Fem saker att kunna leva utan

Paula listar fem saker hon skulle klara sig utan.
Parkeringsböter tror jag de flesta skulle kunna klara sig utan, men mikro och hårfön?
Aldrig i livet!!!!
Jag kunde inte komma fem på saker jag skulle kunna klara mig utan eftersom jag är en slav under mina materiella ting, men en TV skulle jag kunna överleva utan om jag fick ha min dator.
Däremot kunde jag konstatera att i min handväska finns alltid tre saker som jag ABSOLUT inte skulle klara mig utan.
– Nässpray
– Vaselin
– Cola Zero

Det roliga var att de andra två som satt vid mitt bord idag på redaktionen också är nässpraymissbrukare av rang och Susanne som satt mitt emot mig har även hon en lite kladdig last likt min.
Ni ser Carmexburken där på bordet.  🙂
Jag har dock tagit det hela ett snäpp längre genom att matcha mitt nässpray med min vaselinburk, men det här märket läppklet är inte alls lika bra som Klövervaselin så jag får nog byta tillbaka.

Vad skulle ni aldrig kunna klara er utan?
Ja, förutom den här bloggen då förstås..

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Lypsyl (inga andra former av cerat
    Halstabletter (är alltid torr i munnen och rädd för dålig andedräkt)

    Det var det.
    Skralt beroende.

    Hörlurar
    Lypsyl
    Solglasögon

    Innan var det en flaska vatten och tuggummi men det har jag tyvärr slutat med.

    Clarins Double Serum – bara lukten är beroendeframkallande! ??… Huvudvärkstabletter och min mobil!

    Lypsyl med jojoba och aloevera från forever. Tandborste, klarar inte av att hoppa över en tandborstning äckligaste känslan. Ännu värre om man ätit godis eller druckit läsk med socker under dagen.
    Hudkräm & ansiktskräm (fotkrämen klarar jag mig utan en period) men rent generellt alla slags krämer för kropp och knopp, klarar inte av att känna mig torr!

      Du menar ett läppcerat då från Forever? Lypsyl är ett varumärke, inte synonymt med alla läppsmörj.

    Lypsyl
    Ansiktskräm hudkräm handkräm, krämer för allt! Klarar inte av att vara torr någonstans.
    Tandkräm och tandborste, äckligaste som finns att vara sträv på tänderna. Ännu värre om man ätit godis eller druckit läsk.
    Plackers se ovanstående anledning ?

    Försvarets hudsalva.

      Samma här!

      Samma här, har alltid 5-6 stycken fördelade lite varstans i huset!

    Cola-Zero!
    Lypsyl
    Solglasögon
    Min dator.

      Försvarets hudsalva
      Tops
      Hårsnoddar

    Mobil & plattång.

    Vill du inte sluta med nässprayer Camilla? Jag var superberoende tidigare men hittade en lösning… nu är jag friiiiiii! =)
    Saker jag inte klarar mig utan:
    Pepsi Max
    Mobilen
    Värmedyna
    Bettskena
    Rawbolls-kaksmet (jag bemödar mig aldrig med att baka ut till bollar utan äter med sked)

      Hur gjorde du för att bli av med det? Har hängt fast med min älskade otrivin mentol nu i 4 år. Jag får sådan panik av att inte kunna andas med näsan ?

        Jag körde på en kortisonspraykur och minskade på nässprayet, men det man måste göra är att härda ut att vara täppt några dagar. Din plånbok och kärlen i näsan kommer tacka dig!

