Det är sånt här som gör att jag inte förstår mode.

Paow är en av de få influencers som jag sett göra reklam för Rebecca Stellas polyesterparadis, och även fast det inte står någonting om det på det här inlägget så vågar jag nästan gissa på att även denna outfit kommer från den nyblivna mamman.

Kanske är det jag som ”övertänker” allting jag tar på mig? Kanske borde jag försöka vara lite mer ”YOLO” i mina outfits istället för att låta som en torr gammal tant?
Kanske borde jag klä på mig den här outfiten och i ”yoloisk andra” ta bussen till redaktionen med en min av ”zero fucks given”?

Ingen minns en fegis, så nu kör vi!

132 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja, du övertänker. Låt folk klä sig i vad de vill.

      Alla får klä sig som de vill, men ingen kan frånta oss att tycka att vissa kläder är gräsliga.
      Båda bilderna har supergräsliga kläder. (I mitt tycke.)

    Camilla varför gör du dig själv ofta till en ”clown” när du refererar till dig själv? Är det för du vill framställas som den ”härligt avslappnade” eller någon försvarsmekanism?

    Jag hade iaf gärna läst inlägg där du inte gör dig själv till clown tsm med THK.

      Har också tänkt på det. Camilla gör sig väl till clown för att ingen annan ska hinna före.

      Skulle gissa på en personlighet som inte gillar att vara alltför seriös och en stor dos självdistans. Nice tycker jag!

      Skulle gissa att det är av två anledningar:

      1. Det blir mer humor i inläggen.
      2. Det är enklare att skriva kritiskt/lite hånfullt om en annan person om man även ger sig själv en liten känga samtidigt.

    Är du säker på att det inte är underkläder då? Typ spanx eller något annat formande.

    Gina Tricot kvalitet på Rebecca’s collection. Billigt och trashy looking. Passar bara personer helt utan veck och valkar.

    Polyesterparadis… hahahaha

      Inget fel på polyester – lätt att tvätta och snabbtorkat 🙂

        Med superkort livstid, sladdrar till och nopprar sig fort, blir elektriskt och lägger sig som slickat mot kroppen, och dessutom osnällt mot miljön.

          Har aldrig funderat på att polyester skulle ha kortare livstid. Är det så? Jag köper det ibland för jag gillar att det är strykfritt.

            Kort livstid som det plagg det är tänkt som, men ca evighetslångt liv som sopor sedan, som den plast det är.

          Om man har haft besök av pälsängrar är polyester det mest hållbara kan jag säga.

        Eeew, klarar inte syntet – man kan lika gärna klä sig i plastpåsar: svettigt och instängt, men värmer absolut ingenting när det är kallt. Skulle aldrig någonsin köpa polyesterplagg, det går bort direkt, får rysningar bara av att känna sådana kläder på galgen när man kikar i butiker.

          Tur att det finns ull. Ett självklart material förr, men alltför sällsynt idag. Min kropp och ylleplagg kommer så fint överens. Fryser 0 och svettas knappt, så jag behöver inte tvätta plaggen så ofta och ändå luktar dom bara naturligt ull, och inte blandning av deo och svett.

            https://www.expressen.se/nyheter/de-flar-faren-levande/

            Tycker du fortfarande att det är ”tur” att ull finns? Stackars djur..
            Päls/läder/ull bärs av vackra djur och fula människor #veganism

              Amen Hanna! #veganpower

                Så ni veganpower-folk tycker plast som är petroleumsbaserad och orsakar plågsam, långsam, eller snabb, död för diverse djur i hela kretsloppet över hela världen är bättre än att man klipper får? Eller ni låtsas om att det inte är några problem bara för att materialet i sig själv inte kommer från djur? Då kan hur många djur, och människor, som helst lida vid utvinning, framställning och användande och ni har inte gjort något fel?
                Och en tio år gammal expressenartikel som bevis?
                Självklart finns det alternativ, som alltid, om man orkar ta reda på fakta (Nøstebarns ull är tex mulesing-fri).

                  Problem med läsförståelsen? Jag har aldrig skrivit att polyester är ett bra alternativ?? Nästan komiskt till vilka längder människor kan försvara djurförtryck.. Gå och skaffa lite empati förfan.

