Paow bemöter rykten och påståenden om sig själv.

Paow har bett sina följare på Snapchat att skicka in de värsta ryktena de hört om henne som hon nu bemöter i videon här ovan.
Föga förvånande så handlade alla frågor om sex. Så klart!
Jag tvivlar på att någon av de manliga deltagarna från exempelvis Paradise Hotel hade fått samma frågor om de bett sina följare skicka in rykten och påståenden de hört.

– Har du legat med 100 personer?
Senast jag räknade så var det tvåsiffrigt. Det är inte ens nära 100. Så roligt har jag inte haft det.

– Tycker du om killar som är i förhållanden?
Nä, alltså nä. Jag skulle aldrig gå fram till en kille som jag vet är i ett förhållande och medvetet ragga. Så äcklig är inte jag.

– Ligger du endast med killar under 18?
Nej. Ja, alltså Lance var ju under 18 men det visste jag ju inte om första gånger vi..”tjockabombom ni vet”.
Men jag föredrar lite äldre killar…inte män. Typ i min egen ålder, kanske lite yngre, men inte under 18.

– Stämmer det att du sålt sex?
Alltså, det var så många som skrev det här påståendet. Säkert 10 st.
Men nej. Jag har inte sålt sex.
Däremot träffade jag en hora på Ibiza när jag var där med mitt killgäng. Det här killgänget köpte horor för det var ju våra vänner så vi låg ju inte med de här killarna och då sa den här tjejen under en middag – ”Girls, you are stupid! Why have sex for free when you can have money?”
Men jag tror inte min moral skulle tillåta mig att ta betalt för sex så nej. Jag har aldrig sålt sex eller ens tänkt på att sälja sex.

– Stämmer det att du är dryg och otrevlig?
Det kan faktiskt stämma. Jag kan vara väldigt osäker, dryg och grinig ibland när jag är i vissa sammanhang där jag känner mig obekväm, bland mycket folk och försöker man prata med mig då så kan jag nog uppfattas som otrevlig.
Men jag kan även lägga riktigt dryga kommentarer men folk som känner mig att jag inte menar någonting illa med det och att jag gör det av kärlek.

– Stämmer det att du är en översittare?
Det här fick jag från en tjej från Östermalm, att jag skulle gå runt och leka ”wannabe Östermalm”.
Bara för att jag gillar fin mat så betyder ju inte det att jag försöker kategorisera mig som Östermalm. Men jag föredrar att gå till de finare klubbarna, men det är nog bara det egentligen.

Som avslutning säger hon att ”Saker som att jag skulle vara en ”orre” och sånt tänker jag inte ens ta upp.
Vi måste sluta ”slut-shame’a” tjejer som ligger. Herreguuud, ligg om du vill! Vad spelar det för roll?”

Jag – alltså CamCam – är mest fascinerad av det här med Östermalm och hur någon tjej anklagar Paow för att vara ”Wannabe Östermalm”.
Hur jäkla lite har man att göra när man känner att man måste försvara en hel stadsdel från att intas av eller förknippas med en blond bloggtjej från Södermalm?

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad är grejen med stockholmares besatthet vid stadsdelar?
    Ingen i resten av landet bryr sig om eller ens vet skillnaden på Östermalm, Södermalm eller andra Malmar. Ingen bryr sig, för oss är ni bara nollåttor allihop.

      Du menar att ”bra”, ”dåliga”, ”fina” och ”fula” stadsdelar inte finns i andra städer? Var bor du då undrar jag som är befriat från detta? Och det är väl ändå allmänbildning att veta att Östermalm är för de rika och söder för hipsters. Obs jag generaliserar!

        Nää hipsters bor i midsommarkransen nu!

          Aj fan, var för längesen jag var i Stockholm tydligen!

          Gentrifieringen av Södermalm kulminerar nu när Camilla Läckberg har slagit sig ner där. Men visst finns det hipsters kvar på Söder fast de kom nog dit för ganska länge sen. Priserna idag på Söder skiljer sig inte märkbart från priser i Stockholms innerstad som helhet. Allt hänger på vilken lägenhet det är, fastigheten/föreningen och läget inom stadsdelen.

          Men mipsters är ju just de rika (och trendiga) som flyttar in i fd sunkiga men charmiga områden, och således skapar genteifieringen. Bakvänt att beskriva det som att Södermalm skulle vara så gentrifierat att det inte finns några hipsters kvar….

