Jocke och Jonnas nya hus har en vattenläcka

Jocke och Jonna hinner inte mer än flytta in i sitt nya hus förrän de upptäcker att det finns en stor vattenläcka som tagit sig hela vägen ner i källaren och in i elskåpet.
De är så klart både arga och ledsna och vill få dit Arga Snickaren med hela sitt fuskbyggar-team, men jag kan inte låta bli att undra om det är så att de inte tagit dit en besiktningsman?
Vattenläckan som har sitt ursprung i ett element ser ut att vara relativt lätt att upptäcka med blotta ögat så hur det här har kunnat gå obemärkt förbi är en gåta.
Trist är det i alla fall eftersom vattenläckan slagit ut elskåpet så de inte längre har någon el, men någonting som är mer än bara trist är ju hur farligt det här faktiskt är.
2017 började det brinna på både Sidensjö slakteri utanför Ö-vik och på Ölstugan Tullen på Hisingen i Göteborg och båda gångerna var orsaken vatten i elcentralen.

Det är som sagt trist att hitta en vattenskada det första man gör när man flyttar in i ett nytt hus, men de ska nog egentligen tacka sin lyckliga stjärna över att de inte behövde göra upptäckten pga att det börjat brinna i huset.
The silver lining if you REEEEAALY wanna see it!

126 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tydligen har jag missat nått men skulle inte Jocke och Jonna sluta mes Youtube?

      De slutade i typ en vecka (månad?) och sen kom de tillbaka.

      Ingen som funderat på varför huset sänktes i pris. Jaja

    varför har han alltid solglasögon på sig inomhus?

      Han har sagt i någon intervju att det är för att han har asbergers (?) o han har svårt att ha ögonkontakt med folk han inte känner

        så han kan inte se sin fru och vänner i ögonen? En kamera har han ju tittat in i förr utan glasögon vid t.ex bild till bokomslag?
        Han har ju tidigare i sin ”karriär” (alltså TV och den där pinsamma bloggen) klarat sig utan solglasögon

        Han skäms för påsarna under sina ögon, det är därför. Han har varit ärlig med det flera gånger.

          Men varför kosta på tatueringar intill ögonen för att täcka dem med solglasögon?

      Han har sagt i videos nyligen att han skäms över påsarna under sina ögon. Han gjorde en operation och den blev misslyckad och han ska göra en till. Så det är för att han inte känner sig bekväm att visa upp sina ögon.

    Tycker det är ”spännande” att ”ALLT” händer dessa två.. och allt genererar klick från deras unga fääänz som går på och tror på allt de säger!

      Man ser bevis i videon på att det faktiskt är en allvarlig vattenläcka

      Hahah förhoppningsvis kunde de väl hittat på något lite mer upphetsande för 12-åringar än vattenläckor, om de nu ska ljuga? Typ exakt vad som helst?

    Köpare har undersökningsplikt.

      Vad innebär det? Att det är köparens ansvar att ta dit en besiktningsman och om man inte gjort det så får man skylla sig själv?

        Typ så ja. Finns en presumtion att det en besiktningsman inte sett, hade inte köparen sett vid undersökning. Säljaren har enbart ansvar för sk dolt fel (och ibland vid ”lugnande besked”, det finns en del praxis kring det)

        Och nej, jag postar inte för snabbt!!!

          I praktiken finns det nästa inga dolda fel som säljaren kan behöva ta ansvar för. Du har skyldighet att noga noga undersöka. Im absurdum noga.

          Men det är rätt att missledande information från säljaren kan de få ta ansvar för så som säljare så ska du säga så lite som möjligt.

            Jo, säljaren har ansvar för dolt fel, att det inte är många fel som räknas som dolt fel är en annan femma. Felet ska som sagt inte gått att upptäcka vid en undersökning

        Ungefär så är det väl? Man bör göra en besiktning med en proffesionell besiktningsman innan man skriver på köpepapprena. Länge sedan vi köpte hus nu så minns inte alla regler men skulle aldrig köpa en fastighet utan att besikta. Ofta gör både säljaren och köparen en varsin besiktning.

