Bianca Ingrosso som praktikant under 5 timmar för 260 700 kr

Måns Zelmerlöv & Jonas Björkmans välgörenhetsorganisation ZB Foundation försöker samla in så mycket pengar som möjligt för att skapa en bättre framtid för utsatta barn i Etiopien, Kenya, Sydafrika och Uganda och Bianca Ingrosso hR auktionerat ut sig själv för att hjälpa till.

Exploria Center är beredda att betala hela 260 700 kr för att ha Bianca som praktikant under en hel dag, vilket är en riktigt saftig summa. (Inte heller är det en hel dag utan endast fem timmar så det gäller att maxa tiden!9
Jag hoppas att framtida praktikanter på sociala medier inser att detta är lite av en ”once in a life time” och att de inte börjar sina praktiker med att sträcka fram ett papper med ett enormt löneanspråk i nivå med kostnaden för Biancas endagspraktik. 🙂

Bianca själv ska ha ropat in Oscar Zias kalsonger för 1000 kr ytterligare hjälpa Zelmerlöv och Björkmans vision om en bättre framtid för utsatta barn vilket väcker ett par frågor hos mig:
– Är de oanvända?
– Om nej, är de tvättade?
– Om nej, kommer de vakuumförpackade i en påse?

I annonsen står det inte specificerat ifall det finns några företag som Bianca inte kan tänka sig att praktisera på.
Jag undrar vad som hänt om det var SD, porrbutiken US Video eller kanske en pälsfarmare som vunnit budgivningen.
Vad är Bianca beredd att utstå i välgörenhetens namn?

83 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Mer classy info om Blondinbella, tack.

      Haha eller hur! Har gått in flera ggr idag och hoppats på nya uppdateringar om Bella!
      Camcam: du borde kolla på intervjun med BB i veckans affärer – från slutet av augusti. Inte utdraget som finns på hemsidan, utan hela intervjun som publicerades i papperstidningen! Såg nåt citat därifrån som var skumt.

        Hon säger hon även att hennes produkter finns i Saudiarabien. Men eftersom jag vet att dem inte gör det var jag tvungen att maila kundtjänst och fråga dem. Svaret kom: ”Tyvärr finns vi inte till försäljning i saudiarabien ännu”
        Allt som kommer från BB är ljug, hittepå, sånt som låter bra.

          Har hon verkligen sagt att produkterna finns i Saudiarabien?

            Skulle hon inte befria kvinnorna i Saudiarabien först?
            Vad jag vet har Bella inte hunnit med detta än ??

            Isabella Löwengrip: ” Det intressanta handlar om vad du kan åstadkomma Till exempel i Riyadh i Saudiarabien, där vi nyligen börjat sälja, är det inte deodoranterna som gör skillnaden. Men de är inkörsporten och skapar en möjlighet att bland annat anställa kvinnor på plats. Det är min drivkraft, att kunna göra skillnad på riktigt.”

            Källa : https://www.va.se/nyheter/2018/03/06/naringslivets-maktigaste-kvinnor-2018-vi-har-vagat-kliva-fram-och-ta-plats/

              Allt hon gör är ju “fake it til you make it”.

              Hon bluffar om sin besöksstatistik för att vinna prestigefyllda priser och få värdefulla kontakter.

              Hon bluffar om sin verksamhet utomlands för att vinna anseende och framstå som mer framgångsrik.

              Hon ljuger öppet och skamlöst i intervjuer om allt från omsättning till besöksstatistik och internationella affärer. Skulle någon börja granska henne på allvar skulle det inte dröja länge innan luftslottet faller.

      Hon har lagt upp en bild på Insta med sina opererade bröst. Kalkylerad bild för att sätta igång en del snack: har hon? Har hon inte?

      Klart att hon har och hon vill vilseleda folk från hennes lögner som har kommit till ytan. Ren strategi.

      Hoppas Cami kommer med något riktigt saftigt idag eller imorgon. Granskningen måste fortsätta.

        Hänt la upp en artikel igår om bella och hennes ångest efter skilsmässan. Rubriken löd modigt av henne att berätta. Ja jätte modigt av henne.

