Blondinbella bryter med United Influencers

Enligt Isabella Löwengrip har United Influencers haft svårt att leverera på de tyska och arabiska marknaderna. Hon menar också att de inte lyckats kapitalisera på hennes Instastory som ses av 250 000 personer/dygn.
Med det nya säljbolaget kommer Löwengrip att överge strategin med exklusiva samarbeten och tittar framöver på internationell expansion med andra influencers.//Enligt tidningen Resumé

Blondinbella lämnar United Influencers efter tre år och anledningarna ska vara att UI inte lyckats sälja in reklam för den tyska eller arabiska marknaden och heller inte lyckats kapitalisera på hennes Instastory där hon publicerar det märkligaste av innehåll.
Jag hade inte heller velat betala dyra pengar för att synas på Bellas Instastory med tanke på att det mesta som publiceras där antingen framstår som parodier på Bella själv eller är så märkligt framtaget att de snarare skadar än gynnar ett varumärke.
Vem skulle vilja betala hundratusentals kronor för att synas i hennes flöde någonstans mellan smygreklamen för Löwengrips nya ansiktskräm och en Bella som vinkar till kameran i ett klipp filmat med Boomerang?

Vad som föranlett den här brytningen kan ingen av oss veta säkert men jag skulle sätta mina pengar på två orsaker:
1. Kanske ville United Influencers offentliggöra Bellas superhemliga statistik som med största sannolikhet inte alls stämmer med de siffror hon ständigt matar oss med.
2. Efter att United Influencers förra VD Linda Palmgren lämnat företaget med omedelbar verkan så kom det kanske in en person som kanske inte enbart var positiv till Bellas märkliga förehavanden på Instastory utan att det istället är vad som gör det svårt att sälja på henne.

Helt och hållet min egna tolkning så klart men i mina öron låter den ganska rimlig.
Vad tycker ni?

111 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT. Jag har planer på att resa själv i 2 veckor-1 månad i sommar och önskar tips på resmål! Jag är 22 år och tjej, vill dels ha sol och värme men även möjligheter till aktiviteter.

    Har övervägt tågluff i Europa så gärna tips om det också!

      Tågluffaaaa!!! Do it! Jag gjorde det förra sommaren – så himla mysigt, fint och underbart! Det är så lätt att träffa nya människor och man får vänner för livet! Jag bodde på ungdomshostel i delade sovrum och hängde med på gemensamma aktiviteter som barrundor och stadsvandringar. Hade en kompis med mig, så vi var två, men många vi träffade reste själva. Vi var i Frankrike som vi inte gillade så mycket, sen i Schweiz och Tyskland som vi gillade massor! Berlin var 10/10! Så många öppna och trevliga människor! Sista stopp var Polen, även där var alla man träffade sjukt sociala och trevliga! Skulle lätt göra om den resan!

      Tripadvisor är din vän. ?

        TripAdvisor? Där en icke-existerande restaurang kan bli utsedd till Londons bästa? En site där folk får betalt för att skriva hyllande inlägg? https://www.vice.com/en_uk/article/434gqw/i-made-my-shed-the-top-rated-restaurant-on-tripadvisor

          Ja.

            Om Tripadvisor håller på med shady skit som det där är det uppenbart inte din vän. Eventuellt en frenemy, men i vilket fall som helst absolut BS.

            Att lita alltför mycket på tripadvisor är ett lätt sätt att bli inlurad på sunkiga restauranger och hotell….

        Jag har verkligen aldrig lyckats hitta annat en rätt tråkiga tips på tripadvisor. Hur gör ni, ni som gillar det? Kollar ni på andra grejer är topplistorna eller?

        Tycker det är jättesvårt att hitta bra tips inför resor.