        Ja. Men dolda fel har du inte ansvar för och det är inte säkert att en besiktningsman hade sett detta men, det här med undersökningsplikt är du mer skyldig till än vad man kan tro. Tex om du öppnat väggen och då kunnat upptäcka felet så är det på dig ifall du inte gjorde det.

          Men det där kan väl knappast klassas som dolt fel? Man ser ju det så fort man kliver in i rummet…

            Nej så frågan blir då när det uppstod. I det här fallet så skedde det nog när säljaren fortfarande hade ansvar för huset. Hen är skyldig att lämna ifrån sig det i det skicket det var när de skrev på avsikts kontrakte för ca 3 månader sedan.

              *Avsiktskontraktet

            Förrydligande. Så min gissning är att de både själva undersökt och haft en besiktningsman och att felet då inte fanns utan uppkom under tiden de väntade på att köpet skulle gå igenom och då ligger det på säljaren att upplysa att det skett såvida hen inte kan visa att det skett efter den tiden som det slutliga kontraktet skrevs.( Det är ju knappats troligt att elementet läckt så i flera månader.) Då är det bara otur för Jocke och Jonna.

              Försvann min senaste kommentar eller hamnade den i modd? Omöjligt att veta då jag inte får besked om vilket.

              Handlade om att jag nu sett klippet.

        Ok kollat på klippet nu.

        Det här hade säljare skyldighet att upplysa om. Säljare är också skyldig att upplysa om alla fel hen känner till och eftersom att de har försökt att fixa det så visste de om det.

        Och samma gäller för säljaren här. Om hen med blotta ögat kan se felet då är hen skyldig att uppge att der finns.

        Lät också som att de hade haft en besiktningsman. Jocke nämnde ett gammalt protokoll i farten och det bör ha varit deras eller ett som mäklaren lovade skulle varit gjort från dem. Finns mäklare som lägger ut hus som är sk ”besiktiga och klara”.

          Tolv gånger tvärsäkrare besked från bloggbevakning än från föreläsare och kurslitteratur i de kurser man läst om fastighetsköp, i vanlig ordning.

      De har hittat bevis som tyder på att säljaren kan kännt till felet och försökt dölja det

    Blondinbellas inlägg om kost och träning. Snark. Givetvis ska hon vara expert på det också. Tro mig, jobbar man mycket orkar/hinner man INTE träna 5 ggr i veckan som hon påstår att hon gör. Iaf inte i längre perioder. Jag tycker träning är väldigt viktigt men hennes inlägg var bara så jobbigt bajsnödig.

      Hon tar säkert telefonmöte på spinningcykeln och hittar på nya produkter i duschen.

      Jo, men stor del av hennes jobb är ju att sitta och bli sminkad och fixa hår och naglar. Då är där nog ork kvar till att träna.

      Hon tränar nog inte så ofta som hon säger. På hennes instastory har jag lagt märke till att det ofta står tex ”1 h ago” på någon träningsbild, nästa bild är också upplagd ”1 h ago” men kan hon plötsligt va på riche eller terminal 5

        Hon lägger upp i efterhand. Säkert för att inget faaaan ska komma och störa superkändisen.

          Hahaha skäms ni inte över den OTROLIGT bittra tonen ni har? ?

          Eller hur, Anonym. Vilka surkärringar ni framstår som! Ni hatar BB, ja vi fattar. Skapa en Hata BB-grupp på Facebook istället så kan vi andra få slippa se ert konstanta ältande om BB.

      Hon outsourcar ju all markeservice, plus att hon skriver att hon tränar på lunchen. Och den lilla detaljen att hon säkerligen överdriver hur mycket hon jobbar, samt att mycket av hennes jobb verkar bestå av att bli sminkad, äta lunch, åka taxi samtidigt som Simon läser hennes kalender för henne osv. Inte jätteutmattande grejer, med andra ord.

      Det är viss skillnad på träning och träning också, både avseende intensitet och tid…..

