50 shades of Maxinne Björk

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,196163″ ap mute yot ]

Maxinne Björk befinner sig i Thailand för att utbilda sig inom någonting jag vet på tok för lite om för att sammanfatta men det verkar ha med yoga, tantra och ”spirituality”/andlighet att göra – något som jag saknar kunskap om.
Vill ni däremot veta något om Knutby så är jag er ”go to person”.

Men, tillbaka till Maxinne i Thailand.
Jag har alltid ansett mig själv vara en relativt frigjord person men efter att ha läst några av Maxinnes blogginlägg, tittat på några filmer på Insta Story och sett några bilder så inser jag att jag är ungefär lika frigjord som THK är smal. Inte alls, med andra ord, men jag kan inte låta bli att med skräckblandad förtjusning känna en viss nyfikenhet.
Vissa saker framstår som extremt märkliga för mig – förmodligen på grund av bristande kunskap mm – men jag är alltid öppen för att lära mig nya saker.

I videon här ovan så borde det även finnas med ett klipp där hon blandar saft på sin egna mens och klunkar i sig men den missade jag tyvärr och fick det hela enbart återberättat för mig.

Och på mina sexpartners – wow. Jag blir så attraherad av en animalistisk svettdoft att det är galet. Jag skulle föredra min älskare att komma direkt från sitt yogapass/träningspass, heltäckt i svett så att jag bara kan få lukta överallt i evigheter. Igår till exempel, efter mina galenskaper i djungeln (för er som såg på min instastory haha…). Så träffade jag en av mina lovers här, som jag är utomordentligt väldigt attraherad av både till hans yttre och inre. Han kom hem till mig efter sin spelning där han spelat olika instrument i flera timmar, totalt dränkt i svett efter hand prestation i denna tropiska värmen, med håret uppsatt i en knut i all sin manlighet. Det är helt sjukt hur attraherad jag kan bli av att känna den doften nu, som jag en gång till och med ansett som avtändande. Förr hade jag nog önskat min partner att ta en dusch först till exempel.

Men nu istället, så vill jag bara kyssa, lykta och dränka mig själv i min partners olika könsdelar, armhålor och andra grottor. Och efter timmar av sex där man är helt insmorda i varandras svett och kroppsvätskor, så vill jag inte ens duscha för att jag älskar doften av nydoftande sex. Också med kroppsbehåring, ju mer desto bättre. En helt rakad penis eller vagina är inte alls speciellt inbjudande längre. Alla tycker vi olika, men dessa är mina attraktions preferenser. Älskar mitt nya naturliga jag <3//Maxinne

Att sitta på en redaktion med mer eller mindre nya människor som jag inte känner så väl och läsa det här beskrivande inlägget av Maxinne resulterade i att jag blev pionröd om öronen.
Jag som anser mig själv vara allt annat än pryd och lättgenerad men tji fick jag.
Mina örsnibbar mer eller mindre matchar den färgglada tröja jag har på mig i videon här ovan.

Men tänk om alla tänkte och kände på samma sätt som Maxinne gör om kroppslukter och vätskor?
Vad härligt avslappnade vi alla skulle vara då..
Ingen panik över den där 0.1 mm stubben under armarna som kanske och eventuellt kan lukta yttepyttelite svett efter en hel dag i en polyestertröja från Daisy Grace(!).
DeoDoc kan tacka för sig och företagen bakom tortyrredskapet epilatorn får byta bransch och istället lansera en minigräsklippare för kattgräs.

Den här texten glömde jag i originalinlägget men det är sannerligen också en lite märklig sak att göra:

Så innan jag gör något annat på morgonen går jag upp, värmer upp som vatten, lite varmare än min kroppstemperatur. Sedan sveper jag det hela snabbt och hoppar upp och ner några gånger medan jag ”masserar” en punkt i mitten mellan och under mitt bröst.

Sedan spyr jag upp det. Bara vattnet, eftersom jag inte har något annat i min mage. Det är inte dåligt för dina tänder på samma sätt som vanlig spya är, utan detta har inte all syra i sig efter som det bara hinner komma ner i magen och skaka om lite. Det hjälper bara att rengöra magens slemhinnor från många toxiner som fortfarande sitter fast där, vilket kommer att göra matsmältningen under dagen värre om de inte rensas bort. När jag hörde om det här först, tänkte jag.. ”Neeeej… Det kommer att bli som en mini Kambo ceremoni varje morgon att behöva dricka och kräkas massa vatten”. Men… det tar inte mer än 5-10 minuter. Det är inte super trevligt, men det är inte heller super obekvämt.//Maxinne

174 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men så är det väl? De som man verkligen attraheras av, deras svettlukt om den är färsk tycker man också mycket om om inte mer än en parfym som inte är ens egen doft?

      Ja jo det kan stämma.. Jag tycker inte min mans svettlukt luktar äckligt men däremot tycker jag det är äckligt om han är pissvåt av svett då vill jag gärna inte bada i hans svett ?

