Varför inte säga som det är istället?


Vi ska flytta på det mesta förutom vardagsrummet.
Så jag söker just nu efter ett gäng som kan hjälpa mig med detta. Känner du ett bolag som skulle kunna sköta denna renovering så be dem höra av sig till mig på dashagirine@gmail.com
Jag vill också ha duktiga snickare, som kan komma med ideer om det där lilla extra.
Känner du några sådana tipsa dem gärna om oss! Maila på dashagirine@gmail.com//Dasha

Dasha och Douglas aka ”Dashlas” har blivit med lägenhet som de omnämner som ett tvättäkta renoveringsobjekt.
Allt beror väl på vad man jämför med, men kommer från en lägenhet som mer eller mindre är klädd i marmor från golv till tak så förstår jag att den här lägenheten framstår som rena rama rucklet.
Så här ska renoveras!

Dasha efterlyser just nu företag och snickare på sin blogg och ber sina läsare om hjälp, tips och råd, men det måste väl ändå vara en sanning med modifikation.
Dasha vill inte får tips på företag och snickare som är duktiga, utan Dasha vill ha tag på företag och snickare som kan tänka sig att renovera hennes lägenhet gratis eller med en kraftig rabatt i utbyte mot ett och annat blogginlägg.

Varför inte bara säga det?
Jocke och Jonna berättade i den video där de visar upp huset att de inte kommer att ha råd med de renoveringar som de vill göra och således letar efter företag att samarbete med på ett sätt så att alla blir nöjda.
Med tanke på hur många följare Jocke & Jonna har – över 1.5 miljoner följare på Instagram och runt 800 000 följer på Youtube –  så tror jag inte att kommer vara något som helst problem med att hitta samarbetspartners men vad ska Dasha locka med?
29 000 följare på Instagram och en blogg med 9 696 unika webbläsare och 59 140 sidvisningar i veckan enligt den här sidan.

Vad kan det vara värt i renoveringsmått mätt? 
Två skåpsluckor? Golvlister för hela lägenheten? Nya kranar?
Kanske en sån där aningens smaklös skylt på dörren som Marcelo gör smygreklam för på sin blogg?
Att sätta upp en skylt med ordet ”kärleksgrottan” på sovrumsdörren borde väl vara värt allt smör i Småland?

Jag har en halv tumstock, en burk osorterade skruvar och en skiftnyckel som jag kan komma förbi med?
Vad för typ av exponering i Dashas kanaler kan det köpa mig månntro?

Jag hoppas de behåller spisen! Den är ju underbar!
Men om Dashlas vill slänga ut den så sa faktiskt Jocke och Jonna i samma film som jag nämner här ovan att de vill ha en kök som är mer rustikt.
Dashlas spis är ju klockren i så fall!
(Jag tar bara 10% av värdet eller en fyra sekunders hyllning på Instastories för det!)
WINNING!!!

Tack för tips, Hanna!

121 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Har aldrig förstått varför man köper en bostad som man helt gör om. Varför inte köpa något som man är nöjd med fråm början? När vi köpte vårt hus bytte vi tapet i 4 rum, resten var precis så som vi ville ha det. (Förstår om man köper en nedgången skola som man rustar upp men så är ju inte fallet här utan det är en fullt fungerande lägenhet.)

      Om man vill köpa en lägenhet eller villa (som är en ganska stor investering) kan man kanske få kompromissa lite för att inte behöva leta i 8 år efter det som skulle fungera för vår familj. Och dessutom kanske man vill sätta sin prägel och bli av med våtrumsmattor och instängda kök.

      Ser inte det konstiga i att köpa ett hem och sedan göra det till sitt?

        Nu var det lite väl övertolking av min kommentar men men 🙂

          Aha ja det framgick inte att den var möjlig att övertolka. Men men.

          Eh, på vilket sätt övertolkade Jenny om jag får fråga?

            Jag skrev inte att man ska kompromissa om våtrumsmattor eller kök. Jag skrev att det är märkligt att göra om helt. Sen spann Jenny iväg på massa som.jag inte skrev.