        Jag var beroende i många många år, innan jag till slut gick till en läkare. Han brände och grejade i två olika omgångar men det blev inte bättre, jag var fortfarande supertäppt dygnet runt. Han sa att en sista utväg var att ta till hammare och mejsel och det ville inte jag utan gick hem och googlade. Förstod att jag skulle behöva sluta använda nässpray för att se hur svullet det faktiskt var, om det verkligen behövdes en stor operation. Och sen var det bara att bita ihop och ta tag i det. Det var absolut inte bara att sluta, tror man det har man inte varit ordentligt beroende. Jag trappade ner långsamt, jag tror att det tog ca 6 veckor allt som allt. Första dagarna drog jag ner från 4×2 (4 gånger och dagen, 2 sprut per gång) sprayningar i varje näsborre till att en av de där 4 gångerna bara spraya en gång i ena borren. Efter ett par dagar uteslöt jag ett sprut i den andra borren och så där fortsatte jag långsamt. Sedan var jag nere i bara ett sprut i varje borre 4 gånger och dagen och sedan 3 gånger om dagen. En stor vinst blev när jag kunde byta ut till barnspray istället. För att inte tala om mot slutet när det räckte med en sprayning i en näsborre om dagen, för min del när jag skulle sova. Nu är jag helt fri och inte det minsta täppt, helt utan operationen som läkaren ville göra. I dag händer det att jag tar en liten dos barnspray i en näsborre till natten om jag är superförkyld.

        Har också varit beroende men trappat ner på egen hand. Först färre sprut per dag och sedan i bara ena näsborren. Att gå över till barnsprej i slutet funkade också bra!

    Mina målarböcker & pennor
    Min fotoutrustning
    Clinique Invisible Blend löspuder
    Folk/viking metal
    Och naturligtvis min underbara man ?

    Är det bara jag som ogillar när folk försöker vara lite bättre än andra och säger jag tittar aaaaldrig på tv. Nähä men du plöjer allt via datorn istället, eller plattan. Så mycket bättre!

      Eller hur! Irriterar mig mkt på det.
      Newsflash: att se saker på dator/surfplatta är samma sak.

      Fattar inte heller grejen med att göra en stor sak av att inte ha teve nu för tiden. Har inte teve men kollar på massa skit och massa högkvalitativt via datorn. Enda skillnaden är väl att teve passar bättre om man gillar att kolla flera tillsammans.

      Kanske att man tenderar att slökolla mer om det är via tablå, men nu för tiden brukar ju ändå en teve fungera ungefär som en dator, att man väljer. Och de slarvigaste producerade programmen brukar ju dessutom vara de som inte ens hittar in till tablån, utan som man bara finns på play hehe.

        Jag har ingen tv pga jag bor litet + att jag tycker det är så fult, haha

          Jag förstår absolut varför man inte har teve (jag har det ju inte ens själv), jag förstår bara inte varför man tycker det är en stor grej om man ändå kollar på exakt samma grejer, bara på en datorskärm istället.

      ”Jag är ingen teve-människa” ?? men va fan det finns så himla mycket bra produktioner på tex SVT så man måste ju inte kolla på Paradise Hotel

      Jag är en av dom som inte har TV. Tittar ju såklart på TV via datorn emellanåt men slötittandet har jag slutat med. Många använder TV:n som sällskap och det är den stora skillnaden mellan att kolla på TV via datorn eller den riktiga TVn, enligt mig såklart.

        Det går utmärkt att låta netflix hålla en sällskap också. Och den sär funktionen när nästa avsnitt hela tiden kopplas på, så man kan sitta en helt dag och plöja, är inte det slötittande lika mycket? På vanlig teve tar iaf de roliga programmen slut någon gång…

        Förstår som sagt absolut varför man inte vill ha teve men förstår inte varför man tycker det att man därför lever väldigt mycket annorlunda än folk med teve om man ändå spenderar hela kvällarna med paradise hotell. Eller att surfa runt på internet utan plan, för den delen…

        Sen kan man väl låta folk ha sällskap av teven om de vill, precis som folk använder den här bloggen som sällskap. För en del är det lagom nivå, iaf vissa dagar.

          Reklam?

      Eller ”jag använder knappt smink numera” och så har hen lash extensions, BUS, tatuerade ögonbryn och fillers. Okej då

    Redbull
    Tops
    Hörlurar

    Liksom… inget. Har inget i mitt liv som jag känner att jag inte skulle kunna leva utan. Ja, förutom människor i mitt liv då. Har faktiskt ingen micro och har inte haft sedan exet och jag gjorde slut 2006 och han fick micron i bodelningen. Det finns ärligt inget man behöver en micro till.

