Business in the front, party in the back!

Den här blusen påminner mig om den bak och framkostym från Galliano som Celine Dion hade på sig på Oscarsgalan 1999, bortsett från att Celines överdel inte verkade trotsa gravitationen på samma sätt som Kenzas blus gör.
Hur hindrar man den från att rasa ner och flasha alla runt omkring? Tejp?

Hade jag sett det här blusen på en galge så hade jag förmodligen satt på mig den bak och fram av gammal vana. 
Är det här bak och fram-vända modet på väg tillbaka?
Vad kommer härnäst? Att bära jeansen bak och fram som killarna i Kriss Kross?
Alla andra vansinniga modeflugor har ju kommit tillbaka så varför inte denna?
Bak och fram-vända adidiasbyxor med tryckknappar i sidorna, fjorton chokers och buffalos?

Image tar aldrig semester så bunkra upp med olika typer av tejp för att säkra upp din outfit! 

54 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    haha har du aldrig haft på dig en tröja med öppen rygg? den har ju liksom axlar, så om du tänker efter lite noggrannare så fattar du, kanske ?

      För mig med breda axlar funkar det, men mamma har små sluttande axlar och kan aldrig få sådana toppar att hållas sig uppe. Olika kroppsformer passar i olika skärningar helt enkelt 🙂

    OT men Bella skrev i sin instastory att vi ska kolla in henne ’nya’ kategori som heter ’For you’ (tidigare ’give back’). Med ett erbjudande från nakd på 25% på ett köp, plus massa adlinks. LOL! Hon får det att låta som hon ger dina läsare något extra, medan hon i själva verket kan pytsa ut ännu fler reklaminlägg för olika samarbeten som hon tjänar pengar på.

    Ot.
    Margaux ryter ifrån mot alla som kommenterar att hennes jobb verkar gå före Arnold?!
    Bra ämne att ta upp.
    Kommentaren kom under ett inlägg där hon skriver att Arnold är en High need baby, vilket långa inte alls tror att han är.
    I kommentarerna framgår att många bara tror Arnold är otrygg som får flänga runt så mycket osv.. vilket han ju verkar få göra.
    Jag fick barn någon vecka efter Arnold kom och min tjej är de inga problem att ha med sig på saker och ting. Men hon kan bli väldigt trött och grinig om de varit en dag med många intryck. Och då lever vi inte i närheten av så fartfyllt margaux och Arnold verkar leva.
    Nu ska hon vara med i lets dance och alltså träna extremt mycket, och ska få anlita en barnvaktsfirma?
    Kan de va så att jobbet faktiskt går före?

      Men suck på din kommentar. Sluta mammashama. Tycker det är så fult att diskutera andras mödraskap när man inte har varesig med saken att göra eller full insyn.

      Margeaux barn har det nog jättebra. Dessutom har barnet en pappa också. Människor behöver jobba, även en influencer som Margeaux.

      Fast det är också kommentarer som denna som gör att det är väldigt svårt att komma till jämställdhet i hemmet. Männen ifrågasätts aldrig när de arbetar, kvinnorna alltid. Nu följer jag inte henne och kan inte alls uttala mig om hur hon sköter sitt barn men jag menar principen att kvinnor inte skall få välja att arbeta.

        Men varför anlita en barnvaktabyrå (olika barnvakter vid olika tillfällen) om pappan inte jobbar? Om man dessutom tror att barnet är en HNB?

        Hon blev ju känd tack vare Arnold, och nu rullar de bara på..
        men alla gör som dom vill ☺️?

          Varför behöver dom anställa en barnflicka om nu Jacob är pappaledig? Ska han inte vara med barnet?

          Jakob ska bara vara föräldraledig 2 eller 3 dagar i veckan.

        Man måste ju kunna påpeka hur en förälder beter sig oavsett att det är en kvinna. Hade en man satt jobbet framför sitt barn och hela tiden suttit och druckit öl med barnet så hade nog folk också reagerat. Självklart måste man kunna belysa när man tycker att föräldrar gör dåliga val, det handlar inte om att ”momshamea”. Det är lika tröttsamt som när folk säger att alla föräldrar gör det som är bäst för deras barn. Nej, de gör dom uppenbarligen inte alltid! Detta kanske berör mig lite extra då jag själv haft en uppväxt där min mamma ofta satte sina egna behov framför mina.

