Det händer i tidningshyllan

Jag kan inte låta bli att fundera lite över mamma Pernillas totala curlande av sin son.
Vem ska bädda hans säng? Kommer han gå från sin mammas hur till sin frus hus och förväntas hon då bädda sängen? Hon borde bädda SIN halva om det är sån att han trilskas. Det är ett demonstrativt vapen som redan används, titta bara.

Den här boken plus en annan från samma förlag damp ner i min brevlåda idag. Är det någon av er som läst den?
Jag tror att det kan vara bra för en person som jag som varit utbränd två gånger att bli påmind om varningssignaler som annars är då enkla att trivialisera.
Men tar man dem inte på allvar så kommer det en dag när man ligger där och undrar vem det var som sparkade undan fötterna på en.

Men alltså, ni fattar ju att Keyyo måste vara med i Mello nästa år.
Keyyo på rap, David Batra på tvärflöjt och fri dans och en kortbyxad Alexander Bard som buggar med Blondinbella.

Ni som vet, ni vet.. hehe…
Jag har som sagt aldrig testat brun utan sol eller spraytanning eftersom jag är så rädd att det ska bli fläckigt, men här verkar det inte spela någon roll. Förhoppningsvis kan jag få fräknarna att se aningens mer äkta ut än när jag målade på dem med en kajalpenna och såg ut som kärleksbarnet mellan en påskkärring och den rödhåriga killen i MAD.

Jag tror att Anna är helnöjd med detta.
Det är förmodligen det mest spännande som hänt henne sedan Camilla Henemark skrämde slag på henne i köket på Biggest Loser eller när myntade det numera episka ”BAM, BAM, BAM”!!!!!

Jag fattar helt enkelt inte varför man måste prata om deras eventuella ligg överhuvudtaget. Jag tror helt ärligt att ingen annan bryr sig.

Jag undrar vilken medial Barbiedocka Blondinbella ska plocka fram för att försöka distrahera pressen från hennes nästa fuck up.
Pojkvännen är offentliggjord, lappen är upptejpad, den intensiva terapin redogörs för varje gång hon varit där och och nu har hon till och med mage att äta pizza på semestern.
Herregud, hur ska vi förhålla oss till denna wild n crazy kvinna egentligen?

Men är kanske inte den trevligaste saken i världen men det är heller inte särskilt farligt. 
Själv höll jag på att åka hem från ett ridläger när jag fick min första mens och inte vågade fråga en av ledarna. Jag höll på att DÖ av skam och hon reagerade inte ens. Det skulle jag inte heller gör nu – reagera alltså – men så har man ju ett gäng mensveckor under bältet att se tillbaka på.

Vi avslutar med att Maxinne Björk dricker sin egen mens.
Jag har ingenting att tillägga här. Säger jag och backar långsamt därifrån.
Anna Book! Kom tillbaka! Allt är förlåtet.

Bildkällor:
Hänt
Amelia
Veckorrevyn
Extra

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Blondinbellas pojkvän Hampus är det Hajen? Är det honom hon varit tillsammans med tidigare?

      Ja

      Var det inte typ ett år sen nu som hon skiljde sig från Odd?

        Nej dom har inte varit tillsammans tidigare.

          Det var Nils – Hajpojken. Hampus kallas Hajen eftersom han har en twitter som heter ”the shark week”

            Nils va bäst.

            Aha tack!

    Jag har läst hjälp jag är utmattad och tycker den var bra ?

    Jag älskar inlägg som dessa!

    Bravo

    Tack

    Kul

    Hej

      Jag också. ??

    Dricka sin egen mens?

    Hellre tar jag fan gift..

      Då vill du inte heller kapsla in din placenta och äta den efter förlossningen? ?

        Moderkaka på svenska ?

          Men ändå så förstod du ordet placenta, mår du bättre nu? ☺

            Jag förstod inte

          Do jo nåt vant to eat yår madder käjk?

            Frustskrattade så bebis vaknade ?

            *iit

          Placenta är latin, det går bra att använda det om kroppsdelar i Sverige med.

