Alltid slira lite, lite på sanningen…

Bella beskriver på sin blogg hur hon ska träffa sin pappa efter hela 7 år för att käka middag och det är väl superhärligt om de kan hitta tillbaka till varandra, men jag undrar varför Bella alltid måste slira på sanningen?

Det är inte sju år sedan, det är fem och ett halvt.
All info finns att hitta i Bellas blogg med en enkel sökning och ändå verkar det stört omöjligt för henne att hålla sig till sanningen. Eller är sanningen helt enkelt inte tillräckligt effektfull för att passa hennes agenda?
Nått är det.

Och nej, några år eller månader hit och dit är inte hela världen men när det är ett återkommande fenomen om och om och om igen så börjar man ju undra vad tusan det är som pågår…

Tack för tips!

96 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag känner mig så cynisk för det första jag tänker är att hon träffar honom bara för att det ska bli ”bra tv” när det sänds i hennes kommande realityserie. Hoppas verkligen att jag har fel.

      Tänker faktiskt exakt samma sak. Perfekt timing med reality showen…

      Jag tror samma sak, men känner mig inte minsta cynisk. Hon har ju själv berättat att hon har en strategi med ALLT som syns i bloggen. Hon vet precis vad hon gör. Jag tror också att hon skiljer på privat och blogg. Ville hon hålla detta mellan sig och sin pappa så skulle hon kunna gjort det utan att skriva en bokstav om det. Nu skriver hon om det, vilket också innebär att hon har en baktanke med att skriva om det, som med allt.

    I det nya inlägget så skriver hon att hon ska äta middag med honom… något hon inte gjort på sju år. Men i det äldre inlägget du postar så skriver hon att hon brutit med honom, men det står inte när sista gången hon träffade honom var? Tänker att det är olika saker.

      Ja, det är olika saker.
      Men det rimliga är väl ändå att Bella inte hänvisar till hur långt det gått mellan de middagar hon ätit med sin pappa utan mellan när hon bröt kontakten och när hon återupptog kontakten. Det är ju ändå det gäller.
      Men som påpekats, jag är misstänksam mot timingen. Det är stor lansering på gång för Löwengrip och Bella vill ha många läsare till sina sociala medier plus den där ”Bellas värld” showen som ska börja spelas in. Sen ska ju Bella starta ett nytt säljbolag vilket är precis vad Spotlife var när pappa Per m fl startade det för att sälja Bellas blogg i början.
      Då kan det vara behändigt att ha pappa Per vid köksbordet hemma i villan käkande plantbaserat med barnbarnen. Heja Per!

        Det där med säljbolaget var jäkligt intressant, om man vill vara lite cynisk. Bra spanat.

        Fast det rimliga är väl ändå att inte tolka in saker som inte står skrivet? Man får ofta runt med tankarna på att bryta upp med en förälder innan man gör slag i saken så det kanske finns en sista middag som hon har haft i åtanke länge.

    Bella tycker väl att något år eller två hit eller dit inte spelar någon roll för oss dumma får som läser hennes ytligheter. Eller så minns hon inte och struntar i att gå tillbaka i arkivet för att hitta vad hon skrev tidigare.
    Om hon sen medvetet ”ljuger” om saker och ting vet man inte – det kan ju vara att det hon skrev först inte heller var sant osv.
    Men det är väl en del av strategin hos Bella dvs att hon vet att andra kollar bakåt och kommenterar 🙂

      Men om det var 7 år sen hon åt middag med sin pappa ska hon ändå skriva när hon bröt upp med honom? Det är ju skillnad.

    Känns inte som att BB kan vara ärlig. Det är som att hon ljugit så mycket genom åren att det går på ren automatik.

    Hon har inte ätit middag med honom på sju år – de kan ju ha brutit kontakten för fem år sedan utan att ha gjort det över en middag?

      Det känns som en väldigt välvillig/konstig tolkning…

        Välvillig tolkning? Men herregud. Skönt att det är nån som kan komma in med en annan tänkbar förklaring synsätt än att sitta och anklaga en människa för lögn med noll bevis som alla andra gör. Det är fullt möjligt att bryta all KONTAKT med sin far, långt efter man senast träffade honom. Du har ingen aning om hur det ligger till, så dina tolkningar är bara vad du vill att de ska vara, utan förankring i verkligheten. Illvillig tolkning, en gissning som passar din åsikt och inget annat.

