Den Blondinbellska tårtan tar över…

Jag går fortfarande till en karriärcoach men mer sporadiskt nu för tiden. Hon heter Susann Solfeldt och är helt fantastisk – tips! För mig har det gett väldigt bra resultat eftersom hon hjälper mig att guida mig i mitt liv mer konkret än exempelvis en psykolog. Vi pratar om allt ifrån hur jag ska hantera en viss situation som chef till hur jag ska orka med alla tårtbitar i mitt liv eller hur jag ska hantera negativa kommentarer på bloggen.//Michaela Forni

Det Blondinbellska tårtbitstänket sprider sig som en löpled genom sociala medier och den här gången är det Michaela Forni som fått hjälp av någon typ av coach för att orka mer alla tunga tårtbitar i sitt liv.
Jag kan givetvis ha missat någon viktig komponent i den modell jag tråcklat ihop här ovan men efter att ha läst hennes blogg i flera år så tror jag att jag täckt in det väsentliga.
Tårtbitarna tar över!!!

Man kan väl säga som så att jag fått med tårtbottnen, banan och vaniljfyllningen, vispgrädden att spritsa i små tjusiga mönster på utsidan och en färdigköpt marsipanros som kronan på verket.
Jag kanske har missat en och annan vindruva att dela och dekorera tårtan med men i stora drag tror jag till och med att domarna i Hela Sverige bakar skulle vara nöjd med min insats.

Och på tal om tårtor!
Jag älskar att baka och dekorera mina kreationer – jag gillar det betydligt mer än att äta fikat – och som tur väl är så kommer jag ju ha en redaktion igen som kan hjälpa till att äta upp mina bakverk så jag slipper slänga dem när M inte orkar äta fler cupcakes.
Mitt nya guilty pleasure är Det stora tårslaget och  Zumbo’s Just Desserts från Netflix eftersom deras kreationer är helt magiska.

Om Michaela Forni beställde en tårta av mig så skulle den se ut ungefär så här:

Fina va? =)

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag älskar hur du tar till visuellt stöd i form av egna kreativa illustrationer! Kudos för arbetet ?

    OT: Nån som sett Therese Lindgrens video där hon rensar ut grejer som hon vill ge till Röda Korset? Skänker saker för tusentals kronor och använder sig sedan av appen TipTapp där vem som helst kan komma och hämtar dina grejer och för att köra dem till din valda destination, dvs Röda Korset i detta fall. Problemet är ju att det inte går att verifiera att sakerna verkligen kommer dit de ska, istället kan den som hämtar behålla det för sig själv vilket sannolikt är vad som händer när folk är så extremt snabba på att vilja hämta upp sånt som ska skänkas.

    Tycker bara att det är så himla konstigt att Therese inte verkar reflektera över detta? Det är ju väldigt tråkigt om hennes dyra saker bara hamnar i nån oärlig snubbes hem istället för att göra nytta så som hon önskade.

      Tänkte också på det. Hade aldrig vågat lita på att en främling inte bara hade sålt det vidare..

      Min kompis och jag hade samma tanke.

      Ens ”skräp” ska antingen göras av med på ett bra sätt eller skänkas om det är användbart ”skräp”. Är det det senare kan det ju inte vara ofantligt svårt att skapa något alags samarbete med Röda Korset där de kan ”signera” när de mottagit en leverens. Gäller det tidigare nämnda så finns det redan vad jag förstår någon slags funktion där den som hämtar upp ska ”checka in” där den gör sig av med sakerna. Dock så står det utrryckligen att personen FÅR behålla så mycket den själv vill. Vilket jag känna är helt okej, varför slänga något som kan användas? Den första personen hade ju själv valet att sälja eller använda saken, men betalade för att bli av med den istället. Vad som händer med grejen därefter borde ju inte spelar mer roll än att den slängs/återvinns på ett bra sätt. Som sagt, endast dock om det rör sig om aty bli av med saker. Är dealen att sakerna ska till Röda Korset ska det ju såklart hamna där oavsett.

