Skriver Mogi alla sina kommentarer själv?

Ni är några riktiga detektiver ibland!
Ni är några som lyft fram i ljuset faktumet att runt 95-99% av alla kommentarer som inte är svar från Mogi är skrivna av någon som kallar sig beatricemakeupartist –  något som dyker upp när man hovrar över namnet med muspekaren, oavsett vilket namn som står skrivet.
Det betyder att det sannolikt är en och samma person har lämnat alla dessa kommentarer under olika namn för att få det att se ut som att det är mängder med olika människor som lämnar positiva kommentarer.

Hovra över en kommentar så får du se själv. Då dyker det nämligen upp en ruta som ser ut så här:

Klickar man då på ”View complete Profile så hamnat man på den här sidan.

Vad är då en ”gravatar”(globalt igenkänd avatar)?

Det är en bild som följer dig från sida till sida bredvid ditt namn där du deltar.
Om du kopplar ihop din mailadress med en bild på https://sv.gravatar.com/ så kommer det att fungera på alla WordPress-sidor som du kommenterar på.

Det betyder att alla de kommentarer där ”Beatricemakeupartist” dyker upp när man hovrar över den grå gubben  är skrivna av en och samma person, som med största sannolikhet missat att logga ut från den  mailadress som är kopplad till ”Beatricemakeupartist” då man kan ha flera mailadresser kopplade till ett och samma Gravatarkonto.
Mogi trodde nog att hon skrev kommentarerna i utloggat läge för då hade man aldrig kunnat se det här så vida man inte får tillgång till hennes WP-konto och kan kolla vilka ip-nummer som skrivit kommentarerna.

Ja, alla de här kommentarerna skulle kunna vara skrivna av vem som helst, men hur troligt är det att någon förutom Mogi eller hennes kille skulle orka lägga ner så här mycket tid på att försöka få hennes blogg att se välbesökt ut?
Ingen!
Jag undrar hur de lagt upp arbetet?
Skriver ”Mon Amour” positiva kommentarer som Mogi svarar på eller skriver hon dem alla själv tror ni?

Ni har gjort mig nyfiken på riktigt så jag har beslutat mig för att gräva lite mer i det här luftslottet som är Mogis blogg och liv.
Jag har ingen aning om jag kommer hitta någonting alls men jag kommer säga till i god tid innan publicering så ni hinner bunkra upp med både popcorn och chips!

För att ni ska förstå hur många kommentarer som är skrivna av en och samma person fast under olika namn så kommer här ett utdrag från några av de senaste inläggen på Mogis blogg och då har jag inte ens tagit med alla kommentarer.

Tack för tips, mina kära Bloggbevakare!!!

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det här har det pratats om i flera år. Tidigare var ”beviset” att alla kommentarer var skrivna en minut efter inlägget kom upp. Dessutom uttryckte sig alla precis som Malin själv.

      ja men plus att alla kommentarer är ju uppbygda som hennes i princip. Tänkte särskillt på det för jag brukar störa mig på när folk skriver flera utropstecken på rad. Alltså typ:

      ”Vad fint! Skulle verkligen vilja åka dit!”

      Jag brukar tänka på att göra om det ena utropstecknet till en punkt då, för det ser störigt ut som fan, men här ser ju både kommentarerna och svaren likadana ut.

      ”tack! det var verkligen super!”

      I typ varenda kommentar! Det ser onekligen ut som att samma person har skrivit! Störigt som fan! Och pinsamt om det stämmer!

        Var bara tvungen att tillägga! Till och med efter ordet ”kram” är det ett jäkla utropstecken! Fy! Känner mig provocerad!

          Lite som Schulman! Fast skrikande istället för konstaterande!

          Det är verkligen många utropstecken! ? känner mig också en aning provocerad!! Kram!

          Haha! ?!

        !!!!!

    Cringe på detta! ???

    Pördigt!