    Nu blir det svårt med torkfläktar om det inte finns någon el…

      Enkelt, man hyr in ett byggströmskåp o tar el utifrån 🙂

    Har för mig att det ligger i köparens ”ansvar” att ordna en besiktning vid husköp men i vilket fall som helst så KAN det inte besiktigats innan köpet. Och det är ju helt banalt. Man köper väl inte ett hus för flera miljoner utan att besiktiga det?

      Nästan alla besiktigar före köp (köpet är inte klart förrän man skriver köpebrevet, vilket man gör på tillträdesdagen). Man skriver överlåtelsesvtal med klausul att köpet återgår om besiktiningen inte är godkänd.

      Då jag jobbar på bank läser vi alla kontrakt, dagligen.

      Skrivs inte denna klausul in är det antingen något allvarligt fel på mäklaren alternativt något allvarligt fel på köparen som säger att klausulen inte är nödvändig.

    Som köpare har man undersökningsplikt och att missa läckan går inte. (Om man inte har synfel.) Besiktningsman tar man dit innan köpet.

    Hur kommer det sig att du refererar till branden på Tullen på Hisingen? Mitt favorithak ju, är så glad att de äntligen har öppnat igen!

      Woop, mitt favorithak också! Blev förvånad av att läsa om stället på denna bloggen, trodde knappt det var känt utanför ön!

        Det är väl ingen som kallar Hisingen för ”ön?” Knappt så att ur göteborgarna vet att det är en ö.

          Hahaha du har så rätt så, är inte många göteborgare som har koll på att det är en ö, det gör det ju inte mindre sant för det iofs! ? Försökte bara skämta till det men man kan inte lyckas alla ggr! ✌?

    Fast alla är ju olika och hon har ju hjälp med all markservice osv så helt omöjligt är det ju inte..

      Hm. Detta skulle till Fåret | 13:30.

    Låter man inte besikta ett hus innan man skriver på papper?! Och det där är knappast ett ”dolt fel” eller ett fall för ”fuskbyggarna.” Dom har bara sig själva att skylla som inte läser på inför ett husköp… ”vi LITADE ju på säljaren…” Herregud ??

      De har besiktat huset

        Då kan det inte varit av en så speciellt seriös besiktningsman. Det där missar de inte ?

          Eller så har läckan uppstått efter det att besiktningsmannen var där….

    Har precis köpt hus och vi fick inte skriva på papperna förrän huset var besiktat av besiktningsman.
    Ja skulle aldrig köpa ett hus utan besiktning.
    Förstår inte hur man kan köpa hus utan att kontrollera vad som kan vara bra o veta inför ett husköp?
    De är ju inte lite pengar de handlar om heller.

      De har besiktat huset. Tydligen var detta ett fel som förra ägaren försökt dölja

        Aha, dom sa i videon att de skulle ta dit en besiktningsman och då fattade ja som att dom inte hade haft någon innan dom skrev papperna 🙂

    Jag tror att jag och Camcams pappa har haft en ofattbar tur. Vi har köpt många fastigheter, under vårt vuxna liv och har aldrig använt oss av besiktningsperson.

    Men vid nästa köp gör vi nog det… för det är ju på det stället vi ska bo på, tills vi ”kolar vippen”. Vi letar… men det perfekta huset för oss, har inte dykt upp än.

      Varför inte leva kvar i huset ni bor i nu? Jag antar att det är Camcams barndomshem, så skulle det inte vara kul att stanna? 🙂

        Lite för mycket att sköta om när man blir äldre kanske?

        Jag har några släktingar som jag tänker borde sälja för att slippa slita så mycket. Bor för långt bort för att jag ska kunna hjälpa till. Oroar mig mycket.

          Du var bara tvungen att svara på en fråga som inte ställdes till dig?? ?

            OBS ej menat som elakt påhopp, skrattade bara högt eftersom du alltid dyker upp.

              Och du var bara tvungen att kommentera något som jag långtifrån är ensam om att göra?

              Och jo då, jag vet vad du ”tycker” om mig. ?