      Interrail och en rejäl backpack genom Europa kan jag bara rekommenderade. Ensam eller i sällskap. Jag har själv luffat runt i Europa 3 gånger på resor med varierande längd (2-5 veckor). Träffade många på vägen som reste ensamma och de alla påstod sig trivas utmärkt ♡

      Mallorca är fantastiskt! Där finns allti, storstad med shopping i Palma, bad, lantliv på fincas (lantgårdar) jag rekommenderar Soller och Port Soller. Där är det dock lugnt så vill du ha partyliv är det inget för dig. Men du kan åka runte över hela ön och se allt

        Ja fantastiskt kul om man vill hänga med svenska pensionärer 🙂

          Länge sedan du var där? ?

            Jag tycker Palma stad är ett mini-Barcelona och väldigt mysigt med god mat, drinkar och kul folk.

            Pensionärerna och barnfamiljen hänger på den östra sidan. ?

      Ska ni skriva OT- kommentarer så kan ni väl iaf låta bli att skriva det som första kommentar på ett inlägg ?

        Håller med. Kan ni inte vänta på helginläggen? Vill läsa kommentarer relaterade till inläggen.

          Och varför är jag satt på modd helt plötsligt? Eller var det vara den kommentaren?

            Jag vet inte varför den fastnade..
            Vi testar nu att stänga av ”du postar för snabbt”-inställningen för att se om det dyker upp mkt spam…

        Eller hur!

        OT som inte är relaterade till bloggar/sociala medier/bloggbevakning borde vara förbjudet på torsdagar, fredagar, lördagar, söndagar och måndagar. De andra dagarna kan jag köpa år för långt till Öppet Spår. Dock borde inte akuta frågor ställas här, så det borde faktiskt gå att vänta till Öppet Spår.

      Backpacka genom europa rekommenderas! Speciellt central/östeuropa, som är väldigt underskattat. Vet inte själv om jag skulle använda mig av just interrail, tycker det är rätt dyrt. Finns nu för tiden väldigt bra budgetbussar som har jättebra service! Min favorit är RegioJet som är baserade i Tjeckien. Betalade 8€ från Budapest till Bratislava, bussen var fräsh med individuella skärmar vid varje sittplats som hade färdigt nedladdad musik och filmet etc. Vi hade också en ”bussvärdinna” som serverade gratis kaffe och te. Följande etapp (Bratislava-Prag) hade jag bokat en tågbiljett istället för buss men standarden var inte alls lika bra som på bussen!

      Några backpackingtips: satsa på en ca 40L ryggsäck, det räcker. Ju mer saker du har desto jobbigare blir det att släpa på! Satsa också på ett mindre område: kortare avstånd mellan dina etapper och längre vistelser på de olika ställena du besöker är bättre än att stressa igenom många olika städer och åka långa resor mellan ställena. Och bo på hostels, de är fantastiska för ensamresenärer. Jag brukar försöka boka sovsalar endast för kvinnor för det känns tryggare så oftast då jag reser som ensam tjej.

      Lycka till! 🙂

        Fördelen med tåg är att om man planerar smart med liggvagn så kan man hålla nere antalet nätter på hotell och då tjäna in både pengar och tid. ??

    I den norska tv-intervjun påstod BB 2,6 miljoner följare i veckan. Realistiskt?

      Om man räknar in följare från hela världen så har hon kanske det, eller 1,5, vem vet? Men då känns det helt plötsligt väldigt lite om man ska slå internationellt eftersom majoriteten antagligen kommer från skandinavien. Det kanske låter mycket för svenska företag men att ”nå ut” till enbart 1,5 milj när man vill slå igenom i hela världen låter helt plötsligt väldigt futtigt. Sen tror jag inte att alla hennes följare på instagram är potentiella kunder heller, utan sådana som följer henne bara för att följa. Skulle tippa att hälften köper hennes produkter. Men visst, det går säkert att blåsa upp sifforna och få det att låta bättre än vad det är. Sålänge ingen faktiskt granskar det, vilken ingen verkar göra.

        Om man sen kollar på hur få det var som såg de första avsnitten av hennes serie A quest for sucess (i relation till antal följare), så känns ju hennes siffror igen icke trovärdiga, alternativt att det faktiskt inte är så många som är riktiga fanz.