        Jag har inte mycket till övers för Isabella, at all. Men jag tycker inte det är några som helst konstigheter att man kan bryta med en förälder utan att träffa denne. Jag bröt kontakten med min pappa två år efter vi senast sågs. Är det verkligen helt galet? Eller ljuger jag nu? Ska jag få en kritisk storm nu som BB eller är det bara märkligt när hon gör det?

        När ni vet när Isabella senast TRÄFFADE sin pappa, så varsågod att döma utifrån det. Gissningar.. Så himla tröttsamt med vuxna människor i grupp alltså

      Varför skulle hon skriva om att det är mycket som behöver repareras för att de inte ätit middag tillsammans på sju år?
      Klart Bella skriver om att hon bröt med sin pappa. Att hon sen inte kollar upp vad hon skrev i bloggen om att hon brutit med pappan i oktober 2012 är väl bara typiskt Bella. Hon har andra som kollar uppenbarligen.

        Det är ju iofs inte omöjligt att deras kontakt var mycket sporadisk sista året, och att det är vad som åsyftas?

          Exakt, när jag bröt upp med en förälder så var det väldigt dåligt i flera år innan. Det är inte att allt är fin fint och sen en dag bryter man kontakten från ingenstans.

      Wow, att det kunde vara så komplicerat för folk det här. Jag har inte TRÄFFAT min pappa på 8 år. De sista 2 åren vi hade kontakt, träffade jag aldrig honom. Jag bröt officiellt kontakten med honom ca 2 år efter vi senast sågs. Något man alltså kan göra utan att ses fysiskt. Skulle jag träffa min pappa idag, skulle jag säga att jag inte träffat honom på 8 år, för det har jag inte. Jag tänker inte säga att jag inte träffat honom på 6 år, när det är 8. Det är verkligen inte så superkonstigt som folk vill få det till, eller en lögn bara för att människor som inte har någon aning om när hon faktiskt träffade sin pappa sist VILL att det ska vara en lögn. Att ni vill att det ska vara en lögn, gör det inte till en lögn.

      Jag vet inte när hon senast träffade sin pappa, enda jag kan se är när hon bröt KONTAKT med honom. Vilket alltså inte bevisar när de senast träffades. När någon kan bevisa att hon träffat sin pappa sin senaste 7 åren, DÅ kan man anklaga henne för lögn. Tills dess, take a chill pill.

        Tror att det är du som behöver ta ett chill pill ? läser man BB:s text uppfattar man det som att det var sju år sen hon bröt kontakten med honom, och så var det ju uppenbarligen inte. Menar hon något annat borde hon helt enkelt ha formulerat meningen annorlunda.

    Skrev inte Isabella att hennes pappa önskade livet ur hennes barn? Om det nu är sant vill man verkligen träffa någon som sagt de orden?!

      Hon ljuger

      Hon skrev också att han var psykopat.
      Men det blir väl bra tv kan man tänka 🙂

    Två teorier kring detta:

    1. Bella ljuger inte. Hennes och pappans relation kanske var dålig och på väg utför redan för sju år sedan. Vi läsare kan ju omöjligt veta detta och hon måste ju inte nödvändigtvis referera till dagen hon offentligt gick ut med uppbrottet.

    2. Det var fem år sedan hon bröt med pappan, men det var sju år sedan hon började kila stadigt med Odd… YOU KNOW WHAT I’M SAYING? Uppenbarligen var det Odd som fick pappa-dotterrelationen att knaka i fogarna. Det var Odd som tvingade henne att äta husmanskost. Det var Odd som tvingade henne att tömma diskmaskinen. Det var Odd som tvingade henne att bryta med pappan. Dumma, dumma Odd.

      Allternativ 2. Smart tänkt! Nu ska hon skylla på odd till pappan, och beviset ska va att hon skriver det i bloggen.

      Fast hon överdriver alltid med ca. 1.5-2 år också:)

      Ja, det har tydligt framkommit tidigare att Odd och pappa Per inte kom överens.
      Inget ovanligt att en beskyddande pappa kan tycka att dotterns pojkvän/make inte duger.
      Men troligen uppenbarade Odd också en osund inblandning i Bellas affärer från pappans sida.
      Vi får inte glömma att Bellas pappa hade ansvar och insyn i Bellas ekonomi fram till ungefär då
      Odd kom in i bilden.

