Katrin har outsourcat sin yngste son till Bongi

Jag kan inte låta bli att låta ”Bongi” stå kvar efter min felstavning. 
”Bongi” är ju supergulligt. Det borde nästa son heta!!! 🙂

Katrin och även Falkes pappa är iväg så det blir pappa Bingo som hoppar in och tar hand om även den sönernas halvbror och av hans uppdatering att döma så verkar han inte direkt klaga.

De har sannerligen ett unikt upplägg, Katrin och Bingo och jag hoppas bara att Falkes pappa inte känner sig åsidosatt. Han är inte särskilt aktiv på sociala medier så det är klart att det kan framstå på det sättet men så är det säkert inte.
Men.. klart att det är enklare att bolla tre barn åt ett håll istället för två åt ett hål och ett åt ett annat håll men vem sa att föräldraskap var enkelt?
Kanske är det dags för lite mer out sourcing här? Barnflicka har de redan hjälp av men kanske någon som kommer hem och blonderar Bingos lockar medan han framkallar film? Bingo goes Lofoto liksom…

Om ni inte vet vad ”hundtricket” är så kommer här en liten förklaring.

Om det fungerar?
Det tror jag nog. Gruppen @hotdudeswithdogs har nästan 445k följare på Instagram.
Man kan säga att kontot är motsatsen till den här bilden.

Jag tror inte den hade inbringat särskilt många högerswajps på Tinder om jag ska vara ärlig men vi har varandra, THK och jag så det gör inget. <3

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad man ser på sociala medier är Katrin och Bingo förebilder hur man som föräldrar kan gå vidare i sin relation efter skilsmässa för barnens skull. Och Falkes pappa ska också ha en eloge.

      I Läckbergs ”stjärnfamilj” som hon pratar så mycket om där de är så moderna och inkluderar alla. Varför får Martin Melin som är pappa till C aldrig vara med när stjärnfamiljen samlas? Det känns bara som en fasad.

      Där måste jag säga att Bingo och Katrin verkligen är goda exempel.

        Han kanske inte vill vara med.

        Nu gillar inte jag Camilla så värst mycket men hon har svarat öppet att hon och Martin aldrig skriver om varandra på sociala medier eller visar upp bilder då det alltid resulterade i rubriker och tidningsnotiser, så de kom överens att inte göra det alls. Kan tänka mig att det blir påfrestande även för deras barn. Willes och Mejas pappa syns aldrig han heller, men det är för att han själv inte vill.

          Det där tror jag föga på, de verkar inte direkt ha något emot att synas eller att få rubriker, tror inte de är sådär jättesåta vänner direkt…

        Hon kommer snart komma in här och försvara sig

        För att Simon blev svartis på deras relation? De taggade ofta varandra i inlägg fram till Läckberg och Simon blev seriösa. Minns att hon skrev ett förklarande inlägg om detta då.

        Han kanske inte vill vara med eller så är han där men syns inte på bild 🙂

        Alltså Läckbergs evinnerliga tjat om stjärnfamiljen och hur perfekt operfekta
        brokiga de är? ständigt humble-brag.

      Tja, om han ens blivit tillfrågad vet vi ju faktiskt inte…

    Väldigt fint skriver av bingo. Angående snygga killar mer hund, det finns inget mer oattraktivt än män som är så medvetna om deras snygghet att allt blir konstlat. ”Åh, jag får lite sol i ögonen på uteserveringen, måste kisa lite och spänna käkmusklerna”, ”åh, behöver du mitt id? Vänta lite jag ska bara titta ner i fickan så att håret trillar fram och titta upp under det med ett litet halvleende”, ”åh, här står jag och bara väntar på bussen med händerna i fickorna och axlarna lätt uppdragna, bäst att kisa lite och spänna käkmusklerna”, ”får jag se fotot du tog på mig älskling?” Inser att han raderade det och mobilen har 2000+ selfies på honom själv. Tack och lov hade han stort hjärta men det var den sista hunken jag var i relationen med ?

      Mmm, till skillnad från alla svankande, plutande tjejer, som trycker upp tuttarna i halsen med push up och har övat in leendet framför spegeln och slänger med håret.

        Men ja, inte alla män och kvinnor också. Känns det bättre nu när ordningen är återställd?

