Jag fortsätter med de styvmoderliga tipsen

Igår delade jag med mig av ett styvmoderligt tips på vad man kan göra om man har ett aningens vilt barn där hemma som inte låter någonting vara ifred från hens kladdiga sylt och salivfingrar. 
Dagens tips kan antingen användas som del i en tvåstegsraket på det redan silvertejpade barnet, eller för sig självt om barnet lugnt sitter på sin plats fast vägrar äta.

Egentligen är det inte ens jag som kommer med det här tipset, utan Sindy men det var helt enkelt för bra för att inte delas vidare.
Den här modellen som Sindy visar upp är för den lite mer pricksäkra föräldern som hållit på ett tag,  men det finns även en modell för den oerfarne förstagångsföräldern – som ni återfinner här nedan – och den kan ni köpa HÄR. (Tyvärr ingen adlink!)
Man behöver inte ens sätta på barnet en hakklapp! Hur bra?

Om det fanns ett pris för bästa styvmamma så borde jag i alla fall blivit nominerad till det!
Jag kanske borde sätta mig och skriva den alternativa fortsättningen till Anna Wahlgrens ”Barnaboken”?

70 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Livskris 2.0

    Ytterligare ett jättebra tips!

    Omg. Asså nej. Bara nej.

      Tyckte också att det gick lite för långt ?

    Sexgrejer som tips till barn? Känns lite äckligt.

    Vaddå ”bakom” tänderna?? Menar hon innanför, eller va?

      Ja, innanför tänderna. En spidergag är menad att hålla upp munnen, och det händer ju inte om du har den utanför tänderna. 🙂

        Spyr

    Du är bäst ???

    Nej, fick ingen bra känsla i magen när jag läste detta. Går inte skämta om allt.

    Riktigt osmakligt.

    Kul.

    Jag fattar inte det roliga alls – vad menas?

    Hahaha! ? får min kusin som säkrade fast sin unge i barnstolen med spännband från lastbilen att framstå som en sansad och harmonisk förälder.

    Vad har ”den roliga bilden” längst ner med hennes gagball att göra? Förstår ej kopplingen o därmed inte skämtet

    Osmakligt.

    Sjukt osmakligt

    När ska socialen omplacera deras barn? 🙁

    Men herregud! Det här var över gränsen men att skämta om att silvertejpa fast en unge på en stol var helt okej?
    Suck!

    Ni måste nästintill svimmat när Magnus Betner sa ”fittpiercing” på tv! Moralpanik!

      Nej. Det som gör mig illa till mods är den direkta kopplingen med barn.
      Hade inlägget varit bara kring att sindy har en gag och lägger ut på insta, det är jag helt fine med och tänker aldrig kinkshamea någon.

      Men att koppla in barn i detta inlägg? Nej, det fick jag en klump i magen av

      Ja för att man tycker att barn och sexleksaker inte hör ihop så tål man inte sexskämt vuxna emellan. Vad brukar du annars använda din fantastiska slutledningsförmåga till? Om man är emot misshandel så gillar man inte kramar?

    Hon verkar så vilsen ?
    Kan vi inte försöka stötta? Samla styrka åt henne?
    Sindy!! Du känner inte mig men jag önskar att du hittar någon balans i ditt liv. Du måste vara stark som har orkat hantera all denna drama. Använd denna styrka till dig själv ❤
    Du är så mycket mer!!!
    Var rädd om dig ❤

      Sindy, det finns hjälp att få som kan hjälpa dig att bryta detta.

      Tror inte stöttning och cyberkramar hjälper..
      Hon behöver in på psyket, få professionell hjälp och medicinering….

      Inget ont om Sindy och jag önskar henne allt gott i livet men hur menar du att vi ska stötta henne och ”samla styrka åt henne” när vi inte känner henne eller har insyn i hennes liv? Det är hon själv och Micke som skapar den här draman och låter folk vara delaktiga i deras barn, droger, trasiga förhållande och festliv. Tveksamt om Sindy vill ha hjälp av en massa främlingar (som dagen innan dessutom spydde ut hat på en annan influencer……) som inte vet någonting om henne.

      Säger personen som kastade skit på ld igår.

        Nja, jag har aldrig kastat skit på LD. Jag delar inte hennes syn på livet i allmänhet och hennes syn på barnuppfostran och feminism i synnerhet.
        Jag känner sympati för Sindy. Jag ser nog mest en vilsen och trasig människa och jag önskar henne och hennes barn lugn och ro.
        Det verkar vara ok att skriva saker om Sindy som inte skulle accepteras om det gällde någon annan.