        Såg nu att jag var lite otydlig. I dagsläget har appen bara samarbete med två btuiker, en Myrornas och en Röda Korset-butik, båda i Stockholm. Gissar att de för detta använder samma system som ovan, att upphämtaren tar kort på där grejerna lämpats av. Vad jag menade var att breddar man ut detta och gör sammarbete med fler välgörenhetsbutiker så kan det inte vara supersvårt att skapa ett signeringssystem eller dyl. Eller kanske det nuvaranda fungerar bra.

          Brukar gå till Röda Korset på Södermalm. Har sett väldigt mycket nya klädesplagg med etikett från Therese Lindgrens kollektion.
          Det förklarar saken :).

        Hon skulle ringa myrorna dom hämtar det.

      Har varit problem med Tiptap och att folk som ska åka till återvinningscentralen istället dumpat det i skogen, läste jag i tidningen.( Appmänniskorna tog hand om det då dock, efter att ser varit nyheter om det)

      Genom sig själv känner man andra!

    OT – Jag vet att det faktum att Hannalicious lägenhet har bekostats av sina föräldrar, har varit uppe på tapeten tidigare, men jag måste ha missat att det handlar om en topplägenhet i innerstan?!

    Den är ju totalrenoverad! Har hennes föräldrar ”bara” köpt lägenheten eller har de även stått för renoveringen? Hur kan Hanna ha råd med det + månadsavgiften. Jag menar, med amorteringskrav, ränta och så, så ligger väll avgiften på minst 8’/månad?

    Ber om ursäkt om det funnits en tidigare diskussion om detta!

      Jag vet inte vad Hanna tjänar men jag tror inte hon har några problem med att lägga 8000 eller mer i månaden på boende. Det är ungefär vad jag lägger och jag tror hon tjänar betydligt mer än mig. Men med tanke på vad som kommit fram tidigare om hennes livsstil så skulle jag inte bli förvånad om hennes föräldrar betalade allt som har med lägenheten att göra förutom möjligtvis avgiften.

      Hon har berättat att de gick in med 10% (eller om det var 20?). Vilket förvånade mig då jag trodde det skulle vara mer. Hon tjänar nog mer är tillräckligt så var inte orolig.

        Och det var för att hon inte skulle behlva ammortera lika mkt typ

          30% alltså. Amorteringsgränserna är vid 70% samt 50%.

            Och 80%

    Men visst är det så att Myrorna hämtar om man vill skänka stora grejer? Nån av de lite större välgörenhetsaktörerna gjorde det iallafall förr…

      Inte Myrorna men Erikshjälpen.

      Myrorna också….Beror på var och vad.

    TIPS TIPS TIPS!!
    https://www.youtube.com/channel/UCvM1hVcRJmVWDtATYarC0KA
    Ascoola tårtor! Kanske inte exakt såna du menar, och du kanske redan sett det. Men endå. Jag kollar fast jag inte bakar tårtor! 😉

      Oh Yolanda ?

        Exakt! 😀

    Jag fattar inte grejen med avancerade och fina tårtor och sen är de nästintill oätliga.

    Tess Montgomery nämnde också tårtbitar i sitt senaste inlägg. Noterade det med tanke på Bellas ofta förekommande begrepp. Kul med rundgång…eller TP-mani hos många bloggare. 🙂

      Nu är tårtbitsmetoden ingenting som vare sig Blondinbella eller TM hittat på. Den har tillämpats i de mest skilda ssammanhang sedan sjuttiotalet…..

    Hahahaha det här var bäst. Om man om man tar fransarna, pedikyr o manikyr, ha semester, ha semester, och “events” där hälften handlar om att bara dyka upp och ta några bilder (hon satsar definitivt inte på kvalité). Jag förstår att som influencer så “jobbar” man hela tiden för content till deras sociala medier men vad fan, hälften gör inget bra jobb. Men ärligt talat, mycket av stressen är ju självförvållat. Jag hade inte läst Fornis blogg på ett tag men nu gick jag in igen och läste och jag förstår inte hennes hajp. Hon skriver helt okej men hon bara ger en sån högfärdig energi.

