En liten omröstning i all sin enkelhet

Inlägget publiceras som ett samarbete mellan Bloggbevakning och Statistiska Centralbyrån för katter.

Med tanke på hur många av er som hört av sig och berättat att era kommentarer inte godkänns hos Isabella, trots att de inte innehåller någonting annat än konkreta frågor så undrar jag hur många kommentarer som moddats bort sedan hon publicerade det här inlägget i torsdags.

Jag skulle spontant vilja gissa på flera hundra men det är ju som sagt bara en gissning, och trots att gissningar aldrig stått så högt i kurs som nu så tänker jag avstå från att kalla det för fakta.

Istället frågar jag er:
Har du lämnat en kommentar till Isabella som inte släppts igenom?
Är det fler än en så kan du trycka ”ja” mer än en gång.

https://bloggbevakning.polldaddy.com/s/har-du-lämnat-en-kommentar-till-isabella-löwengrip-de-senaste-dagarna-som-inte-godkänts

164 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag har lämnat kanske 10, men de godkänns aldrig. Jag skriver aldrig något ”direkt elakt” utan mer ifrågasättande.

    Exempel:
    – Hur kommer det sig att mina kommentarer aldrig godkänts? Hamnar jag i något filter?
    – Hur ställer du dig till att det finns konkreta bevis på att du har använt felaktig statistik?
    – Vem godkänner kommentarerna? Vilka kriterier jobbar hen efter?
    – Hur många besökare har du i genomsnitt per vecka? (Utan att du tar den bästa veckan på året alltså).

    Mycket märkligt beteende att hon inte kan låta Head of Accepting-Comments godkänna sånt.

      Sandra? Med tanke på att du brukar skriva ganska elakt om Bella härinne så gissar jag att du inte skriver särskilt snällt till Bella, utan bara massa ifrågasättande och på ett genomskinligt lite elakt sätt, så de ser nog igenom dig och kanske inte vill ge dig andrum på Bellas blgg och låta dig kommentera där, kan det vara därför. För där finns ofta elaka kritiska kommentarer. Sen så godkänns ju inte kommmentarerna direkt där vad jag förstår, kan ta många timmar även när man skriver snällt alltså.

      Är ju likadant på denna bloggen. Vem ska granska den?

    Men jösses hahaha nej du är inte besatt alls va?! Snälla ta en liten avgftning, du verkar behöva en intervention 😉

    Nu lär ju mååånga av dina fans skriva här att de lämnat kommentar där som inte släpps fram..oavsett om det är sant eller ej.. MEN det är så att på Bellas blogg så kan det ta flera timmar innan en kommentar visas, om ni kollar där så finns det en hel del kritiska kommentarer.

      Du borde ta en paus, gnällspik!

      Som hon skrivit själv…. Suck!

        TRH skrev ju igår att hon skrivit en kritisk kommentar och den släpptes igenom. Även om ingen var nöjd med svaret så just i denna fråga om kritiska kommentarer släpps igenom så jo det gör det. Jag har sett en hel om hennes roll som mamma etc.

        Och kommentarsfältet är modererat, hon har rätt att göra det precis dom flera bloggare så lev med det.

          TRH hade ju lagt till i sin kommentar att om den inte publicerades så skulle det tas upp på andra ställen.

          Jag gjorde likadant länge sen när jag ville sätta dit Bella för all smygreklam hon körde, hon publicerade endast min kommentar när jag hotade med Bloggbevakning, haha!

          Anonym: Så var det också första gången på länge som hon släppte igenom en kommentar där jag hade något kritiskt att säga om hennes blogg eller företag.

          Det fanns ju lite en anledning till mitt PS då flera tidigare aldrig gått igenom. ??

            klart du påstår det trh.. alltså din besatthet av Bella och att sänka henne är ganska sjukt, så som du förvränger och rent av ljugit många ggr om vad Bella sagt och skrivit. Blir mörkrädd.

              Citat tack. I sin helhet och fulla kontext.

              Fast du vet också redan att du ljuger. Hoppas jag iaf. Annars står det illa till med dig.

                Har du dåligt minne TRH? Annars är det ju bara att kolla gamla Bella-inlägg. Du vet nog annars är du lite dum, du kanske inte förvränger allt med vilja utan faktiskt har problem med läsförståelse MEN eftersom det alltid är så när det gäller just Bella så är det nog med flit. Nej det var inget ljug!

                  Det är inte jag som har dåligt minne.

                  Det är du som ljuger.

                  Om du ska anklaga mig, gör det med fakta. Underbygg med citat.

                  Men du gör det inte för det finns inget att citera.

      Anonym, får du betalt extra att jobba på helgen av Isabella? Du har lämnat samma ”avgiftnings”-kommentar två inlägg på rad och det känns lite inövat. Har du problem med denna grundliga granskning av Isabella Löwengrips tvivelaktiga räkneexempel så föreslår jag att du tar en paus från nätet och njuter av vårsolen (tror att CamCam föreslog det också i en kommentar nyligen till någon).

        När det drevas mot någon så är det bra att det finns folk som säger ifrån.

          Det beror väl på vilken typ av drev? Att hänga ut Isabella Löwengrips personuppgifter och anklaga henne för saker som inte är sanna, och sedan be läsare att elda ner hennes hus är drev, ja.