          Jag läste dina kommentarer och det verkar som att du tycker att det är ok att säga saker om ld som man inte får säga om andra.
          ”Jag blir omotiverat provocerad när hon gnäller om sina barn. Hon har skrivit tårdrypande inlägg sedan hon blev gravid med nr.1. Sedan kom nr.2 och volymen skruvades upp han gav henne permanenta hörselskador. Hon berättar öppet om att hon låter dom göra som dom vill och kräver att omgivningen ska respektera detta. Efter detta trauma och det faktum att hon inte har sovit en hel natt på 10 år eftersom hon absolut måste samsova så tjatar hon sig till nr.3.
          Tja, min sympatinivå är väl inte sådär jättehög.”
          Sen frågar du om hon inte har något annat att göra när hon försvarar sig.
          Du kastade skit på ld eftersom inget av det du skrev i kommentaren stämmer, förutom att du är omotiverat provocerad.
          Självinsikt noll.

          Ja, det stämmer. Jag står för varje ord.
          Det är ok att ifrågasätta dubbelmoral. Jag blir provocerad när hon skriver ett inlägg om hur J kämpar för att få hennes uppmärksamhet samtidigt som hon väljer att läsa bloggar och kommentera.
          Ja, jag tycker det är fel och det står jag för.
          Fast nu ska det inte handla om LD. Hon har massor av människor som stöttar henne.
          Jag vill att det ska handla om Sindy och att hon kan få stöd.

          Måste allt handla om LD?!?
          Denna särbehandling av henne börjar bli lite väl mycket.

          Det är musen här uppe som särbehandlar då sindy ska ha stöttning medan ld ska sänkas.

          sindy som har frågat sitt lilla barn om han ska ha stryk. Den människan stöttar du hellre. Bra värderingar.

          Ja, jag anser att människor med barn som inte orkar med sin föräldraroll behöver stöttning. Det är de värderingar jag har. Jag anser att ALLA barn ska prioriteras, oavsett vilka deras föräldrar är.

          Alla utom Natashja Blomberg?

    OT: Som någon tidigare påpekat är det helt klart att Forni har ett samarbete med bilskolan:
    ”Jag tränar med min gamla körskolelärare Kevin, kommer ett helt inlägg om detta snart. ”
    Bilskolorna har det knepigt nu för många drar sig för att ta dyra körlektioner – i synnerhet i storstäderna där det mesta av tiden går åt i köerna och även en dubbellektion ger högst några kilometer landsväg innan man måste vända tillbaka genom köerna.
    Då är det förstås intressant att notera en bilskola som hellre kör runt med Forni som ju redan har körkort i hopp om att någons föräldrar ändå ska lätta på plånboken för sonens eller dotterns körkort 🙂

    Inte bott i Sverige på ett x antal år och många utlandssvenskar skämtar ofta om hur superkränkta majoriteten av svenskarna blivit på senaste. Och nu fick jag se det med egna ögon! Drog inte alls kopplingen att detta skämt är osmakligt för att det innehåller en vuxenleksak och man pratar om barn? Drog inte den kopplingen alls förren jag läste kommentarerna…. alla skämt är inte roliga, detta var halvroligt för mig, men kränkt känner jag mig inte och inte sekundärkränkt för barnen heller ?

      Om du tror att alla som inte tycker att ett skämt är kul blir kränkta så förstår jag att du tycker att alla är lättkränkta.

      En till utlandssvensk här och folks kommentarer här/hos BB/Familjeliv eller vart som får mig på riktigt att garva. Har svenskar alltid vart så här lättkränkta och fått ”ont i magen” av allt. Eller såg man det bara inte när man bodde hemma i Sverige?

      Så jävla skönt att umgås med folk från andra kulturer, som en frisk fläkt ifrån all sekundärkränkthet i Sverige

        Du menar till skillnad från tex USA där man stämmer alla höger och vänster? Skulle nog säga att USA är de lättkränktas mecka. Du kanske skulle gå i lite terapi om du tror att alla omkring dig är kränkta.

          ”Du kanske skulle gå i lite terapi om du tror att alla omkring dig är kränkta.” Fan vad sämst, men bra försök ??

        För att det som står här/hos BB/Familjeliv är vad medelsvensken tycker? Snälla…..

          Haha well jag bor nu inte i USA utan fortfarande i ett land i Europa.

          Men okej, folket här kanske inte representerar sverige, jag hoppas inte så iallafall för då hade det vart jävligt illa i landet lagom. Hälften på BB/familjeliv och här inne blir orimligt kränkta och verkar ha konstant ont i magen. Måste vara jobbigt att leva så

        Om folk reagerar och ”får ont i magen” av att de ser människor eller djur som inte mår bra, så är det alltså en dålig sak? Annars skulle man ju kunna se det som att empatin har utvecklats. Fast det är väl bättre att bo i ett land där det är ok att slå barn och plåga djur, så som vi människor alltid gjort. Det är sen gammalt = bra.

          Fast du verkar ju ha missuppfattat inlägget totalt Marja. Det handlar absolut inte om det du skriver. Ingen här har hävdat någonting om att slå och plåga djur.