      Kommer ihåg att det var ngn som förutspådde detta när hon skilde sig från Oss. Hade varit kul om det gick att hitta bland kommentarerna. Camcam, går det att ”googla” i kommentarerna på nåt sätt så man får fram det?

        Det va flera, bland annat jag?

          Det är så himla lustigt. Något år innan skilsmässan så var Odd ”the bad guy”, det spekulerades om att han misshandlade Bella och gjorde allt i sin makt för att trycka ner henne. Det skrevs faktiskt ganska mycket om det lite överallt, även härinne har jag för mig. När hon skilde sig, så blev plötsligt allt hennes fel. När hon dessutom verkar (om än lite dolt) att Odd faktiskt var otroligt kontrollerande, så jävlar är hon satan själv enligt folk här.

            Jag tror faktiskt folk ändrade bild om Odd av att läsa hennes blogg med hennes egna skriva ord, speciellt det där med att hon jämt stack iväg medan han fick rodda allt hemma. Hon målade inte upp en bild av sig själv som någon som bryr sig än om annat än just sig själv.

            F: Jag tror sanningen ligger mitt emellan. Men att han var kontrollerande det tror jag på.

            Fast varför uppkom de spekulationerna? Har för mig att det var för att Isabella hintade/skrev ut på bloggen att han tyckte hon var jobbig med sina adhd-ryck, så att hon var som Saga i bron, att han var den ordentliga medans hon lät barnen cykla inomhus. Efter skilsmässan har det ju mer handlat om att han höll henne tillbaka karriärmässigt, att hon nu får breda sina vingar etc.

            Jag tror att Odd helt enkelt ville ha mer Svensson-liv, och när Isabella testat det ett par år och nyhetens behag lagt sig, så märkte hon att det var business som var hennes passion, och så skar det sig. Eller så är de båda lite intensiva/kontrollerande/dysfunktionella.

            Eftersom Isabella verkar ha gått igenom skilsmässan med hus, ett barnschema som hon kan trixa med om hon behöver och rätten att pika exmaken i ”Skandinaviens största blogg” utan att han säger pip, så tror jag inte hon var kontrollerad, utan mer kände sig kvävd.

              Jag tror det var före Bella hintade om det. Bl.a. vi som läste hans egen blogg också var vi många som ifrågasatte honom. Gick ju också mindre smickrande rycktes om Odd varför Angelica inte blev brudtärna i sista minuten och då var allt med Odd enligt Bella en dans på rosor och hennes bästa vän och soule mate för livet.

        Jag?

          Blev fel.

          Det var jag. jag spådde det redan innan det blev spekulationer om att de skulle skiljas.

          Jag tyckte från dag ett att hela uppbrottet med hennes pappa var väldigt märkligt och att det fanns andra anledningar än de som presenterades. Jag trodde aldrig på att han varit en då dålig pappa även om han också är trasig och inte var perfekt på alla sätt och vis.

            But of course…

              Ja allt finns dokumenterat. Jag har skrivit det flera gånger på flera bloggar. ?

                Ja, det har jag inga problem med att tro på, kanske t.o.m. många gånger i många bloggar…

                  Men då så. Då var ju din kommentar helt onödig. ??

                  Eller din…

                  För all del men nu var det någon som frågade ovan och jag svarade. Men visst det hade jag inte behövt. ??

              Även på Bellas och Odds bloggar. ?

      Jag har mina misstankar om att Odd inte var så trevlig mot Bella bakom stängda dörrar….
      Det är klassiskt att en viss typ av män vill att man ska bryta med förälder vänner och annan släkt. Så så få som möjligt har insyn i förhållandet.

        Instämmer.

      Hon började dejta Odd i maj 2012, det är 6 år sedan. Vet det för att jag och min man blev tillsammans ett år innan dom och vi gifte oss samtidigt.

    Undra om deras återförening kommer att filmas? Hon har tidigare skrivit ut att han är en psykopat och att hennes uppväxt var mycket svår. Hur ska hon förklara detta för honom? ”Förlåt för att jag skrev ut att du var en psykopat på min blogg, men du vet, sånt höjer läsarsiffrorna!”