        Håller med. Våt svett på min hy kliar och irriterar.

      Nej så är det inte. Jag hatar svett, spelar ingen roll vems den är, svett och smuts är äckligt. Risken för att få UVI av sex ökar kraftigt om man själv och partnern inte är helt rena (pga bakterier som finns på huden men som absolut inte ska in i dig), så det har en klar hälsomässig fördel att se till att båda parter är nytvålade innan man sexar. Cleanliness is next to godliness!

        Nja. Fördelar och nackdelar det där när vi pratar UVI.
        Många får infektion efter att de har badat eller om de har tvättat sig för mycket. Slidan ska tvättas med ljummet vatten eller olja. Och torkas framifrån -> bak.

        – De bakterier som finns runt slidan och vaginan är oftast där för att de ska vara där. Vi ska inte tvätta oss allt för mycket och absolut inte med tvål.

          Endast egen erfarenhet (eller ja, även många kvinnobekanta och familj): har endast fått uvi efter sex med otvättade män. _endast_.

            Hur vet de det? Det vanligaste är att en smittas av sina egna bakterier från tarmen.

              För att de har haft samma rutiner, matvanor, tvättvanor, klädvanor? Och sedan direkt efter att ha haft sex med man= uvi.

                Det har nog mer med gnuggandet att göra inte bakterierna specifikt på deras män.

                Ja, pga egna bakterier lätt kommer in i urinröret då. Alltid kissa efter sex är ju det vanligaste tipset för att slippa uvi.

                  Ja du får tro vad du vill, men för mig går läkarvetenskapen före anekdotisk bevisföring.

                Och du vet med säkerhet att det var otvättade män de hade sex med? Hur vet du eller dom att de var otvättade ens och de har väl knappast penetrerat dina vänners urinrör? Så mycket bs. Man blir inte ”smutsigare” av att ha tränat 1h, bara svettigare. På samma sätt som man bli svettig av sex.

                  Du är medveten om hur nära urinrörets öppning är till slidöppningen?

                  Och ja, de var otvättade iom att de kom direkt från jobb/träning. Aldrig problem när _de_ var nyduschade. Och ja, jag är medveten om att det är en konstig sak att hålla reda på, men vi pratade och noterade sedan varför vi fick uvi.

                  Och nej, konstigt nog kom aldrig problem med uvi efter kul med dildos, enbart efter penetration i samlag med män.

                  Jag tror dig inte, dildos om något är bakteriehärdar ?

            Då måste jag vara speciell, som fick UVI efter sex med min väldigt rena man. Hamnade på sjukhus 2 dagar!

            Men uvi efter sex beror väl inte bara på hur ren mannen är? Vissa får uvi så fort de ens tittar på en penis medan andra (jag tex) kör utan kondom jämt och har inte haft en uvi någonsin. Så klart ska man inte köra otvättat mellan 2an och fiffin, men borde väl vara så att man har olika lätt för att få uvi också, eller!?

          Vulvan tvättas, inte slidan. Nån jävla grundläggande koll på anatomin har du väl ändå allvetande Hmmm?
          Detsamma gäller Maxinne. En rakar vulvan och venusberg INTE vaginan.

            +1

            Nja du rakar väl inte vulvan (där även bland annat inre blygdläppar och klitoris räknas), om vi nu ska vara så millimeterexakta. Iofs kan man väl ha hår lite överallt så..

              Nej sant i och för sig, det är ju blygdläppar och venusberg som rakas. Hur som helst kan man inte ens raka vaginan och det var det jag skrattade åt.

            Anonym kl 14,42: Googla själv om du nu inte tror mig och alla gynekologer. Om du pratar runtomkring de yttre blygdläpparna är jag med men inte innanför.

            Tack för trevlig samtalston. ?

              PS Brukar du tvätta dig med tvål i näsan? Om inte fundera på varför du inte gör det. 🙂

              Googla vad Hmmmm? Jag påpekade att du skrev att slidan tvättas (och torkas framifrån och bak) när du egentligen menar vulvan. Slidan ska varken tvättas eller torkas. Ps. Du är den sista som ska säga nåt om trevlig samtalston.

                Så du hänger upp dig på att jag inte använde rätt substantiv hela vägen? Oh my. ? Var det allt du lyckades hitta i ditt försök att hänga mig? ??(Jag skrev också …”De bakterier som finns runt slidan och vaginan är oftast där för att de ska vara där.”)

                Men i vilket fall du ska inte tvätta VULVAN heller med tvål. Nöjd?

                Och jodå. Jag är precis rätt person att prata om trevlig samtalston. Innan du klev in så var vi alla trevliga och civilicerade här.

                Tudels!

                Och jag förstod faktiskt inte vad det var du påpekade jag skrivit fel. Kan ha något att göra med otrevlig ton men också pga ofullständig grammatik.

