Instagram gör det svårare att se statistik


Offline due to policy change at facebook/instagram. We’ve reached out to try to comply and are waiting to hear back.

Jag skyller på Moggan och Mon Amour – alla dagar i veckan!
Vem annars liksom?
 

Tack för tips, Sanna!

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Varför skrivs det aldrig om catrin längre? Hur har det gått? Vad gör hon? Hon har ingen blogg eller liknande så man kunde få en uppdatering…:/

      Jo då, hon bloggar ju på https://www.devote.se/CatrinHedlund

        Jisses vilken sömning blogg.
        Vad klassar hon den som? Mammablogg?
        Lycka till Catrin, det är din sista pytteplats i ”kändisljuset”.

      Catrin är helt ointressant men vart intressant under tiden hon begick brott och samtidigt bedrev en blogg baserad på lögner och stulna pengar. Vi var flera som grävde och lade pussel och Catrin svarade via sociala medier.
      Idag är hon dömd och bortglömd. Det är inte intressant att skriva om en ensamstående trebarnsmorsa i förorten och vad ska hon blogg om? Besöken på frivården? Hur hon låter bli att betala av sina skulder?

      Hej Catrin ??

      Visst skrivs det om Catrin. Hon är tillbaka bland ”Aktuella ämnen” på FB. Inga brottsoffer har fått pengar, trots att hon lovade att göra rätt för sig under rättegången. Läsarna undrar om det inte har blivit dags att ta saken i egna händer och göra hembesök.

        Hoppas några gör det. Skulle vara rätt åt henne.

    Tur vi ändå kan se hur hennes följarantal krymper på Instagram 🙂
    Statistiken kan ju ändå vara vilseledande.

      Men enligt Mogi så är det ju hon ju själv som håller på och anmäler alla fakekonton hon fått pga Bloggbevakning 😀

        Var har hon skrivit detta?? Åhh skämskudde!

          http://afashionistasguide.com/champagne-brunch-kettners-townhouse/#comments

          Hon har minsann kontaktat Instagram för att få hjälp med att få bort fejkföljarna som Bloggbevaknings läsare skaffat henne. Jojo. ?

        ”Alla fejkkonton hon fått” hahahaha alltså låter precis som Mogi! För man FÅR bara mitt i allt 5000 nya följare, det bara händer, man behöver nästan inte göra någonting själv! De bara kommer… automatiskt… Stackars Mogi som får rensa nu efter Bloggbevaknings utläggning 🙂

          Jag anmäler minst 100 om dagen. Även om jag gör allt helt själv så kommer alla fejkkonton dräneras till slut. Det är så sjukt många. Undrar hur många jag anmält? Det är som kackerlackor. Känns så. Hur mycket man än håller på sinar det aldrig. Det är så. Mycket. Fejkkonton. Fast hon informeras om hur mycket det rör sig om fortsätter hon sitt mantra om hur bloggbevakning.se skrev ett inlägg och SEN kom 1000 följare. Mellan dig och mig Moggan har vi tagit bort 1000 fejkkonton. Varför är det kopiösa mängder kvar? Allt som hände innan inlägget hur förklarar du det? Hon har antingen sitt mantra som inte besvarar frågor man ställer, mina kommentarer raderar hon. Fy fan. Jag är sjukskriven och jag kommer inte lessna, Mogi. Jag har tid. Jag kommer ta ner vartenda ett. Alla jag anmäler blir borttagna av Instagram. Pinsamt.

            Du är inte ensam Camilla! Jag anmäler också! Tillsammans är vi starka

            Hur gör man? Behöver man ha konto själv?

            Jag anmäler också ett gäng varje dag, och häpnas över mängden det finns att välja mellan? Hur många genuina följare kan hon egentligen ha? Knappast mer än en handfull.
            Har klickat igenom sååååå många av hennes följare, och uppskattar att max 5% av dem är riktiga. Och då har jag avrundat uppåt.

            Men det måste såklart vara någon härifrån som har lättat på plånboken va? ?

            Ja har anmält mellan 3-400 konton. De kommer in kommentarer varje dag om borttagna konton, hittills omkring 50.

