 40 år senare bli utfryst och få inspelningar inställda. Folk beter sig som han är en serievåldtäktsman. Han var 7 år! Istället för att starta en bra diskussion om saker och ting lär vi alla att det är bättre att bara hålla käften, speciellt killar.

        Precis så!

        Handlar om hans precis som ditt sätt att se på det..
        Hemskt när vuxna, oftast kvinnor, som tycker det är okej..
        Äckligt helt enkelt..

    Spelar egentligen ingen roll vad som hände, det är att han sitter o berättar det som en kul grej som man skrattar gott åt, är tillräckligt problematiskt. Och helt oförenligt med uppdrag inom underhållning riktade mot barn förstås.

    Det sjukaste är ju hur han verkar se på det idag, som vuxen. Fortfarande en rolig historia, ingen ånger, ingen vuxen insikt alls om att ”vänta, det här var kanske ett övergrepp”… Jävla pucko 🙁
    Så synd, jag har alltid gillat Dogge men vafan liksom.

    Nja det är nog inte så stort och genomfört som de flesta verkar få det till som skriver här. Kom ihåg att så gott som alla barn var obevakade innan internet och mobiltelefonernas tid, att göra vad man ville i flock ute i skogen var normalt. Barn var ute själva hela dagarna och hittade på diverse. Det var nog inga genomförda samlag det handlar om som många här vill få det till. Och ja, barn var sexuella även på den tiden men på ett annat sätt än idag. Det var spännande precis som idag att se nån dra ner byxorna i gympans omklädningsrum men det är inte våldtäkt. Och om en pappa klippte till en unge, ja absolut kan det ha hänt. Det var en annan tid och ett annat synsätt. Jag försvarar ingen men ni får det till något större och grövre än det förmodligen inte var. Sen att berätta, det var ju inte så genomtänkt. Ni som skriker högst här, fråga era föräldrar om deras minnen gällande kontakter med andra könet när de var små. Tiderna förändras.

      Det är inte det som de flesta kritiserar honom för, att han skulle lekt sexuella lekar som barn. Det är hur han idag, som en medelålders vuxen man, inte kan se det problematiska i att turas om att gå in till en tjej i ett tält och ha sex, oavsett hur själva sexet gått till. Det ÄR problematiskt att de tjatat tills hon gett med sig. Det ÄR problematiskt att han idag säger att hon tyckte det var kul och ville, när han inte har en jävla aning, när beteendet skriker antingen förståndshandikapp och/eller destruktiv hantering av sexuellt trauma. Folk kritiserar inte att en 7-åring (om nu åldern stämmer) ”lekte sex”, många barn gör det. Folk kritiserar hur han ser på händelsen idag.

        Jag förstår det och det är inte uteslutet att han tycker att det var fel gjort men det vet vi inte.

    I podden sa han ingenting om att han var 7-8 år. Då hette det att det var en tjej som var ”lätt”. Att de skulle vara så små barn är en efterhandskonstruktion som han gjorde när kritiken kom.
    Att tjejens pappa dyker upp (förmodligen letat efter dottern) och misshandlar någon visar att något var väldigt fel i situationen.
    Det luktar skunk lång väg. Hoppas att denna tjej mår bra idag!
    Om det mot förmodan stämmer att pojkarna var 7-8 år så var ju hon pedofil. Oavsett vilken version som stämmer är det gränslöst och stört av en vuxen man att berätta om händelsen som en ”festlig grej”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.