      Har inte heller haft micro på typ..tio år kanske. Ser inte riktigt poängen med micro.

      Använder inte hårfön heller, men det bror väl mest på hårtyp och frisyr.

      Okej, så att värma gårdagens mat är den inte kapabel till?

        Micro, is that you? Kränkt? 🙁

          HAHAHAHHAHA ???

          Det gär påminner mig om ett gammalt blogginlägg av underbara clara där hon berättade att hon inte äger en micro och folk tog det mycket personligt.

          Har aldrig ägt micro, hårfön, rakhyvel och aldrig druckit Cola.
          Är beroende av min nässköljare, kan längta hem till den – den räddade mitt liv när jag var gravid!

        Mycket kapabel. Men det är ju också JAG. Visst, jag tar lite längre tid på mig men det blir fan bättre gjort! Jämnare varmt och inte sådär iskallt inuti och lava-varmt på utsidan.

      Oj, jag använder micro flera gånger om dagen, älskar min micro <3

      Värma välling mitt i natten!! Palla stå med himla termos och koka upp vatten och Gud vet vad klockan 03:30 på morgonen.

      Mikro I love you

        Fast vi som inte har barn, eller de som inte ger välling har ju inte det problemet. Värma mat och göra popcorn kan man göra på spisen eller ugnen.

    Nasin
    Ipren
    Cola zero

    Mintsnus ❤️

    Tuggummi och stavmixer är väl det enda jag helst inte vill vara utan.

    Choklad
    Aquaphor för läpparna

    Min mobil
    Plattång
    Min bil
    Garants laktosfria lättmjölk (godare finns inte!)
    Tennisracket

    Mobil
    Värktabletter
    Kaffe
    Handkräm

    Jag har nog inget jag liksom MÅSTE ha och alltid bär med mig. Förutom min medicin då, haha

    Äger ingen micro och har en hårfön som används till att tina frysen. De sakerna kan jag lätt leva utan. Tv och radio kan jag också undvara. En sak till då. Jag skulle lätt kunna leva i en värld utan klänningar.

      Och jag skulle gärna leva utan byxor! Inte med klänningar istället, utan helt FRI!

      Oj, läste visst lite slarvigt. Det där var grejer jag klarar mig utan. De saker jag måste ha är mina katter, det var 2. Min mobil, toalettpapper och min kudde.

    Böcker
    Kaffe
    Elisabeth Arden Eight Hour Cream

    Pepsi max
    Catch XR snus
    Plackers
    Vaselin (till läppar,fötter och gelenaglar)
    Min lur
    Oxascand & imovane

      Catch XR ❤️ Och oxascand.. även om jag är ”fri” från det nu, jäklar vilken pärs det var! Men gud vad dom har hjälpt mig.

    Tuggummi,
    Läppcerat,
    Hårtoning

    Ta bort den dagliga colan, inte bra för dig 🙁
    🙂

    Hårsnodd!!

    Finns alltid i min väska/jackficka:
    Tuggummi
    Nåt form av läppbalsam (bryr mig inte så mycket om märket)
    Tofs

    Alla ni som dricker läsk dagligen. Hur gör ni? Får ni inte ont i magen? Sträv känsla i munnen? Bubblor i näsan? Kolsyrarapar? Ständigt kissnödiga?

    Förundrad

      Jag dricker kolsyrat vatten dagligen och får inget av ovanstående.

        Det händer att jag dricker kolsyrat vatten, men jag upplever inte att det är lika mycket kolsyra i. Det innehåller ju oftast inte socker /sötningsmedel heller, så man blir inte lika äckligt klibbig i käften.

