Stort grattis till Victoria Törnegren och hennes Erik

Nu har även den andra lill-kusinen kommer till världen!
Hen hade inte riktigt lika bråttom som Alexandra Brings dotter som kom hela 6 veckor för tidigt utan låg där inne och mornade sig en hel vecka över tiden, men allt verkar har gått bra!

Stort grattis till hela familjen!

24 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hur går det för foki??

      Hon har fött idag. Fokus lillasyster la upp en bild på Foki och Zelda?

        Åh vad roligt!!

    Vad vill vi ha?

    Att kunna kommentera utan ”du postar för snabbt” kommer upp!

    När vill vi ha det?

    NU!!

      Sluta tjata

        slutar när problemet är fixat, eller tills jag inte pallar längre (:

          Upp till kamp!

          skam den som ger sig! iallafall i första taget.. 😉

      Ditt tjat är värre än ”du postar för snabbt”.

      Jag har aldrig fått det meddelandet.. någonsin. Kanske är slö ?

    Ot:Någon som lyssnade på Schulmans intervju med BB igår? Hon ville gärna prata om bolagen och sitt business self, men han var mer intresserad av det privata.

    Anyhow, Jag trodde att hon hade en person som städade, tvättade, lagade mat etc, men det verkar vara tre olika. Tre heltidstjänster?

    Haha inte en enda kommentar om det inlägget handlar om.. älskar att kommentarsfältet alltid lever sitt eget liv

      Instämmer 🙂

      Nej, jag postar inte för fort ?.

    Känns så skumt att följa nåns förlossning via insta stories. Jag är inte särskilt mossig eller superprivat med soc med (fast har stängd profil o noga med vilka som följer pga lägger upp mkt på barnen) o insta fanns när jag födde mina två barn. Och visst fotades det en del men det fanns aldrig ens en tanke på att lägga upp detta på soc med. Fokus låg liksom på lite annat plus att det känns så privat? O tänk om nåt går fel? Jag kan förstå de som lägger upp fl-berättelse i efterhand men under själva förloppet när man inte har en aning om hur det kommer sluta. Ska jag känna: wow du lyckas lägga håret rätt o ta en selfie SAMTIDIGT som du föder barn el ska jag känna: hej där jag tror du har tappat känslan för den där linjen mellan personligt och privat. ??? Skulle gärna vilja ha en diskussion med utgången: Måste följarna verkligen va med precis överallt, även när du är på sjukhus t ex?

      Tack tänkte exakt samma!

      Vet inte om det är för att jag jobbar på förlossningen men förstår inte vad som skulle vara så privat med att lägga upp bilder på att man är där och ska föda? Om man är influencer liksom och har låtit sina följare vara med under hela graviditeten. Inte som att man visar närbilder på utdrivningskedet? Hade man reagerat likadant om den blivande pappan lagt ut bild på att han/de är där?
      Nyfiken kring hur ni som inte tycker likadant resonerar 🙂

        Alltså det finns ju ett par frågor som man vid detta laget spyr på:
        – vart är den köpt?
        – avundsjuk o bitter much?
        – hade det varit samma om en man …?

        Men ja! Det är samma sak om pappan lägger upp bilder.

        För mig handlar det inte om det privata utan mer om det utsatta läget. Även om de flesta förlossningar slutar väl så vet man ju inte och tycker bara man kan vänta tills det är klart. En sak att fota en mage en gång i veckan men nej följarna behöver faktiskt inte vara med under själva förlossningen.

        Jag vet en som tog en selfie o la upp på Facebook när han låg i ambulansen med nackkrage o allt efter att precis ha varit med om en trafikolycka. Helt sjukt! Ok om man fotar till sin egen bildbank men måste verkligen ALLT ut på sociala medier?

        JA jag hade känt samma om det var en man. Blir irriterad på att du verkar tro det är kvinnan som blir påhoppad här… det är själva grejen. Ska man inte släppa mobilen och vara mer ”där” när man får lustgas och ska föda? Eller när lillan ligger på bröstet för första gången – vänta håll här jag måste få fram mobilen… förlåt men det känns så konstigt OAVSETT OM DET ÄR EN MAN ELLER KVINNA.

          Jag frågade som jag gjorde då jag vet med mig att jag ofta (undermedvetet?) dömer tjejer hårdare och därför brukar rannsaka mig själv med den frågan, för att se om det skulle göra någon skillnad… Nyfiken på hur många av er som fött barn eller varit med på en förlossning? Många förlossningar tar väldigt lång tid och kan vara ganska tråkiga i perioder, så det brukar kunna finnas tid till en hel massa saker. Upplever att många (främst yngre) blir förvånade när förlossningen tar tid och tror att något därför är fel, vilket får mig att misstänka att många har en lite skev bild kring vad en förlossning innebär/kan innebära… Samtidigt har jag och min sambo inte lagt upp någonting på våra sociala medier om att vi ska få barn om en månad, så det är inte som att jag är särskilt offentlig med mitt eget liv. Men tänker att det är så olika för alla.

    Få lite panik av bilderna då jag i princip drömde mardrömmar om att glömma packa hårsnoddar till förlossningen. Hårsnoddar och lypsyl!! Annars skulle det liksom inte gå att föda barn!

    Det känns så fel att någon (vem som helst) lägger ut på Instagram när man ligger med lustgas och ska FÖDA. Sjukt ju

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.