                Ett sätt som fungerar på mig; Slida? Menade du vulva?
                Så hade jag svarat; Ja det gjorde jag.

          Helt fel, fråga vilken urolog som helst. Första bud om man har problem med UVI är att BÅDA ska vara helt nyduschade. Räcker inte med att man duschade i morse utan det ska duschas igen före sex. Och tvätta INUTI slidan ska man aldrig göra! Kroppen inkl rumpan och alla yttre könsdelar.

        Bästa sättet att undvika UVI är att alltid kissa efter sex. Gör man inte det, ökar risken för att få en infektion.

          Varför har vi inte dessa problem efter penetration av dildo då?

            Jag vet inte Anonym, jag är faktiskt något ointresserad av dina dildolekar och varför du inte får urinvägsinfektion av dem. Men en vild gissning är att den är full av dina egna bakterier och inte av bakterier från en annan människa. Bakterier som sitter där oavsett om du anser personen vara ren eller smutsig. Men det är klart, dina erfarenheter trumfar säkert allmänna rekommendationer i korrekthet.

              ?

        Sprang hela mänskligheten runt med uvi i tusentals år isf?

    Vad vet du om knutby?

      När jag var aktiv pingstvän så var Knutby vår ”systerförsamling”…
      Jag lämnade precis innan Helge kom in i bilden som tur väl är…

        Åh intressant. Tur att du lämnade och hoppas du mår bra. Jag är uppväxt under liknande omständigheter som Knutby, och har en ptsd-diagnos pga det….det är hemskt hur lätt det verkar vara att manipulera oss människor

          Jag har faktiskt bara positiva minnen av Knutby och människorna där, samtidigt som jag förstår hur det kom sig att människor mer eller mindre blev hjärntvättade där.

            Kan du inte berätta mer om när du var pingstvän? Hade ingen aning om det här!! Du kanske redan har gjort det förresten? Jag har läst bloggbevakning då och då rätt länge men det var först för 2-3 veckor sen som jag fattade att du inte är en anonym bloggare, CHOCKEN hahaha! In a good way såklart!

              Hahaha… nä, jag är allt annat än anonym.
              Jag gick ut med min identitet nästan direkt när jag startade bloggen.

              Jag tror jag skrivit om tiden som Pingstvän här någonstans – antingen i ett frågeinlägg eller i någon kommentar. Jag ska se om jag kan hitta det.

                Jag är uppvuxen i en annan frikyrka och har tagit med mig en himla massa fina erfarenheter därifrån. Mycket värme och gemenskap. Tycker att det är synd att religiös övertygelse är så pass tabu idag att man knappt vågar nämna de positiva bitarna.

    Vilken oerhörd lättsam inställning! Önskar jag kunde vara hälften så avslappnad som maxinne verkar bara gällande sex ?

      Tycker mest det känns lite äckligt och vulgärt om jag ska vara ärlig.. Varför ska man vara så öppen och ”avslappnad” gällande sex? Varför ska man ”tvinga” på andra sin kropp och sexualitet?

        Jag upplever henne bara som en flummig exhibitionist som älskar att visa sig fram. Tycker det hon håller på med har oerhört lite med andlighet att göra.

        Vilka är det hon tvingar på sin kropp och sexualitet? Sina följare?

          Inte ens sina följare skulle jag säga. Ingen tvingar någon att följa henne ju?

            Precis. Hon har inte tvingat sig på någon

        Varför inte vara så öppen och avslappnad? Vem skadar det? Tycker det ska respekteras lika mycket som någon med stängd och oavsplappnad syn på sex

        Nja: du är antagligen pryd och stängd när det kommer till sex. Du kan inte förstå och relatera till det här inlägget och det man inte förstår blir man oftast provocerad och rädd för därav din negativa kommentar. Kanske känner du tom ett sting av upphetsning av tanken på svett och rep men det blir du ännu mer rädd och provocerad av vilket också resulterar i den här kommentaren. Öppna dina sinnen ?? Mvh Hobbypsykologen

          Varför måste man vara öppen om sitt hela sexliv? Man är inte pryd bara för att man inte skriver om det som i ett inlägg till FIB-AKTUELLT. Du är ingen hobbypsykolog, du är en creepy skugg-sexolog som blir tänd på att påtvinga folk attribut inom sex som bara visar hur avvikande dina egna sexuella preferenser är.

        Jag kan nog för många ”pryda” upoleras som vulgär osv. I mitt fall handlar det inte om att jag vill tvinga på någon min sexualitet och jag försöker tänka på att tona ner mig och självklart anpassar jag mig efter situation. Men för mig är sex ett intresse. Inte bara sexet i sig utan också att lära sig om sexualitet, erotisk konst, nyheter bland sexleksaker, fota sexiga bilder etc. Jag följer många konton med dessa temat (inte maxinne dock) just för att det är lite av ett intresse. Jag omger mig gärna med likasinnade på samma sätt som hästmänniskor gärna hänger med andra hästmänniskor, både irl och på sociala medier☺

        Tvinga? Ingen tvingar dig att läsa hennes inlägg/blogg.

