Fler Instagramkonton åt folket!!!

https://www.instagram.com/p/BhEDIxdn_j5/?hl=sv&taken-by=lackberg

Jag tycker att det är en riktigt intressant sak min författande namne tar upp i det här inlägget;
Att vilja dela med sig av någonting men att inte veta om det ens går utan att trampa någon på tårna.
Jag tror faktiskt inte det, inte på hennes nuvarande konto i alla fall.
Hennes följare följer henne förmodligen mest i egenskap av författare och att då helt plötsligt mötas av en massa träning och kostinlägg kanske inte kommer uppskattas.

Jag kan förstå Camillas vilja att dokumentera sin resa – både för sin egen skull men även för de som är intresserade – men mitt bästa tips till henne är att starta upp ett till konto, ett konto som enbart kommer handla om den här aspekten av hennes liv. Då kan de som är intresserade av att följa hennes träningsresa göra det där, medan de som inte är intresserade slipper dem.
En win-win faktiskt!

Eller hur?

99 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kanske minns jag fel, men var inte hennes mål att tävla i bikini fitness eller något liknande? Det hon beskriver (äta bra, mkt grönt och protein men inte väga eller mäta maten) samtidigt som man introducerar lätt träning låter snarare som ett ganska vanligt, sunt vardagsliv. Min uppfattning från folk som tävlar i fitness och liknande är att det krävs ett otroligt engagemang och satsning för att nå de mål/den kropp som de eftersträvar. Har jag missuppfattat något? Skulle hon inte göra nån typ av satsning på tävling?

      Jo, bikini fitness.

      Tolkar hennes inlägg som att detta bara är uppstartsfasen på en framtida hårdare satsning. Kanske smart att mjukstarta så att hon inte lessnar ur på en gång.

      Hon skulle väl tävla i BiF innan hon blev typ 45 och att det var 1-1,5 år kvar tills dess. Då borde verkligen hårdträningen och hård kost börja nu, helst igår. Det är en lång process att få kroppen i schack för att kunna ställa sig på scen. Men hon kanske har lagt ner planerna på tävling, ser inget i hennes text om en sådan? Det låter hälsosammare tycker jag, än att hetsa sig till tävlingsform.

        Precis, en tävlingsdiet genomför man inte på 1 månad.

    Vill hon dokumentera ”sin resa” kan hon skriva dagbok.

      Och varför skulle inte hennes privata instagram vara ett alternativ?

    Hon vill väl visa upp hur smal och vältränad hon blir och få beröm/positiva kommentarer men vet att alla nu för tiden inte tänker att smal = snygg så hon vill undvika kritik men ändå få attention, det räcker inte med att hon själv blir/är nöjd med sin kropp utan det måste visas upp

      Ja fy fan positiva kommentarer är hemska.

        Prutt

          Alla dagar i veckan ?

    Hon verkar ha en sund syn på träning, men ändå tycker man att en person måste ha olika konton för att inte göra folk upprörda? ?‍♀️

    Det är ju så, går inte att säga eller skriva något utan att trampa på någons tår.

    Saknar ”det händer på instagram”! Kan du inte göra det som en stående punkt 1-2 ggr i veckan cam cam, minns att set var väldigt populärt bland läsarna.

      Jag kan försöka med Instagram gör det sannerligen inte enkelt med den nya algoritmen..

    Det är ju självklart så att hon kan använda sin vanliga instagram. Det är ju inte så att de som vill vara överviktiga tvingas ha ett separat instagram-konto för bilder på detta för att inte uppröra andra.

      Suck vilken onödig kommentar, är överviktiga så provocerande att du måste passa på att skicka en känga mot dem? Hur är det ens jämförbart? Handen på hjärtat, hur många människor har du sett som aktivt planerar och arbetar för att bli överviktiga? Många sådana instagramkonton? Ligger det en press på folk att vara överviktiga? Nej. Träningshets och smalhets drabbar dock så jävla många, oavsett hur deras kroppar ser ut, och det är något som är bra att fundera över, jättebra av Camilla tycker jag.

        Det är ju många som klagar på träning och hälsosam mat med argumentet att de minnsann vill vara överviktiga.

          Nej.

            Jo, s.k. fat activists som försöker trycka ner alla som vill uppmuntra till en hälsosam livsstil.

