Kanske Maggan kan fixa en rabattkod?

My är i stora flyttartagen och håller på att flytta sina saker från lägenheten inne i Färjestaden på Öland till den stuga som utgör familjens nya boende.
Från ingenstans dyker det upp en man som viftar med armarna mot My och hennes väninna och innan de vet ordet av så springer han fram mot bilen och försöker dra upp dörren på passagerarsidan. Som tur väl var så kunde väninnan hålla emot men då försökte han ta sig in i själva skåpbilen som My fått låna av sitt ex över dagen.

Jag kör och han hänger i handtaget och halva kroppen inne i bilen och halva hängandes. jag vågar inte gasa fullt men ser samtidigt hur dörr-jäveln låser sig i öppet läge och han lyckas ta sig in i våran skåpbil!?!!! han börjar banka på rutan som är precis intill våra huvuden och nu utbryter riktig panik!

Min väninna ringer 112 och jag tutar och viftar då jag ser att folk börjar komma fram längsmed gatan och alla har nog insett att denna situationen är mer än farlig!

Livrädd för att han ska ta sig in till oss, samtidigt som jag blir rädd för att köra för fort så att han skulle fara ut och kanske slå ihjäl sig på kuppen! Jag menar… ”Vållande till annans död” vill man knappast ha på sitt samvete! Situationen blev så surrealistisk att jag knappt förstod vad som hände!

Då dyker polisbilen upp! Någon annan måste larmat innan. TACK och LOV, den kom i grevens tid! Den minst sagt våldsamma, och förvirrade mannen arresteras och plockas bort ur våran bil! Herre gud! När jag sedan pratade med flera grannar så insåg jag att det var HUR många vittnen som helst som sett detta.

Han hade tydligen försökt att ta sig in på socialtjänstens kontor som ligger i samma byggnad som där jag bor, och betett sig konstigt att flera olika personer redan hade larmat. Så samtidigt som min väninna hade 112 på luren så kom polisbilen,

– Så otroligt uppskattat!

Förmodligen var han en knarkis som helt enkelt bara ville ha hjälp. Så sorgligt och så tragiskt på samma gång… Stackars denna man.//My

My verkar råka ut för alla möjliga märkliga människor där nere på ön och jag förstår om hon känner sig otrygg.
Vilka stollar det finns! Tur att allt gick så bra ändå…

Kanske kan Magdalena Graaf göra ett litet samarbete med det företag som hon och hennes familj köpte vakthunden Dragomir ifrån?
En liten rabattkod?

Två vovvar för priset av en?Jag vet inte om ni varit inne och tittat på företaget som Maggan anlitat men de har så himla många underbara hundar där.
Jag avskyr att både svans och öron är kuperade men det verkar vara standard på alla deras hundar tyvärr.
Både de Dobermanns och Boxrar som företaget säljer är fina men mitt hjärta bankar lite extra hårt för rasen Cane Corso. En sån vill jag har tillsammans med en Dogo Argentino.
Det är min drömuppsättning hundar! Jag är mindre övertygad om att THK och Lilla Snöboll skulle se det hela som en dröm. Snarare en fiendeinvasion…

48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Läskigt med påtända narkomaner, var det en gammal vän eller ex till My tro. Positivt iaf att hon fick uppmärksamhet här och i skvallerpressen Hänt av denna händelse. Och så har hon börjat använda Natural Cycles också yea sure.

      Och i lokaltidningen där nere. Det var så jag fick reda på det. Min mamma skickade mig en länk. =)
      http://24kalmar.se/2018/02/19/galen-man-hoppade-in-i-mys-bil-nar-hon-korde/

        Haha… Behövde mamma skicka länk på det som cirkulerat både härinne och på andra ställen, och du läser väl både bloggar och instagram 😉

          Japp! Jag litar BAAAARA på min CamiMami!!!

      Vilken mysig människa du verkar vara som inte kan känna någon empati för andra människor. Du måste ha en riktig en riktig sörja till historia tillsammans med My, eller är du bara född bitter/avundsjuk?

        Eeehhh VA?! inte kan känna empati? Det var väl positivt iaf att hon och hennes blogg fick synas i pressen, det tror iaf jag att My gillar. Sen att jag kanske inte tror att hon använder NC utan att hon fck betalt för att skriva inlägget, men hon kanske använder det, gör det mig bitter, avundsjuk och saknar empati? jaha okej…

        Men Sia vilken märklig reaktion och vilket påhopp. Så om jag tolkar dig rätt så säger du alltså att My har en riktig sörja till historia…

    Färjestaden ligger på Öland och Färjestad utanför Karlstad, stor skillnad! ?

