My Martens har pausat mäklarutbildningen

Jag började skolan i höstas. FEI, genom min anställning på Erik Olsson. Taggad klev jag in i projektet.

Jag var samtidigt sjukskriven pga av min utmattningsdepression, med läkarbesök och behandling. Jag påbörjade utbildningen och satta igång.

En distansutbildning där man gör en del hemifrån och en del på plats på skolan. Detta i samråd med min läkare som såg detta som ett utmärkt försök att ”komma tillbaka”.

Första kursen gick förvånansvärt bra då mina egna erfarenheter som egenföretagare och bokföring etc hjälpte mig enormt. Företagsjuridik däremot, kraftig utmaning! haha! Flera kurser följde…..

Otroligt spännande och lärorikt. En enorm utmaning, med massa nytt att lära mig.

Min hälsa kommer först. Jag valde därför att pausa utbildningen i sammråd med samma läkare.

Jag måste först lära känna mitt ”nya” jag. Landa i mina diagnoser och detta satte FÖR stor press på mig. Tiden är inte rätt just nu….. Mitt gamla jag hade kört på ändå. Men jag är långtifrån mitt gamla jag, och betydligt klokare än tidigare.

Därför ligger utbildningen på is tillsvidare så att jag hinner landa, jobba med det som min hälsa tillåter. Strukturera upp, och fortsätta som jag gör.//My Martens

Hur det går med Mys mäklarutbildning har varit en av sociala mediers mest ställda fråga och en av sociala mediers minst besvarade fråga men nu tar My bladet från munnen och erkänner att hon pausat sin utbildning av hälsoskäl.

Med tanke på hur hennes höst och vår varit så låter det väl sunt? Hon har yrt runt som en skållad råtta mellan Öland och Stockholm med flyttkartonger och renoveringar och det kan väl få vem som helst att må dåligt så jag tycker man kan ”cut her some slack”.
Det brukar jag inte säga så ofta men nu gör jag det. Hepp!

110 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det låter klokt! Är man ingen depression kan att ta en simpel dusch känns som att åka Vasaloppet! Folk som inte varit där i helvetet, sluta döm!

    Hoppas du mår bättre snart! ?

      Precis, om My varit deprimerad/utbränd/utmattad så hade hon nog inte hoppat på en tuff utbildning, och ingen läkare hade rekommenderat det. Det där snacket om utmattning är nog taktik för att få sympatier, bli intressant, få mer läsare, för att man ska tycka synd om… Och detta var nog en vit lögn och efterkonstruktion. My är taktisk. Du behöver nog inte oroa dig för hennes hälsa och mående, tror hon mår ganska bra, är nog ingen större fara men som sagt taktik…

    ”Mina diagnoser”. Vilka diagnoser har hon fått?
    Jag följer inte henne, så har ingen koll.

      Jag tror inte hon har hunnit få någon diagnos ännu. Möjligtvis att hon utreds, men tror inte hon hunnit få på papper en diagnos. Det tar väldigt lång tid (har flera vuxna i min omgivning som genomgått ADHD-utredning) och det är inget man får på några få månader direkt. Så att…

        Suck. Utmattningssyndrom, paniksyndrom, panikångest etc är alla diagnoser. Diagnoser som inte är heöt ovanliga när man får utmattningssyndrom. Behöver inte vara någon bokstavskombo

          Men det är ju My själv som skriver om sin Adhd…

            Läs det som står i inlägget. ”Landa i mina diagnosER”

    Tror hon menar adhd och (hennes ältade) utmattningsdepression. Hur man nu fixar 3 olika jobb och olika flyttar hit och dit med en pågående utmattningsdepression förstår jag inte ?

      Det gjorde hon ju uppenbarligen inte.

      Kics, det är ingen som förstår det men så är hon ju MYtoman. ?

        Oj, där var du klyftig.