        Och vi vet ju hur det gick med serien.. Typ.

      Hon kanske kör nån slags valutaomvandlare när det kommer till följare? En svensk följare blir 1.2 norska eller nått sånt ?

    Hon har ett bra team för att sälja in artiklarna som hon vill ha det. Hade velat höra UIs sida men resume är ju inte direkt kända för att vara opartiska i sina artiklar.

    Kan någon spärra Boomerang från henne? Cringe lvl 9000 på hennes stories! Simon! Gör en intervänsjön!

    Jag hatar verkligen boomerang helt oproportionerligt mycket. Jag blir liksom arg på riktigt av det. Kan inte vara sunt.

      Samma här ?

      Jag också! Eller i grunden tycker jag att det är en rolig grej men folk kör ju skiten på ALLT! Jag har folk i mitt flöde som kör boomerang på ett bord dukat med middagsmat, där de inte ens sveper med kameran. Hallå! Hört talas om att fota?

      Vad menas med boomerang? Antar att det inte är klädmärket?

        Det är en specialfunktion på instagram.

        En funktion på Instagram.

      Jag med, och jag blir också onyttigt arg när dessa j-a boomeranginlägg kommer upp i mitt instaflöde. Fy alltså!!

        Och jag kan skratta åt det hur länge som helst ? speciellt djur som går fram och tillbaka fram och tillbaka fram och tillbaka.

        Folk som vinkar känns väl inte superfyndigt, men jag är heller inte lika allergisk som ni andra. Lider med er.

          Ligger i sängen redan och måste hålla mig från att skratta högt då jag läste din fram och tillbaka. Är likadan ?

    Den andra punkten är så märkligt formulerad..

    Jag tror det är precis som hon säger, att hon vill expandera internationellt och att United influencers inte levererar där. Sedan lär hon vara den smo drar in mest pengar till dem och hon kn likväl göra det själv.

    Tycker nästan det är ltie konstigt att hon inte gjort det tidigare? Alltså stått helt på egna ben.

      Så tänker jag också

        Fattar inte att hon inte gjort en resa a la Kardashians med egna appar med ”exklusivt” innehåll och sånt. Det verkar ju uppenbarligen sälja liksom

          Hon har redan haft en egen app! Den failade dock stenhårt.

            Vaddå för app?

      Fast hon outsourcar ju allt så varför skulle hon jobba själv med reklam?

    Bingo är med på resurs bjudresa till Berlin med kisdie bl.a. men inte märker han ut att det är ett samarbete på ig utan skiter glatt i sådant trams..

      *Resias*

    Intressant det här. Undrar om det är detta hon hintat om som kan bli bra eller dåligt?

    Problemet är ju att influencer marketing inte är stort på dessa marknader. Influencer marketing är visserligen stort i skandinavien, storbrittanien och delar av USA men i resten av världen är det verkligen inte lika stort. Därför vill företagen heller inte betala typ 100 000 för ett inlägg, det gjorde vi heller inte i Sverige för 10 år sedan. Hoppas och tror att det ligger mer bakom att de bröt, för det är ju inte särskilt rättvist att skylla på UI när det är hela marknader som är svåra att sälja in influencer marketing till – särskilt i de summor som BB tar betalt…

      Fast Influencer Marketing är stort här i Tyskland, vissa profiler tjänar extremt stora pengar. Fast frågan är mer vad Bella kan tillföra en redan ganska mättad marknad här? Plus att just bloggar inte är jättestora här, här gäller Insta, FB och Youtube. Och när man ser till Instagram finns det betydligt bättre tyska konkurrenter.

        Både xeniaoverdose och ohhcouture är från Tyskland.
        Men de verkar på en internationell marknad förstås så det ”tyska” lyser inte igenom.
        Precis som stylescrapbook som bor i Amsterdam men är från Mexiko.
        Influencers har egentligen ingen nationalitet utan verkar på en global marknad.