      Nej usch! Lunchen höll på att komma upp igen när jag läste detta….

        Jag syftar inte direkt på Att man behöver vara öppen med att dela med sig av det utan snarare den avslappnade känslan när hon väl har sex.

      Ni tkr alltså någon annans sexualitet är äcklig? Hon skriver ba öppet i sin blogg. Herregud lägg ner

        Ja.

        Gillar du bajssex? Inte? Tycker du andras sexualitet är äcklig?

          Nej jag gillar inte bajssex. Och nej jag äcklas inte av andras sexualitet. Men jag kan bara tala för mig själv.

          Jag tkr inte det är äckligt att någon annan gillar bajssex, de får gilla vadfan de vill. Jag sitter inte bakom en skärm o ba ”OMG SPYYR” om nån nämner nåt de gillar

    Men fyy ? tur att vi är olika.. Har inga problem med en orakad pung o mannen min har inga problem med min orakade snippa. MEN det där med dränkt i svett är bara personligen för äckligt. ?

      Blir ni aldrig svettiga under sex?

        Det är en JÄVLA skillnad på ny och gammal svett.

          Så när blir svett gammalt då? Och vad är den ”JÄVLA” skillnaden? Den verkar extrem… När passeras gränsen mellan gammalt och nytt och hur fort? Går det på en sekund eller en timme? Varför blir du ens arg? Vad är det att bli upprörd över? Svett är vatten och salt, det börjar lukta först när den har reagerat med bakterier på huden, som finns där oavsett.

            Ny svett: luktar ej. Gammal svett: sniffa på ett par strumpor som inte tvättats sedan träningspasset för två dagar sedan. Behöver du en mer simpel förklaring?

              Jag har inte sex med strumpor så varför ska jag lukta på det? Luktar du gamla strumpor när du har svettats? Det har varken jag eller min man någonsin gjort.

        Jo, ibland, men jag föredrar att bli svettig under och efter sex än att vara svettig redan innan sex

        Jo klart.. iaf han, själv svettas jag inte så lätt.. MEN att påbörja sex när man är helt genomblöta av svett är väl en helt annan sak. Usch ?

    Blä ?

    Jag tycker det beror otroligt mycket på omständigheterna. Om man tex bor på något fint hotell tillsammans så hade jag inte alls uppskattat om han var svettig, smutsig osv. Skulle vi däremot vara på ett ställe där det passar sig så kan det vara otroligt tändande när allt inte är kliniskt eller parfymdoftande.

    Haha, tycker faktiskt inte alls det låter särskilt härligt att vara helt insmord i varandras svett och kroppsvätskor men som hon säger…vi är alla olika. ? Ny svett har jag inget problem med men efter ett tag luktar det ju inte sommaräng direkt så föredrar nog nyduschat ändå…och rakat med för den delen så är kanske inte så mycket för naturligt då helt enkelt. ?

    Åh herregud nej! Känner mig pryd och gammaldags. Just tvåldoft går jag inte igång på (så maken behöver absolut inte vara helt nyduschad). Men svett och smuts och insmord i varandras kroppsvätskor(!?). Nej tack.

      Fast nytt svett är inte smutsigt och hon skrev att hon tände på att han kom direkt till henne efter tex ett yogapass. 🙂

        Och hur länge är svett ”nytt”? xD det börjar lukta så fort det kommer i kontakt med tillräckligt mycket bakterier på huden…

          Beror på vad vi kallar lukta. Ja det luktar men luktar det illa? Och svetten i sig är ren och bakterierna fanns där redan innan svetten blandades med dem. Så det är inte smutsigare än för 10 minuter sedan. 🙂

        Ja ny svett är jag också ok med (inom rimliga gränser). Men blandat med andra kroppsvätskor går det bort. Nej tack.

    Kul för henne att hon vet vad hon gillar. Men jag kommer nog aldrig se henne som något annat än en sexköpare, det kan lika gärna stå ”torsk” på hennes panna för min del.

      Jag tänkte faktiskt samma men skrev det inte för jag vet inte hur det ligger till.

      Håller med.

      Har aningens svårt att förstå hur man tänker när man publicerar allt om sitt sexliv för alla att se, låter sig bindas i rep och dokumentera det, dricker sin egen mens och slutligen köper njutning och sen kallar det för ”massage”.

        Hon har ju även kurser i hur man bäst ska runka av en man. Hon kallar det dock lingam massage, men det är en kurs i handjobs (med modell), precis som den yoni massage hon själv fått där hon fick typ 100 orgasmer. Jag har väldigt svårt att se skillnaden mellan detta och sexköp.

