Inte så Tinder-insatt

Jag har lite dålig koll på Tinder eller på att ragga överhuvudtaget om jag ska vara ärlig, men till och med JAG vet att det kanske inte är det mest effektiva av sätt att ha med sin pojkvän/fd pojkvän eller baby daddy i kontaktannonsen. 

Vad kan man söka efter på Tinder? Kan man söka efter en person att ”komplettera sin relation med” if you know what I mean? Den här bilden kom nämligen upp hos en tjej som endast letar efter andra tjejer. Tinder fanns inte sist jag var singel så att det här är okänd mark för mig är snarare en underdrift än en sanning.

Men det känns inte som att det så ovanligt att man får upp en bild med fler än en person på. I Sindys fall är det kanske inte jättesvårt att gissa vem på bilden som föreställer henne, men annars? ”Okej.. jag ska på dejt med någon av de här fyra tjejerna/killarna..”

Spännande! Ni med Tindererfarenhet? Tumme upp eller tumme ner?

Tack för tips! 

77 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det är alltid den minst snygga på en gruppbild…

      Hahaha precis vad jag skulle kommentera…slår verkligen aldrig fel att det är den personen?

        Så jäkla ologiskt. Har man lite självinsikt vet man ju om ens polare är snyggare än en själv. Då skulle man ju aldrig lägga ut en bild med dem på. Om man däremot är snyggingen i gänget kanske jag förstår det, men tveksamt ändå.

      ?

    Vad vill vi ha?

    Att kunna kommentera utan ”du postar för snabbt” kommer upp!

    När vill vi ha det?

    NU!!

      Eller så vill vi inte ha 10000 spam-meddelanden under varje inlägg som vi annars kommer få! Ta två sekunder och andas innan du trycker på skicka. Det är för att man skriver så snabbt som den tror man är en bot

        Fast det kan inte stämma. Jag har fått det meddelandet när jag legat i sängen och hållit telefonen i handen och skrivit med tummen. Det går inte särskilt snabbt kan jag lova…så jag tror inte på det. (Och jag anklagar inte dig för att ljuga Helene, jag bara säger att den som först gav den förklaringen borde kolla igen vad det beror på)

          Det kan vara så att från den tiden du skrivit ditt namn till du trycker på skicka att det är den tiden det går på också. Är inte helt hundra, men oavsett är det ett spam-filter 🙂

          Same here. Ibland går det ruggigt sakta att skriva. När man råkar stava fel tretton gånger och måste rätta och skriva igen och sånt tjafs. Hej och hå vad sakta det går då men ändå ”Du postar för snabbt”. Ha! Som en käftsmäll bara ?

    Hon ser så himla svullen ut i ansiktet pga alla Fillers och botox.
    Tror hon är medlem just för att hitta vänner, iochmed att hon har på så tjejer hittar henne.

      Hon verkar tro att blåser man upp ansiktet så mycket som möjligt så att det inte existerar en enda linje, så blir det ett fint ansikte. Snarare helt livlöst.

        Bor i närheten av henne så har sett det irl, om man kollar på kändisar som överdoserat fillers och botox så ser man likheter med Sindy, lätt kisande ögon och hamsterkinder. Syns inte lika mycket på bild som i verkligheten på henne dock.

          Tycker att Therese Lindgren ser EXAKT ut så på sina senaste bilder i bloggen. Helt svullen och kisande ögon… Dom kanske borde chilla med all fillers/botox en aning.

        House of Philia Petra ser ok ut på bild men IRL så ser det onekligen svullet ut…

    Kan vara så de letar efter en tredje part? Är ofta så med folk på tinder. Och väldigt vanligt för de som har tjejer som sökmål. Tinder suger för lesbiska

      Hatar par som söker en tjej att ligga med men inte är tydliga med det. Pratade med en tjej ganska länge som jag trodde var lesbisk så kommer hon med ”min kille skulle kunna dominera dig i sängen” spydde nästan.

        Händer mig hela tiden. Skulle på dejt med en tjej som jag pratat med ett tag. Kommer frågan ”vill du träffa min pojkvän samtidigt eller bara mig själv först?”

      ?

      Näää, är det sant? Haha är nybliven singel och lesbisk och alltid skämtat om att jag vill hänga på tinder när alla mina f.d. singelkompisar gjorde det. Tråkigt att man kommer bli besviken uppenbarligen 🙁

        Ja många par som letar krydda till sexlivet! De flesta är dock rätt uppenbara med det. MEN finns ju guldkorn där också :* GO 4 IT när du är redo

    Kan inte sluta stirra på läpparna. De är stora och ändå görs de större med lipliner utanför.
    Killen kan jag inte titta på alls.

      Hennes bilder skrämmer mig på riktigt. Kan inte heller sluta stirra och gapa. Kanske den effekten hon vill ha

        Ja, hon har väl sagt att hon vill se ut som en kn*lldocka?