    Mytomaner ljuger ju patologiskt om allt, även ”skitsaker”.

    Förmodligen vill Bella locka läsare inför kommande lanseringar och så lägligt tar hon upp kontakten med pappan. Nu säger jag inget om deras relation, Bella vet bäst själv där.
    Men jag blir verkligen inte lockad att läsa. Jag har följt hennes blogg slaviskt en period tidigare och läst sporadiskt under ett par år, speciellt om det verkade hända något extra spännande i hennes liv. Uppbrottet med pappan, giftermål, barn osv.

    Men det senaste ett-två åren har hon förändrats så mycket, väldigt opersonlig, blivit en helt annan person och vänder kappan efter vinden, vrider och vänder på sanningen och är så otroligt pengakåt att jag inte bryr mig längre. Jag rycker på axlarna och känner faktiskt att jag skiter fullständigt i hennes relation med sin pappa. Om det varit för tre år sedan, då hade jag nog kikat in ett par gånger för att läsa om det men inte nu.

    Det kan vara lite kul att läsa kommentarer och inlägg om Bella här, men mig har hon verkligen tappat som följare och, i förlängningen, en potentiell kund. Jag tror att Bella och alla personer som sköter hennes sociala medier borde ta sig en funderare för jag tror inte att jag är den enda som känner så här.

      Skulle vara intressant att veta om ni som läser/läst Blondinbella har fått ett ökat intresse att följa Bella efter de relativt täta uppdateringar som Bloggbevqknkng förser oss med, eller tvärtom känner att behovet blir mättat och därför slutat klicka sig in på hennes blogg.

      Själv håller jag med ovanstående talare och känner att jag faktiskt inte längre bryr mig om henne.

        Samma här ?

        Slutat läsa hennes blogg. Känner mig nöjd med infon här. Fast följer henne på insta iofs, mest för hennes instastories ?

          Jag kan kolla hennes instastorys ibland jag med. Förut var de faktiskt lite roliga men nu är det ju bara samma sak.

          Bella startar dagen med kaffe eller smoothie, Bella boomerang-går på en gata, Bella tramsar med Simon, Bella tittar på sina förpackningar, Bella boomerang-vinkar, Bella tränar, Bella filmar sig när hon går, Bella kollar mailen, Bella dricker vin.
          Upprepa i oändlighet.

        Läser inte hennes blogg sen i somras. Lite uppdateringar här är kul, annars struntar jag i hennes sociala medier.

          Jag läser inte hennes blogg längre och har blockat henne på IG (sponsrade inlägg symtes annars i min IG).

        Läser bara om blondinbella här, har tidigare följt henne men slutade när hon bytte plattform till world of isabella. tycker infon här är mycket intressantare än själva bloggen.

    Äsch, det är väl inget nyhet att ett människoår är värt flera i Blondinbella-år?

    Fast nä, här tar jag nog Bella i försvar (första gången någonsin), att blanda ihop 2011 och 2012 kan nog hända vem som helst och sen har hon räknat hela år. Förstår inte varför hon skulle ”ljuga” om 5,5 år eller 7 år, oavsett är det sjukt länge

    Sen är jag precis som alla andra cynisk och tänker att det måste finnas en baktanke med att det inlägget dyker upp just nu

      Jag tror också så… 6 år eller 7 år är ju absolut ingen skillnad, låter lika mycket. Tror absolut hon ljuger om massor av saker men här tror jag bara hon räknade fel på ett år alternativt inte tänkte på dagen det var officiellt utan dagen då kontakten började knaka i fogarna.

      Jag tror hon är lite mer taktisk kring vad hon ljuger om.

      Hon skrev ju för några veckor sedan att hon tagit upp kontakten/skulle träffa/(kom inte ihåg exakta formuleringen) med en person som inte funnits i hennes liv på sex år, så det är nog inget att haka upp sig på. Då borde hon ju skrivit nåt annat där också, tänker jag?

      Fast bloggare gör alltid sådär och de räknar ALDRIG fel åt andra hållet. ”ett år hit o dit”, hon skulle exempelvis aldrig råka skriva att det var 4 år sen om det var 5 år.

