STOPPA PRESSARNA!!!!!!!!!!!!!!!

Jag höll på att ramla av stolen här vid skrivbordet, jag kunde inte tro mina ögon och nu blommar minsann asfalten på ett sätt som skulle göra Kapten Haddock lika grön av avund som Katrins klänning här ovanför.
Varför?
Jo, nu ska ni få höra och håll i er om ni har lika lätt som jag för att överväldigas av osannolikheter.
Katrin har nämligen inte reklammarkerat ett inlägg, inte två inlägg utan denna müslisprinklande kvinna har reklammarkerat hela TRE(!) inlägg på Instagram. För sitt egna företag!!
PÅ RAD!!!!!
Trots att hon gormade och skrek så sent som för en månad sedan att:Jag VET hur jag ska kommunicera sponsrade inlägg jag gör allt enligt alla direktiv så kan ni inte bara sluta?”

Men titta och njut!!!!
Reklammarkeringar enligt konstens alla regler, av och med Katten Zyto med en side order av noga sprinklad müsli.
HURRA!!!

Bilderna är ett montage.

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men Camilla det är ju för att hon fick en massa anmälningar efter att du uppmanat dina läsare att anmäla henne, efter inlägget du gjorde om att hennes inlägg på instastory skulle vara smygreklam – men just Det inlägget var Inget fel men det resulterade tydligen i en massa anmälningar. Så därför skriver hon nu samarbete när det handlar om hennes företag Cleaneating vilket är fel då det inte är betalt samarbete och kan då ist bli strul… Hon borde isåfall istället bara skriva reklam.

    Gabjoss har blivit fälld av RO skrev hon häromdagen.

      Ja, det har hon aldrig hymlat om. Det var väl några år sedan, när hon var ganska ny med att vara ”stor”? 2015, kanske?

    Hon skrev om detta för sex dagar sedan

    https://instagram.com/p/BgWDT7cns1A/

    Blondinbella vet inte skillnad på shirt och skirt i sin senaste snapstory ??

      Aha! Det kanske är denna språkmiss som gjort att Caroline Roxy och gänget sällan har byxor/underdel på sig?

      Bellaholisterna alltså haha… Det måste ha gjort din dag att hitta fel om Bella 😉

      Ida jag tyckte nog att hon hade både en shirt och en skirt på sig på bilden annars, så kanske vet hon skillnad ändå 😉

        Med tanke på att det var en länk till en skjorta – så nej.

    När ska Amanda Schulman lära sig? Ser inlägg om Daisy Grace var och varannan dag…..

    Konstigt att folk vill handla denna osympatiska människas produkter. Översta bilden är hemsk. Varför visa skor och sitta som en flinande pinne bland trista förpackningar? En bild av henne på kylskåpet skulle förstås funka vid viktreducering.

      Såg nu att bilderna är montage =) Andra åsikter kvarstår dock. Paprikorna var ju fina iaf 😉

        Det är nog bara fotbollen som är monterad.

          Hög tid att jag går till optiker. Såg inte att det var en sked i glasburken. Trodde mixergrunkan skickade ut en stråle som liknar motorolja =)

    Aldrig varit med om så mycket smygreklam som på Josefine Irmings instgram. Mer än hälften av hennes inlägg är omärkta samarbeten. Finns hon på riktigt eller är hon en reklampelare?

      Var tvungen att kika, och håller verkligen med ? Så mycket reklam/yta, så lite innehåll. Absolut ingen reklammärkning heller. Fascinerande.

      Men gud, typ varje inlägg! Och hon reklammarkerar väl inte helt korrekt heller…

    Har nämnt det förut och nämner det gärna igen; kolla in jämförelsepriset på hennes ”knäckebröd” t.ex. Katrins fröblandning el knäckebröd som hon väljer att kalla det har samma kilopris som oxfilé!
    Men det är valfritt; ett kilo knäcke, ett kilo oxfilé el ca 50kg morötter.
    Man behöver inte vara kvantfysiker,kemist el mästerkock för att göra eget fröknäcke, müsli el kryddblandning. Med ett leende och en jävla vilja kan man sälja luft på burk till lättlurade kunder. Trodde att folk var mer medvetna idag.

      Take a chill pill, please.

      Men gud, ingen har tvingat någon att köpa hennes superdyra musli. Det finns människor som inte vet vad de ska göra med alla sina pengar så låt dem göra vad de vill.. Vi alla har väl hjärnor att ta våra egna beslut.
      Jag gör min egen superduperultramusli för en betydligt billigare peng per mängd 😛 Hur enkelt som helst och man slipper alla äckliga tillsatser som finns i köpesmusli.

      Hennes fröknäcke är (tyvärr) femton gånger så bra som sådant en gör hemma själv. Jag har försökt och försökt och försökt men… hennes versioner är faktiskt hårdare, kompaktare och godare.

      Svindyrt. Svindålig person bakom. Svingott ?

    Lite som Paulun

    Hennes klänning ser så mycket ut som en prinsesstårta att jag blir sugen

    OT här!
    En sak som är värt att nämna i bloggen är att Kissie inte verkar ha någon aning om vart i Marocko hon befinner sig. Hon skriver att de befinner sig i Marrakech, men Marrakech ligger inte i närheten av kusten och moskén Hassan ll som hon besökte ligger i Casablanca..

    CamCam: Skriver här lite längre bak till dig så att det inte blir lika lätt att hitta för andra. Gör inte så mycket vill mest bara att ”Lisas” kontrollanter ska se det.

    Så ett FYI som du inte alls behöver agera på utan bara vara medveten om. Vad som hände under tråden om Kissie var att någon var utskickad av andra på mission och för att fiska efter nya konvertiter. Att det just var salafist ökar att det kan också vara till terrorism. Det är någon som anses kunna kommunicera med ”de vanliga” som blev utskickad och vill sakta men säkert övertyga fler att vända sig till islam. Eventuellt även till att radikalisera när de väl fått in dig på deras hemsidor. Och det kan gå fort till att hjärntvätta någon. Så lite som på några veckor.

    Vad jag inte hade räknat med, dumma dumma jag, var att de skulle kontrollera hur det gått för ”Lisa” och jag ångrar något enormt att jag tog upp hennes familj. Nu kommer de vaka än mer över henne.

    Nej jag har inte foliehatten på ?, detta är vad som hände. Jag är 99,9% säker på det.

    Japp nu vet du. Det fiskas rekryter på din blogg, som överallt på nätet.
    (Min dialog med + hade inget med det att göra)

    Ha en bra dag!??

      *Inte ska se det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.