                  Vad har du på dig då förfan? Undrar uppriktigt förfan.
                  Diskussionen här utgick från att flera nämnde syntetens förträfflighet, varpå vissa påvisade de stora negativa effekter som dessa material har, sedan förespråkade någon ull – också kom du och skrev att de som bär ull är fula förfan. Det har inte så mycket med läsförståelse att göra att vi inte vet vilka fibrer du förespråkar förfan. Du skrev inte heller att de som bär polyesterkläder är fula, så antog att du gillar polyester förfan. Gå och skaffa lite kommunikativa färdigheter förfan.

              Tar gärna emot alternativa förslag som gör jobbet lika bra. Har själv inte hittat några. Polyester och andra konstgjorda material går bort.
              Mikroplaster påverkar hela planeten negativt, även dom fåren som flås levande. Men det kanske inte är så viktigt då det inte syns.

              En 10 år gammal Expressen-artikel dessutom, really??

                Henrietta, du är fullt välkommen att läsa på lite själv om ullindustrin om artikeln jag länkade inte duger. Eller så kan du fortsätta att leva i förnekelse och syssla med djurförtryck, ditt val! 🙂 Jag har aldrig ens sagt att polyester är ett bra alternativ, endast att ull är ett dåligt. Det finns INGEN annan ensam faktor som påverkar miljön så negativt som animal agriculture.

                Nu ska jag gå och ha en fortsatt fin dag, jag önskar dig och fåren detsamma!

                  Det spelar ingen roll vad som skrivs om ullindustrin. Jag MÅSTE bära kläder. Man kan inte bara säga att någonting är dåligt utan att ge alternativ, då jag inte kan gå runt naken utan att frysa ihjäl. Jag måste välja mellan dom materialen som existerar idag, och jag väljer det som jag tror blir bäst i det långa loppet.

                  Varför kan du inte bara säga vad som faktiskt är bra alternativ enligt dig då? Om ditt mål verkligen var att värva oss andra till din genometiska livsstil så hade ju det varit ett superenkelt första steg. Något säger mig att du är mer intresserad av att berätta hur förfärliga, och fula, människor vi är och hur fantastisk du är, än att faktiskt informera och upplysa…

            Vad kul att det är fler än jag som tycker att ull är det ultimata materialet! Sjävklart finns det mer eller mindre bra alternativ, både med avseende på kvalitet och djurens välfärd.

            För övrigt är det orimligt svårt att hitta bra ulltyger i butik, det är ju bara rulle efter rulle av bomull och syntet.

              Syr du kläder själv?

                Yes, jag syr en del kläder åt mig själv efter bästa förmåga. Är dock självlärd, så det blir inte alltid perfekt. Men det är ett bra sätt att få snygga kläder som man verkligen tycker om och tar hand om. Syr du också?

                Om det är någon av ullälskarna som har missat förträffligheten med trosor i ull kan jag tipsa om det. Revolutionerande!

                  Nej, jag kan bara sy typ gardiner och bordsdukar och sånt som är mer eller mindre fyrkantigt och inte kräver några märkvärdiga kunskaper, tyvärr. Jag vill kunna sy kläder också för jag har många idéer på plagg, som såvitt jag vet, inte går att köpa nånstans. Snygga, varma, praktiska, feminina ylleplagg vore drömmen.

              Har i princip bara ull- och silkeplagg på både mig och barnen. Älskar Nøstebarns.

                Nattlinnen av ull???!!! Alltså…detta kommer revolutionera min värld! Tack, Aya!

                  Ja, vil ha (har..) allt därifrån – mitt tips är att bunkra när de har årlig utförsäljning (tyvärr i februari så årets chans är missad). Yogabyxorna är det första som åker på när jag kommer hem, och jag har flera av deras långa linnen, som går ner över rumpan. Nästa köp blir nog de ribbstickade byxorna, mmmmm. Kolla också Janus ull.

                  Kolla in gruppen Ylle och silke på Facebook om ni inte redan är medlemmar! Många bra ylletips

        Polyester framställs av fossila råvaror och har en relativt kort livslängd jämfört med flera andra material. Bidrar till utsläpp av mikroplaster under bruksskedet och negativ klimatpåverkan under produktion. Dvs påståendet ”inget fel” gäller ej.