    När jag satt med en kompis som swipade så kom det upp en kille som hade sitt bröllopsfoto som bild… undrar om han fick mycket ragg?

      Cringe-alert! ??

    Är det riktiga Sindy då?? ?

    De söker förmodligen en tjej till trekant. Jag hade min tinder inställd på tjejer när vi sökte likadant

      Ja rätt uppenbart att det är vad de söker. Det är så vi gjort också när vi träffat kvinnor flr trekant.

      Varför fattar ni inte att även icke-heterosexuella tjejer vill använda tinder, utan att få upp folk som bara letar efter en tjej till en trekant?

        Vi har träffat väldigt många tjejer från både tinder och happypancake så att inte alla bi och lesbiska tjejer vill ha trekant stämmer ju inte? vi använder det för att vi hittar det vi söker där. Vi tvingar ingen men som sagt, vi har träffat många av de vi pratat med och alla har varit med på det. Vad är det för fel med det?

          Jag menar uppenbarligen inte att ni tvingar någon till sex, utan att ni tränger er in på områden som uppenbarligen inte är till för heterosexuella par. Jag är själv bi och ställer jag in tinder på tjejer så är det för att jag hoppas på att hitta en tjej, inte för att jag vill mötas av heterosexuella par.

          Och när jag ställer in min tinder på män vill inte jag ha de män som bara vill ha sex, inte vill ha barn, bor långt bort men jag kan ju välja att inte svara dom.

        Men lägg ner. De tränger sig inte in på någon annans område. Vill du vara på en uteslutande gaysajt så gå dit eller skapa en egen. Annars kan du redan vid första messet informera om vad du vill/inte vill, precis som alla andra som inte vill vara med på vissa grejer.. Not rocket science.

          Du har uppenbarligen ingen erfarenhet av att söka kvinnor att dejta. Homosexuella män stöter inte alls på samma problematik och det säger väl en del. Vår sexualitet (homosexuella/bisexuella kvinnor) är inte till för folk att krydda upp deras jävla sexliv med. Så jävla äckligt att vår attraktion och kärlek för andra kvinnor ska utnyttjas och vara andras experiment.

          Det är ju för fan ingen som utnyttjar er. Säg vad ni vill från början som alla normalbegåvade människor!

          Tycker det svaret var riktigt töntigt.

    Victoria Törnegren har fött sin dotter! 🙂

    Dem hänger en del i Brandbergen Centrum och får alltid känslan av att det är Sindy som bestämmer. Hon är högljudd och domderar medan Micke mest följer efter som en liten tyst mus. Kanske är annorlunda bakom stängda dörrar, vad vet jag.

      De

        Head of Grammar?

    Alla relationer bygger ju inte på exklusiv tvåsamhet så om det är konstigt eller inte hänger väl på vad hon/de söker.

    Jag är bi och har Tinder på både tjejer och killar. Men vad är det med alla tjejer där? Antingen är de ute efter en tredje part eller är bara ute efter att ”experimentera” med en tjej för att utforska sin sexualitet…

    /Forever single ?

      Alltså ja!! Träffade en tjej så och vart lite fundersam när hon sa att hon aldrig varit med en tjej förut men det är ju en första gång för alla så vi dejtade ett tag men hon ba ”alltså jag gillar ju inte tjejer så, ville bara ha testat”. Så svårt med dating appar …

        Helknasigt ju! Då känner man sig sådär lagom utnyttjad ?

      Eller hur! Jag är enbart intresserad av killar men jag kommer aldrig kunna träffa någon heller för alla är ute efter sex och det är jag INTE /Forever single number 2

        Känner med dig haha. Men jag har lärt mig att filtrera bort en del som bara är ute efter sex. Typ: någon som poserar med sina magrutor i spegeln – direkt bort.. Var just på en fika med en kille från tinder och han verkade hur snäll som helst och verkade inte vara ute efter bara sex. Har också flera kompisar som träffat sina nuvarande pojkvänner via tinder, så helt omöjligt kan det ju inte vara! 😀 dock väldigt svårt…

        /Forever single nr 3

          Men var är dem? De finns ju inte haha! Tror jag skrev i min profil typ: Är enbart ute efter något seriöst så du som bara vill ha sex ska svepa vänster med en gång. Som om det hjälpte ? ingen svarar ju!

    Såg just de väldigt avklädda bilderna på Sindys insta. Är inte den som är pryd, men förstår inte syftet? Känns som hon hamnat i nån åldersnoja nu när hon fyllt 25.

      25 är ingen ålder, tror knappast man har åldersnoja för att man gillar att visa upp sin kropp. Hon har väl varit sån länge.

      Såg dom också och blev lite illamående av att hennes söner en dag kommer se bilderna eller någon av deras kompisar.. Sindy har en supersnygg kropp och har väl all rätt att visa den men med texten till ”f*ck me and get some money”…..
      Skulle personligen DÖ av att hitta en sån bild på min mamma för allmän beskådan även om jag nu är vuxen ?