          Södermalm är gentrifierat för väldigt länge sen, av hipsters. Ett område som har en mer pågående gentrifiering (hipsters driver upp priser och driver ut marginaliserade grupper) är Bagis 🙂

          Bagis ? Vad är det med stockholmare och sätta -is efter allt? ?

          O, precis som Majorna i Göteborg. Förr i tiden var det en arbetarstadsdel och nu är det fullt av hipsters/eko-och-stickar-sina-egna-strumpor/förfinförenförort.

        Visst, det gör det säkert. Men det är bara stockholmare som är så jävla besatta av era egna stadsdelar hela tiden, som anonym skriver.

        Ha ha, jag bor på landet och det ”finaste” området här måste vara uppe på en liten kulle där de har utsikt över solnedgångarna. Fast å andra sidan så kan vi andra också se solnedgångarna i havet ?

      Vad är grejen med att Icke-Stockholms-Boende har sådan koll på vad Stockholmare bryr sig om, hur de pratar och är som personer? Du ifrågasatte besattheten av stadsdelar så ursäkta att jag drog med övriga frågor också – Det är bara SÅ tröttsamt att höra negativitet om Stockholmare trots att ”ni inte bryr er ett dugg”. Alla människor är olika och alla har rätt att vara det. Olika länder har olika kulturer och jag upplever ibland att även två städer kan se på saker och ting annorlunda, det betyder inte nödvändigtvis att den ena har mer rätt än den andra Anonym. Det finns negativa och positiva sidor med Stockholm som stad och dess invånare precis som det finns negativa och positiva sidor med Kiruna, Linköping, Malmö, Göteborg, Skellefteå, Sundsvall osv osv osv… Stora som små. Att även avsluta med ”För oss är ni bara nollåttor allihopa” kändes oerhört onödigt och nedlåtande mot en hel stads invånare – Till vilken nytta och av vilken anledning dömer du ut en hel stad? Du ödslat väldigt mycket negativ energi på något som du påstår inte bry dig om.

        ”Olika länder har olika kulturer”

        Det finns dock studier som visar att oavsett vilket land man bor i så har huvudstaden och dess invånare dåligt rykte i resten av landet.

        Och ja, bor man i Stockholm är man nollåtta. Det finns säkert trevliga nollåttor, precis som det finns givmilda smålänningar och vältaliga skåningar. Chilla. Visste inte att det här var så viktigt för er, ska genast titta på en stadsdelskarta för att bli ”allmänbildad”.

          Oklart vad allmänbildning har med det hela att göra men om du känner att du behöver bättra på din allmänbildning – Kör! Finns inget att förlora.
          Att kalla Stockholmare för nollåttor ligger långt bak i tiden och det är såklart okej, allt är okej så länge det inte görs med en nedlåtande ton – vilket jag tycker att du hade i både ditt första inlägg och ditt svarsinlägg, rätta mig om jag uppfattar det fel. Jag tror framförallt att du är den som måste ”chilla” med generaliseringen, utifrån MITT svar och MIN åsikt ang det hela så drar du återigen alla Stockholmare över en kam när du säger ”Visste inte att det här var så viktigt för er” – Jag kanske är den enda Stockholmaren som står bakom min åsikt? Jag talar endast för mig själv, vad JAG är trött på att höra som Stockholmare.
          Jag vet inte var du kommer ifrån eftersom det inte framgår i dina kommentarer men låt oss säga att du är från Umeå – Jag säger inte då ”Herregud Umeåbor är så otroligt negativt inriktade mot Stockholmare och kan inte föra fram ett argument utan att vara nedlåtande” baserat på vad DU skriver/har för åsikt, det vore ju jätte dumt och trångsint av mig. That’s all.

          Personligen tänker jag att detta med att storstadsbor ses som dryga av folk från mindre städer / landsbygden generellt i alla länder visar att det INTE handlar så mycket om just stockholmares dåliga egenskaper?

          Typ som alla svenskar som tycker storstäder och storstadsbor i utlandendet är alldeles fantastiskt härliga – medan de egna invånarna snarare tycker de är dryga. Sen åker de på weekend till Stockhom och tycker stockhomare är mysiga, precis som vi gör i andra storstäder….