        Ni är nära bekanta förstår jag, om inte så förstår jag inte din kommentar

          Ji.. man behöver inte vara nära bekant för att förstå det, och förstår man inte det trots att man är nära bekant… say no more.

      Tror ju inte hon har utmattningsdepression, tror inte riktigt hon förstår vad det är.. Det är en strategi tror jag för att blir intressant, få sympatier, få fler läsare, få uppmärksamhet, och man ska tycka synd om henne.. snyft ger uppmärksamhet. Mycket lögner och strategi, och många naiva som tyvärr köper det och går på det.

    Förstår dock inte hur man kan tycka att det är en bra idé att starta ny anställning och utbildning om man är sjukskriven… Vad var hon sjukskriven ifrån? Bloggat har hon väl gjort hela tiden.. och inte verkar hon ha tagit det lugnt direkt….

      Man kan gå en utbildning som arbetsträning via försäkringskassan när man är sjukskriven.

        Fast det där var verkligen ingen utbildning via Arbetsförmedlingen som arbetsträning.

        Jo… Det förstår jag att man kan få… Och även att det kan vara en bra idé att göra ngt helt annat… Men då skulle hon kanske tagit paus från sociala medier för att kunna konsentrera sig på en sak…

    Det är något med det här som inte stämmer? Är det bara jag som inte får ihop det med utmattnings syndrom och det hektiska liv. Känner inte en läkare som skulle rekommendera att börja en sån utbildning när man är mitt i röran.

      Vad är det som säger att hon är helt ärlig mot sina läkare? När man tillfrisknar från utmattningssyndrom går det väldigt mycket upp och ner, besluten hon tagit om det här kanske togs när hon mådde bättre. Som hon skriver, hon måste landa i det. Tog tid för mig med att förstå att jag inte kan göra vad som helst bara för att jag mår bättre, då krashar jag efteråt

        Tack för att dy skriver det där. Är 1 år sedan min utmattningsdepression och jag fattar inte varför jag åker på krascher hela tiden. Känns så jävla hopplöst. Men skönt att bra att man inte är ensam

    Ingen som är utbränd orkar leva som hon gör, vilken läkare sjukskriver en människa som orkar flänga runt som hon gör. Hen borde anmälas!

      Vilket av jobben har hon varit sjukskriven ifrån undrar jag.. för bloggat och instagrammat har hon ju gjort hela tiden (eller är det någon annan som bloggat åt henne) och är det inte det som varit huvudsyssla ihop med samarbeten och dylikt i kombo med det?

        Enligt My så har hon varit sjukskriven men inte lyft någon sjukersättning pga att hon inte skulle ha råd med det. Därför har hon jobbat på (antar att hon menar bloggen) men samtidigt varit sjukskriven…

        Men det konstiga är, antingen är man sjukskriven eller så bryter man sjukskrivningen och jobbar på. Man kan inte vara sjukskriven och samtidigt jobba. Hon har återigen fått något om bakfoten och bestämt sig för att det bara är så.

          Man behöver inte vara sjukskriven(få sjukpenning) på 100%, man kan vara sjukskriven den del man inte klarar att jobba/plugga som jag förstår det

            Det är korrekt. Men så är fallet inte gällande My. Hon skriver själv att hon inte har fått någon ersättning från FK = valt att jobba ändå = då är man inte sjukskriven, då har man valt att bryta sjukskrivningen.

    Har aldrig läst hennes blogg. Gick in nu och tittade. Har en nära vän med utmattningssyntom och vet hur det är för henne. Hon kan ju inte göra nästan någonting. Nu är ju sånt man ser på en blogg mest en fasad men det ser ju ut som att My lever ett väldigt aktivt liv för att vara utmattad. Men som sagt det man ser på bloggen är ju inte allt. Men hon kanske inte är den bästa förebilden för dem i liknande situation.

    Vad är hon känd för?

      För att ha kommit i onåd hos Magdalena Graaf.

        Hon har skrivit i sin blogg att hon har bett vederbörande om ursäkt, som ej godtas.

