Too cool for school?

Bianca Ingrosso har lagt upp en video där hon bland annat är i Karlstad för att se sin lillebror tävla i Mello och strax innan de lämnar bilden för att gå in i arenan så frågar tjejen bakom ratten om det är okej att hon har på sig en tröja med Pepsi-loggan på.
Det är det enligt Bianca som sedan fortsätter:

Det här är ju inte credd-eliten vi umgås med nu utan det här är de riktigt fräcka schlagermänniskorna.//Bianca

Er riktigt oskön kommentar från en person som tidigare framstått som både genuin och med båda fötterna på jorden. Helt plötsligt nu så är hon lite för fin och förmer än de människor som hon och hennes kompisar kommer stöta på ikväll.
Hade jag fått välja så hade jag hundra gånger om valt hänga med ”schlagermänniskorna” som Bianca kallar dem i nedlåtande ton, än att hänga med Bianca och hennes ”credd-elit” Vi närmare eftertanke så är jag en schlagermänniska. 🙂

Jag hoppas hon överlevde vistelsen i Karlstad och inte fick några men för livet av att tvingas befatta sig med människor som tillhör en grupp som hon nästan rynkar på näsan åt.
Men var lugn Bianca!

Om du känner att de fräcka schlagermänniskorna kanske smittat dig med lite o-creddhet så är det ingenting en lång vinlunch på Strandvägen 1, köttbullar på Riche eller en skaldjursplatå på Sturehof inte kan rätta till.
Kanske ta en lång PW på Djurgården med en latte som enda sällskap för att riktigt rejält andas ut Karlstadsluften ur lungorna så att den supercreddiga luften från bloggcentralen på kontorshotellet No18 återigen kan få plats.

Tack för tips, E!

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nej nu missförstår du! I sin pod så pratar Bianca om att hon till 100% hellre umgås med schlagermänniskor än creddiga, så jag tror inte alls att hon menar att låta nedlåtande.

      Tänkte just lämna precis samma kommentar! Det blev verkligen helt fel i detta inlägg.

    Men kan du snälla sluta försöka hitta skit i allt?
    Missförstå med vilje gör du fan hela tiden.
    Skärpning.

      Håller med till 100%

    Tycker alla kan rikta fokus mot underbarnet benjamin istället som i säsong 1 av wahlgrens värld dissade mello och skulle aldrig ställa upp igen för han ville inte bli som sin mamma utan han skulle minsann till LA och bli stor, hur gick det med den planen? F.ö så sjukt osympatisk och snubbig fyfan, eller är han bara charmigt bortskämd som så många andra småbröder?

      Och hur många artister har sagt att de ALDRIG skulle vara med i mellon MEN sen är de med iallafall, så inget särskilt unikt och konstigt att Benjamin ändrade sig angående det, de blir också ofta övertalade att vara med där av skivbolag o sådär. Osympatisk och snubbig? Nej du inte osympatisk eller snubbig alls och inte snobbig heller, bortskämd måhända men väldigt trevlig och duktig på mycket, många talanger har han och så gullig mot barn och mot sina fans.

    Det är ett internt skämt mellan Bianca och alice.

    Nu vet i och för sig inte jag hur hon sa det men när jag läser ”fräcka schlagermänniskor” så tycker jag inte att det låter som något negativt menat, tvärtom!!!

      Ja, de ändrar sig några sekunder in i videon och säger ”läckra schlagermänniskor”

    Fast fan vad trist inlägg, snacka om att förstora upp något.

    Fast när påstod hon att hon är ”credd elit”? Jag uppfattar inte hennes kommentar som nedsättande på något sätt eller att hon skulle anse sig bättre än dem.

      Har en känsla av att en del bloggare som är så unga tror dom är mer fina änn andra. ?

        Ja men lyssnar man på hennes podd tex så vet man att Bianca inte menar sig själv när hon säger ”credd eliten”

    Lyssnar på man podden fattar man att hon inte menar något elakt mot dessa människor.

    Älskar den här bloggen och läser den oftare än de bloggar som den faktiskt handlar om MEN nu var det riiiiktigt långsökt CamCam! Vet inte om det är för att det ”hit home” hos dig men jag tror att du läste in alllldeles för mycket i kommentaren. Något sånt skulle jag också ha kunnat säga på skämt och jag är från en förort till Stockholm (Väsby) och långt från eliten – jag ÄLSKAR schlager (och dansband!) och tog inte alls illa upp, det var ju bara på skämt! Ibland får man lämna kränkt-koftan hemma 🙂 ….

