Don’t quit your day job

Balancelot Graaf:

Med tanke på den här nya hobbyn som Paows pojkvän tagit upp de senaste dagarna så känns det som att han har på tok för lite att göra om dagarna.
Den vänstra tavlan – okej, det finns säker någon övervintrad rejvare från Docklands som skulle kunna tänka sig att ha den på väggen, men efter den går det utför.
Den röd/svarta tavlan? Vad pågår? Katter och pengar? Okej?

Men skorna?
Nej, alltså bara nej…
Lance är snubblande nära att förvandlas till en Phoebe utan annat att göra än pynta egna skor.
Och inte väl ska väl tilläggas…

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha, kan någon ruska om honom?!
    Ot: Camilla Läckberg på resa med sin man, sina barn och fd bonusbarn ser verkligen ut som Camilla är en ensamstående mamma på resa med sina tonårsbarn – Simon inkluderad i barnkategorin ?

      Hehe tänkte också på det. Tänk på han i ”the foo” då, han är 20 å hon 49 ? då är
      det något som verkligen inte stämmer. Då ligger ju ”Sköldberg” i lä iaf.

        nog för att när man är vuxen behöver inte åldersskillnaden göra så mycket. jag är 25 och några av mina närmaste vänner är 40-50. men han i foo var ju bara 17 år när dom vart i lag och hon 46 år. då undrar jag hur man tänker som vuxen ?

          Hon har en son och en dotter som är ungefär lika gamla som hennes partner. Jag tycker att det är äckligt, och jag tror uppriktigt att något är fel när en snart 50-årig kvinna inleder en relation med en så ung person (som i början av förhållandet inte ens var myndig!)

          Nu är väl hon 43 och han 30 så han är ju inget barn direkt och hon har en bra bit kvar till 50. Så jävla unkna åsikter du uttrycker.

          Han är nyss fyllda 21. Om det nu är foo-killen vi pratar om.

          Han var 17 el 18 när de träffades. Läckberg är 43 ja och Simon nu 30 ja men förstår inte varför det skulle vara mer okej än Paoow och Lance som det skiljer 7 år på, de verkar ändå mer på samma nivå. Och Paow verkar verkligen kär på rikigt, alltså hon ser så kär ut i Lance, såg på nya vlogen. Ingen tvekan om att det är äkta kärlek där till skillnad mot vissa där det är pengar, bostad och kändisskap som lockar.

        Alltså jag är inte emot åldersskillnader. Är 11 år mellan mig och min man.

        MEN vänd på det hela. En nästan 50 årig man med en 20 årig tjej hade inte ni tyckt det varit lika uppseende väckande? Tycker båda fallen är lite peddo varning, speciellt om personen knappt är myndig.. varför är det bara lite sjuk när det är en man men kvinnor är så himla förskonade mot det här, om man nu ska vara jämställd i allt annat.

          Jag anser det nästan lika sjukt när det är gubbe å flicka så (jag som skrev. från början om ”the foo” å tanten)

          Men bara nästan, A? Det styrker ju faktiskt Jjs poäng.

      Avundsjuk kanske

        På vad?

      Camilla är en fantastisk mamma och kallar dessutom inte sina bonusbarn för före detta bonusbarn ! de kallas fortfarande bonusbarn och är precis lika involverade i hennes familj nu som när hon var gift med deras pappa , även Simon räknar dom som sina bonusbarn .. Så småaktigt att håna någon för hur de ser ut 🙁

      HAHA! Tänkte samma! Brukar också tänka att döttrarna där är lite småförtjusta i Simon och att det därför ser lite akward ut när de gosar med varandra i soffan. Men fint ändå att han verkar ställa upp som vuxen förebild. Har bara så svårt för hans sätt att prata ?