      Hon var med i Ensam mamma söker… Vilket ju ledde till attnhon började blogga….

    Tror nog uppmaningen från läkaren är en vit lögn och en ursäkt för att slippa påhopp.
    Synd att hon inte bara skriver som det är och gjorde det från första stund. Det hade hon nog själv tjänat på.
    ADHD i sig kräver rutiner och att flänga runt såhär kommer aldrig fungera på sikt med den problematiken…

    Jag tycker synd om My samtidigt som det är dumt att marknadsföra sig som en ”ärlig bloggare” och fortsätta i dessa spår.
    Det finns ett yrkesliv utanför bloggvärlden!

      finns nog ingen som ljuger så mycket i både blogg o i det verkliga livet. MYtoman var det någon som skrev,,,,stämmer bra.
      Hon skriver att hon pausat mäklarutbildningen, men enligt dem fick hon lov att sluta då hon inte klarade av tentor o prov. Mest är påhitt.

    Fast hon hade ju utmattningssyndromet redan när hon startade utbildningen. Hur kan man som läkare först sjukskriva på heltid och sedan tycka det är bra att hoppa på en krävande heltidsutbildning som verkligen kräver att hjärnan fungerar. Hur kan hon själv tycka att det är en bra ide när hon inte ens har gymnasiekompetens att starta en utbildning? Hur kunde Mäklarbyrån tycka att det är lämpligt att satsa på henne när hon först och främst borde prioritera att bli frisk? Eller höll hon tyst om sin sjukskrivning? Hon behöver nog acceptera att hon är sjuk och leva därefter.

      Nja, min pappa var utbränd och fick i samråd med sin läkare tom en rekommendation att läsa en termin humaniora på universitetet när han funderade på det eftersom det kunde hjälpa honom att komma tillbaka och ha något att göra på dagarna när han så att säga började bli smått rastlös av att inte gör något intellektuellt men innan han var redo att återgå till sitt arbete. Men skillnaden var kanske att min pappa redan har en 5 årig universitetsutbildning i bagaget och har arbetat med kvalificerat arbete hela livet.

        …och så hade han kanske inte en blogg som han ansåg var tvungen att fylkas med div ”flashigt” innehåll samt bostäder på två olika ställen i Sverige som han pendlade mellan, varav ena bostadsorten är där barnet bor och andra bostadsorten är där skolan är…

          Nope, men det beteendet indikerar att hon inte är utmattad egentligen. Förstår inte hur man som utbränd skulle orka med det. Men däremot kan en utbildning i sig vara enklare än att arbeta. Sedan har jag ingen koll på just denna influenser.

            Men sluta döm! En utmattning kan ta år att tillfriskna ifrån och det är inte direkt så att man ligger i sängen under hela den tiden och inte kan röra sig. Den fasen går över. Efter det kan man leva mer och mer som vanligt men är känsligare för stressen. Det finns inga rätt eller fel eller någon mall över hur det ska vara. Kan vara så jäkla enkelt att hon tror att hon mår bättre än hon gör medans läkaren förstår att hon behöver mer tid, hon kör på medans läkaren sjukskriver

              ”förstår inte”, slarvig form av ”jag förstår inte”, jag blir utmattad vid tanken på det hon håller på med, utan att vara utbränd. Ordet ”indikerar” betyder ungefär ”tyder på”, men innebär inte att det måste vara så. Dvs jag tar den data jag för presenterad för mig och gör en kort analys. Men säger också att jag inte har koll på personen i fråga, vilket indikerar att det jag säger inte är helt tillförlitligt.

              För min del låter hennes pendlande och sociala medier som betydligt mycket mer utmattande än en utbildning. Men vi är alla olika.