              Så fel man kan missuppfatta en rörelse. Gissar att du själv inte följer någon kroppsaktivist på sociala medier utan bara chansar dig fram när det kommer till vad de skriver om.

              De klagar inte på hälsosam mat och vill vara överviktiga. De vill bli accepterade oavsett hur deras kroppar ser ut. Varför gör du dig så löjlig och låtsas missförstå?

                Jag har stött på fat activists i kommentarsfältet till den här bloggen. Då har det handlat om kommentarer av typen “alla vill inte bli smala!” i inlägg som handlar om att någon vill komma I form till bröllop eller liknande.

    Så trött på att kvinnor ska hålla på och redovisa för världen vad de äter, hur de tränar och sedan såklart visa upp sig i samma spegelselfies, poser och plutmunnar som i stort sett ALLA andra på sociala medier. Det finns inget sunt med att i vår kultur fokusera så på mat och ätande, många blir ju helt besatta. Fokusera på att människor faktiskt svälter i världen, eller går törstiga, och dör av det.

      Man vill ju dela med sig! Inspirera andra ✨ vara en förebild✨. Mys

      Det finns fler överviktiga än underviktiga i världen.

      https://www.svd.se/fler-overviktiga-an-undernarda

        Än undernärda enligt artikeln

        Underviktig och undernärd är inte samma sak.

        Och? Är väl ändå ett större problem att 7500 barn under fem dör varje dag av svält eller brist på rent vatten, än att något fler än så dör pga följdsjukdomar av fetma när de är typ 50+?

          Ja, eftersom det inte är självförvållat för barnen. Förstår inte intressekonflikten mellan att överviktiga får inspiration och information till att gå ned i vikt och att kunna hjälpa barn som svälter. De svältande barnen mår knappast bättre av att fler och fler i västvärlden blir mer och mer överviktiga.

      Män gör samma sak så vad är problemet? Du är nog samma människa som tror att varenda person som bor i Afrika svälter.

      Man kan hålla två saker i huvudet samtidigt. Att själv fokusera på vad man äter innebär inte att man per automatik skiter i de som svälter. Eller de som förtrycks. Eller krig och elände. Varför skulle det ena utesluta det andra?

      Är det bättre att överäta när människor svälter?

      I stället för att fokusera på vad andra fokuserar på så kanske du skulle fokusera på de som faktiskt svälter i världen, går törstiga och dör. Hur budrar du själv i kampen mot svält? Eller sitter du bara på forum online och kritiserar vad andra gör och inte? Inte så konstruktivt om du frågar mig…

    Ärligt sagt så bryr jag mig inte om att folk söker bekräftelse för sina kroppar eller att en svans med läsare vill inspireras och jämföra sig med sina ”idoler”. På nåt sätt känns det som om den dåliga självkänslan lyser igenom från båda sidorna. Vi bestämmer ju alla vad vi vill se och vem vi vill följa.

    Om hennes följare inte gillar att se hennes träning så äre väl bara att avfölja. Om det nu stör en så mkt tänker jag. Jag avföljde nyss en gammal klasskompis som visade sig ha rätt grova fördomar mot muslimer, inget jag vill se i mitt flöde. Inte svårare än så!

      Man har fördomar om företeelser, inte mot.

        Tusen tack ???

    Hej allihopa!
    Jag och sambon försöker skaffa barn nr 2. Detta är 4 försöket nu och jag hoppas det har tagit sig denna gången . Har en bra magkänsla.
    Nu är det såhär att jag blivit kallad till cellprovtagning och enligt bm där så kan man genomföra det om det skulle visa sig att jag är gravid. Vad tror ni ? Något säger mig att det kanske kan skada ? Eller är jag bara extremt nojig ? När jag googlar så läser man såklart om folk som fått missfall och blödningar efteråt.
    Vågar ju inte ta den risken ?

      Jag fick en kallelse för provtagning i början på min graviditet och då rådde min barnmorska att avstå av precis de anledningar du tar upp. Jag tog cellprovet på återbesöket efter förlisningen istället ? Lycka till och hoppas det är en liten bebis i magen ❤️

      Skjut upp besöket till du fått plus på stickan då så är problemet ur världen för tillfället. Sen kan du prata med BM om det. Tror inte det är nån risk för missfall.