        Håller såå med dig. Blir typ obekväm i min ensamhet av att titta på hennes story där de gosar i soffan under filt, han ser ju inte ut som värsta styvpappan direkt..även Fanny har en lite ”speciell” blick när hon ser på Simon. Men ja det är ju inget de nånsin skulle erkänna…

        Haha håller så med, sett det jag också, tänker likadant. Tror inte Fanny (eller den andra dottern heller) ser Simon som någon bonuspappa, tror de, och främst Fanny, är eller iaf varit lite förtjust i honom och inte på ett bonuspappaplan så att säga.

    Han är 17. Själv gjorde jag massa knepiga grejer i den åldern, både pyssel, ommålning av grejer, fula makeovers på mig själv varje helg osv. Låt honom experimentera och hitta sig själv! Vi gjorde med det, bara det att det var innan sociala medier. I mitt fall även innan mobiler och digitalkameror, i Camcams fall innan hjulet.

      Så klockren ???

      Det går fortfarande att göra det _utan_ att lägga ut det…

        Och varför ska han inte få lägga ut det? Ger det människor rätten att håna honom. Så dumt sagt.

          Jag menar bara att det fortfarande är möjligt att göra saker bara för sig själv, om det nu är så att man känner för att experimentera och pyssla. Jag tror till och med att saker faktiskt får en annan mening om ens första tanke när man är klar inte alltid är ’posta på insta, se om jag får likes!’. Se vad saker betyder för en själv utan konstant input utifrån…

        Håller med. Men så länge vuxna fortsätter att söka bekräftelse för vad dom gör på nätet kommer även ungdomar att göra det.

    oroar mig lite att han verkar stå o spraymåla på parkettgolvet :-/

      Hahah samma här! Nu känner jag mig gammal ?

    ”Lance är inte som en 17-åring. Då hade ju inte jag varit ihop med honom!”

    Nänä..

    Vlogen och det här..

    Jag tycker det här var lite taskigt och onödigt jag. Inte skulle någon säga så till en 17-18åring, eller någon annan, irl, men han kanske ska tåla det iom syns i sociala medier.

      Fast om man som influencer driver företag och säljer sig själv som produkten, anser jag att det är rimligt att få kritik. Precis som vi människor kritiserar andra företag.

    Balancelot ?????

      Hahaha gjorde min dag ??? hur fan kunde jag glömma det smeknamnet på en dag ✌️???

    Tror att han försöker bli Sveriges Alec Monopoly ?

    Han försöker härma samma stil som Alec Monopoly, den stilen är riktigt inne nu. Dock kanske inte någon som citerar ”Friends” fortfarande och har så bra koll på trender online. Du är för gammal Camilla. Du har inte koll på trender online utan klarar bara av att följa de gamla bloggar och sidor du gjort sedan 5 år tillbaka.

      Eh ja precis, CamCam är på tok för gammal för att bevaka bloggar och borde lägga ner den här bloggen bums.

      Så kan det vara, så kan det vara…
      Vilken tur då att jag kan kompensera för det och jämna ut vågskålarna lite med all min samlade kunskap om VHS-band, disketter, fröken ur och Dr Albans musik! 😉

        Åh, ja! Tror jag är ganska jämngammal med dig och nu riktigt längtar jag efter blogginlägget om VHS-band, disketter, fröken ur och Dr Albans musik!

        90 510 ❤️

          90 210 ska det väl vara?

    Första tavlan fick mig bara att tänka på Gynning.

    I hans ålder var jag punkare ena dan och hippie den andra. Brukade ”skapa” egna kläder där jag istället för symaskin använde häftapparat. Tipz till Lance!

    Tur sociala medier bestod av Lunarstorm och att få in en bild på datorn tog en arbetsvecka att få till.

    Han försöker vara Oliw_87

      Hej Oliw_87

    Äh, varför kväva någons kreativa ådra? Bästa som finns är när man hannar i ett pyssel-trans. Snyggt jobbat Lance!

    Har inte Bingo X på sina tavlor?

    Men gud va elakt inlägg! Skärpning!
    Han är 17 år, jag tycker det är jättemodigt av honom att våga visa upp vad han skapat.