          Ska bella nå ut på en internationell marknad får hon väl iaf lära sig engelska…

      Säger inte att det inte är stort i Tyskland, men det är inte lika stort som i Sverige. Att det finns stora influencers i Tyskland är inte detsamma som att influencer marketing [[[bland företag OBS]]] är stort i Tyskland. Som jag förstår det vill BB ha tyska och arabiska företag som annonserar på hennes blogg, men hon har ju inget (iaf väldigt litet) varumärke där.

    Eller så gick det för dåligt och Bella valde att lämna då hon inte ville förknippas med dem

    Hon har ju en större plan med sina SM och då ingår det att bli helt egen igen där också, och inte sitta och ha ett företag som måste godkänna allt och som hon måste förhandla med när det gäller hennes egen blogg. Jag är snarare förvånad att hon varit kvar så länge. Sen blir väl steget lättare att ta när UI, i hennes tycke, inte levererar, och det är turbulens bland ledningen. UI bör rimligen förlora mycket på att hon försvinner ur deras stall så jag tror inte på att en VD inte tycker om Bellas instastorys, eller att de så gärna vill publicera henne besöksiffror, eller annat trams. Det är ju inte kindergarden trots allt.

      Precis. Tror att Bella är den som tagit steget

      Håller helt med. Jag är fascinerad av dem som tror att Isabella bara är ett luftslott. Jag tror det är lika fel att underskatta Isabella som vissa gör här som att överskatta henne som många av hennes fans gör.

        Det är ju just luftslottet som drar in pengar 😛

          Linda : ?!

      Kindergarten ?

    Undra vilket bolag pengarna för hennes sociala medier kommer in på? Hon har ju ett bolag som heter Löwengrip social relations som är verksam inom kommunikation och PR, vilket borde passa in på bloggandet. Det omsatte 114.000 kr förra året. Alltså gick bolaget väldigt kasst. Eller är det genom investmentbolaget som omsatte ca 7 miljoner med ett resultat på ca 2 miljoner? Med verksamhet inom ”bedriva föreläsningar, bokutgivningar, konsultuppdrag inom reklam och marknadsföring äga och förvalta andra företag även kläd- försäljning samt därmed förenlig verksamhet”. Kan tycka att investmentbolaget har en rätt spretig verksamhetsbeskrivning och att pengarna för bloggandet borde komma in på förstnämnda bolag och att pengar för investeringar hon gjort borde tillhöra det sistnämnda. Omsättningen stämmer dock överens med de siffror hon tidigare nämnt om hur mycket hon tjänar på bloggen (600.000 kr/månaden). Det skulle dock betyda att hon inte tjänar något alls på de investeringar hon gör, eller att hon faktiskt inte tjänar så mycket som hon har sagt på bloggandet.

      När det gäller hennes investeringar så byter hon reklam i hennes sociala medier mot aktier, d v s hon får ingen avkastning (”förtjänst”) förrän hon realiserar en försäljning av dessa aktier.

        Vad jag vet har ingen av de ”investeringar” Bella gått in i på senare tid dvs Nordic Tech House, Natural Cycles, Wavy, Stylein, Fitness Collection, Brandbassador, Qurant, Cellavia och Guldkula Champagne gett någon utdelning. De är ”ventures” dvs bolag som blir värda något om de lyckas med resp strategi. Å andra sidan har Bella inte satsat några egna pengar utan, som påpekats, bytt ägande mot exponering i sociala medier. Det är inte någon riskkapitalist vi har att göra med här med andra ord 🙂

    Camilla! Jag behöver hjälp. När ska man börja ta betalt för instagraminlägg/samarbeten? Alltså hur många följare ”ska” man ha, vad är det som avgör? Har ganska exakt 3500 följare och får samarbetsförfrågningar rätt ofta men börjar bli trött på att endast få betalt i produkter. Vet inte alls var man ska vända sig när det gäller sådana frågor och tänkte att du (eller någon annan här) kanske har lite bättre koll eller kan komma med någon slags tanke kring detta?
    Tack!