      Va? Jag trodde bara det var hockeylaget som hette Färjestad men det finns alltså en plats också? Där lärde jag mig något nytt.. =)

        Färjestad är en stadsdel här i Karlstad som hockeylaget är döpt efter. 🙂

    OT!

    Kanske någon redan har skrivit om detta men jaja.
    Har ni sett det totalt meningslösa inlägget om snåltips på Underbaraclara? Haha sorry, jag låter skittaskig… men KOM IGEN.
    http://underbaraclaras.se/2018/02/19/sju-jadrans-bra-snaltips-fran-mina-lasare/

    Det är ju inga tips? ”Klippa i tandkrämstuben för att få ut det sista”… ”låta bilen stå…” ”olja till sminkborttagning”. Asså.
    Vet inte alla detta redan? Det är ju typ allmän vetskap detta.

    Ehhh fattar inte varför jag blir så störd av inlägget, men kanske pga tonen i det – att det är världens upptäckt typ.

      Ungefär lika bra tips som det som dyker upp varje år i januari: ta med matlåda till jobbet istället för att äta lunch ute.

      Nämen äre SANT? Sparar jag pengar då? Förstår inte folk det själva, och vad ska man göra om man redan har med sig mat för det mesta? Så många frågor.

    Tycker folk ska välja ras efter egenskap och inte hur söt eller cool man tycker den ser ut. Ser alldeles för många hundar som mår dåligt pga av ägare inte vet vad rasen behöver.

      Ta bort ett av, så går det när man skriver i all hast.

      I så fall vill jag ha en hund som gillar att sova och dricka Cola Zero. Vad ska jag då välja för ras?
      En sån här? Det är visserligen en björn men ändå…
      https://www.ebay.com/itm/Coca-Cola-Coke-White-Polar-Bear-Plush-Stuffed-Animal-Polar-Bear-Ornament-Lot-2-/231611337186?hash=item35ed1c89e2

        Du behöver en whippet. Min både dricker zero (stjäl som tusan) och mest sover under täcket. Promenader är djävulens påfund enligt damen.

          Åh, fast jag vill ha en hund som vill gå långa promenader. Min granne ska flytta så jag tappar mitt promenadsällskap Molle nu. ;-(

          Attans! Då är nog en ridgeback ett trevligt alternativ.

      Om jag skulle skaffa en ny hund… vilket inte kommer att ske… skulle det bli en Border terrier. Lagom storlek, piggt temperament och hyfsat lättdresserad för att vara en terrier. Dock har den hängande öron, vilket jag har dåliga erfarenheter av. Blodöra!
      Men… efter Elsa ska vi inte ha några fler djur. Man blir ju trots allt väldigt bunden.

      Samt att det kan bli farligt med fel hund i fel händer. En dogo Argentino är tänkt att jaga pumor, kul att möta en sån och inte veta om ägaren har någon som helst koll på den.

    Är Drago samma som Dragomir? Eller är det två olika hundar? På hemsidan finns i alla fall en Drago som är reserverad.
    Kan man inte gosa med dessa hundar? Blir de förvirrade då?

    CamCam om du gillar cane corso mycket så kika på instagram där jag lägger upp bilder på min cane corso grabb ? @dominusthecanecorso

      Åh! Det ska jag absolut göra!!

    Osmakligt inlägg.

      Vill du utveckla?

    Och en bulldog är menad att hetsa tjurar och bita dom i mulen, men hur många sådana bulldogs ser du idag? Jag har då aldrig träffat en dogo som kommer från jaktlinjer, då hetsjakt är många gånger historia och totalt förbjudet i Sverige. Dogos används mest som gårdsvakter idag. Lite som mastiffs, ser farliga ut men är faktiskt inte längre särskilt farliga eller benägna att attackera. Alla jag träffat är mysiga, och pussiga, svansviftande hundar.

      Det är fortfarande farligare med en dogo i kopplet än en, säg dvärgpudel, om det är en totalt oerfaren person som håller i andra änden. Det spelar inte roll hur snäll hunden är, jag kan omöjligt veta det när jag möter den på gatan och tillräckligt med hundar har gjort utfall för att jag ska gå över till andra sidan vägen om jag ser en stor hund komma gåendes. Det spelar ingen roll att husse eller matte säger att den är så snäll, vem säger att den personen har tillräckligt med koll för att kunna lova det?

        Ja, men du är helt enkelt hundrädd. Det får du vara, men vad är lösningen tycker du? Bara dvärgpudlar åt folket?

          Vadå lösning? Måste jag ha en lösning på det? Jag skriver ju att jag går över vägen och håller mig undan. Jag kan tycka saker utan att kräva att det ska åtgärdas eller tycker du att det är orimligt att anse att rätt person ska ha rätt hund?

