Jag är mogen

Jag vet inte om jag har extremt dålig humor eller om jag bara ser humor i saker som kanske inte så många andra människor gör?
Jag vet inte, men jag fullkomligt älskar att hitta publicerade inlägg på nätet som är allt annat än korrekta och det roliga är oftast inte felskrivningen i sig utan det faktum att den som publicerat inlägget är så pass säker på sig sak – eller totalt obrydd – att en googling inte kommer på fråga. Paows inlägg om ”koasimodå” fick mig att tänka på det här.

Det är några av mina favoriter:

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ????

    Koasimodå ??

    Bird leaf ?????

    BIRD LEAF!!!!1

    JAG DÖR ? ? ? ?

    Har ni sett på Petras blogg. Hennes killes tatuering. Är den äkta? ?

    Skrattade faktiskt rakt ut! Fattade först inte alls bird leaf, men sen kom ju förklaringen.
    Hur många av dessa kan skyllas på auto correct?

    Och tjejen som skrev Baracco Barner-tweeten är dessutom britt? Haha.

    Du glömde ”Bon app the teeth”!

      Bon apple tea ?

        Bone apple tea?

    What do you call bees that produce milk instead of honey?
    – Boobies

    Mumsingen Joe Santagato har sååå många exempel i sina videos. Hans reaktioner är i världsklass.

    Haha vad skulle seizure salad vara för något? ? skrattade rakt ut åt bird leaf. Påminner om en tråd på familjeliv där en tjej frågade vad hon skulle göra med en påse med ”räkor med ansikten” ? så himla roligt!

      Cesarsallad

        Haha tack! Sjukt kul

        CAEsarsallad
        Lika ofta felstavat i bloggar mm som sneak peek 🙂

          Åh herregud, får ett lyckorus varje gång jag ser någon som stavar ”sneak peek” rätt?❤️

      Ungefär som äggslem-tråden på familjeliv. Min all time favorite!

      Haha! Bästa tråden på FL! ?

      Trög jag känner mig, förlåt…men vad betyder ”räkor med ansikten” ?

        Oskalade räkor ?

          Ah!! Tackar ?
          Jag trodde det var nåt felstavat ord o fick liksom inte ihop det.

      Det där skrev ju Järvheden i en bok. Han samlade ju allt galet från FL i en bok.

    Jag fattar inte ”bird leaf”. Please, anyone?

      Fjäder!

      Ett fågel-löv? Med andra ord – en fjäder!! 🙂

    OT men har Bella verkligen båda barnen framåtvända i bilen? Sally är väl inte ens tre? /Ej avundsjuk bara för mycket fritid :)))

      Men lääääääägg av!!! Asså helt seriöst?! Fråga henne ist! Eller bläddra ett inlägg bakåt och diskutera skiten där ist! Eller på Familjeliv! Är så fruktansvärt less på att läsa om Bellas ev felande som mamma (eller liknande) i varje jävla kommentarsfält!

      Tvi! Fy fan vad jag bara behövde få ur mig detta! (Har dessutom aldrig använt mig av så här många utropstecken i en kommentar någonsin.)

        Ja! Hur orkar folk?!? Jag får fan hjärtklappning för jag blir så upprörd på sådant här…!

          Ja hur orkar folk bry sig om säkerheten hos Bellas barn. Fyfan!

          Men folk bryr sig inte om säkerhetens hos hennes barn, fattar ju vem som helst.

      J /, men jaaaa, och på instastorys så ser man att hon låter Sally parkera bilen också, livsfarligt jööö.

      Tänkte precis skriva samma sak… blev så galet ledsen när jag såg det ? Handlar inte om att klanka på hennes föräldrarskap öht utan att det är galet att man inte är mer påläst som förälder om hur barn sitter säkrast i bilen. Hon kanske inte vet, men då är det väl bra om nån talar om det för henne att båda hennes barn sitter 5ggr säkrare bakåt och Sally skulle förmodligen dö vid en krock. Gillis är lite äldre och kan därför kanske klara en krock även om han också bör sitta bakåt

        Tänkte precis gå in och skriva samma sak! Rekommenderat är till MINST 4 år. Varför? Jo för att det är fyra gånger säkrare att färdas bakåtvänt än framåtvänt och barnes huvud är mycket tyngre för deras kroppsstorleks vilket gör att en 3 åring inte alls klarar av en framåtvänt krock på samma sätt som en vuxen.
        Mvh / Butiksavsvarig på babybutik.
        Kan läsa mer om det här:
        https://www.besafe.se/bakaatvaent-5x-saekrare/expertutlaatanden/

        Men varför ska det kommenteras om detta HÄR? Under varje inlägg dessutom!