    Sen har jag tänkt på en sak, har ni tänkt på hur sjukt sociala medier är egentligen? Det har skapat en nästan manisk besatthet av att synas och höras. Vuxna människor som flamsar runt för att få mer uppmärksamhet, säger vad som helst för att höras och säljer sig själva och sina liv för pengar. Det är helt sjukt! Det är en parallel verklighet som jag har svårt att ta in. Vad säger det här om vår framtid? Föreställ er 100 år i framtiden, när den generationen som sitter i skolan och ska läsa lite “sociala mediers historia,” och fram kommer en massa bilder, konton och videos från folk som Calle Schulmans 2-års trots, Alexander Bards rasist-misogyn-generell idioti- beteende, Blondinbellas flamsande och flängde runt med falska skratt, Fornis eufori av sina 20+ tusen axelremmar. De kommer 1. Skratta åt oss, 2. Hata oss för att vår narcissm, som bidrar till vårt maniska konsumptionssamhälle, kommer vara deras misär. Vem bryr sig om miljön Forni ska ha 10 semestrar per år. Vem fan bryr sig om djuren som dör på grund av miljöförtäring, Calle ska minsann få en sponsrad resa och berätta för oss om hur vi ska tänka, för han vet bäst! Vem i helvete bryr sig om alla människor som kommer erkännas som klimatflyktingar? Bella kan ju bara dejta utomlands. Vår samtid gott folk, this is it liksom.

      Jag hoppas alla mer eller mindre kommer få nog av dessa varelser en dag/bojkottar allt de säljer.

      Så sant att forni inte ens bidrar med kvalitet! Använder hon ens en riktig kamera? Känns som allt är mobilbilder???

      Jamen det är inte för att en viss influenser visar upp något som jag vill ha det, alltså jag vill inte ha tröjan för Isabella har en sån. Det är för jag tror den skulle passa mig och jag gillar den. Företagets marknadsföring når mig genom henne.

      Håller med. Har du kollat på Black Mirror? Grymt bra serie som på ett ändå realistiskt sätt visar hur framtiden skulle kunna se ut i vårt uppkopplade samhälle.

        Ja! Det är så obehagligt men sant. On Orwells 1984 har blivit vår verklighet då är Black Mirror vår framtid.

    Men hallååååå!! Jag vill ju se dina kreationer! Jag var sjukskriven i ca 6 månader och fann kanalen ”How to cake it” på youtube och blev helt fast i tårtdekorationens konst!

      Instagram: camcamscupcake.
      Hälsningar från en som tycker att cupcakes inte är något vidare.

        Kollade, vad besviken jag blev att kontot dog ut 2016. Caaamcam, mer cupcakes ?

      Ja!!!! När jag blev less av all tentaplugg fick jag för mig att baka cupcakes. Spenderade två dagar och det blev tillslut en massa unicorn cupcakes ? I love unicorns???

    Men Forni gör ju inget… Hennes liv är en enda stor semester. Sen får hon negativa kommentarer om folk som påstår detta och istället för att inse att hon är pinsam så går hon till en coach som ska kära henne hantera de som kritiserar henne… Jag är förvirrad.

    Haha som de håller på, fast i träsket av långa analyser.
    Bellas tårtbit som hon lägger på att älta om allt om och om och om igen måste ju kräva mängder med tårtbitstid/(dö)tid. Är den inplanerad i schemat tro? Som sk. ”jobb”.
    Jisses.