          Att göra en granskning? Nej. Eller anser du att svenska akademien också utsätts för ett drev?

            Hur kan man jämföra Blondinbella med Svenska akademin? SA är statlig och BB är en privatperson. Man granskar sällan privatpersoner men myndigheter och statliga organ granskas. Gå igenom uppdrag gransknings program och se om du hittar granskning mot enskild.. ursäkta, men jag tycker det är så jäkla löjligt att använda ordet granskning här…. ingen är intresserad utom ni puckon här inne.

              Isabella granskas inte som privatperson utan som den stora företagsledare hon hela tiden pratar om att hon är.

              Svenska akademien är inte statlig såsom du påstår.

              SA är inte statlig. Hade den varit det hade vem som helst kunnat begära ut t ex protokoll från deras möten i stället för att spekulera i vad som förbigåtts. Företag har visst varit föremål för granskning särskilt i de fall de riktar sig mot konsumenter.

      Denna blogg heter bloggbevakning. Du verkar ju vara kusligt besatt av att gå in på bloggar du inte gillar och kommentera.

      snälla pls go, du gör bara bort dig.

        Eller så går man in här för att säga ifrån mot mobbning helt enkelt.

          Det är inte mobbning att granska en makthavare (informell sådan) och dra ut hennes bs i ljuset. Bs som hon tjänar grova pengar på, på ett oärligt sätt. Hon tjänar pengar på att ha FÖLJARE och följarna torde bli färre om de kände till graden av oärlighet. Mobbning är något helt annat, något som förstör liv och ingenting som drabbar Blondinbella iom detta. Alla som är/har blivit mobbade förtjänar en försiktigare användning av det ordet.

    Cam är det inte möjligt för oss som svarar att se hur många andra som också har svarat ”ja” respektive ”nej”? 🙂 Nu säger den bara ”Quiz Completed”.

      Hon sammanställer nog svaren sen!

    Tack för att du äntligen har gett mig en ordentlig anledning för att sluta läsa den här bloggen. Jag har tänkt göra det länge, men den är som ett gift och jag klickar mig in ändå för jag kan inte låta bli.

    Men det här är ju bara helt otroligt. Det är en sak att granska. Det här är nåt helt annat. Det här är galenskap och besatthet av onormala proportioner.

      Bye Bye Bella och co!

      Jag håller faktiskt med dig, trodde inte jag skulle känna så till sist. Detta börjar lika den besattheten som Tyra råkade ut för. Helt ok att granska hårt men detta börjar lika förföljesemani. Måste ta en paus från negativiteten som smittar. Du kan sååå mycket bättre Camilla. Obs! Och nej läser inte Isabellas blogg och har inte gjort.

        Fast borde man inte vända sig till sig själv och fråga ”varför reagerar jag så starkt på detta”.
        Det låter ju inte sunt att du måste ta en paus, att en blogg som granskar och skildrar fakta får dig att må dåligt?
        Blundar du när det sänds bilder från konfliktområden i Mellanöstern också?
        Sanningen svider och den ska fram på bordet!

          Nu är jag inte samma anonym som ovan men jag har också övervägt att sluta läsa denna blogg. Och detta var innan denna granskning. Jag har inget emot granskningen men mer klimatet i kommentarsfältet och hur Camilla skrivit vissa inlägg tidigare om Bella. Inte för att jag känner Bella eller gillar hennes blogg, men för att jag börjar ogilla tonen i denna. Men jag är delad för jag gillade verkligen denna blogg när jag började läsa, tyckte den var humoristisk och rolig. För min del mår jag sämre över nyheterna om krig än denna blogg, så det handlar inte om det utan mer om vad jag vill lägga min energi på.
          Och precis som att jag borde fråga mig själv varför jag reagerar starkt på klimatet i denna blogg så borde folk fråga sig själva varför de tycker att det är okej att sätta diagnoser på folk de aldrig träffat, säga att barnen borde hämtas av soc osv.

          Jag tycker att denna granskning är mer relevant, men jag hade också kunnat ta den mer på allvar om det inte var på grund av hur Camilla formulerat dig tidigare kring Bella.

            Nej granskning av verkligheten och ta upp saker till ytan är ju inte för alla.

            Som det gamla ordspråket säger ”If you cant handle me at my Mogi, you dont deserve me at my Blondinbella”.

              Om du är så för granskning och lyfta saker upp till ytan borde du välkomna kritiska kommentarer om denna bloggen och dess kommentarer också. Hela inlägget handlar om att Bella inte släpper igenom kritiska kommentarer och samtidigt hugger alla tillbaka så fort man inte håller med Camilla eller ifrågasätter. Det är fasen så ironisk att det är lite pinsamt.

                Word!!

            Instämmer helt! Och jag är inte Bella, så tramsigt när folk påstår det så folk någon skriver något till Bellas fördel, sjukt alltså, urtöntigt… sen verkar många inte förstå att det finns många Anonyma här.. men Jag får betalt fem lax för vare kommentar ööh.. Men alltså kasta sten i glashus för Camcam verkar ju skarva med siffror – 3 och en halv miljon sidvisn per månad har hon tidigare skrivit till bloggportalen och nu skriver hon En miljon.. lite skillnad det 😉

              Håller med.