      Samma med Nellie som sålde sin häst som BARA hon hade hanterat i 5 år, så hade hon i själva verket bara haft den i 3,5 år. Hade aldrig hänt att ”felräkningen” var åt andra hållet. De överdriver som vanligt.

    Hon är så van att ljuga så det går av bara farten. Jag får psykopat-vibbar av Bella. Hon tror att hon kan göra vad som helst.

    Så knäppt att i hennes lilla truman-liv så ska allt ut på bloggen, finns inget hon inte vill vrida pengar och uppmärksamhet ur om hon kan. Undra hur länge hon kommer spinna på denna story

    Jaha, lagom till hennes serie. Oväntat..did´nt see that coming…..*himlar med ögonen* Jaaaa, detta låter cyniskt och kallt men hur konstigt är det att man drar den här slutsatsen när hon själv ideligen bekräftar att hon provocerar och i princip allt hon skriver är strategiskt uträknat?

    Nu kommer säkert middagen på något vis ha ett inslag i serien, Bella lite rörd och sedan återförenas de i en varm kram. Sedan måste hon ju fortsätta spinna på detta, kanske slänger in några ”gräl” om barnen, pappan som har åsikter kring hur hon har dem etc.

    Finns bara ett ord för detta: sjukt. Oerhört sjukt.

    Hon är inte dum hon Bella! Klart att en återförening med pappan lockar till sig läsare, och även tittare om hon ska spela in tv-serien!

    Skriv om hur Linda-Marie behandlas av Tourn eller Iconfest på Instastories. Blir så arg!!

    Sen kommer inläggen om hur tacksam hon är och bla bla bla.
    Ett tag trodde jag faktiskt hon tyckte det var jobbigt driva bloggen, men nu är det så tydligt att hon njuter av att producera de långa, detaljrika historierna om sitt mående hela tiden. Me, me and me.

    Det låter orimligt att annonsera på bloggen att hon ska återförenas med sin far. Sådant vore det nog klokt att hålla privat.

    Herregud, vem bryr sig om det var 7,5 eller 5 år sen. Som läsare kan man ju inte veta exakt när saker o ting skedde. Tror inte ens Bella gör det.

    Alltså är det bara jag som blir illa till mods av att läsa alla dessa kommentarer? Jag är all for att (befogat såklart) kritisera någons varumärke och handlingar men att skriva att Bella är psykopat, patologisk lögnare, mytoman, att hon är helt sjuk osv osv är på en helt annan nivå. Det är så grova saker att skriva om en person. Nu tror jag inte att Bella går in här och blir ledsen av det hon läser men det känns som att ribban för vad som är okej att haspla ur sig i kommentarerna sänkts något så otroligt, speciellt i inlägg som handlar om henne. Det går att kritisera en person utan att slänga sig med hobbydiagnoser och annat, tror stämningen i kommentarsfältet hade blivit lite trevligare då 🙂

      Men Bella som säger rakt upp och ner att får hon 80 procent positiva reaktioner så har hon ”misslyckats”, sätter väl ändå ribban för vad folk tycker och tror om henne?? Det är ju verkligen helt sinnessjukt att njuta av att playa med människor??

        Ja men det är skillnad på att inte tycka om någon (jag tycker själv inte om Bella av många olika anledningar), och att spy ur sig hat i den hårda jargong som jag tycker finns i kommentarerna här. Det här med att hon ”playar” människor, hur många företag kör inte med PR-trick och provokativa reklamkampanjer? Bella kör bara med samma spel som många andra företag, enda skillnaden är att hon frontar företaget som person och har gått ut i en podd och erkänt detta. Därmed inte sagt att det är rätt men att kalla någon psykopat för att hon använder sig av PR-trick är lite väl hårt kan jag tycka.

          Att hon använder PR-trick på samma sätt som andra företag håller jag nog inte med om. Tycker det är en väldig skillnad när PR-tricken involverar hennes privata relationer och personer som inte valt att få sina privatliv uthängda på det här sättet. Hon säljer ut sina barn, sin ex-man och sin familj för att hon som företagare ska tjäna pengar och det tycker jag inte är ok. Sen håller jag med om att man inte ska kalla henne psykopat osv.

          Vad spelar det för roll vad andra företag gör?? Här har vi ändå en MÄNNISKA som sitter och myser över sin strategi för att tjäna så mycket pengar som möjligt.