      Ja, hon är helt galen haha. Hon kanske är för liten för att skriva om, men finns väldigt mycket att skriva om henne om man säger så…

      Att dricka sin egen mens är något kvinnor faktiskt gjort sedan tidernas begynnelse istortsett..
      Läser man på så förstår man sätt det inte är äckligt och det då inte skulle finnas någon anledning att hellre dricka gift som annars är rätt dumt kan jag tycka?

        Menar du att det har tillämpats allmänt eller att det har funnits några enstaka kvinnor som gjort det? Med tanke på hur stigmatiserat och smutsigt mens har ansetts så har jag svårt att se att man på medeltiden eller 1800-talet bälgade i sig mensblod. Rent generellt svårt att göra kopplingen att dricka det eller urin. Inte nåt gemene man gör direkt.

        Vad har du för källor på det?

          Googla ”drink period blood” och du får en massa källor att kvinnor gjort det länge inom flera kulturer.

        Fast mens är ju restavfall? Slemhinnor, blod och annat bös. Varför ska man ha ner det i magen? Helt onödigt, det kommer ju bara ut igen, i hålet bredvid.

          För det är inte gift? Herregud, det är mens. Man dör inte av att få i sig det.

      Tycker inte att det låter så äckligt. Inte rent kanske men i en smoothie. Och jag vet inte hur många gånger jag har fått sperma i munnen, det är väl egentligen äckligt om något.

        Tycker sperma är sexigt som fan, i/runt munnen i synnerhet ?

      Jag höll på spy nu när jag läste det, mår fysiskt illa för jag är så äcklad. Det innehåller bakterier och diverse slem precis som avföringen som man inte ska svälja….
      fan säger sig själv man inte sväljer det. Alltså FYYYYYYYYYYYYYYYYYY Maxinne har tappat det efter sina hippie resor

    Jag klarar inte av Clara och Ericas podd. De är så präktiga att de får Peder Lamm att framstå som en seriemördare.

      Själv uppskattar jag präktigheten. Jag gillar oföreställd präktighet med personer som inte tror att de är wild and crazy. Nej fram för mer präktighet som inte handlar om att låtsas vara präktiga och se ner på andra människor.

        Du satte ord på exakt varför jag gillar deras podd!

    Någon som sett Dylan Sprouse tweet till Jared Leto? Äntligen kommer sanningen fram om hans vidriga beteende. Konstigt att det inte fick mer uppmärksamhet iom MeToo

      Vadå? Berätta mer. Har inte twitter. Är Jared ett svin? Har alltid älskat honom?

        Det är väl Sprouse som är svinet hoppas jag? ?

          Det är Jared som är svinet i det här.

          ”Yo @JaredLeto now that you’ve slid into the dm’s of every female model aged 18-25, what would you say your success rate is?”

          Och under har en annan kändis svarat, Vadå börjar han vid 18 på internet? Sedan en massa om alla anklagelser mot honom om minderåriga tjejer.

            Kommer ihåg att Kenza skrev att han hade raggat på henne en gång när hon var ung… redan då klingade det dåligt så ja, han är nog rätt gross alltså.

    OT men ska ha prov idag om ca 1 timme och är så jäkla nervös. Har gjort om detta prov flera gånger och förra gången var jag bara 1 poäng ifrån… Känns så surt att vara ifrån bara med 1 poäng :(. Jag går igenom en depression och har gjort i flera flera år vilket har påverkat mitt sätt att komma ihåg information. Har pluggat i flera veckor men känner att inget fastnar. Känner mig så jäkla dum. Vet inte vad jag ska göra om jag inte blir godkänd denna gång heller. Vill bara få det överstökat så hoppas på att det går bra :/. Snälla håll tummarna för mig! Tack!

      Jag håller tummarna för dig! ⭐️

      Ska hålla tummarna! Lycka till och glöm inte bort att andas ?

      Jag relaterar så väl till det du skriver så heja dig! Jag hoppas det går bra & att du får minst godkänt ?