            Tycker du inte själv att en bloggerska som Bella, som byggt hela sin verksamhet och förmögenhet på att provocera på sin offentliga blogg sedan hon var 16 år, ska kunna ta att det i några dagar stormar om henne? Av anledningar som dessutom är självorsakade? Det är inte som att CamCam matar inlägg om Bellas skilsmässa, otrohet eller annat gottigt, utan hon skriver om STATISTIK, rena siffror, och marknadsföringsstrategi! Något som Bella otroligt nyligen själv gått ut med hos Schulman att hon jobbar HÅRT för att skapa drama och reaktioner kring?! Sluta försvara henne, hon är van, och hon överlever. Det finns folk som har det värre, ta en titt på Svenska Akademin till exempel. Få perspektiv.

          Ska man inte reagera starkt mot mibbning och drev?

            Mobbning och drev är en sak, att ifrågasätta en offentlig persons lögner är en helt annan.
            Jag tycker att hennes falska statistik är bedrägeri. Hon tjänar pengar på att ljuga. Det är inte helt oskyldigt.
            Vill man inte bli granskad så kan man hålla sig till sanningen.

        Tyra betedde sig faktiskt på samma sätt som BB och var dessutom rätt elak. Ljög friskt och bättrade ständigt på sanningen om allt hon företog sig som sina tävlingsresultat, företagandet osv. Dessutom var hon väldigt pigg på att hänga ut allt och alla så fort hon fick minsta mothugg från någon. Ingen vacker personlighet där heller…

      Hejdå!

      What? För mig är det helt obegripligt. Jag bokstavligen älskar den här bloggen och jag tycker att Camilla har gjort ett fantastiskt jobb som faktiskt avslöjat ett riktigt brott i i dess sanna mening. Det är falsk marknadsföring samt bedrägeri om hon fått lön i form av reklam pga hennes falska statistik. Jag förstår faktiskt inte hur man kan bli arg på CC för det hon gjort?

        Camillas siffror går inte heller ihop som någon här påpekade.

          Precis. Hon uppgav att hon hade mindre läsare än vad hon har. Skandal alltså. På riktigt.

            nja eller tvärtom kanske va.

      Jag tycker Camilla hör ett strålande jobb gällande Bella och läser gärna om hennes luftslott. Däremot hade jag uppskattat om det även kom inlägg gällande andra bloggare för deras värld står inte still när CamCam nystar vidare. Jag går in här för att jag tycket bloggen är kul och för att den alltid har handlat om flera olika bloggare 🙂

      Vad exakt är der du tycker är ”galenskap och onormala proportioner”? Att ställa frågan hur många som inte fått kommentarer godkända?

      Jag personligen, och tydligen flera med mig, har flera gånger skrivit kommentarer som inte publicerats så frågan är ju befogad…

      Head of likes sköter sitt jobb, ser jag.

    Tryckte ”Ja” tre ggr. Tre kommentarer som var sakliga men kritiska – ingen har godkänts.

      De går inte in direkt dock, så kolla igen efter några timmar.

        Jag har kommenterat en gång under varje inlägg sedan i torsdags och inget har gått igenom. Många nyare kommentarer syns dock efter mina. Inse fakta, hon godkänner inga kommentarer om de senaste dagarnas kritik.

        Det är sedan ett par dagar, så det har inget att göra med att det varit nyligen.

          har alltid varit så, att kommentarer inte visas förrän efter några timmar oavsett innehållet, oavsett positivt el negativt, snällt eller elakt, beröm el ifrågasättande.

    Kan vi också prata om varför Expressen publicerat (minst) 20 artiklar om Isabella Löwengrip bara i år, om skilsmässan mm. men nu är det tyst?

      För att det händer viktigare saker i världen just nu som gör att intresset för det här inte är så stort. Men vänta lite så kommer det nog en artikel hos expressen också

        Oj då, vilken tur för henne att det inte hände så viktiga saker fram till den här veckan då.

          Jag tror inte att du förstår. Vill man få ut det här till den stora massan vilket jag antar att de flesta här vill, så är det en klar fördel om den inte kommer ut som en notis under en bild när korealedarna kramas eller mitt i alla artiklar om avicii som just nu toppar nöjessidan. Sen antar jag att de vill efterforska och få bekräftat att det faktiskt är såhär annars kan de inte göra mer än vad Aftonbladet gjorde, alltså skriva om vad som stod här samt Bellas svar utan att egentligen avslöja något mer

            Jag tror inte att Expressen kommer att ta upp det öht. De vill tiga ihjäl det. Har säkert sina anledningar att stå på god fot med Isabella.

      Därför att de har varit med och byggt upp henne, och därför inte vill hjälpa till att rasera luftslottet.

      Intressant att se hur det tas emot I bloggvärlden. Hon har ju själv utnämnt sig till skandinaviens största blogg och säkert fått mängder med fördelar pga detta.

        Jag tror också det kan bero på att de företag hon samarbetat med, som köpt hennes lögner rakt av, skäms över hur lätt de köpt utan att ifrågasätta. Kan ju vara pga influencer marketing är en såpass ny form av marknadsföring. I framtiden lär det ju bli hårdare krav där man ska kunna redovisa sin statistik, så att man inte bara kan slänga sig med siffror hursomhelst.

        hoppas det iaf.