    Finns inte en chans att orka med hälften av det hon gör med en utmattningsdepression. Och man brukar bli rekommenderad att börja arbetsträna ett par timmar om dagen, ett par dagar i veckan. Att hennes läkare tyckte att en utbildning var en bra idé med tanke på hur hon för övrigt reser mellan två hem barn och fästman, renoverar två hem, har bloggen, tränar, fixar hår och kläder och smink och naglar och fotograferar sig dagligen, utvecklar samarbeten och tillskott och har lanseringar låter konstigt. Jag var glad ifall jag satte på en tvätt och gick till affären under samma dag, i början kom jag inte upp ur sängen utan en enorm ansträngning. Att tänka klart och planera något mer än ett par timmar framåt var omöjligt, jag fick inte ihop det i huvudet. Jag hade behövt en semester med strand och bad men jag kunde inte ens orka planera för det. Tanken på att ringa och beställa en resa, packa och ta mig ut till flygplatsen var helt omöjligt. Jag undrar vad hon har för sorts utmattning då den ändå verkar högfungerande, aldrig hört talas om det tidigare.

      Precis!
      Att ens köra bil i en sån situation var inte att tänka på :-/

      Precis min tanke! När jag var sjukskriven så kunde jag vissa dagar stå framför diskmaskinen och fundera hur jag ska starta den. Diskmaskinen var verkligen inte avancerad, det krävdes bara två tryck – On-knappen och därefter Start (program redan förvalt vid start). Min hjärna var verkligen helt slut.

        Ja, de enklaste saker blev komplicerade och jag körde bil mycket sämre, hade liksom inget flyt utan betedde mig som en nybörjare i trafiken. Och minnet blev också helt väck, på ett dement sätt. Kom verkligen inte ihåg samtal eller bokade möten, det var som om de aldrig hänt om jag inte blev påmind. Jag skrev upp saker i kalendern men sen glömde jag titta i kalendern. Tog bort alla notisljud och signal på telefonen för att det stressade mig för mycket så det var inte till hjälp heller för att komma ihåg saker. Helt sjukt nu när jag tänker efter hur illa det var med allt. Och nu, ett par år senare, är det mycket bättre förutom att jag lätt blir stressad och behöver ta en paus då det lätt blir som en trafikstockning i huvudet. Men så mycket bättre överlag. Hoppas ni också mår bättre nu!

        Sen finns det naturligtivs olika grader av utmattning, men med den nivån My håller sitt liv på så har jag väldigt svårt att se det som en utmattning, vare sig dåtid och nutid.

      Ni diskuterar ju hur det är i början/första tiden när man får diagnosen. Hur vet ni hur långt i tillfrisknandet hon har kommit? Fejkar jag min diagnos också då eftersom jag börjat kunna vara igång några timmar varje dag? Finns ju inte en chans att jag orkar det med utmattningssyndrom ?????

      Håller med. När jag kom mig upp och hade fått på mig kläderna så var jag helt slut. Bara tanken på att fylla i ett enkelt schema tog dagar och de få gånger jag körde bil så var jag långt ifrån en bra förare. Nu finns det olika nivåer på utmattning men i mitt fall klarade jag knappt av att öppna ytterdörren.

    Man får inte vara sjukskriven samtidigt som man studerar. men man kan vara sjukskriven från studierna, Tycker att allt låter snurrigt..

      Du blandar ihop sjukskrivning och sjukpenning. Det är inte samma sak. Du behöver dock en sjukskrivning för att kunna ansöka om sjukpenning

        Ja. Men du kan inte säga att du är sjukskriven när du jobbar och/eller pluggar heltid och därav inte ansökt om sjukpenning.

          Nje, att säga att man har ett sjukintyg är väl mer korrekt

            Exakt. Men enligt My så är hon sjukskriven men jobbar ändå pga har inte råd att leva på sjukpenning. ?

              Vad är hon sjukskriven ifrån?
              Hon jobbar och lever som vanligt, och får alltså enligt sig själv ingen sjukpenning. Då är hon inte sjukskriven!!!

    Kanske inte den mest relevanta frågan men…vad har hon på fötterna….?