      Hoppa över frågor som du fastnar på och gå tillbaka senare. Försök att hålla dig lugn, tänk positivt och ANDAS. You can do this! ❤️

      Tack för att ni är bäst! <3

      Om du funkar som jag gör: tänk att din största styrka är din envishet. Det kanske inte går den här gången men tillslut går det. För mig minskar det pressen. Ge dig beröm för att du ens orkar göra provet. Var noga med att inte slå på dig själv, det kan du unna dig imorgon men nu ska du bara gå dit, skriva provet och gå hem. Det är en bedrift att ens försöka under depression, var snäll mot dig själv.

      Lycka till!? Vill ge ett tips om du inte redan har tänkt på/gjorde det, om du bara var ett poäng ifrån, kolla väldigt noga igenom poängavdragen och jämför med facit (om det finns) eller be om en genomgång av provet och jämför med hur du har svarat. Många gånger kan även den som har rättat provet missat något, eller gjorde väldigt orimliga poängavdrag. Varit med om det flera gånger själv. Kör hårt!!?

      Hur gick det?

        Tack för att ni peppar mig. Jag svarade på alla frågor och det kändes bra :). Var så nervös att jag satt o skakade.

          Heja! Håller tummarna att det gick vägen!

    Självklart att Pernillas barn är bortskämda, Bianca ville byta hotellrum eftersom det fanns furu och ek i det de fick. Hon klagade på lyxkryssningen på luftfuktigheten och att hytten låg i mitten av båten. Jag gillar Bianca ändå.

      Det kan ju inte vara barnens fel att de är bortskämda. De har ju inte precis skämt bort sig själva. Vad gäller Bianca så kan jag inte låta bli att gilla henne. Hon framstår som ganska aningslös och tyvärr inte särskilt intelligent, men verkar rolig och gullig – inget ont eller elakt i henne. Sen vinklas väl allt i Wahlgrens Värld – kanske inte bästa sidorna av dem som visas alltid. Har aldrig funderat särskilt mycket om Pernilla W tidigare – hon har liksom alltid funnits där – men skulle gärna vara kompis med henne. Hon känns helskön – och sjunger jättebra.

      De är säkert lite bortskämda på vissa sätt men det där med byta hotellrummet pga furu var ju på skämt, det var humor – det måsta man förstå, att mycket är på skoj och humor.

    Bella har samma värderingar som Hampus, jotack…vi har märkt det..

    Är jag den enda som tyckter det är lite respektlöst av Bianca att fortsätta att snacka om att hon hade sex med den killen? Det verkar ju inte som att han ville prata om det och man kan väl respektera att folk är privata med sitt sexliv?

      Konstigt att han tackade ja till att vara med i Breaking News för att just diskutera denna (skedda eller inte – tror dock på Bianca) händelse. Mediakåt kanske?

      Det kan man ju tycka men han fick ju henne att framstå som en lögnare å andra sidan och framstod själv som pinsam och dryg efter hur han sedan själv betedde sig på instagram, bättre han hållt tyst så hade inte många sett honom som en ihärdig raggare eller hört mer om sexet. Hans eget fel att det blev så stort och omtalat – men kanske det han ville, kanske ville ha uppmärksamhet.

    Jag är av den fräkniga typen. Inte lite diskret på näsryggen, utan precis överallt där solen träffar. Heeeela ansiktet, bröstet, armarna, axlarna, benen, magen osv. Hela jag är prickig. Som barn fick jag höra mycket taskigt och matades hela tiden med ”skönhetstips” om hur man skulle bli av med sina fräknar. Nu är det supertrendigt. Hur pigment nu kan vara trendigt…
    Min man är så fascinerad av min prickighet. Hans favoritfräknar är dom på knäna, haha.

      Tja, jag har saknat mina fräknar sedan de försvann när jag lovar typ 10 ? men jag tänker mest på Pippi gällande fräknar ”lider du av fräknar” ”nej!”

        Jag har alltid fått höra att jag snart växer ifrån mina fräknar och mitt naturligt väldigt blonda hår. Jag blir 30 i januari och är fräknigare och blondare än någonsin. Ser ut som en blandning av Kalles kaviar-ungen och en prickig korv. It’s a look!

          Låter jättefint?