    Däremot håller jag med ovanstående kommentar om Benjamin! RIKTIGT Oskön kille! Resterande Wahlgren känns mänskliga, roliga, kaosiga men också SNÄLLA… men han?! Ungen har en oförtjänad hybris och sätter sig själv på en piedestal, snälla ta ner honom hahaha förlåt, blev jätte bittert slut! Kram

    Dålig tolkning. Hon har ju sagt att hon har det roligare med ”icke-kreddiga” människor. Hon hade sin roligaste kväll i Karlstad uttryckte hon och Alice i podden. Det här inlägget sänkte din trovärdighet

    Det är ju ett stående skämt i deras pod att Alice umgås med ”credd-eliten” (modebloggare såsom Fanny Lyckman, Rami Hanna, etc.) medan Bianca inte känner att hon passar in där. Varför leta med ljus och lykta efter saker att känna sig kränkt över?

    Äsch- det där är ju relaterat till senaste poddavsnittet där hon säger att hon älskar Schlager och typ hatar alla creddiga människor – görnom gör rätt, CamCam!

    Å vad vill du med detta inlägg? Försöka smutskasta Bianca och minska Benjamins chanser?? SUCK!!! Fast du missförstår och förvrider ÄN EN GÅNG!! Det är ju ett SKÄMT typ att det inte är de creddiga som är där, typ inte det creddiga mode/influencerfolket. Sedan verkar Bianca missförstå frågan om det är okej med Pepsi-tröjan, för personen syftar nog på att man inte får visa loggor i tv och Bianca verkar tänka fashion typ… men ändå ett SKÄMT. Och du har missat att korrekturläsa än en gång. Tycker Bianca var så gullig mot sina fans i videon, rörande att se, även Benjamin har jag sett är så gullig mot barn och fin mot sina fans. Gillar verkligen Biancas vloggar.

    Men asså herregud. Tjejen bakom ratten frågar om det finns några filmkameror i närheten eftersom at hon inte vill ha på sig hoodien när hon spelas in till programmet. Det är väldigt uppenbart att hon har den på sig för att vara bekväm i bilen och tänker byta om innan de går in.
    Bianca säger till Alice som sitter i baksätet (alltså inte samma tjej med hoodien) och talar om att det inte är credden de ska umgås med. Utan de fräcka (som i hippa, fräsiga, festliga) schlagermänniskorna. Det är också uppenbart att de redan sagt något liknande tidigare eftersom Bianca frågar vad det var hon kallade ”schlagermänniskorna” innan hon säger fräcka. Typ alla i bilen rättar henne och säger att hon kallade dem läckra.

    Alltså verkligen inget negativt alls överhuvudtaget.

    Japp, du har missförstått som så många redan skrivit.

    Bianca upprepar gång på gång i sin podd om hur hon inte pallar med det hon kallar ”creddiga” människor. Det är det som gör henne så annorlunda. Hon är inte så jäkla tillrättalagd som andra influencers.

      Ibland känns det som Cam Cam tar tips (såg att någon tipsade om detta under ett annat inlägg) och tipsarens åsikt rakt av utan att bilda sin egen åsikt. Har sett det hända fler gånger. Var inte så snabb Cam Cam.

        Ja visst är det så haha så sjukt. Har också sett det flera gånger.

    Detta inlägg var superlöjligt och långsökt. Tycker snarare att det är du som har en tråkig och nedlåtande ton mot Bianca.

    Du verkar leta efter saker att skriva, skriv hellre inget än helt meningslösa inlägg som denna

    Men sluta nu, hon driver ju bara med sin kompis.
    Att kompisen är för ”kreddig” för mellofolket, vilket jag ser humor i och inte som du vill få det till.

    Hade jag varit dig så hade jag pudlat och dragit tillbaka detta inlägg illa kvickt

    Knasig familj men rätt härlig tycker jag. ?

    Såg att dom plus typ 200 till var bjudna av Bindan till Yasiragi, hela insta är spammat av härlig reklam för Japanhaket.

      Är vi inte lite trötta på Yasiragi nu? Och Bindan med? (Härligt smeknamn förresten ?)

        Mycket trötta ?