          Jag skulle iofs gärna gå på en kurs i erotisk massage. Inte i syfte att få orgasm under kursen utan för att kunna använda hemma med partner. Förvisso behöver man ju inte ha levande ”modeller” på en sån kurs jag tänker på.

      Vänta..vad har jag missat? Har Maxinne köpt sex??

    Känns väldigt flummigt bara

    Tycker hela grejen med sex känns väldigt 2017. Nu ska man spela Fortnite istället.

      Sex?

      skönt, känns gött o va lite inne

        inte för att jag spelar fortnite, men man kan ju inte vara fulländad.

      Viktor: Är det inte där alla peddos hänger nuförtiden?!?

        Ska vara ärlig och erkänna att jag inte är så inne som jag verkar… Jag har bara spelat Fortnite i tio minuter, och det var 2017. Men med tanke på hur många unga som spelar Fortnite så låter din teori rimlig tyvärr.

          Har för mig att det skrevs i nyheterna om det för någon dag sedan. ?

      Fortnite är livet! ?

    Nej fy.

    Svett och kladd är bara hett tycker jag. Min man är som bäst när han kommer från gymmet, hinner jag ta tag i honom innan duschen så är jag nöjd?

    Tycker det är mer fascinerande att den där djungelturen resulterade i bilder som skulle passa i vilken våldsförhärligande tidning som helst med lättklädda damer. Kul att hon hittat sina preferenser och vill vara så öppen med… allt.

    Och samtidigt raderas hundratals bilder av instagram (tjock kvinnokropp i bikini, orakade kvinnoben i shorts, barn som ammas) som inte är i närheten lika sexuella.

      Instagram raderar pga att användare anmäler bilderna. Kanske inte kommit så många anmälningar på de här?

        Vet bilder som massanmälts men fått vara kvar, enbart pga att personen i bilden ej varit normsnygg.

          *-ej

          Så är det säkert, men då har ju instagram gjort en bedömning. Har de här bilderna anmälts och instagram låtit dem vara kvar?

            Ja, för det har varit i princip kampanjer för att anmäla vissa bilder. Två likadana (exakt bortsett från modellen) bilder, den ena med en normsnygg person. Gissa vilka bilder som togs bort.

    Oj fet flummig hippievarning här. 1968 ringde och ville ha tillbaka sin blogg.

      Fanns det bloggar 1968? ?

      Sluta kränka hippierörelsen! Hmpf

      / Superkränkt hippie här va

      Det Maxinne håller på med är exhibitionism av högsta grad utan gränser…

      Vad är det f.ö för fel att vara ”flummig hippie”? Hellre det alla dagar i veckan än en styrd robot som bara lever inom samhällets ramar och normer.

    Svett är väl rätt trevligt på snubbar men övriga kroppsvätskor är jag väl inte så sugen på att gnugga in mig i. Men what ever floats your boat osv. Däremot är jag helt chockad över vilka bilder som hon tillåts lägga upp, när Instagram plockar ner bilder på LD’s armhåla varannan dag. Handlar det om att Maxinne är ”snygg och smal” (enligt rådande normer) och därför har existensberättigande? Så jävla sorgligt det är, den här synen på kvinnor.

      Nakna kvinnokroppar (eller delar av den) som inte syftar till att behaga mäns ögon brukar inte uppskattas. Dessa bilder behagar på många sätt, bland annat att hon är normsnygg. Finns många konton med liknande bilder där instagram bedömer att de inte bryter mot reglerna, samtidigt som ex en ammande kvinna bedöms som stötande och plockas bort pga naket bröst skymtas. Det ena behagar männen, det andra gör det inte.

    Gillar sättet hon skriver på, avslappnat och öppet. de bästa sexet jag har haft är med partners jag tycker luktar gott, då även svettet. är la lite så vi människor funkar?

    yay sex!

    ”Och efter timmar av sex där man är helt insmorda i varandras svett och kroppsvätskor, så vill jag inte ens duscha för att jag älskar doften av nydoftande sex.” uuuuäk, jag är alldeles för mycket neat freak för detta. 😀 Vem ÄR denna människa?? Åker hon bara runt och är ”andlig och fri”? Aldrig läst hennes blogg, men måste ta mig en titt.

    OT: kikade lite på Englas följare och en del av dem påminner om Mogis följare- inga inlägg själva men följer många konton. Köpta?

    Kul att hon skriver att hon älskar kroppsbehåring, på både sig själv och andra men sen på hennes nakenbild kan en fan inte se en uns av hår på kroppen.

      Hon skriver på sin blogg 1/4 gällande ett besök på någon salong ”Vi spanade in mina bikinilinjer även hur solbrända dem var, om det kanske skulle gå att göra IPL för att lasta bort håren bara precis i bikinilinjen, men jag var alldeles för brun haha.”.. hon kanske ändrat sig på två veckor och gått över till den neutrala sidan…?!