              Jag tyckte bara du hade en ganska förmäten ton. Att hitta ett hem är svårt, ännu svårare att hitta ett hem där man bara kan måla om väggarna. Alla har inte den plånboken eller turen… så man behöver dömma och säga att man inte förstår folk som väljer att renovera ?

                Det är dock oförståelse vilket öht inte har med dömande att göra.

      Man köper väl utifrån det område man vill bo i. Om det kommer ut ett boende i det område jag verkligen vill bo i, men inredningen är helt åt ett annat håll än vad jag vill ha för att känna mig som ”hemma” ser jag ingen konstighet att totalrenovera. Man betalar för läget liksom.

      Det enda du inte kan ändra på är läget. Så av den anledningen kanske man köper en lgh man vill göra om.

      Jag tycker ju att man kan vänta lite innan man gör om Allt… Även om jag förstår att det är lättare att göra stora renoveringar INNAN man flyttar in… Men vissa saker som man inte tror sig gilla först, kan bli det som man gillar mest tillslut….

    Nog för att jag inte tyckte den nuvarande renoveringen var särskilt fin eller passade in rent stilmässigt, men jag blir ändå så ledsen på den här slit och släng-världen där allt ska rivas ut och byggas om trots att det är i gott skick. Särskilt när resultatet oftast blir så själlöst, med marmor och mässing och allt vad det är.

      Jag tycker det har en charm i att göra det finaste av de möjligheterna som finns i en lägenhet… De lite äldre har ju sin charm… Vill man ha en modern lägenhet med öppen planlösning, är det väl bättre man köper ngt mer.nyproducerat?

      Bianca Ingrosso är ett bra exempel på detta. Hennes lägenhet är verkligen tipptopp och superfräsch och hon kan knappt visa den utan att ständigt bedyra att hon ska totalrenovera både kök och badrum. Får intrycket av att det är för att det enligt henne inte är tillräckligt ”instagramvänliga” rum.

        Väldigt omoget och världsfrånvänt beteende av Bianca.

    De platsbyggda skåpen i köket är fantastiska. Varför inte ta fram det vackra i dem istället för att förstöra köket med nytt/modernt.

      Har hon skrivit att hon ska riva ut allt?

        Hon skrev att de ska flytta på allt utom vardagsrummet?

    Är det bara jag som inte förstår vurmen för marmor? (Om det inte sitter i ett italienskt palats).

      I agree!

      Håller med. Längtar tills trenden dör ut… Det är dessutom fruktansvärt lätt att ”förstöra”. Vill man ha sten så ska man satsa på något mer rejält och hållbart ut miljösynpunkt, typ granit.

    Bara jag som inte fattar de här med att ha alla köksredskap framhängda vid spisen. Samlas ju en massa fett och matos i dem?

    Det kan knappast vara de bästa hantverkarna som hör av sig och erbjuder gratisjobb eller rabatter till småbloggare.
    Jag skulle snarare akta mig för skuttare som inte ordnar jobb själva genom rekommendationer från tidigare nöjda kunder. De hantverkare jag känner till har väntelista och tackar nej till jobb snarare än letar nya jobb.

    Känns också märkligt att uttrycka att ”tipsa gärna om oss”. För andra människor skulle det ju vara ”tipsa oss gärna om bra och pålitliga hantverkare”.

      Någon marmordetalj gör mig inget, men idag är ju precis ALLT i marmor. Det blir lite för mycket av marmor, marmor, marmor … !!!!!

        Jag vill ha en mormor i marmor!

    Annica och Dasha är väl kompisar eller blandar jag ihop? Isåfall kan väl Annicas vänner som fixat hela hennes lägenhet, och som jag tror även har ett finger med i flera andra influensers hem hjälpa henne med? 😛 obs kan hända att jag rör ihop typ hela influenser-världen nu men tycker altid det är samma företagsnamn som poppar upp i samband med flyttar och renoveringar..