    OT: Har inte Kissie börjat prata himla konstigt? I sina senaste videos låter hon helt annorlunda, som att hon gör till sin röst eller låtsas ha en annan dialekt? Låter jättekonstigt i mina öron.

      Hon kanske har smittats av pojkvännens dialekt… Sånt är ju lätt hänt 🙂

    Två raser som jag är livrädd för trots att vi själva fött upp stora raser som dobermann är rottweiler och dogo. Har träffat alldeles för många otrevliga individer på utställningar och BHK för att tro på slumpen.

    Trevliga hundar är alla vinthundar, dobermann och ridgeback.

    Vakthund är en trygghet. Idag tränar vi skydd med våran adopterade hittehund av kombon Irländsk varghund/bordercollie/greyhound. Lyhörd och snäll men med skärpa när det behövs.

    Nu kom läskiga hindrat en i mig fram och svamlade. Sorry! #uttråkadsportlovsfirare

      Hundtant. Inte hindrat.

      Iof, någon borde hindra mig i svamlandet.

    Det räcker nog att ha katter att pendla runt med. Står nog inte på förrän nytt hem sökes åt dem igen. Maggan tycker nog att exvännen kan angripas av narkomaner 24/7.

    Vilken människa i chock passar på att fota polisen?

      Haha en människa som tänker det här kan bli bra bloggmaterial måste fota, och kanske jag får vara med i tidningarna också klick klick… och så fort hem och skriva blogginlägg. Obehagligt hur som oavsett om det var lite extra kryddat i vanlig ordning eller ej.

    Är inte kupering förbjudet i UK också? Isf importerar dom unghundar pga…. utseende? Blodslinjerna? Vem vet.

    Och nu hakar My på Natural Cykleshttps://instagram.com/p/BfXps0PgX-9/

      Blir hon snart gravid då kanske 😉

        Nej det har hon blivit av spiral och p-piller så därför började hon med natural cycles, och många har frågat hur hon ser på hormoner och preventivmedel ja men eller hur. Bullshit! Och någon som jobbar med/säljer nc försvarar det på hennes ig herregud så blåsta folk är. Och nu har hon paus i studier några veckor under flytt hmm varit en lång ”studiepaus”.. vissa är bra på att blåsa skiten ur… men det skrivs inga inlägg här om all bs, lite märkligt.

    Å tar sedan kort på polisen. .hahaa jag dör??

    Jag älskar hundar och brukar tycka jag har väldigt bra hand med dem (har ingen egen för tillfället pga jobb) men en av två hundar jag varit…skulle inte säga rädd, men som jag vägrade komma nära då jag direkt kände att jag inte litade på den var en ridgeback. Sedan dress är jag så sjukt tveksam till den rasen överlag, även om jag såklart förstår att en enstaka hund inte är representativ för en hel ras.

      Det där skulle vara ett svar gill Johanna d/ä.

    Men hur kan man ta paus från studier för att flytta och renovera lite??? Hur ska hon klara av att jobba? Eller har hon lagt ner sina stora studier? Skrattar också åt hennes ”peppande träning”. ”Ledsen att jag inte kan peppa er som jag vill nu, men försök ändå”???? Som om någon skulle följa hennes råd! Snacka om att leva i en låtsasvärld!

      Hon har så stressigt så hon hinner inte ens svara på frågor från de som kommenterar. ”Smoothierecept? Nä det får du om ett par veckor”

        Haha och de flesta smoothies hon visat på bilder har hon ju inte ens gjort själv haha så naiva ”fans” hon har, inte så bra syn och minne heller hehe.

      Det var ett tag sedan hon slutade med studierna men hon ville inte låtsas om det var därför som hon blev arg och skällde och tog illa upp när folk frågade hur studierna går och hur det gick med tentan. Sen skrev hon några ggr för ett tag sedan att studierna går bra och framåt – för att det skulle låta som att hon pluggade. Men sen kommer hon komma med/köra med att jag valde att sluta för lillemans skull. Men hon har ju skrivit flera ggr tidigare att det absolut inte går att sluta eller ta paus, och hon varken fick eller kunde bo på Öland hette det också ett tag men se sen gick det. Hon lurar skiten ur sina läsare, de som hyllar och svärmar för henne. sorgligt.

    CamCam, tänk på att en Cane Corso dreglar som ett mindre niagarafall. Våra vänner har en CC och hjälp vad tjocka slemsträngar hon lämnar överallt. *Urk* För att inte tala om när hon kommer med en leksak eller boll och den är alldeles slemmig och blöt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.