      ”nollåttor allihopa” – 2014 bestod Stockholms läns invånare av endast 55,3% som var födda i Stockholm, resterande är inflyttade från övriga Sverige eller utomlands.

        Jag är ”nollåtta” i tredje generation och mitt intryck är att de som flyttat hit från andra landsdelar under de senaste åren helt i onödan försöker leka någon stereotyp av ”stockholmare” som snarare måste ha sin grund i filmer de sett eller kanske vad folk har berättat om hur det (kanske) var här i Stockholm för ganska många år sedan. En del inflyttade försöker t o m tala något slags ”stockholmska” som de förmodligen lärt sig från pilsnerfilmer.
        Faktum är att jag som ”gammal stockholmare” blir förvånad över hur snorkiga, pushiga och allmänt tölpaktiga många nyblivna storstadsbor är. Vi som varit här länge försöker vara både hjälpsamma, artiga och hänsynsfulla. Det går faktiskt utmärkt att förena med en storstad. Se på London t ex 🙂

          Min kommentar var inte menat som en diss mot Stockholmare, snarare tvärt om. Jag är inflyttad sedan ett år tillbaka och stormtrivs. Dock så fastnar jag lite vid ”Vi som varit här länge försöker vara både hjälpsamma, artiga och hänsynsfulla” – talar du inte för vääääääldigt många människor då? Eller du kanske menar din bekantskapskrets? Är helt övertygad om att det finns oartiga och hänsynslösa 3:e generationens stockholmare.. Precis som i vilken annan stad som helst.

          Väl mött!

      Jag och Camcams pappa var och tittade på ett hus igår… på Östermalm.
      Dock inte i Stockholm.
      Men köper vi det, kommer vi säkert att bli liiiiiite bättre och liiiiite finare än alla andra i Nybban.

      Hahah du har så rätt!! ??

      Ojsan, lättstötta är ni med.

      Håller inte med. Bor inte i Sthlm men vet ändå ”vad för typ av människor som bor i olika Sthlms stadsdelar”. Detta är ju dock generaliserat..

    Jag är mest fascinerad över hur fruktansvärt lättvindigt hon pratar om prostitution. ”Mina killkompisar köpte sex för att vi inte ville ligga med dem”. Det är ju ett helt sjukt sätt att se på detta. Som om det inte fanns några andra kvinnor på Ibiza förutom hennes tjejgäng och prostituerade. Och som att killar måste få ligga, vad gjorde Paow och hennes tjejkompisar? Eller behövde de inte ligga lika akut som killkompisarna. Spyr på den här normaliserande synen på prostitution och övergrepp på kvinnor.

      hehe var tvungen att läsa den meningen för att förstå vad hon menade… jag trodde att det var som du beskrev det hon menade. så jag läste om, och om igen. Men det blev aldrig bättre

      Tänkte det också! Jag skulle avsluta vänskapen på en gång om jag fick reda på att en killkompis köper sex.

      Ja det ärHELT SJUKT?!? Hur kan folk ta så lätt på att köpa sex? Köpa rätten att ligga med en annan människa? Vad fan har man för människosyn då? Mår illa.

        Saken är väl den att dessa män inte betraktar kvinnor som just människor. Män är människor och kvinnor är kvinnor för dem. Dvs, kvinnor är inte värda att behandlas som människor enligt den synen.

      Eller hur! Att ursäkta deras vidriga agerande och sedan även anse att hon har för hög moral för att hon själv någonsin skulle sälja sex… Nej, Paow. Du är bara okej med att andra kvinnor utnyttjas, men vill själv inte vara i deras situation för någonstans inser du att det inte är så jäkla trevligt att ett äckel betalar för att få tillgång till andras kroppar.

        Men Ärtan – Hon har väl inte ursäktat någons agerande för att hon berättar om det. Varför skulle Paow vara okej med att andra kvinnor utnyttjas? Det finns ju faktiskt kvinnor som frivilligt säljer sex för att tjäna pengar och inte ser det som att de utnyttjas om de blir köpta utan då blir nöjda. Jag försvarar dock inte att varken sälja eller köpa sex, tycker det är vidrigt.