      3500 följare är ju väldigt lite om man jämför med många i dagens läge. Har vänner som inte ens vill tjäna pengar på IG utan har det som ett vanligt privatkonto som ligger runt den summan följare. Tror du behöver komma över 20,000 (vilket även det är rätt lite)…

        Fast det beror väl på om ens instagramkonto har en tydlig nisch eller inte? Tex 3500 flugfiskare lär ju väga tyngre än 3500 allmänt/vardagsliv/livsstil? Eller tänker jag fel här?

        Himmel! Jag har ett tydligt nischat konto med 13 000 följare + och har aldrig fått några förfrågningar om samarbeten…. 🙁

          Vad är det för nisch om jag får fråga?

          Jag har ett konto inom mat och får ganska många förfrågningar att testa produkter eller göra samarbeten. Sällan jag nappar dock 🙂

          Är din nisch minimalism?

      Håller med Anonym 13:00 här. 3.5k följare är ju – dock med all respekt till dig – ingenting. Förstår att du är trött på att få kläder i gengäld för reklam, men fundera istället vad du vill göra med din kanal? Vilka företag tycker du själv om och vill samarbeta med? Hur kan du få din kanal att växa, bli större och på den vägen få ett sätt att tjäna riktiga pengar på din kanal?

      Gå med i Influencers of Sweden. De rekommenderar att aldrig ta betalt i produkter utan begära minst 2000kr i arvode. Kolla in dem på instagram!

      Tycker inte att det har med följarantalet att göra. Vill du ha betalt i pengar ska du säga det. Sen om företaget inte tycker att ditt konto är värt mer än 79 kronor kanske är nåt annat, men allt är en förhandlingsfråga.

      Du ska aldrig nöja dig med att få produkter som betalning eftersom du behöver förmånstaxera på värdet av produkterna.
      Har du ett nishat konto? Vad för prylar vill de att du marknadsför?

    Alternativ 1 är väl mer en gissning på vad som kommer hända nu när Bella lämnar UI, så kan de utan att bry sig om henne visa statistiken och dra ner henne (om samarbetet brutits på dåliga grunder).

    Haha stackars resten av världen som tydligen också ska utsättas för hennes trams. Kan hon inte bara hålla sig hos miljonen fans i Umeå.

    ”Mina kanaler växer så det knakar. Med bloggen på svenska, engelska, tyska och arabiska…”
    Och hur många läser bloggen på dessa språk? Får man veta det, gissar på nej.

      Ingen kommenterar någonsin de översatta versionerna så misstänker att hon har ca 0 läsare på de andra språken.

        Min gissning också. Men det låter ju förstås bra att ha bloggen på en mängd olika språk, även om ingen läser 😀

    ”Jag är första influencern som bygger ett inhouseteam på det här sättet”. Stämmer ju inte!

      Du får tänka på att varje gång Bella gör nåt är det som att hon uppfinner hjulet, oavsett om det gäller skönhetsprodukter, skor, barnafödande eller bolagsbyggande.

    Har du ett nischat konto? 🙂

    Om jag vore du skulle jag absolut börja ta betalt för samarbeten – oavsett vad. Ser kommentarerna nedan att 3500 följare inte är många och att du därför inte ska ta betalt/ha samarbeten, men jag håller inte med. Mikroinfluencers (alltså ”små” konton) är det bland det allra hetaste för marknadsföring just nu, eftersom ni i jämförelse med de stora kontona ofta har extremt lojala följare och/eller en följarkrets som är intresserad av det kontot handlar om. Det säljer alltså ofta väldigt bra.

    Som Anonym / 13:09 skriver: Fundera på vad du vill ha ut av din kanal, men kanske framförallt – vad vill dina följare ha ut av din kanal?

    Vad är det för produkter som Bella ska vifta med på Instastories då? Hon har ju jämt göra med de egna produkterna så det kan inte vara lätt att få någon att betala för reklam för andra märken. Bella är faktiskt inte Kylie Jenner.
    Ska Bella hålla en flaska Löwengrip i ena handen och vifta med en burksoppa i den andra?

