Hållbart, hållbart, hållbart!

Jag läste precis en artikel på Aftonbladet som handlar om vad som händer med arenor, skidanläggningar och OS-byn så fort ett Olympiskt spel är över.
Ta OS i Pyeongchang som ett exempel.
Den stora arenan som användes till invigningen tog flera år att färdigställa och har en prislapp som slutade på hela 800 miljoner kronor!
800 miljoner kronor för en arena som inte används till något annat än lite flaggviftning och fyrverkerier.
Fyra ceremonier och sammanlagt 8 timmars användning blev facit för arenan innan den började demoleras.
Ja, du läste rätt! Nu ska arenan för 800 miljoner kronor rivas!

Det här måste komma som ett glädjande besked för alla restokiga influencers!
Nästa gång någon ifrågasätter hållbarheten i deras flygresor eller ber dem reflektera över det enorma ekologiska fotavtryck deras konsumtion ger så kan de bara peka mot Sydkorea och Pyeongchang och skrika:
– MEN DEEEEEEERÅ!?!?!?

Förstår ni hur många sponsrade resor och solsemestrar våra influencerkompisar med gott samvete kan åka på nu?
Deras flygtimmar är inget annat än en fis i rymden jämfört med det här resursslöseriet och då måste det väl ändå ses som okej, eller hur?

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      Neeeej!

        Hörde nåt också om att Laila Bagge och hennes son också skulle få en egen realityserie, nån som vet om det stämmer?
        Ja kanske snarare konstigt att vi inte har fått mer av dessa serier i Sverige innan…

          jupp lailaland tror jag den heter o har redan börjat sändas

          Det har väl Tramsfrans redan rapporterat om?
          Vårt orakel!

          Ja Lailas serie sänds redan 🙂 började förra veckan

      Asså wow. Intresset kring henne är ju ändå enormt. Säga vad man vill om henne men hon har verkligen lyckats på den punkten.

      Jag hoppas att de visar när hon pratar med en vän/pojkvän och hon avbryter dem för att det de säger är ointressant ??‍♀️ Vill verkligen se det med egna ögon av någon anledning

      Men Gud vad sjukt! Jag hade en ”uppenbarelse” om att detta skulle hända för några dagar sedan. Undrar om jag håller på att bli synsk. Hemska tanke.

      Jag visste det! De använde intervjun med Alex för att skapa en buzz kring henne, något som skulle provocera folk och nu detta. Alltså egentligen är Schulman/Widell av samma skrot och korn. Walk over humans to get that money, klart att dom kommer samarbeta. Bella har noll integritet och skillnaden mellan henne och Kardashians är att de bjuder på sig själva, bella är den mest awkward människan jag har sett framför kameran. Hon är varken bra på att prata, bara vara och har inte it-faktorn.

      Måste bara säga, är det inte ganska komiskt att hennes quest för success serie floppade?. Ironin i att hon pratar om framgång och hårt arbete men allt hon rör vid på egen hand floppar.

      Betyder detta att man kommer få se barnen? Om man nu ska följa henne från morgon till kväll så blir det knepigt att undvika barnens ansikten om hon inte ska sätta masker på dom.

        De går nog att filma/klippa så barnens nunor inte syns. Men undra vad Oddan tycker

      Man försöker verkligen undkomma den människan men ändå dyker hon upp hela tiden med sina nya projekt, hon bara måste ha uppmärksamheten. Så patetisk.

    Jag har första dagen på jobb idag – och har fastnat på motorvägen på grund av trafikolycka (seriekrock). Jag som till och med körde 2 timmar tidigare – Nu har jag stått här i prick 1.5 timme. Kan ni uppmuntra mig? Vad kan jag underhålla mig själv med? 🙂

    Ps. Så jäkla pinsamt läge! Hatar att vara sen. Fint intryck jag måste ge dem!

      Äsch, det hade vart en grej att vara sen pga tidsoptimism, men detta är ju faktiskt en grej du absolut inte kan rå för. Lycka till på nya jobbet! 🙂

    Cami nu har jag hammat på mod igen av en oförklarlig anledning.

    Men man kan ju inte skylla på det hela tiden. Det är samma logik som att jag går och dödar en person och sen pekar på att det finns massmördare. Lite grövre exempel men ni fattar grejen.

    Haha…. Blondinbella…. supersmart och supertaktisk.
    Ännu en dokusåpa jag inte ska se.
    Dokusåpa=TV-program där folk ska spela sig själva… med betoning på SPELA.

    Inte enda kommentar om ämnet. Jag är först! ?

    Är det inte så att arenan (-orna?) demonteras och att materialet används för att bygga andra saker? Har för mig att detta diskuterades en hel del innan OS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.