          Ja ärtan, den lyckliga horan är ju allmänt känd…

        Men Ärtan – Hon ursäktar väl ingens agerande för att hon berättar om det. Varför skulle Paow vara okej med att andra kvinnor utnyttjas? Det finns faktiskt kvinnor som frivilligt säljer sex för att tjäna pengar och inte ser det som att de utnyttjas om de blir köpta utan då blir nöjda. Dock försvarar jag inte varken att sälja eller köpa sex.

      Att köpa sex är att onanera i en kvinnas kropp och inte samtyckessex…

        det kan ju dock vara i samtycke, men är det inte det så är det ju hemskt vidrigt.

          Tycker du ska kolla in konton som prostituerade_less på instagram och sedan fundera över om det verkligen kan vara i samtycke.

      Jag förstår inte. Vad då ”vad gjorde Paow och hennes tjejkompisar”? Vad skulle dom gjort enligt dig? Legat med killpolarna för att skona den prostituerade?
      To be honest så är sexköp rätt normaliserat även i Sverige, och ännu mera utomlands. Där är det många gånger helt normalt.
      Du skulle bara veta hur många helt vanliga småbarnspappor, normala män med familjer och jobb och fru, som jag har träffat. Många babynest har man fått se när man har kommit på besök. Dom är redo att ta ut tusentals kronor från sparkonton för att få ligga med någon som är ung och snygg och inte lika gnällig som frugan hemma.
      Oavsett vad du tycker om det så finansierade detta mina studier, med råge. Ångrar ingenting, och skulle göra om det ifall jag hamnade i en situation där jag inte skulle få den hjälp jag behöver från annat håll.

        Gud vad ont den där kommentaren gjorde att läsa… inte för att jag på något sätt vill döma dig, eller ens männen i fråga, utan för att jag helt plötsligt kände att jag inte är något annat än en gnällig fru… orkar inte ligga varje gång, stör ihjäl mig på att han aldrig diskar stekpannan och att det alltid är jag som får ta nattningen, och skulle någon sälja sex till min man skulle det antagligen vara med just den beskrivningen, men jag är människa, som inte alltid orkar, som ibland blir irriterad, men som försöker trots att jag är trött, och bara tanken på att någon skulle komma hem i mitt hem, se vår sons spjälsäng och sedan avfärda mig med att det antagligen är för att jag bara är en gnällig fru högg ordentligt.

          Jag antog aldrig någonting utan det är vad männen sa själva. Dom berättade ifall dom kände för att göra det, annars pratade vi inte om det.

            Är du från en stor eller liten stad? Var du aldrig orolig att stöta ihop med någon du känner eller bli igenkänd?

          Har inte ”jobbat” med detta i några små städer, utan större, och man får vara diskret. Inga kläder ala Pretty Woman när man ute bland folk. Att synas länge ute med en kund är inte eftersträvansvärt heller, om man inte kan dra en lögn om att det är ens släkting man är ute med. Man får planera och vara lite smart.

          Til, det skulle aldrig vara dig det vore fel på om det hände. En normal snubbe kan stå ut med en gnällig fru som inte alltid orkar ligga, utan att köpa sex.

          Det handlar inte om att männen vill ha någon ung, villig och snygg utan att det är män med skev kvinnosyn, respektlös mit sina fruar och ser sina egna behov framför familjens. Egoistiska jävlar som tänker med kuken och inte uppskattar det fruarna ger dem.

          ❤️❤️❤️

          Jag förstår dig helt och hållet! Började fundera på min egen roll efter att ha läst ovanstående. Men kom sedan på att min partner aldrig kommer att hitta en snyggare, snällare, smartare, roligare människa eller en bättre sexpartner än mig. Trots att jag är gnällig rätt ofta, så är jag den bästa som någonsin korsat hans väg! Du borde tänka likadant. Han kommer aldrig att hitta en som du, och väljer han att sabba det på grund av ett ligg med en prostituerat, då är det absolut inte din förlust – snarare en vinst att du ser hans ”true colors”.

          Du är mamman till hans barn, hans partner och livskamrat – Jag är säker på att han älskar dig trots att du inte alltid vill samma saker som han vill.

          Men du ska inte ha dåligt samvete för att du inte alltid vill ha sex!
          Det är inte en ursäkt att söka sig till prostituerade och vara otrogen bara för att ens partner inte alltid vill ha sex.
          Seriöst, män måste lära sig ta ansvar, tror du de skulle ha dåligt samvete om rollerna var omvända, knappast!
          De vill ju hellre ha beröm om de hjälper till EN dag hemma.