            Kämpa på hörni! De här ska vi fixa 🙂

              Har säkert blockat typ 100!! Låt oss fortsätta!! Hennes följare har sjunkit med 2000 stycken??

                Nej…? 200?

            Jag har också anmält mängder av hennes falska följare, men bara fått meddelande om ett som blivit nedstängt…konstigt? Sen har jag märkt att Sindy också har sjukt många köpta följare! Nån annan som tänkt på det?

            Anmäl hennes instakonto istället för alla sparkonton. Ju fler som anmäler hennes konto ju bättre. Det är ju fejk alltihop. Då raderas kontot och alla hennes följare försvinner. Då får hon starta ett nytt konto och de som faktiskt följt henne lär ju direkt börja följa igen.

            Jag köpte precis ett kina+turkiet paket med några tusen följare till henne ?

              Men whyyyyy

              Varför?

        Stämmer inte, hon ska ha blockat några 100 enligt henne. När hon blockar försvinner följaren på en gång. Ändå har det inte sjunkit i den takten

    ”Ingrid” fortsätter att kommentera gulligt på moggans blogg…

      Är det hennes mamma eller annan släkting månne?

    Mon amour har bytt namn till ”the love of my life” nu 😉

      Åh nej, precis när det börjat etablera sig!

        Fotokredd på senaste inlägg är dock åter ’mon amour’, puh!

      Kan vi inte ge henne några språk att variera sig lite mellan:
      Liebe
      Drogi
      Querido
      Dorogoy

      eller:

      mit livs kærlighed
      o amor da minha vida
      watashinojinsei no ai
      ljubezen mojega življenja
      cinta dalam hidupku

      Är det bara jag som blir tårögd av hans fejkade fånflin..?

        Ja, ’Love of my life’-bilden är smärtsam! (Visste inte hur han såg ut men nu fick du mig att gå in på hennes blogg…)
        Bilden ovanför, ’With a stunning view over the Colosseum!’, är också jobbig, har jag ett problem om jag känner att jag måste in bilden och ordna skedarna så att varannan pekar åt varsitt håll?

          Raderad av Cam.

            Nej, det där är bara elakt.

              Well, buhu.

            Helt ärligt tycker jag han verkar trevlig och ser söt ut. Detta baserat på hennes vloggar. Här bla verkar han ju sympatisk med lite Karsten Torebjer-danska och skånska; https://youtu.be/H5mFuxfHY3E
            Den här texten får honom också att framstå som betydligt mer charmig än man kan tro (med tanke på att han är med henne);
            https://andreasjakobsson.weebly.com/bloggtexterna.html
            (Scrolla ner till ”Mogi”.)

        Låt hans utseende vara. Ni är bättre än så.

    OT: Nån annan som är i jobbsökarprocesser? Jag kan nästan inte tänka på något annat,! Ältar intervjufrågor i huvudet när jag ska sova, funderar på vad jag ska ha på mig på intervjuer, googlar på familjelivstrådar :p Å uppdaterar mailen varje sekund. Det är så många steg av nervositet, referenser och mötesbokningar, besked, lönestrategi… Hur ska man stå ut?:(

      Samma här, och det är så jobbigt. En riktig påfrestning att söka jobb, skriva personliga brev utformat för varje specifik arbetsplats, tänka på alla möjliga intervjufrågor och sen den eviga väntan efter själva intervjun. Ska man ringa upp två dagar senare och tacka för en trevlig (?) intervju? Eller fyra dagar senare? Fem? Ska man smsa? Ska man inte göra någonting alls utan vänta på svar från dem? Fan, jag vet inte. Jag vet inte alls. Det är olika för alla. Precis som när man dejtar, antar jag, haha!

        Skönt att dela erfarenheten! Min sambo tycker att jag ska sluta älta saker bara. Men det är så många frågor, så mycket press. Jag har förvandlats till ett nervvrak. Intressant jämförelse där med dejtande, inte tänkt på det!

      Man måste stå ut tills man landar ett jobb. Det är svårt ibland, men hang in there! 🙂

      Upplevde exakt samma grej. Det växte fan vissa dagar till nära nog ångest.
      På måndag startar jag mitt nya jobb!!! YEAY!!!