      Jag hade konstant huvudvärk när jag drack läsk dagligen (hade ett slitigt jobb som krävde att jag var alert hela tiden och det var enklare att ha med en flaska läsk än en kopp kaffe). Hade också halsbränna och kände mig ständigt uttorkad. Begäret efter mer läsk var inte heller att leka med, jag är så glad att jag slutade dricka dagligen för mår sjukt mycket bättre! Nu kan jag faktiskt NJUTA av ett kallt glas cola någon gång då och då. 🙂

      Förut drack jag läsk dagligen, men fick frätningsskador på tänderna så fick dra ner. Mådde ändå relativt bra i kroppen, men tänderna tog stryk.
      Nu dricker jag endast vid högtider, ett glas med vatten bredvid och med sugrör, vill inte behöva ersätta mina tänder pga dåliga val

    Läppbalsam
    Redbull
    Choklad
    Hårsnodd

    Mitt snus! Men en dag ska jag lyckas sluta. Vill bara inte tillräckligt mycket just nu

    Celsius
    Concealer
    Gymkortet
    Mobilen
    Cola light ( inte zero!!)

    Mina katter
    Min sambo
    Mitt hem

    * Min dotter
    * Naked lips organic lipbalm
    * biotherm aquasource SPF 15
    * Förmiddagskaffet
    * Otrivin menthol

    Försvarets hudsalva, tops (inte till öronen utan till att torka bort mascara som råkat hamna utanför) (går upp kl 04,30 på morgonen och då är inte precisionen direkt vaken)

    Böcker för själen, crosstrainern för kroppen.

    OT: Men varför letar Blondinbella efter en au pair..? Hon har ju bara barnen på halvtid. Det måste innebära att hon även outsourcar denna pusselbit i sitt liv. Så blev det bara jobbet och karriären kvar.

      Hon vill ha en som fôljer med på resor, och som även kan hämta osv på dagis ibland.

        Fast.. ”ibland” – är det verkligen lämpligt med en au pair då? Vad ska hen göra resten av tiden?

          Oklart, kanske hon tar över hennes hembiträdes arbetsuppgifter. Barnen är ju också hos Odd varannan vecka.

    Nocco – Dock bor jag utomlands så detta importeras och säljs i en butik, så de är satans så jävla dyrt..
    Hörlurar
    Apelsiner
    Mobilen

    Nu är jag ledsen. Skrivit två kommentarer som bara är puts väck.
    Ska jag besvära mig att skriva igen.
    Lypsyl
    Hudkräm (gäller hela kroppen, händer ansikte kropp)
    Tandborste tandkräm plackers (bär inte runt på det men kan inte gå en dag utan att borsta tänderna minst 2ggr, ännu värre om jag ätit sötsaker eller druckit läsk) hu!

    Mina barn, choklad, mina glasögon och mobilen.

    Bubbelvatten
    Badkar
    Nivea lip butter
    Morgonkaffet

    Tandborste, mellanrumsborste, tandtråd (på skaft) tungskrapan, sb12.

    Ändå påpekar min make ofta att jag har dålig andedräkt. ??

      Du kan behöva dricka mer vatten, de flesta som är torra i munnen eller dricker lite vatten och släcker törsten med annat kan få dålig andedräkt. Trots bra mun hygien 😀

        Gurglar du sb12? Eftersom den är till för att ta bort dålig andedräkt så måste du få den på tungan, men typ flux kan du skölja omkring i munnen utan att gurgla 🙂

        Fråga tandläkaren nästa gång, men skulle gissa på det eller att du är torr i munnen.

      Du har inte så kallade tonsill stones i halsmandlarna ibland? Det byggs upp små ”stenar” (inte alltid så hårda) i små hålrum i halsmandlarna när bakterier sitter där och bryter ned mat/socker rester. Kan ge dålig andedräkt.

        Hur blir man av med det då?
        Både sköljer och gurglar med sb12en

        Det har jag! Så sjuuuuukt äckligt och det kan fan lukta död från munnen av de där. Jag kan dock lätt ”rensa” med lite tryck på mandlarna. Ni som gillar pimple popping och sånt – youtuba ”tonsills stones”. You are in for a treat! För trådstartaren – gå till vårdcentral och kolla eller be tandläkaren nästa gång du är där. Har man svåra besvär så får man ta bort halsmandlarna helt och hållet.