      Fast barn blir inte otrygga av att flänga runt med sin förälder utan överstimulerade i så fall. Vissa barn tål helt enkelt inte mycket intryck. Mina barn har aldrig klarat av att vara bland mycket folk, ljud eller nya ställen utan de får svårt att sova direkt. De är känsliga, precis som jag, och det är ett personlighetsdrag.

      LilleP : Arnold föddes i april och är 10 månader, många mammor har vid den åldern lämnar över föräldraledigheten till pappan för en längre eller kortare tid. Jag tror att det är lättare för personer som faktiskt HAR kontakt med barnet att avgöra om denne är en High need baby. Jag har en dotter i samma ålder som Arnold och skulle inte få för mig att gissa.

        Majas krok och kumiko…
        De var vad som skrevs i kommentarerna på hennes blogg? Inte mina åsikter

          Men åh, stå för det du tycker och skriver i stället.

    Öppen rygg har väl varit en grej väldigt länge ? Har flertal plagg i garderoben med öppen rygg.

    Jag upprepar mig lite och säger att med en liknade bh, kanske inte just min länk, den är inte så snygg, så är det inga problem. ?

    https://www.fashiola.se/ellos-framknappt-push-up-bh-47926982.html

    Med tanke på att tröjan ”hänger” 5 cm över den vänstra axeln så är det en magisk jäkla blus såklart!

    Och Anders Öfvergård (Arga snickaren/Fuskbyggarna) åkte hem till Jocke&Jonna haha så taggarna och tjatet från kidsen hjälpte hehe. Har du missat det?!

      Anders kunde ju dock enkelt konstatera att det inte var något fuskbygge eller dolt fel. Det var ju Jocke o Jonna som själva varit ouppmäkrsamma.

        Fast nej? Han sa inte att det var deras fel angående vattenläckan?

        Däremot många av de andra grejjerna som de klagade på

          Han sa att de inte hade tagit dit en besiktningsman faktiskt, utan enbart gått på protokollet som var 1 år gammalt. De skrev på kontraktet för 3-4 månader sen. Så hade de enbart tagit dit en egen besiktningsman precis innan de skrivit på kontraktet hade förmodligen vattenläcka påpekats redan då. Köparen har tyvärr undersökningsplikt och det är väldigt svårt att hävda något i efterhand som hade märkts om en besiktningsman hade tagits dit. Nu vill de ju ta dit en besiktningsman efteråt.

    Kenza är inte längre största bloggaren, nu är M Graaf störst. Sett att Graaf legat i topp på ena listan förr men aldrig att hon varit större än Kenza tidigare. Undra hur Bella ligger till, är hon tredje eller fjärde största blogg tro? 😉

    Funderar på att fråga THK
    Vad modet kommer med för nyheter. Han har stil och håller nog koll på läget. Puss. ??

    Bella låter både gillis och sally åka framåtvända i bilen? Vet inte hur gammal Gillis är men sally är defenitivt för liten!

      Ja det behöver hela norra Europa veta, vad ska vi göra åt det, ring henne direkt, mitt tips

      Min son är 2,5 år och har precis fått börja åka framvänt av den mycket enkla anledningen att han helt enkelt inte får plats med benen när han sitter bakvänt. Han är för lång helt enkelt.

        Det är dock ingen fara för barnen att sitta med lätt börja ben och dessutom bättre än att vända så tidigt! Läs lindablom.se och hennes kategori bilsäkerhet.

        Idioti. Hellre brutna ben än dött barn tänker jag. Köp en rymligare stol.

        Nästan omöjligt. Byt stol eller bil. Bella som verkar ha omåttligt med pengar har INGET att skylla på.

        Ett tydligt exempel på Att klass och pengar inte har med förstånd att göra!

        Min son är två och åker framåtvänd i baksätet. Han är också väldigt lång, fyra kurvor över normalt och får absolut inte plats i en bakåtvänd längre. Förstår att det är bättre och sitta bakåtvänd, men går ju inte och sitta med benen i 90 graders vinkel.

          Finns en grupp på fb, bilbarnstolar tror jag den heter. Lägg upp ett inlägg med hur lång din son ör så finns det förmodligen många som kommer ned tips på stolar.

          Och förmodligen hade han suttit i skräddare, inte någon 90 graders vinkel.

          Om du nu förstår att det är bättre att sitta bakåtvänt, varför gör han inte det då? Finns barn i gruppen Bilbarnstolar som sitter bakåtvänt upp till 125cm. Barn är väldigt flexibla och kan sitta skräddare även om det för oss ser obekvämt ut.