      HAHA

    Men hjälp. Den tjejen kan ju omöjligt må bra tycker synd om henne…

    OT budgivning pågår på Bookens lägenhet men man får inte se budgivningen 🙁

    En del av problemet med bloggbranschen är ju faktiskt att det är så lätt ATT skapa luftslott. Lite snygga bilder och en massa kommentarer, sen är det klart.

    Det är samma med Bellas blogg (som ju bevisligen inte alls har 1,5 m läsare, och där hon ljuger om än det ena än det andra!), men där tycker jag problemet är större eftersom hon är så manupilativ och så obeskrivligt många medier köper hennes lögner.

    Mogi är ju inget problem, hon är bara pinsam.

      Bra om det kommer ut såna här exempel, folk behöver lära sig lite källkritik (inte bara kidsen).

        precis. och sen är det väl ett problem om hon fakear intresset för sin blogg osv och lurar företag till att tro att hon är mer populär än vad hon är.

        Här kan man läsa om en tjej som spenderade 5000kr, skapade en fejkad insta-profil och lurade massa företag: https://www.breakit.se/artikel/10937/jag-skapade-en-fejk-stjarna-pa-instagram-for-5000-spann-sen-blaste-jag-annonsorerna

    Ugh. Konstgjord andning i bloggformat.

    Är Charlotte Perelli gravid? Ser så ut när man kollar in Lars Wallins iG?

    SHM spelade visst ihop på Ultra i Miami inatt 😉

      Du vet att en kropp kan se ut sådär utan att man är gravid va?

      Så otroligt tröttsamt att så fort en offentlig kvinna inte har supersmalt midja kommer spekulationer om graviditet.

      Hur får du det till att hon ser gravid ut där? Är det klippet där hon sjunger som du menar? Jag ser inte det du ser.

      Skäms på dig, anonym. Aldrig spekulera i graviditet! Aldrig!

      men vidrigt att kommentera folks kroppar på det sättet? Har du inte tagit in alls hela debatten om att ge fan i att spekulera om graviditet innan kvinnan själv berättar?

      Kan inte hitta? Har nämligen trott det också, inte beroende på magbilder docj så blir nyfiken..

      Tror inte hon spekulerar i graviditet utan det är en förklädd ”gått upp i vikt”-kommentar

        Absolut ingen eventuellt gått upp i vikt kommentar utan en undran bara, klänningen hade lite fransar också mitt på magen och hö kte det kanske var för att dölja.

    Oj vad pinsamt. Undrar vad som kommer hända med hennes kommentarer nu då, när det här kom ut? Kommer de decimeras kraftigt eller kommer den här beatricemakeupartist fortsätta köra sitt race? Spännande.

    Herregud det här är något av det mest pinsamma jag sett, visste inte ens vem hon var innan detta.

    Men det här är bland det mest pinsamma jag kan tänka mig. Och eftersom att kommentarerna så uppenbart är skrivna av henne själv känns det som att hon nog inte mår så bra. Och att hon lurar företagen hon ”jobbar” för. Det var någon internationell person som gjorde något liknande men nu minns jag inte vem det var. Någon som kommer ihåg?

      Jag tänker på hon som ljög om att hon hade cancer (hjärntumör?) och påstod att hon genom nyttig vegan-food kunde bli frisk igen. Hon blev superstor och utgav även en bok, tills man upptäckte att hon inte alls var sjuk..

    You’re welcome ?????

    Alltså älska att hon skrivit peppande försvarskommentarer till henne själv ”Keep up the good work, har följt din blogg i 10 år och sååååå inspirerande hur du börjat från 0…

    Camcam nästa idé, vad säger badrumsspecialisten om det här? ???

    Jaa! Äntligen någon som gräver i mysteriet Mogi! ???

    Ahhh så pinsamt!!! Och juicy

    Dessutom kör hennes pojkvän lastbil, det var inget påhitt.

