Gunilla Persson aktuell för Biggest Loser VIP enligt uppgift

Aftonbladet rapporterar att en liten fågel viskat i deras öra att Gunilla ”The Gunilla” Persson ska vara aktuell som deltagare i Biggest Loser VIP och efter att jag tittat på en av Gunillas senaste bilder på Instagram – den här ovan – så har jag bara en fråga:
Har vi slut på tjocka kändisar?

Varför i hela fridens namn skulle man annars försöka rekrytera Gunilla Persson som deltagare till ett bantningsprogram?
Jag förstår att gränslösa Gunnsan är synonymt med bra tv eftersom man aldrig vet vad hon kan hitta på, men borde det inte finnas något som helst krav på relevans i det man försöker få med henne i?
Gunilla Persson i Biggest Loser VIP känns ungefär lika rimligt som att skicka Max Martin på en nybörjarkurs i komposition och låtskrivning på Kulturama.

Vad tror ni?
Rykte eller riktigt?

69 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Förlåt för OT!

    Har skrivit här tidigare om hur jag dragits med långvarig feber efter kejsarsnitt, att de gjort undersökningar men inte hittat något.

    I förrgår kväll ringde min läkare på VC upp mig och ville att jag skulle komma in dagen därpå för mer kontroller. Var in till VC under gårdagen, fortfarande ingen bättring. Blev skickad till sjukhuset, en DT buk med kontrast gjordes (enda undersökning som inte gjorts än), och de såg att mjälten hade förstorats sedan ultraljudet några dagar innan och att jag hade någon ospecifik förändring i levern som de inte kunde se vad det var. Blev inskriven på avd och idag väntas MR då de förhoppningsvis kan se vad det är i levern/kroppen… CRP har sjunkit, var igår bara 25 (ingen antibiotika senaste veckan), men vita blodkropparna hade stigit till drygt 19 vilket är på tok för högt. Läkarna misstänker någon blodsjukdom och jag är jätterädd. Jag borde vara i livets bästa stund med en fantastiskt fin nyfödd flicka och en lika fantastisk 4 årig pojke.
    Jag är så rädd för cancer och jag vet att läkarna befarar det samma.

      Har inte så mycket att säga, ingen som helst erfarenhet av något liknande, men hoppas allt går bra❤️ Håller mina tummar för dig!!

      ?

      Läkarna vill ju alltid utesluta det värsta först! Ta inte ut något i förskott, försök att anta att det inte är något farligt tills motsatsen är bevisat. Det vanligaste när man misstänker något farligt är ju ändå att man visar sig ha fel.

      Angående hur den här tiden borde vara, så släpp det. För många blir inte den första tiden som man tänkt sig v olika anledningar, men i längden spelar det ingen roll.


      Glöm inte bort att det är ok att vara rädd, orolig, ledsen och allt annat.

      (”And if the night runs over
      And if the day won’t last
      And if your way should falter
      Along this stony pass
      It’s just a moment
      This too shall pass”)

      ♥️?

      Åh jag har tänkt på dig! Fy fabian vad jobbigt att vara rädd i den där situationen. Jag lider verkligen med dig! Det ÄR vanligare att de inte hittar något allvarligt än att de hittar något allvarligt. Det är ju inte helt otroligt att din kropp är riktigt, riktigt slut och reagerar därefter p.g.a. de enormt stora saker den precis har varit med om. Ta en dag i taget, vi håller alla tummarna för dig! Det är bra att de kollar igenom allt grundligt.

      Håller tummarna för dig och hoppas att allt går bra så att du kan få åka hem till dina barn snart! ❤

      Men åh så hemskt jobbigt 🙁 om du orkar får du gärna uppdatera hur det går, oroar mig trots att jag inte känner dig ❤️

      Crp 25 behöver du nog inte vara orolig. Crp 200 då är det en annan femma. Var lugn vännen.

      … för 19 i värde för vita blodkroppar är bara en LÄTT förhöjning!!! Somsagt, var inte orolig!

      Håller er uppdaterade, tack för era fina ord! Jag vet att man inte ska ta sorger ut i förskott, men det är väl oundvikligt – speciellt när man fått barn för 15 dagar sedan och är känslosam bara pga det.
      Det enda man kan göra är att lägga över allt ansvar på läkarna som förhoppningsvis är kompetenta och lita på att de tar de prover och gör de undersökningar som behövs.

      Konsultation ska ske med reumatolog och hematolog, väntar fortfarande på att få göra MR, ultraljud på hjärtat ska göras.

      De verkar inte vara så bekymrade över levern egentligen, det mest bekymrande verkade vara det att mjälten förstorats betydligt på bara några dagar med synbara infarkter.

