Det är fler som är så redo man kan bli för Coachella

Jag lär mig så mycket varje dag!
Hade någon sagt till mig att man kan besöka Coachella klädd som en älva eller en cancan-dansös så hade jag sagt:
”Bitch, please…”

Men mycket har hänt och kan man ta till dropp för att klara av en hel festival så kan man nog även gå klädd i metervis av tyll!
Lilla Snöboll och Lilla glitterkorven är så redo som de kan bli!!!

VÅGA VÅGA TYLL!!!

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Angelica och Jessicas senaste Instagram bild. Möte med Expressen angående bilden på deras barn som de är så upprörda över, och så ler de stort mot kameran. Vilka jävla mediekåta uppmärksamhetssökande…. gurkstavar de två är!!!!!

      Fast jag tror vilken förälder som helst skulle bli upprörd om någon stal ens bild (alla bilder är skyddade under copyright och får inte användas utan fotografens godkännande) och sen få höra att man hoppas att flickorna inte ska bli våldtagna samt att dom blir kopplade med SD. Ja jag tror vilken förälder som helst skulle bli upprörd över det. Själv hade jag fakturerat produktionen på en stor summa pengar oavsett om jag fått en ursäkt eller inte.

        Jo absolut, så varför ler de på Expressen bilden?

          Detta är den enda bilden som jag kan se på expressen och den är tagen från instagram.

          https://w.cdn-expressen.se/images/f0/36/f036eef926124c94991b89e3f422b6db/annan/680.jpg

            Var otydlig, menade den Jessica la upp

          Vad gör det? Det är ju rätt inövat att le vid bilder så jag kan förstå att det blir så. De kan säkert vara bestämda på mötet sen ändå.

        Copyright är ju dock inte en låg som gäller i Sverige. I Sverige har vi upphovsrättslagen.

      Jag vet. De är patetiska. Ta det som hände privat och sluta exponera barnen igen och igen.

    Alltså vad har dom på sig?! ???

      You ain’t seen nothing yet ? det här är i den milda ändan av vad folk, speciellt influencers, har på sig på Coachella.

      Kolla hashtagsen eller kolla t.ex. in ”abearnamedtroy” så får du se coola outfits ✌?

      Tycker de nästan är pinsamt! De klär sig mer coachelligt på hemma plan än utklädd till några wannabes coachella! Förlåt men kläderna är bara för mycket.

    Dafuck

    Kalla mig fördomsfull och bitter men det känns som att de mest åker till Coachella för att visa upp sina outfits och inte bryr sig ett jota om musiken. Typ ett av de årliga eventen (Burning Man likaså) man kan passa på att klä sig så konstigt och sexigt som möjligt. Som med Halloween: ”Halloween is the one day a year when a girl can dress up like a total slut and no other girls can say anything else about it.”.

      Kan man inte bry sig om bådeoch? Sen gillar man ju säkert knappast all musik där, men är det en artist man gillar så lär de ju säkert uppskatta det. Men självklart är outfitsen en stor del av festivalen 🙂 förstår inte varför det skulle vara fel

        Går man på en MUSIKfestival för att visa upp outfits så har man kommit fel…

      Ja, det borde vara så året runt. Att man kan klä sig som man vill utan att någon säger något om det.

    Kissie har gjort en del 3 nu på sin Instastory hahaha!

      head of unpacking är med hahahahah

      Syns tydligt att hon är här inne och läser med tanke på innehållet i uppackningsklippet☺️☺️

        Såklart alla bloggare gör!

        Det gör ju alla, perfekt feedback för dem utan att behöva göra det klassiska ”Vad tycker ni om…? Vad vill ni ser mer av?” inläggen

      Så j***la rolig! Unpackningen! ??

    Kan rekommendera tyska influencern Masha’s sågning av coachella här: http://www.masha-sedgwick.com/5-reasons-why-im-done-with-coachella/

    Vill inte avslöja för mycket pga Lagergrenstvillingarna skulle veta vem jag är men anledningen till varför dramat med Filip och Fredrik är så stort är för att det är personligt. De har bråkat privat tidigare. Lovar att F & F valde bilden på barnen med omsorg, och det förvånar mig inte (”känner” både paren privat). Önskar jag kunde säga mer men vet att tvillingarna läser här.

      Men skvallra lite då ?

    OT!!

    Här är jag igen, hon som kejsarsnittades 4/4 och fick feber två dagar därpå (har fortfarande feber idag två veckor senare). Febern är sannolikt inte relaterat till snittet, det råkade troligen bara uppkomma samtidigt/pga nedsatt immunförsvar efter operation. Opsåret läker fint, inga problem därifrån.
    Är inlagd på sjukhus pga utredning om vad som felas med mig. DT buk har visat på förstorad mjälte med proppar i sig och levern har nån ospecifik förändring. Har gjort MR idag men väntar på svar. Galet mycket prover är tagna (20 rör) och diverse odlingar är gjorda.

    En blodstatus med diff (dvs utökad med noggrann kontroll av vita blodkroppar på ”detaljnivå”) så ses neutrofila samt en liten andel metamyelocyter, inga blaster.

    Frågeställning just nu är lymfom eller myeloproliferativ sjukdom. Mina lymfkörtlar på hals, nacke, armhålor, ljumskar är inte förstorade.

    Biopsi ska ev tas på leverförändringen och benmärgsprov ska tas på måndag..

    Alla proverna ser inte tokdåliga ut, men jag är jätterädd. Periodvis känns det lättare men andra stunder känns det som att jag inväntar döden. Hur ska jag fixa cancer om det är det?! Jag har två barn, varav en nyfödd. Jag vill inte förlora mitt liv, jag är bara 27 år och har hela livet framför mig…

      Okej, skönt att höra, men är två kvällar av OT nu i rad. Vänta

      Tack för att du uppdaterar oss! Styrkekramar <3 Jag fattar att du oroar dig, skulle jag också. Min man brukar säga att man inte ska ta ut sorgen förrän man vet säkert att något ont kommer att hända. Håller tummarna!

    Synd att coachella suger så mycket nu när inte Gaga är med i år…

      Ah shit alltså, tvingas se Beyoncé är hemskt

        Håller med. Skulle aldrig betala för att se Beyoncé

          Inte jag heller. Jag lär väl vara den enda som inte tycker hon kan sjunga haha.

            Fast alltså va? Att säga att Beyonce inte kan sjunga är ju som att säga att jordgubbar inte är röda. Att hon KAN sjunga är ju fakta. Att du sen kanske inte gillar hennes uttryck och ton är ju en annan sak.

              Allt är relativt. Jag tycker bara inte hon kan sjunga likväl som jag inte tycker Shakira eller Britney Spears kan sjunga. Kul om du och andra tycker det men det gör inte jag.

                Du kanske är tondöv?

    Trevligt att använda bajamajan i det där. Jag lovar att de bara hade de kläderna när de poserade för bilder, sen bytte de om.

    Jag förstår mig verkligen inte på dagens mode ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.