    Folk måste ha pengar i överflöd. Köper nytt för mycket pengar och det första dom ska göra är att renovera. Varför köper man något som man igentligen inte vill ha. Själv tycker jag att det ser helt fantastiskt ut! Tiggar utan för Ica får onda ögat, men som bloggare är det helt okej att tigga.

    Tvivlar på att Jocke&Jonna INTE har råd att renovera.

      Beror väl på vad de vill göra. Att renovera ett litet badrum kostar 100k+. Ska de renovera hela stället får man väl räkna kring en miljon. Fast du kanske tycker det är småpotatis?

        Konstigt påhopp.

          Påhopp?

          ………………………………….. Suck.

            Ja.

      Med allt de vill göra blir det nog rätt dyrt… Och hur mycket har de i inkomst?

    Gör på riktigt ont i hjärtat att de där kanonfina platsbygda köksskåpen kommer bytas ut mot något som troligtvis är sämre kvalitet men ”trendigt”. Förstår att man vill göra lägenheten sin egen, men att byt kakel, måla lite väggar och ställa in sina egna möbler gör så mycket.

      Ja håller med! ”Problemet” är väl förmodligen att köket är ”felplacerat” vilket de ofta är i gamla lägenheter. Vi letar och allt jag kräver är ett kök med hög användar och gästvänlighet. Då blir det nästan alltid att flytta eller slå ner en vägg i äldre lägenheter. Samtidigt vill jag ha den gamla charmen. Men kravet får ju vara då att inte riva ut ett sprillans nytt kök för det känns så oerhört slösigt.

        Viktigt att tänka på då är att placeringen kan störa grannar och vid kök så kan fel placering leda till dålig ventilering med matos.

        Felplacerade kök… I hur gamla lägenheter? Känns som det ändå varit en ungefär lika dan placering i alla lägenheter under iaf 1900-talet… Sen är de ju inte med öppen planlösning.. men varför vill alla så gärna ha det?

          Inne med… Inte inte ?

          Nej, gamla lägenheter har ett litet kök utan matsal, ofta med ett litet sovrum för pigan vägg i vägg och ev en serveringsgång. Matsalen är då ofta placerad i andra änden av lägenheten och rymlig. Så lever vi inte idag.

            Gamla lägenheter, från 1920-30, absolut under 1900-tal. Testa jämföra 20-30-tal med en lägenhet från 70-80-tal, och sen 2000-tal så ser du nog att det är stor skillnad.

            Jag har bara sett en enda lägenhet med rum för pigan innanför köket…
            Jag har kanske inte exakt koll på när all bryggperioder började och slutade….

            Hur många har lägenheter kan det finnas med riktig matsal byggd?

    Åhh, vad skönt för ögonen med mindre text, tack! Det enda jag nu önskar är att gillaknappen och siffran efter blir lite mindre. Känns in your face med den röda knappen, som egentligen är en negativ färg.. Samma gäller Svara-knappen. Ja, ja, småsaker som kanske bara jag tänker på. Det är konstigt hur man vänjer sig vid en layout som är känns vilsam och sen kommer något helt annat och det känns som om man är i en helt ny värld. Det var ju samma sak när bloggen flyttade till NG – väldigt annorlunda mot den första bloggen.

      Håller med! Rött gör det så skarp dessutom för ögat. Hade varit skönare för ögonen om det röda byts ut mot en dovare färg. Rött är ju dessutom på alla sätt väldigt iögonfallande och inte på ett positivt sätt.

      Sedan tycker jag inte att köket är särskilt fint eller funktionsdugligt. Spisen är snygg men det verkar som om kanten går över bänkskivan. Köket känns för övrigt plottrigt (och pratar då inte om alla grejer som är framme utan det ser ut som att det kommit till hyllor och skåp eftersom).

    Blir mest fundersam över en sak… Vem är Dasha?

    Dröjer inte länge innan stylebylojs och Karlssons golv är på plats och snickrar ihop en platsbyggd bokhylla, heltäckningsmatta och stuckaturer. Färgskalan kommer gå i grått, beige eller vitt.
    Detta hem fylls sedan med klongvaser & ljusstakar, marmor, mässing, gubistolar och allt vi är vana att se i ett influencerhem.