      Är det här samma person som påstod att det var förtal när man sa att hennes kille jobbade som lastbilschaufför? Jag förstår inte varför det skulle vara en dålig grej. Vet ni hur mycket pengar det finns i lastbilsyrket?! Om inte det vore för att jag själv är jurist, då hade jag lätt kunnat fundera på att bli lastbilschaufför! 🙂

        Stämmer!
        Tydligen har han kört någon typ av kaffetruck som Barista coach.
        http://fogarolli.com/sv/portfolio-items/sorso/

        Vad som är så hemskt med det vet jag faktiskt inte, men det är ju Johan själv som ser ner på människor som har liknande arbeten med att tycka att det är kränkande i nivå med förtal att köra en sådan.

        alltså jag kör lastbil och har typ världens roligaste jobb! har ut typ 35 000 efter skatt varje månad och jag har kompisar som också kör och har ut 22-25… varannan vecka. mesta jag själv plockat ut efter skatt en månad var 60, så jag vet inte vad grejen är med att se ner på oss 🙂 utan lastbilar hade sverige stannat, hur tror ni maten kommer in i mataffären? hur tror ni byggmaterialet till era hus kom dit? bensinen på macken? medicinen på apoteken? ingen trollar dit det om ni tror det, vi kör dit det 🙂

          Jag ser upp till er! ❤

          Hur fick du jobbet? Vad krävdes? Truck-körkort kan jag bara komma på, men var det svårt att få jobb efteråt?

          Jag vill också! 🙂

          Jag e så impad av er lastbilschaufförer! Först att ni kör sådana stora fordon och sedan e jag tacksam för mina paket jag beställer var o varannan dag från nätet är hemma efter bara någon dag. Det är lyckad logistik o helt sjukt att någon kan se ner på sånt. tycker det är coolt, spec med tjejer som kör.

          Coolt! Coolare att vara lastbilschaufför än leva låtsasliv ⭐️

          jag gick transportlinjen på gymnasiet (till farmors stora skräck haha, jag skulle ju blivit läkare) och har inte ångrat det en dag även fast det ibland är skitjobbigt med långa dagar och folk som kan vara idioter mot en pga att man är tjej/bara en blåst chaufför men jag har sett hela sverige och lite av norge på betald arbetstid och har fått lära mig jäkligt mycket om livet haha. man måste såklart ha C/CE-körkort och YKB (yrkeskompetensbevis) om man ska köra yrkesmässigt. sen kan truckkort, arbete på väg (om du vill lägga asfalt eller sånt) ADR (farligt gods, typ tankbil eller… en pall med hårspray, gödning eller C4 ?) och sådär. man kan göra allt! har tjejkompisar som kör timmerbil, tankbil, bulkbil, djurtransport osv och själv kör jag lantbrukstransporter. så det är skitkul, välkommen till oss! ❤️

    Här kommer lite info som jag hört direkt från en förstahandskälla:
    När Mogi bloggade på en större sajt där det också fanns andra bloggare fanns det personer där som reagerade på att hennes kommentarer var så lika hennes eget språk. De hade insyn i kommentarsfunktionen och när de kikade på Mogis kommentarer så såg de att IP-numret på kommentarerna var samma som Mogis IP-nummer. ¯\_(ツ)_/¯

    Vet inte vem detta är, bara läst om henne här. Jag googlade och fick fram hennes wikipedia. Skrev hon den själv också? Känns jättemärkligt skriven med information som andra kändisar (halvkändisar..?) inte har på sina wikis (om dom ens finns med på wiki ?).

    https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Malin_Richardson

      Måste vara hon själv, ingen annan använder ordet ”samt” så frekvent…

        Jätteskojig wiki!
        ’Det var när hon under ett par år vid 11 års ålder bodde i Paris som intresset för mode kom.’ = klyschan som ingen som verkligen bott i Paris någonsin skulle använda.
        Och skriva ut att personen i fråga gått ’en halv termin’ på en utbildning?

          Men herregud, det är klart hon skrivit den själv. Fan vad genomskinligt ?? tänker på alla underrubriker som finns på Wikipedia!! Kredd i alla falö för kreativiteten och storhetsvansinnet

          ”…ett par år vid 11 års ålder…”

          När jag har läst gammalt skvaller om henne de senaste dagarna är det fler som skrivit att hon gick en tvåveckorskurs på Berghs.