      Jag håller med. Ser fan inte kloka ut. Skorna är handgjorda boots ifrån Italienska LdiR. Graaf har dom. Toftby med. Castellari säljer dom. Beyond fula.

        Gick in på Ldirs hemsida. Har fan i mig aldrig sett så fula skor och stövlar…. Har aldrig hört talas om märket tidigare men jag förstår att man nog måste vara av imponerand av särskild sorts trashmode för att passa in i deras målgrupp.

      Hon hänger på o köper det andra mer kända bloggare o personligheter har. Dessa skor hon har på sig passar verkligen inte hennes grova korta ben! Ser hon inte sånt själv? Eller tror hon att det är snyggt bara för att andra har det?

        Dessutom är det en kilklack inuti skorna. Hon vill väl se längre o smärtare ut. Motsatt effekt på henne!

    Låter som att hon inte orkar med det vi andra rätt och slätt kallar Livet, och tillverkar en massa flum och fluff för att rationalisera det.

      Vi med utmattningssyndrom har orkat med för mycket av det ni ”andra” kallar livet

        Har nu endast kommenterat hennes flummande och inte dig eller någon annan generellt så chilla.

          Chilla själv. Du har ingen rätt att bedöma vad någon annan klarar av och inte

            Det har jag faktiskt. Du i din tur har rätt att bli sekundärkränkt över det. Fint va!

              Nej, det har du verkligen inte. Och jag är inte kränkt. Jag är trött på obildade personer

                Hur menar du att jag inte har rätt, förtydliga 🙂 vad innebär det? Konsekvenser?
                Tror att du missuppfattat definitionen av begreppet rättighet. Förväntar mig inte att du återkommer med ett vettigt svar.

          Hahaha Myggans liiiilla ettriga försvarspatrull har anlänt ?

        Så behöver det inte vara, jag har också haft en utmattningsdepression och den fick jag p.g.a både flera dödsfall i familjen och press från FK. Det låter inte så trevligt när du förminskar oss andra genom att säga att du tydligen ”levt” mer än oss andra och därför är sjuk. Det finns saker vi gör frivilligt som stressar, och så har inte alla styrkan att klara påfrestningar som hopar sig.

    Konstig läkare som tycker att hon ska börja en tuff utbildning mitt under en sjukskrivning för utmattning. Hoppas iallafall att hon snart mår bättre.

      Fast jag tror inte att hon var sjukskriven för utmattning, det hade hon nog berättat isåfall. Det är nog en liten vit lögn och efterkonstruktion för att det ska låta bra och för att slippa påhopp och få sympatier. Det är nog ingen större fara med hennes mående. My är strategisk, en taktiker.

    Läkaren är ju inte felande, det beror ju på vad MY fått läkaren att tro. Är man inte ärlig mot sin läkare så får man ju lögner tillbaka och My kan ha framställt det som om att det vore bra att gå den utbildningen och då kan hennes läkare också tycka det är en bra idé. De ger ju inte RÅD så hon har inte fått rådet att vare sig sluta eller börja, inte av en LÄKARE kanske samtalskontakt men då har hon heller inte varit ärlig om sitt liv IHOP med utbildningen. Jag tror att denne läkare skulle råda henne att bara ta Time OUT från sociala medier för det är väl rätt tydligt att det inte är en bransch för dem som mår dåligt. Jag ser INGET av utmattningsdepression hos My tillsammans med ADHD då jag själv har levt med det. Men vi är alla olika men i de grupper jag gick i så fick vi samtliga rådet att lägga ner instagram och Facebook för att inte se människors liv utan fokus ska ligga på OSS själva. Speciellt i ett sådant nytt skede som My är i nu. Om det är så illa så tycker jag synd om henne, hennes fästman och hennes son för detta kommer ta en ände med förskräckelse iom att hon fortsätter som hon gör. Men en sak som jag undrar? Hon är influencer? Men vad är hon det FÖR? Ältande och nu något nytt att kunna skriva/älta? Hon har ju NOLL riktning i sin blogg hon har ingen talang eller sjunger hon? komiker? varit med i Let´s dance? Tv där hon går att följa? Jag har funderat men jag förstår inte vad? Köper hon följare? hon skriver att det är massor som följer henne? Men det ska hon ha cred för att hon kommit ut om den där utbildningen i alla fall även om det var lite pudling. Men hälsan först!