    Vad är det Amanda Schulman inte fattar? Att fortsätta göra en liten #reklam i slutet av sina inlägg räcker inte. Det är ju så varje gång, är hon dum eller vill hon provocera?

      På vissa biter bara ett saftigt vitesföreläggande men hittills är det bara Kissie som fått ett sådant (i första instans).
      För närvarande är bristfällig reklammarkering inte värre än att gå mot röd gubbe när det gäller risken för påföljd 🙂

    Tänkte i första hand på Sindy själv, varför lägga ut den hör typen av bilder överhuvudtaget? Tänker att hon har små barn, vad hon gör privat och har för sexuella preferenser är hennes sak, men att lägga ut på sociala medier. Finns det ingen i hennes närhet som kan hjälpa henne? Verkar vara helt vilsen, tänker att det finns två små barn som säkert behöver en stabil förälder, pappan verkar också vara rätt vilsen också så har han ngt stabilt runt sig?

      Det knäppa är väl också att de sitter i tv-intervjuer mm och säger typ att de vill motbevisa alla gällande unga föräldrar, och hur mogna och drogfria de blivit… och sen några år senare gör allt för att framstå som exakt tvärtom.
      Men ja, förstår ju det är häftigt i deras ögon på nåt sätt.

    Alltså sado-leksaker och att skämta om att använda dem för att få barn att göra som man vill dvs dominera barn är inte så kul. Så många barn som utsätts för just detta så det är ju mer än allvar. Tex Bobby. Finns gränser och då burkar jag ändå gilla sk råa skämt.

      Bobby sattes även fast på en stol av sin mamma och styvpappa innan han dödades så jag hoppas verkligen att du var inne och lämnade samma kommentar på gårdagens inlägg om silvertejp. Ska du koppla Cams inlägg till Bobby så får du ju vara konsekvent i så fall.

        Jag reagrade på inlägget igår, tycker aldrig det är kul när man skämtar om att straffa barn på olika sätt, är så många som far illa 🙁

    Alltså stackars Sindys barn. Hade jag hittat en sån här gammal bild på min mamma hade jag nog gått och hoppat från ett hus.

    Bianca Ingrosso verkar köra någon form av juicefasta enligt story? Hoppas hon äter annat också annars är det ju sååå illa av företaget som sponsrar henne med detta, när hon öppet talat om sina ätstörningar osv. ?

      Men juice-fasta behöver väl inte vara negativt för att hon har ätstörningar

        Hur är en fasta inte negativt för er som lever eller har levt med ätstörningar?

        ”Fasta eller fastetid är en period då en person självmant avstår från mat och eventuellt dryck i olika utsträckning. ”

          *en, inte er

          Juicefasta är sån total bullshit. Ät mat och ha dina nyttiga juicer till efterrätt istället? Eller skulle kroppen ta upp juicen bättre om man slutar äta?? Håller med Johanna, finns ingen som har ätstörningar som kan fasta på juice och må bra av det i själen.

    Precis som en del andra samhällsgrupper i världen som är förtryckta är det totalt olämpligt att även skämta om att kränka barn. Barn blir kränkta varje dag, världen över både på strukturell nivå och i många familjer.
    Du bidrar med dessa skämt till normaliseringen av att barn skulle vara mindre värda än vuxna. Inte skulle du skämta om att spänna fast eller tvångsmata en annan förryckt samhällsgrupp som tex kvinnor, poc, hbtq-personer eller funktionsnedsatta?

    #childism

      mothermimmi@instagram

      Vet inte om du trollar men jag hoppas det….
      Och varför ska man inte få skämta om olika grupper, det bidrar snarare till en osund särbehandling,
      ” vi kan inte skoja om henne, hon är ju, du vet…. Kvinna”

        Barn är ju dessutom något som ALLA antingen är eller har varit, oavsett kön, etnicitet, sjukdom, handikapp osv.. det är väl inkluderande om något?

    Hennes lajv för två h sen. Ser hög ut.
    ( Och nej. Jag är ingen hater. )

    Bara konstaterar.

      Tänkte precis samma sak… Tunga ögonlock.

        Hon filmar ju nedifrån och tittar mot kameran?

    Åh nej! Halvsåg en mycket konstig och äcklig film för ett tag sedan där patienterna fick på sig liknande masker (sista bilden) och blev matade med ålar. Mår illa…

      Tänker du på ” A cure for Wellness” ? När den scenen kom höll jag på att kräkas, fyfan vad vidrigt ?

    Hahaha och som vanligt en massa super-duper-mega-kränkta stackare här inne. Jag såg definitivt humorn i detta inlägg och tyckte det var rätt roligt faktiskt! Tänk om folk bara kunde ta lite lättare på livet. Go CamCam!

    Såg precis en dokumentär om barnporr och känner mig ganska äcklad just nu 🙁 Det här var fan inte kul alls

    Bilden är borttagen på Sindys IG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.