          Tycker klimatet på Bellas blogg borde diskuteras, varför hon som vuxen människa och förälder låter människor dagligen sitta och kränka, hata, uppröras och svära åt varandra i ett forum där HON har det yttersta ansvaret. Där hon brer på för att få igång folk ännu mer och tittar på under total tystnad. Ingen säger nåt om det, vilket ansvar har Bella??

            Fast Bella ÄR ju sitt företag nuförtiden. Jag kanske är cynisk men jag tar liksom för givet att alla influencers och övriga kändisar med närvaro på nätet alltid försöker sälja någonting, att förhållanden i Hollywood till stor del är fake för publicitet osv. Jag tycker att samhället vi lever i där det har blivit såhär och allt går ut på att konsumera hejdlöst och tjäna pengar på en falsk image är vidrigt och jag vågar inte tänka på vad det kommer göra med generationerna som växer upp med detta. Allt jag säger är att det är lite grovt att kalla någon psykopat för att personen reproducerar samma mönster som genomsyrar allt i vårt samhälle: att allt kan och ska kapitaliseras på.

            Och på samma sätt kanske klimatet på denna blogg borde diskuteras….:)
            HÄR sitter ju folk också och kränker, hatar, blir upprörda och svär.. över Bella, vilket var det som togs upp i en kommentar ovan.
            Folk som kommenterar här borde rannsaka sig själva lite och fundera på vad de säger egentligen.

      Men har du ens lyssnat på hennes medverkan i Schulman? Jag förstår att det som skrivs om henne kan låta hårt – om du inte har lyssnat på intervjun. Allt som skrivs om henne och tycks har ju en stark bakgrund i hennes egna uttalanden.

        Hennes beteende är inte sunt nånstans och jag är iaf glad att vissa faktiskt reagerar. Karma kommer bita henne i baken och det gör det ju redan eftersom hon har så svårt med relationer… Tror ingen friskt funtad individ skulle klara av att driva Bellas älskade strategi en längre stund

        Nej jag har i och för sig inte lyssnat men har läst det som citerats här i bloggen och förstår absolut att folk är upprörda. Dock har jag aldrig själv läst Bellas blogg så det kanske är därför jag inte känner mig lika utnyttjad. Jag förstår ilskan och jag tycker att denna köphets som finns i samhället idag och som frontas av influencers är vidrig, men jag kan liksom inte se Bella som mer än ett symptom på allt detta. Det måste väl finnas bättre sätt att kritisera detta fenomen än att gå till rätt hårda personangrepp?

      Och jag blir illa till mods av att hon eventuellt utnyttjar situationen med sin pappa att locka till sig fler läsare/kunder.

      Det är en slutsats som är oundviklig att dra efter vad hon gått ut med på senaste tiden om strategier för försäljningen av varor/bloggen. Kalla henne öknamn är givetvis inte rätt men tycker de flesta här är konstruktiva och sakliga i sina kommentarer.

        Verkligen. Tycker de flesta kommentarerna är otroligt städade med tanke på hur Bella själv agerar på sitt eget forum – där det värsta släpps förbi för att skapa drama.

    Lite komik på att vissa blir upprörda av att Bella blir kallad psykopat, samtidigt som det är det hon själv kallat sin egen pappa öppet… :p

    Tycker inte åren borde vara huvudfokuset i detta inlägg utan att hon överhuvudtaget väljer att skriva om återföreningen – eller kanske rent av det faktum ATT de återförenas och syftena bakom det. Det är ”värre” än att hon faktiskt kanske omedvetet sagt fel angående när hon sist träffade sin pappa.

    Men kan ngn förklara varför hennes pappa är skriven på samma adress som hon sedan lång tid tillbaka…?

      hitta.se säger inget om var människor är folkbokförda.
      Kolla på någon sida där man uppdaterar från Skatteverket. T ex upplysning.se eller ratsit.se

      Det är han inte.

    Återföreningen kommer även lägligt med tanke på att nya Löwengrip släpps snart. Hon kanske skulle återförenats med sin pappa oavsett, men att hon skriver ut det som ett sorts click-bait i bloggen är enbart för att locka till sig bloggläsare inför lanseringen. Tror även, som många skriver, att det har med serien att göra. En människa med integritet (Kenza exempelvis) gör det privat. Men, hon kanske vill vara som Kardashians, det verkar ju onekligen så. Ena dagen Oprah, andra dagen Kim Kardashian… men men, man får hoppas att man har fel!