                Det blir extra roligt eftersom det är du som gör det! Det var hela poängen. Vad jag tycker om dig vet du inte men visst drabbas jag som många andra av gallfeber på ditt behov av att få sista ordet. ;))))) Får se om det stämmer även nu?? Kan du låta bli? ;)))

                  Hahahaha! Kör du kommentators-KBT med The Real Hmm?

                    Var tvungen att prova! Verkade ej fungera. ;ppPpPpp

                      Varför det. Vad var ditt behov av att tysta mig? Om du retar dig på mig så känner bag inget behov av att få ditt liv bättre. Jag ser det helt som ett problem som du få äga. Jag finns inte till för att du ska få saker som DU vill ha dem.

                      Och nej inget DU säger kommer bita på mig. Det borde du själv förstå för du vill mig inget gott så varför i hela friden ska jag ta till mig vad du säger?

                  Som jag skrev nedan. Det har du tydligt visst redan sagt det rent ut sagt och nej jag känner inget behov av att låta bli något för att du ska reta dug mindre i fortsättningen.

                  Tvärtom så sporrar du mig mer. ?

              Eller menar du på att det är ovanligt att någon annan än den som fått frågan svara på den här bloggen ….

              Jag vet att du stör dig på mig. Det har du ju själv sagt så ingen idé om att du låtsas som något annat.

                Ibland gör jag absolut det. Vet även att du är en riktig person bakom skärmen så jag har inte så mycket ondskefulla tankar om dig som du tror.

                  Du gör det svårt för mig att tro något annat för det är allt du visar mig.

                  Just saying…

                Dvs inte menat som ett påhopp… jo då. Det var det visst vad det var.

                Liar liar ? pants on fire.

                  Det var inte menat som ett påhopp. Därför ville jag skriva att det inte var ett påhopp eftersom vi inte är bästisar sedan tidigare och jag inte ville att det skulle bli ett påhopp. Du måste ju ha sista ordet, stå för det?? Det är skitjobbigt men också roligt. Jag har skrattat högt när folk har lackat på det under inlägg jag inte ens kommenterat men jag har också lackat på det själv.

                  MEN OKEJ. Då vet jag. :——)

                  Ha en fin dag.

                    Men det blev ju till ett påhopp.

                    Och ja du vet nu att jag kommer sitta nöjd över att du retar dig varje gång jag får sista ordet.

                    Men jag kommer inte säga att jag har ett behov av det för det är inte sant. Jag kommer bara som nu inte låta påståenden som ditt här stå oemotsagt för tystand är för en del samma som samtycke. Kan du förstå det?

                      Retar mig vansinnig/skrattar. Glöm inte att det är en kombo av dessa.
                      Jag kan förstå vad du menar, oroa dig inte för det. 🙂

                      Och där kom det igen. En gliring på slutet. Vem har sagt något om att jag skulle oroa mig!?

                      Du så här är det. Jag har precis fått besked om att en släkting till mig är obotligt sjuk och att vi bara räknar dagarna som är kvar. Har vi tur så är det något år. Samtidigt så har jag andra släktingar som jag oroar mig över att de sliter illa. Frågan fick mig att tänka på dem.

                      Jag svarade dessutom inte på frågan utan kom med en annan fråga om vad som kan ligga bakom. Du och ett ton andra väljer att läsa vad där står som något annat än vad jag skrev och du måste ha vetat hur många likes du skulle få med dig och arr det aldrig kunde bli till något annat än ett påhopp. Förstod du inte det så har du druckit för lite kaffe idag.

                      Och du kan faktiskt bespara mig sympati mm efter den här kommentaren för den förtjänade jag redan innan du fick veta bakgrunden till min första kommentar.

                      Och att skratta åt någon är verkligen inte vänligt. Med mögligvis men, det är inte vad du sade.

                      Och apropå klara av saker, var det inte du som lovade att aldrig mer diskutera med mig? Inte för att jag bryr mig om du ändrat dig men för att säga att du kastar sten i glashus.