        Foliehatt

        Men jösses alltså vilket tjat! Bella är väl iaf den mest kända bloggaren, och hon är entreprenör också – är det luftslott? Onödigt att skriva skandinaviens största blogg om hon inte är det dock men andra skriver att de är störst och en av de största trots att de inte är det. Om hon fått fördelar så beror det nog på det hon faktiskt uträttat och lyckats åstadkomma nämligen att bli en väldigt känd person först genom sin blogg och Blondinbella och senare genom tv-program och sina företag. Herregud företag som anlitat Isabella har nått ut med sina budskap och reklam, de har säkerligen inte betalat efter eller pga exakta siffror och antal. Och varför skulle expressen vilja stå på god fot md Bella? Låter som att ni menar att Bella är jätteviktig och inflytelserik ju, ni blåser upp Bella och hennes betydelse.

          De som blåst upp är väl i såfall de som utnämnt henne till näringslivets mäktigaste kvinna?

            Kan man tycka och de har väl rätt till det, de kan ju tycka hon är mäktig i näringslivet trots att hon inte har flest bloggläsare.

          Expressen vill stå på god fot med Bella eftersom hon är vän med kungafamiljen och politiker. På falska premisser, men det kanske ändras nu?

            Hanna Hanna haha… Falska premisser? Så om man blir vän med politiker och kungafamiljen(?) så beror det på antal bloggläsare? Eh…

              Ja, på falska premisser. Det är mycket möjligt att Isabella Löwengrip inte kan ett skvatt om affärer förutom lite ytligt framgångssnack. Att hon inte är mer än Pingis Hadenius och andras maskot, ett piffat ansikte utåt. Jämför med hur Hadenius skriver på sin blogg. Jag tvivlar på att Löwengrip kan ta till sig längre texter och företagssiffror. Och jag tror att hon har satsat oekonomiskt mycket pengar på att fejka rikedom. Inte economista alls.

              Ja, det finns såklart större incitament att synas med någon som har 1,5 miljoner fans än någon med endast ca 250000.

              Vill politiker och kungligheter öka sin populäritet eller dra stort intresse till ett evenemang är antal läsare självklart av högsta vikt.

    Jag kommenterar aldrig, har försökt fem-10 gånger innan, men det godkänns aldrig. Inte ens en kommentar när en person behövde hjälp hur man lämnar ett destruktivt förhållande.

    Jag har aldrig gjort något, skrivit elakt, någon har varit ”ifrågasättande” med en verklig konstruktiv inrikting, men inget kränkande, bara djupa tankegångar.

    Fast din fråga blir missvisande. Jag har t ex inte lämnat någon kommentar alls hos IL, så kan alltså klicka ”nej” som svar på din fråga. Så du riskerar att få fler ”nej” av den anledningen (och förutsätt inte att folk ska förstå att bara de som lämnat kommentarer hos IL ska besvara din undersökning).

      Exakt, bra reflektion och påpekande! Camcam har säkert tänkt på det, det var nog uttänkt, en smart strategi – Så det ser dåligt och sämre ut för Bella – Men vad många inte verkar fatta är att kommentarerna inte visas direkt där utan först efter flera timmar!

      Nej, verkligen inte! Frågan är helt korrekt ställd.
      Men alltså, hur är det ställt med läsförståelsen isf?
      Frågan lyder, i sin essans, har du lämnat en kommentar som inte blivit godkänd?
      Ergo sum, om du INTE lämnat en kommentar, så som du beskriver, så kan du inte ens delta i undersökningen.
      Du, som du ovan föreslår, kan alltså inte klicka nej. Då har du inte förstått frågan. Du kan inte ens delta i undersökning om du aldrig försökt lämna en kommentar.
      Tror du läsförståelsen hos de som ev deltar i omröstningen är så brutalt låg?
      Man ska visst förutsätta att folk förstår detta, för annars förutsätter man att läsförståelsen är så låg att ens försöka göra en frågebaserad undersökning är inte värt det. Då är det intervjuform som gäller.
      CamCams läsare, tycker jag rätt generellt av att läsa kommentarsfältet, verkar besitta en både hög och nyanserad läsförståelse.

        Njä, jag tolkar det också så som att det kan betyda både att man inte lämnat någon kommentar alls och att man lämnat en kommentar som blivit godkänd. Hur som helst: om det finns möjlighet att missförstå en fråga är den dåligt ställd. Man kan inte börja klanka på läsarens läsförståelse. I det här fallet hade det varit bäst med tre alternativ: 1)har inte lämnat kommentar 2)har lämnat kommentar som godkänts 3)har lämnat kommentar som inte godkänts.

        Mvh en som håller på med sin masteruppsats och läst mycket forskningsmetodik den senaste tiden.

        Du ska inte använda dig av negationer i en enkätundersökning eftersom det ökar risken för missförstånd.

        Äntligen någon som använder hjärnan (och kan uttrycka sig i skrift).
        Frågan gäller ju om man har tagit sig tiden att skriva en kommentar, och om den godkänts eller ej.
        Inte om man INTE skrivit någon kommentar. Helt irrelevant.

          men det finns många dumhuvuden, korkskallar som hänger på denna blogg och vi har sett hur mkt många missförstår och förvränger vad de läst på andra ställen, särskilt då när det gällt Bella, så lite mer tydlighet vore på sin plats. Intelligensen är inte superhög bland de flesta här och läsförståelsen vacklar..