      Ja tycker sådant hem som många bloggare har är stelt och inte mysigt. Har dom ingen fantasi. Verkar mer vilja skryta änn att ha ett mysigt hem. Så tycker jag.

        Precis… Alla kan väl inte på riktigt ha exakt samma stil?

          Nej men alla har samma inredare?

            Jo det har jag ju sett 🙂

      Det är den typen av människor som går till bokhandeln för att köpa tre hyllmeter böcker med beige rygg…

      Ja å alla vill ha det ”personligt”:)

      Ha ha ja varför gör hon exakt samma bokhylla och inredning hemma hos alla? Trist att vara tia på bollen

    Undrar verkligen hur Dasha känner kring att Margaux helt plötsligt gick från att vara den okända i gruppen till den absolut mest framgångsrika.

      Ok

    Ska hantverkaren kontakta henne? Skrattar ihjäl mig ??? Brukar det inte vara tvärtom? Kommer från en snickarfamilj och de har så jäkla mycket att göra så ingen kommer ringer och säljer in sig på byggen – det är väl ändå kunden som ringer??

      Sååå less på malliga hantverkare som tror kunden är till för dem och inte tvärtom. När vi skulle renovera var kravet att de skulle komma ut och ge en konsultation samt att vi skulle lära känna dem och se vad det var för ena. Firman med bäst attityd vann uppdraget. De var också de enda som dök upp punktligt för uppstartsträffen. Resten fick veta att vi var helt ointresserade av firmor som inte respekterade kunden och inte tog uppdraget på allvar. Finns alldeles för gott om hantverkare som tycker att punktlighet, noggrannhet och respekt för kundens tid och pengar inte är så viktigt.

        Ja det kan jag inte annat än hålla med om. Men ni skulle väl inte säga till era bekanta att om de känner någon bra hantverkare så kan de ringa till er? Man ber väl själv om numret, ringer och säger hej, vi skulle behöva hjälp med renovering. Har ni tid att komma ut och kolla och komma med offert?

        Eller har jag missat något i resonemanget?

        Apropå sådana hantverkare så blev min mamma lämnad i sticket av trädgårdshantverkare i somras… flera som lämnade återbud i sista sekund och ett antal som var totalt oseriösa. Det slutade med att vi barn fick gräva och lära oss, tyckte så synd om henne som kångkat hem 40 säckar jord och var glad för att äntligen få sin trädgård.

        Det finns bra hantverkare men tyvärr blir det så påtagligt när man stöter på någon mindre bra eftersom man själv ofta känner sig ganska hjälplös och lite utlämnad i frågan.

        Min bror och pappa är noggranna, punktliga och älskar sitt jobb som snickare och ”allt-i-allo”. Har även världens mest händiga kusin som får mycket beröm för sina hus han bygger.

          Nej den biten låter jättemärklig från J&J, det är ju kunden som måste ta kontakt och tydligt beskriva vad de vill ha så att firman kan lämna en rimlig offert på pris och tidsåtgång.

            Från Dasha

    Och att man säger så klart att det MÅSTE bli klart till första juni. Då blir det kanske klart till första juli.

    Någon som vet vilket Grand Hotel Sverige som Isabella jämför med Grand Hotel i Köpenhamn?

      Hon jämför Grand Hotel i stockholm med D’Angleterre i Köpenhamn.

      Snark

      Bella påminner om de där två i Ullaredsprogrammet som springer omkring o säger lyx, glamour, lyx… lyx osv

      Bella har totalt tappat det ? Allt ska vara dyrare o flashigare än innan.
      Undrar om hon har nån som bär handväskan till henne ?

        Ja där sitter hon m sina nya rattar till allmän beskådan 🙂 å pratar hemlighetsfullt om sitt sällskap fast alla redan vet vem d är. Om hon inte har flera.