    Så många fel med bilden… hon ser smutsig ut och då inte bildligt utan rent ut sagt lortig på båda benen och på magen (syftar ej till tatueringarna). Cykelbyxor, dog inte de ut 1994? Hänger hennes tutte ut nedanför behån? Och klumpiga svarta boots till hela härligheten. Paow måste verkligen avsky dessa kläder av hela sitt hjärta om hon lagt ut den här tågkraschen till bild som PR. Vilket jag iofs förstår, det ser gräsligt ut.

      Det kan vara för hennes psoriasisärr

        Kan bekräfta, när psoriasisen försvinner lämnar det ett blått ärr typ som sen ev bleknar men tar jättelång tid på vissa ställen, modigt att visa det isåfall!

      Fast det kan väl också vara små blåmärken eller liknande. Jag är en klumpig person och har såna märken till och från pga att jag går in i möbler, dörrar, ramlar ner för trappor ganska ofta (ja, jag är så klumpig). Vilken hemsk grej att skriva om någon btw, att de ser ut som en tågkrasch. Hade du vågat säga det utan anonymiseringen?

        Det är bilden som är en tågkrasch, inte personen. Läs om läs rätt innan du blir kränkt.

          Är verkligen tröttsamt med folk som skriker ”kränkt!!” så fort de inte får medhåll eller blir minsta ifrågasatt…

          Håller med ”Annan Anonym”. ”Kränkt” är ett ord som används av folk som är dåliga på att försvara sina originalargument. Folk måste inte hålla med dig, Anonym. Du kan antingen försvara din första kommentar eller inte bry dig dig alls om vad jag skrev.

            Det står en mening innan meningen innehållandes ordet kränkt. Den meningen är ett fullgott försvar för min kommentar. Förstår du inte vad där står eller hann du inte läsa den innan den röda dimman över k-ordet slog till i hjärnan?
            En korkad feltolkning är inte kritik. 🙂

              Själv har jag också lite svårt att förstå hur själva bilden får henne att se smutsig ut. Menar du på att filtret är flammigt eller hur tänker du?

              Jag skulle också gärna se hur du utvecklade hur en bild kan få henne att se smutsig ut tillskillnad från hur jag och många andra tolkade det att bilden blev dålig pga att hon är skitig. Jag tolkar din text som att hon som objekt pga se skitig ut hur fula kläder etc är orsaken till att det är en dålig bild inte att bilden framställde henne orättvist.

              Men rätta oss gärna om vi har uppfattat dig fel.

                Du har uppfattat kommentaren fel. Hur andra uppfattat den kan varken du eller jag uttala oss om.

                  Tja, jag läser ju reaktionerna här och de verkar vara samma som min.

                  Ok men jag tar dig på ditt ord att vi inte förstår hur du menar även om du inte förklarade bättre hur vi ska tolka vad du skrev på ett annat vis. ?

                  Svar väntar i modd?

                  Jag tycker det framgår mycket tydligt. Min erfarenhet av kommentarsfält är att läsförståelsen minskar i takt med att indignationen ökar.

                  Anonym 14,10

                  Det första håller jag inte med dig om, jag förstår verkligen inte hur du fick ihop det du skrev med vad du tydligen menar….men det andra är klockrent så, och jag håller helt med. ??

        Haha, jag är likadan, skönt att höra att man inte är ensam! Går alltid in i möbler, dörrkammar osv. Är också expert på att tappa saker och spilla. Känner mig på samma nivå som mina barn ibland trots att jag är 30+. Har dock inte ramlat nedför trappan även om det varit nära några gånger. ?

          *dörrkarmar

      Oj vilken osmaklig kommentar.

      Hm, smått taskig kommentar men jag förstår hur du menar kanske. Jag tycker ofta att detta (ibland överdrivna) användande av spraytan och contouring och annat smink gör så att unga fräscha människor ser lite.. ja smutsiga ut. Typ Blondibells när hon har gått lös med sin orangeflammiga färg på kroppen. Och contouring ser ju oftast ut som att man glömt tvätta ansiktet efter att man sotat ur spisen.. äh nu är jag kanske taskig. Tycker bara det är finast när man inte försöker sminka om sig till oigenkännlighet ?

        Ja, contouring funkar ju liksom bara ur en vinkel om det ska se ut som skuggning, från alla andra håll, och så fort personen rör sig, ser det ju bara ut som fläckar…

      För Paow handlar det ju alltid bara om att visa så mycket hud som möjligt och att vara ”sexig”.

      Ärr från en autoimmun sjukdom kan hon inte hjälpa att hon har. Och får.