                      Ƭĥe real Hmm | 15:07

                      Svar till Vi ALLA har våra tunga och jobbiga saker i livet att bära och klara av att leva med. Vill du att jag ska rada upp det som jag kämpar med i vardagen i ett kommentarsfält på en skvallerblogg för att vinna en löjlig diskussion?? Du får inte min sympati för fem öre och det är bara lågt att dra upp sjukdomar och döende anhöriga när jag skrev EN kommentar till dig för att du svarat på något som uttryckligen var skrivet till CamCams mamma. Herregud människa.

                      Minns genast varför jag aldrig mer skulle diskutera med dig. Vi släpper det här nu.

                      Och där kom det igen. Dålig vilja att förstå skriven text. Jag skrev tydligt att jag inte skrev för sympatier men du kallar mig för låg för att jag väljer att berätta något personligt. Här har du anledningen till varför jag drar mig för att skriva något. Och att dessutom anklaga mig för att göra det för att vinna en löjlig diskussion är fan patetiskt av dig.

                      Säg som det är istället. Jag visade upp för dig som den mobbare du är och nu reagerar du med att attackera istället. Jag tycker du är en djupt osympatisk människa eller iaf allt som du visar upp på den här bloggen.

                      Passar mig fint om du aldrig tilltalar mig igen och gör det då fan inte heller fegt med anonym som nick.

                      Skit ned dig!

                      Jag har inte ens varit otrevlig mot dig och du har inte visat upp mig som någon mobbare eftersom jag inte sysslat med mobbning i det här kommentarsfältet. Jag skrev att det är en låg handling av dig (alltså inte att du ÄR låg, på tal om oviljan att förstå skriven text) att prata om döende anhöriga i en sådan här diskussion eftersom jag naturligtvis inte önskar NÅGON det. Sjukdomar har liksom ingenting att göra med att ditt nick är känt här inne som någon som inte släpper diskussioner (vilket du själv erkänt flera gånger och påstår dig är nöjd med?). Du försöker framställa mig som en elak och osympatisk människa genom att göra så. Jag har tagit illa vid mig och det märker jag att du gör också eftersom det nu är du som sysslar med påhoppen. Jag har ingen lust med den här diskussionen längre som sagt. Den har spårat ur.

                      Fast nu har det med saken att göra då jag skrev rent ut att jag oroar mig för mina släktingar i första kommentaren. Och du har aldrig skrivit något annat än otrevligt till mig och om du inte ens förstår, du som hänger så mycket här, att många klagar på mig vad jag ön gör och hur det än går till och att du inte skulle få annat än massa medhåll från dem som ogillar mig så behöver du en hel kanna kaffe. Och du, läs dun kommentar till mig igen ovanför den om skit ned dig. Inte otrevlig! Eller ditt svar till CamCam om KBT. var inte det heller otrevligt?

                      Du är snabb med att beskriva andra men dålig på att se till hur du själv är. Du tycker att du kan beskriva mig utan att få tillbak att jag uppfattar dig? Tror du att du kan skriva vad du vill till mig eller och inte få samma tillbak? Oförståeligt i så fall eller är det verkligen så att du själv inte ser vad du skriver? Om du retar dig massor på mig, tror du inte att det skiner igenom allt du skriver? Då tror du fel.

                      Och nej jag har INTE erkänt att jag har SVÅRT att släppa något. Jag säger enbart att jag inte tänker låta mig drivas dit med vare sig din KBT eller andra fula gliringar eller påståenden.

                      Din ursprungliga kommentar var skit och det fattade du också annars hade du inte följt upp den med det du gjorde.

                      Och ja för en gångs skull hade jag exakt noll tålamod med och nerver på helspänn för skit för jag har ägnat hela helgen till att trösta sjuk släkting med anhöriga efter ha suttit flera timmar fram och tillbak i bil.
                      Kalla det lågt för att jag berättar det, eller mig låg. Pototo potato.

              Och se så många du fått med dig. Nöjd nu. ?

                ”..drar mig för att skriva något.” Du skriver väl typ jämt?

                  Du tycks vara en oerhört jobbig person alternativt ett mycket ihärdigt troll TRH. Majoriteten av alla kommentar du lägger in sticker som syra i ögonen på grund av ditt obehagliga sätt.