      Tugga tuggummi

    Träning. Tvingas jag sitta still alltför länge pajar ryggen och jag får ångest.

    Min bebis <3
    Bilen
    Tops
    Foundation
    Mobilen
    Brieost

    Jag skulle aldrig kunna klara mig utan en huvudbonad så som mössa eller keps. Det är-och har alltid varit- en trygghet för mig och min Aspergers

    Hurraw cerat (i valfri smak) och en flaska vatten.

    – Te, måste dricka te varje dag.
    – Hörlurar! Musik + poddar är så jag tar mig till och från jobbet + hemma när jag städar, diskar, sminkar mig osv. Om det är bara är jag som lyssnar föredrar jag verkligen att lyssna i hörlurar och inte sätta på högtalare eller liknande.
    – Deo, har ALLTID deo i väskan. Jag är en liten Svettis, haha dvs svettas väldigt lätt. Hand + fotsvett har jag lärt mig acceptera, men vill verkligen inte lukta illa och tycker inte om att spraya på mig parfym hejvilt. (Jag tycker om parfym men sätter bara på det när jag är hemma)
    – PENNA! Man vet aldrig när man behöver en penna.
    – tuggummi på jobbet. Jag är lärare och minna själv lärarna som luktade dillchips i munnen när jag gick i skolan, så strävar efter att inte bli dillchipsmannen själv.
    – gärna något att dricka i väskan. Ibland får jag hostattacker och det är så joooobbigt att få det bland folk. Då måste jag dricka något för att få slut på den. Främst på vår/sommar dock pga damm och pollen och sånt.
    – astmamedicin

      Min lärare luktade ägg ur munnen! ??

      Ja, jag minns också en vitlök- och svettlärare. Sedan min skoltid är sockerfria Läkerol i väskan ett måste, nu alltid eukalyptus. Är också lärare och undviker just vitlök mitt i veckan.

    Inte för att vara kalle-blomqvist-präktig, men. Vaselin är en petroleumbaserad produkt som kan verka uttorkande. Läppbalsam som är baserad på vegetabiliska oljor är betydligt bättre ? dessutom kan nariga läppar ofta beroende av att kroppen inte får den näring/fettsyror som den behöver. Slut på präktig rant.

    Saker jag inte kan klara mig utan
    – Läppbalsam från Elias (det är så jäkla bra att man knappt behöver använda det.)
    – kött
    – smör
    – bastu
    – familj
    – sömn

    Utan inbördes ordning.

    Inte för att vara kalle-blomqvist-präktig, men. Vaselin är en petroleumbaserad produkt som kan verka uttorkande. Hudvård och läppbalsam bör vara baserade på vegetabiliska eller animaliska fetter för att fungera optimalt. Dessutom kan torr hy och nariga läppar ofta korrigeras med en bättre kosthållning. Slut på präktig rant.

    Saker jag inte kan klara mig utan
    – kött
    – smör
    – familj
    – bastu
    – svordomar

    Äger varken en micro eller hårfön, och har inte provat nässpray en enda gång i hela mitt liv… Så det klarar jag mig fint utan! Kommer inte på något jag inte skulle klara mig utan direkt. Skulle väl vara handkräm, får lätt torra händer och hatar den känslan. Och tops såklart!!! Fyfan, kan få panik när jag känner att öronen är geggiga av vax (usch) och ju mer jag tänker på det desto värre blir det. Haha måste gå och topsa öronen nu bara för att jag började skriva om det!

    Inte för att vara kalle-blomqvist-präktig men. Vaselin är en petroleumbaserad produkt som kan verka uttorkande. Hudvård bör vara baserade på vegetabiliska eller animaliska fetter för att fungera optimalt. Dessutom kan torr hy och nariga läppar ofta korrigeras med hjälp av en god och varierad kost. Slut på allt-som-kommer-efter-men-är-kanske-bullshit.