    Jaaa, en till som gillar Zumbo <3

    Det slog mig just att du kan vara en av få som kan göra en riktig jämförelse! För visst är det så att du, camcam, hade ett vanligt jobb först och nu kör bloggen på heltid? Visserligen behöver du inte vara ute på stan och hitta nytt material men jag får känslan av att du spenderar mycket tid med att researcha. Så vad säger du? Är det lika betungande som att jobba 7-4? Värre? Bättre? Kanske jag missat att du redogjort för detta, är relativt ny här.

      Jag jobbar nog mer nu än jag gjorde på mitt ”vanliga” jobb. Jag publicerar omkring 8 inlägg per dag och mellan 4-6 inlägg på helgerna och lägger åtskilliga timmar på research. Sedan jag började skriva den här bloggen så har jag inte låtit en enda dag vara tom, varken på semestrar eller när jag låg på sjukhus.
      Jag måste alltid ha koll på kommentarerna och är aldrig riktigt ledig, men jag hoppas nu med den hör bloggflytten att jag kommer kunna dra en tydligare gräns mellan jobb och ledighet då jag kommer sitta på en redaktion ett par dagar i veckan och även kommer vidareutveckla konceptet ”Bloggbevakning”.
      Jag jobbar extremt mycket men jag har å andra sidan aldrig haft ett jobb som jag trivs så bra med – vilket också är en anledning till att det är svårt att säga stopp själv.

        Tror inte din blogg är jämförbar med influensergängets. Något säger mig att du varken tränar, fönar håret, fixar fransar eller naglar på arbetstid…

          Jag vet ingen blogg som producerar lika många inlägg heller.

          Oj! Jag då förstår jag att det kan komma lite som en chock att jag faktiskt är SAFE-utbildad och både har plattång och elektrisk rullborste. Fransarna behöver jag inte förlänga eftersom de är både långa och täta. Där sparar jag ju in minst 2h i månaden.

          Jag förstår att det kan göra dig en aning besviken, men tro mig. Det går över! ??

            Eh? Nu missförstod vi nog varandra. Jag tror säkert du både är piffig och tränad. Men du räknar väl inte tiden de aktiviteterna tar till din arbetstid? Som så många influencers verkar göra.

              Ah! Okej!
              Men visst vill ni se både bilder och beskrivningar från när jag är på gymmet? Jag borde kanske investera i ett linne från Kenzas nya kollektion med Puma för att få till den där kopplingen till sociala medier?
              Jag måste bara sminka mig först och fixa håret så att jag inte ser riktigt lika blåblek ut som jag alltid är i februari!

              Jag tänkte även att ni skulle kunna få vara med på en skakig livesändning på Instagram när jag sminkar mig..
              Visst vore väl det GOALZ!!??

              Eller ska jag ta selfies i duschen och låta bli att censurera alla andra som hamnar i bakgrunden?

                Jag tycker att det är bra som det är men vill du livesända från duschen tänker inte jag inte stoppa dig. Inte titta heller.

                  Herregud vad trångsynt du är! Och avundsjuk! Definitivt avundsjuk! Det är alla som inte hyllar och håller med på sociala media, din näthatare!!
                  Nakenhet är helt naturligt och att jag har rabattkoden till kliniken som monterade ett tredje bröst på min rygg intatuerat i svanken är absolut inte smygreklam om det var någon som trodde det!!!!

        Behöver du en flitig anställd via dator och Word etc vet du var du har mig ? Jag älskar att sätta mig med ett tomt ark och skapa nytt och fräscht och ser lösningar och förbättringar vartän jag går. Din blogg pekar spikrakt uppåt. Kör på och grattis till ny, fin portal!

          Tusen tack! Det kanske kommer? När jag blir tillräckligt känd och måste gå på en massa events hela tiden så måste jag ju ha någon – ”min högra hand” som hjälper mig med alla mina tårtbitar!!!

            Fuck, det går ej. Jag är vänsterhänt! =)

      Ja, vore spännande att veta. Kan tänka mig att det finns både fördelar och nackdelar jämför med ett ”vanligt” jobb.