      *lever med det ska det vara. Och det går upp och ner.

      Ja hon köper följare.

        Håller för övrigt med dig i allt du skrev.

    Alltså vad är skillnaden på utmattning och depression? Det är ju precis samma symptom på båda? Är det bara att utmattning låter ”finare” än depression?

      Det är två olika saker. Googla på utmattningssyndrom och depression, finns massor av sidor som förklarar skillnaden.

      Nej vissa blir ”bara” utmattade medan vissa blir utmattade + deprimerade = utmattningsdepression. Går att googla och läsa om

        Precis.
        Min kollega har varit sjukskriven pga utmattningssyndrom (utmattning utan depression), jag har däremot haft en utmattningsdepression. Vi hade vissa liknande symtom, men mycket skiljde sig även åt. Återhämtningen och behandlingen såg även olika ut mellan oss.

      Nej, det är inte samma sak. Utmattningssyndrom är när hjärnan och kroppen säger ifrån, en varningsklocka. Depression är enkelt sagt när du mår psykiskt dåligt. En del med utmattningssyndrom får även en depression, men långt ifrån alla

        Fast en depression gör inte bara att man mår psykiskt dåligt utan man blir trött, svag, får huvudvärk, tinnitus, man glömmer bort saker, man tappar sexlusten, har sömnsvårigheter och allt. Det är ju precis samma symptom..

    Det är något som är konstigt. En läkare förnyar inte en sjukskrivning i ett år på en person som inte sjukskriver sig. Hon har ju visat att hon inte är arbetsoförmögen i och med att hon jobbar. Läkaren förlänger inte oavsett om det är anmält till FK eller ej. Har inte råd med sjukpenning? Anpassa utgifterna efter inkomsterna. Och om man ändå orkar så pass mkt, varför inte då använda orken till drömjobbet mäklare? Istället använda den till pillerförsäljnkng, skönhetsoperationer, uteliv, pendlande, bloggande osv osv. Det går inte ihop med att vara utbränd.

    Jag funderar lite kring det här med Mäklare – jag ser ganska många ”coola tjejer” (bloggare och andra) som tycks se mäklarjobbet som nåt väldigt glamouröst och nästan som en förlängning av instagram-livet. Snäppet över att bli stylist, ungefär. En väldigt glorifierad och tjusig bild av ett stentufft yrke som verkligen inte passar alla. Att vara mäklare handlar inte om att glida runt i snygga outfits och visa stylade eleganta våningar för ett coolt klientel. Det är urtufft och kräver massor – pressande dessutom eftersom mäklarlönen till stor del består av procent på försäljningen. Man måste alltså lyckas rätt bra om det ska bli som man drömmer om….. Och de flesta av objekten är knappast eleganta vita våningar….

      Stämmer verkligen, förutom att de flesta objekten faktiskt är eleganta, vita våningar (givetvis beroende på var man jobbar).
      / Östermalmsmäklare

    My har avföljt Linda Rosing på instagram ! Undra varför??

      Linda har blivit kompis med Maggan Graaf…

        Är det detta som hon hintade om i ett äldre blogginlägg?

          Möjligt, Maggan o Linda gullar på instagram emellanåt.

        Svårt läge då för My när hennes nuvarande pojkvän spelar med Linda. Jag ger My o Jonas max ett år till…..

      Hahaha du skojar? Herregud vem bryr sig?!

      Förmodligen för att hon ville det, och inget vi har att göra med, låt människan vara ifred

      Hur fasiken upptäcker man att någon avföljer någon på Instagram??