    Ettt tips, läs DN:s ledare idag om sk Instagramaktivister. Hon som skriver ger en rejält känga till svenska aktivister på instgram som mest gapar. Hon nämner inga namn men mina tankar går osökt till alla de tjafs som uppstår kring vissa ”influensers” som anser representera den enda rätta åsikten.

      Vilka influencers är det?

      Även på utbildningen jag läser vid Lunds universitet kritiseras instagramaktivister ??

    Dessa är förebilder för skilda föräldrar. Att lägga egot åt sidan för barnens skull, eloge till dem alla 3.

    Åh detta med hundtricket ? … Det var mer eller mindre när jag såg min date (som senare blev min pojkvän, make och far till våra barn) leka med min hund som jag föll för honom!!

    Han äääälskar djur och sedan han kom in i mitt liv har han lyckats smuggla in två katter, två kaniner och 35 höns i vårt hem. Jag hade en hund och råkade få med mig en hem härom veckan, så nu är det två vovvar hemma.

    Alla goda ting kommer i par, hade jag sagt om det inte vore för att vi fått tre underbara kiddos … Så alla goda ting kommer i triss ?

      Var någonstans ska jag åka jag vill ha en vovve nu. Var hittade du den.? ?

        Båda mina hundar är omplacerade på grund av tidigare vanvård. Det finns många hundhem i Sverige, väl värt att ta en kik där! <3

      Uttrycket är ju ”alla goda ting är tre”.

    Drömde att jag låg med Mikael Persbrandt ? Ai karamba ?

      Mmm han är skitmysig. Riktig laddtorsk, och har fester hemma där allt för unga tjejer vistas, och hänger med riktigt trevliga män. Detta var runt 2014, vet dock inte hur han ärnu

    Åååååh mitt frikort Brock fick vara med i collaget ?????. Nu blev det varmt här ??

      Brock är mitt frikort också! Nog för att jag min sambo har skägg och vi äger en liten vovve men alltså…???

        Så sjukt het ?. OCH verkar ha ett stort hjärta ?

      Vad heter den här Brock mer än Brock? Jag googlade Brock men fick väldigt, för ändamålet, irrelevanta, träffar 😀

        Jag tänker på Brock i Pokémon ?‍♀️

        Jag googlade lite och jag tror han heter Brock O’Hurn 🙂

        Japp, Brock O’Hurn it is.

    Vilka gulliga bilder. Killar som är djurvänner är bäst. ???

      Särskilt när de inte äter djur heller ❤?
      Riktiga djurvänner, grrr!

        Eller hur, killar som är Djurvänner > husdjursvänner ?

    Ida Warg. Någon som har koll på vilken vecka hon faktiskt är i? Jag har den senaste veckan läst både ”vecka 28” och ”sista trimestern” – men det stämmer ju inte? Räknar hon 28+4 som vecka 28 kanske?
    Är själv gravid där omkring, därför jag är extra nyfiken (och förvirrad). Pretty please hjälp mig få ett slut på min förvirring ??

      Vecka 28 går man in i när du gått 27 fulla veckor, alltså 27+1 till 27+6. Har man gått 28 fulla veckor så är man inne i vecka 29, så räknas det. Ladda ner en gravidapp och fyll i din senaste mens första dag =)
      Lycka till

        Jag vet 🙂
        Men hon skriver att hon är i sista trimestern, som börjar när man går in i vecka 29 (28+1), samtidigt som hon skriver att hon är i vecka 28. Det är därför jag inte hänger med ^^

      Det är ju inte fel att räkna efter fulla veckor, i sjukvården räknar de väl så? Eller så kanske hon surfat runt mycket på utländska preggosidor, här i storbritannien räknar vi också fulla veckor. ?

        Nja, sjukvården skriver antingen fulla veckor eller är noga med exakt dag. Det är iallafall min erfarenhet! Min läkare var väldigt noga med exakt dag i början av graviditeten, men nu efter vecka 26 så går hen efter fulla veckor.
        Tycker inte heller det är fel, bara man är komsekvent vilket Ida säkert är. Blev bara så nyfiken, speciellt hur hon ligger i förhållande till min graviditet ?

          Hon har väl sagt/skrivit någonstans att bf är 3 augusti?