      Kan ge tips på att skriva in sig hos bemanningsföretagen. Då gör man proceduren en gång och sen sköter de jobbet. De ringer och bokar in intervjutider bara. ?

      Jag sitter i detta nu och väntar på besked. Kan Inte tänka på annat utan googlar mest ”så vet du om det gått bra på intervjun”. Blir galen och kan inte fokusera på mitt nuvarande arbete som jag bara vill bort ifrån. Drömmer om att säga upp mig. Kanske kan jag göra det inom en snar framtid. Hoppas!

    Jag anmäler lite köpta följare varje dag och de flesta jag anmält har tagits bort. Hennes följarantal minskar stadigt varje dag? hon har gått från 40,9k till 40,5k sen CamCam började skriva om henne.

      Hur gör man det anmäler fake följare?

        Klickar på ett konto du tror är fejk och klickar längst upp till höger på prickarna i dennes profil. Välj anmäl och en orsak du tycker passar. Jag väljer ofta att det är spam. Mååååånga fejkkonton att välja på?

      Samma här. Jag är ingen moraltant men jag tycker ändå att rätt ska vara rätt, vilket kanske gör mig till en sådan ändå 😉 Det är så solklart att det är köpta följare ibland så man blir mörkrädd. Vad fyller de för en funktion egentligen?

      Haha sitter också och anmäler hennes fejkföljare när jag har tid över.

        Bra!

      Jag har anmält massa med konton men inte fått ett enda svar från insta?

    På Bellas instastory: hon filmar fat med frukt och en påse Lingongrova och skriver ”fika”. Nej Bella det är inte fika! Swedish fika är ju en institution- det ska vara kanelbullar, chokladbollar, småkakor och mazariner! Frukt är inte fika.

      Nä, och frukt är fan inte godis!
      Besvikelsen från barndomens godispåsar på kalas som löftesrikt kändes tunga i handen men som visade sig innehålla en clementin och en ask russin hänger fortfarande kvar..

        The reason i have trust issues.

        Kyrkans jultomte var expert på de där ’godis’-påsarna, stora och tunga med ett äpple, två klementiner, ett paket russin och en seg råtta i…

        En tandborste fick vi alltid i godispåsarna…

        Nästa gång min sambo ber mig köpa godis ska jag komma hem med tandkräm. Är ju tydligen samma sak nu när man är vuxen.

          Hahaha det var ändå smart. Såvida ni fick lite godis också??

      Och dammsugare!!

      OT: kommer aldrig glömma min första tur till London (var typ 8-9 år) och jag frågade på ett bageri ifall de sålde ”dust-suckers” xD

        Å ja dammsugare så sjukt gott! Tänk besvikelsen om man hoppades på dammsugare och fick en Lingongrova istället.

      Ja verkligen! Min pappa förväxlade ibland orden fika och frukost när jag var liten knodd och man ba ”jaaaaaa bullfeeeeest!” klockan 7 på morgonen och så var det vanlig frukostmacka som avsågs… Lika nesligt varje gång!

      Var på konferens med ett jobb och på agendan var ”kaffe och fika” typ klockan 15 på eftermiddagen där när man började bli riktigt tung i huvet. Sötsugen som fan fullkomligt sprang jag ner dörrarna in till fikarummet, högg in på vad jag trodde var chokladbollar men vad som visade sig vara nått jävla rawfood-dadel-skit! Fyfan. Sa upp mig.

        Som upplänning i skåne blir jag ju helt bestört av missbrukandet av ordet bulle! Var på konferens där schemat sa ”kaffe och bulle” klockan 10, glad i hågen traskade jag mot fikabordet men där var det små svettiga frallor med ost och en ledsen paprikastrimla på :((((( traumatiserad för livet

          Haha! Den diskussionen har jag jämt med min man varenda helgmorgon när jag ber honom köpa bullar till frukosten (jag är skåning och han är uppåtifrån). Det heter bulle i Skåne, fralla är i min värld en specifik bulle, franskbrödbulle alltså de vita med vallmofrön på – det är en fralla det. ?