        Det är ju skillnad på vad man gillar med sig själv och attraheras av på andra. Jag vill vara rakad, men det stör mig inte om min flickvän inte är det

          Absolut. Kan även vara så att jag är helt obrydd i min (och andras) behåring, men min partner tänder på att jag rakar/inte rakar mig. Och då jag själv inte bryr mig så gör jag det för den andras njutning

            ? Jag svarade på Nannas kommentar, som hintade om att hon skulle ändrat åsikt. Inte rakning överlag

              Och jag höll med dig och gav en till anledning till varför hon ev är rakad ? jag kanske uttryckte mig otydligt

                Olej, ja så kan det också vara såklart 🙂 Same same

          Hmm jag missuppfattade kanske vad Maxinne skrev i texten som Cam saxat in i inlägget, hon kanske gillar hår på andra men inte på sig själv..? Hon visar upp sina håriga armhålor på flera bilder dock, lite mixade budskap. 🙂

            Varför är det mixat? Man måste ju inte raka hela sin kropp bara för att man föredrar att ta bort bikinilinjen 🙂

    Mer svettigt sex åt folket!!❤

    Hon får göra vad hon vill. Förstår vad hon menar även om jag inte är lika extrem haha.
    DOCK: ser hon inte rakad ut på sin bild där hon svankar medan hon är insnörad? Lite…kul. Kan såklart vara a trick of the eye.

      Svarade precis på en liknande kommentar. Det är skillnad på ens egna kropp och vad man attraheras av på andra

    Jag älskar också svettiga män! Sjukt sexigt?? oj lite vårkänslor nu kanske haha

      PS. Dom män som jag verkligen haft äkta passion med, har även älskat mitt svett!

    Det här lät ju också nice ? – ”Så innan jag gör något annat på morgonen går jag upp, värmer upp som vatten, lite varmare än min kroppstemperatur. Sedan sveper jag det hela snabbt och hoppar upp och ner några gånger medan jag ”masserar” en punkt i mitten mellan och under mitt bröst. Sedan spyr jag upp det. Bara vattnet, eftersom jag inte har något annat i min mage.”

      Masserar hon magmunnen då menar hon..? Why

      Ja visst ja.. den glömde jag bort efter att jag läst svettinlägget. =) Tack!

      Verkligen smart. Stort tack från alla bulimiker som lär sig ett nytt sätt att kräkas.

    Eeeeeeeh vad gjorde hon med ägget

      Använde det som någon typ av knipkula gissar jag?

      Yoni egg, sjukt bra och underskattat.

    Det där är ju härligt att visa upp så länge man är smal och snygg. Fatta ramaskriet annars.

    det sista stycket är ju helt fel. vattnet hon sväljer åker inte direkt ner i magen + det tar ca 20 till 40 minuter. så hon spyr upp galla blandat med liiite vatten med andra ord, fräscht ???

      Jo, det gör det visst

        nej. och vatten tar inte bort ”toxiner” heller eller ”rengör magens slemhinnor” ? herregud

          Har du ens koll på hur kroppen ser ut? Magsäcken sitter ungefär i höjd med dina bröst, strax under och när du sväljer går det via matstrupen till magsäcken. Det tar inte 20-40 minuter, utan några sekunder om ens det. Tänker inte ens argumentera om hur kroppen fungerar

            Precis! Så det kommer allt med magsyror upp. Dessutom utsöndras galla i duodenum, efter magsäcken, så vet inte vad rebecka försöker säga ovan.

              Ja, jag orkar inte ens gå in på njurarnas funktion i kroppen och varför vatten renar

                Fast att skulle inte säga att vatten renar heller, så där håller jag med. Vi har ordentliga system som sköter det där (vilket jag antar att du menar med njurarnas funktion).

                  Njurarna är kroppens reningssystem för vattenlösliga gifter. Hur menar du att det skulle gå till utan vätska?

                  Haha men det är att dra det till det extrema. Utan vätska dör du på samma sätt som du dör utan andra komponenter. Låt oss enas om att det är njurarna som renar och inte vattnet i sig.

                  Njurarna behöver vätskan för att kunna rena. Att folk håller på och tjata om just rent vatten är väl för att det är nyttigare än läsk, juice och allt annat du får i dig vatten ifrån

                  Jag tror du har fått det där om bakfoten, men jag har inte tid att förklara mer ang detta. Dessutom pratades det om vatten ”i sig självt” här. Njurar har vatten nog att rena oavsett om du dricker juice, vatten eller käkar äpple så inge behöver oroa sig där

          Eller hur. Folk som tror att det finns ’toxiner’ = totalt ignoranta. Förlåt men det är sant. Kan inte folk bara ta och läsa en grundläggande biologikurs.