    Jag har lust att baka en tårta till THK och lilla snöboll. Med marsipanmöss som dekoration. Dom skulle nog bli glada. ??

    Forni skriver:

    ”Jag tycker att det är sorgligt och tråkigt med människor som måste sprida sin negativa energi runtom sig och förstår inte hur varken kvinnan som driver den bloggen eller de som kommenterar kan liksom leva på med vetskapen om att de skriver och uppmuntrar oschyssta kommentarer om sina medmänniskor. Vi befinner oss otroligt långt ifrån varandra rent moraliskt, jag skulle aldrig kunna leva med att vara så missunnsam som människa. Jag avskyr missunnsamhet och avundsjuka, det är oklädsamt och passar ingen. Dock har jag, efter 13 år i det offentliga rummet, förstått att det är så vissa människor är och egentligen tycker jag bara synd om dem. Människors beteenden gentemot andra människor går alltid tillbaka till dem själva i slutändan och det kan inte vara roligt att leva sitt enda liv med en så bitter eftersmak.”

    Någon som känner igen sig?

      Men hon om någon blir extremt påverkad av folk och måste hela tiden skaffa sig ”rätt” prylar, kläder, upplevelser för att inte vara missunsamm mot sig själv (om du förstår hur jag menar). Menar att hon inte eller som värsta yogin/moralkorrekta människan själv

      Så fort någon ifrågasätter livsstilen, ihop med sitt lilla gäng, som skriver om exakt samma saker… då är man missunnsam och avundsjuk.
      Jag anser fortfarande, som jag skrev härom dagen… att vara influencer som får betalt för att kränga saker till människor för pengar… idkar någon form av prostitution. Sälja sig för pengar!
      Jag kan förstå dem, för det är deras jobb… men det smakar ganska ofta unket i munnen när jag läser/tittar hos dem. Särskilt när de kränger grejor som de aldrig själva skulle nyttja.

        Så är det ju iofs på många jobb- alla typ av säljjobb….själv jobbade jag som försäkringsmäklare men har själv mina försäkringar i ett annat bolag och har jobbat som fondmäklare men hade inte alls de fonderna själv, eller ens den banken?

      Jag är avundsjuk på Forni för att hon blivit Ambassadör för Vitamin Well. Det måste ha varit en väldig konkurrens om det jobbet och så blir man titulerad excellens också.
      Hennes excellens Forni af Fendi ?

    Tycker inte tårtbitarna är representativa för hur jag uppfattat Forni. Tror hon jobbar mer än vad din tårtuppdelning visar. Med bloggen, med annat skrivande, daily forni, det administrativa i ett bolag (bla ekonomi), avtalsförhandlingar inför samarbeten, etc.

    Tycker bilden av prinsessan-på-ärtan-Forni du målar upp är lite väl färgad av att Michaela (tillsammans med Blondinbella) inte är en av dina favoriter. Det skiner igenom!

    Forni kastar hela tiden små anspelningar mot Bella, hon börjar likna henne mer och mer! Det är bra att du tar upp hennes hemska sätt att vara på, Forni är verkligen bitsk.

    Åh kan inte nån berätta något om Damon??var det inte nån som hade flörtat med honom ganska intensivt för ett tag sen?

      Jag har för mig att någon skrev för länge sedan att Dasha och Damon har legat.

        Men oj vad sjukt! Detta kan ju inte vara sant!

      Jag vet for facto iaf en tjej han har varit intim med i början av deras förhållande….

    Hon som satt på samma middag och han typ åt upp henne med blicken eller nåt

      WHAT detta har jag helt missat!?

        Ja nån skrev det på nåt inlägg. ”Damon verks tomte vara den trogna typen” hoppas inte detta är sant, att det bara är en sån feeling denna utsatta människa fick. Men

          Verkar inte

            verks tomte ???
            Det var lustigt faktiskt 🙂

          Det var jag, och var tyvärr ingen tomte. Har inget att backa upp mina tankar med, då jag visste vem han var och självklart undvek kontakt. Men man vet ju när någon flaggar för intresse, och det var typ det mest uppenbara någonsin. Som jag skrev uppmärksammade till och med min bordskavaljer samma sak.

            tell me more!

