Det är inte lätt att vara en influencer alla gånger!

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,195035″ ap mute yot ]

Fråga bara Ben Mitkus! 🙂

33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    coffee-table böcker om jag får be 🙂

      ”Ni som vet, ni vet!”
      Ja för Nicci vet garanterat inte att det heter just det, coffee table-bok.
      För en influencer kanske det inte är viktigt, för de ”som vet” har ändå sett det på instagram 🙂

    Haha.. jag hade blivit så besviken om jag hade fått den presenten

      hahah antiklimax……

    Numera standard på allas bord. Personlig inredning kallas det?

    Så kul att videoinnehållet börjar komma igång! Hade gärna sett att effekterna/kommentarerna poppar in i filmen löpande istället för att bryta av (typ som Therese Lindgren x100), men det är ju en smaksak 😉 Det kanske inte går pga upphovsrätten i och för sig när jag tänker efter?

    Innan Farmen VIP så hade jag ingen aning om vem Ben är (Jaa, jag bor under en sten i skogen) men jag tycker nog att han är en ganska skön kille, lite sådär ”dum-ärlig”.
    Är det så… eller har jag fel?
    (Precis som när jag tyckte att Samir va en skön kis, men visade sig vara… hmmm, vet inte riktigt men långt ifrån skön iaf.)

      Det är min uppfattning också 🙂 en liten jävel ibland men annars mest gollig

      Jag vet fortfarande inte vem han är…. (och jag bor i en större stad)

    Hahaha vilken härlig reaktion! Kul med klipp också :).

    Vad dum man känner sig när man försökt skriva en bok som det är tänkt att folk ska läsa. Inte konstigt att inget förlag vill ge ut sådant när böcker som bara ska ligga på ett bord är det som säljer…

    Åh vad tråkigt, att alla har marmor, guld och soffbordsböcker…?

    Så länge de trivs med det så??

      Vi har ett gammalt träbord med ngt ditlackat, kanske lägga dit min hög med läckbergsböcker?

        Hahaha gör det, gärna gå tvärtemot trenden också så hoppas du läst böckerna så mycket att de är slitna??

    Är det inte höjden av materialism att köpa en massa coffetablebooks att fylla ut sin inredning med, men som ingen någonsin kommer läsa?

    Roligt att definitionen av en bok är att ”den lägger man på bordet”. Den har också olika tecken i sig, som man kan tolka med hjälp av synen och ta till sig fakta eller spännande berättelser.

    Men absolut, dess främsta egenskap är förstås att ligga på ett bord.

      Huh?!

        Haha! Den funkar bra som brevtyngd också. Eller vänta, måste jag förklara vad ett brev är nu? :/

    influencers som köper böcker bara för de handlar om lyxmärken och stora modehus men ska endast ligga synligt för att se bra ut på sociala medier och få personen att framstå som lyxig…
    Har själv några s.k coffee-table books om bland annat Chanel och känns nästan dumt att ha nu. Köpte böckerna för att ha som inredning men även pga mitt modeintresse då jag vill kunna läsa om historian bakom företagen. Spyr nästan av synen av mina egna böcker tack vare alla dessa ”inspirerande influencers”

    Jag tycker Nicci verkar så himla gullig och det gör mig glad att se hur mycket hon och Ben tycker om varandra!

      Jag med!!

      Oj. Intressant att man uppfattar någonting på så olika sätt. Jag tycker Ben och Nicki är en sån eeeeextrem missmatch. Sedan sekunden hon syntes i hans vlogg har han inte gjort någonting annat än att anpassa sig efter henne. Har sett en hel del kommentarer om det så känns inte som det är helt taget ur det blå. Han har aldrig varit en kille som brytt sig om vad som är inne, säg exempelvis märkeskläder och för ett halvår sedan hade han skämts röven av sig för att ens vara i närheten av en tröja det står influencer på. Första resan de åker på och han handlar märkeskläder som att det ej fanns någon morgondag, skor för 7000(?). De började bråka för att Ben inte ville köpa kläder som hon ville???? Ett under att Ben inte ser det här själv.

        Huruvida dom är en bra match eller inte vill jag inte spekulera i men huvudsaken är ju att dom trivs i varandras sällskap och gör varandra glada vilket man får anta eftersom dom flyttar ihop.

          De flesta trivs i varandras sällskap när man bara vart tillsammans några veckor. Men ingen kommer trivas tillslut om ens partner tar över och man anpassar sig efter den. Det är bens första lägenhet och han kan inte ens köpa en kudde utan att fråga och tvingas skicka bild på den innan lol. Hade känt mig så liten och överkörd om min partner höll på så. För mig är det inte ett hälsosamt förhållande.

    Seinfeld-avsnittet. Ni som vet, ni vet.

      ”A coffee table book, about coffee tables!” ♥

        En bok jag lätt hade velat ha hemma!

    Räknas det som coffetable books när man staplar familjens pågående läsning i tillräckligt höga travar för att bekvämt kunna ställa ifrån sig kaffekoppen när man påbörjar (ytterligare) en ny bok?

    Alltså Beeeen ❤ Jag tillhör nog inte hans målgrupp då jag är närmare 30 än 18 men åh vad glad jag blir av honom. Han verkar så otroligt genuin och snäll till skillnad från de flesta andra ”influencers”. Hoppas verkligen att han inte tappar det ju äldre (och större) han blir.

    Bahhhaaa ? Tack Camcam! Love it! ??

    Ben kan vara det gulligaste jag vet ?

    Haha dog! Och shit asså vad Ben verkar rolig/göllig. Bara sett ett par videos med han men små ryser varje gång haha ops… Hade varit stolt om han var min son!!

    Jag ÄLSKAR Ben! Troligtvis min favorit influencer i hela världen. Han är så charmig och extremt gullig! Jag blir typ lite småkär i honom. Nicci har verkligen lyckats hitta en otroligt fin kille! 🙂

    Ps. Beklagar alla utropstecken… Mogi in the house ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.