        Precis!
        Kommentera och kritisera kring människors val eller liknande om du känner dig manad, men att gå på hennes sjukdom och eventuella ärr hon fått pga den är bara lågt och elakt!
        Att hon och även Ellinor Bjurström är så öppna med sin psoriasis tror jag kan vara betyda jättemycket för andra unga killar och tjejer som drabbats av samma sjukdom och kanske kan Paow och Ellinor hjälpa unga människor att inte skämmas över sina ärr eller liknande?

          Som influencer har man väl ett ansvar att producera kvalitetsinnehåll? Det syns ju inte att det är ärr – om det nu är det. Den som inte har koll kan mycket väl tro att det ser skitigt ut. Bilden har skitdåligt ljus och konstiga färger. Lite mer jobb kan man väl lägga ner om man ska kränga nåt tänker jag.

            Absolut, men Paow försöker inte sälja, kränga eller marknadsföra någonting med den här bilden.

              Man skulle nästan kunna tro det då hela outfiten är markerad med märket på instagram.
              Men oavsett så är det en grådassig bild som får hela huden att se oren ut, ärr eller ej.

            Det håller jag inte med om, tycker mer att man som influencer upplåter sina kanaler för andra att marknadsföra sig igenom… Paow är ju Paow, och lägger upp vad hon vill, vill företag köpa in sig på hennes kanaler är det väl upp till dom att kolla upp kanalen i fråga och reglera i avtal om de vill att inläggen ska hålla en viss kvalitet.

      Och de som retuscherar bort blåmärken, ojämnheter, ärr och färgskiftningar får kritik för att de retuscherar. Finns det något sätt som kvinna att göra rätt?

      Håller med dig fullständigt, hon är smutsig på kroppen och BH:n för liten. Skorna är en parodi till hennes spinkiga ben utan en muskel på vaderna. Hon liknar gammelmoster Agda på hemmet på benen.
      Inte vackert någonstans!

    Cykelbyxor är inte snyggt. Eller jo, om de började bäras av småtjejer igen med nerrullade USA-sockor i Palladiumskor eller gympaskor och vanliga t-shirts, då hade det varit lite gulligt ❤️ Det ser för bedrövligt ut på vuxna kvinnor som vill göra cykelbyxor till ett sexigt plagg. Eller så är jag bara skadad av att ha vuxit upp under 80-90-talen. Cykelbyxor kommer för alltid höra till den eran.

      Åh vad jag hatade cykelbyxor! Tyckte det var så pinsamt dessutom när mamma köpte set med matchande t-shirt och byxor. Och att ens behöva gå i det. Visa mig bland folk… vet att jag sagt till mamma i efterhand att det var pinsamt varpå hon har sagt att cykelbyxor var det enda jag ville ha på mig. Ja, kanske när jag var 4, men upp mot 6-8-10 och gick i skolan med folk utan cykelbyxor, då var det riktigt pinsamt?

        Åh, jag har alltid tänkt att du är en man. Nu gissar jag att du inte är de…

          Någon mer än jag som bar cykelbyxor, maxi-tisha och flätat läderskärp i midjan? 🙂

          Hahaha skojar du? på vilket sätt då?

          Tycker ofta man kan märka på sättet att skriva om det är en man eller kvinna som skriver, men jag tror inte jag uttrycker mig så manligt?

            Tror bara att flera tagit för givet att ”Don” är ett mansnamn….

              Don Lothario är en karaktär i the sims… ?

            Jag har vetat att du är kvinna. ??

              Såklart att du har.

    ??

    Varför är jag i ständig modd?

      Jag har ingen aning. Listan är ju tömd så varför WordPress fortsätter att modda vissa kommentarer förstår jag inte… =(

        För mig började det efter din nystart. Jag har aldrig innan dess fastnat i modd.

    Förstår inte alls det snygga i cykelbyxstrenden. Är ju exakt så kardashians ser ut så uppenbarligen har det slagit igenom.

    Skulle väl inte kalla det där mode.. ?

    Jag tror hon har fått en storlek för liten på toppen.

    Tror faktiskt de flesta som äger såna här kläder gör det endast för att ta ”coola” ig-bilder i dem och få likes. Inte för att de tycker de är bekväma eller nödvändigtvis särskilt snygga 🙂

    OT, tips: Isabella Löwengrip slutar jobba med United Influencers.
    https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2018/04/09/isabella-lowengrip-bryter-med-united-influencers/

      Oj! Kan det vara detta hon avsåg när hon skrev om dert nya som kunde innebära succe´ eller typ krasch?