          Önskar jag hade det, jag har blivit supermörk i håret och utan fräknar, men får fortfarande noll solbränna förutom kräftfärg ifall jag glömmer smörja in mig 🙁

      Amen sister!
      Är själv superfräknig & jag har, sedan jag blev äldre, numer accepterat dom.
      När jag var yngre HATADE jag fräknar medan många var ”såååå avundsjuka” på att jag hade fräknar & inte dom.. ? Men som sagt, nu tycker jag bara att dom ger mig lite karaktär ? #teamfrökenfräken

    Jag fick också min första mens på ett ridläger! Hade dock en snäll rumskompis som hade bindor med sig <3 Däremot vågade jag inte duscha… Måste ha luktat apa de sista dagarna!

    Äh min mamma bäddade också alltid min säng, var och är jättebortskämd. Är man en någorlunda reko människa så tar man tag i livet ändå och klarar av att bädda sängen när man flyttar hemifrån, det är inte jättesvårt.

      Nä, jag tror att det är kört för dig nu!
      Haha.. nä, skojar bara!
      ”INTE ALLA SÄNGAR!!!!!!”

      ???

        haha om jag ska vara helt ärlig så bäddar jag inte så jäkla ofta nu heller 😉

          Jag heter också Therese och bäddar aldrig min säng. Verkligen aldrig.

            Alltså bädda sängen, nån som gör det om man inte ska ha gäster eller så eller bor i en pyttelägga? Är ju bäst ha sängen obäddad för alla kvalster och annat skräp även om det inte ser så trevligt ut…

              Jag bäddar varje morgon. Tycker det ser så mycket trevligare ut. 🙂

              Jag vädrar ordentligt: river ut täcke och kuddar och lägger i det öppna fönstret. Sen när jag vädrat klart skakar jag dem och bäddar snyggt. Har alltid gjort så, skulle inte hoppa över en dag om jag inte var sängliggande sjuk. Mvh hon med kataloghemmet. 🙂

              Bäddar aldrig heller?bara om jag ska ha gäster. Blir det oväntat besök springer jag runt och röjer haha. Sämst på att hålla ordning Mvh 30 år

          Det är ju en av mina topp tre bästa grejer med att vara vuxen; att ALDRIG behöva bädda sängen, och enda anledningen man behöver ha är att man inte har lust!

    lappen är upptejpad

    i see what you did there

    Jag är 30 och bäddar aldrig min säng. Ser inte poängen riktigt.

      Bäddar inte heller. Kvalstrena får det sämre då

      Samma här! Känns lite ofräscht att bädda sängen direkt på morgonen när den är varm och kvalstrena har fest.. Jag bäddar om jag ska få besök!

        Jag kan inte sova om sängen inte varit bäddad ett tag innan jag ska sova ?måste vara fluffigt täcke och kudde! Plus att jag känner mig lugnare i själen av ett städat och ordnat hem.
        Ps. Det är tydligen en myt att det ska bli mer kvalster om man bäddar direkt.. ?

          Är det? Jag tycker nämligen teorin att det blir mer kvalster låter helt rimlig. ?

            Har aldrig förstått varför vädring är ett okänt fenomen i de flesta svenska hem.
            Givetvis bäddar man inte om inte rummet och sängkläder är urvädrade först.
            Så ofräscht att inte vädra på morgonen.

              Om man har katt och inte kan öppna fönstren då?

              Hade inte vädrat och bäddat i alla fall. Jag orkar inte heller diska varje dag.

                För den late finns det alltid ursäkter. Jag är inte lat så jag löser det.

          Jag har en annan hangup – sängkläderna måste vara strukna. Alltså, när man bäddar rent (jag stryker dem inte varje dag alltså – hörde själv att det lät så..).

          Mina föräldrar strök eller manglade alltid sängkläderna när jag var liten och det har följt med. Det är bland det bästa jag vet – att krypa ner mellan rena, nystrukna lakan.

          Fan. Nu måste jag bädda rent när jag kommer hem! 😛

            Tänker bara på hur äckliga de där ”manglingsmaskinerna” måste vara? Man vill ju röra i så lite som möjligt i allmänna tvättstugor och just de är väl oftast rätt gamla.