      Haha tycker du att Sindys bilder är lättklädda? Kika in Moa Gullbrand, exponering nude deluxe.

        Tyckte Sindys var värre, men vet inte riktigt varför ?

        Tycker det ser illa ut när instaflödet är barnbilder blandat med halvnakna porriga bilder….

          Verkligen. Fläka ut sig och blanda det med barnbilder har inget med kvinnopower att göra, utan visar bara för omgivningen att man inte kan tänka till.

          Även om Sindy är en bra fin och kärleksfull mamma känns det så osmakligt att lägga ut så extremt porriga och kaosartade och personliga saker till allas beskådan. En dag blir barnen lite äldre och ser kaoset som var deras familj. För att inte tala om vad kompisar ser.

        Åh håller med! Så pinsamt! Med ungarna bakom medan hon ålar sig framför kameran. Och jag kan inte sluta titta på eländet. ?

        Då är väl ändå fia Anderberg värre om man tänker lättklätt

    Bara namnet Kniv-Micke har många gånger fått mig att rysa. Ett namn som bäst passar på en seriemördare, inte en småbarnspappa.

      Hon kallar ju sig själv wt-queen..

      Det finns en småbarnsmamma som bloggar väldigt roligt på Mama som heter Knivlisa.

    Tycker inte hon ser unik ut, bara att hon har fyllt i lite extra. Undra hur länge stora läppar trenden håller i plus fillers. Det är inte den första vågen av den hör trenden, förra gången var väl vid 2004 någon gång?

    Jag fattar inte varför man vill ha en ansiktstatuering som man sen målar över med foundation, men inte helt så den blir helt täckt utan bara så pass att färgerna blir dassiga. Jag fattar ju poängen med foundation och att man vill ha det i resten av ansiktet och att man inte bara kan inte täcka över en liten bit av fejset. Men det här borde man ju veta när man tatuerar ansiktet? Kan man inte täcka den helt då istället? Eller är det så man vill ha det? Jag vet inte. Jag tycker det ser konstigt ut.
    Obs personlig åsikt och om man vill ha det så så får man det, självklart.

    Med tanke på hennes fläskläpp undrar jag mest om hon har blivit slagen eller stucken av getingar.

    Men hur ser hon ut?

    Satt och scrollade tinder med min syster som är singel och då kom det upp en snubbe som hade en bild på sig och sin mamma! Kan inte bestämma mig om det är den roligaste snubben ever eller den mest creepy snubben ever

      Hahaha min lillebror har ett foto med mamma ? Han gillar inte att vara på bild men den bilden är en han är nöjd med och den är görgullig haha! Både han och mamma skrattar och han håller armen om henne. Ok dör lite av tanken på bilden nu för om ögon kunde tindra genom skärmen så är det den bilden på mami o lillebror ❤️ Det verkar inte ha varit några problem med vänsterswipes iallafall även om mamsen är med på bild!

        Ehm det ska swipeas åt höger om bilden var lyckad… 🙂

          Läs igen.

    Men snälla ni… tyck vad ni vill om hur hon ser ut, men ni behöver väl för fan inte uttrycka det? Och framför allt inte på det (fruktansvärt elaka) sättet ni gör?

    Att, på mer eller mindre förekommen anledning, diskutera skönhetsingrepp på ett generellt plan är en sak, men att häckla någon på det sättet ni gör är riktigt fult. Till och med småbarn förstår att det är insidan som räknas, så ni kan ju gissa hur fagra ni själva blir när ni håller på så här.

    Sjukt oattraktivt beteende.

      Håller verkligen med….. sjukt hur VUXNA människor anse ha sig rätten att diskutera andras utseenden.

      Håller med. Bara för att man lägger upp en bild på sig själv så tycker jag inte en ska behöva räkna med att bli recenserad hög och lågt. Trodde de flesta visste att har man inget schysst att säga så håller man tyst. Smaken är som baken, delad. Svårare än så är det inte.

      Alltså tack! Blir så ledsen när man läser kommentarerna här om hur hon ser ut.

    Provade Tinder för 3 år sen, är nu förlovad och har 1 barn med min första och enda Tinder-match! MATCH MADE IN HEAVEN Y’ALL

      Härligt 🙂

    Äh har en stenålderstelefon så inge tinder här.. Å orkade inte lämna lägenheten när jag blev singel så gjorde de enda rimliga å bjöd in brevbäraren. Nu har vi hängt ihop i 8 månader. Är man lat så är man, men han är jättefin ?

      Å han är 30 cm längre än mig men har fin kropp.. Han är från ett arabland men de gör honom bara snyggare.. Jag är så lycklig med han ?

    Och nu vet jag inget om tinder men.. Har man ingen presentation om sig själv? Iaf kan man ju skriva ”avböjer inbjudningar från par” eller nåt sånt, så är problemet löst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.