    I Bellas senaste inlägg verkar det som att hon försöker hävda sina luddiga följarsiffror genom att räkna upp att hon har en halv miljon följare på instagram och 600 000 på fb, som att det inte (till stor del) skulle vara samma personer? För att inte tala om att hon säger att en kvarts miljon kollar hennes stories, som att det är ytterligare 250 000 när det i själva verket är hälften av hennes följare som faktiskt kollar på dom…

    Men visst, räknar man 600 000+500 000+250 000+oklart antal läsare på bloggen (som också till stor del är samma personer som följer fb och insta) kommer vi ju upp i de 1,5 miljoner följarna hon påstår sig nå ut till

      Självklart kan man inte lägga ihop siffrorna om man är ute efter enskilda individer. Bellas följare på bloggen, Instagram och Facebook är i stort sett samma personer.
      Vet inte vem hon försöker lura men det kan knappast vara erfarna reklamköpare i alla fall. En och annan journalist verkar inte ifrågasätta – konstigt att siffran ”1,5 miljoner unika bloggbesökare i veckan” sväljs med hull och hår även av Resumé som ju ska vara insatt i mediabranschen 🙁

        I pressmeddelandet står det “Jag har en större räckvidd än många mediehus i Sverige med mina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen och 426.000 på Instagram. ”
        Så snart ska ni se att Bella kommer att skryta med 2 miljoner unika följare/läsare!

          Precis! Som INGEN får se!

    Apropå diskussionen om självpositionering i förhållande till kända människors bortgång:
    det viktigaste Lill-Babs gjorde innan hon dog var så klart att skicka ’ett gulligt sms’ till Benjamin Wahlgren (finns det någonting som händer i Sverige som inte handlar om familjen Wahlgren?).

      Jag tycker Lill-Babs verkade vara en genuint varm och godhjärtad människa som ville alla väl och som gav enormt mycket av sig själv. Lite synd att så många vill sola sig i den varma glansen, för att lyfta fram sig själva. Om det nu är så? Det är kanske bara ett personligt minne som känns viktigt?

        Ett personligt minne som känns viktigt att dela med Aftonbladet och hela svenska folket…
        Har du många sådana personliga minnen?

          Men snälla S, om Aftonbladet skriver om det så är det väl för att Benjamin skrivit det på sin insta.. och varför ska han inte få dela det med hela svenska folket, han ville väl hylla henne antar jag då han och hans familj känner henne.. vad är fel med det? Inte så att Benjamin behöver söka publicitet liksom det får han ändå. Lägg ner.

            F-n vad surt för unga människor som gått journalistutbildning och vill skriva och är överlyckliga för jobb på rikstäckande tidningar och sen får sitta och scanna instagram för att kopiera kändisars inlägg som publiceras i Aftonbladet som en nyhet av allmänt intresse. Eller sitta och göra töntiga 5-listor.
            ”5 saker du inte visste att du inte visste”

      I sin podcast beskrev Pernilla det att Lill-Babs alltid tog sig tid till människor, att hon alltid gjorde det lilla extra. När man får veta hela sammanhanget tycker jag att det låter som ett fint minne av en människa.

    Vissa influencers har en sån märklig klädstil, allt ska vara så minimalt som möjligt, nästan så plaggen ser urvuxna ut. Det är dessutom trasigt, uppknäppt, tajt, grälliga färger och till plaggen bärs ofta konstiga val av skor, väskor osv. Det här med mode och vad som räknas som snyggt är jag verkligen för gammal för uppenbarligen. Kan också känna att de måste vara väldigt varma av sig, hade frusit ihjäl av att gå halvnaken sådär. Kan även frysa som fan när jag ser bilder av Bella när hon går längs gatorna i byxor som slutar strax ovanför ankeln och så högklackat eller lågklackat i tunna material. -BURR!!!

    Klädstilen = noo! Men hon passar väldigt bra i lugg.

    Catrin Hedlund fortsätter att håna sina brottsoffer genom att skriva om kommande resor och uppgradering av hotell. Samtidigt vill allt fler brottsoffer göra hembesök. Det här kan bli intressant …

      Vadå, kan dom få göra det? Hur går det till isåfall?