              Fast det var vår egen mangel, vi bodde i hus. Och vi manglade bara rena, nytvättade saker, och duken var ihoprullad runt valsen när den inte användes så jag tror inte att den var särskilt äcklig faktiskt. 🙂

              Och jag stryker mina sängkläder numera. Lite meditativt så där, att få dra fram strykbrädan. 🙂

                Aha, lyxigt med egen mangel! Hade gärna haft en, håller med om att lakanen blir sååå mycket skönare och finare när man stryker dem 🙂

                  Tycker en bra lösning är att hängtorka dem. Då blir de också lite krispigare. ☁️

      Samma, bäddar endast när jag ska få besök.

    Jag gillar mina fräknar, och nu när dom kommer fram mer, efter all sol, så ser jag inte lika blek ut ? men… jag får en mustasch av fräknar precis mellan mun och näsa, den är inte lika fin ?

      Samma här! Fräknar är det enda som gör att jag inte ser likblek ut på sommaren! Blir de tillräckligt många kan en närsynt person tro att man är solbränd med mustasch 🙂

      Mina läppfräknar är mina favoriter! Som en prickig läppenna, precis i övergången mellan läpp och hud, så att säga.

      Vi kan bilda pigmentmustachklubb! ?

      Ja!
      Pigmentmustaschklubb!

      Jag fick min av hormonförändringar, första sommaren innan de brett ut sig riktigt ordentligt (dag har jag i typ halva ansiktet) så såg jag ut som en viss tysk diktator…

      Nu gillar jag mina fläckar 🙂

      Alltså jag får liksom en ojämn läppenna på (snarare strax ovanför) överläppen av mörkare pigment så fort solen kommer fram. Hur fan blir jag av med detta elände? Ser ut som chokladmjölksmustasch alternativt ett jäkligt fult försök till att sminka överläppen större.

        Samma här! Jag har inte fräknar, men så fort solen kom fram fick jag som en mörkbrun läppenna på överläppen – dock mycket tydligare på ena sidan! Tycker det ser förjävligt ut men försökte intala mig att bara jag ser det – tills en kollega kommenterade det och sa att jag hade smuts på läppen :'(

    Tycker att det är jätteskumt att fejkfräknar är på modet. Tycker att det är fint med fräknar när det är lite sådär lagom som det är med fejkt men det är väldigt, väldigt skumt att sitta och måla på sånt när man inte har det naturligt.

      Vad är ”lite lagom” fräknar? Vad ska man göra åt det om man har ”för många”?

        Då tycker hon förmodligen inte det är lika fint som lagom med fräknar. Vad menar du att man skulle göra åt det annat än att acceptera och gå vidare med sitt liv?

        Menade det egentligen inte så utan mer att de gör det på ett fint sätt, de gör det ju så ”perfekt” estetiskt som möjligt, i en konstellation som framhäver ansiktsformen. Menade inte att naturligt mycket är fult utan att de som gör fejk kan göra det fint, men att jag tycker det är skumt att göra fejk (inte för att äkta är fult utan för att äkta är äkta). Vet inte om jag får fram vad jag vill ha sagt

    Älskar (ironi) att det är såååå inne med fräknar helt plöstligt. Jag blev retad som barn för att jag hade fräknar och fick tillsagt att det var fult många gånger. Men nu så är det mode så då är det ju bara snyggt, vilket skämt!

      Fast det är väl inte konstigare än nåt annat? Jag blev retad för att jag var jättesmal när jag var ung, nu när jag är äldre så kan man inte vara smal nog. Blev retad för mitt lockiga hår och enorma ögon och nu är det det jag får mest komplimanger för. Kom över det.

        Haha samma här! Blev också retad för mitt lockiga hår och putiga rumpa, gissa vad jag får komplimanger för nu

    Har Bella verkligen mens? Det trodde jag hon hade outsorcat…

      HAHAHAHA

    Där har vi det gott folk!

    ”Lappen är upptejpad.”

    Lappskandalen avslöjad.????‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.