    Det här inlägget är ett symptom på allt som är fel med vår värld och vårt ekonomiska system. Något som är i mycket gott skick byts ut för att… ja, varför? Det är så alltigenom heltokigt, när vi har en värld som inte räcker till oss alla. Riv bara riv, helt funktionsdugliga grejer. Och byt ut mot något som ser lite nyare, lite trendigare ut. Och så fortsätter det ett par år senare. Usch.

      För att det inte är särskilt funktionellt efter de behov man har kanske? Säger inte att det är så för just det här paret men en annan hade iaf renoverat det där köket.

      När vi flyttade till en ny lägenhet var allt i superfint skick, förra ägarna hade tagit hand om grejerna men köket var litet, plottrigt och med få bänkytor. Vi rev köket, la ut gratis på blocket för avhämtning och gav alla vitvaror till svärföräldrarna som tog det till sommarstugan. Ny kyl och frys som dessutom är mycket mer energisnålt, samma med spis och ugn. Blandaren byttes också ut till en ekoblandare. Vi minskade elförbrukningen rätt rejält när vi bytte ut kyl och frys och i sommarstugan är de bara på när vi är där.

        Ja men vilken otrolig miljövinst att köpa nya prylar för att minska elkostnaden…

    Nu när vi äntligen börjar få en vettig debatt om konsumtion och dess miljöpåverkan är det är konstigt att ingen ifrågasätter renoveringar. Det har blivit någon slags svensk folksport att så fort man köper nytt boende ska kök och badrum rivas ut. Det är ett slöseri med resurser som är helt sinnessjukt. Nu är det ju verkligen inte bara Dasha och hennes kille som ägnar sig åt det, utan väldigt många verkar tycka att det är ok att vaska ett tre år gammalt kök bara för att det inte är exakt som man vill ha det. Visst är boende en stor investering, men jag kan inte riktigt förstå att det blivit normalt att renovera hela tiden.

      Håller med dig. Är det fullt fungerande och helt och rent så ser jag ingen anledning till att riva upp allt och sätta in nytt. Tänker för mycket på miljön, och också pengar såklart. Det kostar ju en väldig massa och om det egentligen inte ens behövs kan man hellre spara pengarna till något annat. Men det är ju jag det, jag är inte direkt en Stockholmsk influencer, bor på vischan i ett hyrt gammalt hus med handmålade blommor ovanför ytterdörren och snö upp till fönsterkarmarna. Och känner mig som en ung kvinna – typ min farmor – a 1955.

      Största slöseriet måste ju vara att renovera för att sälja. Jag förstår att det kan generera mer pengar men tycker det är vansinnigt resursslöseri, inte fan vill jag ha nån annans nyrenoverade kök/badrum, ska jag bo med något helt nytt vill jag ju välja det själv.

      Därför jag inte orkar följa några av de stora ”ytliga” bloggarna.
      Bättre med tex programmet ”det sitter i väggarna” på SVT där det handlar om att ta tillvara på det gamla fina som finns i lägenheter och hus!

      Det kommer lugna sig när ROT-avdraget försvinner

    Wow. Och jag sitter här i ett hyrt gammalt hus med möbler från 1972 (och 1952), en gammal dubbelsäng med sexig fururam, tungt, maffigt soffbord a la 250 kg, få bänkytor och gamla mått på köksbänkarna (i glada färger ?). Och tallrikarna är såna där riktigt gamla i fula färger och små som tusan, men normala enligt den tidens mått.

    Jag tänker hur det skulle se ut när och om vi renoverar (köper huset först givetvis). Men även detta har sin charm. Det är ett fint gammalt hus. Det har själ, helt enkelt. Och den själen vill jag inte kasta bort eller gömma undan. Tex Blondinbellas totalrenovering i ett redan fint hus fick mig att känna mig lite yr faktiskt…

      Jag med. Jag bor i en hyresrätt byggt på 40-talet. Jag gillar äldre bostäder med charmen och själen kvar. Normala mått på diskbänken har jag iaf men annars är jag helt i dina fotspår ?