        Nej de får inte göra det. Det är personer på flashback som säger att de ska ta saken i egna händer, har dock svårt att tro att någon skulle riskera att själva åka dit för brott pga så små summor. Om hon inte lyckats reta upp någon väldigt ostabil person som inte bryr sig

          Finns även slutna forum för brottsoffer där tonen är betydligt hårdare. Catrin har ögonen på sig. Jag skulle ligga väldigt lågt om jag vore henne.

            Jo, men krävs en person som inte bryr sig om de eventuella konsekvenserna den själv får för att göra något. För de tänker ju inte åka dit med saft och kakor

    Jag är mest less på alla influencers (eller Instagram-tjejer överlag, tyvärr, ffa i en viss ålder) som lägger ut halvnakna poserande sexiga bilder på sig själva och ropar GIRL POWER!!! Det är (i mina ögon) inte ett dugg fråga om någon Girl Power utan om att få power via sexuell bekräftelse (från killarna) och därmed bara ytterligare en variant av hur kvinnor värderas utifrån mäns godkännande. Godkännande som bygger på sexuell attraktion. INGA tjejer ropar Girl Power och lägger upp en bild där de ser ”vanliga” ut, vardagsklädda eller icke utmanande. Ja, det skulle vara Stina Wollter isåfall, men se då vilken uppståndelse där ständigt är kring henne, hur hon blockas på Instagram osv osv.

    Jag är bara så less. (Och med tonårsdotter här hemma VET jag hur detta påverkar unga tjejer….)

      Tack och lov att jag inte har tonårsdöttrar. Det är något väldigt kontraproduktivt i att å ena sidan försvaras alla dessa foton på unga plastikopererade tjejer iförda så (lite) sexiga kläder och utmanande poser de bara kan åstadkomma och å andra sidan debatten om de unga psykiska ohälsa och starka upplevelser av tidens krav och stress.
      Faktum är det blir rätt fånigt att skrika ”No Slut-Shaming” och ”Kvinnor klär sig som de vill” så fort någon har en invändning mot ett foto som ser ut att vara hämtat från ett sammanhang där syftet är att skapa sexuell upphetsning.

      Så. Nu kan ni slita mig i bitar. Bespara mig dock gärna ”inget fel med sexuell upphetsning” etcetera.

        Jag instämmer HELT!!!

        Åh, känner precis likadant! Jag är 22 år och känner att du verkligen satte huvudet på spiken med din kommentar, jag är så less på den nya feminism-vågen där allt som har med sex och sexighet att göra är enbart positivt och inget annat. Googla ”sex-positive feminism” och även ”sex-negativ feminism” för mer kunskap om just det här.

      Håller med, precis så är det! Paow, Kissie osv är helt desperata efter bekräftelse och säljer sina kroppar på instagram, blogg, snapchat. Det är lika lite power över det som att vika ut sig i en porrtidning om inte värre. Porrtidningen blir läst av några få snuskhumrar och sen försvinner den. Den har liten påverkningskraft. Bilderna dessa tjejer själv väljer att publicera på sociala medier har en gigantisk räckvidd och ses av alla möjliga människor. Deras pojkväns mamma, den nya chefen, alla lärare på barnens skola. ALLA kan se deras halv/helnakna mycket sexualiserade bilder och de kommer aldrig försvinna. Nej, det är inte det samma som att alla kan se en i bikini på stranden. Nej, det är inte heller det samma som att publicera bikinibilder som ej är sexualiserade. Skillnaden på en bild där kvinnan bär bikini och springer ut i vattnet, spelar beach volley, surfar osv och en bild där hon förvridit sin kropp, svankar, pushar fram brösten, plutar med läpparna och ser ut som hon vill k**lla kameran är milsvid! Varenda gång någon söker på deras namn så kommer det dyka upp hundratals porriga bilder. Genom att hävda att det är girl power att klä av sig och posera sexigt påverkar de flickor helt ner i 10 års åldern att göra det samma. Men sanningen är att de reducerat sig själv till sexualiserade runkobjekter och cementerar bilden av att kvinnan är till enbart för mannens upphetsning och njutning. De kallar sig feminister men deras värderingar och beteende är den raka motsatsen till feminism. Det är tragisk att detta ska vara unga tjejers förbilder.