                    ”Passar mig fint om du aldrig tilltalar mig igen och gör det då fan inte heller fegt med anonym som nick.” Haha! Alla här är anonyma? ”The real Hmm” säger ju inte så mycket det heller. Vad menar du egentligen?

                      Men hur står det till egetligen men att förstå vad som avses eller ens läsa vad där står? Jag menade så klart utan sitt kända nick Wealf och inte ändra det till ”anonym”.

                      wleaf inte wealf

                    Böööh! ?

                  Drar mig för att skriva något personligt menade jag så klart. Svårt med slutledningsförmåga?

          Anonym 17:03
          Och du förstod inte ens det? Eller vänta, det gjorde du ju. Kan du t o m tänka dig att jag skrev fel i hastigheten? Nähä??

          Men guud, du är ju helt manisk, människa! Sansa dig, TRH. Det blir nästan obehagligt att läsa.

          Anonym: Du skriver till mig att jag ska sansa mig istället för att adressera Wleaf som tycket det är lämpligt att driva med och göra sig lustig över någon som precis skrev i sin kommentar att den oroar sig för sina släktingar?

          Tycker att du är den som är ”nästan” obehaglig för att reagera på det viset.

          Wow… du är ju riktigt läskig. Varg i ulvakläder. Hujj.

        Jag tror inte att jag riktigt har ett barndomshem då vi flyttat väldigt mycket..
        Huset mina föräldrar bor i nu har jag aldrig bott i. Det var nog en fyra, fem boenden sedan som mamma och pappas hus var mitt hem också..

          Modd igen.

          En annan sak. I mobilen så syns inte kommentarena i en lång kedja när de hamnar för långt ut till väster utan försvinner så att det ser ut som att det är tomt om man inte vänder på mobilen. Hade nog varit bra att fixa det.

            Aj fan! Det ska jag skicka till teknikern på en gång. Tack!

            Har du möjlighet att skicka en skärmdump på hur det ser ut för dig eller ladda upp bilden på typ //imgur.com så min tekniker kan se hur det ser ut?

              På min mobil blir det istället att kommentarena i en tråd som fått lite svar blir ett ord i taget, väldigt jobbigt att läsa: http://www.bilddump.se/bilder/20180219162530-85.112.188.43.png

                Tack!!

                  Nu är det bra. ???

              Behövs nog inget foto. Det som syns är enbart en den grå bakgrunden. Det är allt.

        Inte Camcams barndomshem Detta huset köpte vi för 6-7 år sedan.

    Ånej:( Tänkte när jag såg det där huset att det ser så… kartongbyggt ut, som en kuliss.

    Usch vad tråkigt för dem men det löser sig är jag helt säker på. En elektriker måste kolla till elcentralen sen får de får sätta in avfuktare och värmefläkt tills allt torkat ur.

    De skriver själva i kommentarerna under videon att de besiktigade huset innan de köpte det.

      Med en blind besiktningsman uppenbarligen.

        Inte vara elak nu, besiktningsmannen kanske hade solglasögonen på sig ?

    Mogi slingrar sig som en hal ål under det senaste inlägget som till viss del varkar vara ett samarbete.
    ”Varför skulle jag markera början utav inlägget där jag pratar om Lisana som reklam? Det är inte ett samarbete som jag skriver ut i inlägget. Jag har betalat för uppdraget och skriver om Lisana som ett tips då det är otroligt svårt att hitta bra hantverkare.
    När jag börjar prata om Badrumsspecialisten så skriver jag direkt ut att det är ett samarbete, det går inte att missa.”
    Vad anser experten (CamCam) om detta?

    Folk är okunnig helt enkelt. När de upptäcker felet är det redan försent. Jag hoppas att de undersökt om vattnet färdats horisontellt också…kan ju behöva lyfta ur golvet osv. Just sayin. Men det är klart…Anders Öfvergård måste ju komma dit och göra det ”Oj då, har vattnet smitit under golvet ut i hallen också??”