      Jag tänker mycket på mina små barn. Och även fast detta kanske bara är någon relativt enkel grej som går att behandla framgångsrikt så är det fruktansvärt jobbigt att vara ifrån familjen och min lilla nyfödda bebis.

      Tack för att jag får skriva av mig. Min hjärna pendlar mellan ilska, tomhetskänsla och förtvivlan.

        Tänker på dig och skickar pepp! ❤️

      Ta inte ut något i förskott. Läkarna vill naturligtvis kolla över dig ordentligt. Försök att koncentrera dig på dina barn. Tänker på dig❤️

    Nyfiken på om hon fått sparken från Hollywoodfruarna. Hon var inte med på den bilden som elena lade upp.

      Hoppas det….

    Jag tror att det är på riktigt.

    Ska dom försöka banta bort henne så hon försvinner, hon har väl på sin höjd några trivselkilo?

      HOn har nog fått bra betalt för att anklaga tränarna för att försöka mörda henne 2 avsnitt in i säsongen.

        Hahahaha! ?

        My gynecologist tried to kill me.

    Ingen övervikt men de bortser de väl från när det blir bra teve! Hon ska säkert skälla på andra deltagare.

    Insåg inte men detta är vad som saknas i mitt liv.

      Jag insåg detta kommer fylla mitt tomrum efter att Biggest Loser med Anna Book tog slut. Det ultimata hade ju dock varit om Anna Book och The Gunilla hade varit i samma säsong ^_^

    Hon kan nog liva upp programmet, då kanske, men bara kanske man kan offra en timma, vilket inte händer annars ☺️

    Jag kommer sitta bänkad

    Ot, men ska du inte skriva om att Elena får dropp istället för att äta och dricka normalt? ?

      När hon är på coachella ja…det är det många som gör som går på coachella (och nä de tar inte bara dropp, de äter också).

        …Varför?

          För att återställas typ. Tar du sånt när du är bakis blir du pigg och bra igen om jag har förstått det rätt.

            Det räcker med att dricka vätskeersättning eller dricka vatten och äta mat.

              Menar inte att du tycker att dropp är bättre, var mer en reflektion över att elena väljer dropp.

            Vilka jäkla påhitt. När folk blir för rika så kommer de uppenbarligen på många lösningar på problem som inte finns eller som redan finns en enkel lösning på.

        men vad sorgligt xD festivalmat brukar väl vara en del med grejen att åka dit? nu vet jag iofs inte hur coachellas mat är men säger bara langos!

          Varför tror folk att dropp betyder att de inte äter mat? Är väl bara en quick fix för vätska. Tror inte det är ett komplett jävla näringsdropp på det sättet. Brukar vara vätskedropp och många väljer vilka vitaminer de vill ha med. Är man rik och lat så, tja. Jag ser faktiskt inte riktigt problemet. ?

            Vad driphydration gör vid snabb koll är just det. Vätska och vitaminer. Vilket inte på nåt sätt är mat eller ersätter mat. Ersätter bara vätska, du får i dig tillräckligt och vet att du får i dig tillräckligt. Vill du palla upp med typ vitamin C eller nåt kan du skjuta in det med. Mat äter dom med absolut största sannolikhet ändå.

      Hade LÄTT tagit dropp för att slippa baksmällan

        Om man behöver dropp för att återställas är det dags att se över sina alkoholvanor.

          Fast alltså nä, jag kan dricka två glas vin och bli sängliggande hela dagen efter.

            Samma här! Fruktansvärt ?

            Är det värt det?

              Siiiii

            Samma här! Helt jäkla värdelöst är det! 🙁

            Men hade dropp hjälpt?

          Har man problem även om man behöver vätska och salter, näring osv dagen efter men väljer att äta och dricka istället? Droppet fyller ju samma syfte bara att du inte tar det via munnen… (Var vanligt bland läkarstudenterna när jag läste på universitet. Medan vi andra låg och flämtade och drack litervis med vatten dagen efter fest så tog de dropp. Ingen större skillnad om du frågar mig)

          Det behövs absolut inte kan jag lova dig. Men om de finns en ”mirakelkur” eller något som får en att må bättre varför tacka nej. Hellre dropp än en pizza 😀

      Men jösses vad sjukt…

      Det är ganska vanligt i USA att man får dropp osv. Har för mig att de i Parneviks tillochmed beställde hem en person som gav alla dropp. Dropp innebär inte att man ersätter maten.

        Eller kanske mest vanligt bland kändisar/rika. Lär nog kosta en del

    Tjock i huvudet??