          Är väl biologiskt att män förut inte stannade för evigt hos kvinna+barn utan drog sig vidare för att fortsätta föröka sig och ha sex. De är inte byggda för att stanna i ett tjatigt förhållande, kanske därför det var vanligt med många fruar förut också… om den ena kvinnan inte kände för eller orkade ha sex så fanns det fler som kunde tillgodose det behovet. Tycker män är rätt bra civiliserade idag med tanke på hur de är byggda.

        Alltså förlåt Henrietta men du skriver alltid så himla konstiga inlägg här på BB. Du borde se över din kvinnosyn för den är verkligen inte sund, inte direkt din syn på män häller.

        Det är inte alls normalt att män betalar för att ha sex men en kvinna- det är ett sjukt beteende och extremt själviskt mot den prostituerade samt familj. Man behandlar inte människor på det sättet.

          Om du arbetat med prostitution som Henrietta hade du nog heller inte haft en normal syn på världen. Det är inte henne du ska skamma och hennes åsikter utan människorna som funnits i hennes närhet.

          Jag har levt detta liv. Och lever man i prostitution så är det normaliserat i det livet. Precis som våld är normaliserat i gäng-liv. 10% av Sveriges män köper sex. Alla dom plus alla prostituerade kan nog betrakta det som relativt normalt. Man pratar bara inte om det. Fortfarande har jag en näsa för sexköp. Jag har sett det med egna ögon många gånger sen jag själv slutat. Det sker överallt bland oss.

          Källa på det Henrietta?

          Kajsa, nu är det någonting jag läst på tidningar men här får du en länk. Den säger 7,5 procent, men studien är gjord 2014 och jag kan bara gissa att siffrorna har gått upp sedan dess. Främst pga tillgång till Sugar dating -sidor, vilket gör det enkelt att sälja och köpa. Snabbt och smidigt.

          http://www.lansstyrelsen.se/stockholm/SiteCollectionDocuments/Sv/publikationer/2015/faq-prostitutionen-i-sverige-pdf.pdf

          Och Linn, min syn på kvinnor och män är inte din sak. Jag har människor i min närhet som jag bryr mig om, resten bryr jag mig inte om. Så är det med det och jag ser inte varför jag borde ändra på mig. Jag är en laglydig medborgare och så länge jag håller mig vid det så ska du väl skita i resten.

          Linn håller med. Män som köper sex är sviniga egoister. Blä !

          Så jävla obehagligt att det är 7,5% av männen ändå! Vilka är dom?! Jag har aldrig hört nån av mina killkompisar eller kollegor snacka om att köpa sex, men statistiskt gör alltså nästan var tionde det… det betyder ju att jag känner flera stycken! USCH blev så äcklad nu.

          Linn, dina åsikter och värderingar är inte facit.

          Öööhm…man pratar inte om det för att det är olagligt att köpa sex.
          Vanliga män, alla åldrar och nästan alla samhällsklasser.
          Stamkunderna var såklart höginkomsttagare, med redan stora barn. Många affärsmän som reser mycket och spenderar mycket tid på hotell.
          Sen har vi dom som är vanlig medelklass, bor i en villaförort, har småbarn och som hör av sig till en 2-4 gånger / år, det dom har råd med. Dom nöjer sig oftast med vanlig sex och närhet.
          Sen har vi några få unga män, som har en utländskt påbrå och som vill ligga med en snygg, blond, svensk tjej. Tydligen svårt att få en sån om man inte ser så bra ut. Så sparar dom sina små slantar och köper sig själva en födelsedagspresent. Dom brukar inte vara återkommande kunder.
          Av dom som hörde av sig i syfte av att köpa, ledde endast kanske 20% till en verklig träff. Många ville ha saker som jag inte var villig att utföra.
          Analsex och munsprut är vanliga grejer som män är villiga att betala för om dom inte får det hemma.

          -Linn, du har väldigt fel kan jag meddela, minst ett 10-tal 30-50-åringar i min bekantskapskrets gör det regelbundet, precis så som Henrietta beskriver det ovan. Inte hymlar de om det heller…

        Klart fan jag inte menade att Paow och hennes tjejkompisar skulle ligga med sina killkompisar för att skona den prostituerade. Jag menade att hon rationaliserade killarnas sexköp med att hon och hennes tjejkompisar inte ställde upp men nämner inget om att hon och tjejkompisarna knullat. Dvs män måste ha sex och om de inte får det så köper de det medan kvinnor inte behöver det lika trängande. Förstår du?