    Japp, jag ansluter mig till mängden och påpekar ditt misstag. Vill minnas att Bianca skämtade med Alice i ett poddavsnitt om att Alice ofta umgås med den här ”creddeliten” (ungefär diverse influäääncer som dyker upp på massa viktiga events, tolkar jag det som), och Bianca känner inte att hon passar in i den kretsen.

    Jag är faktiskt förvånad att du inte skrivit ett inlägg om de många saker hon och Alice tar upp i sin podd. T.ex hur mycket hon ogillar bloggevent och liknande. Det om nåt är väl värt ett inlägg? Fast av det här inlägget att döma lyssnar du inte på podden.

    Vad är cred-eliten för nåt? Jag förstår ju vad det är men när började man kalla dem för cred? Cred ger man ju till någon, det är ju inte någonting man är… eller har jag bott under en sten?

      Ja du har nog bott under en sten 😉 Många säger typ jag är inte så creddig eller den är creddig, det är creddigt…men visst ger man cred till någon/något.

        Men gud, det låter ju bara så fel! ?

        Hälsningar
        Tant snart 28 år ??

      Att vara ’creddig’ är typ som nutidens ’brat/brattig’…

        När blev jag gammal egentligen? Hänger tydligen inte med längre ?

        Nej! Nej nej nej!

    Tycker också att du letar fel? Som många andra skrivit så säger hon i sin podd att hon är noll creddig och det framgår även i wahlgrens värld! Dålig research !

    Nu missförstår du helt & hållet! Bianca säger det med glimten i ögat. Hon & Alice skämtar ständigt i deras podd om credd eliten & dylikt. Om du dessutom såg hela videon så hade du inte uppfattat det som du skrev.

    ?

    Mysan var med om nåt riktigt obehagligt när hon skulle köra ett flyttlass till torpet !

      Haha Mysan fast du kallas inte för Mysan här… har du ringt skvallerpressen och Hänt också hehe.

      Ööööh?

    Hoho vilket raljerande!

    ??!!?!

    Jag tål inte människan ifråga, men ärligt så var väl inte den kommentaren så farlig?

    Ett riktigt oskönt och förhastat inlägg, dags att backa?

    Det där om pepsi-tröjan var ju för att de spelade in till wahlgrens värld och hon förmodligen var osäker på om man fick ha en så tydlig logga.
    Att hon sa så om schlagermänniskorna är som folk tidigare kommenterat här inget hon menar nedlåtande utan dels ett intern skämt mellan henne och Alice som hänger med ”creddiga” människor. Och sen säger hon också att hon älskar schlager och fester likt melodifestivalen i sin podd. Jag förstår du vill ha innehåll men här vill jag nog säga det är förhastat! Annars en väldigt bra blogg.

    Jag tror verkligen att du missuppfattar henne nu! Läs på! I hennes podcast driver hon snarare med ”credd-eliten”, så nä, det var ingen oskön kommentar från henne om man ser det hela i sitt sammanhang.

    Håller med övriga :). Bianca anser sig inte vara creddig själv och hade sitt livs roligaste kväll i Karlstad!

    Jag tror du är för ung för att förstå vad uttrycket ”fräckt” står för. Det är nämligen också ett annat ord för cool, eller ball. Typ min man som är äldre än mig svänger sig med det ibland 😀 I klartext så var det ett modeord på typ 80-talet.

    I samma vlogg pratar hon om kvällen med schlagermänniskorna som världens bästa, att ingen är prestigefull utan alla är trevliga och roliga och toleranta mot allt och alla, och det låter genuint.
    Kommentaren du redogör för tolkar jag dessutom som ”du behöver inte oroa dig för vad du har på dig nu (som bland creddiga) för nu ska du hänga med schlagermänniskorna (som inte dömer).

    Tråkigt att du gått från rolig och objektiv till oerhört subjektiv på sistone ?

    Pernilla skojar nu på sin instagram om att vara creddig hahaha…hon är skön.

    Fast näe.. jag gillar denna blogg men inte såna här osanna inlägg.

    Bianca ÄLSKAR schlagermänniskorna och räknar sig själv inte som creddig…
    Även om du ogillar Wahlgren-familjen behöver du inte vrida allt de gör/säger till något negativt.

    Jag håller med. Jag gillar den här bloggen men inte dessa typer av inlägg där du snabbt som tusan hittar på en egen liten historia, eller tolkning. Om du hade haft mer koll på läget så är det just CREDDELITEN som Bianca jämt dissar. Och även här. Du får nog lyssna på deras podd, kolla på youtubeklippet, göra om, och göra rätt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.