        Om du tex följer Linda och går in på My, så står det högst upp att Linda också följer My (Du ser det eftersom du följer Linda..).har det då stått det varje gång du varit inne på Mys, men försvinner, så vet du att hon avföljt

      Var nog Linda som avföljde först – troligen så har hon upptäckt hur mycket My ljuger och vill inte vara en del av det kanske.

        Och där fick vi fram att någon ”försökte sabba” bröllopet mellan My och Indianen. Alltså om Linda och Maggan är kompisar.
        Det hon skrev om i sin blogg då HON dvs MY inte förstod att någon inte kunde släppa taget om det som VARIT. 😀 funderar på hur My tolkar släppa taget, det har ju hon definitivt INTE gjort om sitt gamla malande. Har inte sett i en endaste blogg om att Magdalena skrivit något negativt om My. Att göra sig i onåd hos Magdalena verkar vara en bedrift i sig, med tanke på ALLT hon gått igenom saker som skulle kunna få vilken människa att vika ner sig på raken och ändå har hon gått vidare ödmjukare än någonsin. Jag har svårt att se hur ett futtigt drama skulle få henne att släppa taget om en vän. Och trots det hon varit med om så ältar hon inte, hon är ledsen det är mänskligt men inget ältande. Att ens nämna de två i samma mening är absurt… Men My, hon håller det dramat högt för att få in en o annan läsare. Nä jag tror att hon och sonen och Indianen som man aldrig se le och endast med hörlurar i öronen skulle må bäst av att hon la ner sina sociala medier.

        My har även ljugit i de kretsarna. Jonas har försökt reda upp men det är flr mycket lögner o hittepå! Han står nu mitt emellan. Ingen annan i bandet gillar My. (Vet för jag är bekant med Linda o hennes man)

    Blir man ”sjukskriven” av en läkare innebär detta bara att man rekommenderas att avhålla sig från arbete i någon grad eller fullständigt. Kan vara förenat med andra villkor t ex det klassiska ”vila, ute”.
    Sen gör man förstås vad man vill med sjukskrivningen. Man kan låtsas som den inte finns och jobba på som vanligt. Inte konstigare än att strunta i någon annat som sjukvården rekommenderar.
    Sjukskrivningen har inget med Försäkringskassan att göra innan man eventuellt använder den för att få sjukpenning. Och då är det ändå Försäkringskassan som bedömer om man kan jobba eller inte.

      Haha vila och ute står det nästan alltid. Min läkare har skrivit att det tar mycket energi för mig att orka gå ut och att jag behöver undvika de situationerna (just nu) sen står det vila och promenader lite längre ner…..

    Älska varandra i nöd och lust måste väl vara ganska slitsamt för Jonas W. Är hon ovän med hans bandmedlemmar nu också så hade han väl det lugnare innan. Eftersom nån ovan skrev att hon avföljde Linda på insta.

      Vet inte bara att hon följde Linda på insta förut ) kommenterade o skickade emojer

    Men gud.. skyller hon på hälsa nu?! Låtsas hon nu att hon pausat utbildningen pga hälsan och i samråd med läkare nu – smart efterkonstruktion. Usch som hon ljuger.

    Nej hon har inte varit sjukskriven och inte haft utmattning, ångest har hon säkert haft en del däremot och adhd – men hon klarade inte tentorna – och för ett tag sedan skrev hon att hon pausat under/pga flytten – Men då hade hon inte pluggat på månader plus att hon skrivit efter det att utbildningen går bra. Hon har dessutom flera ggr skrivit att det går absolut inte att sluta/hoppa av utbildningen el pausa utbildningen pga kontrakt. Hon ljuger!