      Jag är gravid och fick på inrådan av min barnmorska göra ett cellprov i vecka 12 eftersom jag haft blödningar och de ville utesluta cellförändringar. Så enligt henne är det ingen fara, men jag tänker att det alltid är bra att diskutera i förväg och väga eventuella risker mot nyttan. I mitt fall togs ju testet några månader in i graviditeten för att det fanns en oro för cellförändringar, men om det inte finns det kanske det är okej att vänta.

      Jag gjorde cellprov i vecka 12 min första graviditet men jag hade haft förändringar tidigare så därför ville de inte skjuta upp mitt besök.

      Fick höra av mvc att man inte kan göra cellprov under graviditeten och att man måste vänta tills man fått mensen tillbaka…?

        Nej det stämmer inte. Jag har gjort när jag varit gravid

          Jag gjorde cellprov i samband med att jag skrev in mig på mvc i vecka 8. Detta var dock 4 är sedan!

        Man kan absolut göra cellprov som preggo, har du kraftiga förändringar så är det bra att veta det. Jag hade aldrig gjort cellprov så jag var nästan tvungen (nåja, för mitt psykes skull) att göra det. Det är ingen fara, det är värre att gå med ev allvarliga förändringar. Jag hade inte tack och lov.

      Hej. Om man ska göra cellprov under graviditet så ska man göra de innan vecka 15 informerade min barnmorska. Men att de är upp till var och en att välja. Hon sa att de ör väl fientliges inga risker, men man är ju ändå där å petar liksom så går de att undvika så e ju de förstås bra. Och skulle man få en blödning så kanske man tänker varför avstod jag inte, även fast de säkert inte haft med cellprovet att göra. Jag avstod och blev aoutomatiskt kallad efter ett år igen. Men har man haft cellförändringar innnan så ska man absolut inte avstå tycker jag

      Jag gjorde första cellprovtagningen i v 9. Sen tog de biopsier flera gånger under graviditeten. Opererades strax efter förlossning. 🙂 Inga problem! Bra att de har koll, snarare.

      Jag gjorde cellprov på mitt första besök hos barnmorskan när jag var i typ v 12.

      Jag ringde till mottagningen och sa att jag var gravid. Då bokade de av den tiden och jag fick göra cellprov när barnet hade kommit. Jag var gravid i vecka 13 då.

    Klar man FÅR skiva om vad man vill på sin insta. Men ska man skiva mycket om ett specialintresse eller något många inte vill läsa om kan det vara taktiskt att ha två konton.

    Underbaraclara har ett specialkonto för hem och inredning, t ex. En del har för mat, en del gör träning, yogagirl hade väl ett för bebisbilder?

    Hur känner Mogi och Carola varandra?

      Hej Carola!!

    Ja hade nog varit lämpligt med ett separat konto. Än har det inte varit mycket mat- och kroppsfokus men det lär ju öka när hon trappar upp träningen och blir mer noggrann med maten. Jag vill gärna slippa se det, slutar ev följa henne om det blir mycket fitspo.

      Skulle någon påpeka att denne vill sluta följa en person för att den är överviktig och lever ohälsosamt skulle det bli stort rabalder. Varför gäller inte samma sak för någon som vill träna och leva hälsosamt?

        Nog ganska sällan en person som i vanliga fall lägger upp helt vanliga bilder ur sitt liv plötsligt lägger ut bilder på sig själva när de sitter i soffan äter godis OCH skriver ’nu kämpar jag för att gå upp tio kilo till’. Och även om så är det FULT VARA FET!!!!!Smal är fint! Bara läs kommentarerna här så fattar du ju.

        Och överviktig och ohälsosam behöver inte vara samma. Smal och hälsosam behöver inte heller vara samma.

          Men det finns många konton av typen “jag bryr mig minsann inte om att äta hälsosamt utan äter ofta pizza och hamburgare”. Och så är personen ifråga överviktig.

          Övervikt kommer av att någon äter met kalorier än vad denne gör av med. Det är ohälsosamt i sig. Sen finns det givetvis undantag med smala personer som lever ohälsosamt och överviktiga personer med bra kondition. Men övervikten i sig ökar risken för ett antal sjukdomar eftersom det är en belastning på kroppen.

          Exempel är hjärt- och kärl sjukdomar, cancer och diabetes.

    Camilla är väl selfie-torsken personifierad?

    Såg en klockren insta-storie igår. ”När kommer Läckberg att lägga upp en bild om hur nära hon och hennes familj stod Lill-Babs och hur har detta påverkat hennes författarskap?”