      Va mysigt! Vi har flyttat från gammalt hyrt till sprillans nytt och det är så jäkla svårt att få det ombonat och mysigt. Allt är så himla rent och vitt. Sambon älskart men jag önskar det fanns lite repor här o där.. det kommer väl om 40 år ?

        Ja.. man blir ju så nojig när allt är nytt… Att man skall sätta en repa eller en fläck någonstans…. Och inte vågar man sätta upp tavlor utan att tänka i 100 år för att man är rädd för att göra onödiga hål…

      Men då har du hunnit bo in sig, och vet vad det är du absolut vill/behöver ändra på….

    Hahahaha ”ett renoveringsobjekt”. Tycker det var en charmig lägenhet, kanske hade valt att göra vissa förändringar. Hoppas den inte blir sönderrenoverad.

      Jag tycker inte direkt en lägenhet är ett renoveringsobjekt… Det är väl ytterst sällan de är så nedgångna som gamla hus kan vara… Någonstans på vägen brukar ju värden/bostadsrättsföreningen gjort lite fix!

    Jag vet inte ens vem Dasha är eller varför du skriver om henne… Vad är hon känd för?!

      Att hon känner M Forni.

        Nja, Dasha go way back med andra bloggare. Hon hängde mkt med Anna Hibbs som Dj då och då (tror de hette swedish swimsuitmafia eller något liknande) och jobbade på Amba, sen jobbade hon med Calle Schulman och efter det blev hon större som bloggare när det bröts helt med Hibbs och hon blev bästis med Forni. Nått skedde där med när Forni blev ihop med D och de slutade umgås lika nära. Sen var ju Margaux bästis med Forni ett tag men likadant där, det växlade och Dasha blev bästis med Margaux istället. Sedan har Dasha och Petra umgåtts mkt med fester och events. Det är en liten grupp som cirklar runt…

        Är för övrigt ganska trött på dessa bloggare (Petra, Forni, Dasha, Margaux, Linn h, systrarna) som håller ”events, lanseringar” för varandra. Ser inte företagen hur fånigt det ser ut och trovärdigheten är bortblåst för läääääänge sedan. De alla älskar Lindex nya kollektion men har aldrig kläderna på sig, Forni säger att hon har världens bästa pojkvän såfort hon får galet dyra presenter?!?, Petra hetsar runt, Dasha köper allt som Petra eller andra gjort innan och särskilt dyra väskor eller inredning osv.
        Om de vill fortsätta som bloggare skulle en idé vara att de frågar läsarna i ett inlägg hur de uppfattas osv för ärligt talat de är de själva som bestämmer sig vad de vill skriva och dela med sig eller hur?

        Behövde nog skriva av mig detta… hahaha!

          Jaaa håller med dig sååå mycket! Camilla kan inte du skriva nåt inlägg om hur fåniga denna klick är? De gör liksom inget annat än att bekfräfta varandra. Vi bojkottar dem okej?

          Tig ihjäl dem och ge dem inga klick. När ingen läser om deras fåniga små reklamjippon kommer de inte få betalt längre.

    Men är Jocke och Jonna så attraktiva att samarbeta med för den typen av företag? Även om de har många sidvisningar och följare så föreställer jag mig att de som följer dem är barn och kanske ungdomar i nedre tonåren, inte vuxna med egna hem som skulle kunna vända sig till samma hantverkare/företag. Jag kanske är fördomsfull (nu bara låtsas jag vara ödmjuk)?

    OT till inlägget och kanske bara en smaksak men för mig är ”föregående inlägg” det som skrevs före/tidigare än det jag läser på nu och ”nästa inlägg” det som kommer efter (i tid) det jag är på.

    Åh… Och alla dessa platsbyggda hyllor! Gotta love it.. ?
    Finns en anledning till att man en gång i tiden inte byggde hyllor på plats. Om fem år är det modet ur världen och alla river ut lägenhet efter lägenhet i jakten på den materiella lyckan igen.

    Men vilka är deras följare? Måste ju vara tonårstjejer som på sin höjd får måla om flickrummet o köpa en ny kudde. Så varför gör snickare och andra hantverkare samarbeten med dem?