    Ok här är min teori!

    Bella slirar ju ofta på sanningen. Jag tror hon drog iväg lite när hon träffade Odd, gjorde sin egen version av hur jobbig pappan var. Odd tog detta på stort allvar (han verkar ju lite fyrkantig), så han tar Bellas parti till 100 % och stöttar henne till att bryta.

    Dessutom hade pappa Per synpunkter på Odd (inget konstigt med det, Oddan verkar ju varit rätt impulsiv och angelägen att snabbt som tusan bilda familj, klart Bellas pappa var skeptisk, särskilt eftersom han vet att Bella är en vindflöjel utan dess like, som rycks med i allt. Gissningsvis hade Per bättre kännedom om Bellas psykiska hälsa vid tiden än vad Odd hade också.)

    Sååå det blev en slags krasch mellan männen i hennes liv, och eftersom konsekvenstänkande och empati inte är Bellas starka sida löpte hon linan ut och bröt helt med pappan.

      Att skaffa barn snabbt är också en grej som är vanligt bland män som misshandlar. Då knyter de kvinnan till sig för resten av livet…
      ytterligare ett tecken på att allt inte stod rätt til.

    Har ni läst Bellas senaste lunchprovokation?
    ”Jag älskar ljudet av klackar som går över ett golv. Jag älskar det nästan lika mycket som när jag gasar på med min Porsche. Två saker i vardagen som gör mig peppad!”
    Hungriga läsare med dalande blodsocker förväntas förstås reagera på detta.
    Gasa på i Porschen och klappra inomhus med klackar! Usch.

      ”Jag älskar ljudet av plågade kvinnofötter och accelererande klimatförändring, nappa nu alla pk-feminister och miljöpartister! Jag jobbar ju hårt här!”

      För någon dag sen skrev hon ju om hur Sally ätit en bit playdoh och hon ryckte på axlarna åt det ”hoppas det inte är giftigt” förmodligen med förhoppningen att alla mamma-läsare skulle förfasa sig.

      Börjar hon bli desperat? Var nog fånigaste försök till att provocera som jag hört…..vad blir det nästa gång? ”älskar ljudet när min garderob i min walk-in closet stänger sig, -POWER”

    Jag tror inte att Bella ville skiljas. Hennes inlägg strax innan vi fick veta att dom skulle skiljas, om att hon skulle förlåta om Odd var otrogen förklarar ganska väl att hon aldrig skulle ge upp förhållandet frivilligt. Han fick nog pga hennes beteende och det har hon vänt till att det var hennes eget val att skiljas. Förstår ni inte det?

    Haha asså det är så orimligt att hon skriver att hon är superlycklig och glad över att ha kontakt med sin pappa igen, och sen gör man en enkel googling och hittar hennes gamla inlägg där har skriver att hennes pappa är psykopat och att hon inte orkar mer.

    Jag tror på riktigt att den här människan (blondinbella) själv är psykopat, och det är väl ärftligt? Just saying…

    Annars tror jag att Odd har fått pengar av Bella genom någonslags av överenskommelse. Hur kan han annars äga en Lexus + hus på Lidingö? Han har ju inte haft någo super bra jobb och inte har han ju nästan någon utbildning heller.

      Ja eller de hade ju en bodelning när de skilde sig och förmodligen fick han väl ut en del där?

    Först skriver hon att hon ska träffa sin pappa, sedan blir det ingen rapportering. Allt detta för att vi ska klicka hennes sida för att se om hon uppdaterat. Snacka om att kunna utnyttja alla i hennes omgivning för att få klicks

    Googlar man lite kan man ju också se att Per, hennes pappa, igen jobbar för Löwengrip invest. Alltså är detta antingen ett skådespel från Blondinbellas sida. Jobbar pappan för hennes firma igen så har de ju med säkerhet träffats före detta.

    Tyvärr lyckas jag inte få fram alla inlägg i Bellas arkiv, men 30 september 2012 så var Bella och O hos pappan och käkade och sen gick trion på bio.
    Varför jag googlade upp det? För att det STÖR mig när tidsrymderna inte stämmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.