    Har väldigt svårt för den här sortens människor. Andligheten känns väldigt påklistrade och falsk, allt handlar om att exponera kroppen men rättfärdigat det med flum om spiritualitet och naturlighet. Blir din andlighet sämre om du väljer att utöva den i normala poser med kläder på? Blir din njutning av sex med olika människor mindre om du inte samtidigt får visa upp den för omvärlden? Exakt vad får man ut av att ligga i en ormgropp framför en kamera eller sitta naken på en mans axlar, också det framför kameran? Allt jag ser är ett behov av att visa upp sig och sin kropp.

    Hennes Instagram är fullt med utmanade poser men märkligt nog bara med människor som är passar in i normen? Vita kvinnor och män, smala och vältränade, alla ser ut som modeller, ingen avviker. Det gör det hela mer svårt att ta på allvar. Som att andligheten bara är en vinkel för att rättfärdiga och locka följare till ett konto med nakna människor. Sex säljer….

      Har också tänkt på det. Vitt, ungt och normkroppar. Inte något häng, celluliter eller bristningar så långt ögat kan se. Med tanke på att typ 80% av alla kvinnor har celluliter och bristningar är det ganska anmärkningsvärt.

      Fast hon lever i en viss livsstil där de flesta äter väldigt grönt, tränar yoga/dansar varje dag etc = slank kropp.

      Varför ifrågasätter du ens intentioner med detta och att denna typen av människor bara är fejk och gör det ”for show”. Åk ner till Goa vetja så kryllar det av dessa spirituella människor, inget påklistrat. Alla vill helt enkelt inte leva inom samhällets krav, är man fejk för det?

        Tror absolut majoriteten som lever enligt den livsstilen gör det för sig själva. Har en kollega som regelbundet åker till Goa på yoga retreatoch hon är så långt från Maxinnes Instagramkonto som man kan komma.
        Det är Maxinnes sätt att göra det som känns väldigt icke-genuint. Ett behov att visa upp sin nakna kropp i jakten på många följare men dölja det bakom ”andligheten”.

        Och det faktum att du tror att man blir smal, vältränad och snygg bara för att man yogar och äter ”rätt” visar hur lite du förstår. Var är människor som inte är vita? Som är vältränade men kanske har funktionshinder? Som inte är supersmala men har lite former, mage, lår som faktiskt är runda? Försvinner allt sådant bara för att man yogar och äter rätt? Var är alla indier som rent logiskt borde vara i majoritet i Goa? De syns faktiskt bara som ett exotiskt inslag på Maxinnes Instagram när hon dekorerar sig med näringar och kedjor över pannan…

          Du själv kanske skulle hänga på din kollega så du slutar vara så dömande i fortsättningen.

          Har du kollat hennes insta? Ser två personer överst som inte är vita i hennes flöde.
          Och på riktigt… det är HENNES Instagram och majoriteten av bilderna är på henne, måste hon lägga upp bilder på alla sortens människor för att det ska kännas ok? Alla kanske helt enkelt inte är bekväma med att synas på hennes stora sida. Tror knappast hon säger ”nej du får inte vara med på bild med mig för du har en cellulit för många och lite för mörk hy”…

            Jag dömer inte henne. Jag har åsikter om hur hon framställer sitt liv på Instagram. Man får faktiskt ha åsikter oavsett vad du tycker om det. Lägger man upp sitt liv offentligt får man räkna med att folk uttrycker åsikter om det.

            Att döma henne vore att kalla henne falsk eller ytlig, jag skrev att det KÄNNS falskt. Jag ger uttryck för min åsikt om hur hennes konto upplevs av mig.

              Så du tror på fullaste allvar att hon bara fejkar allt för att visa upp en slags fasad på insta? Går på retreats/aktiviteter, har egna tantra-kurser etc bara för hon är ytlig?
              Läser man hennes blogg så vet man och förstår att hon ÄR spirituell, nyfiken, genuin, naturlig.

                Men allvarligt….läste du en vad jag skrev eller hoppade du rakt ner till svara?

                  Jag läser, gör du? För du hade själv lite fria tolkningar på det jag tidigare skrev.

                  Förstår ärligt talat inte varför du stör dig på hur hon själv ”framställer” sig. Du stör dig på att hon är naken och lägger upp det, varför? Om hon har detta behov att visa upp sig för att försöka normalisera nakenhet, öppenhet, spiritualitet etc, varför stör det då DIG?
                  Hon hade nog med säkerhet varit lika spirituell även fast hon inte hade lagt ut bilder, men nu försöker väl hon antagligen nå ut till fler (däribland mig) då hon har den möjligheten att DET ÄR OKEJ, det är bara en kropp.

    För ett fantastiskt inlägg skrivet av Maxan!! HURRA FÖR ÖPPET SEXSNACK! ♥️♥️♥️

      Ja!!! Älskar öppna människor❤

    Älskar Maxinne och hennes blogg. Härlig och annorlunda!