        Så bittra människor alltså, ni kan inte ens svara normalt på en befogad kommentar och samtidigt gnäller ni högt om att Bella inte tar emot kritik. Det är något fel på människor som har så mycket hat och ilska mot bella. Man kan kritisera människor utan att varje cell i ens kropp tar eld.

    Jag skulle så gärna vilja lämna kommentar på hennes blogg men vägrar fasiken gå in där eftersom mitt besök kommer räknas som 50 stycken 😉

    Jag är aldrig inne på hennes blogg. Varför skulle man vara där?

    En genuin fråga, o jag undrar verkligen utan att lägga någon värdering i de: ni som tycker illa o Isabella varför läser ni hennes blogg?

    Som jag skrev så undrar jag verkligen! 🙂 typ vissa gillar inte Ernst kirshteiger men kollar ändå för att dom gillar att förfasas över hans entusiasm. Så ni som vet med er att ni läser bloggen men inte tycker om Bella o hennes blogg varför läser ni? Hade varit jätteglad om ni kunde svara! 🙂

      Jag har slutat läsa hennes blogg. Tyckte hon var peppig, självsäker och härlig förut men nu har jag ändrat åsikt. Skulle dock ändå vilja lämna ifrågasättande kommentar hos henne men vill som sagt inte bjuda på besök längre.

      Läser INTE hennes blogg, utan allt om Bella läser jag här.

      Jag har slutat läsa hennes blogg men jag ska vara ärlig: ända sen hon hånade transbarn för att få tillbaka läsare till hennes blogg när den höll på att bomba (kort efter att hennes pappa inte längre fick ta hand om hennes karriär) blev jag så äcklad av henne att jag applåderar denna granskning av henne nu.

      Hon hånar transbarn, folk med manuella jobb, kvinnor allmänt osv samtidigt som hon hyllar sig själv (och möjligen förhandlar till sig avtal) med falska siffror.

        Glömde bort att skriva: jag slutade läsa hennes blogg flera år sen. Jag tror att det är många som har slutat läsa hennes blogg de senaste åren och hon klamrar sig fast på kortvariga siffror från skilsmässoperioden och födslarna.

      Den Bella som startade sin blogg 2005 och de följande åren till, säg, 2012-13 var – i mitt tycke – helt annorlunda än den Bella man ser idag. Så i samband med hennes förändring, som blivit mer extrem på sistone, har jag slutat följa henne. Jag gillade inte alls det jag läste/såg, alltså slutade jag. Tror långt ifrån alla här läser hennes blogg, av liknande anledningar.

      Ett genuint svar till dig Anonym, jag skippade Isabellas blogg för länge sedan.
      Det jag ”behöver” veta står här. Har aldrig ägt en produkt med hennes namn på och skulle aldrig ha det i mitt hem, inte ens om jag fick betalt.
      Insåg idag efter allt skit med siffror att sista steget var att avfölja henne på Instagram. Jag tror många (inklusive jag) har en skräckblandad förtjusning inför henne? Vi kan inte sätta fingret på vad det är, vi stör oss på hennes flamsande och slängande med håret. Samtidigt fascineras vi. Men vi fattar att allt är en yta. Fasad. Fejk. En saga som kanske inte får ett lyckligt slut?
      Människor har en tendens att leva sig in i andras liv, när de kanske inte är jättenöjda med sina egna? Det är bara en teori jag har. Du frågade nämligen varför folk går in och läser hennes blogg, jag är då inte en av dem.

    Gick precis in på Isabellas instagram och råkade lägga märke till att hennes senaste två inlägg är samma bild tagen från olika håll. På ena bilden säger hon sig befinna sig på The Principal (Madrid?) och på den andra ett sushiställe med barnen.
    Tyckte bara det var märkligt!

      Ja, så är det, men hon antyder inte att hon är på sushistället. Det är nog bara en illustration av inlägget, för det som ”hon” har skrivit på insta är ju en sammanfattning av blogginlägget, och sen har de väl bara kastat in nån lämplig bild. Inga konstigheter.

        Jag tolkade bara inlägget på ett annat sätt. Förstår hur du menar och det är säkerligen så.

        Men ge.dig nu Bella mupp!!

          Bellamupp, ska bli mitt nick framöver. Perfekt ju, tack för det 🙂

            Fattar inte att människor ska kritisera och skriva all möjlig skit och samtidigt inte tål att någon Anna tycker och tänker annorlunda, News flash, bara för att du tycker en sak om Bella är det inte sanningen.
            //fellow Bella-mupp

      Bilden måste inte allting hänga ihop med texten…

    Det är ingen rättighet att få sina kommentarer godkända.

    Nu verkar du som driver denna blogg sjukligt osunt besatt av Isabella. Mår du inte bra av nån anledning ta en paus eller nåt.

      Och du sjukligt besatt av att försvara bedragerskan!

        +1

        Och du är sjukligt besatt av att svara på varje kommentar som är kritisk mot Camilla. Handlar inte inlägget om att Bella inte tar emot kritik? Då borde ju Camilla kunna tåla detsamma, så du kan nog lugna dig lite med att försvara henne.

        Hedda – Det finns många Anonyma här (för att man inte orkar skriva sitt namn varje gång) – så du vet inte om denna person är sjukligt besatt av att försvara någon. Sedan så ser jag inget försvar av någon utan ett konstaterande/påpekande och ett gott råd.