    Hon försöker ju hela tiden starta nya projekt, sökt jobb på tidningar/magasin mm. – Allt för att slippa mäklarutbildningen och ha ett skäl att inte plugga, och ett skäl att ”måste” vara i Sthlm. Trots att hon menat att mäklarutbildning Inte går att sluta/pausa (märkligt om hon varit sjukskriven hmm lögn) Och så stort som det var – drogs ut på i månader (cliffhanger) nya kläder, nytt jobb, ny karriär, byter bana och så stort som det var enligt my. Men hon klarade inte tentorna och vill hellre göra annat, handlar ej om sjukskrivning.

    Hon ljuger så mycket, måste vara jobbigt och ge ångest, ljuger om allt. Usch ge henne ingen upmärksamhet!

    Hallå!! Varför modd?

      Ingen aning. Måste varit något ord som fastnade.

      Hallå!! Du är ny här va?

    Snygg efterkonstruktion av Myggan, hon lyckas då alltid få till det så det låter bra och många går på det. Men NEJ det beror inte på hälsa el läkare – hon klarade inte tentorna och vill hellre göra annat – hon påstod att det absolut inte gick att hoppa av utbildningen dessutom (märkligt om hon varit sjukskiven, vilket såklart är lögn.) Hon påstod också att hon pausat under flytt men då hade hon redan ”pausat” sedan länge. Och hon startar nya projekt och sökt nya jobb för att slippa mäklarutbildningen – men många har förstått att hon inte pluggar till mäklare nu så nu var hon tvungen att komma med något. Gå inte på hennes lögner!

    Enligt FEI hemsida så kostar märklarutbildningen 270 000 kr och att det i 9 fall av 10 är en arbetsgivare som står för kostnaden. Undrar hur My fick Erik Olsson att betala detta åt henne för hon har ju knappast haft pengarna själv. Och nu står de där med en plats de betalt och en My som aldrig kommer plugga klart och mao heller inte jobba hos dem.
    Men My gjorde kanske en BB, visade upblåsta siffror på alla sina följare (merparten säkert köpta) och fick dem att tro att hon var en såååån stor ”influencer” så att alla skulle vilja köpa bostäder av henne.

      Och hur var det nu, fick My sin PT-licens till slut? Klarade hon sista slutprovet?

        Ännu en grej hon vägrat svara på. My sa att hon visst hade gjort alla delar som krävdes men på frågan om hon klarat sista tentan så blev det aldrig något svar, så antagligen inte. Var väl därför hon fick sluta på SATS. Om de ska sälja på sina kunder PT så måste de väl ändå vara PT. Sitt flackande liv till trots hade ju My absolut kunna ha PT kunder både i Kalmar och Öland.

          Sant. Hon fick lov att sluta på SATS. kuggade på nästan allt.

      Upplägget brukar vara så att man jobbar som motprestation. T ex som mäklarassistent utan lön. Hon sa väl att hon skulle jobba med deras sociala medier.

        Vad konstigt att hon inte har nämnt ett enda ord om det jobbet då (förutom då hon berättade om hela upplägget när hon gick ut med den ”stora” nyheten) ?

        Till och med Dessie har skrivit mer om sitt jobb på Erik Olsson än vad My har gjort… och då har Dessi knappt bloggat på nästan ett år.

    Det var väl inte direkt en nyhet. Alla som läser henens blogg har väl märkt och förstått att hon pausat utbildningen, hon har ju dessutom skrivit att hon pausat när hon höll på att flytta och på grund av flytten, hon har å andra sidan efter det skrivit att utbildningen går bra. My verkar ha svårt att hålla reda på vad hon skrivit och alla lögner hit å dit, måste vara jobbigt. Det där med läkare och utmattning är ju något hon hela tiden påpekar och kör med för att få sympatier, verka intressant, få uppmärksamhet och fler läsare, man ska tycka synd om henne. Det är taktik. My är det största lögnaren och taktikern i bloggvärlden.

    Sandra, thank you for this post. Its very inspiring.

    Varför kan hon inte bara säga som det är? Att det där med mäklarutbildningen va något förhastat och mindre genomtänkt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.