    Saker jag inte kan klara mig utan:
    – bastu
    – kött
    – familj
    – smör
    – sömn

    Lypsyl
    Mina hundar
    Min dator
    The Sims 4
    Nintendo Switch

    Min bil
    Lypsyl
    Mobilen
    Sodastreamern
    Kokosolja
    Morgonkaffet
    hårsnodd
    Nocco

    Kanske borde söka till Robinson?

    Aldrig utan: Carmoderm (hej atopisk eksem), min ansiktskräm (ja jag är torr), och sedan det vanliga hygienartiklar, mat, kläder.

    Saker jag vet jag kan klara mig utan: hårtork, dator, Micro, sötsaker, mobilt.

    Amen Gudars skymning! Så Paula fick alltså precis vad hon ville? R Ö V S L I C K E R I deLuXe från SATS för att hon haft fönen för nära håret så det knastrat till och försvunnit lite? Fyfan vad töntigt på riktigt. Och nu ska hon vara så arg att hon bah ”NEJ TACK. INGET KAN KOMPENSERA FÖR ATT JAG NU FÅTT EN MITTBENA LIKA BRED SOM BERTIL 58:as FLINT!”. Pinsam hon är. Pinsam pinsam pinsam. Även pinsamt att SATS ens skulle erbjuda henne en jävla hårtork. Det hade de inte gjort med någon annan. Det enda de kan göra är väl att be om ursäkt och såklart kolla upp hårtorken som likt en drake brände bort hennes fjun? Jisses.

    MEN jag klarar mig inte utan:
    HÖRLURAR
    TUGGUMMI
    FRUKOST

      Vart nånstans läser du att det var SATS? Står att hon fick ett erbjudande, men inte vart i från. Står även att hon bara kommer använda sin egen hårfön i framtiden i ett inlägg från samma dag/ dagen innan.

      ”-En hårfön. Fick en förfrågan om att ta emot en superduperbra efter incidenten igår. Nej tack.”
      Kan inte se att det står nånstans att den kom från SATS, eller en antydan om det ens.

      Calm your tits lite.

        True. Tits are calmed men töntigt att något företag öht skulle erbjuda henne en fön, men mest töntigt om SATS gjort det. Att det var SATS var en kvalificerad gissning, men den behöver inte stämma.

    Lipsyl, försvarets hudsalva, Carmex å allt man kan smeta på läpparna, jag har säkert 4-5 st med mig ut ifall att, sover med dom under kudden å vaknar på natten och för att smeta på det! De är nästan absurt!

    Nässpray.
    Har så varit sedan slutet av min förra graviditet. Min son fyllde 2 i november…
    Nu har jag BF med 2:an på måndag, tar tag i det där med avvänjning om ett tag (beror lite på hur den nya kommer sova)

    Oljor
    Sockar
    Sängen
    Cykeln
    Grönsaker

    Jag är så tråkig, så jag säger: Jag kan leva utan allt materiellt… men det hade inte varit så himla bekvämt.

    Lyssnat på senaste avsnittet av Schulman show med blondonbella? Där berättar hon att hon både har ADHD och aspebergers. Förklarar en hel del av hennes märkliga sätt att behandla personal och vänner

    Mobil + laddare
    Min papperskalender
    Mandelolja
    Mediciner

    Dator
    iPod
    Ryggsäck
    Pincett
    Rakhyvel

    Nässpray
    Iphone
    Marabou

    Krämer
    Läppbalsam (helst hurraws nighbalm)
    Min eltandborste, plackers å fluorskölj
    Inpackning och hårolja!