        Och ja jag tycker sexköp är vidrigt men jag skulle aldrig komma på tanken att skamma dig. I min värld har du inte gjort något fel, det är männen som tror att man köpa fitta som man köper mjölk och bröd som är vider.

    ”Tjockabombom” ?

    Kul att hon berättar och får lite neutral uppmärksamhet och inte bara negativ.

    Men är det inte dags för henne att vända blad snart, 25 år… Ingen bryr sig egentligen om hur många partners mm om man inte pratar om det hela tiden. Sån tramsigt låg nivå, måste väl finnas annat i hennes liv än bara shopping och killar.

    Tycker hon är bra i sitt tänk att sluta slutshamea, alltså ligg på om ni vill, ligg inte alls om ni känner för det. Men ge fan i att bry sig och döma folk för deras sexliv.

    Unga, ”snygga” killar lär ju inte köpa sex för sexets skull (de lär ju få ligga ändå) utan enbart för makt-aspekten. Trevliga människor det måste vara.

    Det här med wannabe Östermalm har nog lite att göra med hur hon hånar och förminskar sossar och vänsterfolk som ”patrask” typ – fast hon är super-wt ☺

      Tror ni Paow skulle rösta på Trump om hon fick rösta i USA?

      Paow själv har ju själv slängt med liknande uttryck till bland annat Isabelle Strömberg om jag inte minns fel? Isabelle skulle minsann inte komma till Stockholm och tro att hon är något enligt Paow…. ? Kan inte låta bli att känna att den skiten och de ryktena Paow har efter sig är något hon bäddad väldigt duktigt inför själv. Kan faktiskt inte komma på en enda människa i Sverige som kastat så mycket skit på folk över internet och gjort sig ovän med så många människor som Paow. Hon beter sig ju precis likadant idag som när hon var 15. Brukar man inte utvecklas och växa upp någon gång?

    Känner mig som världens äldsta 29-åring när jag måste fråga – vad betyder orre?

        Det stämmer att svenskans orre är en hönsfågel som wikipedia säger. Slangordet orre kommer dock från turkiskans ”orupsu” som betyder prostituerad. Slangordet orre syftar på en kvinna som klär sig lättklätt, har legat med många osv osv ja allt som samhället shamear kvinnor för helt enkelt 🙂

          Svenska ordet skulle vara slampa.
          Eller på engelska slu…

      Det är en skogsfågel.

    OT:
    Therese Lindgren har fått kritik i bland annat hennes senaste inlägg (inlägget om hennes nya naglar) och kritik förekommer även på Indy Beautys Instagram där folk kommenterat att deras hud svider och/eller fått sämre hy/finnar efter att ha använt hennes (Indy Beautys) produkter. Folk frågar om det är en invänjningsperiod eller om det är normalt. Fick inte Blondinbella också denna kritik, men konsumenterna fick bara ”blaha, blaha”-svar?

    ”Ska det va’ såhär?!” – Sverker Olofsson

      Tror att skillnaden på BB och Therese produkter är att BB’s har genomgått fler hårda dermo tester och godkänts att säljas på apotek. BB mascara fick kritik men jag har faktiskt bara hört bra om hudprodukterna – Jag har själv testat dom och jag har oljig hy med lätt att få finnar samt led av acne i tonåren, dom lugnade min hy och den kändes ren. Dock slutade jag pga priserna, tycker att dom är alldeles för dyra för det lilla amount of product som man får. Jag gillar personligen inte BB idag och säga vad man vill om henne, men just hennes produkter tror jag faktiskt att man kan luta sig mot.