    Och helt plötsligt efter hundratals inlägg om poached eggs och avokadomackor i olika länder så skriver Mogi om ett galleri i Italien. Är det pga någon här som har kommenterat att det är så tråkigt att hon aldrig gör något mer än att äta mat på lyxrestaurang? … 😉

    Ot: Är inte lite meningen med insta att man ska lägga upp relativt nytagna bilder? On the go liksom? Varför lägger t ex Angelica Blick BARA upp gamla bilder från gamla resor? Kollar man story så förstår man ju att hon inte är där bilderna läggs ut!? Är jag trög eller för gammal? Både och?

      Det finns ju inga regler för det där.

      Men blev lite förvirrad själv förut faktiskt när jag snubblade över ett konto från en ”inredningdsarkitekt”. Hon hade laddat upp en bild på sin marmorvägg och skrivit ”vi landade nyss i Italien”, nästa bild var nån bild på hennes sänggavel och en text om hur god maten i Italien var…?

      Mogi postar ofta bilder från en långweekend i flera veckor, jag antar att det är för att få det att se ut som de ständigt är på resande fot medan de i själva verket sitter och pillar naveln i soffan som alla andra.

      Om man ska vara en ständigt växande influencer och få fler följare så måste man lägga upp bilder varje dag. Helst fler än en varje dag också. Det verkar som att Angelica kör på den metoden. Jag tycker också att det är förvirrande när folk gör så!

    ?Någon mer än jag som anmäler fejk-konton på My martens instagram ?

      Inte jag. Jag kör en influencer i taget. Försöker snitta 100 om dagen, 10st lite här och där.
      My bryr jag mig inte så mkt om, hon är inte lika vild när det gäller fejkkommentarer som Mogi.
      My är så himla ointressant för mig. Aldrig inspirerats av henne eller fattat vad grejjen är. Mogi följde jag ändå när jag var yngre och bloggvärlden slog igenom.

      Jaa!! Jag! Satt och anmälde ett stort antal idag på min tråkiga ensamlunch. Kommer lätt att fortsätta varva mellan Mogi och Myggan.

    Hur går det med Calles nedräkning? Kan inte vara många inlägg kvar nu

    http://www.iklartext.se/skriv-inte-samt-nar-det-gar-lika-bra-med-och/

    Den här funderar jag att posta hos Mogi tillsammans med ”Keep up the good work!”

      Hon (över)använder ju ordet fel hela tiden, blöder i ögonen.

      Gör’t! Det ser för illa ut med alla malplacerade samt.

    Skopljak på Instagram måste också ha haft en hel del fejk konton för ganska nyligen hade hon runt nära 800 000 följare nu har hon ca 740 000 ?
    Munckiiin har också fejk följare. ?

    När jag tänker på drevet mot Mogi känner jag mig lite illa till mods. Hon försöker hårt, drar inte in några större summor på bloggen och de flesta är ändå redan emot henne. Kan vi inte låta henne härja med sina sponsostron? ”Men ska man få ljuga om vad som helst bara för att man inte är så känd?” Alltså… Nej, men hon har redan fått sitt straff flera ggr om och få ser upp till henne så jag ser inte samma ”behov” av granskning. Blondinbella däremot har ju trollat sig in som DI:s favorit och ses som en förebild för typ en halv generation när det enda hon gör är typ att vara modell för LCC, lalla omkring och se sin målgrupp som ett gäng korkade får (vilket verkar vara sant, vem fan köper hennes jävla skit? Har aktivt undivikt hennes blogg sen jag var 15 pga tyckte redan då att hon mest verkade vara som en medioker, halvkorkad klasskamrat – dvs helt ointressant).

      Jag är mest nyfiken på hur mycket hon betalar i förmånskatt på alla sina resor…

        Jag förstår och du gör ett jättebra jobb, Camcam! Dock tycker jag det går över gränsen när folk här diskuterar hur sliskig Johan ser ut osv… :/

          Det håller jag om, vilket också är anledningen till att jag raderar sådana kommentarer.
          Om jag missat någon så får man gärna säga till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.