    Och så nu kommenterar hon Stina Wollter bröllopsfoto med att ”åh, där gifte VI oss också”

    Självcentrerad much?

    Helt OT, men jag har just sett Netflix dokumentärserie om Donald Trump och tänkte flera gånger att personlighetsdrag och att att bete sig låter precis som en beskrivning av Isabella Löwengrip. Nog för att hon vill vara Oprah och Richard Branson, men hon ÄR ju Donald Trump!

    Fan vad trött jag blir på dig ibland. Låt människan göra vad hon än vill, det är hennes liv. Varför måste allt vara på dina villkor för att det ska vara ok? Vem är du egentligen att säga åt någon att göra något? Sen alla andra kommentarer här att så fort något har med hälsa att göra så blir det djävulens påfund. Låt människor göra vad dom vill med sin kost, sina kroppar och sitt liv. Vill ni äta godis, chips och bullar varje dag – Go for it! Men låt andra människor leva sitt liv, varför är det så provocerande när någon försöker leva hälsosamt?Sluta klanka ner på andra konstant!

      Jag har varken klankat ner på eller kritiserat henne utan jag svarar helt enkelt på frågan som Camilla ställer i sitt inlägg. Du missade kanske den?
      Orkade du ens läsa texten hon skrivit innan du började gorma?
      Troligtvis inte va med tanke på ditt svar?

      Fan vad trött jag är på ignoranta människor ibland!!!

        Jo det gjorde jag Camilla och shit vad sjukt otrevlig du är. Du har skapat ett monster och blivit ett också med den här bloggen. Tack och hej!

          Och din egen kommentar? Den var inte otrevlig då menar du? Du låter själv som ett monster som kanske skulle behöva en pepparkaka eller två för att ens formulera någonting i närheten av konstruktiv kritik.
          Otrevliga kommentarer får svar därefter så det är nog en bra idé att du vinkat hej då till den här bloggen…

          Du kommer vara konsekvent va?

          Ja, vad för svar förväntade du dig att få på din kommentar, ditt härke?
          Jag är imponerad av att camcam ens slösar tid på att svara dig och din puckade kommentar. Själv hade jag bett dig fara åt helvete och uppmanat dig att kanske börja titta lite på en omyndigförklaring eftersom du uppenbart varken kan läsa eller dra slutsatser.
          Men du kan torka dig i röven själv, korrekt?

          Jag tycker inte att Anonyms kommentar var otrevlig, bara ifrågasättande. Camilla, kan du inte svara på kommentaren istället för att gå till personangrepp?

            Jag HAR svarat på den – eller i alla fall på det som hade någon som helst relevans men helt ärligt så tror jag inte att vederbörande var så intresserad av det med tanke på resten av hens kommentar.
            ”Jag har varken klankat ner på eller kritiserat henne utan jag svarar helt enkelt på frågan som Camilla ställer i sitt inlägg.” <—mitt svar

              Några av de anonyma konton som plötsligt är här och ”anfaller” använder sig av sammma retorik/ordval. Kanske en planerad strategi efter ”tisdagsmötet” ?

                Ja, precis!
                Nu har de bara 9746200364 st trolliga kommentarer kvar att lämna innan jag kastar in handduken och lägger ner bloggen.

            Hanna: ”Fan vad trött jag blir på dig ibland”

            ”Varför måste allt vara på dina villkor för att det ska vara ok?”

            ”Vem är du egentligen att säga åt någon att göra något?”

            ”Sluta klanka ner på andra konstant!”

            Tycker du verkligen inte det här var otrevligt? Lite milt ifrågasättande? Ja det är iaf den här typen av tonfall när den riktas till mig som jag svarar tillbak kort och avsnoppande och sätter på plats. Allt ovan hade kunnat sagt som saklig kritik med ett annat tonfall. Detta var enbart någon som ville kräka ur sig lite. Som ville CamCam illa och få henne att må dåligt och känna dennes ilska.

            Dessutom, alla citat ovan var praktexempel på personangrepp.

              Inget av citaten är personangrepp då de inte angriper CC:s person utan hennes agerande.
              En förbannad och otrevlig ton javisst. Men inte personangrepp.

                ”Exempel på personangrepp:

                Negativa kommentarer om en person och ”Jag är bättre än du”-angrepp som ”Du har inget liv” och dylikt.