    Jag reagerar mest på att han köpt (?) ett par Gucci sneakers med en prislapp på 5000 till 7000 kr och sedan SPRAYMÅLAT på dem?! Helt sjukt i min värld iallafall! Sen får han väl måla hur mycket han vil, good for him att han hittat en hobby.

      Kan det vara Thai-Gucci?

    Ironin i att Blondinbella, kappvändaren, som klär sig med hjälp av andra, inreder med hjälp av andra, skapat en karriär med hjälp av andra i den mest kvinnliga av alla branscher lagt upp citat på Instastories om hur man ska följa sin egen väg och inte göra som alla andra för att bli framgångsrik….. Allt medan hon trippar runt som en Birgit Bardot kopia eftersom hennes nya kille gillar den stilen.

      Det här tänkte jag på också. Killen följer och gillar Birgit. Då jävlar ska Bella bli den nya Birgit.

      För mig ett tecken på otroligt dåligt självförtroende och självkänsla.

        ”Birgit”, ha ha!!

          Hahahahhah förfan. Så fel det blev av mig där! ? Skyller på influensa-hjärnan!

      Finns ingen som heter Birgit bardot ? Dessutom är kvinnan ni syftar på ,Brigitte, 83 år idag så jag tror inte det finns supermycket att följa.

        Man kan väl följa hennes stil från när hon var ung och fräsch eller…tror knappast någon syftar på att BB eftersträvar att se ut som Bardot gör idag.

          Men uppenbart att ni bara läst varandras felstavade kommentarer och gjort det till en sanning. Har du ens någon koll på ifall han följde denna kvinna INNAN eller EFTER att Isabella började inspirerats av henne? 🙂

          Haha, jag trodde inte heller att någont trodde detta. Reagerade bara på att han ”följer” henne ? För mig är det när man följer någon på typ instagram, snapstorys osv och att det är den riktiga personen, som den är nu.

        Hört talas om autocorrect?

    Jag saknar den där knappen ovanför kommentarerna till varje inlägg där det står: ”Skriv kommentar” som tar dig längst ner på sidan. Nu måste man scrolla ända ner hit. Ibland gillar jag att läsa kommentarer från slutet om jag redan läst början tidigare och det var så smidigt 🙂 Ska det fixas?

    När man läser domen och de citerar smsen han har skickat. Sicket kräk.
    Han har bytt efternamn men gick ju ändå att hitta domen, ganska färsk också. Skön snubbe.

    Jag vill dock bara poängtera att han inte är dömd för våldtäkt utan enbart misshandel. Rätt ska vara rätt, även om de råkar vara kräk.

      Omg var kan jag hitta domen? Vad är hans gamla efternamn?
      Bekant med honom men detta visste jag inte

    Jag vill inte alls skriva illa om honom, då han fortfarande är ett barn. Men min uppfattning av honom är att han är i den period i sitt liv, då han tror att pengar, Bentley och alkohol är ”the shit”. Han blev ju lite irriterad över att Paow inte hade filmat den Bentley som hämtade upp dem, vilket han hade bett henne göra flera gångar.

    Jag var likadan för några år sedan. Tills jag insåg att det bästa som hänt mig inte hade något med materiella saker att göra. Men det är han som sagt inte ensam om, finns män i 30-40 års åldern som tror att livet är pengar och materiella saker (bilar, rolex, gucci-skor osv.)

    Jag är också beroende av katter och pengar.. finns det någon stödgrupp?

    Jocke och jonna var på ultraljud igår och uppdaterade som vanligt på snap tom från väntrummet, sen inget efter det. Undra hur det gick..

      Jonna har uppdaterat sin blogg. Ultraljudet gick bra. De såg ett litet hjärta ticka på fint.

      Eftersom de lagt upp på youtube för 5 timmar sen med en ultraljudsbild som thumbnail, drar jag till med en gissning att det gick bra?

      Det gick bra, finns med på dagens vlog.