      Därför hon fick massa dyrt på alla hjärtans dag?

        Och där var spekulationerna igång! Men ja mycket möjligt. Tycker hans ska fria till henne, det är hon värd

    Apråpå bloggare som helrenoverar sitt hem:

    Flora har just köpt lägenhet och hon är en av dem första som INTE ska helrenovera det första hon gör. Hurra!

      Vem är flora?

        Jag är flora

          Nejmen flora är en ”sund” bloggare – typ som Sandra beijers lilla syster. Alltid veganskt, feminism och sånt

    Hallå har nån varit på nya Eataly? Och varför har ingrosso familjen inte varit där ännu?

      Ingrosso/wahlgrens har varit ganska upptagna senaste tiden ?

        Känns som att dem skulle vara stammisar där haha. Saknar deras bedömning på stället, känns som att Bianca och Benji kan sin italienska pasta haha

    Har följt forni ganska länge och tyckt hon har haft sunda värderingar. Kändes som hon var genuint ärlig och jordnär. Ju mer jag läst hennes böcker, lyssnat på poddar osv inser jag att hon bara är den fasad hon ”inte vill vara”.
    Att inte vara perfekt men lägga ut bilder på att hon dricker skumpa och köper kärleksarmband men i verkligheten dricker hon inget pga magsjuka. Allt för en bild? För ett flöde? Hon försöker ju visst vara perfekt.

    Så otroligt trött på all dubbelmoral där hon hyllar en serie om materialism när hon själv köper sjuk dyra grejer.
    Hitta denna blogg idag och kände typ att inläggen om henne är tankar inom mig som jag förnekat. För jag har ju alltid sett henne om givmild och äkta. Men ack, så fel.

    Önska jag kunde få yoga, äta lyx lunch och fixa fransarna varje vecka. Kom ner på jorden forni

      Exakt! Kommer aldrig komma över de där sjuka remmarna för två månadslöner haha

        Precis så som du skriver känner jag också angående Forni.
        Tror att fler och fler börjar se igenom henne.

        Två månadslöner var det väl inte? De gick väl på runt 23′ ihop? Det är inte två månadslöner. (Kanske möjligtvis två nettolöner om man bara jobbar deltid.) Om D nu sparat pengar och köpt dessa, so what? Each to their own. Förstår inte hur det kan sticka så i folks ögon?

          Tycker också att man ska få göra vad man vill för sina pengar. Jag hade aldrig köpt remmarna idag men hade jag haft VÄLDIGT mycket pengar så hade jag nog hittat någon anledning till varför jag skulle behöva dem.

          Jag hoppas verkligen det är kopior från Kina som Forni fått och inte några original. Kartonger görs också väldigt bra i Kina så en fin kopia kommer med emballage och allt – även äkthetsintyg.
          Hennes pojkvän är nog smartare än att lägga ut så mycket pengar på onödigheter även om Forni är lyxgalen och behöver muntras upp i väntan på en förlovningsring som kanske aldrig kommer.

            …och jag hoppas på att det INTE är kopior. Vem stödjer fejkindustrin i denna tid?!

      Håller verkligen med, just hennes bok ”Jag är inte perfekt tyvärr” är bland det mest förljugna i hela bloggvärlden – Forni framställer sig ständigt som den mest ”perfekta” bloggaren av dem alla och bidrar till SÅ mycket utseende fixering och ”jämförelsemani”. Bara det att hon postar en bild där hon ”till och med kräks i snygg outfit”, jag kan verkligen inte ta något hon gör seriöst längre. Hon känns rakt igenom oärlig och som att hon har en baktanke med precis allt (vilka vänner hon umgås med inkluderat). Till och med hennes kommentarsfält är filtrerat och anpassat så att endast hennes perfekta sidor framställs, allt annat än smicker och hyllningar godkänns inte. Sen att hon dessutom gör reklam för Systembolaget och att han ska dricka ansvarsfull när hon själv ständigt syns med ett glas alkohol i handen och romantiserar alkohol på nästan varje bild? ?