      Haha om nu att tänka på räkorna hon gjorde reklam för på bloggen, och som inte togs väl emot.
      ”Får man inte ens ett recept?!”

        Alla som inte sett detta bottennapp borde kolla:
        http://www.isabellalowengrip.se/2016/12/royal-greenland/
        Bella har ingen som helst trovärdighet när det gäller denna typ av reklam. Hon varken vill eller kan laga mat.
        Skulle inte förvåna mig om Royal Greenland fick ordentlig rabatt på samarbetet. Jag skulle då inte bli glad
        om jag var räkchef.
        Kommentarerna var inte nådiga bl a när det gäller det överfiske som bedrivs på
        Nordhavsräka.

          HUR missade jag det här? Det är ju ett helt fantastiskt dåligt reklaminlägg, dagens skratt!

          Ha ha alltså räkchef

    Jag funderar mer över (efter en snabb titt på Instagram) hur i hela friden någon vettig människa kan vilja ha en relation med ”hajen” ? Jag finner bara ordet, ”usch!”

      Han är säkert snäll och så, men hans instagramflöde är bland det tråkigaste jag varit med om.

      ”När du ska satsa stort” *Gif på en unge som ramlar*
      ”När börsen håller på att stänga” *Gif på en fisk som sprattlar*

      Alltså.. what?
      Ska det vara inspirerande eller avskräckande?

        Man kan förstå att Bella avbryter deras samtal och går sin väg när han börjar snacka om sina dagar. Hon är aningens djupare skulle jag tro, även om det inte säger så mycket.

        Han är väl så djup och filosofisk att vi inte förstår ?

        Jag tycker absolut inte han verkar snäll. Han hånar överviktiga, postar videos på olyckor och lättklädda tonåringar etc.

      Ja han verkar riktigt oskön.

      Nej, han är verkligen osmaklig. Han postar då och då stories där Bella skymtar förbi. Antagligen för att öka sin following som är rätt låg. Men varför väljer inte Bella en stilig, intelligent, smakfull ung man istället för denna travesti?

      Ja…. kollade hans Instagram och mår bara dåligt. Vad är det för människosyn? Man kan skratta åt mycket, men när det är det enda som är roligt tyder det väl mest på en skapligt ofräsch syn på medmänniskor. 🙁

    Jag är nog lite korkad, men varifrån får hon alla sina pengar? Hudvårdsserien KAN ju bara inte dra in så mycket att det finansierar hennes livsstil!

      Enligt henne själv har bloggen dragit in runt 600 000 kr/månaden.

        Du store TID! På annonsering då, antar jag? Oj…..

          Ja, på sponsrade inlägg antar jag.

      LCC omsatte ca 35 miljoner förra året och resultatet var ca 2 miljoner, så nej det finansierar inte hennes livsstil. Jag har dock räknat ihop för ett tag sen att med alla hennes bolag så borde hon kunna hämta ut ca 120.000 kr efter skatt varje månad. Har då räknat med att hon tar ut lön från vissa av bolagen upp till statlig inkomstskatt och sen kollat på resultaten hon gjort i bolagen och antagit att hon tagit ut mer eller mindre allt som utdelning. Kan alltså vara mindre pengar per månad då jag räknat ut vad hon kan maxa. Sen verkar hon ju inte ha något med Flattered att göra längre så där kommer det väl antagligen inte in några pengar, vilket jag räknade med när jag räknade ut 120.000/månad.

        Hon sa i den där poden med Schulman (med risk för att även det är ren lögn såklart) att hennes privata fasta utgifter låg på 120’ i månaden. Vad nu hon räknar som ”privata” resp ”fasta”, det vet man inte. Mycket möjligt att även weekendresor ingår under posten ”fast månadsavgift”…

        Fast riktigt så fungerar det inte när man räknar ut lön på ett bolag. Ofta kan ägarna plocka ut vinster, som då inte syns under löneposten i bokslutet (som man också kan räkna in). Så kolla först upp lön och antal anställda och därefter plussa på bonus.