    Vi skrev på sista papprena på måndagen, på onsdagen var försäkringsbolagets besiktningsman där och godkände allt (huset var även besiktigat innan vi köpte det!) och på torsdagen började det regna i köket. Tydligen har ett rör gått sönder och det har legat vatten lääääänge, länge där. Men absolut inget som någon hade kunnat märka. Därför går det på försäkringen. Dock SÄLJARENS försäkring.

    Tänkte på en sak när de la upp videon på att de fick nycklarna osv.

    Att när man köper en bostadsrätt/hus så ska samtliga parter som säljer och köper vara med och skriva under alla papper. Jonna satt kvar i bilen och väntade på Jocke medans han ordnade med allt vilket måste betyda alla lån står på honom= Jocke äger huset och inte Jonna.

      Eller så köper deras bolag huset och då är det firmatecknare som skriver på, och det är Jocke

      Han kan även ha haft en fullmakt i Jonnas namn, vilket innebär att han även får skriva under för henne. Det hade min sambo för mig när vi köpte vårt hus, eftersom jag inte hade möjlighet att vara med vid kontraktsskrivningen. Även säljaren hade en fullmakt från sin exfru.

      Jag äger 50% av vår lägenhet men det är maken som står på lånen. ? Nu har vi dock gift oss efter vi köpte lägenheten, så nu spelar ser ingen roll längre.

    Ingen köper väl ett hus för flera miljoner utan en ordentlig buffert till såväl oförutsedda händelser, som planerade renoveringar och underhåll, så detta klarar de nog.

      Låter mkt klokt. Alla borde ha en buffert som äger någon form av bostad.

    Camcam, har skickat DM på insta om hur kommentarsfältet ser ut.

      Tack!!

    Undrar hur många sådana fel kommer dyka upp i kartong-barbiehuset de köpt… tror det blir en del. Tyvärr

    Fast det som sägs är också att detta pågått under en längre tid, då är frågan hur lång tid det kan handla om. Att det i slutändan kan hamna på Jocke och Jonna ändå.

    Har huset stått tomt under en längre tid eller flyttade de förra ägarna ut i samband med inflytt?

    Sen att de tar upp bevis, behöver ju inte betyda att bevisen har med vattenläckan att göra heller. Utan det är ju enbart något de tror. Får se hur detta slutar, undersökningsplikten är ganska jobbig.

    Är det en seriös mäklare så har de fått med en ”dolda fel-försäkring”, så då löser det sig.

    Antar att huset är besiktat, är det så borde även detta felet finnas med i besiktningsprotokollet. Skulle det sedan visa sig att det inte gör det och personen som utfört besiktningen helt enkelt har missat detta så ingår det i dolda fel. Står det däremot med och Jocke och Jonna inte läst igenom detta ordentligt, ja då får dom också själva betala kostnaderna för reparation.
    Kan ju även vara så att deras försäkringsbolag går in och täcker en del av kostnaderna då läckan var inne i huset.
    Vi har själva köpt hus och är fan inte lätt att kolla varenda liten detalj, och denna läckan kanske helt enkelt inte var så stor under visning att det kunde ses.
    Hur länge har huset tex stått tomt? Detta kan ju ha hänt under den tiden och att det inte syntes under en besiktning.
    Vi vet ju faktiskt inte hela bakgrunden.

    Vad sjutton har Jonnas läppar råkat ut för??

      Hon har haft piercing i överläppen som tagit i en nerv eller något. Nu försöker hon återgärda detta med botox eller vad de var hon spruta in.

    De fick huset billigare, kanske fanns en anledning

      Ja och anledningen var att huset legat ute ca 1 år innan det till slut såldes. Så inte konstigt att de sänkte priset :/

    Säger bara ” dolda del försäkring”. Upp till 10 år efter du sålt ett hus kan du bli skadestånd skyldig .

    Pinsamt hur barn och ungdomar går in och spammare sönder Anders Instagram sida. Arga snickarn alltså. Jocke och Jonna har ingen skam i kroppen. Skäms på er att uppmana till barn gå era ärenden. Väx upp

      Var tvungen att kolla och HERREGUD alltså. Anders lär väl bli spammad eller näthatad tills läckan är fixad. Jävla ungar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.