      Varför inte ställa frågan till Ida själv? Det är väl omöjligt för folk här inne att känna till såna uppgifter.

      Sen förstår jag inte varför det angår någon annan än Ida själv.

        Klart inte omöjligt om någon sett om hon skrivit vilket beräknat födelsedatum hon har! Väldigt möjligt att känna till då faktiskt 🙂

          Säkrast är att gå till källan själv om nyfikenheten är så stor. Det hade inte förvånat mig om hon inte angett exakt bf för att få hålla ngt för sig själv.

    ”Hotgirlswithdogs” hade låtit helt annorlunda ??

      Hotgirlswithhotdogs ?

        Låter som något för cornhub

          Cornhub ??

            Love it! Matporr liksom. För oss som älskar mat.

    OT: såg Bella i bikini på hennes instastory och nu är det visst inget som helst tvivel om huruvida hon fått brösten fixade va? ? Erkänner att jag var en av de som tvivlade i början men ni hade rätt!

      OBS ska inte ses som en negativ kommentar, tycker att Bella får göra som hon vill och att hon inte måste berätta något om hon inte vill ? men det var först med den videon som jag blev 110% övertygad ?

      Tycker det klippet var så konstigt, hon filmar brösten och magen i några sekunder. Varför lägga ut det på sin instastory?
      (Ja jag fattar att hon gör det för att provocera och väcka fler diskussioner om brösten, operation etc men jag tycker det är ett väldigt konstigt klipp att lägga ut)

        Det har ju varit tyst om henne här på Bloggbevakning ett tag och hon är väl i fasen där hon vill att folk ska snacka..

        Låter extremt omoget om inte annat, hon har verkligen blivit mysko och har inget av förebild kvar över sig.

        Att provocera räcker väl gott nog för henne, det hon lever på.

      Jo jag håller med, jag har också tvivlat (bra bh-inlägg, push-up etc.) men de tvivlen har lagt sig nu. Bella gör naturligtvis som hon vill, det är hennes kropp, hon är inte den första mamman som ändrar sig om plastikoperationer efter två barn, det är helt ok.

      Eftersom hon är så offentlig så vore det dock trevligt om hon (hur uttömmande/koncist hon vill) kunde kommentera det uppenbara, eftersom pga hennes tidigare uttalanden så kommer det finnas de som hävda att hon alls inte opererat sig, att hon fått den kroppen genom kost och träning. Och det tycker inte jag är bra. Men hon kanske sparar det avslöjandet till nästa lansering el dyl.

      (För de som inte vill höja Bellas tittarantal på Instastory till en halv miljon: Bella är och badar med barnen, några sekunder filmar hon sig själv leende, kameran glider ner från hennes ansikte till hennes klotrunda bröst i en bygellös bikinibh.)

        Och sen blir vissa förbannade över kommentarer gällande hennes kropp mm, men hon spelar ju f-n på allt och vill ha kommentarer. Tycker inte ett dugg synd om henne när folk tycker till.

          Det är nog mest för att det tar fokus från granskningen av hennes företag.

          BB lägger ju upp denna typ av bilder just för att hon ska få uppmärksamhet för något annat än hennes bluff. Samma anledning till att hon äter lunch med Bard etc.

            Men så här har hon ju gjort länge, långt innan bluffsiffrorna blev kända… Provocerat om familjeliv, utseende, kost, mm.
            En del blir ju upprörda av kritiken oavsett ämne, de vill inte att man ska prata om vare sig om hennes siffror eller nåt annat, trots hon med glädje trycker upp det i folks ansikten?

    Jag inväntar vår älskade nationalekonom Moa och hennes expertutlåtande om huruvida detta familjebeteende är skadligt eller ej.

      Jag tror inte att det finns någon forskning om de generella konsekvenserna av att lämna sitt barn I sitt ex vård.

      Intuitivt bör det inte ha någon effekt skild från de som uppkommer av att lämna sitt barn i andra vänner eller bekantas omsorg.

    Alltså när nån säger Hundtricket så tänker jag bara på Alexander Skarsgård och när de måste dra ner byxorna för att få sitta i soffan *hahahaha

    Men en kille med en väluppfostrad hund får mig på fall när som…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.