    Klarar mig inte utan:
    – Min soffa
    – Hårsnoddar
    – Min hund
    – Popcorn
    – Gul såpa

    Cola zero
    Hörlurar
    Öronproppar (kan inte sova om det inte är knäpptyst)
    Mobilen

    Beroenden är läskigt, är för paranoid att skapa mig ett för att bli för fäst vid grejer. Känns så onödigt att ”inte kunna leva” utan grejer man egentligen garanterat kan. Ser inte ner på beroenden förresten, att ha den konstanta rädslan att bli beroende av något så att man aktivt alltid är medveten om hur ofta man gör grejer och avstår från att använda saker man gillar är minst lika betungande egentligen, om inte mer.

    Hårsnoddar, hörlurar, böcker, långkalsonger och min mobil.

    Vaddå ”kan inte leva utan”? Det beror väl på omständigheterna? Syre, mat, vatten är livsnödvändigt för mig. Övrigt är bekvämt att ha men knappast ”kan inte leva utan”.

      Hej Sheldon!

    KAFFE ☕️ ACO:s Lip Cerat ?

    Vad vill vi ha?

    Att kunna kommentera utan ”du postar för snabbt” kommer upp!

    När vill vi ha det?

    NU!!

    Min familj (barn, barnbarn och man)
    Levaxin
    Surfplattan
    Mobilen
    Tandborste
    Lypsyl
    Plackers

    Men det viktigaste är min familj och min medicin ❤, har jag bara dom klarar jag mig utan resten.

    Behöver mobilen, morgonkaffe, hunden.

    Mitt barn
    Mobilen
    Dammsugaren (älskar den på riktigt)
    Oatly iMat fraiche
    Surkål
    Mitt mineralsmink från Tikei

    Nej alltså stopp hörrni!!

    Är i chock över att ingen nämt INTERNET eller WIFI. Inget gör mig så arg/upprörd/frustrerad osv som när jag, oavsett anledning, inte ät uppkopplad.

    Sjukt eller inte orkar jag inte ens gå in på. Men det är ju typ ens life.

      Beror på för min del. Klart man knarkar internet i vardagen. Men jag är i fjällen i alla fall sammanlagt 10-12 veckor om året sommar som höst och vinter, helt utan täckning och det är jätteskönt och jag saknar det inte alls.

    En högst gravallvarlig lista över saker jag dööör utan:
    Treo
    Hörlurar
    Telefon
    Internet
    Prosecco
    Chips
    Cola (föredrar vanlig men har bytt till zero pga sockerrädsla, men hur mycket sämre är egentligen socker än aspartam?)
    Hårfärg
    Tv
    Musik
    Mjuka jeans (typ ginas Molly eller dr denim, kan inte ha vanliga jeans längre)

    Fem saker:
    Kaffe
    Cola zero
    Försvarets hudsalva
    Mobilen
    Hårsnodd

    Otrivin Menthol
    Carmex (burken, inte tuben)
    Flashback forum
    Treo
    Grov portion stark

    Försvarets hudsalva
    Tops
    Snus
    Mediciner
    Ansiktskräm
    Och viktigast av allt min SON 😉

    Har läst igenom alla svar nu för att få lite inspo till vad jag absolut inte skulle klara mig utan men blev inte vettigare. Kanske skulle sagt kaffe förr men så var jag utan pengar ett tag och kunde inte köpa kaffe på en månad och jag överlevde. Samma med hudvårdsprodukter. Hade så lite pengar att jag inte kunde köpa nytt så nu använder jag bara vatten och ibland lite olja. Okej, säger tandkräm + tandborste då! Känslan av luddiga tänder, nej tack.

    Mamma <3
    Mobil
    Nocco Carabien
    Min medicin
    Mina fina vänner

    Nässpray
    Ipren
    Bil
    Tops
    Mobil
    Föräldrar

    Så många som säger treo. Varför är det så viktigt?

    Öronproppar. Utan dem är sömnen körd.
    Internet. Utan det är mitt sociala liv kört pga grymt socialt awkward IRL.
    Medicin. Utan den är jag död. Denna punkt borde hamnat först och inte sist. Troligtvis mindre aktuellt med öronproppar och schysst uppkoppling när man befinner sig six feet under.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.