        Camilla fifflar själv med siffror som någon läsare påpekat, bedrsgerskor eller bara misstag? Misstag tror jag gällande båda bloggerskorna.

      Nej men hej igen Anonym. Ett tips är att använda sig av andra ord än ”besatt” och ”ta en paus” för att inte avslöja att man är samma anonym som kommenterade för en timma sen.

        Suck…. ja ordet ”besatt” är det ju inte många som använder här så det måste ju vara samma person då, eller.. öh.. ganska vanligt användande annars va både ta en paus och besatt, inte särskilt udda. Men du verkar iaf ha fattat att det finns många anonym här och att så fort man glömmer skriva sitt namn/nick varje gång så står det ist anonym. Och jag kan lova dig att det finns många som tycker att någon verkar ha en osund besatthet.

    Tips, såhär borde enkäten vara utformad för att ge bättre och mer verkligt resultat :

    1. Har du varit inne på Isabellas blogg och kommenterat?
    Ja/nej

    2. Om ja, blev din kommentar godkänd och publicerad? (Om nej, svara ej på de sista frågorna)
    Ja/nej

    3. Om nej, hur många kommentarer har du lämnat som ej blivit godkända
    (antingen spann: typ 1-10, 11-20… Eller en ruta man själv får skriva i en siffra)

    Jag själv blir lite allergiskt mot enkäter som är fel utformade, jag undviker att svara då när det kan bli så tvetydiga svar. Man vill ju gärna ha en objektiv enkät, så som din är utformad är den bara till din fördel.
    Din granskning behöver ju vara objektiv för att upplevas korrket.
    Mycket bra att du gör detta och undersöker statistiken förresten!! Vill bara att det ska gå rätt till.

    Tack för mig!

      Pucko, du har ju själv skrivit fel. Om nej, svara ej på sista frågorna. Sen skriver du i sista frågan: om nej, hur många….

      Suck.

        Pucko, det är ju ”om nej” på fråga 2…

          Det stämmer ju inte!! Herregud.

        Kan vi inte alla sluta kalla varandra för pucko, mupp etc? ?

        Ser inget konstruktivt med det alls och jag tycker det är riktigt tråkigt att läsa.

          +1

    Jag ställde en fråga om hur problematiken med Apples Intelligent Tracking Prevention hanteras i de mätningar hon refererar till, eftersom det är något som, beroende på hur det hanteras, kan blåsa upp statistiken över ”unika besök” oerhört mycket. Tror nämligen att en ganska stor del av hennes läsare har iPhone och läser bloggen via Safari.

      Hej Hacki! Kan du förklara lite mer kring det. Blev nyfiken 🙂

    Fast nu börjar man ju tröttna lite på alla Bella-inlägg – det här gör ju att jag hellre läser hennes blogg än den här!

      Bye Bye!

        ????????

          Alltså lägg av att vinka och säga adjö till vissa det är så töntigt sluta!

            visst är det töntigt, men trevligare att läsa Bellas blogg och tkr vi ska sluta läsa denna och inte skriva mer här med tanke på allt tjafs och hån. Kasta sten i glashus tkr jag nog att c gör en del också. Denna blogg mår man inte bra av.

              Då har du annonserat ut nu att denna blogg är dålig och du lämnar den, gör det nu också.

      Hejdå!

      Vill du, Charlotte, att vi har en tyst minut för att du försvinner?
      ????

        Har vi hamnat på högstadiet igen eller? Jag trodde att det var en blogg för vuxna människor.

          +1

          En lekplats 😉

    Bellas moderator (ibland hon själv t ex under helgen) godkänner bara några kritiska kommentarer för syns skull. Hon vill att det ska finnas en del kritiska kommentarer för att de ger trovärdighet och skapar i sin tur positiva kommentarer från stödtrupperna. Är kvoten negativitet fylld så godkänns inga fler kritiska frågor och negativa synpunkter 🙁
    Men det är ingen mänsklig rättighet att få sin kommentar publicerad på Bellas blogg. Vissa ämnen är helt bannlysta och som nu under perioder av negativ publicitet skulle jag tro att Bella själv vaskar fram de mest oskyldiga och menlösa kommentarerna eftersom hon vill ge intryck av att allt är så trevligt med barnen och själv mår hon inte så bra.
    Själv kommenterar jag ytterst sällan på Bellas blogg nu för tiden eftersom jag vet vad som direkt blir förpassat till papperskorgen och då är det inte lönt att trycka på ”Skicka”.

      Kollade lite snabbt de två sista kommentarerna på Bellas blogg just nu och de styrker min tes om att de kommentarer som släpps igenom är helt meningslösa:
      Vilken mysig start på långhelgen! Hoppas ni får en härlig valborg ?
      Vilken härlig dag! Mysigt att vara ute och bra tycker jag! Hoppas ni alla får en super fin och härlig fortsättning på lördagen! Kram!

        Låter som kommentarerna hos Mogi ? KRAM!!!!

        Fast låter det inte som typiska Mogi-kommentarer? *hint hint*

        Fast vadå meningslösa? Mogi-kommentarer? Jag brukat iaf kommentera så på flera bloggar, ge beröm, eller skriva att det ser mysigt ut eller att något är snyggt eller vilken härlig dag och liknande. Visste inte att man bara ska skriva kritiskt? Varför får man inte ge beröm eller vara snäll? Sen behöver man ju inte överdriva och överöverösa och bre på som man ser en del gör.