    När ska man ha detta på sig? I vilket sammanhang liksom? ? knappast ute bland folk, knappast som träningskläder, knappast som hemma-mys-dress.. SÅ förvirrad!

      När man tar foton för sitt Instagram, tänker jag…..

        Just ja, glömde den kategorin av kläder ?

    Underkläder eller träningskläder (även om BH:n ser lite farlig ut i kombination med stora bröst…), när annars skulle man ha detta på sig?

      För att visa sig i på sitt Instagram, ju!

    Paow är så fruktansvärt tacky och trashig tyvärr 🙁 Allt hon har på sig ser bara billigt ut.

      Men hon är grymt snygg, passar jättebra i lugg. Supersnygg har Paow blivit tycker jag, och en del kläder hon har är snygga.

      Och du är en tvättäkta taskmört ?

      Hon skulle kunna vara riktigt vacker om hon klädde sig classy och lugnade ner sig med tatueringar. Då skulle hon också kunna samarbeta med high-end märken och lyfta sitt varumärke enormt.

        Min gissning är att hon ser ut precis som hon vill se ut. Onödig kommentar..

          Min gissning är att hon inte varit omgiven av klass och stil och därför försöker vara sexig istället för att ta tillvara sitt naturliga vackra utseende. En stylist skulle göra underverk.

            Men herregud, ge dig.

              Hon skulle passa i Alicia Vikanders stil tror jag. Jag tycker det är trevligare att råda någon till att ta hand om sig själv, vara fräsch och välvårdad hellre än att uppmuntra något destruktivt.

        Nja…..

      CamCam jag undrar på riktigt hur såna här kommentarer kan vara okej? ☝? Så elakt.

        Kunde inte hålla med mer. Vore det min blogg hade jag rensat en del här.

    Min kollegas 11-åring sa till mig att hon hade en stor förebild i livet. Hon älskade allt som den här personen gjorde och önskade själv göra allt som den personen gjorde. Jag fick ju lite idéer i huvudet, kanske är hennes fantastiska pappa som är så kunnig – eller någon skådis som hon tycker är bra? Nä. Det var Kylie Jenner.

    Där och då kände jag bara: all hope is lost. Ungefär så känner jag också när jag tittar på såna här bilder av influensäärs som istället för att vara rolemodels bara tänker ”pengar pengar, jaja jag drar väl på mig den här för tajta nätbhn och ser lite sexig ut så kanske någon mer vill hamna i polyesterhelvetet”.

    Vimmelmamman är glad och stolt över att hon är nominerad som Årets bloggare b la av Iconfest – galan där alla blivit nominerade till det mesta. Var det inte så att Ellen Begström blev nominerad till Årets Snapchat fast hon inte har Snapcahat? Och att 90 Youtubers är nominerade inom samma kategori? Det blir bara lite roligt när folk inte kollar upp vad det är för företag som står bakom nomineringarna utan blir helt till sig i brallorna och uppmanar sina följare att rösta. Speciellt Vimmelmamman som gärna vill vara seriös i det hon gör.

    Vilken tur att jag som tonåring aldrig någonsin brydde mig om någon annan utan var mig själv även om det ledde till mobbning. Hoppas verkligen ni som är tonåringar idag inte hamnar i det här trashiga.

    Hon ser smutsig ut pga överdriven spraytan/BUS och 10 lager smink, har inget med någon autoimmun sjukdom att göra. Kläderna och skorna är gräsliga, får ont i ögonen av att titta på bilden. Lila cykelbyxor i polyester, det hade man inte ens på 90-talet! Den gången var de åtminstone i bomull. Och kombinerades med en stor t-shirt eller tröja, inte en lila bh i polyester och världens fulaste skor.

      ”Har man inget snällt att säga så ska man inte säga något alls”.

        Dummaste jag hört.

          Ja det är på rätt låg nivå, tror det används mest som nåt man säger till barn för att lära dom att inte säga elaka saker till varann. Jag kände att det passade här :)))

    Kläderna kommer dock från Pretty little thing, vilket hon angett på Instagram med länk.

    Är jag den enda som tycker att det roligaste med den här bilden är stolen!? ???
    Nu rullar vi fram här till spegeln….
    Jag fattar inte varför men jag får sådan humor när jag är trött.

    Pippi Långstrumps skor eller?

    På riktigt, nån som tycker att detta är snyggt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.