        Hur avhjälps saken genom att ni sitter här på Bloggbevakning och gnäller om Bella? Om ni nu, med handen på hjärtat, verkligen bryr er om barnens säkerhet, varför frågar ni inte Bella själv? Vad får ni ut av att skriva om detta här? Seriöst? Vad exakt hjälper det? Någon får gärna förklara det för mig, för jag förstår verkligen inte.

          Så förbannat konstigt är det väl inte, allt mellan himmel och jord skrivs ju om här. Jag tror folk på riktigt blir oroliga och undrar varför hon inte följer detta, speciellt eftersom hon har gjort samarbeten gällande barnsäkerhet.

          Förstår att du inte gillar att det snackas massvis om Bella, men du borde förstå varför. Det är inte hjärnfysik.

          Tror du verkligen att folk blir oroliga? Det tror inte jag. Jag tror att de vill klaga på henne som mamma. Idag är det bilen. Imorgon är det hennes arbetsschema. Sen är det maten hon ger dem. Osv. Osv. Osv. I all oändlighet. De är inte det minsta oroliga för hennes barn.

          hjärnfysik?

          Hahaha det är helt oslagbart att du skriver hjärnfysik under ett inlägg som handlar om felskrivning ?

        Men du drar ju dina egna slutsatser att ”det är galet att man inte är mer påläst som förälder”. Vad vet du om man är påläst eller inte? Det kan finnas andra skäl till varför barnen sitter framåtvända istället. Vår son skrek/grät/hyperventilerade/fick panikattack varje gång vi åkte bil. Vi fattade aldrig varför. Då har vi ändå provat med leksaker, sån där spegel så han ser mig, någon som sitter bak med honom osv. Detta resulterade i att jag aldrig kunde åka själv med honom någonstans. För DET var trafikfarligt om något, när han grät så mycket att han inte kunde andas och då började hosta så att han spydde. Det var inte förrän vi var på semester förra året och hade en hyrstol som var tvungen att vara framåtvänd som vi upptäckte att han är helt kolugn framåtvänd. Sen dess har vi ändrat vår stol så att den är framåtvänd och jag kan äntligen ta mig ut från huset och behöver inte sitta här helt isolerad. För det var vi, i två år.

          Dessutom säger lagen att de måste sitta bakåtvänt fram till 15 månader så hon gör ju inget olagligt. Då är det värre med katrins barn som inte har bälte alls. Det är i alla fall inte lagligt.

          Vi har en cabbe och en suv och i cabben finns det inte en chans att han kan sitta bakåtvänd (2år) och ja jag låter honom sitta åt det hållet när vi tar den bilen.

          Fyi. Ja det är mycket säkrare att åka bakåtvänt men framåtvänd innebär inte lika med död. Blir du dessutom påkörd bakifrån är det säkrare att sitta framåtvänd. Så alla kan sluta hyperventilera nu.

          Fast hellre ett barn som kräks, hyperventilerer fan vet jag än ett dött barn. För mig finns det inga ursäkter att vända ett barn framåt för tidigt. Inte en enda faktiskt. Och jag är ledsen över att ni blev isolerade men det ändrar inte min åsikt.

    Ahahahaha dör! Koasimodå ahahahah Lack toast and tolerant! Need some egg för that lack of toast and his tolerance! Bird leaf fattade jag inte alls, första jag tänkte på var fjäder men feather var ju inte alls likt (hade varit kul om hon skrivit father med lol) men hon visste alltså inte ens det riktiga namnet för fjäder därav fågellöv HAHAHA. Och jag älskar också doften av en killes tarm när han går förbi – de mustiga är de bästa <3

    ”Smell a guy’s colon”? Jag bryter ihop! Fast vem vet, kanske har hen en fis-fetisch? ?

    Om det där är LSD så kan de absolut hjälpa henne ur Missouri!

    Eller din då….”killarna i Criss Cross”
    Kris Kross var det.

      Kul

      Ja hahahaha vilken tokig felskrivning! Tur att du rättade henne, annars hade ju ingen förstått!

    Apropå Bella så letar hon nu enligt Instagram efter någon som kan sy kläder till henne.
    Går det inte längre att få hjälp hos Stylein? De har kanske annat för sig än att sy kläder till Bella bara för att hon via Nordic Tech House investerat i bolaget. Vem, vet, Bella har kanske bara bytt aktier mot reklam på sociala medier som hon brukar och det tycker inte Stylein är tillräckligt för att få kläder uppsydda gratis?
    Hur som helst, jag undrar just hur mycket Bella har tänkt sig att betala denna sömnadskunniga person. Kanske har hon fått för sig att någon skulle känna sig smickrad och ställa upp gratis?