      Än mindre att lägga ned energi på att uttrycka något så klokt som du gör här ovan!

    Har ställt flera frågor till Isabella på bloggen om hennes statistik men ingen kommer igenom. Hon censurerar bloggen värre än Nordkorea.

    Jag testade en gång att skriva två kommentarer (en från wi-fi, en från 3G). ”Åh vad fin du är! Det syns att du har gått upp lite i vikt!” och ”Åh vad fin du! Det syns att du har gått ner i vikt!” Endast den senare godkändes. Och hon skulle ju inte godkänna några kommentarer alls om hennes kropp skrev hon?

    Nu verkar mina kommentarer inte bli godkända här ?

    Blir lite förvirrad så måste fråga; Du har skrivit på Bloggportalen att du har 3.500.000 sidvisningar i månaden Camcam, och idag skriver du att du har 1.000.000. Hur kommer detta sig? Skarvat? Överdrivit? Kastat sten i glashus.

      I mailet står det ”Sveriges största blogg om bloggar och sociala medier med omkring 1 000 000 sidvisningar i veckan.” och på bloggportalen ”Sveriges största blogg med över 3 500 000 sidvisningar/månad”.

      Du uppmärksammade mig på att jag behöver uppdatera informationen på BP då sidvisningarna ökat sedan jag skrev den texten. Tack! =)

        Ja tro fan att du ökat, du har ju utvecklat en bra strategi för det och med hjälp av Bella och alla hån, vinklingar och elakheter och öppet spår och dina cliffhangers du kör med så klart du får många läsare. Nej ganska säker på att det stod per månad men du har väl kanske ändrat nu då.

        Men hur vet vi att de siffror du uppger och påstår stämmer? hmm.. men ha en bra kväll nu.

          Men sök upp den jävla informationen då a? granska bloggbevakning själv då, men det är fan löjligt att bara klaga i kommentarerna på en blogg. Gör något åt saken som cam cam gjorde när svenska bloggare var sämst.

    https://m.imgur.com/xT8GsR5
    Tänker alltid på denna bild när jag hamnar bland kommentarerna under ett Bella inlägg. Känns som ett klockrent exempel på hur bellaholisternas ilska.

    Bellas blogg är så hårt kontrollerad och STYRD att inga ifrågasättande kommentater tillåts. Sedan 5 år tillbaka har jag försynt önskat svar på vissa frågor. Exempelvis att hon kan sluta låtsas betala någon tjänst ur egen ficka. Inte någonting är privata utlägg. Vem tror att hon betalar 120000 per månad för sina hemtjänster??? Företaget betalar hennes 3 hallon till frukost också på Sturebaaadet. Allt ”behövs” ju för bloggen. Precis som varje inventarie i hemmet, renovering, barnkalas, halloweenfester, kläder…. Man blir rik på att leva nästintill gratis. Tack för din granskning!

      Nån gång har ju frågan om varför Ida inreder slutat m sitt företag kommit igenom men den besvaras inte. Ryktet säger ju att d e Ida som lagar mat hos bella plus div annat. Men bella vill ju att folk ska tro att det är mer exklusivt arrangemang än så

      Du tror inte att 120.000 per månad innefattar bostad, el, telefon, förskolavg, bil, försäkringar mm. plus då lön till hemhjälpen dvs fasta kostnader/räkningar. Tror du inte hon äter mer än tre hallon till frukost? Visst får hon mycket spons men det får hon ju också ofta jobba en del för.

        Det är ju inte alls säkert att hennes utgifter verkligen är 120 000 :-/ månad.

    Jag har frågat om hennes bröstoperation flera ggr utan att kommentarerna har blivit godkända ?. Dom har inte varit otrevliga på nåt sätt men blir bara inte godkända.

      Och varför skulle dem bli godkända för om det är något hon inte vill prata om? Kommentera om saker hon skriver om, så är nog chansen större att du får igenom en kommentar

        Det e just det som e grejen. Saker hon inte gillar godkänns inte ens.
        Hon skriver konstant om sin kropp, så därför frågade jag om den. Skumt hur brösten kan växa flera storlekar men resten av kroppen blir mindre o mindre. Tycker bara det e löjligt att inte kunna va ärlig om det.

          Du har ingen rätt att tycka någonting om henne kropp överhuvudtaget

            Nähä, så man får inte tycka o tänka vad man vill längre? Eller det gäller bara när det e om prinsessan Isabella. ??
            Lägg ner

              Ida vill hon inte svara så vill hon inte och det betyder troligen då att det du frågar stämmer så ist för att ljuga så väljer hon att inte svara, eller så har hon inte haft tid att svara dig kanske och vill inte släppa fram saker som kan skapa spekulationer sanna el osanna.

                Det handlar inte om ifall hon svarar på kommentarer eller inte, det handlar om att hon modererar bort alla obekväma frågor o kommentarer

                  Hehe ja fast inte vill svara och moderera bort dvs inte släppa fram är väl lite samma sak va, vill hon inte/el har hon inte tid att svara på något just då så kanske hon inte släpper fram det just då för att inte skapa spekulationer. Varför är det så viktigt att fråga det när du ändå verkar så säker på din sak Ida? Själv har jag inte sett henne utan BH så är inte övertygad om det.