    Förstår inte varför så många skrattar och ser ner på folk som är ”flummiga” som vissa kallar det och spirituella, vad är det för fel på att vara hippie, medveten och naturlig?
    Omger mig mer gärna med öppensinnade personer som henne. Det är inget fel att sticka utanför samhällets krav, normer och ramar som folk verkar tro.
    Bara det att gå barfota (grounding) kollar ju folk snett på och det är ju helt naturligt?

    Vad har hon rökt ? Vill ha lite av det!

      Peyote har hon käkat iaf

    Okej, folk får göra vad de vill så länge det är lagligt och alla är med på det… men jag trodde sånt här var något privat?! Varför måste man fläka ut allt på sociala medier?! Förstår inte?!

      För att det är naturligt och man vill skapa en medvetenhet hos folk (som dig t.ex) att det är okej att vara öppen om det om man vill och att allt som handlar om sin kropp, sex etc inte behöver vara bakom stängda dörrar och hyssjas om.
      Du får gärna vara pryd men respektera dem som vill vara öppna, det går liksom åt två håll.

      För en som är öppen är det lika naturligt att skriva om som något annat. Och lika naturligt för den öppna som var det är för den pryda att INTE skriva om det. Som många tidigare sagt så går respekten åt bägge håll. Ingen tvingar dig att skriva om ditt sexliv, men då får du också köpa att andra gör det. Även fritt att avfölja de som postar saker man stör sig på

    Men alltså när man läser sånt här blir mn ju inte sugen på sex. Svett under sex stör mig inte (om det inte börjar lukta förjävligt eller typ rinner ner i ansiktet på en) men inte fan är det upphetsande med svettlukt. Ska ju lukta gott och fräscht? Eller enligt mig ska det de

      Och jag HATAR doften av sex, öppnar rutan så fort jag kan efteråt. ?

      Så olika man kan vara? Själv tycker jag inte att det finns nåt godare än en sexsvettig hals. Är gärna där och smakar?

        Ja! Men det är ju kul, att alla är så olika, gillar olika, ogillar olika. Jorden skulle vara en riktigt tråkig plats att leva på annars!

    Och ändå gjorde hon reklam för DeoDoc! 😉

      Ja, hon borde lämna tillbaka pengarna hon fick för det samarbetet 🙂

    VARFÖR DRICKER HON SIN EGEN MENS?!!! Och spyr upp rent vatten… Ett helt (trekvarts) kommentarsfält huruvida svett är äckligt eller inte men menssurplandet verkar helt accepterat?

      Sägs ha många bra och läkande effekter.
      Något kvinnor gjort i tusentals år enligt flera religioner, kulturer etc innan patriarket och ”vi” gjorde det till något äckligt, skämmigt, smutsigt när det är långt ifrån det.

      https://www.thefountainoflife.org/womb-awakening/sacred-menstruation/sacred-menstruation-reclaiming-our-wise-blood/

        Så det som folk gjort länge pga religiösa skäl är helt okej så länge någon klistrar feministklistermärket på det? Jisses amalia.

          Skrev jag det?

          Om du klickar dig in på länken så skulle du nog bli förvånad över hur många kulturer sedan urminnes tider som gjort detta.

        Bianca och Alice pratar om tantra i deras senaste poddavsnitt, Bianca verkar ha blivit frälst av Maxinnes kurs ? bland annat säger Bianca att man inte behöver använda preventivmedel vid tantra eftersom männen får orgasm utan utlösning ?

        Tack för svar anonym.
        I mina öron låter det lite bakvänt att spy rent vatten och dricka det kroppen naturligt gör sig av med för att rena sig – men nu vet jag vad det kommer ifrån. Känner till att det dricks blod i vissa kulturer och religioner men har alltid trott att det är ”färskt” blod…menstruations blod var nytt för mig. (med färsk blod menar jag efter en jakt/slakt/blot – jag inser ju att det är färskt mensblod dom dricker)

          Jag rynkade också lite på näsan när jag först hörde att vissa dricker sitt blod/mens men det är ju för att man sedan barnsben alltid haft en väldigt stark/äcklig koppling till det som inte är den lättaste att rubba på, men egentligen är det ju inget äckligt med det.

            Nja, skulle nog inte gå riktig så långt. Jag behåller min personliga åsikt att dricka sin mens känns rätt äckligt – utan att döma dom som väljer att göra så. Men tack vare dig har jag nu förståelse och kunskap varför.

            Av ren nyfikenhet, eftersom du inte verkar tycka att det känns motbjudande, har du själv provat?

              Nej det har jag inte.
              Som jag skrev innan så är det en tanke man har svårt att gnugga bort fastän jag vet att det bara ens egna mentala spärrar, så kommer jag nog inte göra det men man ska ju aldrig säga aldrig!

    Good for her.. MEN det där med att spy varje morgon och att det inte skulle vara någon syra? Bull. Låter idiotiskt och superduperdumt bara.. Det finns alltid syra i magsäcken, mer eller mindre – absolut, men den bör stanna där.. MVH tandvårdspersonal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.