          ’en halv termin’ = en halv månad?

          Mogi läste en några veckors kvällskurs på Berghs, inget annat.
          Så att säga halvtermin är bara lögn.
          Har inte alls tagit studenten på Enskilda gy, utan tog studenten på Kungsholmen. Men Enskilda låter bättre, tycker hon.

      Det är klart att det bara kan vara hon som skrivit detta. 🙂

      Kolla den här redigeringen av en annan användare, haha. https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Special:Mobil_diff/36642301

      För fler: https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Special:Historik/Malin_Richardson

        Eller det här:
        (Rättarens kommentar: ”Rättade innehåll om besöksstatistik på bloggen som inte stämmer och det inte finns källor för. Inga källor om samarbete med de angivna varumärkena som Omega exempelvis”)

        https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Special:Mobil_diff/40915687

      Ok, vem av er har skrivit det här? :-’D

      ”I maj 2014 rapporterade Dagens Media att bloggen var under granskning hos Konsumentverket för bristande annonsmärkning.[14] 2016 hörde bloggen till en av de bloggar som blivit anmälda flest gånger till Konsumentverket.[15]”

      Nej men nu på måndagmorgonen måste jag hämta fram skämskuddarna. Det var den pinsammaste wikipedia-sida jag sett. Anna Books hemsida framstår som ett lysande skrivet CV i jämförelse! Varför skriver man att man efter gymnasiet gått EN HALV TERMIN på en skola…är det för att just Berghs har vissa utbildningar med svåra intagningsprov och hon – sorry, artikelförfattaren – vill få Mogi att framstå som kreativ & begåvad (det kanske hon är, men det borde gå att visa med FULLFÖLJDA projekt). Vem har bett om infon om först i vilka LÄNDER M. växte upp i (och vem ifrågasätter därmed att hon kan prata dessa språk) och kräver sedan detaljrik lokal information om vilken grundskola hon gick i? TUR att vi fick veta att det är Äppelviksskolan, verkligen. Så att vi inte trodde att hon gick i nån närliggande skräpskola (ironi) som Abrahamsberg eller Olovslund.

        Någon kommenterade hos Bloggkommentatorerna för flera år sen (läste det igår), att hon lämnat kommentarer på italienska på Mogis blogg, men aldrig fått svar. Undrar hur det var med den kunskapen…

        Gick du själv på abrahamsbergsskolan eller? #kränkt

          Nej men kära du jag skrev ju ut att det var ironi! Jag raljerade över varför det var så viktigt att skriva exakt vilken grundskola man gått i! Och då tänkte jag att det eventuellt kanske är för att Ä-viken framstår som bra (blott av anknytningarna till bostadsområdet? dock brukar de ha högt betygssnitt) Idk!
          Jag är av uppfattningen att de övriga skolorna i Bromma är bra!
          o-kränkt nu?

    Bloggkommentatorerna har skrivit massor om Mogi, väldigt underhållande. Ett tag skulle Mogi gå på socialbidrag minns jag (inte på riktigt, utan som ett experiment). Att hon skriver sina egna kommentarer har varit känt i många år.

    Hon har 41,2k följare på Instagram men ”bara” mellan 500-1000 likes på sina bilder.

    Men det kanske bara är jag som tycker att hon borde ha fler likes jämfört med antalet följare…

      Jag har ganska dålig koll på det om jag ska vara ärlig. Med Instagrams algoritmer så finns ju risken att många av hennes bilder bara visas för ett fåtal följare och där med inte få många likes alls.
      Allt beror väl på hur mycket hennes följare likeat hennes bilder mm…

      Hennes instagram är konstig överlag. Den enda influencern som hon följer och som följer henne är Bianca ingrosso (borde hon inte känna/följa fler influencers som också får hotell/resor sponsrande?), och om man tittar på vilka hon följer så verkar det bara vara massa randoms. Så ja, något sketchy verkar det vara. (Jag kan också läsa in för mycket på det här, det är natt där jag är och kan inte sova så då blir jag i detektiv mode)

    Sånt här gillar jag ?
    Gick in på hennes blogg ( för första gången, har inte riktigt vetat vem hon är, mer än sett hennes namn här lite sporadiskt )
    Och är väl mest förundrad över vilket liv hon lever, vilken dröm att resa runt och bo och äta lyx med sin respektive. Men nyfiken på hur hon finansierar det hela.