                Rasistiska, sexistiska, homofobiska kommentarer riktade mot andra användare. Även kommentarer om en deltagares religiösa eller etniska tillhörighet även om personen tillhör t.ex. en specifik religiös grupp.

                Politiska gliringar, som att kalla någon ”nazist”, ”kommunist”, ”sosse”, ”moderat” och så vidare.

                Skällsord eller svordomar riktade mot andra användare. Även om dessa inte är riktade mot en specifik användare, bör fula ord undvikas.

                Hot om polisanmälan eller liknande åtgärder

                Dödshot

                Hot om att utsätta deltagare för politisk, religiös eller liknande förföljelse av en statsmakt, arbetsgivare eller dylik instans.

                Brott mot detta kan leda till en lång blockering. Frågor av det här slaget bör tas upp direkt med Jimbo innan de sätts i kraft”

                Ord som ”vem är du…” , ”fan”, etc är alla personangrepp. Jag kan dock hålla med om att det sista citatet om det stått ensamt inte varit det, men nu i sitt sammanhang blev till ett.

                  Fel. Ordet personangrepp definierar betydelsen. Detta svammel är en tokig tolkning.

      Är du hungrig?

      Haha! Vilket bra svar av Cam. BURN!
      Du är ju själv SÅ jävla otrevlig ”Anonym” att du egentligen borde sparkas ut blockas på en gång och lära dig veta hut.

      Men du menar alltså att DU får skriva en hur jävla otrevlig kommentar som helst men blir kränkt av att Cam svarar med samma mynt?
      Om det är någon som är ett trollande monster så är det ju DU som inte ens vågar stå för din kommentar. Förhoppningsvis slipper vi se dig någe mer här inne för du verkar ha riktig otur när du tänker.
      Det är den enda förklaringen jag kan komma på till ditt idiotiska inlägg. Det, och att du kanske blev tappad lite för många gånger som barn.

        Tycker din kommentar var sju resor värre än Anonym 08:16:s. Personangrepp och härskartekniker bara haglar i godhetens namn. ?

      Va? Det här var ju världens mest oskyldiga inlägg? Det CamCam skrev var typ ”hmm, intressant fråga, nej det är nog svårt utan att trampa någon på tårna. Jag tror inte det går. Jag föreslår två instagramkonton”.

      Vilken del i hennes inlägg är ens kritisk?

      Rekommenderar att du går på någon av alla andra tusentals inlägg nedan här där hon iaf kritiserar bloggaren, finns ju en massa. Finns många om Läckberg också om det är just henne du vill försvara.

      Herregud vilken usel läsförmåga du har, för helt uppenbart har du inte läst detta inlägg ordentligt. Sluta tramsa dig och läs om.

    Varför skriver Camilla Läckberg romaner på Instagram? Yrkesskada förmodligen.
    Och varför har ingen berättat för henne att man kan göra nytt stycke även på Instagram så läsarna har en chans att läsa det skrivna utan att tappa bort sig?
    Undrar just hur Camillas manus brukar se ut när hon lämnar dem till förlagsredaktören…

    ”Nu är mitt ego så stort att jag måste ha ett extra Instagram-konto”

    Vågar mig på att förutse att de träningshatande människorna ändå kommer leta sig in på en eventuell ny instagram-profil och beklaga sig.
    sjukt att hon inte ska kunna lägga upp bilder som har med hennes intressen att göra på sin egen instagram.

    CamCam: från Magdalena Graafs blogg

    Inlägg 1: http://magdalenagraaf.se/uppstoppad-hund-och-elfa/

    Inlägg 2: http://magdalenagraaf.se/76230-2/#comments

    ”ps igen: CamCam varför inte länka lite? Vill så gärna gå om dig på portalen igen. Känns härligt att ligga 1 ? mindre härligt att vara tvåa. Komsi, komsi”

    Kroppar och vikt hela tiden, överallt. Så tröttsamt bara.

      Mmm hatar när man går runt på stan. Kroppar överallt!!!!!

    Det är väl INGEN som följer camilla läckberg på insta i egenskap som ”författare” de flesta följer väl henne i egenskap av ”kändis”?!

      Jag följer henne i egenskap av namne. =)

    Kan det vara så att det här är kvinnligt fenomen?