          Haha herregud vilka korkade journalister alltså, borde vara förbjudet att ha så dålig koll på Bellas strategi (om man nu ska skriva om henne).

        Man ser en kant, hon har säkert wonderbra eller liknande

      Och så har hon lagt upp ett inlägg om hur hon bara har en lugn helg tillsammans med barnen. Spelar fotboll och bakar chokladbollar. Väldigt sympatisökande.

        Å ikväll blir det säkert middag på stan och 1 HELT glas vin.

      Kommer någon ihåg när Blondinbella skrev om att hon prutade på ICA? Varför gjorde hon det? Vad prutade hon på? ?

        Hon är säkert portad från ica därför hon har hjälp med handling

        Man kan säkert pruta i livsmedelsbutiken om man vill köpa ett kilo äpplen som börjar bli dåliga. Men jag har svårt att tänka mig Bella köpa produkter som börjar bli dåliga. Hon besöker för övrigt enligt vad hon själv skrev ytterst sällan en livsmedelsbutik. Sådant har hon nu för tiden personal till 🙂
        http://www.isabellalowengrip.se/2014/09/5-pengartips/
        ”Pruta på allt. Det gör jag jämt. Jag prutar på Ica, i blombutiken, på NK etc. Ibland går det och ibland inte. Det handlar om att alltid ställa frågan, ”Vad kan du göra åt priset?” ”Jag har tänkt att köpa det här också, finns det möjlighet till rabatt?” ”Jag är här så ofta, vad ger ni för rabatt till trogna kunder?”. Mer än hälften av gångerna blir det 10-25 procent billigare.”

          Hon skriver ju att ibland går det och ibland inte, men att hon FÖRSÖKER pruta på allt. Ni tolkar och läser verkligen det ni själva vill när det kommer till Bella

            Betvivlar att hon orkat pruta på ICA mer än kanske en gång när mjölken var på utgångsdatum. Men knappt det tror jag. Varför skulle man lägga tid på att pruta på grönsaker på ICA och sen heltidsanställa människor för att sköta ens vardagsliv för att ha tid att jobba?

            Tror bara hon spetsade till det, hon prutar ibland, antagligen aldrig på ICA men lät tillräckligt uppseendeväckande för att bli bra citat-material

    Vilken känsla om man kunde bidra till att få in 260 000 till välgörenhet på 5 h jobb!

      Håller med! Hade sålt mig ofta om jag hade kunnat bidra med de summorna till välgörenhet. Min kompis här bredvid hälsar att hon är beredd att betala lite grann för mig under en filmkväll, men max 300 kr denna månad… ??

    Bra gjort för välgörenheten. Jag vet inte om jag tyckte något var dåligt här? Men det kanske inte var meningen?

    Heja välgörenhet <3

      Haha..va? Varför skulle någonting vara dåligt med att hon drar in enorma summor till välgörenhet?
      Ser du någonting dåligt med det? Vad men också varför?

        Kanske var sättet du skrev inlägget på som fick några att känna att Bianca gjort något fel.

          Ja, antingen det eller så läser man texten med en förutfattad mening om att inlägget måste innehålla kritik att man blir förvånad när man inte hittar den. =)

    Ot: Leif GW Persson säger nu att han fått info om att någon av ledamöterna i akademin trakasserat kvinnor tillsammans med Arnault. Horace… ?

      Med tanke på hur H. försvarar sin kompis och ser upp till hans ”savoir vivre” 🙂 så är det väl inte omöjligt.
      Jag har inte hört att några av de andra manliga akademiledamöterna haft så goda relationer till Monsieur A som just H.
      Nu senast i P1-intervjun förnekade H. att han haft någon kännedom om sexuella trakasserier i samband med Monsieur A.
      ”Grabbar pratar inte om sådant”. Nähä. Min erfarenhet är väl att sådana bedrifter mycket väl kan avhandlas män emellan om man är på samma våglängd.

        Och så verkar ju Horace bevittnat övergreppet på Victoria. Det är förmodligen antagligen till att han försvarar Arnault, han är själv likadan om än antagligen mer diskret.