      Escortverksamhet?

        Sunkig kommentar, Tomats.

        Eller arv, stipendier, extrajobb, aktiesparande, sms-lån – finns många förklaringar som är mer rimliga

          250 000 kr i en tv show kommer man ju en bit på också ?
          Många bäckar små för att slippa jobba ??

    Gick in på hennes instagram och hon verkar så märklig. Som att hon vill såå gärna vara en stor influencer och passa in med dem… Hon måste ju leva i någon fantasivärld. Sjukt skämmigt att alla verkar veta om hennes lögner och att hon bara fortsätter ? you need help woman

      Precis. Tycker synd om henne. Hon verkar så himla ensam på något sätt. Alla vill så klart inte ha vänner heller, men det bara känns som att hon kunde behöva det.

    Anekdot: Jag ’upptäckte’ Mogi genom Calle Schulman! Det måste varit på aporna-tiden som han skrev om en tågresa där han haft lurar i öronen med musik (från iPod kanske? längesen..) och märkte först när han packade ihop efter flera timmar på tåget att han haft ljudet på på laptopen och att Mogis blogg legat öppen i bakgrunden och pumpat ut knastechno för alla andra passagerare.

      Åhh, jag minns spellistan hon hade lagt upp i sin bloggmall som drogs igång på sidan på den gamla goda tiden.

      Gud vad roligt. Saknar Tusen Apor Schulman.

    Vem är Mogi ens?

      En wannabe-influencer, som kändes som en tant redan för 10 år sen (kan inte fatta att hon är 28…).

        Är hon bara 28? Jag menar verkligen inte illa, men var helt säker på att hon var ungefär 39 år.

          Jag är 39 och har alltid trott att jag är yngre än hon, men som sagt: age ain’t nothing but a number!

    Jag vet inte om detta är sant, det som står under rubriken ”Mogi”.

    https://andreasjakobsson.weebly.com/bloggtexterna.html

      Men oj. ?

      Sant eller inte sant, att hon inte var på eventet så länge som det framstod i inlägget sedan? Skulle tro att många gör så, skriver: ‘en härlig dag på museum/stranden/vadsomhelst’ och knäpper av en bild som de lägger upp efter fem minuter på plats. Inte så superchockerande. Vet inte vilken ‘info’ han kommer med om Mogi öht här, att de som höll i arrangemanget gjorde fula miner bakom hennes rygg säger väl mer om dem.
      Däremot funkofobt som tusan av skribenten att använda ‘utvecklingsst*rd’ som nedsättande uttryck, klarar inte att ta något en sådan person säger på allvar.

      Hahaha, sjukt kul!

    Hade ingen aning om vem hon var innan detta inlägg. Om detta stämmer är det otroligt pinsamt. Kan knappt komma på nåt värre sätt att göra bort sig som bloggare/influencer (förutom slarvigt gjorda samarbeten).

    Så pinsamt ???

    Sant eller inte sant, att hon inte var på eventet så länge som det framstod i inlägget sedan? Skulle tro att många gör så, skriver: ’en härlig dag på museum/stranden/vadsomhelst’ och knäpper av en bild som de lägger upp efter fem minuter på plats. Inte så superchockerande. Vet inte vilken ’info’ han kommer med om Mogi öht här, att de som höll i arrangemanget gjorde fula miner bakom hennes rygg säger väl mer om dem.
    Däremot funkofobt som tusan av skribenten att använda ’utvecklingsst*rd’ som nedsättande uttryck, klarar inte att ta något en sådan person säger på allvar.