    Men hur feta var dom förra deltagarna då? Dom flesta var möjligen lite små mulliga och kanske max 10 kilos övervikt. Medans man förväntar sig personer med typ minst 50 kgs övervikt. Men men

    Alltså, ska ingen reagera på att Bianca Ingrosso säger ”hoe” om den tjejen som Khloe Kardashians kille är ihop med. Riktigt fräscht och extremt bakåtsträvande att kalla en tjej hora för att en snubbe är otrogen mot sin gravida tjej 🙂

      Man kan i samma veva ta upp hur hon försökte provocera fram reaktioner, efter kritiken mot att att hon tog emot pengar från småfans, i sin instastory genom att smygskryta om sin ekonomi/köpa flera väskor/vara allmänt dryg.

    Har någon sett Ida Wargs nya vlogg? Är det inte samma hotell som Kevin bor på i Ensam hemma 2? Det ser jättemycket ut som det☺

    OT men då bloggaren ifråga inte har öppet kommentarsfält, och bara godkänner kommentarer i samband med nytt inlägg så blir det svårt att nå ut till folk där.
    Någon som handlat från Lovisa Barkman x Bubbleroom kollektionen och har denna topp: https://www.bubbleroom.se/sv/kl%c3%a4der/kvinna/bubbleroom/blusar-tunikor/chelsea-blouse-mushroom i strl 34?
    Köpte en 36a men är för stor så hade gärna velat byta med någon/alternativt köpa strl 34 av dig om affären görs innan tisdag så jag kan skicka tillbaka 36an.

    Finns i Stockholm!

    Hon är ju inte överviktig! Det är ju ett skämt om hon ska vara med.

      Hon kanske inte är med som deltagare utan som elak tränare….?

    Riktigt onödig kommentar. Du borde jobba på att bli en bättre människa!

    Vart kan jag se avsnittet av breaking news med Gunilla?

      Testat dplay?

        Ja, jag hittar det inte där ?

    Den där Felicia som är med i Farmen VIP skulle behöva vara med. Jag blir alldeles mörkrädd när jag tänker på hur hennes kropp kan tänkas må och hur många år kortare hennes liv kan bli pga övervikt. En ung go o glad tjej som verkligen behöver få professionell hjälp.

      Hört talas om att man kan må bra och vara tjock samtidigt?? Är hon go och gla så låt henne vara det, inte så kul för henne att läsa om folk som blir ”mörkrädda” pga sin kroppstyp. Litet tips i alla välmening: Lägg tid på annat än att fatshama folk.

        Det handlar inte om kroppstyp utan in- och uttag av kalorier. Unga skulle behöva hälsosamma förebilder istället för fat activists.

        Det handlar inte om fatshaming, vilket j-a trams. Det handlar om en ung människa vars kropp inte kommer att palla mycket längre till pga extrem övervikt. Att bry sig är inte att skamma någon. Man kan svälta sig till döds,man kan äta sig till döds och man kan knarka ihjäl sig om man så önskar.Så länge ingen vågar tala om det och fronta personen så är man i princip delaktig till självmord. Tur att inte alla lever efter principen ”sköt dig själv och skit i andra” men tyvärr blir det mer och mer svenskens valspråk. Jag har en vän som är tunn som en sticka och som blir mer och mer selektiv med vad hon äter och en vän som är väldigt överviktig som i princip håller på att äta sig till döds för hon har diabetes. Jag vet att de inte lyssnar på mig men jag har klart och tydligt berättat för dem att jag ser dem , bryr mig om dem och deras förhållningssätt till mat.

          Delaktig till självmord? Nu får du ta och tagga ner lite.

          Felicia är MEDVETEN om sin vikt. Jag lovar. Ingen behöver påpeka det eller prata om henne. Sköt ert eget.

        Ser absolut ingen fatshameing i inlägget. Det finns ju kausalsamband mellan övervikt och en hel drös med onödiga sjukdomar, så varför ens dra in fatshame? Varken över- eller undervikt är hälsosamt, men övervikt är något som ökar lavinartat och kostar både pengar och liv. Bara för att det är ett jobbigt ämne kan man inte lägga locket på. Däremot tycker jag inte riktigt om att peka ut en specifik person. Sen är BL som program ren underhållning och absolut inget hälsosamt i sig… Men det blir väl ingen bra TV om alla deltagare äter normalt och går ner några kilo i veckan…

          Jag skulle säga att man kan, och i viss mån ska, prata om övervikt och vad det gör med kroppen. Men då ska man hålla det snyggt och helst prata allmänt om övervikt, eftersom det lätt blir fatshaming när man menar en specifik person. Det blir också lättare anklagande mot personen i fråga, och människor som känner sig anklagade tar inte direkt till sig det man säger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.