      Det kallas hycklande skenhelighet.

    OT:
    Vem tror ni blir nästa James Bond??
    Jag röstar för min aristokrat Dan stevens, mums!

      Harry Styles som bond!

      Aidan turner!!!!(poldark)

    OT.
    Matplatsen visar upp en lila Gucciväska i sin VIC, har hon nämt något om den tidigare? Är den äkta?

      Svårt att avgöra utan close ups men på håll såg den äkta ut. De mindre marmont i sammet går väl på runt 13′ så de är ju dyra men inte extremdyra.

        (Med extremdyrt menar jag Hermès- eller Chanelpriser. 13′ är mkt pengar men går att spara till för många (inte alla, I’m aware, men många). Tänkte det var bra att tillägga innan någon kommer efter mig med stora kommentarsyxan. Många vill inte lägga 1300 på en väska och än mindre 13000 och där får man göra som man vill. Så länge man inte konsumerar sällanköpsvaror över sina tillgångar/för lånade pengar så får man, i min värld, göra som man vill.)

          Tänkte mer eftersom hon inte visat upp den tidigare som hon gjort med alla andra dyra prylar. Dessutom tror jag att hon skulle haft med kartongen på bild om hon haft någon.

    Off topic men såg precis reklam för True match (foundation) på tv, var både en kille och en tjej med i den 🙂 Blev lite glad, tyckte det var bra av L’Oreal!

      Jag har sett den reklamen 200 ggr men aldrig reflekterat kring att det är en kille med. Det gör mig glad ?

    OT
    Maggan G la ut på instastories att Drago nu blivit sjuk och är hos veterinär.
    Men nu verkar hon tagit bort det och svarar inte på folks frågor om hundstackarn.
    Måste ju finnas nåt giftigt på deras gård som dom ätit. Anyway jag hoppas han blir frisk fort!

    –>>>——— > Löv till dig Magdaleijna om du leser de her <3

      Usch vad tråkigt. Hoppas det inte är ngt allvarligt. Lilla hunden ❤️

    Nån som såg challiz live på insta och vill berätta om den misstänkta ägg-allergien?

      Snälla sluta skriv om denna kvinna, hon behöver inte mer uppmärksamhet.

      F.ö. har ”någon” nämnt denna Challizzzz (?) i varenda inlägg de senaste 2-3 dagarna. Det finns inget intresse, acceptera.

        Ojoj minerad mark ?

    För övrigt verkar ju Katrin outsourca allt hemarbete också, i alla fall tolkar jag det här inlägget så http://katrinz.se/katrins-snapshots-3997/. Och hon måste leva i sitt eget höga tempo skriver hon i inlägget om uppbrottet med Falkes pappa.

    Ungefär som Bella alltså. Men Katrin klagas det inte på

      Nä det är väl aldrig någon som klagat på Katrin, någonsin

        Hahaha…

        Inte om det

    Undrar om den där karriärcoachen var sponsrad? Lät verkligen som det eftersom hon för att lyfta karriärscoachen måste jämföra med psykolog? De är väl för tusan två vitt skilda ting. Det hör man väl själv att en psykolog inte sitter och är en KARRIÄRSCOACH.

    Så trött på alla influensers. Har slutat följa alla utom Kenza som ALLTID känts genuin. Även tagit bort Instagram. Kvar är messenger och Snapchat samt denna blogg.

    Hej, det är jag som är ”någon typ av coach”. Jag kan svara på skillnaden på karriärcoach, coach och psykolog. Och hur man kommer ur negativa tankespår bl a. Varmt välkomna med frågor, så slipper ni anta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.