        Framförallt så har ju Horace rört sig i samma kretsar och måste ha hört om eller bevittnat Kulturprofilens övergrepp/trakasserier. Så om de två sinsemellan inte har diskuterat de händelserna känns ju rätt irrelevant. Han visste men brydde sig inte.

          Akademiledamöterna – åtminstone vissa – har ett mycket utvecklat selektivt hörande och även seende.
          Mycket praktiskt när det sker obehagligheter.

          Öppet brev till Horace (ja, jag tror han läser denna blogg ?): Du gräver din egen grav bara djupare och djupare. Dina argument och påstående är lättare att sticka hål på än såpbubblor. Gör en rejäl (kungs)pudel och bli talesman för F!, om tio år får du kanske då liiite credd och kan få sitta med i ngn morgonsoffa och prata om herrars vårmode. Eller nå’t.

        Enligt Trump är skryt om sexuella övergrepp ”locker-room talk” så man får väl anta att sådant mycket väl kan avhandlas män emellan.

      Fast Leif GW skriver inte att det skett ”tillsammans” med Kulturprofilen.
      Han skriver ”en annan ledamot sedan en dryg mansålder tillbaka har verkat i den så kallade Kulturprofilens anda och utsatt dem för det som Akademien beskriver som ”oönskad intimitet” men som enligt Brottsbalkens sjätte kapitel handlar om sexuellt ofredande.”

        Ursäkta, du har rätt. Det kan ju mycket väl vara någon av de äldre männen som gett sig ut på strapatser på eget bevåg.

          Borde uppmärksammas oavsett.

    Den här sidan laggar och fryser till med jämna mellanrum så att man måste ladda om sidan igen. Har varit så sedan flera dagar. Är det bara jag tro?

      Den har flera problem och har haft det länge. Bl a att den väljer att inte vara snabb med cash. Tex jag kan ha varit inne på sidan och först sett att där är 68 kommentarer. Går in bland kommentarena och där är då 72 st. Lämnar hela sidan och kollar tex DN går tillbak till BB och så laddas den gamla cashen med 68 kommentarer upp igen.

      Kör på en iPhone X.

        Cache

          Vad bra att du förstod vad jag menade. ??

            ”Tack” menade du väl? 😉

              Thr gillar inte att blir rättad, hur befogat det än må vara…

                Fast det där var inte att rätta någon hjälpsamt utan en spydighet. Det förstod du också.

                  Du har fel.

                  Nej det har jag inte.

                  Jo, du har faktiskt fel.

                  Visst. Vi säger så. ?
                  #Efterkonstruktion

                Jag tyckte det var hjälpsamt, jag läste cash tre gånger och sen gav jag upp och tänkte att jag inte kommer begripa vad det för för felskrivning ändå.

                Varför var det drygt ens egentligen, cash var ju uppenbart något autocorrect-fel och det är väl knappast särskilt förnedrande att man ibland göra sådana?

        Kommentarer har jag inte problem med, däremot lagg, låsning och helsidereklamen. Använder Sony Xperia z3, chrome.

          Alltså det är inte kommentarerna per se jag har problem med utan att cachen segar. Ibland kommer inte ens det senaste inlägget upp igen. Har bara detta problem hos BB och började när den flyttads till den här plattformen. Har dock inte de problemen tex hos LD som ligger på samma plattform.

            Om det är min blogg du menar med BB och inte Blondinbella så ligger inte jag och LD på samma plattform. Hon ligger på blogg.se – det gör inte jag.

              Aha. Då har jag fått fel för mig om LD (pga att även hennes inlägg kommer upp på nyheter 24.)
              Ja det är din blogg jag menar. ?

                Det är inte så konstigt att du tror det. 🙂
                Nyheter24 äger både blogg.se och Modette och ompublicerar ibland inlägg från sina bloggare på nyhetssidan för att promota dem lite.

                  ??

          Och jag har problem med att skriva kommentarer. Går sjukt segt så jag orkar nästan inte kommenter längre. Skriver med en Samsung mobil.

        BB = Blondinbella? ?

          Zzzzzzz ?