    Pga sjukdom så har jag gått ner ganska mycket i vikt. Jag bryr mig inte det minsta. Inte en man har öht nämnt det. Medans kvinnor kommenterar hela tiden.

    Känner mig rätt obekväm i att diskutera min vikt öht. Viktigast är att må bra. Det är väl det CL också eftersträvar?

    Kanske passar mig, just nu i livet? Kanske hade passat mig mindre bra för några månader sedan?

    Är inget CL-fan, men anser att läsaren själv får ta ansvar för vad som är bra för sig själv.

    CL pratar om sig själv och sitt tänk. Hon säger ingenting om hur vi andra ska agera.

    Att man ska behöva ta ansvar för att separera olika delar i sitt liv, för att det ev triggar andra blir bara konstigt.

    Ska folk ha olika konton för matbilder också? Trots allt, världen är full av människor som svälter.
    Ska vi ha separata konton för exklusiva märkeskläder, de flesta har helt enkelt inte råd att köpa dem. Triggar kanske någon som hamnar i Lyxfällan?

    Ja, ni fattar! ♥️

    //Moa

      Ja, man får aldrig så mycket kommentarer från kvinnor som när man ökar/minskar mycket i vikt. Som att man på nåt sätt skulle missa en sådan förändring själv.
      Alla antar att man vill prata om det också ?

        @Pippi

        Ja… Vad ska man diskutera egentligen? Hur ointressant och hur själsdödande som helst.

        Just i det här fallet, lika så Hugo R så får killarna ingen skit alls, fast de tränar och äter, som ingen normalstörd hinner/klarar av.

        Vi kvinnor borde vårda våra inre kärna bättre. Borde höja varandra utan att döma/fördöma.

        Hoppas CL lyckad med sina mål’

        // Moa

    PS

    CamCam, in och läs Jonna Jontons sista inlägg!

    Så stort, iaf i min värld!

    IL har en del att knappa in där! ??

    Har följt JJ sen hon startade. Så jag känner mig lite delaktig. Som en stolt bonusmamma. ?

    // Moa

    Camilla delar med sig av detta för allt är ju också reklam för Simons böcker. Så det är ju bäst att hon lyckas annars ser det inte så bra ut för Simon. För klarar att omvända Camilla så klarar han nog allt. Hon skriver själv att hon är lat. Så hans boktitel är nog tillägnad henne 🙂
    Så om jag varit henne så skulle jag varit privat med detta. Men det kanske inte ligger för henne?

      Det hade varit svårt att vara privat med det också för då hade alla tyckt att hon myglade á la Blondinbella. Det är knepigt att göra rätt, finns så många tår att trampa på och många som letar fel att utnyttja för att kunna skicka elaka kommentarer. Fattar inte hur någon orkar vara en känd profil i detta samhälle. Vilken mardröm ?

    Camcam, ”färska kommentarer” funkar inte alltid som den ska. Ibland är det de nyaste kommentarer där men uppdaterar jag sidan eller klickar på en av kommentarerna för att läsa den så är där gamla kommentarer nästa gång jag kollar. Får uppdatera sidan tre, fyra gånger innan de nya kommer tillbaka. (Bara ett tips att nämna till tekniker nästa gång)

      Mitt spamfilter var avslaget under hela påsken av någon anledning och då smet det in en hel massa spam som kanske ställt till det lite, men jag ska skicka det till honom på en gång. Tack!

        En annan sak som folk redan poängterat. Ibland hoppar videos och instagraminflikningarna runt.

        På denna får jag upp en text om när kändisar dör. Alltså inte Camillas bild och text. Så fattade ingenting först.

    Det är väl klart att alla som väljer att dokumentera sina ”viktresor” offentligt, bidrar till hälsohetsen. Det är sorgligt att det är så viktigt att ”inspirera” andra kan jag tycka. Förmodligen handlar det mer om att själv vilja få bekräftelse (vilket i sig inte är konstigt). Att vara smal och vältränad är trots allt det som verkligen räknas enligt många.

      När halva Sveriges befolkning är överviktiga är den s.k hälsohetsen något nödvändigt och positivt.

        Hets är aldrig positivt ? kärlek och respekt är alltid positivt däremot

        Hur hjälper hälsohetsen överviktiga ner i vikt? Blir jag smal om jag ser tillräckligt många smala människor på Instagram?

          Men ellerhur! Sån galen tankevurpa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.