      (Jocke och Jonna är mitt guilty pleasure… ?)

    Vuxna människor som hånar en tonåring. Usch. Hoppas han vågar fortsätta att måla om han tycker om det trots att konstkännarna på BB sagt vad de tycker.

    Onödigt CamCam!

    Killen är 17 år.

    Glöm inte att det är många genier som blivit dissade innan deras storhet visade sig.

    Steve Jobs, Beatles m fl.

    Btw… Hur har det gått med dina egna drömmar som 17-åring?

    Anar att du fortfarande har en del drömmar att uppfylla iom dina inlägg om ditt sjungande.

    Sluta aldrig drömma! Trampa bara inte på andra för att uppnå dina mål!
    ?

    Kör försiktigt alla!

    Moa

      När jag var 17 ville jag bli tolk. 🙂

        @CamCam

        Antar att du övade på att prata det språket så fort du fick en chans, då när du var 17 år?

        Precis som det ska vara när man är 17!

        Hur kul hade det varit om du blivit bemött med skratt och hån av sk ”vuxna”?

        Moa

          Nä, det kan jag inte påstå…
          Det var mer en fix idé utan riktig verklighetsförankring som jag slopade ganska snart efter att jag flyttat till USA.

          Jag antar att CC inte försökte kränga sina tjänster som tolk när det var en dröm och en tanke hon lekte med som tonåring.
          När dessa stora bloggare / influencers lägger ut sina ’alster’ känns det alltid som om där finns en olustig uppmärksamhetstörst och baktanke om att ’bli upptäckt’ och få sälja något…

          @CamCam

          Själv trodde jag att jag skulle bli gitarrist.

          Är totalt tondöv, lat av naturen och fick en liten ist.

          Hade säker både bloggat och ista bedrövelsen ( den lilla inte inkl i ” bedrövelsen”) om det fanns då.

          Man ändras med åren. Man fattar mer och mer. Drömmar ändras och ambitionerna med.

          Jag menar att alla har rätt att ha sina drömmar ifred. Varför ska man trycka ner folk för det?

          För övrigt är det helt i tiden att lägga ut sina alster på sitt insta. Bra ju!

          Gallerierna står nog inte i kö. ?

          Moa

    Tycker det är taskigt och tråkigt att gå a hans kreativa arbete. Det kanske inte är perfekt nu men hur många konstnärer börjar med att måla ett mästerverk? Han skadar ingen med sin konst så det enda syftet men ditt inlägg verkar vara att få honom sluta försöka uttrycka sig kreativt. Rätta mig gärna om jag har fel och förklara det egentliga syftet.

    Dessutom, med tanke på hans bakgrund, så har han nog väldigt mycket känslor och minnen inom sig som vill ut och då är det ju perfekt att börja försöka arbeta kreativt.

    Tyckte du drev med folk mer med glimten i ögat förr. Känns många gånger som att du är bitter och bara vill slänga massor av skit på folk.
    Blev inte heller jätteupphetsad av Lance konst men ändå kul att han testar sig fram 🙂 alla har vi varit där.

    Men det är väl jättebra att Maggan har fått dagisplats till Lance, nu är det någon som håller koll på honom och sysselsätter honom med lite målarfärg och papper ?

    Den högra tavlan är ju perfekt för Paulina åtminstone!

    Ser ut som något av Gynnings ”verk”.

    Tycker det är riktigt coola tavlor!! Supercoola ju, duktigt Lance! Härligt att vara kreativ. Åååhh jag vill också måla tavlor… Han verkar väldigt kreativ och det är ju bra att vara det, verkar talangfull. Såg deras nya vlogg, alltså Paulina ser sååå kär ut, går inte att ta miste på hennes kärlek för Lance, gulligt o fint.

    Äh, att måla kan vara bra terapi för folk som mår dåligt. Skitsamma om alstren suger.

    Gladys! Gladys! Phoebes tavla, kanske något för Lance? Hysteriskt kul..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.