      Jag må anses som gammal och mossig, men jag har varit med om utvecklingen de senaste 64 åren. Jag skräms! Unga människor följer idag olika influencers och blir påverkade av dem… och vilket grejor de visar upp mot betalning. Hur tusan ska… framför allt unga tjejer, som inte hittat sig själva, ha en chans. De går ju på allt, hur himla dumt det än är. Om jag köper ett nytt hus någongång, kommer jag bara att byta ut det som inte funkar… eller är fullkomligt gräsligt. (Gillar inte chockrosa väggar). Dagens utveckling enligt betalda sociala medier, ska allt som inte stämmer in i det som är hippt just nu, bytas ut. Jag kräks på de flesta influencers… bá så Ni vet. Det de gör, är ren prostituion. ”Allt för pengar”!

    Är säkert också så att dom känner att dom måste renovera så dom får en instagramig(?) lägenhet. Som influencer går det ju inte att flytta in i en bra och fräsch lägenhet. Man måste ju renovera och byta ut allt till marmor och guld och gärna ha en platsbyggd bokhylla. Hur ska dom annars kunna visa sitt hem i sociala medier..

    Så himla mycket skönare för ögat nu när storleken på kommentarerna och radavståndet minskats ??
    Men versaler i skrivstil? ?

    Tyvärr är ju Dashas smak för inredning lika skum som hennes klädsmak, hoppas att Douglas har något att säga till om.

    En bloggerska har figurerat i viktväktarnas vinterkampanj både på tv och aftonbladet och nu kör hon adlinks på en matkasse som är framtagen av viktväktarna man kan spara ynka 100 kr. Men med många bäckar små så inbringar det ganska mycket om alla köper detta matkasse. Min fundering ligger där då hon helt klart haft ett samarbete med viktväktarna är varför hon inte skriver det i sin blogg för att bara märka adlinks. Men aja nånstans måste man ju få en del inkomster ifrån för att kunna köpa en massa knasiga strumpor mm. 😀

      Vem?!

    OT men något som sett Bellas senaste inlägg, bilden på henne i baddräkt? Misstanken om att hon fixat brösten har ju definitivt bekräftats.

      Solklart fixade bröst. Men när hann hon som är alltid upptagen. 😀

      Haha! Klickade såklart in. Och ja…de är ju en smula…hm förändrade.

      Ja, nu är jag mest nyfiken på hur hon ska mjölka (!) detta på bästa sätt. Just nu är strategin att låta folk spekulera men vad blir nästa steg,

      Nej tack vill inte sponsra henne

    Ni som ”kritiserar” alla som har likadana hem med samma färgsättning, inredningsdetaljer etc. Tänk på hur ett typiskt hem från t.ex. 50- eller 70-talet ser ut. De är väldigt lika varandra avseende stil, inredning och färg.

    Mina föräldrar byggde deras hus sent 70-tal och har idag inte ändrat på så mycket i hemmet. De flesta rum har kvar originalmöblerna och alla rum har nästan samma tapeter som när det begav sig. Jag och sambon köpte vårt hus för några år sedan, huset var ungefär byggt samtidigt som mina föräldrars hus – dock i en annan kommun (annan husleverantör, byggföretag, färghandlare etc). När vi var på husvisning hade ägaren vi köpte huset av väldigt lik inredningsstil som mina föräldrar. Tapeterna var i liknande stil och ena badrummet hade EXAKT likadan vägg- och golvbeklädnad.

    Visst kan man tycka det är lite trist med marmoroverload, men det har ju alltid varit såhär.

      Vill även tillägga att vi målat och tapetserat om i några rum som hade slitna tapeter, men mycket är fortfarande original. Jag tycker det är fint att blanda gammalt och nytt, plus att ”slit och släng” mentaliteten är hemsk!

      Dessutom är det skönt att få bo in sig i huset och se vad man verkligen behöver och vill göra om! Det är mycket lättare att utvärdera behoven om man bor i huset ett tag istället för att göra om direkt innan inflytt. Visst, vår mossgröna (!!!!) tvättstuga är inte superfin direkt, men att renovera tvättstugan står inte högst upp på renoveringslistan. Är inte så att man spenderar timtals i veckan i tvättstugan ändå.