      Detta var svar till
      My Little Pony / 09:35

    Ja! GRÄV!!!

    Kommer någon också ihåg bloggen rightnow/Louise Adolphson som också var en ung tjej som levde i sus och dus utan att man fattade hur det gick ihop sig?

      Ja, hon som typ bara la upp typ inspobilder på bilar, bakelser och väskor. Zzzzzzzzzzz

      Man ja, henne minns jag! Men som ovan skrev var det ju mest andras bilder hon la upp, det var inte hon som levde lyxliv.

      Hon finns kvar, men bloggar nog under sitt namn Louise Adolphson? Påminner lite om Mogi, men bitchigare hehe. Har för mig hon delvis levde på någon pojkvän, och även på sina föräldrar? Var någon som snokade fram att ”hennes” lägenhet egentligen var hennes pappa, och hon hyrde den inte ens utan var inneboende. Hon beskriver ofta sig själv som en känd och välrespekterad bloggare/recensent av skönhetsprodukter, men det är aldrig någon som kommenterar längre på hennes blogg så den är väl rätt bortglömd.

      Åh ja, min syster berättade om henne. De bodde i London samtidigt och enligt min syster var allt som stod i hennes blogg sjukt överdrivet. Inte ens intressanta lögner heller – nattklubbar där en enligt henne bara kom in i finklänning och högklackat trots att jeans och t-shirt fungerade finfint, lyxrestauranger som man var tvungen att köa flera månader för som egentligen bara var helt vanliga restauranger, och så vidare. Förstår bara inte grejen? Vad vinner en på det?

        Hon uppdaterar iof inte längre heller och så vitt jag vet har hon i princip aldrig skrivit om sitt liv ?
        Mest sminktips, skönhetsprodukter, inspo bilder typ? Hon var ju iof en av de största bloggare på devote i en massa år efter forni och Lisa place vill jag minnas så inte riktigt schysst att jämföra med mogi

        Är de bara jag som får känslan att det är mogi som skriver dessa kommentarer för att divert attention ????

    Är ju bara tragiskt om så är fallet. Sorgliga samtid. ?

    Radera inlägg och kommentarer, Camcam. Det är mer klass på dig än så här.

      Varför skulle hon göra det?
      Blogginlägg=klass? Skrattar ihjäl mig Mogi.
      Det tror fan att du vill att inlägget ska tas bort. Du är ju totalt avslöjad. Hahaha…

      Har du lust att utveckla ditt resonemang?
      Klass?

        Ni hånskrattar åt henne. Det är bara taskigt. Lägg ner.

          Och hur kom klass in i det hela?

          Hade du sagt samma sak om det var dig eller ditt företag hon totalblåst?
          Jag lyfter fram bevis på att hennes blogg skulle kunna vara ett enda stort luftslott och att hon i så fall använt det för att tillskansa sig gratisresor och hotellövernattningar för absurt mycket pengar och då är jag taskig?

          I så fall är jag helt okej med att du tycker att jag är taskig samtidigt som jag skulle vilja rekommendera dig att göra en snabb googling på ordet ”källkritik”…