      Men gå och gör något kul istället för att hänga upp dig på vad Bella gör. Jisses!

        Vad gör du ens här på Bloggbevakning om du själv inte är intresserad av vad bloggarna har för sig?

      Tänkte också på det! Elin har väl sagt nej till att vara Bellas personliga skräddare. Först skrev hon ju att hon skulle fråga Elin, sen söktes det skräddare.

    När kommer alla ”men de kan ha dyslexi”, ”varför måste ni vara språkpoliser?” osv. osv., tro?

      Nu!

      Min pojkvän kom med den när jag visade honom pga höll på att dö av garv. Sa bara att jag skrattar ju MED dem inte ÅT dem. Jag har dålig humor och har varit korrläsare så felstavningar är JÄTTEROLIGA!

    En av mina favoriter är ” hate it when ppl a soon shit”.

    Det finns också varianten ”sprayed his colon all over me so now he is all I can smell”

    Jag hat-älskar människor som inte kan stava.

      Hahaha a soon?

      Alltså jag skrattar rätt ut skithögt när jag tittar på denna! Så jävla roligt ?

        Den videon är min all time favorite! Alla som ej sett den MÅSTE göra det, alltid lika kul! Två väl spenderade minuter…

      Hahahaha detta gjorde min kväll!! Satt och grät i två minuter av total lycka

    Alltså dööööör så roligt detta är ????? Kan typ inte sluta läsa dem och om igen! Tack för att du piggar upp en influensadrabbad stackare så här en måndag, CamCam!

    Alexandra Bring har fött barn i vecka 33!

      Cam skrev om hennes bebi igår

        Okej, jag var lite sen på bollen där ?

          Det positiva med en blogg som uppdateras så ofta, det finns alltid nått nytt o läsa om som man missat ?

    Dock! ”home of sexuals” bilden är gjord för att mobba den stackars kvinnan på bilden (som inte alls är homofob i verkligheten), Hon fick ta emot ett enormt hat för att någon jävla mobbare stulit hennes selfies.

    ”Life’s a beach then you die”

    Stay in school…

    Hahahaha

    Har ni testat att säga följande ord högt på engelska: köp, hav, stol, tio.

    M v h barnslig ?

      Dör vad kul! Alltså skrattar högt för mig själv och det händer sällan! ?

      Jag tänkte ocean som hav och ba vafan är det som är roligt?!? ??

      Vi gick runt och sa ’jag köper rosa lakan’ på engelska när vi var små, tyckte vi var skoj (lättroad redan då).

      Förstår inte? ? Förklara gärna 🙂

        A, det blir ”Bajs i stjärten”

          Inte om du vet hur man uttalar chair rätt.

    Koasimodå och Balancelot ?

      Hahahahahahaha. Skrattar högt.

    Sååå min humor ojojoj xd

    Hey there Joe Santagato junior ?

    Jag måste vara så sjukt naiv – jag trodde Paow ville vara rolig. Herrejä… ?

    Min favorit (klotter på Cinemateket för länge sedan):

    Krossa faschscismen!

    Under hade någon skrivit:

    Vilken helgardering!

    Hoppas alla vet att nästan alla de här är felstavade med mening ?

    Det bästa på internet: alla som inte kan stava pregnant på wikianswers, ”pregananat” och ”pregante” ? följt av the Luigi board ???

    Är det bara jag som tolkar ”Koasimodå” som nåt slags internt skämt från Paow? Typ som att jag alltid skriver ”Götelaborg” och ”hufvudstaden”. Jag VET att det inte är korrekt men har förr torr humor för att kunna låta bli..

    Jag har sagt till min pojkvän (som är från Skåne) att sluta skriva ”jaja” i sms, för det låter så himla otrevligt när jag läser det på rikssvenska. ”Jaja” med skånskt uttal betyder ju något helt annat än ”jaja” på rikssvenska.

    Jaja i Skåne används ungefär som ”okej”. T ex: ”Jaja. Men då ses vi senare!”. Men i Göteborg så låter det sjukt gnälligt med ”jaja” i text. Varje mening blir negativt laddad. ”Jaja, sluta tjöööta!”, liksom ?

    Sen har vi klassikern ballar. Balle i Skåne är röven. Resten av oss normala svenskar vey förstås att ballen sitter på framsidan av kroppen och inte där bak!

    Hahaha! Såg en ”Rest in Peach” igår som kan passa in här med. Nä men skämt och cider, dags att ta itu med dagen ?

      Åh, hade glömt ’skämt och cider’ – tack för påminnelsen!

    ”Could I be pregonate?” hahaha 🙂 så sjukt kul

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.