        Vi bor i en hyresrätt byggd 1955. Älskar våra gamla garderober, fiskbensparketten och dörrarna. Sen renoverades lägenheten på 90-talet vilket jag inte tycker om men eftersom tapeter och köksluckor var så slitna har vi fått det fixat och vi har valt tapeter och luckor för att få det att mer se ut som när lägenheten byggdes. Har också varvat moderna möbler med en del från 50-talet. Älskar min lägenhet.

    Ja det är helt uppenbart att hon opererat brösten. Bröstlyft och silikon har hon gjort, det syns väldigt väl. Hon kunde lika gärna klistrat en lapp på dem där det står SILIKON! Hajen gillar säkert inte urammade hängpattar. Han verkar inte som typen som gillar naturlig skönhet direkt. Dessutom passar det såklart inte in i hennes nya bimbo babe affärskvinna image med ledsna tvåbarnsmammabröst. Får se hur länge hon tänker försöka förneka detta.

      Hon förnekar väl inte inget? Hon väljer bara att inte kommentera det. Det måste väl ändå vara ok?

      Såg en bild på henne på instagram. Håller verkligen med, hon derbyt som en Barbiedocka. Näsan har hon garanterat minskat också.

    Alltså, VAR får Dasha sina pengar ifrån? Skulle inte du kunna undersöka detta Camilla? Douglas är väl inte heller särskilt likvid eller?

      Douglas jobbar tillsammans med sin bror Robert Hållstrand som är en känd klubb- och festprofil på Stureplan med omnejd. Jag kan tänka mig att det snurrar en hel del slantar i deras olika affärer.

    Alltså ???? jag orkar Inte; ”känner du något bolag” ?? tyckte förövrigt att köket var superfint, gillade inte bänkskivan men somhelhet är det betydligt snyggare än mitt superrenoverade kök ?

      Jag tyckte också att köket var fint! Jag hade kanske bytt kaklet (eventuellt målat om kaklet med kakelfärg om plattorna är i gott skick/ej spruckna), och möjligen bytt bänkskiva. Hade även städat undan allt hängande krafs och förvarat sakerna i skåp/lådor, personligen tycker jag att den typen av förvaring mest ger ett rörigt och stökigt intryck – men smaken är som baken såklart.

    thecloudberry på instagram gillar att visa upp sina dyra väakor men det är lite to much eller vad säger ni andra?
    engla köpte ett gucci bälte ja de lönar sig med en massa adlinks till boozt.com

    Isabella Löwengrip gör reklam för Flattered på instagram utan reklammärkning undrar om hon kan åka dit hos reklamombudsmannen som kissie?

    Det ser så trångt ut med undertrådarna i kommentarerna. Gillade mer hur det såg ut förut.

    Så himla fin spis/ugn. Drog ner lite i intrycket att det stod staplad kattsand bredvid bara ?

    Vilka idioter!
    Såå otroligt tråkigigt när så vackra fina vackra våningar med fina snickerier och underbart kök ska rivas och förstöras med skit.. usch gråter nästan.

    Går ju göra så mycket med färg/tapet/kakel/nya bänkskivor osv..

    Betydligt finare kök en jag har men så kunde jag inte bry mig mindre om den saken. Jag kan laga mat trots små ytor. Lycka sitter i ting!

    Dashas företag omsatte knappt 50 000kr förra året och gick -2000kr..

    https://www.allabolag.se/5590638069/dasha-ab

    Kan någon förklara hur hon ens kan få ett lånelöfte från en bank med dessa siffror? Jag fattar 0…

    Jag tror många bloggare använder kreditkort och vill få det att se ut som dom skiter pengar.

    Ännu ett totalt hjärndött inlägg av Dasha, att säga att den lägenheten är ett ”renoveringsobjekt” är ett hån. Prova googla renoveringsobjekt och se hur ett sådant ser ut….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.