        Jag jobbar med att granska företag och det är inte så lätt att bara se på löneposten eller resultatet.

          Åh! Vad jobbar du med? ?

    Om hon nu är så poppis, varför failade hennes serie…? om man inte klarar hemmamarknaden, ska det gå bättre utomlands?

      Vet du inte att gräset alltid är grönare på andra sidan staketet?

    Om hon nu är så poppis, varför failade hennes serie? Klara hemmamarknaden borde väl iaf vara lättare än att slå utomlands

    ehm…är detta inte samma sak som hon hade med Spotlife? Dvs hon startade ett företag som skulle just sälja annonser men också samla olika influenser under ett paraply? Spotlife som hon växte ur, för att gå till U.I på ett ”miljonkontrat” och kollega med Zlatan.

    Dessutom. Ser man till hennes google-translatade sidor på tyska och arabiska så är där i stort sett obefintligt med kommentarer. Vilket visar att hon inte har slagit igenom med bloggen där. Tveksamt att hon lyckas bära de marknaderna med ett engelskspråkigt instagram mot just tyska och arabiska läsare.

    Sedan måste vi tala om elefanten i rummet. BB slå igenom i saudiarabien/ME? Skojar hon? De länderna som är så vansinnigt kontrollerande av sina kvinnor och allt med västerlänningar är HARAM. Tror hon att männen här skulle vilja köpa annonser på hennes Instagram där hon struttar omkring halvnaken (i deras ögon) och förespråkar allt sådant som deras kvinnor inte får. Kom igen.

    Dessutom, GDPR den nya datasäkerhetslagen är runt hörnan. Är helt övertygad om att 1) LCC har inte gjort några förbedelser och däremed kommer bryta mot lagen 2) Lycka till att bryta mot datasäkerhetslagar i tyskland. Alla som arbetat med tyskar kring lagrelaterade frågor vet att det är en tålamodsprövande aktivitet även om man har ett gäng ytterst erfarna och kompetenta jurister/e-com experter.

    Hon vill köra eget för att kunna fluffa med siffrorna, det är inte svårare än så.

      Alltså det finns ju stora grupper med unga kvinnor i de länder du nämner som är konsumenter, som har har pengar att konsumera för, som följer influencers på sociala medier, som är högutbildade mm. MEN jag vet inte varför de skulle fastna för Isabella? Innehållet på hennes sociala medier är inte så intressant (nu ser jag iofs bara det som lyfts här) men jag tänker att människor i andra länder också klarar av att uppfatta att hon är osäker, skrytsam med sina rikedomar och inte särskilt sympatisk. Framförallt är hon inte unik, många gör sociala medier mycket bättre än vad hon gör. Härhemma lever hon nog mycket på gamla meriter, hon har fans som följt henne länge och de har vuxit upp tillsammans. Många av de som börjar följa henne idag verkar tröttna snabbt, där finns ju inga känslomässiga band som håller kvar dem.

      Jurister? Bella har förutspått att deras arbete kommer att göras av AI inom en snar framtid.

      Spotlife hade problemet att Bellas pappa ägde en andel som han inte ville sälja till Bella.
      När de sedan bröt kontakten gick det inte för Bella att vara kvar hos Spotlife.

    Hon kanske borde kolla med Moggan hur hon lyckats så bra på den arabiska och turkiska marknaden!

    Och mitt i mellan två stycken inlägg om att hon har svårt med djupa relationer, och att hon har insett att det är det viktigaste i livet, kommer ett inlägg om att hon ska starta nytt mediehus och rekryterar till det… hon förnekar sig inte iallafall! Går det att ta något hon säger på allvar?

      Personligen tror jag att hennes relationer skulle må aningens bättre om hon började lyssna på människor och inte bara går mitt i en mening. Men det är ju bara jag.

    Jag funderar på om det här är den där risken/det stora beslutet som Bella pratade om för några dagar sedan?

    Heja Bella ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.