      Jag med. Samt hur hon tänker kring orealistiska skönhetsidealer som får kvinnor världen över att må skit och hata sina kroppar. Bella bidrar ju till det i allra högsta grad.

      Jag är helt för denna granskning av Isabellas lögner om statistik mm men att ställa frågor om ev bröstoperation känns lite väl personligt och faktiskt rätt ointressant.

      Den kan man ju förstå hon inte besvarar. Samtidigt hymlar hon inte på bilder med det så blir ju ganska fånigt å bara tyst då. När det så uppenbart syns?

        Svarar på alla era svar i samma veva. Jag har själv förstorat brösten så jag ser inget fel i det överhuvudtaget. Bella har alltid talat om att man ska älska sin kropp osv o att hon inte gillar den kroppshetsen som finns i samhället. Men hon bidrar till den i allra högsta drag numera. Det e uppenbart att hon har opererat brösten o jag tycker bara det e tramsigt att inte våga stå för det. Det e ju vanligare än vad många tror o inget fel i det.
        Att det skulle va en för privat fråga tycker jag inte om man tänker på hur mkt privat info hon själv valt att dela med sig genom åren om både förlossningar, slappa bröst osv. Det handlar ju bara om att hon inte kan stå för saken som frågan gäller o därför väljer att inte släppa genom kommentaren. Samma sak när folk frågar annat som inte passar henne.

    Alltså. Jag har svårt för ljugande människor (inkl Bella som jag faktiskt såg som en förebild förr..). Jag är mycket positiv till denna granskning som hittills känts seriös. Tills nu. Detta kan omöjligt bli rättvisande när vem som helst kan trycka varsom hur mycket den vill. Jag förstår tanken men detta blir inte bra och känns inte alls seriöst i sammanhanget. Vi har dessutom ingen aning om hur länge man bör vänta på godkänt/ej och när kollen sköts. Vi vet inte ens om den som moderar kommentarerna ens hinner gå igenom alla utan börjar från toppen och gör det den kan på avsatt tid. Sanningshalten i denna undersökning blir väldigt tveksam och resultatet är lätt att manipulera för den som vill. Vill man få den här granskningen att leda till något stort är det nog bäst att hålla sig till fakta och ordentliga källor, även om det såklart är mycket intressant att se hur det egentligen ser ut med kommentarerna. Men det vet vi nog inte förrän den som jobbar med det visar upp det. Sen är det väl egentligen inget man gör fel med att modera kommentarer. T ex om hon helt stängde av kommentarer, är det bättre än att släppa igenom några? Gör alla som har moderning fel? En liten bi-tanke bara 🙂 skrota denna undersökning är mitt tips.

    Varför är det inga inlägg om Anna book längre?

      Inte så konstigt. Hon tycks ha dragit sig tillbaka från offentligheten. Hennes blogg händer det inget på och hennes instagram är inte offentligt.

    Nu har hon släppt igenom några kommentarer om granskningen. Det är nog en reaktion på detta inlägg.

      Men GE DIG!!! Det tar typ ALLTID flera timmar innan kommentarer släpps fram där!! Fatta det nån gång!!! Prova själv att skriva nåt snällt där så får du se själv Hanna! Fanns kommentarer om granskningen där redan igår och i förrgår!

        Anonym 2237: det är nog du som behöver lugna ner dig. Hanna skrev ett neutralt inlägg i tonen och du blossade upp ❤ Varför?

        Jag har inte sett några sådana kommentarer förutom på hennes försvarsinlägg. Jag har inte ifrågasatt hennes approval time överhuvudtaget.

        Tips: Om du begränsar antalet utropstecken ger det ett mer seriöst och balanserat intryck.

    Du verkar vara helt sjukt besatt av att vilja sänka en annan bloggare. Dags för lite eftertanke camcam? Du riktar ditt hat mot Bella, men för mig framstår du som en intelligent mobbare och inget annat. Du bidrar till stor del i näthatet och dess korkade följare.

    Ointelligent, skulle det vara förstås. Men det förstod nog de flesta som har någon form av IQ

    Mina kommentarer godkänns aldrig på bellas blogg. Fattar inte varför, har inte varit elak eller påhoppande.
    Nåja..

      Kanske försvinner en del av någon anledning, för mig har det varit så på M Graaf blogg att det jag skrivit verkar försvina, och då är det snälla kommentarer jag skrivit men nej går inte fram, visas inte.

    Gick in på hennes blogg och mycket riktigt, knappt en enda negativ kommentar. Men så är ju antalet också typ 30 st eller nåt. Dvs ingenting. Så säkert hårdmodereras den. Men absolut, hon väljer ju själv. Ser lite lite ut bara med 30 st kommentarer på ett inlägg.

    Vissa av hennes läsare skriver fina stöttande saker och hejar på henne. Men får liksom igen respons från Bella. Jag hade i vart fall tröttnat till slut. Särskilt om jag därtill också visste att hon skriver efter en strategi.

      Fast 30 kommentarer på ett inlägg är väl inte lite, det är nog ändå ganska mycket på vanliga inlägg om man jämför med andra, ser andra bloggar som har noll till fem, tio kommentarer.

        Det är pyttelite jämfört med de hundratals kommentarerna hon fick på varje inlägg för bara 2 år sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.