        Bättre med två brutna ben vid en krock än en bruten nacke. Vänd på ditt barn!

        Seriöst! Rekommendationen är minst 5 år bakåtvänt men helst så länge som möjligt. Detta för att nacken klarar inte av en krock. Och ska barnet sitta framåtvänd är det med bilens bälte och inte med internsele, vilket en 2,5 åring är alldeles för liten för. Vadå han är för lång helt enkelt? Har sett barn som är uppemot 125-127 sitta bakåtvänt. Vänd honom bakåt igen för hans egna bästa!

          M. / Jag blev tvungen att kolla. Rekommendationerna är bakvänt till omkring 4 år. Dvs inte 4 årsdagen eller till och med 4 år och det är inte en lag eller regel. En rekommendation, ett tips. Ett väldigt bra tips men fortfarande ett tips. Barn som är 3 år och uppåt till 135 cm rekommenderas ha en skyddsanordning, typ bilbarnstol eller bältesstol. Min man är från södra Europa. Där han kommer ifrån behöver man inte ens ha bilbälte på sig i baksätet. Jag får om och om igen berätta för honom att vårt barn kan dö om hon inte sitter ordentligt fastspänd i sin stol. När hon var 7 veckor hade vi släktingar på besök som jag skjutsade runt i bilen. När min dotter började gråta spände släktingen loss henne och tog henne i famnen så att hon skulle bli nöjd igen . Själv satt jag med tokångest och körde så försiktig jag bara kunde. (släktingen och jag har inget gemensamt språk). Nåja, det var mina 5 cent i frågan.

          Svar till Majs krok / NTF skriver: ”Barn ska åka bakåtvänt så länge som möjligt, gärna till 5-års ålder. Tidigast vid 4-års ålder bör man vända till framåtvänt åkande. Nacken och musklerna runt den, är ännu inte så stabila att de orkar hålla emot vid en eventuell kollision eller häftig inbromsning.”

          Enklast är att kolla på youtube vad som händer med ett barn som åker framåtvänt vs bakåtvänt.

      Mitt barn satt framåt när han var 1. Vilket är helt normalt där vi bor….

        Vilket också är totalt vansinnigt. Räcker med en tvärnit och din 1-årings nacke kan få skador. Bara för att der är normalt där du bor (annat land antar jag) så kan man ju ändå vidga sina vyer ???

          Jo men nu så säljs det ju inga bilstolar från 1+ framåtvända i landet jag bor i, annars hade jag gärna investerat i en ????????

        Webbhandel, vad är det?

      Det var tråkigt att läsa. Vet att hon själv inte bryr sig om trafiksäkerhet eftersom hon åker utan bilbälte men vet att hon skrivit ett inlägg om hur viktigt det var att barnen satt rätt i bilen utan masa extra kläder så trodde hon tänkte annorlunda med barnen.

      Har två barn (äldsta är 4år) och båda åker bakåtvända. Hoppas att de ska kunna göra det till de blir 5 i alla fall. Än så länge går det bra i alla fall.

    Bella har lagt ut en instastory nu där hon går I snön med jättestora fluffiga skor. Undrar om det är en reaktion på diskussionerna här.

      Vore lite konstigt om hon gick med öppna skor i snön 😉

    Den är vidrig. Jag orkar inte.

    Kläder med öppen rygg är väl ändå inte något nytt? Tycker förövrigt toppen är skitsnygg!

    Är väl inte konstigare än att kläder med djup ringning fram sitter kvar på axlarna

    Apropå felstavningar (i inlägget ovan): de koola kidsen i 90-talsduon hette Kriss Kross.

    Åh detta tar en tillbaka 12 år bak i minnet när man hängde på krogen med denna stil.
    Kul att se det fortfarande kommer och går haha.
    *Känner sig gammal*

    Alice Stenlöf reppar redan adidasbyxor med tryckknappar.

    https://instagram.com/p/BfaeCeIhwbx/

    Inte lämpligt för Dubai. Visa lite respekt när du åker till andra länder. Vill du inte följa deras regler behöver du inte åka dit.

      Vad snackar du om? Har du sett hur Dubai har utvecklats på senare år? Kenza är nog en av de mest påklädda turisterna där nere och ingen mobb kommer knappast springa efter henne med högafflar.

        Uh, ja, var där för några veckor sedan.

    Toppen! Tack! Du är fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.