          Jag är benägen att hålla med. Jag tycker man ska hålla sig till sanningen, men är företagen verkligen ”totalblåsta”? De får väl i så fall göra sin due diligence (eller vad det heter) och kolla upp de som de samarbetar med? Som någon skrev tidigare i en kommentar – hur många läser hennes blogg egentligen? Det kanske är ”tillräckligt” många för att företagen ändå ska tycka det är värdefullt med ett samarbete. Sen är jag tveksam till reklammärkning etc men det är ett område jag lämnar därhän.
          Ponera att Mogi har svårt att få ett jobb – hon försöker då hanka sig fram genom sin blogg men lyckas inte riktigt slå igenom i bruset av alla andra, men hon gör sitt bästa och får lite samarbeten/resor/hotell etc inbokade lite då och då – det är ju inte som att hon trycker upp det i huvudet på folk att hon skulle vara så rik (egen yet) utan hon är ju väldigt lätt att ignorera.
          Jag tycker det är lite tramsigt att varje hmhm bild på hennes instagram är när hon sitter och dricker te i vit morgonrock i sängen, och hela upplägget är lite åt det desperata hållet men hon är ju fullkomligt harmlös. Inget ”jag är bäst i världen” och ”jag gör ditt och datt med alla mina pengar” eller liknande. Jag förstår att det är fascinerande med människor som kanske lever lite på hal is hela tiden men det känns lite, lite, lite som att vi kanske sparkar nedåt (eller heter det neråt) här – på någon som kanske skulle behöva lite hjälp istället för stjälp.

            Så är det kanske, men så det är inte heller mitt jobb att hålla henne i handen när hon bygger luftslott på sin blogg, snarare tvärt om.
            Jag granskar henne på samma sätt som jag granskar alla andra, och att det då visar sig att hon skrivit i princip alla kommentarer själv vilket blir ytterst pinsamt för henne är ingen annans fel än hennes egna.

            Var och en skäms för sig själv och vad företagen hon säger sig ha arbetat för tycker om det här blir vi nog varse om i sinom tid.

          P- Det kostar faktiskt pengar för hotellen att bjuda henne på rum. Rummet ska städas, elen ska betalas, vattnet ska betalas, någon ska laga frukost, etc. Om hon lurat till sig gratisvistelser på falska premisser är det inte ok.

    Alltså en sak … säga vad man vill om Mogi men intresse finns ju tydligen.
    Jag läser aldrig hennes blogg och oftast när camcam skriver om någon jag inte bryr mig om så scrollar jag förbi men varje gång hon skriver om mogi hamnar jag på hennes blogg av ren nyfikenhet, den ska hon fan ha.
    Dessutom vinner hon extremt mycket på att vi sitter här och spekulerar om henne…

    Det går bra nu.

      Nja, det skulle jag inte hålla med om, inte om det visar sig att hennes blogg är ett luftslott. Det är ingenting som kommer gynna henne.

    Även bloggbevakerskan kanske har skrivit hyllande kommentarer till sig själv i andra namn, med tanke på att en extremt hyllande kommentar besvarades inom en minut – och när någon påpekade hur fort det tackades för berömmet så togs det bort hehe, lite skumt…

      Haha..va?
      Med tanke på hur många kommentarer den här bloggen får som är mestadels positiva så finns det knappast något behov att skriva hyllningar till mig själv.

      Men den här kommentaren har jag kanske också skrivit själv för att lägga ut små rökridåer med avsikt att dupera mina läsare?
      Bra där, CamCam!
      Tack, finaste CamCam!!! 🙂

        Haha jo tydligen så fanns det kanske det eftersom att du fått enormt mycket kritik i just det inlägget, mycket mycket kritik… men så till slut så kom denna extremt hyllande kommentar om hur fantastisk du är som har moral och integritet vilket alla andra bloggare saknar… och när någon påpekade hur fort du tackade för berömmet så tog du bort hens kommentar hehe men visst det kanske inte var du själv som skrivit.. Oavsett så lyckas du säkert övertyga många i vanlig ordning, du har det bra du 🙂

          Jag fattar inte ens vilket inlägg du menar att allt det här skulle ha ägt rum men du verkar kunna roa dig på egen hand. =)

          Nej då har du ju kanske glömt det, men det är ganska längesen nu flera veckor sen och jag minns inte nu vad inlägget handlade om men det var något du fick mycket kritik för, eller om det var mycket kritik för hur du besvarar dina läsares kommentarer eller både ock tror jag. Nja jag är inte så road men du verkar också kunna roa dig på egen hand och ja på bekostad av andra. Ha en fortsatt fin dag.

            Gött! Slipper jag dig nu? På riktigt? Ska du iväg och köpa nya rullar folie? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.