          Ibland blondinbella, ibland bloggbevakning. Beror på sammanhanget.

      Samma för mig. Skitirriterande när man scrollat igenom halva öppet spår och så låser sig skiten så man måste börja om. Samma irritation med helsidereklamen. Förbannat lågt sätt att tvinga folk titta på reklam.

        adblock ?

          På mobilen?

            ja! funkar till android iaf ?

              iPhone också.

          Älskar ad blocker ?✌?

        Jag tänker också på statistiken på sidvisningar måste bli helt enorm när många måste ladda om sidan, själv kan jag behöva ladda om 3-4 gånger på ett inlägg. Det räknas väl som en ny sidvisning varje gång?

      Har inga problem alls^^

        Har heller inga problem, har en Nokia 5!

      +att tangentbordet blir så ENORMT segt när man skriver här inne

    Camilla, är jag satt under mod? Kan inte se några olämpliga ord i mina kommentarer om Horace Engdahl och akademien.

      Nej, jag förstår inte varför du hamnar där. Ska kika på det på en gång..

      Kan det vara Hora..ce namn? Hamnade nog också i mod när jag skrev om H.

        Nä, inte hans namn men ordet ”hora” är moddat. =)

    Hon sa väl på instastory att hon skulle kunna tänka sig att göra allt?

    Inga problem för mig. Använder iPhone 7 och iPhone SE

    Camcam, dags för ett nytt inlägg där vi kan kommentera tekniska problem som behöver åtgärdas här? Vissa har tillkommit eller inte åtgärdats sen bytet av plattform

      Absolut!
      Jag lägger upp ett sådant idag1 Tack!

        När du ändå är inne och kollar. Kan du inte se om du kan få bort mig från modd? Sedan du bytte hit så har alla mina kommentarer hamnat i modd oavsett vad jag skriver. Det känns så himla tråkigt att inte kunna vara en del av diskussionen.

          Absolut! Jag fattar inte varför det blir så men jag misstänker att det har något med ditt förnamn som står i mailadressen. Det har varit på moddlistan tidigare pga troll men har sedan dess raderats. Jag ska försöka rensa lista en gång till, annars kan du testa att skriva en kommentar utan din mailadress för att se om det är förklaringen.

    Såg på Nyhetsmorgon imorse, där pratade man om ensamhet. Fy vad hemskt. Måste ju gå att göra nåt. Vilket ensamt och kallt land vi lever i. Vad kan man göra?!?

    Ot: Har granskat Expressen och Aftonbladets rapportering om Blondinbella och Bianca Ingrosso.

    Expressen publicerar i princip bara positivt vinklade artiklar om de båda. Ofta.

    Aftonbladet publicerar mer sällan något och ofta positivt vinklade artiklar om Blondinbella men mer artiklar som kan tolkas negativt om Bianca.

    Jag ville se om det fanns någon förklaring till att de valt att inte ta upp (eller indirekt försvara) Blondinbellas besöksstatistikfusk och även om något kan härledas till tidningarnas politiska hemvist.

    Vad tror ni?

      Antagligen får tidningarna svårare att få tips till artiklar och kommentarer om de skriver något kritiskt.

      Ironiskt också att Bianca utnämnt Bella till sin förebild. Nu har Bianca antagligen fler läsare än Bella.

    Själv har man ganska nyligen avslutat en praktik, 9 månader, heltid samt oavlönad (krav enligt min utbildning). Tyvärr blev jag inte erbjuden jobb på arbetsplatsen pga anställningsstopp, känns snopet för har ändå jobbar hårt och kämpat som in i helvete, men inget att göra åt nu.
    Samtidigt som man praktiserat har man på kvällar och helger jobbat extra för att kunna försörja sig, en extrem tuff period men förhoppningsvis öppnar detta flera dörrar i framtiden.

      Vilken utbildning går du? Det är säkert en bra referens när du ska söka jobb i framtiden.

      Nu är det ju inte så att Bianca får dom där tusenlapparna men det kanske du förstod.

        Självklart förstod jag det, tyckte bara det var roliga kontraster.

        Läser en yrkesutbildning inom byggteknik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.