      Therese å andra sidan gillar jag mer som person MEN känner rent spontant (kan ha fel!) att hon mest såg det som en kul grej och ville producera något som inte var djurtestat, vilket är jätte bra! Men kanske inte riktigt lika hårdtestat rent dermalogiskt (stavning?). Vissa har en hy som klarar alla produkter, kan tvättas med tvål eller inte tvättas alls och ändå inte reagerar alls medans andra har känsligare hy och behöver produkter som är särskilt framtagna för dom och inte ”rör upp” deras hud, och där kanske inte Indy Beuty uppfyller alla krav. Kram

        Fast Thereses produkter har väl också testats, har inte apoteken ganska höga krav för att något ska få säljas där? Såg iaf någon reklam innan ett Youtube-klipp att henens produkter blivit godkända av Apoteket

        Indy säljs också på apoteket o har Jag antar därför att de genomgått samma tester 🙂

          Då ber jag om ursäkt, jag hade uppenbarligen alldeles för dålig koll på Theres produkter! 🙂

      Jag undrar vem som ens köper dessa överpriserade B-produkterna…gillar Therese men bara hennes kanal. Inte skulle jag gå och köpa hennes produkter…

        Jag har inte testat dem, men de är ju inte dyra alls. 100 kr för en 150 ml ansiktsmask är verkligen inte dyrt! De säljs på apoteket och jag tror de är framtagna i samarbete med CCS även om det är ett annat märke (Indy) på dem.

      Om jag minns rätt så var det Isabellas mascara som fick väldigt mycket kritik, inte hudprodukterna. Säga vad man vill om Blondinbella (jag gillar henne Inte personligen) men jag tror att hennes produkter har genomgått x antal fler tester etc då de godkänts att säljas på Apoteken i Sverige vilket är en riktigt tuff marknad att ta sig in på i Sverige. Therese däremot gillar jag som person och rätta mig om jag har fel – Nästan alla kan snabbt ta fram en rengöringsserie om du har kontakter för det, men det krävs tid och fram/tillbaka många gånger för att producera produkter som klarar alla tester för även de med hy som inte kan tvättas med tvål, parfymer, oljor osv. Thereses produkter skulle jag tro fungerar för de med väldigt tålig och bra hud redan från början, men är inte dermalogiskt anpassade för de med känslig hud.

        Men Therese säljer också sina produkter på apoteket?

        Thereses produkter har också blivit godkända av Apotekets tester och säljs där. Och Isabellas mascara är väl den produkt som sålde allra bäst ?

          har svårt för bb över lag, men hennes mascara är faktiskt helt fantastisk! ger jättefin volym , håller superbra. men hittar den ingenstans nu! någon som vet om dom ska sluta tillverka den?

        Jag har rosacea och därmed en väldigt känslig, jobbig hud, men för mig funkar Indy beautys nattkräm hur bra som helst. Haft hela vintern så överjävligt torrt ansikte så att det flagnat, men bara efter några nätter med nattkrämen så blev jag helt len och återfuktad. Inte ens nyponkärnoljan eller arganolja hjälpte, och dom ska liksom vara toppen för torr och känslig hud. Antar att min hud saknar fukt, och inte oljor. Köpte krämen mest för att den innehåller BHA, vilket jag fått för mig är bra. Jag klarar inte av AHA alls.
        Har inte testad andra av hennes produkter, så kan inte uttala mig om dom, men jag kommer troligtvis köpa nattkrämen igen.

      Det finns inga tester som Apotek gör förutom att kolla giftvärden? Vad menar ni att det skulle vara för tester? Både Therese och Bellas hudvårdsprodukter är skräp. Skitingredienser.

    (Ursäkta, råkade posta 2 gånger pga såg inte min första kommentar så antog att jag använt ett blockerat ord och skrev om kommentaren)

    Det finns flera som Paow som jag sett som bor häromkring.
    / Östermalmare

      Otrevliga och omogna snorungar menar du?

        Snorunge? Människan är 25.. Snarare vuxet WT.

    Kan hon fortfarande tjäna pengar på sitt bloggande? Vem hänger därinne numera?
    Är ärligt talat intresserad av hur allt går ihop.

    Men vilken fråga ”Ligger du endast med killar under 18” Ööh..

    Jag tycker Paow känns ärlig och äkta, hon vågar vara sig själv och det gillar jag. Hon har växt i mina ögon, förrut ogillade jag verkligen henne men nu gillar jag henne.

    Tycker hennes videos är intressanta, i förra videon så grät hon.. Undra om hon och Lance är på igen, de verkar vara vänner iaf.

      Oh herre vad folk är naiva 🙁

    Det kanske är något fel på mig men jag gillar Paow ? Tycker hon verkar vara en skön brud. Förutom när hon bråkar och försöker skapa drama för att synas. Men annars, go tjej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.